Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek vaiku tureti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3
Laure20
Man idomu, kiek jusu manimu geriausia tureti vaiku?
Galvoju, viena, kaip ir patogu nesunku.
Bet juk islepinsiu blush2.gif
O dviem kaip ir smagiau, bet sunkiau gaunas auginti, ir jaigu vaikai nesutars?
O apie varianta tris vaikus negalvojau dar.... blush2.gif
Ir jaigu manote kad geriausia tureti du vaikus, kaip manote, koks geriausias metu skirtumas butu, kad gerai sutartu, nesipyktu daznai? doh.gif ax.gif
Labai aciu uz nuomones thumbup.gif
Ateik
O kur pasirinkimas "daugiau, nei tris". mirksiukas.gif

Šiaip tai... "žmogus planuoja, Dievas juokiasi". 4u.gif
ramyra
Oi net nezinau, labai sunkiai suformuluotas klausimas doh.gif "Kiek patogiausiai" ? patogiausiai turbut nei vieno hihihi.gif
nirce
as auginu 2 zuikius,manau uztenka, o skirtumas 3 metai
ginaema
Auginu keturis, ir net nekilo niekad toks klausimas. Beprasmis. Į jį atsakymo viano negali būt. wub.gif
fasstum
Tarp musu su sese buvo 2 m skirtumas. Buvome griausios draugės, tiesiog neišskiriamos, ir vaikystėje, ir jaunystėje. Tiesiog neisivaizdavau savo gyvenimo be jos smile.gif O kai gime jaunėlė, man jau buvo devyneri, tai su ja niekada taip gerai nesuėjom schmoll.gif ...
celesta
man būtų idealiausia - du vaikai, bet...auginu vieną, nes daugiau negaliu turėti verysad.gif o taip norėčiau dar vieno stebuklo...
DeilijoSa
auginame du berniukus,3 metu skirtumas,sutaria puikiai,labai vienas kita myli wub.gif ypac mazelis,galetu istisai myluoti ir buciuoti dicki.aisku buna,kad susipesa del zaislu,uzeina pavydo priepuoliai,bet nepasakyciau,kad cia kazkokia problema schmoll.gif todel labai norim trecio vaikiuko wub.gif ir siaip manau,jei tik yra galimybe tai kuo daugiau tuo smagiau.tik daugeli matyt dar pristabdo,kvailas zmoniu poziuris i daugiavaikes seimas
Bonifacija
finansiskai apsimoka ne vieno, dvasiskai, kiek sirdis nori. Kokie kieno prioritetai, taip ir renkames.

p.s. kazkas su vienu nesusitvrko, o kazkam 5 yra "visai nesunku" mirksiukas.gif
SuperBaba
Pasirinkau 3, nes daugiau pasirinkimu nebuvo biggrin.gif O siaip patinka dideles seimos wub.gif
sena niekšė
QUOTE(Laure20 @ 2009 05 04, 03:07)
Galvoju, viena, kaip ir patogu nesunku.
Bet juk islepinsiu blush2.gif
O dviem kaip ir smagiau, bet sunkiau gaunas auginti, ir jaigu vaikai nesutars?
*

ir kiek išlepinsit, ir kaip sutars, priklauso nuo jūsų.
Can
norėčiau dar dukros, bet neturėsiu dabar pilnai pakanka vieno.
irmuzele
auginam du zuikius 1.4 m skirtumas-smagu-ziadzia kartu rupinasi vienas kitu,pasipesa, paduksta. Senatvej palnuose yra pagrandukas-bet kartais gyvenimas nesusklosto kiap noretusi tad pagyvensim pamatysim tongue.gif . jei tureciau galimybiu noreciau 5 gal ir daugiau vaiku,juk tai tokia Dievo dovana!! biggrin.gif
nuria
Patogiausia neturet ne vieno g.gif
Nei keltis naktimis reikia, nei pampersus kaitalioti ir t.t.

Bet patogu su dzinsais ir kedukais vaikscioti, o mes vis kazkokius aukstakulnius sau perkames mirksiukas.gif

As uz dideles seimas, jose ir daugiau meiles, ir supratimo, ir savarankiskumo. Tad mano pasirinkimas butu 3 ir daugiau mirksiukas.gif

