Geriausios tos, kur ne prie vandens.
QUOTE(Miledi.N @ 2011 01 27, 16:05) arba Eko vaikai http://gyvenimas.delfi.lt/namai_ir_seima/v...r.d?id=42401083 QUOTE(Zuzyy @ 2011 03 07, 09:53) kaip ir galvojau apie juos, nes pliusas tas, kad aplinka tenais yra matyta, bet nepatogiu laiku pamaina tenais - dubliuojasi su kita stovykla Tai laukiu ka atgaja pasiulys QUOTE(Bekasė @ 2011 03 07, 11:30) kaip ir galvojau apie juos, nes pliusas tas, kad aplinka tenais yra matyta, bet nepatogiu laiku pamaina tenais - dubliuojasi su kita stovykla Tai laukiu ka atgaja pasiulys Aga, ir mes laukiam. Atgaja jau isbandyta, o rinkdamasis naujoves kazkiek rizikuoji. Kiek zinau Eco vaikai tik pirmi metai, nera jokiu atsiliepimu, tik reklama (bet gana graziai is reklamos atrodo). Idomu, kada Atgajos programos ir datos pasirodys? QUOTE(AukleZig @ 2011 03 07, 11:59) Ieškančioms informacijos apie vasaros stovyklas kaip tik paskelbėme akciją iki kovo 15 dienos išankstiniams stovyklų pardavimams. Žinoma stovyklų pasirinkimas šio mėnesio bėgyje dar tikrai didės ir atsiras visos pagrindinės lietuviškosios. Dar laukiame, kada jos pradės rinkti grupes:) jau galite dairytis;) vasaros stovyklų pasirinkimas Papildyta: Esu dirbusi vadove atgajoje. Kadangi vadovų atranka dar tik vyksta ir jie apmokomi, datų dar kol kas nėra. Dėl maudynių atgajoje: jos labai simboliškos dėl atsakomybės už vaikus. Maudomasi po 5 vaikus lygiai lygiai 10min su liemenėmis iki plūdurų. Dažnai vaikams nė nelabai smagu:) Zelvoje teritorija prie ežero pavojingoka, nes ten skardis toks gana status į ežerą. Tas tiesa, dukra pernai Atgajos maudynemis skundesi. Aisku, vaikui, mokanciam plaukt, tai gali atrodyti absurdas. QUOTE(Atlantida @ 2011 03 07, 15:01) Tas tiesa, dukra pernai Atgajos maudynemis skundesi. Aisku, vaikui, mokanciam plaukt, tai gali atrodyti absurdas. Bet kita vertus Atgajoje viskas vyksta pagal tas taisykles, kurių kitos stovyklos nesilaiko:) Šiaip pačiai ši sistema nepatiko, užtai programoje stengėmės nukreipti vaikų dėmesį nuo ežero (žaidėm vandens mūšį su specialiomis taisyklėmis ir kt.)
