Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar čia yra vadybininkių?
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
JaHarta
Norėčiau paklausti vadybininkių kaip joms patinką jų darbas, koks jų darbo pobūdis, kokią algą gauna (ar pastovią, ar priklausančią nuo rezultatų) ir tt??? Įdomu kiek darbdaviai moka vadybininkėms smile.gif)))

Aš tai visai neseniai pradėjau dirbti šioje srityje, apie pusmetį, nes esu studentė. Bet šiaip man toks darbo pobūdis visai patinka. Bet kad paskutiniu metu kai kurie darbdaviai net paprasčiausias pardavėjas-kasininkes bei agentes pradejo vadinti vadybininkėmis, todėl labai sunku susigaudyti.........Todėl ir įdomu , kokį darbą dirba vadybininkės iš įvairių firmųsmile.gif
Liūtė
QUOTE(JaHarta @ 2005 09 01, 11:42)
Norėčiau paklausti vadybininkių kaip joms patinką jų darbas, koks jų darbo pobūdis, kokią algą gauna (ar pastovią, ar priklausančią nuo rezultatų) ir tt??? Įdomu kiek darbdaviai moka vadybininkėms smile.gif)))
Aš tai visai neseniai pradėjau dirbti šioje srityje, apie pusmetį, nes esu studentė. Bet šiaip man toks darbo pobūdis visai patinka. Bet kad paskutiniu metu kai kurie darbdaviai net paprasčiausias pardavėjas-kasininkes bei agentes pradejo vadinti vadybininkėmis, todėl labai sunku susigaudyti.........Todėl ir įdomu , kokį darbą dirba vadybininkės iš įvairių firmųsmile.gif
*

Sveika
Labai plati tavo tema smile.gif Aš septynis metus dirbu tokį darbą - pardavinėju produktus (finansinius), tik pareigos vienaip ar kitaip vadinasi. mano vyras taip pat dirba vadybininko darbą, tik dabar vadovauja dar būreliui žmonių. Tai dabas labai įdomus, bet kiekvienoje srityje jis neapsakomai skiriasi. O kai skiriasi daarbas, skiriasi ir atlygis. Šiaip kiek pastebėjau pskutiniu metu darbdaviai dažniausiai tariasi dėl atlyginimo pagal rezultatus arba bent kombinuoto, nes tai labiausiai atitinka jų poreikius, bet gal ir mūsų, juk tada galima sakyti kiek dirbi, tiek ir uždirbi - optimaliausias variantas visiems. O pardavėjos - kasininkės tikrai ne avdybininkės, nors jas gal ir taip vadina. mano manymu vadybininkas turi prekę tinkamai pasiūlyti ir ją parduoti, o ne tas, pas kurį jau ateina žmogus prekę išsirinkęs, o jis tik paima pinigus.
Akyra
Sveikutė,
Aš dirbu logistikos vadybininke jau 8 metus. Mano darbas man yra pats mieliausias, nes labai daug bendrauju, vedu derybas, atrankas, dalyvauju įvairiausiuose verslo susitikimuose ir t.t. Dirbu marketingo padalinyje. Atlyginimas visai nekoks verysad.gif , bet jei moki suktis, tai gali ir iš šalies užsidirbt mirksiukas.gif Iš šalies aš užsidirbu per mėn. apie 1500 lt., kartais mažiau, kartais ir daugiau. O daugiausiai užsidirbu per Kalėdas biggrin.gif
Dabar labai smarkiai mąstau, kaip atsidaryti savo įmonę ir dirbti tik sau, o ne darbdaviui, vienu žodžiu, kuriam šeimos verslą ax.gif
diamona
sveiki
tai vat kad vadybininku pavadina tada kai nezino kaip kitaip pavadint, o pareigas kazkaip reikia apiformint, pries tai firmoj dirbau rase kad vadybininke nors nuo tikro vadybininko darbo labai skyresi, labiau buvau projektu vadove atlikeja, o dabar jau antra savaite dirbu vadybininke, bet nezinau rinka yra pilna tai nelabai sekasi man tu nauju klientu paieskoje cry.gif cry.gif cry.gif
Ieva-Pieva
o čia kokia sritis? unsure.gif
diamona
tai cia kompiuterine sritis: t.y. visiisoriniai irenginiai, eksplotacines medziagos
JaHarta
O aš dirbu reklamos vadybininke, tai irgi kol kas nesu visiškai patenkinta darbu sad.gif Per daug užneša į agentus...Mano manymu, tikras vadybininkas SKIRIASI nuo agento pagal daugelį kriterijų..Pradedu nusivilti šia profesija...
jolitka
As dirbu vyr. vadybininke maitinimo imonej. Alga priklauso nuo rezultatu biggrin.gif
diamona
sveikos nusprendziau prasyt Jusu pagalbos
bo jau kazkaip nejuokingai darosi kad per visa menesi susiradau tik viena klienteli
pasidalinkit jei negaila patitim ax.gif kaip sekasi tokiam darbe susirast nauju klientu jei nera pazinciu
O juk musu, vadybininku, tokia ir dalia kad nuo pelno priklauso algos dydis cry.gif
populi
Diamona,
čia gi pilna pažinčių. Sakyk ką nori parduoti.
naminukas
norėčiau buhalterės darbą keisti į vadybininkės tongue.gif Kaip manot, ar labai kvaili mano norai g.gif nes kai per vieną atranką užsiminiau apie tai, tai likau nesuprasta:kaip iš buhalterės norite pereiti į "paprasčiausias pardavėjas"... schmoll.gif
o ką man daryti, kad buhalterės darbas man visai ne prie dūšios, noriu "draugauti"su žmonėmis, o ne su popieriais...
Mintee
QUOTE(naminukas @ 2005 10 10, 14:04)
norėčiau buhalterės darbą keisti į vadybininkės tongue.gif Kaip manot, ar labai kvaili mano norai g.gif nes kai per vieną atranką užsiminiau apie tai, tai likau nesuprasta:kaip iš buhalterės norite pereiti į "paprasčiausias pardavėjas"... schmoll.gif
o ką man daryti, kad buhalterės darbas man visai ne prie dūšios, noriu "draugauti"su žmonėmis, o ne su popieriais...
*

