Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Onkocitologinis tepinėlis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ragany
Manau ši tema aktuali vis daugiau moterų, todėl galima tęsti 4u.gif

O ankstesnę temą galima rasti čia
rasike
..kur visos prapuole? blink.gif g.gif manau, kad tikrai aktuali tema...ir patirtimi pasidalinkime mirksiukas.gif
Ragany
QUOTE(rasike @ 2009 05 04, 11:53)
..kur visos prapuole? blink.gif  g.gif  manau, kad tikrai aktuali tema...ir patirtimi pasidalinkime mirksiukas.gif
*

Gal neprapuole smile.gif as tai 4dieni eisiu biopsijos atsakymu... tai jau net sapnavau kosmara, kad jis pats blogiausias sad.gif
rasike
QUOTE(Ragany @ 2009 05 04, 13:06)
Gal neprapuole smile.gif as tai 4dieni eisiu biopsijos atsakymu... tai jau net sapnavau kosmara, kad jis pats blogiausias sad.gif
*

Ragany, viskas bus gerai... mirksiukas.gif as namie tinginiauju, gulineju... kaip pabodo unsure.gif
Ragany
QUOTE(rasike @ 2009 05 04, 15:23)
Ragany, viskas bus gerai... mirksiukas.gif  as namie tinginiauju, gulineju... kaip pabodo unsure.gif
*

Tikiuosi, bet jau darosi neramu...Dar teks turbut sneket del ZPV tyrimo... siaip planavau mastyt jau apie liali, bet gydytoja sake leis tik tuomet jei biopsijos atsakymas nebus blogesnis.. O poilsis namie gerai, bo veliau, gal nebebus kada ilsetis smile.gif
jurgitele12
sveikutes ...prisiskaiciau cia visko...pries pora savaiciu rado gine maksties uzdegima,pries kelias dienas pastebejau kraujingu isskyru,siandien nulekiau vel,pasirodo kraujuoja is gimdos kaklelio n blink.gif padare onkocitologini,atsakymu laukti bijau kaip nezinau kas... kazin gali cia buti tik paprastas gimdos kaklelio uzdegimas. As isvis esu tokia jautri visiems tokiems dalykams,is proto einu jau verysad.gif paskaitau cia kokios jus saunuoles kaip i viska reaguojat,o as dar nezinodama jokiu atsakyma is proto einu doh.gif
rasike
QUOTE(jurgitele12 @ 2009 05 04, 19:19)
sveikutes ...prisiskaiciau cia visko...pries pora savaiciu rado gine maksties uzdegima,pries kelias dienas pastebejau kraujingu isskyru,siandien nulekiau vel,pasirodo kraujuoja is gimdos kaklelio n blink.gif  padare onkocitologini,atsakymu laukti bijau kaip nezinau kas... kazin gali cia buti tik paprastas gimdos kaklelio uzdegimas. As isvis esu tokia jautri visiems tokiems dalykams,is proto einu jau  verysad.gif  paskaitau cia kokios jus saunuoles kaip i viska reaguojat,o as dar nezinodama jokiu atsakyma is proto einu  doh.gif
*

..pirmas ispudis-visada buna baisu, kai nezinai... bet tai nera taip baisu, kaip is tikro buna.... zinau, kad bet kokie zodziai nenuuramins... nes viduje vistiek nerimas.... pasistenk per ta laika negalvoti apie tai, uzsiimk kokia nors veikla, kad atitrauktu mintis mirksiukas.gif
jurgitele12
QUOTE(rasike @ 2009 05 04, 19:24)
..pirmas ispudis-visada buna baisu, kai nezinai... bet tai nera taip baisu, kaip is tikro buna.... zinau, kad bet kokie zodziai nenuuramins... nes viduje vistiek nerimas.... pasistenk per ta laika negalvoti apie tai, uzsiimk kokia nors veikla, kad atitrauktu mintis mirksiukas.gif
*

svarbiausia,kad gimdos kaklelio uzdegimo pozymiai yra kraujavimas,bet galvoju o jeigu... nors gydytoja sake 99,9 % kad tai ne vezys,nes ji jokiu isvesejimu nemato,taciau ka daryt kaip nebijot verysad.gif
rasike
QUOTE(jurgitele12 @ 2009 05 04, 20:18)
svarbiausia,kad gimdos kaklelio uzdegimo pozymiai yra kraujavimas,bet galvoju o jeigu... nors gydytoja sake 99,9 % kad tai ne vezys,nes ji jokiu isvesejimu nemato,taciau ka daryt kaip nebijot  verysad.gif
*

