Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MAMAS&PAPAS vežimaičiai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4
jaukuciukas
sveikos nezinau ar yra tokia tema apie siuos vezimus< bent jau as neradau> mes patys turim serious sport trirati< tai esam labai patenkinti< tik vat kai gavom si vezima vis ieskojau info ar dedasi ant ju remo lopsys ar ne< bei kedute< bet taip nieko ir neradau>
taigi naudojam vezima tik kaip sportinuka nuo tada kai pradejo sedet>

čiukumbukas
Gal kas tokią karietą bandėte
user posted image
ŠANTEL
Mes turim toki
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-fra...1510801/type-i/
Nerealus thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 05 05, 22:50)
sveikos nezinau ar yra tokia tema apie siuos vezimus< bent jau as neradau> mes patys turim serious sport trirati< tai esam labai patenkinti< tik vat kai gavom si vezima vis ieskojau info ar dedasi ant ju remo lopsys ar ne< bei kedute< bet taip nieko ir neradau>
taigi naudojam vezima tik kaip sportinuka nuo tada kai pradejo sedet>
*

mamas&papas yra peg perego, o peg perego tema yra mirksiukas.gif
renax
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 05 19, 03:51)
mamas&papas yra peg perego, o peg perego tema yra mirksiukas.gif
*

Nera visiskai tiesa , kai kurie modeliai yra tik kai kurie yra butent mamas papas tokie kaip Frankie , Herbie , Luna ,Pulse , atitikmeniu pegperego neturi , tik Skate , aria , P3 , Switch.

Man is sportinuku miestietisku didesniam vaikui fainas Nuna
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-nun...2901700/type-i/

Kedute kol kas idealiausia is matytu iki 13 kg
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-pro...4112700/type-i/ Isofix padas , gulima .

O vezima is ten siulomu X cel lopsys ratai , kede gulima , Luna sportinukas .
jaukuciukas
peg perego yra per gerego ir ne visi modeliai atitinka kaip mamas ir papas. taip kad peregu temoj apie juos visiskai nesnekama yra labai daug ten skaiciau ir galima sakyt kiek klausiau atsakymo niekad nesulaukiau.
renax tu sis vezimas kur imetei nuna superinis kaip tokio noreciau....lt nesu dar tokio macius visai.
Papildyta:
o musu va tokia karieta tik spalva kitokia melynas dzinsas su zydru.
http://mamasandpapas.scene7.com/is/image/m...large_img$
rokoshius
Ar Lt kas nors prekiauja M and P produkcija? Mane domina Ultima 8 in 1. Peg perego siulo tik kazka panasaus, bet labai baisiom spalvom blink.gif Siaip, nebutu problema parsisiusti is UK perkant internetu, bet pries tai noretusi pamatyti gyvai. O kiek maciau Pegperegu, tai daugeliui labai toli iki MandP, ypac spalvu kontekste...
jaukuciukas
na lt negirdejau kad kas prekiautu pardese tikrai neteko matyt ne vieno vezimo....
manau parsisiusti nera problema tikrai per interneta o be to ir pigiau kainuotu negu cia lt. beje dar yra italiska parde internetine http://www.bimbomarket.it/department.asp?Id=33 kainos visai neblogos ir i lt siuncia. yra visokiu peregu modeliu ir kitokiu vezimu.

erikiuxxx
QUOTE(renax @ 2009 05 19, 08:26)
Nera visiskai tiesa , kai kurie modeliai yra tik kai kurie yra butent mamas papas tokie kaip Frankie , Herbie , Luna ,Pulse , atitikmeniu pegperego neturi , tik Skate , aria , P3 , Switch.

Man is sportinuku miestietisku didesniam vaikui fainas Nuna
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-nun...2901700/type-i/

Kedute kol kas idealiausia is matytu iki 13 kg
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-pro...4112700/type-i/ Isofix padas , gulima .

