Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vasaros stovyklos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
AGFA
ANTROJI TEMA
Papildyta:

44
*GAILĖ*
ieškau skautų stovyklos žemaitijoje. gal kas nors ką nors matėt ar girdėjot?
Atlantida
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 05 05, 07:55)
ieškau skautų stovyklos žemaitijoje. gal kas nors ką nors matėt ar girdėjot?
*

Gal kokia nuoroda yra www.skautai.lt ?
*GAILĖ*
QUOTE(Atlantida @ 2009 05 05, 08:14)
Gal kokia nuoroda yra www.skautai.lt ?
*

yra, bet ten neradau nieko apie organizuojamas stovyklas žemaitijoj
zemec
sveiki! gal kieno vaikai buvo jaunuju misko biciuliu samburio tarybos organizuojamoje stovykloje Zilvitis, esancioje Karkleje? Idomu butu isgirsti atsiliepimus! 4u.gif
Lauragana
QUOTE(zemec @ 2009 05 06, 09:14)
sveiki! gal kieno vaikai buvo jaunuju misko biciuliu samburio tarybos organizuojamoje stovykloje Zilvitis, esancioje Karkleje? Idomu butu isgirsti atsiliepimus! 4u.gif
*

"Žilvityje" mano dukra atostogaus jau kokį 5 kartą. Jai ten labai patinka, tiesa, paprastose(ne specializuotose) pamainose. Gyvenimo sąlygos skurdokos, bet ir kaina viena mažiausių pajūryje. Vaikams nėra labai svarbu kokie namukai ir kokios sienos viduj, o labiau rūpi laisvalaikis. Tai del gerai organizuoto laisvalaikio šita stovykla labai netgi tinkama. Maistas irgi būdavo geras, tiesa, vis jo trūkdavo, nors maitina 4 kartus.
Margita
QUOTE(AGFA @ 2009 05 05, 21:08)
...as jau uzsirezervavau i Flinto stovykla...i Kintus....
*

O kodėl pasirinkot Kintus blush2.gif ?Mes dar neapsisprendžiam-sūnytis nori Kintų,o mes Rusnės .Man gyvenimo sąlygos Rusnėj atrodo geresnės g.gif ,nors pati vieta,tai Kintuose tikrai nuostabi wub.gif .
AGFA
QUOTE(Margita @ 2009 05 06, 10:15)
O kodėl pasirinkot Kintus blush2.gif ?Mes dar neapsisprendžiam-sūnytis nori Kintų,o mes Rusnės  .Man gyvenimo sąlygos Rusnėj atrodo geresnės g.gif ,nors pati vieta,tai Kintuose tikrai nuostabi wub.gif .
*

....nameliai, pusynas ir .t.t... Rusnej man namu salygos, nieko naujo, isradingo....beto vaikas pasirinko Kintus...
zemec
Aciu, Tajanta! O jei maisto mazoka- tai ar isleidzia jo nusipirkt ar savo veztis reikia nors pradziai? Nes paaugliukai oi kaip apetitu nesiskundzia! biggrin.gif Musiskis lankes tik dienos stovyklas-tai ir klausimu iskyla.O programa, manau bus tokia pat, kaip ir nespecializuotiems stovyklautojams. Manasis ,,aktyvus zaliasis,,- tai tuos ,,zaliuosius,, ir zadejo i ,,zilviti,, vezti! ax.gif
Migliukas_pupuliukas
Žilvityje tikrai labai nuostabu smile.gif