....tai zinoma, kad nereikia isikalbeti...negalvok net taip... tai tiesiog uzdegimas ir tiek..
Aelija
as turiu nesibaigianti letini kaklelio uzdegima,paskutiniai tyrimai rode ascus g.gif du kartus nesekmingai konizuotas kaklelis verysad.gif dabar veluoja mmm,dingo terliojimai.gal jau nestuke.gif
MAMarija
Nereali svetainė, siūlau pasiskaitinėti visomis ten esančiomis temomis, bet čia apie gimdos kaklelio vėžio vakcinaciją. Tiesą sakant, jau ketinau vakcinuotis nuo šios bėdos ir rinkausi informaciją ant kiek tai yra veiksminga lytiškai santykiavusioms moterims (nes daug kur mini, kad tai efektyvu tik mergaitėms). Beje, kiek teko klausinėtis, tai nė vienas gydytojas nepateikė vienodos nuomonės, taigi perskaičiusi šį straipsnį, supratau kodėl. Ačiū tam, kuris įkūrė šią svetainęsmile.gif
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/...aiviomis_akimis
Eri-ka
Labas visoms, as cia naujoke, nes nelabai buvo aktuali temele. O dabar moterims jau nuo 25metu tikrina nemokamai, tai ir man teko pasidaryt. Pries pora men paeme pirma karta ir parode kad piktosios bakterijos suaktyvejusios. Tai gydytoja motyvavo kad gal grybelis trukdo teisingam atsakymui. Tai padare antra karta ir siandien vel atsakymas blogas. Net nezinau kaip jaustis, kaip kovoti, ar cia verkti ar dar tiketi gal viskas ne taip. Va gyvenu Kedainiuose tai ryt zadu eiti pasiimti siuntima i Kauna, tik va nezinau kur geriau? Gal patartumet... verysad.gif

Bjauriuke
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 05, 09:27)
Nereali svetainė, siūlau pasiskaitinėti visomis ten esančiomis temomis, bet čia apie gimdos kaklelio vėžio vakcinaciją. Tiesą sakant, jau ketinau vakcinuotis nuo šios bėdos ir rinkausi informaciją ant kiek tai yra veiksminga lytiškai santykiavusioms moterims (nes daug kur mini, kad tai efektyvu tik mergaitėms). Beje, kiek teko klausinėtis, tai nė vienas gydytojas nepateikė vienodos nuomonės, taigi perskaičiusi šį straipsnį, supratau kodėl. Ačiū tam, kuris įkūrė šią svetainęsmile.gif
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/...aiviomis_akimis
*

gera nuoroda.. aciu 4u.gif ten ir kiti straipsniukai vercia susimastyti...

is pradziu kai suzinojau nelabai kokius savo pap tyrimo atsakymus masciau, kad reikia skiepytis ir taskas... paskui pasikalbejau su gydytoju, kuris mane operavo, jo poziuris laaabai buvo skeptiskas siuo poziuriu... mano gine, tai... gal ir reiketu, bet irgi nepirso primygtinai... ir nusprendziau, kad galbut ateityje nuspresiu kitaip, bet kol kas nesiskiepiju.. nors jau ir nepatenku i ta amziaus grupe, kurioms rekomenduojami sie skiepai...
Bjauriuke
QUOTE(Eri-ka @ 2009 05 05, 18:46)
Labas visoms, as cia naujoke, nes nelabai buvo aktuali temele. O dabar moterims jau nuo 25metu tikrina nemokamai, tai ir man teko pasidaryt. Pries pora men paeme pirma karta ir parode kad piktosios bakterijos suaktyvejusios. Tai gydytoja motyvavo kad gal grybelis trukdo teisingam atsakymui. Tai padare antra karta ir siandien vel atsakymas blogas. Net nezinau kaip jaustis, kaip kovoti, ar cia verkti ar dar tiketi gal viskas ne taip. Va gyvenu Kedainiuose tai ryt zadu eiti pasiimti siuntima i Kauna, tik va nezinau kur geriau? Gal patartumet... verysad.gif
*

