QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 07, 17:22) kaip galima ja uzjaust kai kitoje temoje mamyte turinti 4 vaikus ir pastojusi 5 karta su netyciuku, nutare gimdyti nors vyras ja ir palieka su visais vaikais ir butent del to 5 vaikucio.. nu tai cia jos problemos, kad nori didvyre auginti ir leidzia vyrui nusiplauti nuo isipareigojimu. Papildyta:QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 07, 17:22) Pasiskaitykit si skyreli kiek teveliu privalejo ir privalo rupintis bet ar rupinasi???? tokios ir tokie kaip tu su savo nuomone, kad jeigu tevai nenori savo isipareigojimu vykdyti, tai ir neturi vaikais rupintis ir leidzia tokiems dalykams detis.
Tavo_Mano
2009 05 08, 09:27
Mano reziume-vakar papasakojau vyrui...pacituosiu jo zodzius.. " Jei jam (autores ex`ui) vaikai nors kiek rupi ir jei jis nors kiek juos myli, jis juos augins ir tai jiems bus geriau nei likti su tokia motina kuri kratosi savo vaiku..Jei jam vaikai pofig, vaikams bus sunku...Kaip tu elgtumeisi tokioje situacijoje, kai ex`zmona per teisma nustato tavo vaiko gyvenamaja vieta su tavim? (patyli sekundele..) Auginciau...(dar patyli) ir myleciau...."
Siandien sapnavau baisu sapna...kad mano masina pavoge o joje buvo mano mazius...
Nebenoriu daugiau diskusiju, vistiek nieko negalesiu pakeisti...galiu tik pasimelsti uz tuos mazucius zmogeliukus,kad ju angelai-sargai apsauguotu juos...
Tavo_Mano
2009 05 08, 10:20
QUOTE(siaubute @ 2009 04 21, 11:28) O kaip pamatuoti tą meilę vaikams? Pampersus keitė, maudyti maudė, žaisti - nelabai žaidė. Į lauką pasivaikščioti išėjęs su jais buvo gal kokius 3-4 kartus per jų gyvenimą. Izabelės kaip dabar suprantu išvis nenorėjo kad gimtų. Adomas nuvylė nes kitoks- juk turėjo būti giminės pasididžiavimas pirmas vyriškos giminės tesėjas. Į ligonines kritiniu atveju Adomą nuveždavo, bet pagulėti ten nei kart neturėjo noro, iškart varydavo dirbti. Per svarbiausius Adomo tyrimus jis dirbdavo, aš viena būdavau. Naktimis prie Adomo nesikeldavo, prie Belės kelis kartus kėlėsi.Dėl Adomo lavinimo ar abiejų darželių kitų dalykų net negalvojo. Čia aš visur vežu, einu, kovoju. Slogų, kosulių, skiepų irgi čia mano reikalas. Kokius vaistus geria ar reikia išrašyti, nupirkti ir pan- net dabar nežino. Ką valgo, kuo aprengti, apauti irgi mano reikalas. Į kirpyklą abiems reikia- jis vienas eina vieną dieną, kitą dieną aš vedu kirpti Adomą- jis kirpti nėra nuvedęs. Kad su vaikais savaitgalį, atostogas praleistų- tik dėl jų nėra to buvę.Kad didžiule meilė ir svaigsta dėl vaikų -ne- greičiau jie jį erzindavo, kai verkdavo, kai zyzdavo- nemačiau jo kantrybės su jais. Kai geri, linksmi, ramūs-taip- bet kai isterijos Adomui, tai man duoda raminti. Nežinau... Manau dabar tiesiog jį sąžinė (tiksliau sąžinės likučiai)graužia, gal kiek iš mandagumo, ką žmonės, giminės pasakys... Susiras naują moterį, susilauks sveikų vaikų, bus laiminga šeima ir nereiks jam šitų. Dabar tiesiog vienas gal kol kas neišmano kaip nelyginius savaitgalius praleisti?...  