na mes turim trirati 03 series, man tai smagus jis tik va suluzo nugalreles pakelimo plastmasiukas nerandu kaip ka pritaikyt o tokio grynai pirkt niekur nemaciau tai kol kas negalim vaziuot nebet gulimoj padeti. nu neteko matyt sudubliuotais ratukais tokio? gal foto imesk?
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 10 22, 19:13) na mes turim trirati 03 series, man tai smagus jis tik va suluzo nugalreles pakelimo plastmasiukas nerandu kaip ka pritaikyt o tokio grynai pirkt niekur nemaciau tai kol kas negalim vaziuot nebet gulimoj padeti. nu neteko matyt sudubliuotais ratukais tokio? gal foto imesk? gal rytoj nufotkinsiu saviski, bet atrodo A3 tai taip (pasiskolinau is skelbiu.lt, gal nesupyks pardavejas) Musu tik pilkos su samanines spalvos. QUOTE(Jenke @ 2009 10 23, 08:39) As toki pat turiu,bet parduodu,nes pas mane be baumeliuko,galvojau kad apseisim be jo bet deja......... per mazos.Nusipirkau Capella jo manevringumo nera ka ir lygint man tik nerima kelia plastmasine nugarele ir jos nuleidimo mechanizmas - irgi plastikas, bet ziuresim, gal tvirta ta plastmase. Vyras mane ramina, juk ir automobiliai pilni plastiko detaliu, o kaip laiko Papildyta: QUOTE(Jenke @ 2009 10 23, 08:39) As toki pat turiu,bet parduodu,nes pas mane be baumeliuko,galvojau kad apseisim be jo bet deja......... per mazos.Nusipirkau Capella jo manevringumo nera ka ir lygint o tu nebandei per skelbiu.lt paieskoti - juk jie situos vezimukus veza is Anglijos, gal ir buomeli parveztu? O kaip siaip, ar patvarus sitas vezimukas, na A3 turiu omenyje?
nufotografavau savaji Mamas&papas A3...
![]()
smilga oj koks dailutis vezimas, spalvyte gera netepli.
mielos mamytes ,gal kuri domejosi apie M&P sportinuku vidinius ismatavimus ,noreciau suzinoti kuris didziausias.
renkuosi sportinuka 1 metu suneliui ,kuris tikras lietuviskas azuolas svarstau apie freestyler. gal kas is patirties pasiulysit koki kita modeliuka.
Surinkite paiešką, rasite puslapį kur juos parduoda, arba galit pasinaudoti šia nuoroda, rasite info apie visus modelius.
http://www.mamasandpapas.com/range/luna/2409/ O mes turėjom Graco, tai dabartinis MP Luna daug erdvesnis.
Sis vezimelis yra zaislinis, skirtas lelems
man sitas patiko,tik nesupratau ar sportinuke yra tiesi gulima padetis
http://www.mamasandpapas.com/range/herbie/2620/ QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 07, 09:27) tai,kad jis didelis Nesigincysiu, bet man jis labiau panasus i zaislini, negu i tikra, ir neatrodo didelis. pasiziurekit ant sienos, pagal rozetes auksti sis vezimas man atrodo zaislinis, tik vyresnei mergaitei kokiu 4-5 metu QUOTE(julija4ever @ 2009 11 07, 19:56) Nesigincysiu, bet man jis labiau panasus i zaislini, negu i tikra, ir neatrodo didelis. pasiziurekit ant sienos, pagal rozetes auksti sis vezimas man atrodo zaislinis, tik vyresnei mergaitei kokiu 4-5 metu palaukime kol ferari pati parasys koks cia vezimelis QUOTE(julija4ever @ 2009 11 07, 19:56) Nesigincysiu, bet man jis labiau panasus i zaislini, negu i tikra, ir neatrodo didelis. pasiziurekit ant sienos, pagal rozetes auksti sis vezimas man atrodo zaislinis, tik vyresnei mergaitei kokiu 4-5 metu cia tikrai ne zaislinis
man tai ir tarodo zaislinis,pagal lovos auksti,paziurekit i atlosa ,mazdaug dadekit prie sawes,tai man kokiu20cm virs keliu