Cia kas tau taip pasake? blink.gif
Gal zmogus net mokyklos nebaiges?
*Citra*
As esu vadybininke- tiksliau prekybos vadybininke. Nzn, bet man jau net geda sakyti, kad esu vadybininke.. Kazkaip cia pas mus jais vadinami bet kas..
Darbas labai fainas. Labai dinamiskas, tenka bendrauti nemazai su zmonemis, tenka daug vazineti po Lt. Cia susije su kosmetika ir parfumerija. Labai esu patenkinta siuo darbu. Ir svarbiausia, kad nereikia ieskoti klientu ir atlyginimas nepriklauso nuo uzsakymu ar pardavimu kiekio.
naminukas
QUOTE(Mintee @ 2005 10 13, 19:40)
Cia kas tau taip pasake?  blink.gif
Gal zmogus net mokyklos nebaiges?
*

manau kad baigęs biggrin.gif ,nes sėdėjo ''rimtoj'' atrankos komisijoje schmoll.gif
mamucka
QUOTE(Akyra @ 2005 09 01, 13:54)
Sveikutė,
Aš dirbu logistikos vadybininke jau 8 metus. Mano darbas man yra pats mieliausias, nes labai daug bendrauju, vedu derybas, atrankas, dalyvauju įvairiausiuose verslo susitikimuose ir t.t. Dirbu marketingo padalinyje. Atlyginimas visai nekoks  verysad.gif  , bet jei moki suktis, tai gali ir iš šalies užsidirbt  mirksiukas.gif  Iš šalies aš užsidirbu per mėn. apie 1500 lt., kartais mažiau, kartais ir daugiau. O daugiausiai užsidirbu per Kalėdas  biggrin.gif
Dabar labai smarkiai mąstau, kaip atsidaryti savo įmonę ir dirbti tik sau, o ne darbdaviui, vienu žodžiu, kuriam šeimos verslą  ax.gif
*

