Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šnekamoji Anglų kalba
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3
ingrise
Pats geriausias užsienio kalbų tobulinimo būdas yra kalbėjimas ta kalba... bei klausymas.
Todėl siūlau bendraut anglų kalba gyvai! thumb_yello.gif
Lai visos norinčios renkasi ir skelbiasi čia!!!

Man 23m esu kaunietė...Laukiu pašnekovių gegužės mėnesiui!!!
Akra
Tai, kad jau yra tokia tema smile.gif English club
ingrise
QUOTE(Akra @ 2009 05 02, 20:28)
Tai, kad jau yra tokia tema  smile.gif  English club
*

g.gif Tai kad toj temoj kiek pastebejau susirasynejama...as siulau susitikt gyvai!gyvas bendravimas kur kas vertingesnis bigsmile.gif tik kad norinciu kolkas nera....
ma
galim bandyti bigsmile.gif tik kas apsiims mūsų klaidas taisyt gyvai? biggrin.gif
Akra
QUOTE(ingrise @ 2009 05 03, 13:36)
g.gif  Tai kad toj temoj kiek pastebejau susirasynejama...as siulau susitikt gyvai!gyvas bendravimas kur kas vertingesnis  bigsmile.gif tik kad norinciu kolkas nera....

Mat kaip! Tada persiprasau, ne taip supratus buvau. Ir visiskai pritariu, kad viena yra parasyti, o kita kalbeti. Juk kalbant maziau laiko lieka apmastymams kaip sulipdyt ta sakini, kaip istart ir t. t. Tada viskas susimakaluoja ir pasidarai isvadas, kad visai nemoki tos kalbos smile.gif
ingrise
QUOTE(ma @ 2009 05 03, 19:45)
galim bandyti  bigsmile.gif tik kas apsiims mūsų klaidas taisyt gyvai? biggrin.gif
*

Siaip svarbiausia yra sneket, o gramatines klaidos savaime turetu pamazu mazeti...

Vis dar nera norinciu? ax.gif
Maar
Esat panos prisijunkit prie kokiu pokalbiu portalo ir atsiras grynakrauju anglu, amerikieciu kurie nores su jumis papalepeti. Vyrukams kur kas blogiau, anglu amerikieciu panos su jais jau kur kas maziau nores bendrauti...
Tarpusavyje bendraudami mazai ka ismoksit ir aplamai nereikia pervertinti bendravimo.
Pirmiausia ismokit klausyti, pilnai suprasti(ne mazdaug, tai yra suprasti del ko taip o ne kitaip). Ziurekit filmus, laidas anglu kalba ir jus kalba vystysis.
O snekejimo igudzius isvystysit po to per savaite. Patikrintas reikalas tiek anglu tiek kazkada lenku kalba.
ingrise
To Maar
Ziurejimas anglisku laidu ir filmu tai kas beko labai naudingas, bet tam kompanija daugelis manau turi mirksiukas.gif arba jos net nereikia....
Taciau tikrai vien klausymosi ar susirasynejimo su angliakalbiais norint lengvai susisneket kita kalba neuztenka.....reikia kalbet...o as asmeniskai su nepazistamais uzsienieciais uzmegst pazinciu pokalbiams telefonu per skypa ar pan nenoriu...nes tokie pokalbiai dazniausiai buna tusti ir patys zinot apie ka.... pries 5m susirasynedavau su uzsienieciai dar ir susiskambindavome doh.gif
Lesia
Gerai butu ir Vilniue rast pasnekoviu,as -uz drinks_cheers.gif thumbup.gif
ingrise
Sekmes visiem mokytis anglu kalba! smile.gif islekiu i uzsieni, tai neberasykit man, nes susitikt jau nebegaliu mirksiukas.gif O tema lai lieka gal kam, bus naudinga...
Limaina
Gaila, kad anksciau nepaskaiciau sios temukes, tikrai butu idomu pabendrauti gyvai. As tiktai uz toki bendravima, juk nekalbant visai uzsimirsta kalba. Sutikciau bendrauti angliskai jei daugiau atsirastu merginu. Kaunas.
kazyte
Labai gaila, apmirusi si temele. Butu faina surinkti grupe ir susitikti vakarais angliskai pasisneketi
agnys
Prisijungciau jei atsirastu tokiu zmogeliuku Kaune smile.gif
mama_giedre_
QUOTE(agnys @ 2010 08 22, 01:54)
Prisijungciau jei atsirastu tokiu zmogeliuku Kaune smile.gif
*

Jungciausi ir as -Kaunas drinks_cheers.gif
Levereti
Hello, if someone would like to meet and have a talk in english please contact me!:)
I'm female, I live in Vilnius, 26 years old, unemployed right now, so I have plenty of free time biggrin.gif
My english level is upper intermediate - advanced.