Papildyta:QUOTE(siaubute @ 2009 04 21, 12:41) Na, ir kaip jam perleisti tą atsakomybę reikėjo? Jis tik dirbo ir dirbo. Nuolat pavargęs ir pavargęs... Aš tai manau, kad po Adomo kitokio gimimo viskas ir pasikeitė. Tiek jo santykiai su manimi, tiek su vyresniais. Vat net žiūrint į nuotraukas- kai dar nežinojome, Adomo diagnozių- žmogus tiesiog švyti, šypsena nuo ausies iki ausies. Daugiau per 4 metus jo šypsenos nei vienoje nuotraukoje (kaip ir gyvenime) nėra, išskyrus dabar vėl pamačiau tą šypseną Tailando nuotraukose. Visiems mums buvo ir yra skaudu, bet jis tą neigė- pas psichologus jokius nėjo, tik dirbo. Dirbo darbe, paskui dar papildomi darbai po darbo, paskui prie viso to įkūrė UAB- užsikasė darbuose nuo visko. Ar klausė jis manęs, kad man jo šeimoje reikia? Ne. Na, šeimose normaliose gal taip ir būna- vyras daug dirba vardan visos šeimos tikslo, moteris laiko visus kampus namuose- bet tai būna abipusis sutarimas, vienas kito parama. Jei atostogos- tai visi nusipelnė. O jis?- tik jis nusipelnė, o mes- ne. Taip jis dirbo darbuose, bet aš juk ariau namuose. Kiek paaugliai padėjo?- rask dar kitus tokius kur mažus vaikus savarankiškai prižiūri , plius neįgalų. Prieš kiek laiko pradėjo pinigus dėtis į savo sąskaitą- man jau įtarimas, namuose man priekaištauja dėl kokių sulčių ar šiaip ko nupirkto, viskam turiu taupyti, paaugliams išvis nieko nepirkti- o jis ten krauna, skolina dešimtim tūkst. lt. Užškandalinus- oi sakydavo, aš juk stengiuosi taupyti, nes sklypą namui pirksim (turėjom tokią svajonę)- ir ką? kur dabar tie pinigai?, ogi pasirodo susitaupė ant buto Vilniuje. Į Tailandą nuvažiavo, man net ant breketų neduoda. Bravo... Turbūt ir tempė žmogelis laiką, kol pakankamai prikaups 
Kriiste
2009 05 08, 10:50
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 08, 11:20) nu nikaip nesuprantu - ko siekiat kuisdamasi po zmogaus profili, ji gavo atsakyma i sau rupima klausima ir pasitrauke is temos - bet ne - seksit, ieskosit kad tik sudirbt ja ir visom parodyt kokia ji, be to kazka neigiamo matot tik jus
Tavo_Mano
2009 05 08, 11:01
QUOTE(Kriiste @ 2009 05 08, 11:50) nu nikaip nesuprantu - ko siekiat kuisdamasi po zmogaus profili, ji gavo atsakyma i sau rupima klausima ir pasitrauke is temos - bet ne - seksit, ieskosit kad tik sudirbt ja ir visom parodyt kokia ji, be to kazka neigiamo matot tik jus  pacitavusi nenorejau jos sudirbt...pacitavusi tiesiog parodziau koki ji pati vaizduoja visiems savo ex ir tuo paciu atidare sia tema... Tikrai manau kad jai krize nes kitaip ji sios temos nekurtu...
Kriiste
2009 05 08, 11:02
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 08, 12:01) pacitavusi nenorejau jos sudirbt...pacitavusi tiesiog parodziau koki ji pati vaizduoja visiems savo ex ir tuo paciu atidare sia tema... Tikrai manau kad jai krize nes kitaip ji sios temos nekurtu... o jus pabandykit tiesiog nieko nemanyt...
O tai kam tada buvo sukurta tema,kai dabar Kriiste visus įkalbinėja ja nediskutuoti. Jau atidarant tokią temą gi žinoma,kad nuomonių bus visokių,ir ne visos jos bus malonios.
Kriiste
2009 05 08, 12:25
QUOTE(Dileta @ 2009 05 08, 13:24) O tai kam tada buvo sukurta tema,kai dabar Kriiste visus įkalbinėja ja nediskutuoti. Jau atidarant tokią temą gi žinoma,kad nuomonių bus visokių,ir ne visos jos bus malonios. tema buvo sukurta, patarimu pasisemta ir uzdaryta is autores puses - tai kam tada kuistis toliau su "pamastymais" kaip butu, as manau ...
