Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek vaiku tureti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3
ziedute
Norėjome tryjų, bet turime du smile.gif
zeneta
QUOTE(N I K K A @ 2009 08 13, 14:30)
mano svajone 3-4 vaikuciai wub.gif
*

mano svajonė jau išsipildė-planavau du gavosi trys lotuliukas.gif aš irgi manau kiek sugebi išlaikyt tiek galima ir gimdyt drinks_cheers.gif o dėl požiūrio į daugiavaikes-kažkaip neteko susidurt su blogu požiūriu gal visuomenė visdėlto keičiasi rolleyes.gif
blondinas Nr.178
QUOTE(zeneta @ 2009 08 31, 21:23)
mano svajonė jau išsipildė-planavau du gavosi trys  lotuliukas.gif aš irgi manau kiek sugebi išlaikyt tiek galima ir gimdyt  drinks_cheers.gif o dėl požiūrio į daugiavaikes-kažkaip neteko susidurt su blogu požiūriu gal visuomenė visdėlto keičiasi  rolleyes.gif
*

kuo tobulesnis zmogus, tuo maziau vaiku jis gimdo vienu metu..
vietine1986
noreciau triju. Du jau turiu ax.gif trecio noreciau isivaikinto ax.gif tik gaila kad vyro neina ikalbeti na gal kada nors ir pavyks.... blush2.gif lotuliukas.gif
Pelene
QUOTE(zeneta @ 2009 08 31, 20:23)
mano svajonė jau išsipildė-planavau du gavosi trys  lotuliukas.gif aš irgi manau kiek sugebi išlaikyt tiek galima ir gimdyt  drinks_cheers.gif o dėl požiūrio į daugiavaikes-kažkaip neteko susidurt su blogu požiūriu gal visuomenė visdėlto keičiasi  rolleyes.gif
*

Ne tik, kiek sugebi islaikyt, bet ir keletui sirdeliu esi pasirenges skirt visa savo meile, demesi.O daugiavaikes seimos man grazu, jei tik jose augantys vaikuciai laimingi, jiems netruksta viso to, ko reikia vaikystej, jei tik jie mylimi. Mes turesim jau trecia vaikiuka. Kaip vyras juokauja, po ketvirto vaikucio tikrai jau bus padetas taskas.
beskaiste
siu metu noreciau turet kokius 6.bet deja jau bus gana ir 4. rolleyes.gif metai savo daro unsure.gif
o jaunystej norejau tik 2--mergytes ir berniuko. smile.gif
sandrulyte
Kolkas turiu vieną, metukų , bet jau antro nesvietiskai norisi, kad būtų mažas metų skirtumas ir neliūdna sūneliui augti. biggrin.gif planuose 3-4 vaikučiai, o jei finansai leis, tai ir daugiau. smile.gif
jėga
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 08 31, 21:28)
kuo tobulesnis zmogus, tuo maziau vaiku jis gimdo vienu metu..
*

O kiek tu galėtum vienu metu? laugh.gif
VAIDAMA
turiu porytę wub.gif užtenka biggrin.gif
laimav
turiu poryte wub.gif bet jei butu dar tai irgi uzaugintume wub.gif
Moksliukė
Gerai porytė, bet jeigu jos nėra tada gal ir trečio reikėtų...
Aelija
As uz 3 - 4 vaikiukus, aisku , jei yra tam salygos. Turiu dvi jau nemazas paneles ir kuo toliau, tuo labiau pasiilgstu mazo leliuko , bet koks butu gyvenimas susigrudus vaikams viename kambaryje, ypac su dideliu amziaus skirtumu.
daluzenik
Turim 2 vaikus
noreti galima ivairiai.
tarp vaiku 11 metu skirtumas
butu buves 7m, bet buvo persileidimas verysad.gif
ne visada gali planuoti ir tavo palnai pildosi
Va sese mano labai nori antro, bet... dukrai jau 17 o jai jau 40m
prarado vilti.

