sskiedra
2011 10 07, 23:14
Gimdžiau prieš metus. Vienareikšmiškos nuomonės neturiu. Gydytojas keistokas, ne į visus klausimus atsako, bet labai labai taktiškas, kaip tokios srities gydytojas vyras - super. Gimdymas buvo komplikuotas, bet baigėsi sėkmingai, nežinau, ar tai gydytojo, ar gamtos nuopelnas. Atsidėkojom (finansiškai), tačiau ne iš karto. Kol dar buvom nedavę nieko, vis tiek asmeniškai prižiūrėjo ir rūpinosi, kitos naujai iškeptos mamos (toje pačioje palatoje) nebuvo tiek prižiūrimos (nežinau, ar dėl gydytojo, ar dėl gimdymo ypatumų). Už tai, kiek prižiūrėjo po gimdymo, lankydamasi pas savo ginekologą būčiau sumokėjusi tiek pat, kiek daviau neoficialiai. Išvados - jei laukia komplikuotas gimdymas, cezaris ar tiesiog šiaip jaudinatės - rekomenduoju.
Jau antras planinis CP buvo pas šį gydytoją  Šiandien 9-ta diena po operacijos ir galiu pasakyti, kad esu be galo patenkinta ir dėkinga šiam nuostabiam gydytojui  Tiesa, antras kartas buvo nepalyginamai lengvesnis  P.S. Namo išvažiavome po lygiai 2-jų parų
Goudute
2011 10 29, 17:09
QUOTE(Kucka @ 2011 10 16, 17:40) Jau antras planinis CP buvo pas šį gydytoją  Šiandien 9-ta diena po operacijos ir galiu pasakyti, kad esu be galo patenkinta ir dėkinga šiam nuostabiam gydytojui  Tiesa, antras kartas buvo nepalyginamai lengvesnis  P.S. Namo išvažiavome po lygiai 2-jų parų  Ir man buvo antra CP operacija pas sita gydytoja  nenoriu net prisimint pirmo CP, po antra atsigavau labai labai greitai  gydytojo profesionalumo deka turim 2 piliecius
Karolinos Mama
2011 11 06, 20:33
Šis gydytojas savo profesijos ASAS. Didelis ačiū už du atliktus Cezario pjūvius.
Linukas-0131
2011 11 11, 23:19
Na, kadangi apie si gydytoja sioje temoje yra vien tik teigiami atsiliepimai (kuriu pasiskaiciusi ir ryzausi pas ji gimdyti), teisybes delei is savo asmenines patirties galiu pasakyti, kad ne toks jau jis ir ASAS kaip kazkas rase. Bent ne visada.
Vaiksciojau pas ji visa antra puse nestumo, pas ji ir gimdziau. Ir manau tai buvo didziausia mano klaida.
Visur rasoma, kad jis atseit naturalistas. Bet tas jo naturalumas yra tik kai eina kalba apie Cezari. Man jis ir vandenis nuleido, ir nei kiek nepalaukes kol prasides naturali veikla, - is karto skatinamuosius suleido. Cia tik siaip. Kas apie "naturaluma"...
Mano asmenine patirtis: sitas gydytojas "praziurejo", kad mano mazajai virkstele apie kakla apsivijusi (o tai jau skaitoma gydytojo aplaidumu) ir jau gimdymo metu kai pradejo sutrikineti mano mazyles sirdies ritmas (nes virkstele verzti pradejo) vietoje to, kad darytu extra Cezari, - jis vistiek liepe naturaliai gimdyti.
To pasekoje, sis gydytojas islaike savo "reitinga" del mazo Cezario operaciju skaiciaus, o mes 3 savaites pragulejom ligoninese su kraujosruvomis smegenyse (smaugimo pasekme) bei itariamom diagnozem tokiom kaip "stuburines kaklo dalies pazeidimas". Apie pralietas asaras ir nervus net nekalbu. Mazajai net nuskausminamuosius i kakla leido ( Jeigu butu buves laiku atliktas Cezaris, - viso to nebutu buve).
Taip, kad gerai jeigu viskas gerai - tokiu atveju manau pas bet kuri gydytoja pagimdysit, bet jeigu neduok D kas nors gimdymo metu atsitiktu, - is savo liudnos patirties (o veliau ir suzinojau kitu panasiu atveju pas sita gydytoja), tai tikrai siulyciau pasiieskoti kito gydytojo.