Ten yra kioskelis stovyklos teritorijoje, galima visko nusipirkt wink.gif o du metrai nuo stovyklos teritorijos yra kita parduotuvytė, aišku kainos sukeltos, bet galima nusipirkt smile.gif
Pradžiai galite maisto nusivežti, tik nesivežkit pieno produktų, nes jie ten tikrai greit sugenda, galit įsidėt kokį šaukštelį, jei vakare vaikas nenorėtų jogurto, naktį apetitas tikrai sukils smile.gif
Jei dar kas neaišku - klauskite smile.gif du metus jau buvau, važiuosiu ir šią vasarą smile.gif
Lauragana
Maniškė nuo liepos 2 važiuoja ir jau dabar svajoja apie Žilvitį. Vienais metais grįžus net verkė, kad stovykla baigėsi. Yra kioskas ten toks , pilnas sausainių, čipsų , limonadų. Mažai duodu pinigų, nes visus tame kioske prašvilpia. Atvykstant į stovyklą reikia atsivežti gerti daug, ir šiaip kokių sausainių, nes taip pigiau negu tame kioske. Nors manau, kad išgeria ir suvalgo iš namų atsivežtą maistą per 2 dienas lotuliukas.gif
Ir dar- kiekvienoj pamainoj būna vakarinė pižamų diskoteka, kur įleidžiami vaikai TIK su pižamomis. Kas jų neturi, tūno savo kambariuose.
Atlantida
QUOTE(AGFA @ 2009 05 06, 14:20)
Tai ar bus daugiau vaziuojanciu....ar mes cia vieni ruosiames....stovyklauti... g.gif  g.gif
*

Taigi ir mes vaziuojam i Flinta, i Rusne... (ir jau susimokejom). Pasirinkom Rusne del geresniu gyvenimo salygu (dukra 8 metu ir beje prie patogumu pratusi, tai bijau kad 8 zmones kambary jai nelabai patiks (kaip Kintuose)). Na, o bendrai tai pagrinde apsisprendima leme, kad kiti laikai netiko (jau kai ka kita susiplanave).

Tikimes smagaus laiko... Teko kelis kartus matyt, kaip tas Flintas vaikus linksmina, vaikai kaifuoja... thumbup.gif Pilnai tikiu, kad ten vaikams bus super, nesvarbu, ar Kintai ar Rusne...

Ir is viso manau, kad tokio pobudzio stovyklos, kur daugiausia isdykavimo, zaidimu ir linksmybiu - daugumai vaiku smagiausios. Net mano dukra visa tokia menininke-dainininke, bet rinkosi ne viena is kurybiniu-meniniu stovyklu, o butent Flinta... Na, bet ir kurybiniu uzsiemimu ten bus, bet kaip suprantu is programos - saikingai...
Livai
merginos, gal kas leidote savo vaikiukus i sia stovykla g.gif .Zadu siemet leist saviski, tai noreciau atsiliepimu....jei buvote ar girdejote 4u.gif
zemec
Aciu uz info! 4u.gif O kiek pinigeliu mazdaug duodat i ,,zilviti,,? O kur jie ta atsivezta maista laiko? Spintelese, kambaryje? Atleiskit, kad taip klausineju, bet iskyla visokiu klausimu, kai sunus tik dienines stovyklas lankes! g.gif
Margita
QUOTE(AGFA @ 2009 05 06, 10:36)
....nameliai, pusynas ir .t.t...

beto vaikas pasirinko Kintus...
*

drinks_cheers.gif Tas tai jo-super,bet namelių vidus wacko.gif doh.gif .

Maniškis irgi tik už Kintus biggrin.gif .
Mes važiuosim tikrai į Flintą,tik neapsisprendžiam kur ax.gif .
Lauragana
QUOTE(zemec @ 2009 05 07, 11:26)
Aciu uz info!  4u.gif O kiek pinigeliu mazdaug duodat i ,,zilviti,,?  O kur jie ta atsivezta maista laiko? Spintelese, kambaryje? Atleiskit, kad taip klausineju, bet iskyla visokiu klausimu, kai sunus tik dienines stovyklas lankes! g.gif
*

