ANTROJI TEMA
Papildyta:
44
ieškau skautų stovyklos žemaitijoje. gal kas nors ką nors matėt ar girdėjot?
sveiki! gal kieno vaikai buvo jaunuju misko biciuliu samburio tarybos organizuojamoje stovykloje Zilvitis, esancioje Karkleje? Idomu butu isgirsti atsiliepimus!
QUOTE(zemec @ 2009 05 06, 09:14) sveiki! gal kieno vaikai buvo jaunuju misko biciuliu samburio tarybos organizuojamoje stovykloje Zilvitis, esancioje Karkleje? Idomu butu isgirsti atsiliepimus! "Žilvityje" mano dukra atostogaus jau kokį 5 kartą. Jai ten labai patinka, tiesa, paprastose(ne specializuotose) pamainose. Gyvenimo sąlygos skurdokos, bet ir kaina viena mažiausių pajūryje. Vaikams nėra labai svarbu kokie namukai ir kokios sienos viduj, o labiau rūpi laisvalaikis. Tai del gerai organizuoto laisvalaikio šita stovykla labai netgi tinkama. Maistas irgi būdavo geras, tiesa, vis jo trūkdavo, nors maitina 4 kartus. QUOTE(Margita @ 2009 05 06, 10:15) O kodėl pasirinkot Kintus ....nameliai, pusynas ir .t.t... Rusnej man namu salygos, nieko naujo, isradingo....beto vaikas pasirinko Kintus...
Aciu, Tajanta! O jei maisto mazoka- tai ar isleidzia jo nusipirkt ar savo veztis reikia nors pradziai? Nes paaugliukai oi kaip apetitu nesiskundzia!
Žilvityje tikrai labai nuostabu
Ten yra kioskelis stovyklos teritorijoje, galima visko nusipirkt Pradžiai galite maisto nusivežti, tik nesivežkit pieno produktų, nes jie ten tikrai greit sugenda, galit įsidėt kokį šaukštelį, jei vakare vaikas nenorėtų jogurto, naktį apetitas tikrai sukils Jei dar kas neaišku - klauskite
Maniškė nuo liepos 2 važiuoja ir jau dabar svajoja apie Žilvitį. Vienais metais grįžus net verkė, kad stovykla baigėsi. Yra kioskas ten toks , pilnas sausainių, čipsų , limonadų. Mažai duodu pinigų, nes visus tame kioske prašvilpia. Atvykstant į stovyklą reikia atsivežti gerti daug, ir šiaip kokių sausainių, nes taip pigiau negu tame kioske. Nors manau, kad išgeria ir suvalgo iš namų atsivežtą maistą per 2 dienas
Ir dar- kiekvienoj pamainoj būna vakarinė pižamų diskoteka, kur įleidžiami vaikai TIK su pižamomis. Kas jų neturi, tūno savo kambariuose. QUOTE(AGFA @ 2009 05 06, 14:20) Taigi ir mes vaziuojam i Flinta, i Rusne... (ir jau susimokejom). Pasirinkom Rusne del geresniu gyvenimo salygu (dukra 8 metu ir beje prie patogumu pratusi, tai bijau kad 8 zmones kambary jai nelabai patiks (kaip Kintuose)). Na, o bendrai tai pagrinde apsisprendima leme, kad kiti laikai netiko (jau kai ka kita susiplanave). Tikimes smagaus laiko... Teko kelis kartus matyt, kaip tas Flintas vaikus linksmina, vaikai kaifuoja... Ir is viso manau, kad tokio pobudzio stovyklos, kur daugiausia isdykavimo, zaidimu ir linksmybiu - daugumai vaiku smagiausios. Net mano dukra visa tokia menininke-dainininke, bet rinkosi ne viena is kurybiniu-meniniu stovyklu, o butent Flinta... Na, bet ir kurybiniu uzsiemimu ten bus, bet kaip suprantu is programos - saikingai...
merginos, gal kas leidote savo vaikiukus i sia stovykla
Aciu uz info!