O vezima is ten siulomu X cel lopsys ratai  , kede gulima  , Luna sportinukas .
*

ah,kazkaip iskrito is galvos,kad tikrai yra modeliu kuriu ppg neturi ax.gif

labai patiko nuna wub.gif

QUOTE(rokoshius @ 2009 05 19, 15:08)
Ar Lt kas nors prekiauja M and P produkcija? Mane domina Ultima 8 in 1. Peg perego siulo tik kazka panasaus, bet labai baisiom spalvom  blink.gif  Siaip, nebutu problema parsisiusti is UK perkant internetu, bet pries tai noretusi pamatyti gyvai. O kiek maciau Pegperegu, tai daugeliui labai toli iki MandP, ypac spalvu kontekste...
*

neprekiauja, bet pvz gal cia skonio rekalas,bet man pvz butent mp spalvos labai negrazios unsure.gif bet kaina ju viliojanti,kazkodel pygiau nei ppg pas mus g.gif o ziuriu ir parduoti mp daug sunkiau deveta negi ppg g.gif
jaukuciukas
na del spalvu tai cia kiekvieno skonio reikalas vieniems patinksa ryskios itiems tamsios spalvos dar kiti ziuri kad spalva praktiska butu. man asdmeniskai m&p spalvos labiau, aisku ne visu nodeliuku. o del pardavimo tai m&p gal ne tiek daug dar zinomi vezimaiciai ne taip daug ju lt kas turi, peregai jau labai isreklamuoti ir spaudoj ir forumuose.
beje laba ryta.
čiukumbukas
o aš žiūrinėju LUNA modeliuką, bet gaila, kad nėr komentarų kaip jis LT keliams
jaukuciukas
manau kad tiktu jug ne zvyriuku vazuosit jei mieste gyvenat.
čiukumbukas
na, tai kad mes visur vazinejam , pasitaiko ir zvyriuko ir smeliuko , bet pagrinde vistiek miesto gatves
erikiuxxx
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 05 20, 10:21)
na del spalvu tai cia kiekvieno skonio reikalas vieniems patinksa ryskios itiems tamsios spalvos dar kiti ziuri kad spalva praktiska butu. man asdmeniskai m&p spalvos labiau, aisku ne visu nodeliuku. o del pardavimo tai m&p gal ne tiek daug dar zinomi vezimaiciai ne taip daug ju lt kas turi, peregai jau labai isreklamuoti ir spaudoj ir forumuose.
beje laba ryta.
*

manau kad tikrai zino, m&p,taigi cia tas pats kas ppg, tie patys gamina,tieisog m&p tai pagamintas anglijoje,tik toks skirtumas ax.gif
jjuurrggaa
Mes tai pat naudojomės m&p vežimaičiu, o tiksliau freestyler sportinuku. Tikrai nerealus thumbup.gif Labai buvau patenkinta, nes vežimukas labai erdvus, puikiai tilpdavom žiemą su storiausiu kombinezonu ir dar kailyne kaldryte apsukdavom savo sūnelį biggrin.gif O kadangi vyrukas jau paaugo, tai ketinam jį parduoti smile.gif

user posted image

user posted image

jaukuciukas
mamos tikrai fainas freestyler vezimukas drauge toki turi pirko deveta ir jau gera pusmeti dziaugias labai nesunkus patogus vaikui. zodziu super. erikiux nu ne taspats peregai tera nera visi modeliai vienodi, skaiciau kad atsirado peregu analogai lt vaiku miestas turi tiksliau kotrynos tinklas tai irgi galima sakyti kad tas pats .
EIDA
user posted image Sveikos mamos 4u.gif 4u.gif noriu pirkti stai toki vezimuka, gal kas naudojate, butu idomu kokie atsiliepimai apie vezimuka g.gif g.gif esu mazute 1.56 cm o mataukad rankena nesilanksto , tik ilginasi ir mazinasi,patarkite ar verta pirkti 4u.gif 4u.gif aciu
erikiuxxx
QUOTE(EIDA @ 2009 07 03, 12:13)
user posted image Sveikos mamos 4u.gif  4u.gif  noriu pirkti stai toki vezimuka, gal kas naudojate, butu idomu kokie atsiliepimai apie vezimuka g.gif  g.gif esu mazute 1.56 cm o mataukad rankena nesilanksto , tik ilginasi ir mazinasi,patarkite ar verta pirkti 4u.gif  4u.gif  aciu
*