As duodu apie 15-20 litu. Vistiek kiek duosi, išleis ledams ir limonadui. O maistą laiko spintelese prie lovos. Spintų ten kaip ir nera... viskas tašėse po lova. Kambary yra kokios 8 lovos, tai susivercia daiktus siaubingai. Rytais susitvarko, nes taip liepia,vakarais vel, žinoma,susivercia. Taip ir gyvena, daro pagalviu mūšius, "baisias" istorijas pasakojasi. Kasdien yra renginiai, kambariuose nebūna.Namukai apgailetini, bet linksmybes pavydetinos.Pliažas iškart laiptukais nusileidus.Bet griežtai draudžia vieniems ten eit, grasina kad kitamet nebepriims i stovyklą lotuliukas.gif Gal ir tiesa, šiemet direktorius perklause, ar dukra nėra prasižengus anksciau.
Livai
gal ne toj temoj klausima uzdaviau, doh.gif tad pasikartosiu sitoj temukej ax.gif

merginos, gal kas leidote savo vaikiukus i sia stovykla g.gif .Zadu siemet leist saviski, tai noreciau atsiliepimu....jei buvote ar girdejote 4u.gif

QUOTE(AGFA @ 2009 05 05, 20:08)
...as jau uzsirezervavau i Flinto stovykla...i Kintus....
*

o gal galima koki internetini puslapiuka, ar aprasyma Flinto stovyklos 4u.gif
Migliukas_pupuliukas
QUOTE(Tajanta @ 2009 05 07, 12:36)
As duodu apie 15-20 litu. Vistiek kiek duosi, išleis ledams ir limonadui. O maistą laiko spintelese prie lovos. Spintų ten kaip ir nera... viskas tašėse po lova. Kambary yra kokios 8 lovos, tai susivercia daiktus siaubingai. Rytais susitvarko, nes taip liepia,vakarais vel, žinoma,susivercia. Taip ir gyvena, daro pagalviu mūšius, "baisias" istorijas pasakojasi. Kasdien yra renginiai, kambariuose nebūna.Namukai apgailetini, bet linksmybes pavydetinos.Pliažas iškart laiptukais nusileidus.Bet griežtai draudžia vieniems ten eit, grasina kad kitamet nebepriims i stovyklą  lotuliukas.gif Gal ir tiesa, šiemet direktorius perklause, ar dukra nėra prasižengus anksciau.
*

drįsčiau paprieštarauti...
Spintos bent jau mano kambary buvo, didelės, ten rūbus laikydavom. o prie pliažo irgi buvo leista eiti. galvoju gal dėl to kad mes vyresnės buvom, braidyti buvo galima, tik jokiu būdu nesimaudyti.
Tiesa, kai buvau žilvity prieš kokius 5 metus, tai irgi buvo draudžiama į pliažą eiti.
AGFA
QUOTE(Margita @ 2009 05 07, 11:58)
drinks_cheers.gif Tas tai jo-super,bet namelių vidus wacko.gif  doh.gif .

Maniškis irgi tik už Kintus biggrin.gif .
Mes važiuosim tikrai į Flintą,tik neapsisprendžiam kur ax.gif .
*

...nu bet tik 10 dienų...ne amžinybė.... smile.gif
....nežinau ką išleist nori...jei berniukas galėtų susibendraut ir važiuot kartu... smile.gif

QUOTE(Livai @ 2009 05 07, 18:32)
o gal galima koki internetini puslapiuka, ar aprasyma Flinto stovyklos 4u.gif
*

Vasarok
Atlantida
QUOTE(Livai @ 2009 05 07, 17:32)
gal ne toj temoj klausima uzdaviau, doh.gif  tad pasikartosiu sitoj temukej ax.gif

*

Si stovykla organizuojama sodyboj Laukysla pirma karta, bet tie patys organizatoriai jau du kartus organizavo panasias stovyklas kitoje sodyboj metai ir du atgal (kitaip vadinosi ir programos buvo kitokios). Mes is pradziu irgi galvojom apie sia stovykla (bet tada dar buvo neaiski programa ir datos), tai susirasem su dviem mamomis apie tas senesnes stovyklas. Ju atsiliepimai geri - geros salygos, turininga programa, viskas super. Deja, vis gi rinkomes Flinta, nes sios stovyklos programa mums pernelyg berniukiska, be to, netiko datos. g.gif
Liepaja25
Ziuriu dauguma renkasi bendro pobudzio - laisvalaikio stovyklas smile.gif O specializuotos sporto stovyklos nedomina? smile.gif Buvau siek tiek idejusi informacijos apie organizuojama krepsinio stovykla skelbimu temoje smile.gif

