QUOTE(Vanilė @ 2010 06 21, 20:58)
Aš irgi
O as uz du,du partizanus ir turiu.
Kiekvienam individualiai. Pažinojau vieną šeimą, kuriai atrodo nieko netrūksta: gyvena pasiturinčiai, turi klestinti verslą, nuosavą namą. Augina 2 vaikus. Vyras norėtų trečio, žmona prieštarauja. Pagalvojau, kad man taip. Tikrai gimdyčiau, juk vyras pritaria ir rodo didžiulį norą. Mūsų situacija kiek kitokia. Pajamų gaunam, kad vos išgyvenam, būstas per mažas trečiam vaikui. Be to, vyras prieštarauja. Vaikai didžiulis džiaugsmas. Bet ne kiekviena šeima išgali užauginti jų tiek, kiek norėtų.
ir nereikia snausti. vaikai tik šeimos džiaugsmas. Turiu dabar keturis, labai juos mylių.
As turiu penkis ir labai dziaugiuosi. Vaikai tikras dziaugsmas kuo daugiau tuo geriau
turiu du, trecio laukiam. ateityje labai noretusi ir ketvirto.
kiekvienam individualiai. man vaikai - neapsakomas dziaugsmas, tik jie suteikia prasme gyvenimui. Bet tikrai nesupratau ir abejoju ar kada suprasiu zmoens pasisakancius priesdaug vaikiukiu...o dar tas ju pamokslavimas: kalnai sauskleniu nemiegotos naktys milijonai mokslams.... gal tik savo patogumui pateisinti, maziau vaiku daugiau laiko sau...ir visiska vienatve senatveje. Juk jei tevai taip apie vaikus galvoja, kaip tie suauge vaikai mastys apie pasenusius tevus? kalnai sauskelniu...milijonai gydymui...???
Niekada apie vaikus nemąsčiau, kaip būtų patogiau- turim tiek kiek mums jų reikia (ne finansine prasme)- abu su vyru jaučiame poreikį gausiai šeimai. Turime du berniukus, dabar laukiam trečio vaikiuko. Pakalbam, kad jei mano sveikata leis, pagalvosim ir apie ketvirtą.
Ačiū dievui būsto paskolų neturim, nors pas mus vietos ir mažai- kol kas sutelpam, esam pakankamai išradingi, kad sugalvotume, kaip užsidirbti tiek, kad mūsų vaikai būtų pavalgę ir neapiplyšę, turėtų priemonių mokyklai. Ir nesvarbu, kad neperkam jiems pačių madingiausių rūbų ar žaislų- svarbu, kad jie yra mylimi ir branginami. Nesmerkiu ir tų žmonių, kuriems vaikų visai nereikia, ar griežtai nori tik vieno- tiesiog toks jų pasirinkimas. Man gražiau gausios šeimos. Tokios ir tikiuosi
Noriu triju
Du vaikai pats tas manau, jau planuojam antra
Man norisi nors trijų mažylių...dar vieno reiks šauktis kai antroji mažylė paaugs
Svajoju apie gausią šeimą. Turiu du vaikus. Pavydžiu savo pažįstamoms, kurios laukiasi trečio vaikelio. Su didžiuliu pavydu stebėjau šią vasarą paplūdimyje dvi gausias šeimas, auginančias po 4 vaikus. Man gražu. Tačiau svajonės liks svajonėm.
kai susipazinom su vyru (tuo metu man buvo 16, jam- 17), nuo pirmu menesiu kalbejom, kad turesim tris vaikus. tada tai atrode normalu, na, daugiau nei "iprasta", bet mums normalu. Kai susituokem ir pradejom planuoti is tikruju, gydytojai nuliudino- sansu naturaliai pastoti- nulis, todel belieka apvaisinimas megintuvelyje. turbut isivaizduojat, kiek tukstanciu tai kainuoja.... taciau pavyko naturaliai vienas. Nusprendem, kad nebesisaugosim, nes juk tai toookia dovana.... dabar laukiam pametinuko. kai gims sis vaikelis, tikimes ir vel greitai prisisaukti gandru, nes pradejom vertinti GAUSIA seima. neseniai snekejom apie 3-5 vaikus, dabar gi svajojam apie tiek, kiek "Duos Dievas". Tikimes 5-8
auginu 2 sunelius, bet gal noreciau dar 1 sunelio
Pati turiu 3 vaikus manau tai idealus skaičius
QUOTE(Loveco @ 2010 08 09, 13:09) Kai susituokem ir pradejom planuoti is tikruju, gydytojai nuliudino- sansu naturaliai pastoti- nulis, todel belieka apvaisinimas megintuvelyje. turbut isivaizduojat, kiek tukstanciu tai kainuoja.... taciau pavyko naturaliai vienas. Nusprendem, kad nebesisaugosim, nes juk tai toookia dovana.... dabar laukiam pametinuko. kai gims sis vaikelis, tikimes ir vel greitai prisisaukti gandru, nes pradejom vertinti GAUSIA seima. neseniai snekejom apie 3-5 vaikus, dabar gi svajojam apie tiek, kiek "Duos Dievas". Tikimes 5-8 Jūs šaunuoliai, kad priimate gyvenimo dovanas. Graudu, kai labai aktyviai "organizuojamas" vienas vaikas, nepaisant nei finansinių, nei moralinių kriterijų, bet antro trečio jau atsisakoma (teko skaityt istoriją, kai moteris pirmo vaiko susilaukė dirbtinio apvaisinimo būdu, o kai netikėtai natūraliai pastojo su antru, pasidarė abortą
Musu su vyru planuose buvo du vaikuciai. Ir dar buvo planuose, kad bus sunelis ir dukryte. Gimus atram sunui teko planus pakoreguoti ir pabandyti dar karteli
Tris vaikai - nuostabiausias skaičius. Didelių tarpų nereiktų, geriausia vienu ypu ir kol dar jauni esat. Visi vargai prasidės ir baigsis kartu.
Vienas vaikas - vargšas egoistas, besiilgintis draugų, jei nėra brolių sesių, tai gali pasukti ir ne į geriausią kompaniją. Du - konkuravimas, kartais ir ne visai sveikas. Tris - idealus variantas. Keturi - daugoga, bet esant finansinėms galimybėms, irgi pliusą dedu. QUOTE(Loveco @ 2010 08 09, 13:09) kai susipazinom su vyru (tuo metu man buvo 16, jam- 17), nuo pirmu menesiu kalbejom, kad turesim tris vaikus. tada tai atrode normalu, na, daugiau nei "iprasta", bet mums normalu. Kai susituokem ir pradejom planuoti is tikruju, gydytojai nuliudino- sansu naturaliai pastoti- nulis, todel belieka apvaisinimas megintuvelyje. turbut isivaizduojat, kiek tukstanciu tai kainuoja.... taciau pavyko naturaliai vienas. Nusprendem, kad nebesisaugosim, nes juk tai toookia dovana.... dabar laukiam pametinuko. kai gims sis vaikelis, tikimes ir vel greitai prisisaukti gandru, nes pradejom vertinti GAUSIA seima. neseniai snekejom apie 3-5 vaikus, dabar gi svajojam apie tiek, kiek "Duos Dievas". Tikimes 5-8 Super Aš grožiuosi didelėm šeimom. Su vyru planuojam tureti 3 vaikučius, o kaip bus pažiūrėsim
auginam du berniukus, tarp du metai skirtumo, svajoju apie trečia tik pakolkas tyliai
|