Kaip jums si gydytoja? mes is jos pabegom i centro poliklinika... Gal tik mums ji pasirode ...
Mes irgi pabėgom. Irgi į Centro polikliniką. Ir mums ji pasirodė...
mes pas ja buvom viena karta. Daugiau nenoreciau ten rodytis
sveikos, maniau cia rasiu geru atsiliepimu , va kaip pasirodo
siaip nieko blogo nepastebejau, gal kazkiek senamadisku paziuru, bet tik tiek...
mes ir iš jos pabėgom. Nepatiko ji tuo, kad nei ką paaiškina, nei ką pasako, pasvėrė, pamatavo, ir viskas. Tarsi kokį 6tą vaiką auginčiau ir viskas man aišku turėtų būti.
Negaliu pasakyt apie ją nei labai blogo nieko, bet ir gero nič nieko. Einu tik mirtinu atveju, kai reikia užsiregistruoti dėl pažymos vaikui į darželį po sirgimo. Per daug neklausau, ką ji pliauškia. Vistiek, to gydytmo netaikau ,kurį ji rekomenduoja, o pati geriau žinau, kas mano vaikui tinkama, nes mediciną šiek tiek išmanau.Taip sakant, ji man neužkliuvo, nes reikalų su ja neturiu.Bet, jei būtų užkliuvus, tikrai gerai nesibaigtų.Aš mėgstu pakelt šumą, kai žmogus atžagarus ten ,kur reikia labiau išminties ir pakantumo. Iškilus rimtesnėms problemoms visada kreipiuosi į šeimos gydytoją. Pediatrė nėra malonus ir mielas žmogus.Sėdint koridoriui ne vieną ir ne du kartus mačiau iš jos kabineto išeinančias mamas verkiančias. Na, neturi ji nieko, kas reikalinga gydytojui. Labai didelė stačiokė ir mandruolė.
reikejo man nuo jos seniai begti
Kai pirmą kartą pas ją nuėjau, tai labai patiko. Taip rūpestingai apžiūrinėjo, ištyrinėjo
O man ji labai patinka. Tiesa, kol vaikas buvo naujagimis ir leliukas, nepatiko, nes nieko naujo nuo pilvo diegliu nepasiule, tik tuos zinomus dalykus.
Bet dabar man labai patinka, kad ji nepuola brukti antibiotiku, stipriu cheminiu vaistu. Iki 3.5 metu vaikas uzaugo be antibiotiku, ir tie pirmieji buvo skirti ne jos, o kitos gyd. nes Burbiene tuo metu nedirbo. Tai nuo tada man baisus stresas, jei negaliu pas ja pakliut. Karta nusivezem vaika karsciuojanti, baisiai kosinti, ir kelias valandas jau nebesikele, nemiega, bet nebesikelia. Jau galvojau gal greitaja kviest, bet nusivezem pas Burbiene. Nepamenu kokius vaistus ir kokias priemones patare, bet pasake, kad jei iki ryto tai nepageres, tada antibiotikai (recepta parase). Ir ka jus manot. Dar ta pati vakara vaikas atsigavo, ir per keleta dienu pasveiko. O as jau maniau, kad plauciu uzdegimas. Ir kitus kartus, padaro kraujo tyrimus, jei vaikas ilgai karsciuoja ir tada sprendzia ar reikia antibiotiku. Man tai labai patinka. O kai mazas vaikas buvo. As nerimaudavau, kad mazai pieno, nes vaikas daug bliaudavo. Bet ji visada pasakydavo, kad svorio normaliai. Bet jei man neramu, kad dazniau maitinciau, ilgiau laikyciau prie kruties. Niekada nesiule misinuku. Veliau jau virs metu, paklausdavo ka vaikas valgo. Papasakodavu ir pasakydavau, kad as dar ir savo pienu maitinu. Maitinau daugiau nei 2 metus ir is jos tik palaikymo sulaukdavau. Priesingai nei daugelis kitu gyd. Mano skoniui jos gydymas labai tinka. |