cia kiek matau O-zone modeliukas
jaigu atvirai kaip ir ARIA ,man jie per zaisliniai ax.gif
jaigu vaikiukas msulkus tai taip
bet mano vaikas buvo prie dydesniu,tai tokiuose vezimuose atrode juokingai ax.gif
as pati irgi esu 1.58cm,visad ziuriu kad rankena reguliuotusi
sitam vezima geras pliusas tai krepsys daiktam tikrai talpus ax.gif
jaigu norite tokio modelio labiau imciau ppg centro mirksiukas.gif toks rimciau atrodo,kaip sportinukas ax.gif
renax
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 04, 07:17)
cia kiek matau O-zone modeliukas
jaigu atvirai kaip ir ARIA ,man jie per zaisliniai ax.gif
jaigu vaikiukas msulkus tai taip
bet mano vaikas buvo prie dydesniu,tai tokiuose vezimuose atrode juokingai ax.gif
as pati irgi esu 1.58cm,visad ziuriu kad rankena reguliuotusi
sitam vezima geras pliusas tai krepsys daiktam tikrai talpus ax.gif
jaigu norite tokio modelio labiau imciau ppg centro mirksiukas.gif toks rimciau atrodo,kaip sportinukas ax.gif
*

Na bijau kad reiktu pasidomet , Centro ir Ozon yra praktiskai tas pats , ozon vienas is placiausiu mano matytu vezimeliu , plati ir ilga sedyne , pilnai gulima padetis , pasikeliancios kojos , du staliukai , tvirtas ir lengvas .Tokiuose vezimuose net 5 metu vaikas juokingai neatrodo , nebent uzpakaliukas pas vaika virs 75 cm lotuliukas.gif nes plotis vezimelio 37 cm sedima dalis smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(renax @ 2009 07 04, 14:19)
Na bijau kad reiktu pasidomet , Centro ir Ozon yra praktiskai tas pats , ozon vienas is placiausiu mano matytu vezimeliu , plati ir ilga sedyne , pilnai gulima padetis , pasikeliancios kojos , du staliukai , tvirtas ir lengvas .Tokiuose vezimuose net 5 metu vaikas juokingai neatrodo , nebent uzpakaliukas pas vaika virs 75 cm  lotuliukas.gif nes plotis vezimelio 37 cm sedima dalis smile.gif
*

gal ir apsirikau
bet man kazkodel panasus kaip aria g.gif

jai dydelis toks pats kaip centro,tada super vezimas ax.gif
volkiene
Sveikos mamytes 4u.gif
renkames vezimuka, tai norejau paklausti gal kas bande ir gali kokiu atsiliepimu parasyti apie siuos du modeliukus:
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-her...6511001/type-i/
ir
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-ska...6853100/type-i/
erikiuxxx
QUOTE(volkiene @ 2009 07 05, 15:48)
Sveikos mamytes  4u.gif
renkames vezimuka, tai norejau paklausti gal kas bande ir gali kokiu atsiliepimu parasyti apie siuos du modeliukus:
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-her...6511001/type-i/
ir
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-ska...6853100/type-i/
*

skate teko ciupineti gyvai
jaigu atvirai labai mazas,tiksliau vietos ten labai jau mazai leliukui
asiku daug kas nuo vaiko priklauso, bet mano 10men vyras jau i sportine daly sunkiai tilptu,tiksliau visai netilptu ypac gulimoi padety unsure.gif
volkiene
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 16:52)
skate teko ciupineti gyvai
jaigu atvirai labai mazas,tiksliau vietos ten labai jau mazai leliukui
asiku daug kas nuo vaiko priklauso, bet mano 10men vyras jau i sportine daly sunkiai tilptu,tiksliau visai netilptu ypac gulimoi padety unsure.gif
*

