Todėl siūlau bendraut anglų kalba gyvai!
Lai visos norinčios renkasi ir skelbiasi čia!!!
Man 23m esu kaunietė...Laukiu pašnekovių gegužės mėnesiui!!!
Pats geriausias užsienio kalbų tobulinimo būdas yra kalbėjimas ta kalba... bei klausymas.
Todėl siūlau bendraut anglų kalba gyvai! Lai visos norinčios renkasi ir skelbiasi čia!!! Man 23m esu kaunietė...Laukiu pašnekovių gegužės mėnesiui!!!
Tai, kad jau yra tokia tema
galim bandyti
QUOTE(ingrise @ 2009 05 03, 13:36) Mat kaip! Tada persiprasau, ne taip supratus buvau. Ir visiskai pritariu, kad viena yra parasyti, o kita kalbeti. Juk kalbant maziau laiko lieka apmastymams kaip sulipdyt ta sakini, kaip istart ir t. t. Tada viskas susimakaluoja ir pasidarai isvadas, kad visai nemoki tos kalbos
Esat panos prisijunkit prie kokiu pokalbiu portalo ir atsiras grynakrauju anglu, amerikieciu kurie nores su jumis papalepeti. Vyrukams kur kas blogiau, anglu amerikieciu panos su jais jau kur kas maziau nores bendrauti...
Tarpusavyje bendraudami mazai ka ismoksit ir aplamai nereikia pervertinti bendravimo. Pirmiausia ismokit klausyti, pilnai suprasti(ne mazdaug, tai yra suprasti del ko taip o ne kitaip). Ziurekit filmus, laidas anglu kalba ir jus kalba vystysis. O snekejimo igudzius isvystysit po to per savaite. Patikrintas reikalas tiek anglu tiek kazkada lenku kalba.
To Maar
Ziurejimas anglisku laidu ir filmu tai kas beko labai naudingas, bet tam kompanija daugelis manau turi Taciau tikrai vien klausymosi ar susirasynejimo su angliakalbiais norint lengvai susisneket kita kalba neuztenka.....reikia kalbet...o as asmeniskai su nepazistamais uzsienieciais uzmegst pazinciu pokalbiams telefonu per skypa ar pan nenoriu...nes tokie pokalbiai dazniausiai buna tusti ir patys zinot apie ka.... pries 5m susirasynedavau su uzsienieciai dar ir susiskambindavome
Gerai butu ir Vilniue rast pasnekoviu,as -uz
Sekmes visiem mokytis anglu kalba!
Gaila, kad anksciau nepaskaiciau sios temukes, tikrai butu idomu pabendrauti gyvai. As tiktai uz toki bendravima, juk nekalbant visai uzsimirsta kalba. Sutikciau bendrauti angliskai jei daugiau atsirastu merginu. Kaunas.
Labai gaila, apmirusi si temele. Butu faina surinkti grupe ir susitikti vakarais angliskai pasisneketi
Prisijungciau jei atsirastu tokiu zmogeliuku Kaune
Hello, if someone would like to meet and have a talk in english please contact me!:)
I'm female, I live in Vilnius, 26 years old, unemployed right now, so I have plenty of free time My english level is upper intermediate - advanced. I'm looking forward to your messages!!!
Sveikos Kaunietes! Siulau atgaivinti susitikimu tradicija
Kaunietes buriames Papildyta: QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2010 10 17, 22:31) Kokiu minciu turite merginos kaip ir kur geletume pasisneketi
Labukas visoms
pirmas kaunieciu pasimatymas planuojamas si sekmadieni po pietu, norincios man i az
Prasom Kaunietes susitinkam pabendrauti
Si sekmadieni 23 d. musu pokalbyje dalyvaus anglu kalbos mokytoja, pades mums
Pirmas susitikimas sekmadieni praejo nuostabiai
Laukiu atsiliepimu QUOTE(Irena_P @ 2011 01 26, 12:22) Pirmiausiai reikia padekoti organizatoriai Irenai_P uz toki nuotabu susitikima, pabendravima anglu kalba. Smagu, kad kartu dalyvauja ir anglu kalbos mokytoja, kuri zaidimo forta mus uzvede bendrauti, nes beveik visos buvom nepazystamos ( is super mamos puslapio). Jauki namu aplinka, maloni seimininke ir gera kompanija su iskeltu tikslu bendrauti anglu kalba, kas gali butu geriau!
Kaip fainai,norėčiau ir aš,bet kad mano anglų kalba labai menka,jaučiu patylėti tektų visą susitikimą.
Sveikos mamytes, prasom prisijungti prie musu
pasikeite pokalbiu laikas susitikimai vyksta keikviena ketvirtadieni nuo 18 val.