Elinga_27
Mes auginame du, sūnų ir dukrą, tarp jų šiek tiek daugiau nei 4 m. skirtumas. Bet gražu žiūrėt kaip jie vienas kitą myli, kaip sesuo mažytėm rankytėm apkabina savo broliuką, arba kaip brolis gaili sesytės ir surenka jos išmėtytus žaisliukus thumbup.gif Pasibučiuoja abu wub.gif Išties kai laukiausi mažosios, labai pergyvenau kad nesusitvarkysiu, o dabar turbūt ir trečias nesimaišytų blush2.gif .. bet kažkaip mieste, gatvėj.. nelabai dažnai sutinku šeimas kuriose būtų daugiau nei du vaikai, o čia supermamose pasižiūriu, kiek daug tokių kur po tris, keturis ar net penkis turi.. wub.gif Žaviuosi tokiomis mamytėmis 4u.gif 4u.gif Man tai atrodo kad jei pastočiau dar su trečiu, tai visa giminė užgraužtų, neva ne tie dabar laikai, ir dviejų pilnai užtenka.. blush2.gif Kažkodėl toks "durnas" stereotipas, tėvai ir du vaikai ax.gif
Bonifacija
QUOTE(Elinga_27 @ 2009 06 16, 10:43)
Man tai atrodo kad jei pastočiau dar su trečiu, tai visa giminė užgraužtų, neva ne tie dabar laikai, ir dviejų pilnai užtenka..  blush2.gif 
*

taigi ne nuo gimines nuomones vaiku skaicius seimoje priklauso..
Drakula
šiuo metu pas mus dar tik vienas vaikelis 2 metai ir trečias mėnuo, bet pakeliui jau ir sesytė , tai manau kad 2 vaiku šiais laikais per akis.ir skirtumas nebus didelis ir patiems vaikams paaugusiems bus linksmiau thumbup.gif
geresne
QUOTE(cioliukas @ 2009 06 17, 19:34)
ir skirtumas nebus didelis ir patiems vaikams paaugusiems bus linksmiau thumbup.gif
*

Vienas vaikas ne vaikas...
Kiek bendravom su draugėm, tai tos kurio vienos, jauciasi suauge nelaimingos.
Juk ir bėdoj ir džiaugsme yra į ką kreiptis.

As turiu pametinukus, bet jie kartu nelabai...
Kiekvienas į savo pusę... išskyrus, kai prieš mane susimoko biggrin.gif
Kai dėl zbitkų, tai jie draugai geriausi
WISTIEK DVIESE LINKSMIAU. ax.gif
vakarine
A mes turim 4 biggrin.gif Ir labai dziaugiames, ir jokie stereotipai ir gimines cia nieko nepakeis mirksiukas.gif
acura_maniake
mes turim tris,beveik pametinukai visi tongue.gif labai noreciau dar vieno biggrin.gif
Card
Mano nuomone maziausiai 2 4u.gif , bet cia nuo zmogaus priklauso, kai kuriems auginti viena per sunku, kitiem ir 5 per mazai ir dar suniukus ir kaciukus augina, kad butu kuom rupintis 4u.gif . Is tikruju daug ka reiskia finansine seimos padetis ax.gif , kad ir noreciau 5 bet negaleciau tiek turet, ka as jiems galeciau duoti?na aisku meile, bet meile ne sumokesi uz mokslus ir ne uzklosi ja ar duosi pavalgyt verysad.gif .
Dykuma5
Aišku, būtų puiku turėti 2 vaikus, bet turime vieną ir esame tuo patenkinti ax.gif
Lexana
Kai turėjau vieną, visada sakiau, kad turėsiu tris, tik laiką buvau išdėliojusi kiek kitaip nei dabar. Tada sakiau, kad antrąjį gimdysiu 25-27 metų, o trečiąjį 35-erių... Kai susilaukiau antrosios dukters - tada mintys apie trečiąjį vaiką buvo pritrauktos dar penkmečiu arčiau. Bet gavosi taip, kad visi trys gimė kas dvejus su puse metų, aš tapau jauna trivaike mama, nes man dar toli gražu ne 35-eri, vaikai yra puikūs draugai, gerai sutaria, myli vienas kitą. Matant tokius gražius ir darnius broliuko ir sesių santykius, tikrai ne svetima mintis turėti dar vieną. Ir tikrai turėsime. Iki 35-erių... rolleyes.gif

Rimuselis
Turiu tris vaikus.Jau nera mazi ax.gif ,bet vis vien turiu rupesciu .Taip isejo,kad antro norejau,o trecias neticiukas biggrin.gif .Esu ipratusi kazka veikti,tai nezinau kaip auginciau viena.Man butu nuobodu blush2.gif
jola1234
dvieju vaikuciu uztenka, bet kai abu suneliai norisi kazkada pasvajoti ir apie mergaite blush2.gif
saulele7
Turiu 2 vaikucius,sunu ir dukra, skirtumas tarp ju 10 metu. Kolkas uztenka 2 smile.gif , o kaip bus ateity, bus matyt, gal kai dukrai bus 10 metu, noresis ir 3 biggrin.gif biggrin.gif
*Amila*
Turim 2 vaikus,beriuka ir mergaite,skirtumas 7metai. 4u.gif
Ausrine19
Turiu tris bernuzelius...Vyriausiam 18. Kai vaiksciojau su treciu,buvau isitikinusi kad gims mergaite smile.gif ,bet deja... Pries penkiolika metu gimus antrajam maneme kad viskas tuom ir pasibaigs,o pasirodo kad ne,ivyko stebuklas ups.... nestuke.gif . Ir siandien visi patenkinti thumbup.gif Nemanau kad metuose yra didelis skirtumas,mazi jie vistiek pasipesa,na aisku kai 18-15 metu skirtumas,tai jau nesipes...
VAE
tik ne vieną. nieko gero vienam vaikui šeimoje, sakau iš patirties.
tai arba 2, arba daugiau. Aš gal visai norėčiau 4 - 2 po 2. ta prasme 2 pametinukai ir po ilgesnio laiko tarpo vėl 2 pametinukai, nes jei bus vienas, jam gal bus neidomu bendraut su vyresnėliais.Aišku, ir tarp pametinukų visko gali būti.