sveika,
tiesa pasakius, as dirbu panasu darba ...taciau prie viso to darau dar begales kitu darbu cry.gif ...taigi mane labai domina tavo pareigybes aprasymas... na, t.y.kas ieina i tavo pareigas.... nujauciu , kad "ariu uz 2"... o gaunu tik vos uz 1.... cry.gif
Akyra
Na ką aš darau: g.gif
1. Darau vežėjų atrankas, skelbiu konkursus.
2. Sudarinėju metines ir vienkartines sutartis.
3. Seku sutarčių vykdymą ir apmokėjimų terminus.
4. Organizuoju krovinių pervežimus (importas – eksportas) žemės, oro ir jūrų transportu, tiek pilnų, tiek dalinių krovinių.
5. Seku, kad kroviniai būtų laiku pristatyti gavėjui, o gamybos cechai laiku aprūpinti medžiagomis.
6. Dalyvauju verslo susitikimuose.
7. Ruošiu ataskaitas, raportus.
8. Sudarinėju planus, biudžetus.
9. Sutikinėju svarbius svečius, užsakau viešbučius.
10. Vedu marketingo skyriaus darbo apskaitos žiniaraščius (tabelius).
11. Beveik kasdien naršau “Supermamoj” biggrin.gif

Beveik jau ikūriau savo individualią įmonę, už poros savaičių pradėsiu savo veiklą ax.gif
la vita
QUOTE(naminukas @ 2005 10 10, 15:04)
*

o aš taip ir padariau thumbup.gif tiesa dirbau ne buhaltere, o toj srityje. Atsibodo, supratau, kad galiu daug daugiau ne sėdėt prie popierių visada biggrin.gif Pakeisti darbą buvo sunku, bet pavyko gan stebuklingai. Išėjau dirbt į kitą įmonę buhlatere, bet per poklabį sakiau kad ta sritis manęs per daug nedomina, kad turiu kitų tikslų, kad patinka bendrauti, organizuoti ir t.t. Nustebau kad konkursą (beje, nemažą)praėjau thumbup.gif Ir po kleių mėnesių mano darbo pobūdis ir pareigos pasiekeitė. Drabdavys įvertino mano sugebėjimus, kuo labai džiaugiuosi. biggrin.gif
la vita
QUOTE(Akyra @ 2005 09 01, 13:54)
Sveikutė,
Aš dirbu logistikos vadybininke jau 8 metus. Mano darbas man yra pats mieliausias, nes labai daug bendrauju, vedu derybas, atrankas, dalyvauju įvairiausiuose verslo susitikimuose ir t.t. Dirbu marketingo padalinyje. Atlyginimas visai nekoks  verysad.gif  , bet jei moki suktis, tai gali ir iš šalies užsidirbt  mirksiukas.gif  Iš šalies aš užsidirbu per mėn. apie 1500 lt., kartais mažiau, kartais ir daugiau. O daugiausiai užsidirbu per Kalėdas  biggrin.gif
Dabar labai smarkiai mąstau, kaip atsidaryti savo įmonę ir dirbti tik sau, o ne darbdaviui, vienu žodžiu, kuriam šeimos verslą  ax.gif
*

Labai tau pavydžiu blush2.gif labai noriu dirbt būtent logistikos vadybininke- et, mano svajonių darbas. Kai užaugs lelius bandysiu vėl keist darbą ax.gif