labas 4u.gif

nereikia cia verkt, o susiimt ir ziuret i situacija realiai (zinau pagal save, kad tai tikrai sunku).. pap atsakymas blogas - kokia diagnoze? gal nera taip viskas blogai kaip atrodo? del Kauno nelabai ka galiu patart... skaiciau, kad merginos berods i Kauno klinikas registruojasi... jei jau pap tyrime zymus pakitimai, gali buti, kad tau bus atliekama konizacija ir/ar biopsija... mano pap atsakymas buvo HSIL, po konizacijos - cin3.... zinau, kad dabar viskas baisiai atrodo, ir paciai taip buvo... bet kaip viena is supermamu man rase - baimes akys didesnes, nei isties ten baisu buna... viskas bus gerai, tik nepanikuok, nusiramink ir tikek geriausiu 4u.gif
catrina
Kazkur siame skyriuje maciau tema KMUK, gal ten bus info rolleyes.gif
rasike
..nereikia tik nusiminti.. nors zinau, kaip sunku buna su visais patarinejimais ir raminimais... man taip buvo net pries operacija..is paziuros rami, bet viduje- uraganas siautejo..o dabar pamazu sveikstu....ir tikrai nenuleidziu ranku mirksiukas.gif
MAMarija
QUOTE(Eri-ka @ 2009 05 05, 18:46)
*

Nesakau, kad Kaune gydytojai šventieji (anaiptol), bet verčiau jau atvažiuok čia. Ir nepergyvenk labai. Pavyzdžiui mano PAP tepinėlis buvo geras. Po paprastos ginekologinės apžiūros irgi viskas gerai, bet kai padarė palmoskopiją (ar kaip ten ji vadinasi), jau pamatė gimdos kaklelio eroziją. Taigi, toliau sekė siuntimas į onkologinį tyrimams. Atsakymas geras. Taigi, nusiraminau...metams...
Prieš mėnesį papuolė į rankas žirnalas "Sveikas žmogus', kuriame buvo rašoma, kad tokioje situacijoje (kokia buvo man), atsakymai iš Onkologinio dažnai būna netikslūs. Taigi, vėl nervai. Prieš savaitę nueinu pas V.Gintautą (KMUK), jis juokaisi dėl tų straipsnių. Vėliau dalyvauju gimtadienyje, kuriame dalyvauja ir Onkologijos ligoninės chirurgas - jis taip pat juokėsi iš tų užsakomųjų straipsnių.
Taigi, dabar dar kartą tikrinsiuos gimdos kaklelį.
Kaip matai, nuomonių įvairių, kompetencija taip pat skirtinga, todėl labai nepergyvenk ir palauk kitokios nuomonės ir rezultatų.
Ragany
Su mani ta pacia diena dare biopsija ir impidimpi, kazin , gal jau zino atsakyma unsure.gif
indraske
na o as jau penktadieni einu biopsijos atsakymo smile.gif kazkaip jau ir baime isgaravo assa.gif orai geri,nera kada apie nelaimes galvot vacation1.gif tikiuosi atsakymas is koto neisvers lotuliukas.gif
Ragany
skambinaus katik gydytojai del biopsijos atsakymo, tai sake ta pati rodo, kaip ir nkocitologinis - LSIL, sake cia labai lengvi pakitimai ir galiu pilnai pasveikt per 3-4 metus. aina sau, kaip palengvejo smile.gif
indraske
QUOTE(Ragany @ 2009 05 06, 13:37)
skambinaus katik gydytojai del biopsijos atsakymo, tai sake ta pati rodo, kaip ir nkocitologinis - LSIL, sake cia labai lengvi pakitimai ir galiu pilnai pasveikt per 3-4 metus. aina sau, kaip palengvejo  smile.gif
*