Papildyta: ir juk matyt ,kad dirzai net nesireguliuoja jokiu plastmasiukiu nera QUOTE(Lejute @ 2009 11 08, 05:04) man tai ir tarodo zaislinis,pagal lovos auksti,paziurekit i atlosa ,mazdaug dadekit prie sawes,tai man kokiu20cm virs keliu Papildyta: ir juk matyt ,kad dirzai net nesireguliuoja jokiu plastmasiukiu nera
Moderatorė muminukas QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 07, 16:39) man sitas patiko,tik nesupratau ar sportinuke yra tiesi gulima padetis http://www.mamasandpapas.com/range/herbie/2620/ As pries pirkdama Ultima,ziurejau si vezimuka,bet nepatiko,kad sportine dalis juda. O del tiesios sportines padeties - sunku ir pasakyti,nes ten kazkaip lopsiukas susitraukia ir pasidaro. Ir vezimukas nera didelis. Kai leliu daugiau aprengi ir apkloji,praktiskai vietos maza. QUOTE(mykolasrokas @ 2009 11 07, 10:33) mielos mamytes ,gal kuri domejosi apie M&P sportinuku vidinius ismatavimus ,noreciau suzinoti kuris didziausias. renkuosi sportinuka 1 metu suneliui ,kuris tikras lietuviskas azuolas svarstau apie freestyler. gal kas is patirties pasiulysit koki kita modeliuka. tikrai neblogas pasirinkimas...mano berniukas taip pat is didesniu, dabar sveria beveik 14 k ir ugio nemazo...dziaugiames A3 vezimaiciu, jis mazai kuo skiriasi nuo Freestyler
is visu sportinuku didziausias ir erdviausias trirats 03 series. ziemai tiesiog idealus tilps ir vaiutis su kombiu ir vkelis ir adijalikas jei reikia. o ir per visus teslynus kaip traktorus pervaziuos.
QUOTE(Tigger @ 2009 09 22, 10:47) mūsų vežimas vadinasi ORA. kaip suprantu, čia LUNA pirmtakas. ![]() labai juo patenkinta, iš tikrųjų. *Lengvai susilanksto ir susideda. *ratukai tokio vidutinio dydžio, nei per maži, nei per dideli. ir dar gerai, kad priekyje - ne dvigubi - ne taip sunku pravažiuoti per visokius nelygumus ir purvus. ir tie priekiniai ratukai taip gražiai "užlipa" ant bordiuro arba ant kokių suklaipytų plytelių. *gražus dizainas. tikrai antro tokio nemačiau *pirkinių krepšys didelis ir patogiai ten viskas susideda. *tokie įdomūs diržai. eina ne iš nugarėlės, o kaip petnešos *ai, dar gulima padėtis visai nebloga. pilnai išsitiesia. *ir valdomas iš tikrųjų, viena ranka tik vieną trūkumą turi - nepasikelia pakojėlis (kad būtų patogesnė gulima padėtis) visai netikėtai įsigijau fainą vežimą As butent toki nusiziurejau, o is po tokio atsiliepimo abejoniu nelieka
O kaip jus manot ar geras vezimelis mamas&papas skoot,su perkeliama rankena?
Noreciau pirkti MP ARIA...kokie butu neigiami dalykai jame? Nelabai suprantu, kai raso beveik gulima padetis...tai gulima ar ne? Aciu
bevei gulima padetis yra tada kai atlosas nenusileidzia pilnai iki visiskai gulscios padeties tokiu atveju vaiko kunas lieka truputi pakeltas, na kokiu 45 laipsniu kampu, kai yra e pilnai gulima.
sveikos,gal kas naudojo ar dabar toki turi ir gali pasidalint nuomone apie si vezimuka?
sveikos,gal kas naudojo ar dabar toki turi ir gali pasidalint nuomone apie si vezimuka? ![]() nieks tokio vezimuko nebandet?
sveiki ka tik nupirko vyras toki, kai isbandysim aprasysim. Mamas&Papas BEAT . Na mes perkam vasaros kelionems nes rimta sportinuka turim
Gal kas atsiliepimų apie Mammas & Pappas SOLA vežimuką turite?