Tavo_Mano
2009 05 08, 12:57
QUOTE(Kriiste @ 2009 05 08, 13:25) tema buvo sukurta, patarimu pasisemta ir uzdaryta is autores puses - tai kam tada kuistis toliau su "pamastymais" kaip butu, as manau ... Tamstai nemalonu dabar? nes nuolat teigete kad matete kaip tevas rupinasi vaikais..o kai nukopinau pacios autores rasytus postus kaip gi buvo is tikruju...pasirodo kad Jus melavote...negrazu taip
Medinis
2009 05 08, 12:59
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 08, 13:57) Tamstai nemalonu dabar? nes nuolat teigete kad matete kaip tevas rupinasi vaikais..o kai nukopinau pacios autores rasytus postus kaip gi buvo is tikruju...pasirodo kad Jus melavote...negrazu taip  Taigi ir pacitavote, kad rūpinosi. Daugiau, mažiau - tai kiekinė išraiška ir dažniausiai priklauso nuo to, kuri pusė duoda parodymus teisme. Bet faktas yra - rūpinosi.
Tavo_Mano
2009 05 08, 13:02
QUOTE(Medinis @ 2009 05 08, 13:59) Taigi ir pacitavote, kad rūpinosi. Daugiau, mažiau - tai kiekinė išraiška ir dažniausiai priklauso nuo to, kuri pusė duoda parodymus teisme. Bet faktas yra - rūpinosi. Pakeisti pampersa ir ismaudyt tai didelis rupestis? Rupinosi ji pagrinde, manau ir Jums tai aisku... O teismas isklauso abi puses kiek man zinoma...
Medinis
2009 05 08, 13:04
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 08, 14:02) Pakeisti pampersa ir ismaudyt tai didelis rupestis? Rupinosi ji pagrinde, manau ir Jums tai aisku... O teismas isklauso abi puses kiek man zinoma...
Man - didelis. Nesu to daręs. Teismas išklauso, taip. Darbas jo toks. Klausyti.. Teoriškai
Tavo_Mano
2009 05 08, 13:08
QUOTE(Medinis @ 2009 05 08, 14:04) Man - didelis. Nesu to daręs. Teismas išklauso, taip. Darbas jo toks. Klausyti.. Teoriškai  Daug praradot
Medinis
2009 05 08, 13:09
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 08, 14:08) Daug praradot  Nieko tokio. Aš stiprus vyras, iškentėjau.
Tavo_Mano
2009 05 08, 13:11
QUOTE(Medinis @ 2009 05 08, 14:09) Nieko tokio. Aš stiprus vyras, iškentėjau. Jau spejau pastebeti
Kriiste
2009 05 08, 13:16
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 08, 13:57) Tamstai nemalonu dabar? nes nuolat teigete kad matete kaip tevas rupinasi vaikais..o kai nukopinau pacios autores rasytus postus kaip gi buvo is tikruju...pasirodo kad Jus melavote...negrazu taip  taip, as maciau epizoda - kaip tetis bendrauja ir rupinas vaikais (beje maniskis taip nesirupina), o tie jusu nukopijuoti postai - cia isvis ne i tema ir vel jus matot ka norit matyt Tetis keiciantis sauskelnes, maudantis vaikus - tai yra 0? Juk jis dirba daug, islaiko tikrai gausia seima, o mums moterims visad yra mazai tos pagalbos, mes visad sutiktumem kad jos butu daugiau - beje gyvenant kartu - ir tie trupiniai yra gerai, o va kai jau nelieka jo - nelieka nieko - ta ir nori autore padaryt - kad tevas rupintusi vaikais daugiau, nes dabar nei pampersu bekeicia, nei maudo Cia tik jus knaisiojates kur jums visai nepriklauso Ner jis idealus tetis vien jau del to - kad paliko seima, kad reik priverstinai verst rupintis vaikas, bet yra begale blogesniu teciu - kurie palieka dar negimusius vaikus, zagina dukteris, tvirkina jas, musa zmonas - va eikit i tas temas ir kabinekites, smerkit - cia ner ko smerkt. Tiesiog nejau sunku suprast - kad ne visiems atrodo, jog tik mama gali geriausiai pasirupint vaikais - ta puikiai gali daryt ir teciai
Tavo_Mano
2009 05 08, 13:24