SĖKMĖS savame versle 4u.gif
lengvute
sveikutės, aš irgi dabar ieškau vadybininkės darbo, administrat. darbas buvo tik kaip startinė pozicija. Vadybininkai būna biure ir tie, kurie važinėja, tai vat, važinėt nenorėčiau.Ir nenorėčiau, kad reiktų angliškai kalbėt.Man atrodo, kad vidutiniškai vadyb. uždirba apie 1200 be priedų.Nežinau, kuria vadybininke labiausiai noriu būt: prekių prežiūros ar logistikos, ar marketimngo (pastarasis, manau, sudėtingiausias).O info ieškoma turbūt per katalogus, pžįstamus, internetą, laikraščius ir kt.
jurga_m
Sveikutės,
tai va šiandien kaip iš dangaus nukrito vadybininkės darbo pasiūlymas reklamos paslaugų srityje...Kadangi aš šioj srity visai žalia, tai gal atsirastų mamyčių, kurios jau dirba šioj srity ir nuramintų mane, kad nėra jau tokį darbą dirbti labai sunku doh.gif Kaip jūs pradėjot, kaip ieškot klientų, ar greitai randat? Pasidalinkit patirtim, jei nesunku....
lengvute
o man nukrito pasiūlymas klientų aptarnavimo vadyb. pareigoms, ten pagrinde finansiniai atsiskaitymai, labai norėčiau išgirsti, ką kitos darote dirbdamos pagal šią pareigybę, nes man atrodoo, kad šiaip tai turėtų būt panašus į administratoriaus darbą, bet visur, kaip žinia, kitaip blush2.gif .
lengvute
na, va, niekas nepasidalina patirtim, gaila g.gif .
O čia radau aprašą dėl vadybininkų darbo, kam įdomu smile.gif :
Rinkodaros vadybininko užduotis – užtikrinti sėkmingą organizacijos prekių ar paslaugų pateikimą rinkai. Tai darbuotojai, kurie planuoja prekybos politiką, analizuoja rinką – tiria pasiūlos ir paklausos lygį, vartotojų poreikius, parenka tinkamą įmonės veiklos strategiją.
Pardavimų vadybininkų darbas – vesti derybas ir rūpintis verslo sandoriais, atstovauti kompanijai. Tai gana judrus darbas, nes nuolat reikia susitikinėti su klientais ir užsakovais bei kuo geriau siūlyti savo kompanijos prekes ar paslaugas.
Personalo vadybininkai atsako už tam tikrą grupę darbuotojų, privalo užtikrinti efektyviausią organizacijos darbo jėgos panaudojimą.
la vita
QUOTE(lengvute @ 2005 11 17, 11:53)
na, va, niekas nepasidalina patirtim, gaila  g.gif .
O čia radau aprašą dėl vadybininkų darbo, kam įdomu  smile.gif :
Rinkodaros vadybininko užduotis – užtikrinti sėkmingą organizacijos prekių ar paslaugų pateikimą rinkai. Tai darbuotojai, kurie planuoja prekybos politiką, analizuoja rinką – tiria pasiūlos ir paklausos lygį, vartotojų poreikius, parenka tinkamą įmonės veiklos strategiją.
Pardavimų vadybininkų darbas – vesti derybas ir rūpintis verslo sandoriais, atstovauti kompanijai. Tai gana judrus darbas, nes nuolat reikia susitikinėti su klientais ir užsakovais bei kuo geriau siūlyti savo kompanijos prekes ar paslaugas.
Personalo vadybininkai atsako už tam tikrą grupę darbuotojų, privalo užtikrinti efektyviausią organizacijos darbo jėgos panaudojimą.
*

teisingai surašei biggrin.gif tik manau pareigybės labai priklauso nuo įmonės į kurią ateini dirbt. Juokinga kai vadinies buhaltere o daug bendrauji su klientais, kontroliuoji sutartis, darai skaičiavimus įvairius. Tokį darbą dirba marketingas, o ne buhalterija.
*Citra*
QUOTE(jurga_m @ 2005 11 11, 13:39)
Sveikutės,
tai va šiandien kaip iš dangaus nukrito vadybininkės darbo pasiūlymas reklamos paslaugų srityje...Kadangi aš šioj srity visai žalia, tai gal atsirastų mamyčių, kurios jau dirba šioj srity ir nuramintų mane, kad nėra jau tokį darbą dirbti labai sunku doh.gif Kaip jūs pradėjot, kaip ieškot klientų, ar greitai randat? Pasidalinkit patirtim, jei nesunku....
*

Nenoriu gasdinti, bet darbas nelengvas.. Pati nesu dirbusi, bet zinau pobudi. Klientu paieska (kas yra sunkiausia) ir nuo pardavimu priklausantis atlyginimas. Reikia tureti daug uzsispyrimo, komunikabilumo ir kantrybes.
Ejau i pokalbi del tokio darbo, bet kai isgirdau darbo pobudi, tai kazkaip apsigalvojau..
jurga_m
QUOTE(*Citra* @ 2005 11 25, 18:55)
Nenoriu gasdinti, bet darbas nelengvas.. Pati nesu dirbusi, bet zinau pobudi. Klientu paieska (kas yra sunkiausia) ir nuo pardavimu priklausantis atlyginimas. Reikia tureti daug uzsispyrimo, komunikabilumo ir kantrybes.
Ejau i pokalbi del tokio darbo, bet kai isgirdau darbo pobudi, tai kazkaip apsigalvojau..
*