QUOTE(zemec @ 2009 05 07, 11:26) Aciu uz info! As duodu apie 15-20 litu. Vistiek kiek duosi, išleis ledams ir limonadui. O maistą laiko spintelese prie lovos. Spintų ten kaip ir nera... viskas tašėse po lova. Kambary yra kokios 8 lovos, tai susivercia daiktus siaubingai. Rytais susitvarko, nes taip liepia,vakarais vel, žinoma,susivercia. Taip ir gyvena, daro pagalviu mūšius, "baisias" istorijas pasakojasi. Kasdien yra renginiai, kambariuose nebūna.Namukai apgailetini, bet linksmybes pavydetinos.Pliažas iškart laiptukais nusileidus.Bet griežtai draudžia vieniems ten eit, grasina kad kitamet nebepriims i stovyklą
gal ne toj temoj klausima uzdaviau,
merginos, gal kas leidote savo vaikiukus i sia stovykla QUOTE(AGFA @ 2009 05 05, 20:08) o gal galima koki internetini puslapiuka, ar aprasyma Flinto stovyklos QUOTE(Tajanta @ 2009 05 07, 12:36) As duodu apie 15-20 litu. Vistiek kiek duosi, išleis ledams ir limonadui. O maistą laiko spintelese prie lovos. Spintų ten kaip ir nera... viskas tašėse po lova. Kambary yra kokios 8 lovos, tai susivercia daiktus siaubingai. Rytais susitvarko, nes taip liepia,vakarais vel, žinoma,susivercia. Taip ir gyvena, daro pagalviu mūšius, "baisias" istorijas pasakojasi. Kasdien yra renginiai, kambariuose nebūna.Namukai apgailetini, bet linksmybes pavydetinos.Pliažas iškart laiptukais nusileidus.Bet griežtai draudžia vieniems ten eit, grasina kad kitamet nebepriims i stovyklą drįsčiau paprieštarauti... Spintos bent jau mano kambary buvo, didelės, ten rūbus laikydavom. o prie pliažo irgi buvo leista eiti. galvoju gal dėl to kad mes vyresnės buvom, braidyti buvo galima, tik jokiu būdu nesimaudyti. Tiesa, kai buvau žilvity prieš kokius 5 metus, tai irgi buvo draudžiama į pliažą eiti. QUOTE(Margita @ 2009 05 07, 11:58) Maniškis irgi tik už Kintus Mes važiuosim tikrai į Flintą,tik neapsisprendžiam kur ...nu bet tik 10 dienų...ne amžinybė.... ....nežinau ką išleist nori...jei berniukas galėtų susibendraut ir važiuot kartu... QUOTE(Livai @ 2009 05 07, 18:32) Vasarok QUOTE(Livai @ 2009 05 07, 17:32) gal ne toj temoj klausima uzdaviau, merginos, gal kas leidote savo vaikiukus i sia stovykla Si stovykla organizuojama sodyboj Laukysla pirma karta, bet tie patys organizatoriai jau du kartus organizavo panasias stovyklas kitoje sodyboj metai ir du atgal (kitaip vadinosi ir programos buvo kitokios). Mes is pradziu irgi galvojom apie sia stovykla (bet tada dar buvo neaiski programa ir datos), tai susirasem su dviem mamomis apie tas senesnes stovyklas. Ju atsiliepimai geri - geros salygos, turininga programa, viskas super. Deja, vis gi rinkomes Flinta, nes sios stovyklos programa mums pernelyg berniukiska, be to, netiko datos.
Ziuriu dauguma renkasi bendro pobudzio - laisvalaikio stovyklas
Krepsinio stovykla QUOTE(Liepaja25 @ 2009 05 08, 09:59) Ziuriu dauguma renkasi bendro pobudzio - laisvalaikio stovyklas Krepsinio stovykla labai labai domino pries menesi, bet kadangi neradom tai pasirinkom www.balsiai.lt sita, ten irgi krepsinis yra ai o be to maniske ir per maza, tik dabar atydziau paziurejau jusu psl ....... reik dar augti
Saga> o kiek tavo dukrai metu?
Čia Švietimo ir mokslo ministerijos finansuojamos 2009 m. stacionarios stovyklos
http://www.ljtc.lt/uploads/Files/Socializa...0internetui.doc QUOTE(Liepaja25 @ 2009 05 08, 10:13) 9 ir manajai i stovykla noras uzejo, kai papuoleme netycia i moletu rajona kur vaikai krepsinio stovykloje buvo..... tai svaoniu svajone buvo nuo to laiko tokia stovykla ..... QUOTE(Livai @ 2009 05 07, 08:43) merginos, gal kas leidote savo vaikiukus i sia stovykla Kazkokia visai nauja ir negirdeta stovykla. Kazin kaip su vaiku prieziura ir apsauga???
maniškiai šiemet eis/važiuos į tris trovyklas..bent kol kas taip planuojame.
leisiu į mokyklos stovyklą, ir į di su savo karate grupe važiuos kainuos nemažai, bet aš linkus tikslingoms ir disciplinuotoms pramogoms, nei nuolatiniam žaidimui kieme. pernai kur jie buvo stovykloje, tai neleisiu...nu kiek galvoju, tai nepatinko man ten dfaug kas...
