Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar leidžiate vaikams klijuoti plakatus ant sienų
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2
lengvute
maniškės nesiklaususios klijuoja plakatus ant sienų plastilinu g.gif , o tapetai nauji rolleyes.gif , nepatinka man išvis tokie dalykai, ką jūs darot, ar leidžiat vaikams klijuot plakatus, piešinius, darbelius, nuotraukas ar pan.?Kur būna pirkt bespalvio specialaus plastilino klijavimui, kuo dar galima klijuot, kad nusivalytų?
Lašelis
QUOTE (lengvute @ 2004 03 29, 09:40)
maniškės nesiklaususios klijuoja plakatus ant sienų plastilinu g.gif , o tapetai nauji rolleyes.gif , nepatinka man išvis tokie dalykai, ką jūs darot, ar leidžiat vaikams klijuot plakatus, piešinius, darbelius, nuotraukas ar pan.?Kur būna pirkt bespalvio specialaus plastilino klijavimui, kuo dar galima klijuot, kad nusivalytų?

Taigi su kanceliarinem adatelem labai liuksiskas dalykas!!! thumbup.gif ir bet kada pakeisi ir nuemus nesimato .
Gosh
Vaiko kambarys jo tvirtove,tegul ten daro ka nori,cia yra mano tokia nuomone wink.gif Negi pacios pamirsot savo vaikyste?Juk ir sienos buvo apklijuotos plakatais kazkokiu grupiu,nuotraukom kokiom,tai va vaikai ir tai megsta.Maniske kolkas ant sienu neklijuoja,jai uztenka kambario duru barbiu plakatams,bet jei nores ant sienu tai visada prasau,tik aisku ne plastelinu,o adatelem.
lengvute
adatėlės-nesaugu unsure.gif , įsidurs bekabindamos arba įsmigs kur į kilimą.
Vakar maniškės velykinių margučių iš popieriaus ant didelio veidrodžio savo kambary klijais priklijavo, nu nieko nebesakiau rolleyes.gif
Žadu nupirkt tokias kamštines lentas iš medžio, tegul ant jų kabins ką nori, spec. tam skirtoj vietoj, o ne bet kur g.gif , abi jau turi po atskirą kambarį, dabar kaifuoja, gražina thumbup.gif
zivile
as naudoju toki gera dalykeli,kuris vadinasi Blue tak,istikruju nebezinau kas ten uzrasyta,bet buna pirkti kanselerinese,jis toks kaip plastelinas ,bet nepalieka jokiu zymiu,zodziu thumbup.gif Supakuotas buna i tokia siaura nedidele dezute ir tan pavaizduoti piesinukai,ka gali kur prilipdyti laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1080639162[/mergetime]
--Resize_Images_Alt_Text--
Clean, reusable mastic adhesive with a multitude of uses
Ideal for sticking up maps, charts etc, or holding telephones, calculators etc, firmly to desks
Non-toxic
Radau ir nuotraukyte clap.gif
Linaiva
Visos sienos plakatais nukabinetos smile.gif Bet, kadangi ruosiames daryti Manto kambaryje remonta, tai kol kas problemu ner, o ka toliau daryt reiks tai nezinau g.gif Manau, viena iseiciu bus sienas klijuoti dazomais tapetais, tai kazkokius sienu sugadinimus gal bus galima uzdazyti...
aktore
mano vyresnele plakatu dar nekabineja ant sienu,jos kambario sienas as apkabinejau doh.gif remeliais su musu seimynos nuotraukomis thumbup.gif visi sako,kad kambarys originaliai atrodo rolleyes.gif ir dukrytei patinka,nes ji isrenka remelius biggrin.gif
Ele
Pas mus ant sunaus kambario sienu- jo piesti piesiniai, didelio formato, prismaigstyti kanceliarinem adatelem .
Augė
o mano panele jau isaugo is to amziaus clap.gif
Buvo visos sienos nukabinetos ,pakeitem tapetus dabar jau nenori plakatu ,
Sugejo jau antra piuzle 50*70 ir remus jau nupirkom liko tik pakabinti
Manau bus grazu nes jos dera tarpusavy ir prie baldu ,bei tapetu, bus kaip paveikslai
tolita
Na ir mano namuose to grozio yra.Bet as i tai ziuriu ramiai. Kai vaikai paaugs tai ir remonta kaip kartas laikas bus daryt.Tegu dziaugiasi jei jiems tai patinka ir grazu.