Ačiū 4u.gif Žinai, aš irgi atsisakiau šio pasiūlymo, nes nelabai jau man norisi eiti per įmones ir siūlyti tą produkciją, nors ir atlyginimą siūlė nemenką... mirksiukas.gif
Moteris
QUOTE(jurga_m @ 2005 11 26, 13:34)
Ačiū 4u.gif Žinai, aš irgi atsisakiau šio pasiūlymo, nes nelabai jau man norisi eiti per įmones ir siūlyti tą produkciją, nors ir atlyginimą siūlė nemenką... mirksiukas.gif
*

Va va, viskas dėl informacijos trūkumo. Arba dėl noro gauti pinigus už nieką. Pirmiausia, per įmones EITI nereikia. Daugiausia yra dirbama telefonu, po to, jei klientas pageidaujama - vykstama į susitikimus. Žinoma, jei užsiimti pardavimais B2B (Business to business).
Niekas nesako, kad darbas yra lengvas. Bet tik pradžioj smile.gif Aš prieš 4 metus startavau šioje ozicijoje, visiškai "žalia". Tada tai ariau!!! doh.gif Turėjau labai griežtą vadovą - mokytoją, kuris neleisdavau miegoti. Per dieną padarydavau 3-4 susitikimus (o mašinos tai dar nevairavau!). Žodžiu, buvo nelengva (ne tas žodis!), bet kito pasirinkimo neturėjau, nes verkiant reikėjo darbo...
Bet už pastangas yra atlyginama. Gal po 9 mėnesių pradėjau realiai jausti, kad galiu užsidirbti. Palaipsniui mažėjo juodas darbas ir didėjo rezultatas, parėjo įdirbis. Dabar turiu daug SAVO klientų. Kurie ieško būtent manęs, ir neina pas konkurentus būtent dėl to tongue.gif Prieš gerą pusmetį tapau vyr. pardavimo vadybininke, o nuo sausio jau būsiu ir pardavimų grupės vadovė thumbup.gif Žinoma, darbas nėra lengvas, reikia būti labai stipriam, aktyviam, azartiškam ir t.t. Ir žinoma, NETINGĖTI...
Va, tokia tai sėkmės istorija, kaip nereikia bijoti vadybininko darbo. thumbup.gif Beje, mano atlyginimas per keturis metus padidėjo beveik 5 kartus.....
Cleo_25
Iskeliu tema i virsu, nes neseniai pradejau dirbti vadybininke ir noreciau su jumis daugiau paplepeti 4u.gif Darbas labai sunkus, bet man tikrai patinka thumbup.gif Esu uzsakymu vadybininke. Darbas prasideda pasiulymo pateikimu, o baigiasi krovinio islydejimu ir pasiteiravimu, ar jis gautas, bei ar toks, koks turejo buti 4u.gif O tarpe - visa dokumentacija ir prekes gamybos proceso priziurejimas blush2.gif
*Citra*
QUOTE(Katytė @ 2006 02 09, 22:12)
Iskeliu tema i virsu, nes neseniai pradejau dirbti vadybininke ir noreciau su jumis daugiau paplepeti  4u.gif  Darbas labai sunkus, bet man tikrai patinka  thumbup.gif  Esu uzsakymu vadybininke. Darbas prasideda pasiulymo pateikimu, o baigiasi krovinio islydejimu ir pasiteiravimu, ar jis gautas, bei ar toks, koks turejo buti  4u.gif  O tarpe - visa dokumentacija ir prekes gamybos proceso priziurejimas  blush2.gif
*

Sveikinu tapus vadybininke 4u.gif Tai tu skaitaisi transporto/logistikos vadybininke?
Cleo_25
Galima pavadinti ir taip 4u.gif Iš tiesų net pati nežinau kodėl, bet oficialiai aš - projektų vadybininkė g.gif tongue.gif 4u.gif
sticho
QUOTE(naminukas @ 2005 10 10, 14:04)
*