I'm looking forward to your messages!!! mirksiukas.gif
Irena_P
Sveikos Kaunietes! Siulau atgaivinti susitikimu tradicija thumbup.gif nors tokiame dar nedalyvavu, bet manau butu labai naudinga ne tik skaityti ir klausyti bet ir kartais pabendrauti gyvai thumbup.gif

Kaunietes buriames drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2010 10 17, 22:31)
Jungciausi ir as -Kaunas  drinks_cheers.gif
*

Kokiu minciu turite merginos kaip ir kur geletume pasisneketi g.gif
orchid39
Labukas visoms 4u.gif ,as irgi jungciausi prie kaunieciu burelio bigsmile.gif
Irena_P
pirmas kaunieciu pasimatymas planuojamas si sekmadieni po pietu, norincios man i az drinks_cheers.gif
Irena_P
Prasom Kaunietes susitinkam pabendrauti mirksiukas.gif namineje aplinkoje prie pyragaiciu mirksiukas.gif nesivarzykite savo lygio cool.gif
Si sekmadieni 23 d. musu pokalbyje dalyvaus anglu kalbos mokytoja, pades mums clap.gif
meskute
QUOTE(Irena_P @ 2011 01 18, 19:16)
Prasom Kaunietes susitinkam pabendrauti  mirksiukas.gif namineje aplinkoje prie pyragaiciu  mirksiukas.gif  nesivarzykite savo lygio  cool.gif
Si sekmadieni 23 d. musu pokalbyje dalyvaus anglu kalbos mokytoja, pades mums  clap.gif
*

Laba,

labai malonu, 4u.gif Labai noriu į Jūsų būrį mirksiukas.gif
Irena_P
Pirmas susitikimas sekmadieni praejo nuostabiai thumbup.gif Dekoju visoms dalyvavusioms drinks_cheers.gif

Laukiu atsiliepimu clap_1.gif
agnys
QUOTE(Irena_P @ 2011 01 26, 11:22)
Pirmas susitikimas sekmadieni praejo nuostabiai  thumbup.gif  Dekoju visoms dalyvavusioms  drinks_cheers.gif

Laukiu atsiliepimu  clap_1.gif
*

Laukiu sekancio ax.gif
orchid39
QUOTE(Irena_P @ 2011 01 26, 12:22)
Pirmas susitikimas sekmadieni praejo nuostabiai  thumbup.gif  Dekoju visoms dalyvavusioms  drinks_cheers.gif

*

Susitikimas buvo tikrai saunus thumbup.gif Mamytes, kepam pyragus ir lekiam paplepeti bigsmile.gif
Limaina
QUOTE(Irena_P @ 2011 01 26, 12:22)

*

Pirmiausiai reikia padekoti organizatoriai Irenai_P uz toki nuotabu susitikima, pabendravima anglu kalba. Smagu, kad kartu dalyvauja ir anglu kalbos mokytoja, kuri zaidimo forta mus uzvede bendrauti, nes beveik visos buvom nepazystamos ( is super mamos puslapio). Jauki namu aplinka, maloni seimininke ir gera kompanija su iskeltu tikslu bendrauti anglu kalba, kas gali butu geriau! thumbup.gif Seimininke, sake priims visus norincius bendrauti angliskai, o as pasakysiu, liko prie stalo tik kelios vietos, tai paskubekite, kurios norite Kaune bendrauti angliskai. mirksiukas.gif
meškinija96
Kaip fainai,norėčiau ir aš,bet kad mano anglų kalba labai menka,jaučiu patylėti tektų visą susitikimą.
Irena_P
QUOTE(meškinija96 @ 2011 02 02, 15:17)
Kaip fainai,norėčiau ir aš,bet kad mano anglų kalba labai menka,jaučiu patylėti tektų visą susitikimą.
*