4u.gif thumbup.gif ir as taip noriu lotuliukas.gif
Ragany
QUOTE(indraske @ 2009 05 06, 16:31)
4u.gif  thumbup.gif ir as taip noriu lotuliukas.gif
*

tu taip nori? as noriu, kad Tau JOKIU pakitimu nerastu, to ir linkiu 4u.gif
Eri-ka
Aciu uz palaikyma. Man LSIL, bet leukocitu labai mazai, o tai gydytoja sake blogiau. g.gif Tad kita ketvirtadieni varau i Kauno onkologini tada ir parasysiu kaip seksis ir ka darys toleliau. unsure.gif
allisa
visoms kuo maziau pakitimu 4u.gif
as buvau pas vaidotiene,paeme biopsijai meginelius,nieko nejauciau,25 diena vaziuosiu atsakymu,labai faina,maloni gydytoja,atsake i visus mano klausimus,o ar daznai skiriasi tepinelio tyrimai nuo biopsijos?
Ragany
QUOTE(allisa @ 2009 05 06, 18:54)
visoms kuo maziau pakitimu 4u.gif
as buvau pas vaidotiene,paeme biopsijai meginelius,nieko nejauciau,25 diena vaziuosiu atsakymu,labai faina,maloni gydytoja,atsake i visus mano klausimus,o ar daznai skiriasi tepinelio tyrimai nuo biopsijos?
*

Cia skaiciau, kai kurioms skyresi, man asmeniskai nesiskyre, ko labai bijojau. o dar gydytoja sake nesigasdint per daug.
catrina
O man siek tiek skiresi verysad.gif
Citologinis rode Cin 3, o po konizacijos paaiskejo, kad cin3 (carcinoma in situ). As va dabar pagalvojau, gal tai tas pats blush2.gif Ir dar isvadose parase, kad cervicitas ir bala zino kas ten dar buvo unsure.gif
sky-blue eyes
siandien as irgi buvau kolposkopu ziurejo ta mano apraudima.kazkokiu baltu demiu uzmate,tai nzn,apramino,kad nepanikuoti,po pusmecio vel ateiti,nebent isskyru atsirastu neaiskiu,tada is karto kreiptis.tai nzn ar cia mano tas ats geras ar labai gasdinantis doh.gif
jurgitele12
as tai is proto issikraustysiu, dar tik trys dienos praejo po onkocitologinio paemimo,o laukti iki birzelio net atsakymu. gimdos kaklelis pakraujuoja vis dar,skaiciau,kad cia ir vezio (deja) ir gimdos kaklelio uzdegimo pozymis. Ir kaip gyvent verysad.gif Jauciu is to streso ir pilva skaudena ir strenas doh.gif
Ragany
QUOTE(jurgitele12 @ 2009 05 07, 09:24)
as tai is proto issikraustysiu, dar tik trys dienos praejo po onkocitologinio paemimo,o laukti iki birzelio net atsakymu. gimdos kaklelis pakraujuoja vis dar,skaiciau,kad cia ir vezio (deja) ir gimdos kaklelio uzdegimo pozymis. Ir kaip gyvent  verysad.gif Jauciu is to streso ir pilva skaudena ir strenas  doh.gif
*

siandien buvau pas gydytoja, tai biopsijos atsakymas kaip ir PAP - CIN1 ir dar buvo parasyta letinis cervicitas, tai cia gimdos kaklelio uzdegimas, tik man niekas nekraujuoja, dabar gavau siuntima tirtis del ureaplazmu, tai po savaites pasidarysiu ji, pries tai ieskojo chlamidiju- nerado. dar klausiau del ZPV, sake nereikia jo daryt, nustatymas ZPV sake 160 lt, o jei bus teigiamas nieko nepakeis, juk gydymo nera nuo jo, liks toks pats stebejimas, tai neverta tokiu pinigu moket. zodz liko gydyt sita cervicita.
jurgitele12
tikiuosi ir man tik cervicitas,gydytoja sake teks abiems su vyru antibiotiku pagert...tik baisu kad tik kas daugiau nebutu,jau net galvoju lekt gal i privatu ir pasidaryt dar karta onkocitologini,juk greiciau atsakymai butu. O jeigu nera zaizdeles,ir randa ka nors negero,tai daro vistiek biopsija?
rasike
Biopsija daroma atm, kad isistikinti, ar tikrai nieko blogo nera rolleyes.gif
indraske
sveikos,mano biopsijos atsakymas yra cin3,bet galejobuti ir blogiau smile.gif dabar apziura po puses metu,tikiuosi kad tos zarazos neataugs mastau.gif
rasike
QUOTE(indraske @ 2009 05 11, 13:05)
sveikos,mano biopsijos atsakymas yra cin3,bet galejobuti ir blogiau  smile.gif dabar apziura po puses metu,tikiuosi kad tos zarazos neataugs mastau.gif
*