Krepsinio stovykla

Saga
QUOTE(Liepaja25 @ 2009 05 08, 09:59)
Ziuriu dauguma renkasi bendro pobudzio - laisvalaikio stovyklas smile.gif O specializuotos sporto stovyklos nedomina? smile.gif Buvau siek tiek idejusi informacijos apie organizuojama krepsinio stovykla skelbimu temoje smile.gif

Krepsinio stovykla
*

labai labai domino pries menesi, bet kadangi neradom tai pasirinkom www.balsiai.lt sita, ten irgi krepsinis yra wink.gif o be to ir kiti sportiniai uzsiemimai.... ir kiek pastangu dejau ieskodama, zinojau kad tokios vyksta Moletu rajone, bet visur iskuiciau nieko neradau..... g.gif

ai o be to maniske ir per maza, tik dabar atydziau paziurejau jusu psl ....... reik dar augti wink.gif
Liepaja25
Saga> o kiek tavo dukrai metu? smile.gif beje idomu butu suzinoti, ar skatinate savo vaikus sportuoti? smile.gif
lamyte
Čia Švietimo ir mokslo ministerijos finansuojamos 2009 m. stacionarios stovyklos 4u.gif

http://www.ljtc.lt/uploads/Files/Socializa...0internetui.doc
Saga
QUOTE(Liepaja25 @ 2009 05 08, 10:13)
Saga> o kiek tavo dukrai metu? smile.gif beje idomu butu suzinoti, ar skatinate savo vaikus sportuoti? smile.gif
*

9 ax.gif ...... jeigu polinkio sportoti nebus tai nelabai ka ir paskatinsi wink.gif ..... jeigu yra susidomejimas svarbu nukreipti tinkama linkme ir viskas ...... ir kai ieskojome stovyklos manoji ziurejo kur kuo daugiau sportiniu uzsiemimu (as jos metu stengdavausi isvengti visko kas su sportu susije blush2.gif )...... bet kai vaikas toks reikia derintis visa seima judam biggrin.gif

ir manajai i stovykla noras uzejo, kai papuoleme netycia i moletu rajona kur vaikai krepsinio stovykloje buvo..... tai svaoniu svajone buvo nuo to laiko tokia stovykla ..... bigsmile.gif
kazyte
QUOTE(Livai @ 2009 05 07, 08:43)
*

Kazkokia visai nauja ir negirdeta stovykla. Kazin kaip su vaiku prieziura ir apsauga???
Rustė
maniškiai šiemet eis/važiuos į tris trovyklas..bent kol kas taip planuojame.

leisiu į mokyklos stovyklą, ir į di su savo karate grupe važiuos smile.gif

kainuos nemažai, bet aš linkus tikslingoms ir disciplinuotoms pramogoms, nei nuolatiniam žaidimui kieme.

pernai kur jie buvo stovykloje, tai neleisiu...nu kiek galvoju, tai nepatinko man ten dfaug kas...
romuciukas
merginos,gal kas leidot vaikus i stovykla traku r.,noreciau atsiliepimu ax.gif
http://www.muzikosperlai.lt/Stovyklos/Aukstadvaryje/
Rustė
QUOTE(Migliukas_pupuliukas @ 2009 05 09, 21:40)
o kokioj stovykloj buvo?
*

''Gulbinų vasara'' man atrodo.

tik turėjo būti kaip ir Gulbinuose, bet persikėlė į Vievį, ir patys vadovai pripažįsta, kad į prastenses sąlygas.

maniškiam, aišku viskas patiko, ir laisvės buvo ir diskotekų, ir ledų vakarienei duodavo, bet aš kažkaip norėjau ko kito, kad vaikai užsiimtų, o ne šiaip sau lakiotų lauke.
Jiva
Mano vaikas labai nori i dienine stovykla vilniuje!! Bet labai nori i baleto ar kokios choreografijos! Gal kas kokia zinote? Ar galetumet padeti? Buciau labai dekinga! ax.gif blush2.gif
Saule100
QUOTE(Jiva @ 2009 05 10, 17:56)
Mano vaikas labai nori i dienine stovykla vilniuje!! Bet labai nori i baleto ar kokios choreografijos! Gal kas kokia zinote? Ar galetumet padeti? Buciau labai dekinga! ax.gif  blush2.gif
*