Na kaip matau mažai patarimu apie stovyklas 13-14 metų mergaitėms
QUOTE(gita123 @ 2011 03 09, 20:15) Na kaip matau mažai patarimu apie stovyklas 13-14 metų mergaitėms Galbūt patiktų "mano pasaulis" arba kokia nors iš šokių stovyklų? Deja, informacijos apie šio sezono pasiūlymus dar neturime, bet tikimės, kad atsiras šio mėnesio bėgyje. QUOTE(AukleZig @ 2011 03 08, 10:36) Na tos, kad vaikai turi maudytis su liemenėmis (šakės gi koks siaubas kai pagalvoji:)), maudytis po 10 min, kad nesušaltų ir po tik kelis vienu kartu:) tikrai, kad sakes su tom liemenem... manau uztenka to, kad besimaudancius vaikus priziuri
Gal kas žinot stovyklą, kur disciplinos mokytų? Aš jau taip stengiuosi, bet nepasiduoda mano 11 metų panelė
QUOTE(gražutė @ 2011 03 13, 14:37) Gal kas žinot stovyklą, kur disciplinos mokytų? Aš jau taip stengiuosi, bet nepasiduoda mano 11 metų panelė Jei sportas dukrytei nesvetimas, siūlyčiau Kendo stovyklą Mano vaikas Kendo sportuoja, tai esu labai patenkinta. Pagerėjo koncentracija, disciplina, daugiau iniciatyvos rodo ką nors pats padaryti
Dar yra sukarintos strateginės stovyklos "žvalgas" ir "partizanas":)
Praėjusios savaitės pabaigoje paskelbė registracijas. Šiaip daugiau ar mažiau visos stovyklos palaiko tam tikrą rėžimą net ir pačios kūrybiškiausios;)
Nezinau, kur siemet parinkti stovykla savo sunui.. Siuo metu paziurejau, perkant kelialapius labai sutaupyt galima, nes vasara isbrangsta ir kur geros stovyklos ir vietos nebegausim. Bet bijau be rekomendaciju, ka patarsit? Pernai buvome www.ciciriosodyba.lt drasiai galiu visiems rekomenduot
Na mes praeitą vasarą tai į LVJC buvusias dienos stovyklas leidom, tai irgi smagios buvo, bet šiais metais tai jau norim ir rimtesnės pasižiūrėti, kad kur nuvyktų ir dar su nakvyne
Mano sesuo tai vaikučius veda į VŠĮ "Rafaelis" organizuojamą vasaros dienos stovyklą. Ten taip pat įvairiausia veikla vykdoma ir kaina prieinama... Bet čia Vilniuje.
QUOTE(raketa @ 2011 03 16, 10:44) Na mes praeitą vasarą tai į LVJC buvusias dienos stovyklas leidom, tai irgi smagios buvo, bet šiais metais tai jau norim ir rimtesnės pasižiūrėti, kad kur nuvyktų ir dar su nakvyne Kas tas LVJC
Mes savo isdykeli zadam i futbolo stovykla Trakuose leisti. Organizuoja Traku futbolo klubas kartu su Italijos Milano klubu. Bus treneriai ne tik lietuviai, bet ir is Milano klubo. Tai vaikai ne tik futbola pazais, bet ir anglu kalbos pamokeles tures. manau puikus derinys
QUOTE(antaja @ 2011 03 17, 23:07) Mes savo isdykeli zadam i futbolo stovykla Trakuose leisti. Organizuoja Traku futbolo klubas kartu su Italijos Milano klubu. Bus treneriai ne tik lietuviai, bet ir is Milano klubo. Tai vaikai ne tik futbola pazais, bet ir anglu kalbos pamokeles tures. manau puikus derinys O šita stovykla skirta tik lankanties futbolą, ar visiems? QUOTE(raketa @ 2011 03 18, 10:12) kaip mums sake treneris sunaus, tai kvieciami visi: ir lankantys, ir nelankantys. nes vaikai bus suskirstyti i grupes ir vienus futbolo pradmenis pamokins, kitus - pazengusius kazka daugiau. sake sunus kita savaite lankstinuka jau parnes, tai jei idomu, galesiu kazka daugiau parasyt QUOTE(gražutė @ 2011 03 13, 15:37) Gal kas žinot stovyklą, kur disciplinos mokytų? Aš jau taip stengiuosi, bet nepasiduoda mano 11 metų panelė Tikrai tinkamas variantas būtų sukarinta stovykla
Ar kam nors teko girdėti apie dienos stovyklas organizuojamas Všį "Rafaelis"?
Kiek girdėjau ten dirbama pagal įdomią asmenybės ugdymo programą, skatinančią vaikų pasitikėjimą savimi, emocinį stabilumą bei intelektą... Pasidalinkite patirtimi... Nes kolkas nėra info www?