Cin 3 tai jau paskutine, kas is geriausiu yra..... o tau nieko nedarys?Paliks viska stebejimui? g.gif
indraske
QUOTE(rasike @ 2009 05 11, 12:00)
Cin 3 tai jau paskutine, kas is geriausiu yra..... o tau nieko nedarys?Paliks viska stebejimui? g.gif
*

aga zinau kad cin3 paskutine,bet man dar ne paskutinioji biggrin.gif tai man jau padare lletz,kas isvertus reiskia mazdaug tu negeru lasteliu salinimas lazeriu,kazkas tokio.tik jie vadina biopsija,nes siuncia tyrimam.tai kaip supratau kad jie ir pasalino tuos negerumus nupjaudami.o po to seka apziura per kuria pasakys ar ten atsinaujino,ir jei atsinaujino,manau jau kazka tokio kaip konizacija darys.matai as esu anglijoje ir todel siek tiek skiriasi tie proceduru pavadinimai,o gal nesiskiria tik as dorai issiverst nemoku smile.gif nezinau ar eina ka suprast ka as cia pripaisciau tongue.gif
rasike
QUOTE(indraske @ 2009 05 11, 14:53)
aga zinau kad cin3 paskutine,bet man dar ne paskutinioji biggrin.gif tai man jau padare lletz,kas isvertus reiskia mazdaug tu negeru lasteliu salinimas lazeriu,kazkas tokio.tik jie vadina biopsija,nes siuncia tyrimam.tai kaip supratau kad jie ir pasalino tuos negerumus nupjaudami.o po to seka apziura per kuria pasakys ar ten atsinaujino,ir jei atsinaujino,manau jau kazka tokio kaip konizacija darys.matai as esu anglijoje ir todel siek tiek skiriasi tie proceduru pavadinimai,o gal nesiskiria tik as dorai issiverst nemoku smile.gif nezinau ar eina ka suprast ka as cia pripaisciau tongue.gif
*

..nea, nepripaistei... Lietuvoje dar tokiu dalyku nera... as pati neseniai is po gimdos salinimo operacijos, nes tyrimas parode CIN3... kadangi gimdos kaklelio jau nebebuvo.... tai salino gimda
indraske
QUOTE(rasike @ 2009 05 11, 12:59)
..nea, nepripaistei... Lietuvoje dar tokiu dalyku nera... as pati neseniai is po gimdos salinimo operacijos, nes tyrimas parode CIN3... kadangi gimdos kaklelio jau nebebuvo.... tai salino gimda
*

as atsimenu kad rasei apie ta nemalonia operacija.kaip pacios sveikatele,jau pora savaiteliu praejo. 4u.gif o kas seka toliau,po gimdos salinimo,juk dabar tai nebus kur vystytis jokiems cin.
rasike
QUOTE(indraske @ 2009 05 11, 15:25)
as atsimenu kad rasei apie ta nemalonia operacija.kaip pacios sveikatele,jau pora savaiteliu praejo. 4u.gif o kas seka toliau,po gimdos salinimo,juk dabar tai nebus kur vystytis jokiems cin.
*

