Sveikos,vakar nusprendziau pasidaryti kepenu valyma pagal Polio Brego knyga apie organizmo valyma ir tinkama mityba.Viska dariau kaip ten parasyta,t.y badavau diena pries tai ir t.t,tik nedariau sau klizmos.Taciau rezultato nebuvo jokio.Visa nakti jauciuasi klaikiai,vemiau.Ryte neviduriavau ir issitustinau normaliai kaip visada.Ar kas nors bandete?Ar tikrai isejo akmenys?ir ka as dariau ne taip?
Pries daug metu ir as dariau ir ne viena karta. Isejo daug zaliu tokiu akmenuku (kaip zadejo). Bet savijauta buvo klaiki, galvojau, kad numirsiu, bet ne nuo skausmo. Tiesiog buvo toks ispudis, kad kazkas istraukia vidinius organus ir atgal sudeda....
Natūralios medicinos centruose kepenų valymą atlieka ir visą procesą kontroliuoja tik gydytojas-reanimatologas, o kažkas išdrįsta namuose eksperimentuot su savimi
Aš čia iš tikrųjų ne bambėt atėjau, bet va, bambu kaip matau QUOTE(Rasma @ 2005 10 05, 11:45) Natūralios medicinos centruose kepenų valymą atlieka ir visą procesą kontroliuoja tik gydytojas-reanimatologas, o kažkas išdrįsta namuose eksperimentuot su savimi Aš čia iš tikrųjų ne bambėt atėjau, bet va, bambu kaip matau As su tavimi visiskai sutinku. Dabar ir as nedrisciau namuose pati viena valyti kepenis
Nu kam taip smarkiai save kankinti yra nuostabus preparatas Essentiale kepenu funkcijai atstatyti , pageri ir susitvarko kepenys ir ju funkcija , man tai tikrai uztenka pavartoti sio vaistuko jis normalizuoja viska, palengvina energijos issiskyrimais kepenu, skatina kepenu audinio regeneracija,stabilizuoja tulzi, tai kam save kankinti tokiomis proceduromis
As asmeniskai profilaktikai pradejau vartoti Essentiali, nes pasiskaiciau apie ji kad normalizuoja sutrikusia kepenu funkcija ir fermentu aktyvuma, palengvina energijos issiskyrima is kepenu,skatina kepenu audinio regeneracija, tai va idomu ar is jusu kuri pasirupina savo kepenimis
Aš irgi mąstau pradėti pavartoti tik neapsisprendžiu ar Carsil ar Essentiali
Aš carsil ilgą laiką naudojau(tik prieš savaitėlę nustojau), nes teko labai daug vaistų naudoti ir bijojau pakenkti kepenims, gydytoja rekomendavo carsil ir aš patenkinta, kad jį naudojau
Aš kadangi sirgau hepatitu,tai gėriau Carsil....
apie riebalingas kepenis:
http://www.pasveik.lt/naujienos/kodel-suri...a-kepenys/39170
Eneja, klausei ar yra poveikis, na vartoju Essentiali jau apie koki menesi, man kazkaip jis artimesnis nei carsilis, carsilio ten daug tableciu reikia gerti, na o del poveikio tai kolkas tas jausmas toks kad gerinu kepenu funkcija ir tiek, as ir nesijutau kad man jas skaudetu ,tiesiog taip sumasciau pavartoti, nes pagalvojau kad is vis ju nesaugau
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 27, 17:18) Eneja, klausei ar yra poveikis, na vartoju Essentiali jau apie koki menesi, man kazkaip jis artimesnis nei carsilis, carsilio ten daug tableciu reikia gerti, na o del poveikio tai kolkas tas jausmas toks kad gerinu kepenu funkcija ir tiek, as ir nesijutau kad man jas skaudetu ,tiesiog taip sumasciau pavartoti, nes pagalvojau kad is vis ju nesaugau Šiaip carsil'io nereikia po daug tablečių gerti, jei kepenys nėra pakenktos. Gėriau po 1tab 3kartus per dieną, sakė jei labai apkraunami kepenys, tada galima po 2tab 3kartus per dieną
Jo,Carsil daug tablečių reik gert tik jei kas yra blogo kepenim,o apsaugai kaip ir prieštai buvo minėta 1tab 3x dienoj.Aš pati gerdavau rodos po 3 tab. 3x dienoj
As profilaktiskai kartais pavartoju Essentialio kapsules, man jos kazkaip labiau patinka ir virskinimui man jos tinka
Yra Aconitum firmos Sillymarine papildai skirti būtent kepenų funkcijai atstatyti. Padėjo labai gerai
kepenims valyti einu i infraraudonuju spinduliu terapija su vonele - uzdeda dirza, merki kojas i vandeni ir per pedas salinasi visi toksinai ir kiti tersalai. pirma ka pastebejau - pagrazejo veido oda ir sumazejo spuogai, labai geras dalykas
O
Kokia idomi procedura
Na siaip jei organizmas yra gerokai apkrestas ivairiais toksinais, labai lengvai ju neisvarysite. nes naturaliai valant jie yra sujudinami kad butu pasalinami, to pasekoje atsiranda tokie nesunkus sveikatos sutrikimai
buvau as vasara susigundziusi valytis organizma. nusipirkau net Malakovo knygute.