Bet jei viskas gerai, kodel gi ne.
as visada svajojau tureti 3 vaikus, bet... tikriausiai uzteks dvieju.
vyriausiai dukrai juk jau tuoj 16m.
nemanau, kad dar reiktu.

gyvenant keiciasi nuomone.
jitute
na manau kad cia pagal kiekviernos seimos galimybes, jei tik yra galimybe tureti ne du o tris tai kodel gi ne, man pilna seima atrodo kai seimoje yra trys vaikai.
twins2
Visada sakydavau sau, kad turesiu 1 vaikeli, bet taip gavosi, kad gime dvynukai thumbup.gif thumbup.gif , tai va dabar auginam ir mergaite ir berniuka ir labai dziaugemes, bet daugiau jau nesinori, manau 2 kaip tik. mirksiukas.gif
**Gin**
2 pats tas manau. smile.gif
ziedute
Du tai tikrai thumbup.gif
klaara
Siandien manau ,kad tikra seima prasideda,kai joje auga trys vaikai,pati turiu kol kas du bigsmile.gif bigsmile.gif
geguzedita
QUOTE(vakarine @ 2009 06 21, 22:52)
A mes turim 4 biggrin.gif Ir labai dziaugiames, ir jokie stereotipai ir gimines cia nieko nepakeis  mirksiukas.gif
*

bigsmile.gif seilė tysta iš pavydo....bet koooookio gerumo turi būti vyras, kad ryžtumeisi 4 vaikams blush2.gif ? Norėčiau...bet mano vyras...ne šeimai sutvertas blush2.gif (pati kalta, kad tokį pamilau 4u.gif )
nataliuncik
Man labai patinka dideles šeimynos, jei dar paneš sveikata ir galimybės, dar noriu blush2.gif
dia.dia
QUOTE(geguzedita @ 2009 09 23, 15:03)
bigsmile.gif  seilė tysta iš pavydo....bet koooookio gerumo turi būti vyras, kad ryžtumeisi 4 vaikams  blush2.gif  ? Norėčiau...bet mano vyras...ne šeimai sutvertas  blush2.gif (pati kalta, kad tokį pamilau  4u.gif  )
*

Labai daug priklauso nuo vyro. Smagu, kad vyras nori dideles seimos.
Burka
QUOTE(geguzedita @ 2009 09 23, 13:03)
bigsmile.gif  seilė tysta iš pavydo....bet koooookio gerumo turi būti vyras, kad ryžtumeisi 4 vaikams  blush2.gif  ? Norėčiau...bet mano vyras...ne šeimai sutvertas  blush2.gif (pati kalta, kad tokį pamilau  4u.gif  )
*

lotuliukas.gif Kokio gerumo turi buti zmona,kad vyra 4 vaikam ikalbetu? biggrin.gif
dia.dia
QUOTE(Burka @ 2010 01 14, 22:36)
lotuliukas.gif Kokio gerumo turi buti zmona,kad vyra 4 vaikam ikalbetu? biggrin.gif
*

Kokia Jūsų šauni šeimynėlė thumbup.gif Pavydžiu Jums.
adi@v
As pradziai uz du vaikiukus, o kai jie paauga - galima planuoti ir toliau, jeigu tik noro yra mirksiukas.gif
grazina37
QUOTE(geguzedita @ 2009 09 23, 13:03)
*

ne tavo vienos toks lotuliukas.gif
mamyte1982
pas mus du vaikuciai,trecias pakeliui ir manau jau uzteks ax.gif
Ateik
QUOTE(geguzedita @ 2009 09 23, 14:03)
*

QUOTE(Burka @ 2010 01 14, 21:36)
*

Kartais būna, kad vyras žmoną įkalba daugiau nei du turėti? wink.gif
iingaxxx
kol kas turim viena, bet svajojam apie 3 ax.gif
bugivugi
Svei,iš pradžių maniau,kad vieno vaiko užteks,kažkaip sunku buvo auginti.Paskui pradėjau mąstyti ir apie antrąjį,taip teoriškai,atseit,vienam liūdna augti,paskui ryžausi,nes antras vaikas niekaip neišėjo iš galvos(matyt skraidė kažkur šalia rolleyes.gif ).Bet kai susilaukėm antrojo wub.gif jaučiuosi tokia laiminga.Galvoju,kodėl aš taip ilgai galvojau,juk tai toks gėris wub.gif Vyresnioji patenkinta broliuku,nors jam tik pusė metų,draugauja.Šeima dar labiau sutvirtėjo.Trečio neplanuojam,bet jeigu tai nutiktų,net nežinau....du vaikai kolkas man pats tas smile.gif
samsam
Cia kazkas islauze minti, kad patogiausia netureti nei vieno vaiko unsure.gif Nesutinku schmoll.gif Juk pagalvokim kaip butu liudna grizti po darbo i tuscius, steriliai sutvarkytus namus? Kokie butu liudni ir tylus vakarai?
O dabar erzelis, bardakas, riksmas, amzinas lekimas, skubejimas lotuliukas.gif Juk apie vaikus ir sukasi visas gyvenimas thumbup.gif