Galiu pasiūlyti vaikų dieninę sveikatinimo stovyklą, kuri vyks reabilitacijos centre Gemma, Vilniuje. Stovykla sveikatinimo - joje fizinė mankšta, judrūs žaidimai ir sveikos gyvensenos mokymas bus susietas su kasdienine ekskursija.
Išsami informacija ir stovyklos dienotvarkė - http://www.gemma.lt/lt/stovykla
4u.gif
brasta
Gal kas esate susidūrę su Verubės stovykla? Labai norėčiau bet kokių atsiliepimų...
Atlantida
QUOTE(kazyte @ 2009 05 08, 12:24)
Kazkokia visai nauja ir negirdeta stovykla. Kazin kaip su vaiku prieziura ir apsauga???
*

jau rasiau kitoj temoj, kad si stovykla nera nauja. Tik pirma karta tuoj vietoj. Kiek zinau, tie patys organizatoriai ja organizuoja bent trecia karta. kadangi pati galvojau leist dukra i sia stovykla, susisiekiau su pora mamyciu, kuriu vaikai buvo pernai. Sake, viskas buvo gerai, prieziura, maitinimas, idomi programa, net vaiku atvezimas-isvezimas buvo organizuotas.

O mes rinkomes vis gi Flinta. Jei ten patiks, gal dar siusim dukra i kokia nors stovykla rugpjuti, jei dar liks vietu, nes birzelis-liepa pilnai suplanuoti, o rugpjuti - nieko. schmoll.gif
lamyte
QUOTE(brasta @ 2009 05 12, 09:43)
Gal kas esate susidūrę su Verubės stovykla? Labai norėčiau bet kokių atsiliepimų...
*

Kiek žinau pernai buvo apsinuodijimų maistu (dėl to šiais metais negavo ŠMM finansavimo) 4u.gif
mooo
Sveikos.As dar apie Flinto stovykla.Labai pritariu tai mamytei,kurios vaikutis pasirinko ne Egipta,o Flinto stovykla.Mano dukra taip pat.Jau vaziuoja trecius metus-vis su tais paciais draugais susitare biggrin.gif O kai pasiuliau vaziuot i Rusne-nes ten geresnes salygos-sako,mama,viesbuty as ir taip galiu pagyvent-man patinka tie mediniai namukai! doh.gif Tai va-vaikams tai savotiska egzotika-nebijokit prastesniu salygu!Reikia isbandyt ir namukus ir palapines>Na,aisku-kiekvienas turi teise rinktis.Bet FLINTAS-jega thumbup.gif Svarbiausia-saugus ir priziureti vaikai.As nezinau,ar leisciau i kita stovykla/Gal...
Papildyta:
Sveikos.As dar apie Flinto stovykla.Labai pritariu tai mamytei,kurios vaikutis pasirinko ne Egipta,o Flinto stovykla.Mano dukra taip pat.Jau vaziuoja trecius metus-vis su tais paciais draugais susitare biggrin.gif O kai pasiuliau vaziuot i Rusne-nes ten geresnes salygos-sako,mama,viesbuty as ir taip galiu pagyvent-man patinka tie mediniai namukai! doh.gif Tai va-vaikams tai savotiska egzotika-nebijokit prastesniu salygu!Reikia isbandyt ir namukus ir palapines>Na,aisku-kiekvienas turi teise rinktis.Bet FLINTAS-jega thumbup.gif Svarbiausia-saugus ir priziureti vaikai.As nezinau,ar leisciau i kita stovykla/Gal...
Sindy
QUOTE(lamyte @ 2009 05 08, 10:14)
Čia Švietimo ir mokslo ministerijos finansuojamos 2009 m. stacionarios stovyklos  4u.gif