Pernai savo dukrą leidau į sukarintą stovyklą Žvalgas
Esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų tik apie psichologinę stovyklą "Sniego Gniūžtė", kur vaikus motyvuoja leisti laisvalaikį be alkoholio
QUOTE(Atlantida @ 2010 06 30, 01:05) Beje, kas dar neuzsaket stovyklos, siandien radau info, kad gerokai atpigo Atgajos stovykla (gavo finansavima is projekto). O kas jau sumokejes (tai mes) - zada grazint kainu skirtuma... Vis malonu... www.latgaja.lt kazin kokia suma grazino
Sveikos supermamytes, siemet mano "vyrukui" sukanka 8 metai ir pagalvojau, kad gal jau laikas leisti ji pabuti savarankiskai nors tas 10 d. kurios yra skirtos atostogauti stovykloje. Taip kaip pasiula yra is ties didele net nezinau ka rinktis. Gal kas turite kokiu atsiliepimu, tiek neigiamu, tiek teigiamu kur butu galima vaika leisti pirmaji karta. ACIU
QUOTE(Gutjera @ 2011 03 23, 12:16) Sveikos supermamytes, siemet mano "vyrukui" sukanka 8 metai ir pagalvojau, kad gal jau laikas leisti ji pabuti savarankiskai nors tas 10 d. kurios yra skirtos atostogauti stovykloje. Taip kaip pasiula yra is ties didele net nezinau ka rinktis. Gal kas turite kokiu atsiliepimu, tiek neigiamu, tiek teigiamu kur butu galima vaika leisti pirmaji karta. ACIU Kadangi tai bus pirma vaiko stovykla, nepatarčiau rinktis labai ekstremalių stovyklų, kur gyvena palpinėse, patys gaminasi maistą ir pan. Man keistai atrodo tėvai, kurie sugalvoja "staiga" išugdyt vaiko savarankiškumą ir mamyčiuką, pupuliuką, kuris niekad atskirai nenakvojęs be tėvų išveža į pvz. sukarintą stovyklą, kur pats savimi turi pasirūpinti Čia tikrai nieko asmeniško QUOTE(Mažuliukė @ 2011 03 23, 13:17) Na bet turetu grazint dali pinigu... Bendrai siemet man atrodo visos stovyklos pabrangusios. Bet del Atgajos tai tikrai keista, galetu tikrai but pigesne, ten gi vadovai - studentai-savanoriai, negaunantys atlyginimo... QUOTE(Gutjera @ 2011 03 23, 11:16) Sveikos supermamytes, siemet mano "vyrukui" sukanka 8 metai ir pagalvojau, kad gal jau laikas leisti ji pabuti savarankiskai nors tas 10 d. kurios yra skirtos atostogauti stovykloje. Taip kaip pasiula yra is ties didele net nezinau ka rinktis. Gal kas turite kokiu atsiliepimu, tiek neigiamu, tiek teigiamu kur butu galima vaika leisti pirmaji karta. ACIU Labai sutinku, kad tokiam vaikui nereikia ekstremalių stovyklų , be to normalūs organizatokiai tokio amžiaus vaikams nelabai tokias ir siūlo. Svarbiausiai reikėtų pasikalbėti su vaiku ką jis žino apie stovyklas. Tada papasakoti kaip ten viskas vyksta ir pasiklausti kokios veiklos vaikas norėtų. Dažniausiai tokio amžiaus berniukai norėtų aktyvių dalykų ( krepšinio, futbolo, maudynių, kvadrato ir t.t.) visai įdomu jiems būna ir kūrybiniai dalykai, jei jie yra įdomiai pateikti Čia pavyzdys: http://www.zigzag.lt/index.php/pageid/1078 Gal dar pagalvočiau , kad stovykla nebūtų labai toli ir jei tikrai kritinė situacija galima būtų lengvai nuvažiuoti aplankyti vaiko QUOTE(vaidau @ 2011 03 23, 12:27) Man keistai atrodo tėvai, kurie sugalvoja "staiga" išugdyt vaiko savarankiškumą ir mamyčiuką, pupuliuką, kuris niekad atskirai nenakvojęs be tėvų išveža į pvz. sukarintą stovyklą, kur pats savimi turi pasirūpinti QUOTE(Atlantida @ 2011 03 23, 14:20) Bet del Atgajos