isstudijavau ja. bet dbr matyt valyma atidesiu.. po jusu pasakojimu pasidare net mintyse bloga
mmmjooo.. turiu pasakyt, kad būkit labai atsargios su tais valymais....
Niekada nedarykit kepenų valymo šiuo būdu būdamos vienos, perspėkit artimuosius, kad jus stebėtų, kad reikalui esant galėtų iškviesti greitąją... QUOTE(rytorasa @ 2009 10 15, 20:36) mmmjooo.. turiu pasakyt, kad būkit labai atsargios su tais valymais.... Niekada nedarykit kepenų valymo šiuo būdu būdamos vienos, perspėkit artimuosius, kad jus stebėtų, kad reikalui esant galėtų iškviesti greitąją... kaip patartum kitais atvejais darytis valyma? QUOTE(maye @ 2009 10 15, 21:40) Yra ir ne drąstiškų valymo priemonių, tiesa jos arba veikia palengva, arba kainuoja nemažus pinigus. Pavyzdžiui, vasabis (wasabi) 200mg 60 tablečių 20EUR (geriama po 1 tabletę 2-3 kartus dienoje valgio metu), AHCC 500mg 60 kapsulių 58EUR (po 1 kapsulę 2 kartus),....
Be jokių ekstremalaus poveikio priemonių taip atrodo (pelės) kepenys, kai pastoviai vartojamas iš raudonųjų vynuogių išgaunamas resveratrolis:
Carsil
Aš tai naudojau kurį laiką Verdin, po to Simepar.
Kepenu veiklos pagerinimui ir valymui vartoju Alfalfa(liucerna) arba Artichoke (artisokas).
QUOTE(Eighteen @ 2010 07 27, 10:39) Vartojau ir vieną, ir kitą papildą. Net nežinau kuris geresnis
As pradejau gerti Essentialis forte, vyras geria ir as prisijungiau,kiek zinau jis gerai ir jeigu maista sunku valgome, tai tinka skrandziui,plius tulzi stabilizuoja,ir kepnu funkcijai padeda.
As irgi geriu Essentialis forte,man labai patnka ir gerai padeda
Anksciau gerdavau Essentiale (isgirdau per rusu kanala, kad tai senas ir efektyvus (artai efektyviausias, nepamenu senokai maciau laida) papildas kepenims). Tikrai faini papildai, bet, reikia juos gerti maziausiai 3 menesius, brangoka. Gydytoja patare nusipirkti baltarusiskus. Sudetis ta pati, tik kiekis didesnis ir kaina mazesne. Kadangi vyras kartais aplanko gimines Baltarusijoje tai atveze Essentikaps atrodo vadinasi. Tai dabar siuos geriu.. .
Aš vartoju ARTIŠOKĄ. Gerai manau apie jį.
- Artisokas (po 1 kapsule 4 k per diena, galima gerti ir kaip arbata) - vienas is geriausiu hepatoprotektoriu.
- Lecitinas (po 1 kapsule 2 k per diena - ryte ir vakare) - stiprina organizmo atsparuma toksiniu medziagu poveikiui: alkoholis, vaistiniai preparatai ir t.t. - Liucerna (po 1 tabl 3-4 k per diena) - palaiko mineralu balansa organizme, mazina cholesterolio kieki.. - Papaja (po 1 tabl 2-3 k per diena) - siekiant palaikyti normalu fermentu kieki organizme QUOTE(ladybird4 @ 2011 11 20, 16:39) - Artisokas (po 1 kapsule 4 k per diena, galima gerti ir kaip arbata) - vienas is geriausiu hepatoprotektoriu. - Lecitinas (po 1 kapsule 2 k per diena - ryte ir vakare) - stiprina organizmo atsparuma toksiniu medziagu poveikiui: alkoholis, vaistiniai preparatai ir t.t. - Liucerna (po 1 tabl 3-4 k per diena) - palaiko mineralu balansa organizme, mazina cholesterolio kieki.. - Papaja (po 1 tabl 2-3 k per diena) - siekiant palaikyti normalu fermentu kieki organizme O kur Margainis????