tai kad ir man jis pasirode labai jau siauras g.gif bet pagalvojau kad cia tik man taip kaip labai nepatyrusiai blush2.gif bet pasirodo, kad yra daugiau taip mananciu
erikiuxxx
QUOTE(volkiene @ 2009 07 05, 17:16)
tai kad ir man jis pasirode labai jau siauras  g.gif bet pagalvojau kad cia tik man taip kaip labai nepatyrusiai  blush2.gif bet pasirodo, kad yra daugiau taip mananciu
*

matai tas siaurumas dar ne viskas
man grynai sortines dalies ilgis nesamoningas,jaigu vaikas tik sedes dar dar
bet pvz guldant ji, tas galvugalis, uzsilenkia,ir sumazeja gulima padetis kokiu 15cm apytiksliai
ir gaunasi nesamone, nu sakau 10men mano sunus jau tikrai negaletu normaliai guleti jame unsure.gif
modelis man labai grazus,tik siek tiek neapgalvotas
o ir pats lopsiukas nedydelis,bet kaip sakant neilgam jo ir reikia,ypac jai lelius gims pavasary pvz mirksiukas.gif

tas jusu antras variantas, atrodo talpesnis smile.gif nes matau ,kad sportines dalies virsugalis normalus,ir guldant jis nesikeis, o taip tiesiai ir lenksis smile.gif
jaukuciukas
skate yra labai jau siauras tiek lopsys tiek sportinukas irgi teko gyvai ciupint ir isbandyt, manau jis labai smulkiam leliukui tiktu, modelis man irgi jo labai labai fainas bet turi nemazai minusu manau. ir antrojo modelio vezimuko lopsys ne is placiuju ir didziuju o jums gi visa ziem ageriau butu su lopsiniu pravazinet taip kad siulyciau jei gaunat viena is modeliuku ultima. http://www.mamasandpapas.co.uk/product-ult...7665001/type-i/ ten daug priedu dedasi lopsy dideli ir gilus. labai neblogas tas modelis.
volkiene
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 07 05, 18:26)
skate yra labai jau siauras tiek lopsys tiek sportinukas irgi teko gyvai ciupint ir isbandyt, manau jis labai smulkiam leliukui tiktu, modelis man irgi jo labai labai fainas bet turi nemazai minusu manau. ir antrojo modelio vezimuko lopsys ne is placiuju ir didziuju o jums gi visa ziem ageriau butu su lopsiniu pravazinet taip kad siulyciau jei gaunat viena is  modeliuku ultima. http://www.mamasandpapas.co.uk/product-ult...7665001/type-i/ ten daug priedu dedasi lopsy dideli ir gilus. labai neblogas tas modelis.
*

sitas modeliukas ir man labai patiko thumbup.gif tik truputi kaina jo didoka unsure.gif

aciu mamytem uz patarimus 4u.gif
jaukuciukas
nu bet pazurejus kas ieina i sudeti nepasakyciau kad kaina didele. ir auto kedute ir pastatomas stovas, ir supuokles bei visa kita gi ten 8 viename.
ciki777
Sveikos mergaites,

Vat ilindau i jusu foruma. Mudu su vyru nusiziurejome Ultima. Kiek teko visokiu ziurineti, Ultima is M&P pirmiausia krito i aki. Kai kam minusas, kad per didelis. Bet jei masina erdvi, tai tik privalumas. Tie nauji vezimeliai, pvz M&P http://www.mamasandpapas.co.uk/range/joolz/2937/ naujas, bet jau lopsio ir sedima dalys mazos. Leliukai megsta erdve, o ir dar jie auga. Cia tik dizainas gal vilioja, bet praktiskumo nera. Teko pavezinti ji, tai visas kleba (sako taip turi but). Tad apsistojome prie sio http://www.mamasandpapas.co.uk/product-ult...7565001/type-i/