Tai davai keiciames, nes man jau atsibodo, kai paskutines jegas po darbo dienos sukaupus issisiepi kokiam nezinanciam ko nori klientui.. doh.gif geriau jau su popieriukais thumbup.gif
lengvute
Katyte, aš irgi naujokė tokioj pačioj sferoj, bet man labai labai patinka, ir tikrai nėra tiek pareigų, kiek pas Akyrą buvo, čia viskas siauriau, bet, aišku, reikia atlikt tiksliai, dirbt intensyviai, daug skambint, nenuleist rankų, neimt į plaučius nemalonių vežėjų replikų, susidaryt jų patikimą kuo didesnį ratą. Man labai patinka ir tai, kad darbas arti. Bus matyt, kaip vėliau seksis. Einant į naują darbą reikia labai apsižiūrėt sąlygas, atsirinkt, kas tikrai tau tinka, kas ne.Tas darbas, kur prieš porą mėn. buvau radus, man visai nepatiko, nei pobūdis, nei kolektyvas, nei darbo vieta.
svelni
Sveikutes,
Akyra>kaip sekasi dirbti ikurus savo imone?Tu ikurei ekspedicine imone?Jei taip tai kokia?Man labai idomu butu smile.gif parasyk man i a.z.
Mano pirmasis darbas buvo logistikos vadybininkes.Galiu aciu pasakyti savo buvusiam sefui uz tai, kad mane visko visko ismoke.Nes atejau toookia zalia, kad nezinojau kas ta "fura" ir dalinis krovinys.Pradzioje irgi ieskojau nauju klientu.Sunkokai sekesi, bet smile.gif susiradau daug nauju pazistamu thumbup.gif tik gaila, kad toje imoneje tedirbau 1,5 metu verysad.gif paskui perejau i kita imone.Ten logistikos vadybininkas tai tas pats kas deklarantas.Kiekvienoje firmoje sava specifika.
Apie klientu kultura, tai...oi kiek galeciau pripaskoti.Tik isitikinau, kad kuo didesne imone tuo daugiau zmoniu dirba neturinciu kulturos (bent is mano praktikos).Paskambinsi i koki maza miesteli, tai pasaky aciu, kad paskambinai.
Sekmes visoms vadybininkems thumbup.gif
lengvute
įdomu padiskutuot su šios sferos žinovėm. Dėl kultūros labai gerai pastebėta, su kokiais tik žmonėm nebendrauji. Logistikoj arba ieškai krovinių, arba vežėjų, arba kai kur ir to, ir ano. Stresų nemažai, bijai, kad kokio krovinio nepavyks išvežt ar vežėjas paves, daug derėtis ir taikytis prie tų vežėjų tenka, o tie išsidirbinėja kaip kuris.Reikia gerų geografinių žinių, naglumo, mokėjimo derėtis, manipuliuot ir pan....ir aišku, netingėt skambinėtis, į dieną po min. 50 skambučių....Ne pats sunkiausias darbas, bet reikia, kad tai patiktų.
Šiaip daug kur reikalauja būtent "žalių" darbuotojų, pas mus išvis dar nebaigusius mokslų be patirties net ima, tiesa, į asistentus.Tačiau daug kur pasirašoma sutartis, jei pats išeisi iš tave apmokiusios įmonės, negalėsi kurį laiką dirbt panašioj sferoj kitoj įmonėj, ar pas jus ne taip?
svelni
QUOTE(lengvute @ 2006 03 04, 09:54)

Šiaip daug kur reikalauja būtent "žalių" darbuotojų, pas mus išvis dar nebaigusius mokslų be patirties net ima, tiesa, į asistentus.Tačiau daug kur pasirašoma sutartis, jei pats išeisi iš tave apmokiusios įmonės, negalėsi kurį laiką dirbt panašioj sferoj kitoj įmonėj, ar pas jus ne taip?
*