http://www.ljtc.lt/uploads/Files/Socializa...0internetui.doc
*

Labai dekui uz nuoroda, radau cia ir Pageluvi, kuriame prabego visos mano vaikystes vasaros wub.gif O ir kaina pas juos pasirodo visai normali: 476 Lt uz 13 dienu. Tad manau kai vaikai pareis is mokyklos - pradziuginsiu bigsmile.gif
zaizaa
Labas,
Flinte Kintuose pernai mano jaunelis irgi buvo, liko laimingas, bet sake dieninese jam smagiau smile.gif net paciai keista buvo... nes pernai buvom su vyru isvyke i uzsieni atostogaut ir vaiko negalejom pasiimt, tai uzrasem i ''pramogu rojaus'' dienine stovykla, tai mociute sake, kad kaip vakarais tekdavo pasiimt, tai uz vadovu slepdavos ir grizdavo namo eidavo miegot, kad greiciau laikas iki rytojaus praeitu biggrin.gif tai kaip grizom, tai nupirkom dar du kelalapius, tai per 20 ismoko labai daug ir programa sake labai idomi buvo, aisku nebuvo jos labai pigios palyginus, bet ligis tai tikrai labai aukstas, priziuri labai, maitina taip pat gerai labai. Šiemet mačiau siūlo ''pramogu rojus'' ir isvykstamasias tai jau nusipirkom 10 dienu dieniniu (po 5 darbo dienas) ir viena isvykstamja, nes kazkaip jeis pasitikiu besaligiskai po praeitos vasaros. tai dziaugsmelis mano dienas skaiciuoja jau biggrin.gif

sekmes mamytes ieskant geriausio pasirinkimo smile.gif) pasidalinsim ispudziais po vasareles. smile.gif
zaizaa
aš tai saviški keliom pamainom užrašiau ''pramogų rojaus'' stovykla. pernai labai patiko. kaina nėra iš žemiasių, bet kokybė ir sąlygos ten tikrai aukšti.
Atlantida
QUOTE(zaizaa @ 2009 05 13, 15:24)
Labas,
Flinte Kintuose pernai mano jaunelis irgi buvo, liko laimingas, bet sake dieninese jam smagiau smile.gif net paciai keista buvo... nes pernai buvom su vyru isvyke i uzsieni atostogaut ir vaiko negalejom pasiimt, tai uzrasem i ''pramogu rojaus'' dienine stovykla, tai mociute sake, kad kaip vakarais tekdavo pasiimt, tai uz vadovu slepdavos ir grizdavo namo eidavo miegot, kad greiciau laikas iki rytojaus praeitu biggrin.gif tai kaip grizom, tai nupirkom dar du kelalapius, tai per 20 ismoko labai daug ir programa sake labai idomi buvo, aisku nebuvo jos labai pigios palyginus, bet ligis tai tikrai labai aukstas, priziuri labai, maitina taip pat gerai labai. Šiemet mačiau siūlo ''pramogu rojus'' ir isvykstamasias tai jau nusipirkom 10 dienu dieniniu (po 5 darbo dienas) ir viena isvykstamja, nes kazkaip jeis pasitikiu besaligiskai po praeitos vasaros. tai dziaugsmelis mano dienas skaiciuoja jau biggrin.gif

sekmes mamytes ieskant geriausio pasirinkimo smile.gif) pasidalinsim ispudziais po vasareles. smile.gif
*