Kiek vis ziurime, tik pliusai. Erdvus, praktiskas, lengvai dalys fiksuojasi, saugus ir patikimas (tuom pasizymi M&P). Asistentas sake, jog jie prekyboje jau 10 metu, tik karts nuo karto vis modernizuojami. Tai tikrai geras variantas: modernus ir praktiskas ir jokiu ten nesamoningu pribumbasu.

erikiuxxx
QUOTE(ciki777 @ 2009 07 11, 00:46)
Sveikos mergaites,

Vat ilindau i jusu foruma. Mudu su vyru nusiziurejome Ultima. Kiek teko visokiu ziurineti, Ultima is M&P pirmiausia krito i aki. Kai kam minusas, kad per didelis. Bet jei masina erdvi, tai tik privalumas. Tie nauji vezimeliai, pvz M&P http://www.mamasandpapas.co.uk/range/joolz/2937/ naujas, bet jau lopsio ir sedima dalys mazos. Leliukai megsta erdve, o ir dar jie auga. Cia tik dizainas gal vilioja, bet praktiskumo nera. Teko pavezinti ji, tai visas kleba (sako taip turi but). Tad apsistojome prie sio http://www.mamasandpapas.co.uk/product-ult...7565001/type-i/

Kiek vis ziurime, tik pliusai. Erdvus, praktiskas, lengvai dalys fiksuojasi, saugus ir patikimas (tuom pasizymi M&P). Asistentas sake, jog jie prekyboje jau 10 metu, tik karts nuo karto vis modernizuojami. Tai tikrai geras variantas: modernus ir praktiskas ir jokiu ten nesamoningu pribumbasu.
*

tikrai super vezimas,teko isbandyti patiems
kas patiko,kad nesunkus, vaziuokle gerai susilanksto thumbup.gif
pirkiniu krepsys tiesiog pasaka wub.gif
viena beda, ziemai ratukai visai prasti, labai kratys vaikiuka mirksiukas.gif
volkiene
Yra toks pat tik su dideliais pripuciamais ratais, kad vaikiuko nekratytu ax.gif
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-ult...7665001/type-i/
erikiuxxx
QUOTE(volkiene @ 2009 07 11, 08:57)
Yra toks pat tik su dideliais pripuciamais ratais, kad vaikiuko nekratytu  ax.gif
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-ult...7665001/type-i/
*

cia jau kitoks smile.gif
ciki777
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 11, 00:35)
tikrai super vezimas,teko isbandyti patiems
kas patiko,kad nesunkus, vaziuokle gerai susilanksto  thumbup.gif
pirkiniu krepsys tiesiog pasaka wub.gif
viena beda, ziemai ratukai visai prasti, labai kratys vaikiuka mirksiukas.gif
*

Na mes tai UK gyvename, tai praktiskai tokiu ziemu, kaip LT, nebuna smile.gif O siuos vezimelius visi giria, jie rinkoje jau daugeli metu, tik metai is metu vis modernizuojami ir tobulinami.
O tie naujo dizaino vezimeliai tai grazu akiai, bet kai teko parduotuveje juos pavezinti, jau tuscias nesaugus atrodo, o kai vaikiukas ten bus, tai vargelis. Visgi tvirtumas ir erdvumas turi buti pagrindinis kriterijus. Na cia mano nuomone mirksiukas.gif
mamirka
mes turim SKATE vezima,mazajai dabar 10 men.mes puikiausiai telpame,juk tokio amziau lopsio jau nereikia,o sedima dali dar zadame ilgai naudoti.vezimas labai geras
jaukuciukas
mamirka vasara gal ir telpat i skate paziuresiu kaip ziema bus jums, ar tilpsit su kombinezonu, o jei dar vokeli kailini desit, kazko abejoju.
as nieko pries siuos vezimus neturiu man jie labai patinka bet siek tiek neapskaiciuoti jie per siauri ir tiek.
erikiuxxx
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 07 16, 19:58)
mamirka vasara gal ir telpat i skate paziuresiu kaip ziema bus jums, ar tilpsit su kombinezonu, o jei dar vokeli kailini desit, kazko abejoju.
as nieko pries siuos vezimus neturiu man jie labai patinka bet siek tiek neapskaiciuoti jie per siauri ir tiek.
*