del kalbos lygio visai neturetu buti jokiu baimiu tongue.gif pokalbyje visada dalyvauja puikiai anglu kalba kalbantis asmuo tai neleidzia patileti nedrasiems thumbup.gif
Irena_P
Sveikos mamytes, prasom prisijungti prie musu mirksiukas.gif
pasikeite pokalbiu laikas susitikimai vyksta keikviena ketvirtadieni nuo 18 val. clap_1.gif clap_1.gif assa.gif assa.gif
Limaina
Sekantis susitikimas vyks treciadieni 02:16 diena nuo 12val. tikra kiniete mokins kaip pacioms pasidaryti susi, bei kepsime morengini torta. Ir viskas vyks angliskai, bus tikrai smagu. thumbup.gif drinks_cheers.gif
meškinija96
a tai ne per daug ir tortas ir suši,po to teks krosą bėgti aplink rajoną kad iškratyti visas kalorijas. blink.gif biggrin.gif
white kitty
Sveikos,labai dziaugiuosi, kad atradau sia tema,net nezinojau, kad vyksta tokie pokalbiai anglu kalba cia SM biggrin.gif Po keliu menesiu isvaziuoju i uzsieni Anglija arba Airija dar tiksliai nezinau,labai noriu patobulinti butent snekamaja kalba,anglu kalbos mokiausi mokykloje,dar universitete pirmus metus turejau anglu kalbos paskaitas,bet kuo toliau tuo labiau pamirstu,nes tiesiog nenaudoju jos verysad.gif skaitymas,filmu ziurejimas nelabai domina,noreciau pati liezuvi mankstinti,man tiesiog butina praktika.

Ar Vilniuje kas nors renkasi? 4u.gif
Irena_P
meskinija96 mes torto suvalgysime po laaabai maza gabaliuka graikisko riesuto dydzio mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

white kitty gaila kad tu ne Kaune mielai pakviestume i savo bureli thumbup.gif

cia ikeliu labai man patikusi pasakojuma apie kalbu mokymasi wub.gif wub.gif

http://www.thelinguist.blogs.com/

http://www.lingq.com/?referral=Irena_P
Irena_P
Paskutinio pokalbio gardumynai mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
va torto sveiko nespejau nufotografuoti, buvo dievisko skonio aciu Vilmai 4u.gif
user posted image
Galiu pasakyti, kad nera tie virtuviniai prietaisai irankiai ir gardumynai taip lengvai isimenami doh.gif
gerai kad Meskijina96 mums puikiai patarinejo thumbup.gif

si puslapiuka mums rekomendavo mokytoja Jolanta, aciu jai drinks_cheers.gif
http://www.languageguide.org/english/
white kitty
QUOTE(Irena_P @ 2011 02 18, 11:25)
Paskutinio pokalbio gardumynai  mirksiukas.gif

Vaje kaip gaila, kad as ne Kaune baltai pavydziu,net seile nutyso ziurint i siusius,anglu kalbos praktika prie skaniu valgiu nu super thumbup.gif
galoshes
QUOTE(white kitty @ 2011 02 12, 17:06)
Ar Vilniuje kas nors renkasi?  4u.gif
*

Aš nesupykčiau, jei tokius susitikimus susiorganizuotume ir Klaipėdoje blush2.gif
Juligja
Sveikutes!

pagaliau radau tema, kurioje organizuojami susitikimai gyvai pasneketi anglu kalba smile.gif
as labai noreciau tai daryti Vilniuje. Ar dar cia kas nors vyksta? Nes tema kazkodel aprimus smile.gif
Sultry_blue
Ei, mergaites, ar dar Kaune vyksta tokie susitikimai? Labai noreciau sudalyvauti, nes jauciu, kad visos anglu zinios dingo. Nenaudoji ir uzsimirsta. Jei nebevyksta, gal butu norinciuju is naujo surinkti grupele?
aura_pieva
QUOTE(Juligja @ 2011 11 01, 00:26)
Sveikutes!

pagaliau radau tema, kurioje organizuojami susitikimai gyvai pasneketi anglu kalba smile.gif
as labai noreciau tai daryti Vilniuje. Ar dar cia kas nors vyksta? Nes tema kazkodel aprimus smile.gif
*