.taip, praejo ja dvi savaiteles.. na nedaug vaikscioju, tai atrodo nieko visai... lygiai taip pat nieko nekilnoju sunkaus, nes negalima unsure.gif geguzes pabaigoje vaziuosiu jau ir atsakymu, ir pasiziures gydytojas, kaip viskas gyna
indraske
QUOTE(rasike @ 2009 05 11, 13:28)
.taip, praejo ja dvi savaiteles.. na nedaug vaikscioju, tai atrodo nieko visai... lygiai taip pat nieko nekilnoju sunkaus, nes negalima unsure.gif  geguzes pabaigoje vaziuosiu jau ir atsakymu, ir pasiziures gydytojas, kaip viskas gyna
*

linkiu kad su siais atsakymais jau pasibaigtu visos bedos smile.gif laikysiu kumstukus victory.gif
Knisliukas
noreciau pasiteirauti o viska ar buvai isbandzius iki kol prireike tokios operacijos? ar nebuvo kitos iseities? gal klausiu ne kaip tiesiog idomu , gaila del to supranti..
So Lucky
Man prieš laparoskopiją irgi paėmė onkocitologinį tepinėlį. Tai du mėnesius laukt iki atsakymo, per tą laiką ir laparoskopijos būdu išpjautų blogybių tyrimo atsakymą gausiu. Aš nusiteikusi optimistiškai. Pavargau jau beveik pusę metų laukdama operacijos, išmokau gyventi su liga. Dabar tikiuosi, kad nieko blogiau neras ir galėsiu toliau laimingai gyventi ir planuoti vaikelį.
lauriut_
Sveikos, supermamos 4u.gif
Šiandien sužinojau, jog turiu gimdos kaklelyje žaizdelę. Gydytoja paėmė citologinį tepinėlį, tad atsakymai tik po poros savaičių. Prisikaičiau visokių straipsnių, bet taip iki galo ir nesupratau, kas gali įtakoti žaizdelių atsiradimą (prieš porą metų jos nebuvo). Man vis kartojasi kiaušidžių uždegimas, gal tai irgi gali turėti įtakos, a? g.gif
catrina
QUOTE(lauriut_ @ 2009 05 11, 17:55)
Sveikos, supermamos 4u.gif
Šiandien sužinojau, jog turiu gimdos kaklelyje žaizdelę. Gydytoja paėmė citologinį tepinėlį, tad atsakymai tik po poros savaičių. Prisikaičiau visokių straipsnių, bet taip iki galo ir nesupratau, kas gali įtakoti žaizdelių atsiradimą (prieš porą metų jos nebuvo). Man vis kartojasi kiaušidžių uždegimas, gal tai irgi gali turėti įtakos, a? g.gif
*

Cia galite pasiskaityti http://www.homosanus.lt/index.php?-489404132
Viskas graziai papasakota smile.gif
Bjauriuke
QUOTE(rasike @ 2009 05 11, 15:28)
.taip, praejo ja dvi savaiteles.. na nedaug vaikscioju, tai atrodo nieko visai... lygiai taip pat nieko nekilnoju sunkaus, nes negalima unsure.gif  geguzes pabaigoje vaziuosiu jau ir atsakymu, ir pasiziures gydytojas, kaip viskas gyna
*

pasaugok save... stiprybes ir sveikatukes bei tikejimo paciu geriausiu (kas imanoma tokioje situacijoje)... viskas bus gerai 4u.gif
rasike
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 05 11, 20:26)
pasaugok save... stiprybes ir sveikatukes bei tikejimo paciu geriausiu (kas imanoma tokioje situacijoje)... viskas bus gerai  4u.gif
*

