Dabar sprendziu tokia dilema....baigusi mokslus intensiiai ieskojau darbo,bet deja....kiek pastangu nedejau viskas buvo veltui.Nusprendziau kad stosiu i darbo birza,ten man pasiule kirpejos manikiurininkes kursus.Na galvoju,neblogai, galima pabandyti,beto mokes kazkiek pinigeliu,ir igysiu kazkokia profesija,gal tada pagaliau rasiu darba.Siandien labai netiketai skambina man zaliuziu fira ir klausia ar as dar niekur neisidarbinau.Sakau, kad dar ne, tik i kursus eisiu.Dar paklause ar su vyru gyvenu

(keistas man tas klausimelis buvo) zodziu pasiule atvaziuoti,pasake, kad jei sutikciau dirbti mokes gerus pinigus(na man tai atrodo geri pinigai,nes niekur iki siol nedirbau,ir nors minimumas man tai gerai).
Va dabar ir galvoju ar cia tik ne akiu dumimas,aisku geriau dirbti negu kursus lankyt,nes galiu po ju darbo irgi nerast,visiems trugdo tai, kad zmogus be patirties

o cia patys du kartus paskambino

bet ko as bijau,o jeigu jie daug zada bet is tu pazadu mazai kas bus,jei jie tik renka zmones o paskui atleidzia juos,tai tokiu atveju geriau kursai
kaip an elgtis?kaip jus galvojate?
p.s dar rytoj vaziuosiu i pokalbi gal ka geriau issiaiskinsiu