Sekmes Jums visoms ir lengvu gimdymu.
aliuncik
2011 11 25, 13:18
QUOTE(Karolinos Mama @ 2011 11 06, 22:33) Šis gydytojas savo profesijos ASAS. Didelis ačiū už du atliktus Cezario pjūvius.  Sveikos.parasykite prasau i az kiek kainuoja pas gyd. Cp ir gimdymas. Dekuj
aliuncik
2011 11 28, 23:08
QUOTE(aliuncik @ 2011 11 25, 15:18) Sveikos.parasykite prasau i az kiek kainuoja pas gyd. Cp ir gimdymas. Dekuj  Kazkodel nieks neatraso...
o man labai idomu kaip su juo del gimdymo tartis? Ar reikia geriau nueiti pas ji privaciai? ar tiesiog i AK ateiti? Kaip ten su pinigeliais? AK kaba lapas su kainomis. Tai pasirinkti gyd. kainoja - ~700lt. Tai kas ieina i ta kaina?  Jeigu sumokesiu i kasa - tai reiskia tas gyd. ir atvaziuos kai ateis mano laikas gimdyti? Kas gali paaiskinti?
QUOTE(Revla @ 2011 12 03, 16:46) o man labai idomu kaip su juo del gimdymo tartis? Ar reikia geriau nueiti pas ji privaciai? ar tiesiog i AK ateiti? Kaip ten su pinigeliais? AK kaba lapas su kainomis. Tai pasirinkti gyd. kainoja - ~700lt. Tai kas ieina i ta kaina?  Jeigu sumokesiu i kasa - tai reiskia tas gyd. ir atvaziuos kai ateis mano laikas gimdyti? Kas gali paaiskinti? Tai reiskia, kad mokesite i kasa+ tiek kiek sutarta su gydytoju Kadangi mano pirmuju vaiku gydytoja emigravo, tai treciajai atzalai pasirinkau JUrsena. Na, ziuresim kaip bus... Parasysiu po Naujako! Siaip galiu pasakyt viena, ne viskas priklauso nuo gydytojo, bet daug labai nuo musu paciu, kaip mes laukiam tu ivykiu, kaip nusiteikiam jiems, koks poziuris i gydytojus ar personala... Bukit ramios, nepanaikuokit, geriau koncentruokites i tai kaip palengvinti savo ir vaikucio kancias. (As asmeniskai viska nuleidziu ant vyro, o tai kam jis ten reikalingas  Palengveja momentaliai!!!)
juranda
2011 12 18, 20:50
QUOTE(aliuncik @ 2011 11 28, 11:08) Kazkodel nieks neatraso...  gyd. pats kainos neįvardina, todėl kiekviena duoda kiek jai atrodo verta ir kiek gali duoti
Karolinos Mama
2012 01 09, 19:29
QUOTE(juranda @ 2011 12 18, 21:50) gyd. pats kainos neįvardina, todėl kiekviena duoda kiek jai atrodo verta ir kiek gali duoti  tikrai taip
kitisan
2012 01 16, 20:14
prisidedu prie padeku siam gydytojui - antradieni jo atlikto CP metu mums gime sunus. Nors nebuvom sutare, daktaras atvaziavo man paskambinus 5 val. ryto - aciu jam!! ir, kas bebutu keista, nereikejo moketi i kasa.. iki siol nesuprantu, kaip, bet pernelyg ir nesigilinau  operacija atliko puikiai - jau 3 diena vaiksciojau kaip neoperuota, o siandein jam isemus siula pamaciau, kad randas lb grazus, nepalyginamas su pirmuoju.
ernesin
2012 01 16, 21:17
QUOTE(kitisan @ 2012 01 16, 20:14) prisidedu prie padeku siam gydytojui - antradieni jo atlikto CP metu mums gime sunus. Nors nebuvom sutare, daktaras atvaziavo man paskambinus 5 val. ryto - aciu jam!! ir, kas bebutu keista, nereikejo moketi i kasa.. iki siol nesuprantu, kaip, bet pernelyg ir nesigilinau  operacija atliko puikiai - jau 3 diena vaiksciojau kaip neoperuota, o siandein jam isemus siula pamaciau, kad randas lb grazus, nepalyginamas su pirmuoju. Gal žinote kiek kainuoja privačios konsultacijos pas jį?
gertruda6
2012 01 18, 16:53
QUOTE(ernesin @ 2012 01 16, 21:17) Gal žinote kiek kainuoja privačios konsultacijos pas jį?  110 lt cia konsultacija ir echo, jei reik tyrimu dar papildomai apie 20lt uz slapimo ir 30 uz kraujo tyrima. Cia kainos privaziam kabnete Neliga, kur jis dirba. Siaip tai maziau nei kitur privaciai, nes esu ejus pas paprastas gydytojas kai dar nebuvau nescia tai po 200 suplodavau ir kompetencija ju zymiai mazesne nei Jurseno buvo.
LediDiDi1
2012 01 27, 17:25
Mergaitės, kurios susilaukėt mažylių su šio gyd. pagalba, parašykite man į AŽ, kokia suma atsilyginot. Čia kreipiuosi į tas, kurios tarėtės, ir visai nesvarbu: ar natur, ar CP, gydytojo darbo metu gimdėte, ar nedarbo. Labai lauksiu info ir iš anksto AČIŪ  .
|
|