Nu sakes... g.gif pirma karta girdziu, kad negalesi kuri laika dirbti...na gal labai didelese imones tas yra.As kadangi pradejau dirbti mazoje, tai kai sefui pasakiau, kad po 1,5 metu iseinu, tai pasake, kad gerai darau (atseit darba reikia keisti kas 2-3 metai).Man ir daug nervu kainuodavo...bet sefas visada nuramindavo:uzdarei duris 17 val. ir pamirsk darba biggrin.gif taip sakydavo smile.gif
Na tos sutartys idomus dalykas.Ateis zalias zmogus, ismoks, susiras savu klientu, o cia kokia imone bac ir pasiulys geresni atlyginima ir pan.Tai firmos nori apsisaugoti smile.gif
Pradzioje buvo sunku, skambini, siulai paslaugas ir t.t.o paskui nieko.Sakydavau, kad galiu paskambinti bet kam, net prezidentui biggrin.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Vakare namo grizus, nieko nesinoredavo, nes liezuvi tai skaudedavo biggrin.gif
lengvute
o per kiek laiko tu įsivažiavai pirmam darbe?Pas mus skambučiai į telefonus ir išeiginėm bei po drabo netyla...o algos šitoj pačioj sferoj kiekvienoj įmonėj, žiūriu, labai stipriai skirias .
svelni
Kazkur per pora menesiu.As gaudavau minimuma+ procentas nuo sutarciu.
JaHarta
Aš buvau kurį laiką nusivylusi šiuo darbu. Darbas tikrai sunkus. Turi būti visą laiką pasitempusi, ant kojų, aktyvi, niekad netingėti, kitaip premijos sumažėja. Bet už tai yra atsilyginama:
1. pinigais (atlyginimai vadybininkų tikrai nemaži)
2. neįkainojama patirtimi, kas netgi svarbiau!!!! Pardavimų vadybininkas, kuris aišku ieško klientų ne pagal jam pateiktą sąrašą ar tiesiog katalogą, o pats pasirenka kryptį, po metų tokios darbo (jei ne anksčiau) galės pasakyti kad vadovauja tai ar anai įmonei, kokios įmonės įeina į pvz. MG įmonių grupę, kokių skirtingų įmonių akcininkai yra tie patys žmonės, kas gavo tarkim phare finansavimą ir tt., kas vienu žodžiu vadinasi -RINKA. Jeigu žmogus nori ateityje tapti vadovu, o juolab užsiimti savo verslu, jam tiesiog būtina aktyviai domėtis rinka ir žinoti kaip kas yra. Tai nulemia sėkmę. Aš jau nekalbu apie derybų, bendravimo patirtį, kas irgi yra būtina...
Manau, kad šitas darbas naudingas kaip vadovo pradžiamokslis smile.gif
Mamasa_
Atrodo ir aš bandysiu blink.gif Patirties 0.. Bet visi nuo kažko pradeda..
rainiukas
As ne vadybininke, bet netycia ilindau i sia tema. Zinau, kad drauge vargsta, bandydama susirasti gera vadybininka (e). Ji turi savo imone, parduodancia paslaugas, bet niekaip negali isivaziuoti, nes neranda vadybininko. Ir man iskilo klausimas, ar yra tokiu sios srities atstovu, kurie, turedami patirties, noro ir sugebejimu dirbti galetu pastatyti ant koju pradedancia imone? Juk visiems aisku, kad pacioj pradzioj pinigu algoms (kol nera klientu) nera per daug. O vadybininkai is kato nori labai nemazu algu. Ar bus rezultatas neaisku, bet alga moketi reikia. Kaip atsirinkti? Ar yra geru darbuotoju siais laikais, dirbanciu bent kiek is idejos.
Nu prirasiau. Gal kas nors nores su manim pasikalbeti sia tema... 4u.gif
Fen-berry
QUOTE(rainiukas @ 2006 03 06, 22:03)
As ne vadybininke, bet netycia ilindau i sia tema. Zinau, kad drauge vargsta, bandydama susirasti gera vadybininka (e). Ji turi savo imone, parduodancia paslaugas, bet niekaip negali isivaziuoti, nes neranda vadybininko. Ir man iskilo klausimas, ar yra tokiu sios srities atstovu, kurie, turedami patirties, noro ir sugebejimu dirbti galetu pastatyti ant koju pradedancia imone? Juk visiems aisku, kad pacioj pradzioj pinigu algoms (kol nera klientu) nera per daug. O vadybininkai is kato nori labai nemazu algu. Ar bus rezultatas neaisku, bet alga moketi reikia. Kaip atsirinkti? Ar yra geru darbuotoju siais laikais, dirbanciu bent kiek is idejos.
Nu prirasiau. Gal kas nors nores su manim pasikalbeti sia tema... 4u.gif
*

