Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar leidžiate vaikams klijuoti plakatus ant sienų
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2
dijanule
kazkada buvo puse kambario spaidermenai kita barbes biggrin.gif po remontonusprendem kad graziaube plakatu biggrin.gif
Vaiiva
Mes leidžiame, nematau tame nieko blogo smile.gif Kadangi kol kas ant sienų tik barbės ir mikė pukuotukas, tai man netgi visai gražu, o ir dukrytė patenkinta, kad gali papuošti savo kambarį kaip nori smile.gif
ziedute
Kazkaip mano vaikai tokio poreikio neturi, tai niekad net neiskyla toks klausymas...Na tik vienas vienintelis kabo plakatas smile.gif
Tigris
Savo kambaryje vaikas daro ka nori (na aisku proto ribose smile.gif . Piesti grafitti ant sienu niekas neleistu smile.gif ) Bet del plakatu tai nieko blogo nematau, jei nusibodo, nuemei ir jokios zymes nelieka thumbup.gif
renatele80
Kol kas nepraso to-turi kelis su savo mylimuoju "Ratu"personazu Mcvinu ir kitu is tos sutves lotuliukas.gif Bet jam pakanka kol kas tik paziuret-kabint kol kas nereik schmoll.gif
Lydka
Dekinga savo mamai,kad man sito nedraude smile.gif
Kam
Mano paneliai 3.7m ir as jai leidziu jos kambaryja daryti ka nori, tik paisyti ant sienu neleidziu, o klijuoja ji kaip nori ir ka nori smile.gif
jurge3
Kolkas ant sienu klijuoti nera poreikio,bet ant duru uzsiklijavo keleta nedideliu.Man asmeniskai plakatai ant sienu labai nepatinka nuo pat vaikystes,bet jei labai uzsireiks vyrukams mano klijuoti,manau,kad tikrai leisiu. biggrin.gif
VelDan
Maniškis dar neužaugo tiek, kad tokie dalykai rūpėtų, bet manau, kad kai ateis laikas ir jei bus poreikis leisiu, nes ir vaiko kambarys bus įrengtas taip, kaip jam norėsis (šiek tiek atsižvelgiant ir į tėvelių norus) biggrin.gif
Menesiena2009
jeigu yra poreikis tegul klijuoja savo kambario siena. Is to dar daugiau Suzinosime apie savo vaika, jo pomegius.
sandrula pupula
Ant sienos leidome prigręžti sulūžusią riedlentę, kuri buvo mėgiamiausia ir labai nuliūdino kai ją pervažiavo kaimyno mašina. verysad.gif
Gurda*
Aš neleidžiu kol neturi savo atskiro kambario smile.gif
dmu
Įdomi tema smile.gif Mano kambarys savu laiku buvo išklijuotas žemėlapiais. Žiūrėsim, ar maniškis kada nors užsimanys tapetuot, bet manau, kad jei savo kambaryje - tegu...
zhmogeliukas
Atsiprašau, visos temos neskaičiau,bet noriu pasireikšti.

Mano manymu, plakatus klijuoti nėra nieko blogo.Aš pati, nors nebūdama maža klijuoja tam tikra nuotraukas ir t.t. Jei vaikui patinka - kodėl gi ne.

Žinoma, temos autorė minėjo plastiliną, tai čia jau n elabai gerai..Jei mergaitės labai nori, galima nupirkti specialiai klijavinui skirtos medžiagos..Nežinau kaip tiksliai ji vadinasi,bet yra kanceliarinių prekių parduotuvėse, balta tokia kvadratėliais pjaustyta. Lengvai nusilupa ir vaikai ir tėvai patenkinti smile.gif Ir tapetai turėtų likti sveiki...Bet šeip manau, kad jei vaikas pasiryžęs klijuoti plakatus ant sienų, jas reikėtų padažyti,o ne klijuoti tapetus (jei kalbama apie vaiko kambarį).

Tai tiek, tikiuosi aiškiai parašiau~
sena niekšė
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 01 04, 18:22)
Žinoma, temos autorė minėjo plastiliną, tai čia jau n elabai gerai..Jei mergaitės labai nori, galima nupirkti specialiai klijavinui skirtos medžiagos..Nežinau kaip tiksliai ji vadinasi,bet yra kanceliarinių prekių parduotuvėse, balta tokia kvadratėliais pjaustyta. Lengvai nusilupa ir vaikai ir tėvai patenkinti smile.gif Ir tapetai turėtų likti sveiki...Bet šeip manau, kad jei vaikas pasiryžęs klijuoti plakatus ant sienų, jas reikėtų padažyti,o ne klijuoti tapetus (jei kalbama apie vaiko kambarį).

Tai tiek, tikiuosi aiškiai parašiau~
*

tie balti kvadratukai gerai ant naujoviškų tapetų, bet ant dažytos sienos geriau tokių neklijuot. yra toks kaip "plastilinas" klijavimui specialiai -- mėlynas toks. jisai sienų negadina, bet sunkesnį plakatą ne visada nulaiko.
zhmogeliukas
QUOTE(sena niekšė @ 2010 01 04, 18:28)
tie balti kvadratukai gerai ant naujoviškų tapetų, bet ant dažytos sienos geriau tokių neklijuot.
*

O kodėl ne? Mes kai organizavome vieną renginį, tokiais šį tą klijavome ant dažytų sienų...Po to nuėmėm ir žymių neliko g.gif Ar nesilaiko tiesiog?

Na čia kiekvieno pasirinkimas kur ką naudoti aišku smile.gif
Kam
Mes savo 4m panai leidziam viska daryti ko ji tik nori savo kambary, tik piesti ant sienu neleidziu, bet ji dar to irnesumaste, bet klijuoti lipdukus, piesinius visada galima smile.gif Ir bardaka tureti savo kambary leidziu, aisq karta bent per savaite generaliskai abi viska vel sutvarkom. smile.gif
ramunele 28
Aš tai neleidžiu 4u.gif
Ruby Tuesday
Man leisdavo, nors ir gyvenome vieno kambario bute. Galejau kabinti plakatus viename kambario kampe smile.gif

Kai sunelis paaugs ir irengsime jam atskira kambari, leisiu tiek plakatus kabinti, tiek ant sienu paisyti ar dar visokias nesamones daryti. Juk jo kambarys bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.