*Nendria*
Kai ash buvau mazha,turejau savo kambari,kuriame tevai leido daryti viska.Taigi padariau taip:ant sienu tapetu nesimate per plakatus,paprashiau,kad tevai nupirktu veidrodini sharata(kaip diskotekose) ir pakabintu,na, galva sukosi nuo daiktu,daikchiuku ir tt. wub.gif Buvau pati laimingiausia,nes tevai tai leido. Gal del to tas bardakelis mane zhavejo,kad esu gimusi po zhuvies zhenklu (sakoma,kad jos menininkes,megsta xaosa namie) Bet kai sulaukiau 16-17, viska nupleshiau ir ishsirinkau baltus tapetus.Va. Del to,kad man tevai leido(o ash buvau laiminga) ,tai ir ash nedraudzhiu savo dukrytei klijuoti plakatu su blu-tac'u.Tegul turi savo erdve.
Ai,o kai dukrytei buvo "pieshimo ant sienu" laikotarpis,tai vyras nupirko pigaus tapeto rulonchika ir ji klijuodavo ant spintos krashto.Dukrai paaishkinome,kad pieshti galima tik ant shitos sienos ir taip ishvengeme jos karikaturu visame bute thumbup.gif
amrisa
kol vaikas augo,apkliokskintos sienos man atrode kazkas baisaus(tarp kitko paauglysteje labai pykau ant mamos kad neleido klijuoti ant sienu megiamu dainininku plakatu).kai mano sunus''susirgo'' spider-man liga ,kaskodel pati nupirkau jam pirma plakata unsure.gif ,veliau grazus katinukai,sporto diplomai.Kambarys atrodo thumbup.gif Lipdom taip:padarom lipnios juostos kamuoliukus ir prilibdom is apacios,tada prie sienos,(sienos dazytos),ir nesimato ir gerai nusilupa. biggrin.gif
azen
pas mane taip pat kai buvau paaugle sienos buvo nuklijuotos kad net tapetu nesimate. ir savo vaikam leisiu klijuot. nesuprantu tevu kurie vaiku kambariuse savo tvarka daro.
Rela
Kai mano buvo maziuke, tai buvo nuklijavusi visas sienas, savais piesiniais, plakatais. Dabar jau isaugo ir jai jau bebegrazu.
Topotuna
mes tai vieną sieną išklijavom kamštine danga, kur visai patogu klijuoti piešinius. visa siena nukabinėta įvairiais piešinukais ar paveiksliukais iš žurnaliukų.
GAGA
Aš tau leidžiu,nes vis prisimenu kiek džiaugsmo apturėjau kai pati tokį leidimą gavau ax.gif Kas tos sienos prieš vaikus mirksiukas.gif
Paja
Leidžiu, nors jie keičiasi kas savaitę. smile.gif Tegul, nejau dabar gailėsi sienų... Pati klijuodavau vaikystėje ir ankstyvoje jaunystėje. biggrin.gif
solele
Yra tokia "kramtoske" paieskokite kanc.prekese. Ir saugu, nieko bloga neatsitinka naujiems tapetams mirksiukas.gif (geltonos sp. palieka riebaline demele, rinkites baltos spalvos)
O siaip siulau vaiko kambaryje palikti viena siena be tapetu ! (arba uzklijuoti vienspalviu popieriumi) leiskite reikstis.
Pvz maniskis kaip tik siuo metu ant sienos paiso biggrin.gif na tas kambarys dar be remonto. Buvo apipaises kolidoriu, daviau kempine ir liepiau nuvalyt mirksiukas.gif
Savo kambary kai mazas buvo, irgi apiplese tapetus.
Siulau vaiko kambary rinktis pigesnius tapetus ir vienu ruloneliu daugiau. Dabar uzklijavom apiplesytas vietas ir vel kambarys beveik naujas smile.gif
klopedija
Mano laikais apie papildomą tapetų ruloną ar kamšines dangas nė nesvajojome, o dekoruoti sienas taiiiyyyp norėjosi doh.gif ... Tai piešdavau po kilimėliu ant sienos. Būdavo, pakeliu kilimėlio kampą ir piešiu piešiu piešiuuuu... doh.gif . Kas buvo, kai mama nukabino kilimėlį valyyyyt?!
Dabar dukros kambarys iki lubų nuklijuotas žiurkėnų, šunų, Tokio Hotel, Jurgos, Florencia Bertotti, Garfildo plakatais. Bus tų tapetų! mirksiukas.gif
Hermion@
Aš leidžiu irnesakyk.gif dičkis savo kambaryje tvarkosi kaip išmano, tai jo teritorija.
Uliuliuska
As leidziu, bet klijuoja daugiau ant duru su tuo paminietu plastilinu. Vyras pradziuoj burbejo, bet dabar jau nutylo.
naitas
Aš irgi leisiu. Dabar dar nėra to poreikio, bet laukiu... Juk vaikų netgi pareiga, sakyčiau, domėtis viskuo ir aptarinėt su draugais.