Nemoku įkelti foto, todėl įdedu nuorodėlę, jie visai nauji, bet gal kas jau naudojot? Ir gal žinot kaip į LT parsisiųsti? http://www.mamasandpapas.com/sola/?cm_sp=H...Products-_-Sola
koks dailus tas sola vezimukas.
i lt siuncia kai kurios parduotuves gali paziuret bimbomarket.it gal jau turi ten arba anglijos pardese.
Sveiki, kokie atsiiepimai apie MAMAS & PAPAS O-ZON? Ar tikrai jis erdvus? Ar minkstai vaziuoja? KOks jo svoris? Vienur raso 8kg, kitur beveik 10 kg?
Kur galima pirkti priedus prie sio vezimelio? Ar tinka Peg-perego priedai? domina lietaus apsauga ir siltas vokelis. Cia nuoroda i vezimeli: http://cgi.ebay.co.uk/O-ZON-MAMAS-PAPAS-BR...7#ht_6334wt_891 QUOTE(Tigger @ 2009 09 22, 09:47) mūsų vežimas vadinasi ORA. kaip suprantu, čia LUNA pirmtakas. ![]() labai juo patenkinta, iš tikrųjų. *Lengvai susilanksto ir susideda. *ratukai tokio vidutinio dydžio, nei per maži, nei per dideli. ir dar gerai, kad priekyje - ne dvigubi - ne taip sunku pravažiuoti per visokius nelygumus ir purvus. ir tie priekiniai ratukai taip gražiai "užlipa" ant bordiuro arba ant kokių suklaipytų plytelių. *gražus dizainas. tikrai antro tokio nemačiau *pirkinių krepšys didelis ir patogiai ten viskas susideda. *tokie įdomūs diržai. eina ne iš nugarėlės, o kaip petnešos *ai, dar gulima padėtis visai nebloga. pilnai išsitiesia. *ir valdomas iš tikrųjų, viena ranka tik vieną trūkumą turi - nepasikelia pakojėlis (kad būtų patogesnė gulima padėtis) visai netikėtai įsigijau fainą vežimą mes turim M&P Luna, nu labai patenkinta as tuo vezimeliu, dar pirkom riuuuuuzava savo princesei, tai ji man ir grazus nerealiai. Ir pakojelis pas mus reguliuojasi. Anksciau vazinejom su Maxi Cosi Mura, tai galiu pasakyti kad Luna rieda minksciau, nors ratai mazesni ir nepripuciami, matomai amortizacija geresne ![]() o pirkau as ji ebay aukcione, draugai perdave i LT QUOTE(Radmile @ 2010 04 01, 10:43) mes turim M&P Luna, nu labai patenkinta as tuo vezimeliu, dar pirkom riuuuuuzava savo princesei, tai ji man ir grazus nerealiai. Ir pakojelis pas mus reguliuojasi. Anksciau vazinejom su Maxi Cosi Mura, tai galiu pasakyti kad Luna rieda minksciau, nors ratai mazesni ir nepripuciami, matomai amortizacija geresne ![]() o pirkau as ji ebay aukcione, draugai perdave i LT as ir toki nusipirkau ot, maniau nieks tokio vezimo netures LT bet as savojo dar tik laukiu, oj kaip laukiu man jis toks grazutis
Sveikos. Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie MP HERBIE 2008 m. modeliuką. Nusižiūrėjau pirkti tokį dėvėtą vežimaitį, bet visiškai nenusimanau, ar geras...
kazkaip[ nerandu as to herbie, gal galetum nuoroda imest?