pilnai sutinku,arba gal mergyte labai maza,nes as savaji kavalieriu 10men jo ugis buvo 84cm, tai gulimoi padety jau netilpo patogiai jis,nekalbu jau apie kailinius vokus,cia apie vasara kalbu biggrin.gif
Flaxkids
na man zymiai fainesnis buvo venecia nei freestaileris g.gif bet gal patogiau kai susiskleidzia kaip sketukas freestaileris. Bet venecija turi perkeliama rankena o jeigu ruosiates ka tik gimusi leliu vezinti tokiam vezimelyje tai permetama rankena yra butina vien del saules spinduliu kad vaikuciui nereiktu pastoviai su palom uzdengineti veiduko, jau fainiau kai vejalis grynas pucia maziukui i veiduka nei uzdusinta ora kvepuiti g.gif
Papildyta:
tik nezinau ar yra dabar su amortizuotais ratukais, nes musu buvo be amortizuotu tai maziukai kratosi labai doh.gif o dabar turim sketuka su mazais ratukais bet amortizuoti ir jokiu kratimusi thumbup.gif tai manau nebutina ziureti vezima su dideliais ratukais del kratymosi, tik dideli ratais pliusas ziema per sniega smile.gif
jaukuciukas
dideli ratai pliusas ne vien tik ziema bet ir vasara per smeliuka ar panasu kazka, o del permetamos rankenos tai kad saule nesviecia yra labai graziu skeciu pirkt, pritvirtinai ir vualia!
man asmeniskai dideli ratai labiau patinka ir siaip kuo vezimas erdvesnis tuo vaikui smagiau, gi ne viens nenoretumet sedet susispaudes kai ner kur ne pasisukt.
Flaxkids
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 07 22, 00:17)
dideli ratai pliusas ne vien tik ziema bet ir vasara per smeliuka ar panasu kazka, o del permetamos rankenos tai kad saule nesviecia yra labai graziu skeciu pirkt, pritvirtinai ir vualia!
man asmeniskai dideli ratai labiau patinka ir siaip kuo vezimas erdvesnis tuo vaikui smagiau, gi ne viens nenoretumet sedet susispaudes kai ner kur ne pasisukt.
*

na cia skonio reikalas, man asmeniskai nepatinka dideli ratai o dar ir kiti kriterijai yra, pvz jei gyveni 5 aukste ir lifto nera tai negi pirksi vezima kurio uznesti nepajegsi verysad.gif nes kiek zinau su dideliais ratais visi vezimai sunkus, o ir kas del sketuku idomu ar jie tvirtai laikosi prisegti? man kazkaip kvailai atrodo bet gal kad nepratus prie tokio vaizdelio bigsmile.gif nors patiems dabar si beda aktuali nes turim sketuka, ir kai saule sviecia mazius verkia todel reikia atbulai vezti doh.gif
jaukuciukas
mes turim sketi prie vezimo nu tvirtai jis ten stovi nejuda prisisuka su tokiu spec jis prie remo.
asmeniskai musu vezimas dideliais ratais bet sveria tik 11 kg, tai nesunkus sakyciau.
reikia ziuret kad pats remas butu lengvas pvz aliuminio.
Flaxkids
na mes turejom sportinuka su mazais ratais ir permetama rankena bet kai svere 9.5 nu manau apie 10 kg tai man sunkoka budavo is penkto auksto tysti ji, bet siaip likau labai patenkinta mamas and papas vezimeliu wub.gif tik jau dabar pirkciau tik su amortizuotais ratukais smile.gif arba dideliais smile.gif
kutvela
o kokie atsiliepimai apie toki vezimuka Mamas & Papas Freestyler
user posted image
Tigger
Nusipirkom M&P Luna modeliuką. gražus jis man labai biggrin.gif o ar praktiškas, tai vėliau parašysiu, kai daugiau išbandysiu cool.gif
Tigger
mūsų vežimas vadinasi ORA. kaip suprantu, čia LUNA pirmtakas.
user posted image