Jooo, prisimenu aš tuos laikus rolleyes.gif Nors aš klijavau daugiau iš mados. Man tai nebuvo labai įdomu.. čia gal berniukams labiau reikia.
Akire3
Sveikos,
tikrai nemanau, kad reiktų draust pasireikšt savo vaiko 'fanų' demonstravimui. Kai buvo maža,dukra pati išsirinko tapetus su liūtukais, kambarys buvo(yra) vaikiškai - margas. perkam vaikiškus žurnalus, aišku kiekvienam yra plakatų, pradžioj juos smaigstėm adatėlėm. vėliau atsiradus jau aprašytam , nežinau kaip pavadint, nu išvaizda kaip plastilinas - kramtuškė, baltas, mažais kvadratukais( ji galima klijuot visa, o galima tą kvadratuką plėšyt). tikrai gali užklijuot, nuklijuot kelis kart toj pačioj vietoj, nelieka jokių žymių nei ant tapetų, nei ant dažytos sienos. ta priemonė tikrai yra kiekvienoj kanceliarinėj pardoj, mes apie ją iš pradinių mokytojos sužinojom, o šiaip ir pačios rasit.sekmes
pamiršau pagrindą parašyt - kambarys įgauną savitumo ir parodo, kad vaikas kažkuo domisi. Blogiau kai vaiko paklausi kas jam patinka, o jis nežino ką atsakyt, nes niekuo nesidomi ( na gal išskyrus kompu). aišku nekalbu apie tai, kai nėr galimybės pirkiot plakatus.
Leksa
QUOTE(lengvute @ 2004 03 30, 08:53)
adatėlės-nesaugu  unsure.gif , įsidurs bekabindamos arba įsmigs kur į kilimą.
*

Gyvent nesaugu unsure.gif As uz adateles, o jei mamyte taip jau bijo, kad jos vaikutis isidurs, tai padet pakabint tuos plakatus gali cool.gif
klopedija
Akire3,2007 02 17, 19:56
ta priemonė tikrai yra kiekvienoj kanceliarinėj pardoj, mes apie ją iš pradinių mokytojos sužinojom, o šiaip ir pačios rasit.sekmes
Mano dukra tą priemonę pavadino lipyne mirksiukas.gif . Tikrai gera daugkartinio panaudojimo masė mirksiukas.gif .
O jei vaikas kada adatėle įsidurs, bus skausminga, bet nepavojinga pamokėlė. Juk nuo gyvenimo vaiko neapsaugosim, tegul patiria, kad aplinkoje tyko daug pavojų rolleyes.gif .
subtiliai
Leidziam , nes gyvenam su gipso kartonu smile.gif
-Radė
man net minčių nekilo leisti - neleisti, vaikas turi savo kamputį ir jį dekoruoja kaip išmano rolleyes.gif
g.daiva
Leidziu,bet proto ribose.Kad nepavirstu kambarys vienu dideliu zurnalu lotuliukas.gif
alisa1
kodėl gi neleisti g.gif ?Į sveikatą,lai klijuoja,jei patinka.Mes tai vienais metais buvom leidę sūnui išsipiešti sienas ,kaip tik nori - guašu,akvarele ant vienspalvių senų tapetų .Džiaugsmo buvo iki kaklo thumbup.gif .Aišku,remontas tame kambaryje jau buvo iš anksto paplanuotas hihihi.gif
zzuzza
Galvoju i prieki,kad bus neimanoma,nes pas mus rastai?Teks kazka vaikui galvot?
alisa1
QUOTE(zzuzza @ 2008 05 28, 20:02)
Galvoju i prieki,kad bus neimanoma,nes pas mus rastai?Teks kazka vaikui galvot?
*

Tai palaukit,kol jūsų dailininkas išaugs ...Gal tadu viskas bus jau pasikeitę tongue.gif Mažiukas gi dar...taip stipriai į priekį nežiūrėkit...
inga74
Vaiko kambarys tai jo tvirtove ir saugi zona kur jis gali daryti tiek kiek jo kuryba ir fantazija leidzia, aisku priziurint tevams, tai taip pat vaiko ugdymas.
mano sunaus visos sienos ir net lubos nukabinetos jo megstamu futbolo komandu plakatais ir jis labai tuo dziaugiasi. Duokite laisve vaiku kurybai ir vaizduotei!!!!!!!!!! ploja.gif
kada nors tai atsipirks.
sena niekšė
aišku leidžiu -- o plakatus pati nuperku biggrin.gif dar ir piešinius jis prisiklijuoja.