merginos,gal kas leidot vaikus i stovykla traku r.,noreciau atsiliepimu
http://www.muzikosperlai.lt/Stovyklos/Aukstadvaryje/ QUOTE(Migliukas_pupuliukas @ 2009 05 09, 21:40) ''Gulbinų vasara'' man atrodo. tik turėjo būti kaip ir Gulbinuose, bet persikėlė į Vievį, ir patys vadovai pripažįsta, kad į prastenses sąlygas. maniškiam, aišku viskas patiko, ir laisvės buvo ir diskotekų, ir ledų vakarienei duodavo, bet aš kažkaip norėjau ko kito, kad vaikai užsiimtų, o ne šiaip sau lakiotų lauke.
Mano vaikas labai nori i dienine stovykla vilniuje!! Bet labai nori i baleto ar kokios choreografijos! Gal kas kokia zinote? Ar galetumet padeti? Buciau labai dekinga!
QUOTE(Jiva @ 2009 05 10, 17:56) Mano vaikas labai nori i dienine stovykla vilniuje!! Bet labai nori i baleto ar kokios choreografijos! Gal kas kokia zinote? Ar galetumet padeti? Buciau labai dekinga! Galiu pasiūlyti vaikų dieninę sveikatinimo stovyklą, kuri vyks reabilitacijos centre Gemma, Vilniuje. Stovykla sveikatinimo - joje fizinė mankšta, judrūs žaidimai ir sveikos gyvensenos mokymas bus susietas su kasdienine ekskursija. Išsami informacija ir stovyklos dienotvarkė - http://www.gemma.lt/lt/stovykla
Gal kas esate susidūrę su Verubės stovykla? Labai norėčiau bet kokių atsiliepimų...
QUOTE(kazyte @ 2009 05 08, 12:24) jau rasiau kitoj temoj, kad si stovykla nera nauja. Tik pirma karta tuoj vietoj. Kiek zinau, tie patys organizatoriai ja organizuoja bent trecia karta. kadangi pati galvojau leist dukra i sia stovykla, susisiekiau su pora mamyciu, kuriu vaikai buvo pernai. Sake, viskas buvo gerai, prieziura, maitinimas, idomi programa, net vaiku atvezimas-isvezimas buvo organizuotas. O mes rinkomes vis gi Flinta. Jei ten patiks, gal dar siusim dukra i kokia nors stovykla rugpjuti, jei dar liks vietu, nes birzelis-liepa pilnai suplanuoti, o rugpjuti - nieko.
Sveikos.As dar apie Flinto stovykla.Labai pritariu tai mamytei,kurios vaikutis pasirinko ne Egipta,o Flinto stovykla.Mano dukra taip pat.Jau vaziuoja trecius metus-vis su tais paciais draugais susitare
Papildyta: Sveikos.As dar apie Flinto stovykla.Labai pritariu tai mamytei,kurios vaikutis pasirinko ne Egipta,o Flinto stovykla.Mano dukra taip pat.Jau vaziuoja trecius metus-vis su tais paciais draugais susitare QUOTE(lamyte @ 2009 05 08, 10:14) Čia Švietimo ir mokslo ministerijos finansuojamos 2009 m. stacionarios stovyklos http://www.ljtc.lt/uploads/Files/Socializa...0internetui.doc Labai dekui uz nuoroda, radau cia ir Pageluvi, kuriame prabego visos mano vaikystes vasaros
Labas,
Flinte Kintuose pernai mano jaunelis irgi buvo, liko laimingas, bet sake dieninese jam smagiau sekmes mamytes ieskant geriausio pasirinkimo
aš tai saviški keliom pamainom užrašiau ''pramogų rojaus'' stovykla. pernai labai patiko. kaina nėra iš žemiasių, bet kokybė ir sąlygos ten tikrai aukšti.
QUOTE(zaizaa @ 2009 05 13, 15:24) Labas, Flinte Kintuose pernai mano jaunelis irgi buvo, liko laimingas, bet sake dieninese jam smagiau sekmes mamytes ieskant geriausio pasirinkimo Kur galima rast info apie sias stovyklas? As su "Pramogu rojumi" pasigedau kontakto, jie kazkodel jau kelis kartus man paprasius neatsiuncia stovyklos programos. Tikrai nesuprantu tokio ju elgesio.
Tiesa, vakar pastebejau, kad Pramogu rojus jau paskelbe info apie savo stovyklas savo internetiniame puslapyje. Tik jau kaina , 7 dienos - 950 lt.
Dar viena stovykla vaikams ir jaunimui "Mano pasaulis" Stakliškėse. Daugiau info čia
Sveikos, esu naujoke siame portale noriu prisijungti prie diskusijos apie vaiko poilsi vasara.