Kur galima rast info apie sias stovyklas? As su "Pramogu rojumi" pasigedau kontakto, jie kazkodel jau kelis kartus man paprasius neatsiuncia stovyklos programos. Tikrai nesuprantu tokio ju elgesio.
Atlantida
Tiesa, vakar pastebejau, kad Pramogu rojus jau paskelbe info apie savo stovyklas savo internetiniame puslapyje. Tik jau kaina , 7 dienos - 950 lt. schmoll.gif Nu as tikrai tokiu pinigu nemokeciau, tai tikriausiai brangiausia stovykla Lietuvoj.
Shiaurinee
Dar viena stovykla vaikams ir jaunimui "Mano pasaulis" Stakliškėse. Daugiau info čia
MamuleDoli
Sveikos, esu naujoke siame portale noriu prisijungti prie diskusijos apie vaiko poilsi vasara.
Pats laikas pagalvoti kur mano vaikai ilsesis.
Vaikas atnese is mokyklos skrajute stovyklos "Mano pasaulis" http://www.manopasaulis.eu/lt/apie_mus
Man patiko ! Parodziau vaikams, jie isinorejo ten stovyklauti ! Esu buvusi sioje vietoje su imones kolegomis "Guostos" poilsio bazeje kurioje ir vyks si stovykla.
Kaip Jus manote ar verta ? ax.gif
Jollyk
as girdejau irgi gerus atsiliepimus apie Flinto stovykla,o siaip
teko buti tik Flinto renginiuose... rolleyes.gif
Angelė-Marija
Sveikutės,mano vaikas jau kelinta vasara važiuoja į Girulius į stovyklą,jam tai pogi ten patinka ir prie jūros ir žaidžia įvairius žaidimus.Smagu važiuoja 7d tai kaina 550lt
klara.
Mano vaikiai jau antrus metus vaziuos i Atgaja. Kadangi gaus SMM finansavima, stovykla salyginai nebrangi.
Uzimtumas - 100 proc. visa diena, vaikai gyvena seimomis (keli vaikai ir 2 vadovai).
Zr. http://www.latgaja.lt/
Livai
QUOTE(Chloe @ 2009 05 19, 20:14)
Mamos, ar yra kur nors stovykla vaikams nuo 6 metų, nes kur žiūrėjau tai visur arbas nuo 7 arba nuo 8 metų.
*

siaip "Mazieji Laukystos piratai" priima vaikus nuo 6 metu, bet kaip pasiskambinom sake, kad buvo vaiku ir nuo 5 metuku
Picine
QUOTE(Saule100 @ 2009 05 11, 18:12)
Galiu pasiūlyti vaikų dieninę sveikatinimo stovyklą, kuri vyks reabilitacijos centre Gemma, Vilniuje. Stovykla sveikatinimo - joje fizinė mankšta, judrūs žaidimai ir sveikos gyvensenos mokymas bus susietas su kasdienine ekskursija.
Išsami informacija ir stovyklos dienotvarkė - http://www.gemma.lt/lt/stovykla
4u.gif
*

Mano mergina parsinese lapuka is mokyklos su informacija apie stovykla sanatorijoje "Pusyno kelias". Yra ir dienine, ir su nakvojimu.
Numatytas ir baseinas, ir drusku kambariai ir t.t.
Gal kas buvo?
Miledi.N
QUOTE(Picine @ 2009 05 20, 00:02)
Mano mergina parsinese lapuka is mokyklos su informacija apie stovykla sanatorijoje "Pusyno kelias". Yra ir dienine, ir su nakvojimu.
Numatytas ir baseinas, ir drusku kambariai ir t.t.
Gal kas buvo?
*

Ko tai jų puslapyje nieko nerašo apie stovyklą g.gif
Anksčiau tai tikrai mačiau kad buvo, bent praeitais ir užpraeitais metais unsure.gif
arsuad
QUOTE(Chloe @ 2009 05 19, 21:14)
Mamos, ar yra kur nors stovykla vaikams nuo 6 metų, nes kur žiūrėjau tai visur arbas nuo 7 arba nuo 8 metų.
*

Pasidairyk po www.LVJC.lt pasiulymus. As tik jais dar niekada nenusivyliau. O vaikai spinduliuodami gryzta.
Saga
http://www.balsiai.lt/Informacija/Virvytes-stovykla/

va stovykla wink.gif mes uzsiregsitravom i Balsiu stovykla, todel narsiau ju puslapi va ir radau kad Virvytes stovykla perime Balsiai...... seniau apie virvyte girdejau labai blogus atsiliepimus, bet jeigu viska jau kuruos balsiai, uzsiemimai kaip balsiuose, apie kuriuos atsiliepimai visai neblogi tai turetu buti ir Virvyte nieko, juolab kaip pirmi metai ir kainos superines, na gal ka sudomins
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.