tai tikrai keista, galetu tikrai but pigesne, ten gi vadovai - studentai-savanoriai, negaunantys atlyginimo... Vadovai daug kur studentai, darbas nėra iš lengvų, jie irgi norinti nors kažkiek užsidirbti QUOTE(sause @ 2011 03 23, 15:45) Čia pavyzdys:http://www.zigzag.lt/index.php/pageid/1078 Dekui uz patarimus is ties padejot, susideliojau kai kuriuos pamastymus i savo vietas, o sia stovykla ir as jau buvau nuziurejusi, vadinasi reikiama kryptim ziuriu. QUOTE(Mažuliukė @ 2011 03 23, 14:17) niekas gi jega nevercia. Netinka kas nors ( kaina, laikas, vieta) ieskai tokio varianto, kur tiktu. Kame problemos? Net nezinau ar ieskoti kitos stovyklos - pernai buvo atgajoje ir patiko. Itariu, kad ir siemet tenais leisiu. O kainos tai padidejo, bet ka darysi - nelaikysi vaiko visa vasara tarp keturiu sienu. Butu kokia patikima tvarkinga seima kaime, tai su mielu tarciausiausi del paviesejimo nors kelioms savaitems. QUOTE(raketa @ 2011 03 18, 12:44) na va, galiu truputi daugiau papasakoti apie ta Milan jaunimo vasaros stovykla Trakuose. ji vyks rugpjucio 8-12 dienomis ir skirta tiek berniukams, tiek mergaitems nuo 6 iki 17 metu amziaus. gaila, kad tai dienos stovykla, o ir kaina palyginus didoka (640 Lt), jei su nakvyne dar brangiau. nuskenavau dienotvarke, kad nereiktu rasyt ![]() atrodo, esme surasiau, jei bus dar kas idomu, rasykite QUOTE(antaja @ 2011 03 23, 23:22) na va, galiu truputi daugiau papasakoti apie ta Milan jaunimo vasaros stovykla Trakuose. ji vyks rugpjucio 8-12 dienomis ir skirta tiek berniukams, tiek mergaitems nuo 6 iki 17 metu amziaus. gaila, kad tai dienos stovykla, o ir kaina palyginus didoka (640 Lt), jei su nakvyne dar brangiau. nuskenavau dienotvarke, kad nereiktu rasyt ![]() atrodo, esme surasiau, jei bus dar kas idomu, rasykite Labai didelis ačiū QUOTE(raketa @ 2011 03 24, 10:45) Labai didelis ačiū aha, trakuose. galima pasirinkti ir su nakvyne, tik kad kaina didesne QUOTE(Mažuliukė @ 2011 03 23, 13:17) Tikrai yra ir visokių pigesnių variantų. Pavyzdžiui, "Trako" stovykla 329 Lt Stovykla "Labanoro genties nuotykiai" 431 Lt Stovykla "Trimitas" buvo po 200 Lt, bet išpirko kelialapius. Variantų yra įvairiausių. Jei negali mokėti daugiau, galima rasti ir priimtiną
O jūs irgi Vilniečiai?
O gal galit parašyti kainą su nakvyne
Tik pamatę kainą atkreipkit dėmesį į dienų skaičių. Dabar tuo labai žaidžiama
QUOTE(raketa @ 2011 03 24, 12:46) taip, mes irgi is vilniaus su nakvyne kainuoja lyg 200 lt brangiau. kazkas apie 900 lt gaunas. vaikuciai gyvens keturvieciuose kambariuose Trasalyje ir dar gales pasinaudoti Trasalio vandens teikiamais malonumais. kai pagalvoji, irgi neblogas variantas
Nu va, rezervavom Atgaja, menu pamaina... Pagrindinis dalykas, kodel, kad grazinami pinigai, jei vaikas suserga. (O mums vasara - nezinia tiksliai kada - nusimato sanatorija) Kitur kiek zinau ne.
Taigi niekuo nerizikuojam, be to stovykla tikrai sauni. QUOTE(Atlantida @ 2011 03 25, 20:23) Visoms šitom, kurių dabar kainos raudonai pažymėtos, nes kiek žinau Kelionių akademija patys yra organizatoriai: http://www.kelioniuakademija.lt/stovyklos_lietuvoje QUOTE(Mažuliukė @ 2011 03 23, 15:17) Man kol kas svarbiau stovyklos patikimumas ir reputacija, nes nežinia kaip ten bus už 200Lt. |