Pats laikas pagalvoti kur mano vaikai ilsesis. Vaikas atnese is mokyklos skrajute stovyklos "Mano pasaulis" http://www.manopasaulis.eu/lt/apie_mus Man patiko ! Parodziau vaikams, jie isinorejo ten stovyklauti ! Esu buvusi sioje vietoje su imones kolegomis "Guostos" poilsio bazeje kurioje ir vyks si stovykla. Kaip Jus manote ar verta ?
as girdejau irgi gerus atsiliepimus apie Flinto stovykla,o siaip
teko buti tik Flinto renginiuose...
Sveikutės,mano vaikas jau kelinta vasara važiuoja į Girulius į stovyklą,jam tai pogi ten patinka ir prie jūros ir žaidžia įvairius žaidimus.Smagu važiuoja 7d tai kaina 550lt
Mano vaikiai jau antrus metus vaziuos i Atgaja. Kadangi gaus SMM finansavima, stovykla salyginai nebrangi.
Uzimtumas - 100 proc. visa diena, vaikai gyvena seimomis (keli vaikai ir 2 vadovai). Zr. http://www.latgaja.lt/ QUOTE(Chloe @ 2009 05 19, 20:14) Mamos, ar yra kur nors stovykla vaikams nuo 6 metų, nes kur žiūrėjau tai visur arbas nuo 7 arba nuo 8 metų. siaip "Mazieji Laukystos piratai" priima vaikus nuo 6 metu, bet kaip pasiskambinom sake, kad buvo vaiku ir nuo 5 metuku QUOTE(Saule100 @ 2009 05 11, 18:12) Galiu pasiūlyti vaikų dieninę sveikatinimo stovyklą, kuri vyks reabilitacijos centre Gemma, Vilniuje. Stovykla sveikatinimo - joje fizinė mankšta, judrūs žaidimai ir sveikos gyvensenos mokymas bus susietas su kasdienine ekskursija. Išsami informacija ir stovyklos dienotvarkė - http://www.gemma.lt/lt/stovykla Mano mergina parsinese lapuka is mokyklos su informacija apie stovykla sanatorijoje "Pusyno kelias". Yra ir dienine, ir su nakvojimu. Numatytas ir baseinas, ir drusku kambariai ir t.t. Gal kas buvo? QUOTE(Picine @ 2009 05 20, 00:02) Mano mergina parsinese lapuka is mokyklos su informacija apie stovykla sanatorijoje "Pusyno kelias". Yra ir dienine, ir su nakvojimu. Numatytas ir baseinas, ir drusku kambariai ir t.t. Gal kas buvo? Ko tai jų puslapyje nieko nerašo apie stovyklą Anksčiau tai tikrai mačiau kad buvo, bent praeitais ir užpraeitais metais QUOTE(Chloe @ 2009 05 19, 22:14) Mamos, ar yra kur nors stovykla vaikams nuo 6 metų, nes kur žiūrėjau tai visur arbas nuo 7 arba nuo 8 metų. leiskite prisijungti prie Jūsų pokalbio Zinau dar viena stovykla, kur priima vaikus nuo seserių metu. Tiesa - tai dienos stovykla, kur ryta vaika nuvedi varare pasiimi. "Nuspalvink pasauli" (www.vaikuatostgos.lt). Galiu drąsiai siūlyti, nes mano vaikai jau trečius metus vyks į Lietuvos vaikų ir jaunimo centro organizuojamas stovyklas. Vienas buvo Orleane ''Prancuzijos kodo beieskant", taip pat abu važiuoja Zervynus su Rytu kovos menu studija bureline stovykla. Jeigu kam idomu - galiu daugiau papasakoti QUOTE(Chloe @ 2009 05 19, 21:14) Mamos, ar yra kur nors stovykla vaikams nuo 6 metų, nes kur žiūrėjau tai visur arbas nuo 7 arba nuo 8 metų. Pasidairyk po www.LVJC.lt pasiulymus. As tik jais dar niekada nenusivyliau. O vaikai spinduliuodami gryzta. Papildyta: QUOTE(džiureit @ 2009 05 20, 07:41) Galiu drąsiai siūlyti, nes mano vaikai jau trečius metus vyks į Lietuvos vaikų ir jaunimo centro organizuojamas stovyklas. Vienas buvo Orleane ''Prancuzijos kodo beieskant", taip pat abu važiuoja Zervynus su Rytu kovos menu studija bureline stovykla. Jeigu kam idomu - galiu daugiau papasakoti 100 proc. |