QUOTE(Natalija* @ 2010 03 12, 18:08) Sveiki, kokie atsiiepimai apie MAMAS & PAPAS O-ZON? Ar tikrai jis erdvus? Ar minkstai vaziuoja? KOks jo svoris? Vienur raso 8kg, kitur beveik 10 kg? Kur galima pirkti priedus prie sio vezimelio? Ar tinka Peg-perego priedai? domina lietaus apsauga ir siltas vokelis. Cia nuoroda i vezimeli: http://cgi.ebay.co.uk/O-ZON-MAMAS-PAPAS-BR...7#ht_6334wt_891 Sveiki, as pirkau O zon . Del svorio galiu pasakyti apie 9 kg, dar leliukas su manim vazineja Paprastai vivsi peg peregai buna su lietaus apsauga, o vokelis irgi buvo viena tinka ir lopsiukui ir kojytems tas pats. QUOTE(ievakata @ 2010 04 03, 17:25) Sveiki, as pirkau O zon . Del svorio galiu pasakyti apie 9 kg, dar leliukas su manim vazineja Paprastai vivsi peg peregai buna su lietaus apsauga, o vokelis irgi buvo viena tinka ir lopsiukui ir kojytems tas pats. As irgi nupirkau ozon galvoju gal reikia nesiojama lopsiuka isigyti i sita vezimuka? Ar neverta, galima ir be jo apsieit nuo gimimo?
Gal žinote kuo skiriasi Luna ir Ora? Ar reguliuojasi ju pakojis, nes vienur randu, kad reguliuojasi, kitur, kad ne
Ar buna jų su užkotu kojoms, ne su miegmaišiu? Ar ne per mažas pirkinių krepšys? QUOTE(Čitta @ 2010 04 21, 17:25) Gal žinote kuo skiriasi Luna ir Ora? Ar reguliuojasi ju pakojis, nes vienur randu, kad reguliuojasi, kitur, kad ne Ar buna jų su užkotu kojoms, ne su miegmaišiu? Ar ne per mažas pirkinių krepšys? skiriasi spalvos, kiek teko matyti tai ora tik tamsiu spalvu-juoda, melyna. o luna ivairiu ir gan ryskiu spalvu. pas ora nevisuose vezimeliuose reguliuojasi pakojis, luna-visuose, tiesiog reik klaust pardaveju arba skaityt aprasymus. priedu buna ivairiu,pvz pas mane su koju uzklotu,skeciu,lietaus apsauga,tase, dirzu paminkstimai, sedynes paminkstinimas ir permatoma tasyte,visiems tiems priedams susideti,pirkiniu krepsys atlaiko iki 2kg, man asmeniskai permazas, na bet yra tase(labai didele, mono nuomone), tai viskas ir sutelpa ko reik. na ir kaina skiriasi, kiek teko dometis tai luna brangesni uz ora. QUOTE(Radmile @ 2010 04 01, 09:43) mes turim M&P Luna, nu labai patenkinta as tuo vezimeliu, dar pirkom riuuuuuzava savo princesei, tai ji man ir grazus nerealiai. Ir pakojelis pas mus reguliuojasi. Anksciau vazinejom su Maxi Cosi Mura, tai galiu pasakyti kad Luna rieda minksciau, nors ratai mazesni ir nepripuciami, matomai amortizacija geresne ![]() o pirkau as ji ebay aukcione, draugai perdave i LT Jetau ir as tokio noriu
Man irgi labai patiko MP Luna, O kiek cm yra gulimoji dalis, plotis ir ilgis?
QUOTE(Ligita.r @ 2010 04 29, 16:00) Jetau ir as tokio noriu Na as ebay pirkau, Lt nemaciau ju parduodant, nebent kas nors isauga QUOTE(Natalija* @ 2010 04 29, 18:12) Man irgi labai patiko MP Luna, O kiek cm yra gulimoji dalis, plotis ir ilgis? plocio tikrai pakankamai, ilgio irgi
Tuomet nera lengvas, kaip su tokiais mazais ratukais
|