Sekantis susitikimas vyks treciadieni 02:16 diena nuo 12val. tikra kiniete mokins kaip pacioms pasidaryti susi, bei kepsime morengini torta. Ir viskas vyks angliskai, bus tikrai smagu.
a tai ne per daug ir tortas ir suši,po to teks krosą bėgti aplink rajoną kad iškratyti visas kalorijas.
Sveikos,labai dziaugiuosi, kad atradau sia tema,net nezinojau, kad vyksta tokie pokalbiai anglu kalba cia SM
Ar Vilniuje kas nors renkasi?
meskinija96 mes torto suvalgysime po laaabai maza gabaliuka graikisko riesuto dydzio
white kitty gaila kad tu ne Kaune mielai pakviestume i savo bureli cia ikeliu labai man patikusi pasakojuma apie kalbu mokymasi http://www.thelinguist.blogs.com/ http://www.lingq.com/?referral=Irena_P
Paskutinio pokalbio gardumynai
![]() ![]() va torto sveiko nespejau nufotografuoti, buvo dievisko skonio aciu Vilmai ![]() Galiu pasakyti, kad nera tie virtuviniai prietaisai irankiai ir gardumynai taip lengvai isimenami gerai kad Meskijina96 mums puikiai patarinejo si puslapiuka mums rekomendavo mokytoja Jolanta, aciu jai http://www.languageguide.org/english/ QUOTE(Irena_P @ 2011 02 18, 11:25) Paskutinio pokalbio gardumynai Vaje kaip gaila, kad as ne Kaune baltai pavydziu,net seile nutyso ziurint i siusius,anglu kalbos praktika prie skaniu valgiu nu super
Sveikutes!
pagaliau radau tema, kurioje organizuojami susitikimai gyvai pasneketi anglu kalba as labai noreciau tai daryti Vilniuje. Ar dar cia kas nors vyksta? Nes tema kazkodel aprimus
Ei, mergaites, ar dar Kaune vyksta tokie susitikimai? Labai noreciau sudalyvauti, nes jauciu, kad visos anglu zinios dingo. Nenaudoji ir uzsimirsta. Jei nebevyksta, gal butu norinciuju is naujo surinkti grupele?
QUOTE(Juligja @ 2011 11 01, 00:26) Sveikutes! pagaliau radau tema, kurioje organizuojami susitikimai gyvai pasneketi anglu kalba as labai noreciau tai daryti Vilniuje. Ar dar cia kas nors vyksta? Nes tema kazkodel aprimus As jungiuos
Prisijungciau ir as. Darbe 80% korespondencijos - anglu kalba, kaip ir ivairus telefoniniai pokalbiai, bet snekamaja buitine kalba visai noreciau patobulinti
Kaip butu faina pakalbeti anglu kalba gyvai
norėčiau ir aš labai patobulinti anglų kalbos žinias... kažkada kalbėjau laisvai, o paskutiniu metu jaučiu, kad žinios apkerpėjo, tad būtų šaunu jas atgaivinti bendraminčių paplepėjimuose QUOTE(medulaa @ 2011 12 29, 22:40) norėčiau ir aš labai patobulinti anglų kalbos žinias... kažkada kalbėjau laisvai, o paskutiniu metu jaučiu, kad žinios apkerpėjo, tad būtų šaunu jas atgaivinti bendraminčių paplepėjimuose O tu is Vilniaus? Gal dar kokia viena kita mamyte prisijungtu, galetume kazka susiorganizuoti
Sveikos ,gal zinot kur galima rasti nemokamu pamokeliu mp3, kad butu galima klausytis ir nereiketu mirkti prie kompiuterio. Anglu- lietuviu.Buciau dekinga.
QUOTE(selai78 @ 2012 01 03, 13:48)
Irgi prisijungciau Vilniuje, mano lygis mazdaug pre-intermediate / intermediate
As Pelene ir medulaa kalba, o selai78 klapsi akim ir ausim ir viska uzsirasineja
Sveikos!
Kaip džiaugiuos, kad atradau šią temą, kadangi yra viena tema "We are friends and we talk in English" of something like that bendraminčiuose, bet kadangi tame forume tema merdėja, tai labai nusivylus buvau, kol neradau jūsų Bet yra vienas toks klausimas, ar yra gyvenančių ir norinčių susitikti bei pabendrauti angliškai Klaipėdoje? Nes kaip matau, čia dauguma iš Vilniaus Klaipėdietės ar tos, kurios gyvenat netoli Klaipėdos, atsiliepkit
Labas rytas, merginos mielai ir as jungciausi i pokalbius,palaužyti liežuvį. Mano lygis siaip pre-intermediate / intermediate, bet jau dabar apsileidau visai...nekalbu,nevartoju,nerasau niekur anglu..tai apkerpejus ji patapo tikrai,mielai dalyvauciau diskusijose ir susitikimuose.As is Klaipedos...
|