Norėjome tryjų, bet turime du
QUOTE(zeneta @ 2009 08 31, 21:23) mano svajonė jau išsipildė-planavau du gavosi trys kuo tobulesnis zmogus, tuo maziau vaiku jis gimdo vienu metu..
noreciau triju. Du jau turiu
QUOTE(zeneta @ 2009 08 31, 20:23) mano svajonė jau išsipildė-planavau du gavosi trys Ne tik, kiek sugebi islaikyt, bet ir keletui sirdeliu esi pasirenges skirt visa savo meile, demesi.O daugiavaikes seimos man grazu, jei tik jose augantys vaikuciai laimingi, jiems netruksta viso to, ko reikia vaikystej, jei tik jie mylimi. Mes turesim jau trecia vaikiuka. Kaip vyras juokauja, po ketvirto vaikucio tikrai jau bus padetas taskas.
siu metu noreciau turet kokius 6.bet deja jau bus gana ir 4.
o jaunystej norejau tik 2--mergytes ir berniuko.
Kolkas turiu vieną, metukų , bet jau antro nesvietiskai norisi, kad būtų mažas metų skirtumas ir neliūdna sūneliui augti.
turiu porytę
turiu poryte
Gerai porytė, bet jeigu jos nėra tada gal ir trečio reikėtų...
As uz 3 - 4 vaikiukus, aisku , jei yra tam salygos. Turiu dvi jau nemazas paneles ir kuo toliau, tuo labiau pasiilgstu mazo leliuko , bet koks butu gyvenimas susigrudus vaikams viename kambaryje, ypac su dideliu amziaus skirtumu.
Turim 2 vaikus
noreti galima ivairiai. tarp vaiku 11 metu skirtumas butu buves 7m, bet buvo persileidimas ne visada gali planuoti ir tavo palnai pildosi Va sese mano labai nori antro, bet... dukrai jau 17 o jai jau 40m prarado vilti. Bet jei viskas gerai, kodel gi ne. as visada svajojau tureti 3 vaikus, bet... tikriausiai uzteks dvieju. vyriausiai dukrai juk jau tuoj 16m. nemanau, kad dar reiktu. gyvenant keiciasi nuomone.
na manau kad cia pagal kiekviernos seimos galimybes, jei tik yra galimybe tureti ne du o tris tai kodel gi ne, man pilna seima atrodo kai seimoje yra trys vaikai.
Visada sakydavau sau, kad turesiu 1 vaikeli, bet taip gavosi, kad gime dvynukai
2 pats tas manau.
Du tai tikrai
Siandien manau ,kad tikra seima prasideda,kai joje auga trys vaikai,pati turiu kol kas du
Man labai patinka dideles šeimynos, jei dar paneš sveikata ir galimybės, dar noriu
As pradziai uz du vaikiukus, o kai jie paauga - galima planuoti ir toliau, jeigu tik noro yra
pas mus du vaikuciai,trecias pakeliui ir manau jau uzteks
QUOTE(geguzedita @ 2009 09 23, 14:03) QUOTE(Burka @ 2010 01 14, 21:36) Kartais būna, kad vyras žmoną įkalba daugiau nei du turėti?
kol kas turim viena, bet svajojam apie 3
Svei,iš pradžių maniau,kad vieno vaiko užteks,kažkaip sunku buvo auginti.Paskui pradėjau mąstyti ir apie antrąjį,taip teoriškai,atseit,vienam liūdna augti,paskui ryžausi,nes antras vaikas niekaip neišėjo iš galvos(matyt skraidė kažkur šalia
Cia kazkas islauze minti, kad patogiausia netureti nei vieno vaiko
O dabar erzelis, bardakas, riksmas, amzinas lekimas, skubejimas Keturesdesimtmecio proga noreciau trecio t.y. pagramduko
Gal vėliau mano nuomonė ir pasikeis, bet noriu 2 vaikeliu, ne daugiau
Mes kolkas turim tik vieną vaikinuką
Patogu du, bet smagiau trys
Gal kada ir pas mus bus smagu, dabar tik patogu
O aš nepasakyčiau, kad kada galvojau kiek norėčiau turėti vaikų. Po pirmo-sakiau, kad vaikų daugiau nebus, bet...
3
Turiu vieną, norėčiau dar bent dviejų, ale mano norai su D planais turbūt nesutampa
dabar jau galvoju, kad kuo maziau, tuo geriau, o siaip tai daug kas turetu priklausyti nuo seimos finasines padeties, nes vaikams vien meiles neuztenka, dar ir valgyti reikia, na cia mano nuomone
3 vaikus, tik siais laikais prabanga
visada norejau dvieju, bet galima pasvajoti ir apie tris, bet tik pasvajoti..
o mes galvojaum taip: reikia gyventi taip, kad uzaugintum bent 2 savus ir nors 1-am suteiktum namucius
Musų planai buvo 2.Tiek ir auga
Sveiki turiu tris, vėliau dar norėčiau bent vieno pagranduko
Dabar laukiam antro, o vyras jau svaigsta, kad gal ir trecio reiketu
Noriu triju
dar pries susituokiant su vyru planavom 3 vaikucius, kad noretume tureti. Dabar jau turim dvi pupas ir dar galvoju kad po keliu metu noreciau sunaus o jei Dievas duos ir daugiau vaikuciu, nieks gyvenime nesuteikia man tiek dziaugsmo kiek vaikai, dziaugiuosi kiekviena kartu praleista minute. Aisku buna pavargsti bet savo gyvenimo be vaiku neisivaizduoju
Kolkas 2 vaikai, bet veliau ir tercio noreciau
Aš už tris
|