Dirbu vadybinį darbą ir man jis prie širdies, nors turiu aukštąjį inžinerinį išsilavinimą. Manau, vadybininku reikia gimti. Tik dabar tas "vadybininkas" jau toks nuvalkiotas žodis, kad ir eilinė valytoja gali būti užvadinta vadybininke.
Jau 9 mėn sėdžiu namie, auginu vaikutį, žiauriai pasiilgau darbo, tiesiog trūksta bendravimo, tempo, užimtumo. Nebenoriu grįžti į senąjį darbą, tiesiog baigiau tą mokyklą ir visas žinias noriu realizuoti kitoje įmonėje, nes senojoje mano pastangos, atsidavimas darbui taip ir liko neįvertinti verysad.gif . Nežinau, gal čia tik man taip atrodo, bet tikrai daug paaukojau dirbdama ten. Ieškausi naujo darbo, noriu būti reikalinga ir įdomi savo idėjomis , energija kitai įmonei, tikiuosi greitai ją atrasti ax.gif .
O dėl darbo iš idėjos, galiu pasakyti tik tiek, kad jei tas darbas yra mylimas, malonus, galima dirbti ir iš idėjos, tik va, gyventi ir išlaikyti šeimą irgi reikia, tada jau viskas atsisuka į atlygį.
Įdomu kiek ta nemaža alga blush2.gif ?
rainiukas
Kad as ir nezinau, o kiek vadybininkui mokama stabilios algos (be procentu)? Kiek skaitosi normalu? Zinau tik kad darbuotojai stengiasi issimusti kuo didesne stabilia alga, nes procentu gali ir neuzdirbti kuri laika.
Del idejos, tai norejau pasakyti, kad buna kuriozu, kai zmogus eina dirbti i maza imone, o alga is karto tikisi gauti didesne, nei pvz. banke. O sugebejimai buna mazesni uz vidutinius. sad.gif
Fen-berry
QUOTE(rainiukas @ 2006 03 06, 22:39)
Kad as ir nezinau, o kiek vadybininkui mokama stabilios algos (be procentu)? Kiek skaitosi normalu? Zinau tik kad darbuotojai stengiasi issimusti kuo didesne stabilia alga, nes procentu gali ir neuzdirbti kuri laika.
Del idejos, tai norejau pasakyti, kad buna kuriozu, kai zmogus eina dirbti i maza imone, o alga is karto tikisi gauti didesne, nei pvz. banke. O sugebejimai buna mazesni uz vidutinius.  sad.gif
*

Man irgi labai įdomu, kokia yra normali vadybininko alga?
Aišku, kad kiekvienas nori kuo daugiau uždirbti, o jei pervertina savo jėgas, tai čia aišku, kad problema.
Šiaip įmonės dydis čia reikšmės neturi, svarbiausia su kokiu produktu dirbi ir kaip tą produktą išmanai.
Dabar susimąsčiau g.gif , gal ir aš per daug užsišaukiu ax.gif .
rainiukas
O kiek tas per daug?
Fen-berry
QUOTE(rainiukas @ 2006 03 06, 23:02)
O kiek tas per  daug?
*

2000 būtų pats tas, bet prašau mažiau lotuliukas.gif .
Mamasa_
QUOTE(Mega @ 2006 03 07, 10:39)
*

biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
svelni
QUOTE(Mega @ 2006 03 07, 09:39)
*

I rankas ar ant popieriaus?
Fen-berry
QUOTE(svelni @ 2006 03 07, 16:04)
I rankas ar ant popieriaus?
*

Į rankas blink.gif
svelni
Vilniuje sutinku, kad tiek vadybininkui thumbup.gif , bet mazesniuose miestuose g.gif
indreja
QUOTE(svelni @ 2006 03 07, 23:13)
Vilniuje sutinku, kad tiek vadybininkui thumbup.gif , bet mazesniuose miestuose g.gif
*

Mažesniuose miestuose nelabai realu gauti 2000 į rankas schmoll.gif . Gal kai kur įmanoma tiek uždirbti (pvz. farmacijos kompanijoje), bet čia daugiau išimtys rolleyes.gif .
Fen-berry
QUOTE(svelni @ 2006 03 07, 23:13)
*

Tai aš ne kaime ir gyvenu ax.gif , manau šiame mieste taip pat yra realu tiek uždirbti mirksiukas.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.