Tikrai taip, margainis nuo senų senovės žinomas kaip kepenų ir tulžies gydymui skirtas augalas. Jo preparatai švelniai valo, gydo ir stiprina kepenis, ir labai tinka žmonėms, kurie riebiai valgo, vartoja daug alkoholio, vaistų ar nikotino.
Taip pat yra išbandytas Robert von Sarbache metodas su burokėlių sultimis: Pirmiausia reikia išgerti stiklinę vandens su bent 1/3 arbatinio šaukštelio cinamono (cinamoną gerai išmaišyti vandenyje, nes jis sunkiai maišosi su vandeniu ir neišmaišius gali justis stiprus deginantis skonis). Tada pradėti ruoštis burokėlių sulčių spaudimui. Jas pradėti gerti reikia 15 min po cinamono gėrimo. Reikia pasidaryti ir išgerti vieną stiklinę burokėlių sulčių. Bet pradėti galima ir nuo ¼ stiklinės, ypač jei organizmas labai toksiškas. Kadangi burokėlių sultys labai stiprus detoksifikantas ir jei organizmas užterštas, tai gali supykinti. Beje, kuo neskanesnės jums atrodo sultys, tuo labiau užsiteršęs jūsų organizmas. Jei labai jau neskanu, galima įspausti truputį šviežių citrinų sulčių, obuolių ar morkų sulčių. Jei supykina ar paleidžia vidurius, reikia mažinti dozę. Be kepenų valymo burokėlių sulčių nauda: - Burokėlių sultys labai gerai tinka kandidai (kandidozei) gydyti ir parazitams šalinti, nes jie nemėgsta burokėliuose esančių medžiagų. - Taip pat naudinga sergant Laimo liga, esant plaučių sutrikimams, gerai išvalo chlorą. - Burokėliai stiprina kraują ir raudonuosius kraujo kūnelius. Todėl jie ypač tinkami vartoti sergant mažakraujyste. - Atstato natūralią plaukų spalvą (pranyksta žili plaukai). Padeda esant vidurių užkietėjimui. - Burokėliai turi folinės rūgšties, mangano, kalio, geležies. Padeda išlyginti ir užgydyti randus, išlygina odos raukšles, atjaunina odą. QUOTE(Daina.J. @ 2011 11 21, 18:46)
Gal kas zino kazkokius vaistus is M raides kur padeda kepenim? Niekaip negaliu atsiminti pavadinimo ;/
Dar kepenims ir tulžies pūslei labai padeda kiaulpienių šaknys
http://lt.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F...urokeliu-sultys
Ir CIA galima rasti viena is sveikatingumo programu kepenu valymui
QUOTE(Faustinata @ 2011 12 08, 18:28) Dar kepenims ir tulžies pūslei labai padeda kiaulpienių šaknys http://lt.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F...urokeliu-sultys
Pagerkit 2-3 savaites paprasčiausios pelyno arbatos
Kažkada (prieš metus gal) gėriau l-argininą (tik būtinai su nemažai Q 10 reikia, nes argininas skatina laisvųjų radikalų gamybą, tad reikia kažko, kad juos neutralizuotų), kuris taip pat (prie visų kitų savo savybių) daro štai ką (nukopijavau iš straipsnio, rasto per google):
Pagerinama kepenų struktūra ir veikla (kepenys turi savybę atsistatyti). pagreitina kepenų atsistatymą; atstato kepenų kraujotaką; sprendžia kepenų cirozės ir riebalų infiltracijos kepenyse problemas; padeda normalizuoti dezintoksikacinius procesus, nes neutralizuoja amoniaką (NH3), skaldomi ir šalinami akmenys iš kepenų; pagerina žarnyno kraujotaką: tai įtakoja gerą limfos ir kraujo cirkuliaciją, todėl žarnyne geriau įsisavinamos visos naudingos medžiagos; pagerėja žarnyno raumenų pluoštų darbas, todėl žarnyno veikla yra puiki (pašalinama žarnyno atonija, disbakteriozė, žarnyno spazmai, vidurių užkietėjimai); aktyvizuoja imunines reakcijas ir pagreitina skrandžio bei dvylikapirštės žarnos opų gijimo procesą. |