pas tėvelius kambariuose paveiklai tai kabo -- jam savų irgi reikia turėt 4u.gif
feneke
Pas mus sienos nukabinetos vaiku nuotraukom,vyresnelio diplomais.Karts nuo karto ir plakatas koks atsiranda.Jei jam patinka,lai kabina thumbup.gif
Vejelis
Na as saviskei irgi leidziu klijuoti kiek tik sirdis geidzia biggrin.gif Kadangi pati jausnysteje ir vaikysteje buvau visas sienas nukabinejus plakatais blush2.gif o maniskei tai labai patiko, kai buvo maza visokios barbes ir gyvuneliai, o dabar jau muzikos zvaigzdes ir pan rolleyes.gif o MB irgi leidzia, nieko nesako
Padrushkyte
as irgi leidziu "plakatinti" kambary kiek tik nori bigsmile.gif jei vaikui taip grazu tegu daro smile.gif mes nepriestaraujame schmoll.gif wink.gif
indre-g.
Na bent jau man mama neleido, nes taip butu gadinami tapetai
Akutore
Ar leidžiu? Pati klijuoju biggrin.gif Juokauju))) Mano nenori nieko kluijoti, tiesiog turi savo mėgstamas asmenybes...
rasiux-
Nematau problemos dėl plakatų- juk visi vaikai turi kokių nors pomėgių, nori kažkuo papuošti savo kambarį. Juk ir mes pačios kabinom plakatus su dainininkų ir aktorių atvaizdais, o mūsų vyrai- mašinomis ir pusnuogėmis gražuolėmis smile.gif Svarbiausia su vaiku aptarti kokioje vietoje bus tie "papuošimai" kabinami ir parūpinti vaikams tinkamų priemonių.
Viga
Leidžiu nes ne su klijais klijuoja. Dabar yra pirkti tokio ale spec plastelino, nuėmus nusibodusį plakatą, tas plastelinas gražiai nusiima. Nieko nelieka mirksiukas.gif
Debesiena
leidžiu su kambariu daryt ką tik nori drinks_cheers.gif tik aišku paaiškinau kur yra ribos ir kaip negalima elgtis, nes poto sugadins sienas, spintą mirksiukas.gif
zydringa
Dabar dar nenori nieko klijuot, kai nores leisiu tuo atveju jei tai darys savo kambaryje
Anita35
kadangi mano sienos dažytos, tai ne tik kad leidziu, bet ir pati klijuoju ax.gif tuo labiau, kad dabar priemoniu yra kokiu tik nori
Sarlatane77
tikrai leisiu kai tik norės, kolkas dar nesugalvojo. Mano kambarys buvo ir su plakatais ir su tuo ko tik norėjau, užaugau, baigiau mokyklą suremontavom kambarį ir viskas, o gyvenau tokioj aplinkoj kokios pati norėjau thumbup.gif
artita
kol kas dar nekilo noras rolleyes.gif, bet turbūt leisčiau
Upokšnis
Niekada nekylo mintis neleisti unsure.gif Juk vaikų kambarys tam ir skirtas, kad jame vaikas jaustųsi gerai 4u.gif Maniškiams kolkas užtenka mašinų plakatų. Bet juos klijuoja tik ant sienų. Kitur neleidžiu.
viljana
maniskei noras ar toks nekilo bet manau kad nelabai leisciau ,ant lango tokius is kazkokiu kliju darbelius lipindavo g.gif bet jie nusiima graziai ir vel nauja uzlipina bigsmile.gif
due drops
QUOTE(Gosh @ 2004 03 29, 17:48)
Vaiko kambarys jo tvirtove,tegul ten daro ka nori,cia yra mano tokia nuomone wink.gif  Negi pacios pamirsot savo vaikyste?Juk ir sienos buvo apklijuotos plakatais kazkokiu grupiu,nuotraukom kokiom,tai va vaikai ir tai megsta.Maniske kolkas ant sienu neklijuoja,jai uztenka kambario duru barbiu plakatams,bet jei nores ant sienu tai visada prasau,tik aisku ne plastelinu,o adatelem.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Barbiu plakatai,o ant duru dar ir uzrasa pasikabino "Netrukdyti as uzsiemus" lotuliukas.gif
Larysa
O mes susitarėm, kad neklijuos. Aišku, gal po kurio laiko susitarimas pasikeis, nes dabar nauji namai - gaila sienų, net ir atsižvelgus į tai, kad yra įvairių priemonių bigsmile.gif
morozko
Dickis klijoja, nes tai jo kambarys ir lai daro ten ka nori bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.