.beliko saugoti... o tikejimas paciu geriausiu visada buvo ir bus.. esu optimiste.... mirksiukas.gif
Ragany
klausykit, mergaites, gal kam teko susidurt su ureaplazmom, is kur jos atsiranda ir kokia gali buti simptomai, jei ji yra. klausiu, nes is patirties buna kitaip, nei, kad paskaicius internete kokioj "enciklopedijoj".
Putlutė
sveikos 4u.gif
as irgi jungiuosi prie jusu...man siandien taip pat padare PAP tepineli...ejau privaciai pas gydytoja,pas kuri ir gimdziau,nes savo apylinkes gydytoja prakeikiau amziams biggrin.gif schmoll.gif man pries puse metu idejo spirale(beje,as turiu 2metu sunu biggrin.gif ) ir nuo tada prasidejo mano visos bedos...nors ir po gimdymo menesines prasidejo tik po 6men,nes maitinau,bet buvo reguliarios ir normalios...o kai ikiso spirale(per visus skausmus) prasidejo cistos,cistos,infekcijos,uzgdegimai,grybelis,cistos ir tonos antibiotiku ir zvakuciu...GANA,prisikankinau pas ta poliklinikos despote ir nuejau pas mieliausiaji ginekologa,kuris priime sunaus gimti blush2.gif atsikratem spirales,o dabar(tiksliau siandien..) pasiule pasidaryti ta tepineli...autikau,atsakymai bus kita savaite...labai jaudinuos,nes tiek turejau problemu su gimda,kad nebezinau kas dar gali prisikabinti doh.gif doh.gif
allisa
QUOTE(Putlutė @ 2009 05 14, 00:01)
sveikos 4u.gif
as irgi jungiuosi prie jusu...man siandien taip pat padare PAP tepineli...ejau privaciai pas gydytoja,pas kuri ir gimdziau,nes savo apylinkes gydytoja prakeikiau amziams biggrin.gif  schmoll.gif man pries puse metu idejo spirale(beje,as turiu 2metu sunu biggrin.gif ) ir nuo tada prasidejo mano visos bedos...nors ir po gimdymo menesines prasidejo tik po 6men,nes maitinau,bet buvo reguliarios ir normalios...o kai ikiso spirale(per visus skausmus) prasidejo cistos,cistos,infekcijos,uzgdegimai,grybelis,cistos ir tonos antibiotiku ir zvakuciu...GANA,prisikankinau pas ta poliklinikos despote ir nuejau pas mieliausiaji ginekologa,kuris priime sunaus gimti blush2.gif atsikratem spirales,o dabar(tiksliau siandien..) pasiule pasidaryti ta tepineli...autikau,atsakymai bus kita savaite...labai jaudinuos,nes tiek turejau problemu su gimda,kad nebezinau kas dar gali prisikabinti doh.gif  doh.gif
*

nepergyvenk anksciau laiko,juk viskas ir gerai buti gali,to tau ir liniu 4u.gif

gal,kuri zinote ar biopsijos atsakymo butina vaziuoti,ar uztenka tik paskambinti?
catrina
Mano gydytoja,kai paskambinau, man liepe atvaziuoti net del elementaraus Pap tyrimo, ir ka isgirdau : "Viskas gerai, linkiu grazaus pavasario"! Ir cia po to, kai kamstyjr prastovejau, eile pusvalandziu velavo, ir pakeliui namo dar kamstis blink.gif
Ir plius dar nervai, galvojau, kad jei kviecia, reiskia kazkas negerai.
Tai kad paskambinkite, jei sakys vaziuoti, tai vaziuokite. Gal pasiseks telefonu susizinoti atsakymus bigsmile.gif
Glamour
pasiskaičiau apie tinkamą tepinėlio paėmimą ir suabejojau. O atsakymo reikės dar ilgai laukti. Bet ka siš to, jei jis dar gali būti ir neteisingas g.gif Suabejojau dėl to, kad kai man ėmė tepinėlį buvo beprasidedantys pienligės simtomai. Juolab, kad paskui naudojau daktarės paskirtas žvakutes. unsure.gif
catrina
QUOTE(Glamour @ 2009 05 14, 17:51)
pasiskaičiau apie tinkamą tepinėlio paėmimą ir suabejojau. O atsakymo reikės dar ilgai laukti. Bet ka siš to, jei jis dar gali būti ir neteisingas  g.gif Suabejojau dėl to, kad kai man ėmė tepinėlį buvo beprasidedantys pienligės simtomai. Juolab, kad paskui naudojau daktarės paskirtas žvakutes.  unsure.gif
*

Jeigu finansiskai esate stipri, galite pasidaryti thinPrepPap tyrima. http://www.medcentras.lt/lt/naujienos/,nid.281
Ir jokiu abejoniu neturesite mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.