coliukee
Kolkas planuose tureti viena, o kaip ateitija bus dar neaisku smile.gif
Norvide

Kuo daugiau tuo smagiau thumbup.gif
Svajūnė
Patogiausia tai būtų turėti vieną. biggrin.gif Bet norim turėti tris. ax.gif wub.gif Dabar turim dvi dukrytes, planavom abi, nes norėjom, kad skirtumas tarp pirmų vaikų būtų nedidelis, bet kad nebūtų pametinukai. Todėl skirtumas- 2 metai su trupučiu manau pats tas 4u.gif
Dax
Vienu metu po viena ax.gif
Siaip kiekvienam skirtingai, bet kai man bus vieno permazai turesim antra, o kai dvienu neuzteks gal ir trecia blush2.gif
Lija03
QUOTE(Emilė @ 2009 05 04, 18:55)
Šiaip tai... "žmogus planuoja, Dievas juokiasi".  4u.gif
*

Pritariu smile.gif

as kazkaip neikada negalejau isivaizduoti saves daugiavaike mama... Maniau turesiu viena, na gal 2 ...
Dabar laukiuosiu 3 ir labai dziaugiuosiu smile.gif
Grazu gausios, darnios seimos. Is smagu vaikuciams tokiose augti smile.gif

Na o metu skirtumas tai man priimtinas - 5 - 6 metai smile.gif Bet cia tik mano nuomone...

Rainstone
Nevisada suplanuosi,galvojau ,kad turesiu tiktai viena ,o gavosi du,gyvenimas pilnas siurprizu smile.gif
Daivam1
teisingai, reikia vaikučių daugiau, kad būtų smagiau senatvėje. Jie tikrai netrukdo ir aš už tai, kad mažiausiai turėti tris.]
crazy4you
Truskta dar vieno varianto... Galvoju jei bus trecias, reiks ir ketvirto... O daugiau, jau per sena gal busiu biggrin.gif
Daivam1
svarbioausia reikia nesnausti. Kol jaunos apie vaikus reikia galvoti. Vėliau norėsit, bet jau negalėsit. Taigi, trečio reikia -BŪTINAI
Esha
QUOTE(crazy4you @ 2009 07 31, 16:29)
Truskta dar vieno varianto...  Galvoju jei bus trecias, reiks ir ketvirto... O daugiau, jau per sena gal busiu biggrin.gif
*

Vat aš ir taip mastau, kad gimdysiu vaikus kol nepasensiu lotuliukas.gif
Aišku trim kokiais apsiribosiu smile.gif
Arvena
turiu du , bet dar labai noriu dviejų...... Keturi būtų gražu wub.gif - pavyzdžiui trys broliai ir mažytė sesytė................ Ech - kaip pasaka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
N I K K A
mano svajone 3-4 vaikuciai wub.gif
dzestina
visa laika buvo svajone tureti porele,o dabar kai jau turiu,tai labai jau norisi ir trecio wub.gif lotuliukas.gif
beskaiste
kai buvau jauna ir jau turejau sunu ir dukra--sakiau gana lotuliukas.gif
bet su laiku po pertraukos atsirado trecias,o dabar ir ketvirtas 4u.gif
buciau 5 m jaunesne,tai dar ir penkto noreciau,bet deja man jau 41m --tai jau gal gan bigsmile.gif amzius daro savo smile.gif
raimuxe
Geriausiai 3 mirksiukas.gif
muminukas
tris - keturis smile.gif kol kas turime du.
Vetrunge.S
noreciau 2
Ania
Aš norėčiau dar dviejų mergaičių pametinukų ar dvynukų, dėja aplinkybės neledžia verysad.gif O ir požiūris mūsų visuomėneje i daugiavaikes šeimas apgailėtinas. schmoll.gif
blondinas Nr.178
QUOTE(raimuxe @ 2009 08 21, 22:02)
Geriausiai 3 mirksiukas.gif
*

blogiausia 48
Vaidagan
kiek tik galesim islaikyti smile.gif
Daivam1
[teisingai, taip ir reikia. Vaikai - mūsų ateitis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.