labai juo patenkinta, iš tikrųjų.
*Lengvai susilanksto ir susideda.
*ratukai tokio vidutinio dydžio, nei per maži, nei per dideli. ir dar gerai, kad priekyje - ne dvigubi - ne taip sunku pravažiuoti per visokius nelygumus ir purvus.
ir tie priekiniai ratukai taip gražiai "užlipa" ant bordiuro arba ant kokių suklaipytų plytelių.
*gražus dizainas. tikrai antro tokio nemačiau rolleyes.gif
*pirkinių krepšys didelis ir patogiai ten viskas susideda.
*tokie įdomūs diržai. eina ne iš nugarėlės, o kaip petnešos biggrin.gif tai mano vaiks taip laisvai gali judėti ir nerėkia, kad suvaržytas jis.
*ai, dar gulima padėtis visai nebloga. pilnai išsitiesia.
*ir valdomas iš tikrųjų, viena ranka thumbup.gif

tik vieną trūkumą turi - nepasikelia pakojėlis (kad būtų patogesnė gulima padėtis)

visai netikėtai įsigijau fainą vežimą cool.gif
jaukuciukas
tigger ale koks dailus vezimaitis. modeliukas labai labai simpatiskas, o jei dar ir patogus tai isvis super.
apie freestyler jau rasem man rods , siaip nebllogas vezimukas kiek is draugiu girdejau.

meja1
Ziauriai fainas ir Ora ir Luna wub.gif o kokybe tai mamas and pappas tas pats kaip peg perego - tikrai puiki.
renax
QUOTE(renax @ 2009 09 22, 18:27)
Galiu nauja toki pilname komplekte parduoti  nebrangiai
*

Nebeturiu
ezele
QUOTE(kutvela @ 2009 08 04, 19:10)
o kokie atsiliepimai apie toki vezimuka Mamas & Papas Freestyler
user posted image
*

nera patogesnio vezimelio .jis minkstas manevringas.kudikiui patogu miegoti.
Smilga*
Jungiames ir mes i mamas&papas turetoju buri 4u.gif

Tik vakar isigijom Mamas&papas A3 sportinuka, naudota, bet geros bukles - gal kas turit ir vazinejat?
Norisi pasmalsauti, kaip jis? Nes i turima Knorr sketuka su vilnoniu voku ir siltai apsirenge jau nelabai telpam, o daug vaikscioti dar mazi esam - todel pirkom vezimuka ziemai smile.gif
Jenke
QUOTE(Smilga* @ 2009 10 22, 16:51)
Jungiames ir mes i mamas&papas turetoju buri 4u.gif

Tik vakar isigijom Mamas&papas A3 sportinuka, naudota, bet geros bukles - gal kas turit ir vazinejat?
Norisi pasmalsauti, kaip jis? Nes i turima Knorr sketuka su vilnoniu voku ir siltai apsirenge jau nelabai telpam, o daug vaikscioti dar mazi esam - todel pirkom vezimuka ziemai smile.gif
*

Ar su baumeliuku g.gif
Smilga*
QUOTE(Jenke @ 2009 10 22, 15:56)
Ar  su  baumeliuku g.gif
*

taip su buomeliu, per viduri toks minkstas, mano mazius vis ji grauzia dapuoles biggrin.gif

Bet mano vezimelis ne triratis - o keturratis (t.y 8-ratis, nes ratukai dvigubi, vaziuokle kaip Freestyler modeliuko)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.