As jungiuos smile.gif)) Tiesa pasakius, su anglu kalba problemu visiskai neturiu biggrin.gif, bet mielai paplepeciau anglu kalba su visomis norimciomis smile.gif) Tik labiau savaitgaliais smile.gif A? smile.gif)
jurgacka
Prisijungciau ir as. Darbe 80% korespondencijos - anglu kalba, kaip ir ivairus telefoniniai pokalbiai, bet snekamaja buitine kalba visai noreciau patobulinti
selai78
Kaip butu faina pakalbeti anglu kalba gyvai thumbup.gif Tiesa, as esu visiskas grybukas. Lygis - pradinuko ( nors jau kopsiu i 4 desimti: biggrin.gif ) . Bet turiu dideli nora ismokti biggrin.gif Tai jeigu atsirastu norinciu paplepeti angliskai Vilniuje - as su mielu noru prisijungciau ax.gif
medulaa

norėčiau ir aš labai patobulinti anglų kalbos žinias... kažkada kalbėjau laisvai, o paskutiniu metu jaučiu, kad žinios apkerpėjo, tad būtų šaunu jas atgaivinti bendraminčių paplepėjimuose 4u.gif
selai78
QUOTE(medulaa @ 2011 12 29, 22:40)
norėčiau ir aš labai patobulinti anglų kalbos žinias... kažkada kalbėjau laisvai, o paskutiniu metu jaučiu, kad žinios apkerpėjo, tad būtų šaunu jas atgaivinti bendraminčių paplepėjimuose  4u.gif
*

O tu is Vilniaus? Gal dar kokia viena kita mamyte prisijungtu, galetume kazka susiorganizuoti smile.gif
medulaa
QUOTE(selai78 @ 2012 01 03, 10:07)
O  tu  is  Vilniaus? Gal  dar  kokia  viena  kita  mamyte  prisijungtu, galetume  kazka  susiorganizuoti smile.gif
*

taip, as is Vilniaus. organizuojames butinai! smile.gif
selai78
QUOTE(medulaa @ 2012 01 03, 12:22)
taip, as is Vilniaus. organizuojames butinai!  smile.gif
*

Tik pas mus bus nelygios jegos blink.gif biggrin.gif
Tu pasakysi sakini per minute, o as per 10 min lotuliukas.gif
JauVakarėja
Sveikos ,gal zinot kur galima rasti nemokamu pamokeliu mp3, kad butu galima klausytis ir nereiketu mirkti prie kompiuterio. Anglu- lietuviu.Buciau dekinga.
medulaa
QUOTE(selai78 @ 2012 01 03, 13:48)
Tik  pas  mus  bus  nelygios  jegos blink.gif  biggrin.gif 
  Tu  pasakysi  sakini  per  minute, o  as  per  10 min lotuliukas.gif
*

biggrin.gif siek tiek.. todel butu idealu, jei pavyktu suburti keleto zmoniu grupele, tada smagiau kalbeti, o blogiau mokancios klausydamosi irgi mokytusi ir po truputi kalbetu. kur dingo kitos entuziastes? 4u.gif
Aš Pelenė
Irgi prisijungciau Vilniuje, mano lygis mazdaug pre-intermediate / intermediate 4u.gif
selai78
As Pelene ir medulaa kalba, o selai78 klapsi akim ir ausim ir viska uzsirasineja lotuliukas.gif
galoshes
Sveikos!
Kaip džiaugiuos, kad atradau šią temą, kadangi yra viena tema "We are friends and we talk in English" of something like that bendraminčiuose, bet kadangi tame forume tema merdėja, tai labai nusivylus buvau, kol neradau jūsų biggrin.gif tik yra vienas skirtumas, kad ten visos kalbasi angliškai smile.gif
Bet yra vienas toks klausimas, ar yra gyvenančių ir norinčių susitikti bei pabendrauti angliškai Klaipėdoje? Nes kaip matau, čia dauguma iš Vilniaus g.gif
Klaipėdietės ar tos, kurios gyvenat netoli Klaipėdos, atsiliepkit biggrin.gif
Seila
Labas rytas, merginos mielai ir as jungciausi i pokalbius,palaužyti liežuvį. Mano lygis siaip pre-intermediate / intermediate, bet jau dabar apsileidau visai...nekalbu,nevartoju,nerasau niekur anglu..tai apkerpejus ji patapo tikrai,mielai dalyvauciau diskusijose ir susitikimuose.As is Klaipedos... 4u.gif Matau as antra,gal dar kas noretu ir galetume jau organizuotis susitikima... ax.gif
Mmarisha
QUOTE(Akra @ 2009 05 02, 20:28)
Tai, kad jau yra tokia tema  smile.gif  English club
*

Jau nebera sitos temos ax.gif kiek gi laiko praejo,gal kazkas tikrai noretu padeti ir man,ir kitom norinciom ismokti anglu kalbos arba ja patobulinti?Kalbame cia angliskai? bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.