QUOTE(Kriiste @ 2009 05 08, 14:16) taip, as maciau epizoda - kaip tetis bendrauja ir rupinas vaikais (beje maniskis taip nesirupina), o tie jusu nukopijuoti postai - cia isvis ne i tema ir vel jus matot ka norit matyt 2.Tetis keiciantis sauskelnes, maudantis vaikus - tai yra 0? Juk jis dirba daug, islaiko tikrai gausia seima, o mums moterims visad yra mazai tos pagalbos, mes visad sutiktumem kad jos butu daugiau - beje gyvenant kartu - ir tie trupiniai yra gerai, o va kai jau nelieka jo - nelieka nieko - ta ir nori autore padaryt - kad tevas rupintusi vaikais daugiau, nes dabar nei pampersu bekeicia, nei maudo Cia tik jus knaisiojates 1. kur jums visai nepriklauso 3.Ner jis idealus tetis vien jau del to - kad paliko seima, kad reik priverstinai verst rupintis vaikas, bet yra begale blogesniu teciu - kurie palieka dar negimusius vaikus, zagina dukteris, tvirkina jas, musa zmonas - va eikit i tas temas ir kabinekites, smerkit - cia ner ko smerkt. Tiesiog nejau sunku suprast - kad ne visiems atrodo, jog tik mama gali geriausiai pasirupint vaikais - ta puikiai gali daryt ir teciai  1. Nustatysit kur man priklauso, kur ne? slaptoji moderatore? 2. Ten nukopinti ne mano postai, o autores nuomone apie savo ex vyra, tad si morala paskaitykit jai. 3. Ir vel Jus kaip uzsukta ta pacia dainele dainuojat...nors po tu mano nukopintu postu Jusu plokstele uzsukta nebeteko prasmes... Geriau apmastykit kuom galit buti naudinga Jusu draugei realybeje negu uzstokit ja cia net gi kai viskas pasidsare akivaizdziai akivaizdu.
Kriiste
2009 05 08, 13:38
tai kad tuose postuose mes su Mediniu izvelgiam kad vistik vyras rupinos vaikais, as turiu viena pavyzdi is realybes, o jus visur izvelgiat kaip nesirupina - ta ir noriu pasakyt - visur matot KA NORIT MATYT, tik tas jau niekam neidomu Baigiu sia tema, nes man nusibodo - su jumis kaip su pliku pesiotis
Tavo_Mano
2009 05 08, 13:42
QUOTE(Kriiste @ 2009 05 08, 14:38) tai kad tuose postuose mes su Mediniu izvelgiam kad vistik vyras rupinos vaikais, as turiu viena pavyzdi is realybes, o jus visur izvelgiat kaip nesirupina - ta ir noriu pasakyt - visur matot KA NORIT MATYT, tik tas jau niekam neidomu Baigiu sia tema, nes man nusibodo - su jumis kaip su pliku pesiotis 
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 08, 13:42) Žinote, Jūsų pateikta informacija tik patvirtino, kad vyras bailys, vengiantis atlikti savo tėvišką pareigą, o pareigas atlikti reikia (to išmokstama). Lieku prie savo anksčiau išsakytos nuomonės "liubiš katatsa, liubi i sanocki vozit"  , o mamai stiprybės atliekant pedagogės rolę (nors ir neakivaizdžiai).
due drops
2009 05 08, 15:35
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 08, 11:20) kazkodel vis stipreja jausmas,kad autorei jauciate asmenine neapykanta  .neturit ka veikt,kad kitus sekat?siulyciau pasimelst,kad atgautumet krikscioniska artimo meile
man tik vienas klausimas kilo perskaičius diskusiją:
o jei autorės vyras nebūtų palikęs - kam ji tada vaikus atiduotų?
savininke
2009 05 13, 22:44
Jei autores nebutu palikes vyras, ji laimingai kartu su juo ir augintu vaikus. Tame ir esme,kad jis paliko seima, be to vaikai ir jo.
Raganaa999
2009 05 14, 22:51
Visiskai nesmerkiu uz tai kad nori palikti vaikus tevui, manau butina padaryti viska, kad mama galetu dirbti, tobuleti ir uzsitikrinti sau bei vaikams finansine ateiti. Juk nezinai kada tevas liks be darbo ir panasiai... o kas tada? Is kitos puses, maziausios mergytes as asmeniskai nenoreciau palikt auginti..butu gaila  O idealiausia butu jei serganti vaikiuka augintu pakaitom, viena savaite pas viena, kita pas kita.. Aisku priziuretu dienom slauge, nes abu tevai dirbantys.. Bet tikriausiai tai nelabai imanoma ir vaikui negerai gal aplinkos kaitaliojimas... Beje, dar del vyro, klausimas ar jeigu jis rupinsis vaikais nenukentes nuo to darbas, pajamos? Juk yra daug darbu, kuriose ir ilgiau pabyuti reikia, ir klientus "pagirdyti" ir panasiai.. juk jei palikus vaikus jam nukentetu jo pajamos manau irgi ne kas butu
|
|