Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rusiškas vaiku darželis Kaune
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
callmyname
Laba diena.

Norėčiau sužinoti, ar yra Kaune rusiškų darželių?
Aš pati gyvenu Vilniuje, bet mano draugė iš Rygos su vyru ir vaikais persikels į Kauną. Aišku, kad vaikučiai lietuviškai nešnėka. Iš karto leisti į lietušką darželį būtų per dydelis stresas po persikelimo.

Ar galėtumete kaž ko patarti? 4u.gif
juvensis
QUOTE(callmyname @ 2009 05 04, 13:46)
Laba diena.

Aš pati gyvenu Vilniuje, bet mano draugė iš Rygos su vyru ir vaikais persikels į Kauną. Aišku, kad vaikučiai lietuviškai nešnėka. Iš karto leisti į lietušką darželį būtų per dydelis stresas po persikelimo.

*

Sveiki, KAUNO 23 - ASIS VAIKŲ DARŽELIS, A.Mackevičiaus g. 101, LT-44202, Telefonas: (37) 422890. Rudeni pati domejausi rusiskais darzeliais Kaune, kazkokiam puslapy buvau radus, kad sitas lyg tai yra rusiskas, bet dabar ano puslapio nerandu, galit pasiskambint ir paklaust. 4u.gif
callmyname
QUOTE(juvensis @ 2009 05 05, 16:33)
Sveiki, KAUNO 23 - ASIS VAIKŲ DARŽELIS, A.Mackevičiaus g. 101, LT-44202, Telefonas:  (37) 422890. Rudeni pati domejausi rusiskais darzeliais Kaune, kazkokiam puslapy buvau radus, kad sitas lyg tai yra rusiskas, bet dabar ano puslapio nerandu, galit pasiskambint ir paklaust. 4u.gif
*

Labai Aciu!!! 4u.gif
cudo
QUOTE(callmyname @ 2009 05 04, 13:46)
Laba diena.

*

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=185402
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.