Keturesdesimtmecio proga noreciau trecio t.y. pagramduko wub.gif
Alsė
Gal vėliau mano nuomonė ir pasikeis, bet noriu 2 vaikeliu, ne daugiau smile.gif
medlink
Mes kolkas turim tik vieną vaikinuką smile.gif Bet planuose yra trys ax.gif vadinasi dar du turėtų būti ax.gif ech... jau norėčiau smile.gif
Vivid
Patogu du, bet smagiau trys 4u.gif
Gal kada ir pas mus bus smagu, dabar tik patogu mirksiukas.gif
Klastūnė
O aš nepasakyčiau, kad kada galvojau kiek norėčiau turėti vaikų. Po pirmo-sakiau, kad vaikų daugiau nebus, bet... biggrin.gif Jau yra du vaikiukai. O vyras norėtų didelės šeimos ax.gif Dabar jau ir aš ne prieš blush2.gif Gal dar ir bus ateity daugiau bigsmile.gif
Idomii
3 smile.gif
Streamy
Turiu vieną, norėčiau dar bent dviejų, ale mano norai su D planais turbūt nesutampa biggrin.gif
DiJuKe*
dabar jau galvoju, kad kuo maziau, tuo geriau, o siaip tai daug kas turetu priklausyti nuo seimos finasines padeties, nes vaikams vien meiles neuztenka, dar ir valgyti reikia, na cia mano nuomone
Wild Pearl
QUOTE(Idomii @ 2010 03 26, 22:35)
3 smile.gif
*

Pritariu mirksiukas.gif doh.gif thumbup.gif
pavasarioziedai
3 vaikus, tik siais laikais prabanga blink.gif
DiJuKe*
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 04 01, 12:31)
3 vaikus, tik siais laikais prabanga blink.gif
*

Pritariu, kad pabanga, nes jau dabar stresuoju, kaip as juos islaikysiu
uneja
visada norejau dvieju, bet galima pasvajoti ir apie tris, bet tik pasvajoti..
*TyTe*
o mes galvojaum taip: reikia gyventi taip, kad uzaugintum bent 2 savus ir nors 1-am suteiktum namucius wub.gif
*Pu-pa*
Musų planai buvo 2.Tiek ir auga lotuliukas.gif
lingute
Sveiki turiu tris, vėliau dar norėčiau bent vieno pagranduko smile.gif
melyne
Dabar laukiam antro, o vyras jau svaigsta, kad gal ir trecio reiketu schmoll.gif
Haske
Noriu triju smile.gif berniukas jau yra tai noreciau dvynukiu,bet kaip dievas duos taip bus gerai
gania
dar pries susituokiant su vyru planavom 3 vaikucius, kad noretume tureti. Dabar jau turim dvi pupas ir dar galvoju kad po keliu metu noreciau sunaus o jei Dievas duos ir daugiau vaikuciu, nieks gyvenime nesuteikia man tiek dziaugsmo kiek vaikai, dziaugiuosi kiekviena kartu praleista minute. Aisku buna pavargsti bet savo gyvenimo be vaiku neisivaizduoju wub.gif
eglelapas
Kolkas 2 vaikai, bet veliau ir tercio noreciau smile.gif
bingo23
QUOTE(eglelapas @ 2010 06 17, 23:29)
Kolkas 2 vaikai, bet veliau ir tercio noreciau  smile.gif
*

Turiu dabar du berniukas,kada nors ateiti noreciau ir trecio,mergytes. ax.gif
Vanilė
Aš už tris biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.