Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar galima dažyti plaukus maitinančiai mamai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
druu
as daziau ir nestumo metu ir dabar kai maitinu,bet vat problema -nors dazai kokybiski, bet mano plaukai "visai spalvos neima" doh.gif
zmonaite
QUOTE(pienas @ 2011 05 17, 15:39)
Nebukite davatka ir negasdinkite zmoniu be reikalo ..
*

ai, jei [vaikų] sveikata yra joks reikalas, tai dažykit ir viską darykit, ko tik širdis geidžia biggrin.gif

taip, ir skalbimo milteliais rūpinuosi, kad nealergizuotų ir drabužius mėgstu natūralaus pluošto, plaukų maitindama nedažau - man patinka būti davatka = rūpintis sveikata bigsmile.gif
pienas
QUOTE(zmonaite @ 2011 05 17, 23:56)
ai, jei [vaikų] sveikata yra joks reikalas, tai dažykit ir viską darykit, ko tik širdis geidžia  biggrin.gif

taip, ir skalbimo milteliais rūpinuosi, kad nealergizuotų  ir drabužius mėgstu natūralaus pluošto, plaukų maitindama nedažau - man patinka būti davatka = rūpintis sveikata bigsmile.gif
*

Rupinkite i sveikata 4u.gif Tik nerasinekite ir negasdinkite kitu, kad jei nieko dar neatsitiko, tai atsitiks wink.gif
wilmaa
QUOTE(zmonaite @ 2011 05 18, 00:56)
ai, jei [vaikų] sveikata yra joks reikalas, tai dažykit ir viską darykit, ko tik širdis geidžia  biggrin.gif

taip, ir skalbimo milteliais rūpinuosi, kad nealergizuotų  ir drabužius mėgstu natūralaus pluošto, plaukų maitindama nedažau - man patinka būti davatka = rūpintis sveikata bigsmile.gif
*

tikrai nereikia gasdinti kitu ir prisigalvoti nebutu dalyku. As abu nestumus ir kai maitinau vaikus, daziau plaukus ir nesukau galvos nebutais dalykais. Mano nuomone mama turi save prisiziureti ir buti grazi-tvarkinga mama ir zmona, o ne vaikscioti pusiau ataugusiomis plauku saknimis ir kvailais isitikinimais doh.gif
muminukas
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 19, 11:09)
tikrai nereikia gasdinti kitu ir prisigalvoti nebutu dalyku. As abu nestumus ir kai maitinau vaikus, daziau plaukus ir nesukau galvos nebutais dalykais. Mano nuomone mama turi save prisiziureti ir buti grazi-tvarkinga mama ir zmona, o ne vaikscioti pusiau ataugusiomis plauku saknimis ir kvailais isitikinimais  doh.gif
*

drinks_cheers.gif na, jei moteris patenkinta, būdama minimum pusę metų nekirptais ir nedažytais plaukais (jeigu "normaliai" gyvenime reguliaraii dažo), tai jos pasirinkimas. aš taip negalėčiau schmoll.gif totali depresija apimtų.
Papildyta:
QUOTE(zmonaite @ 2011 05 03, 12:54)
labai šaunu, kad sveikas leliukas  4u.gif  bet juk visokie poveikiai sumuojasi, ne tik vaikučiui, bet ir mamai juk gali kas pasireikšti ir nebūtinai iš karto  mirksiukas.gif
*

taip taip, nepamirškime dar Černobylio ir dabar Japonijos. viskas sumuojasi, 15 amžiaus žmogus tik įkvėpęs dabartinio oro tikriausiai iškart galą gautų.
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2011 03 24, 09:23)
Po gimdymo plaukai pasikeicia kardinaliai - tiems, kas turejo tiesius buna, akd  susigarbanoja, kieno buvo lygus, pradeda pustis  doh.gif
pvz pas mane atsirado verpetas  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir nebegaliu grifkos nesioti, nes tragiskai iskelia ja  doh.gif
*

blink.gif nesu girdėjusi schmoll.gif visiškai nepasikeitė plaukai. na, po gimdymų kažkiek laiko slinko, bet viskas ilgainiui normalizavosi ir liko kaip buvę.
wilmaa
QUOTE(muminukas @ 2011 05 19, 14:41)
drinks_cheers.gif na, jei moteris patenkinta, būdama minimum pusę metų nekirptais ir nedažytais plaukais (jeigu "normaliai" gyvenime reguliaraii dažo), tai jos pasirinkimas. aš taip negalėčiau  schmoll.gif totali depresija apimtų.
*

drinks_cheers.gif kiekvienas zmogus su savais isitikinimais ir savomis teorijomis mirksiukas.gif

o kad plaukai po gimdymo pasikeicia, tai jau irgi mitas lotuliukas.gif man nei po vieno gimdymo plaukai nesikeite, kokie buvo tiesus tokie ir liko, jokiu garbanu neatsirado blink.gif na cia gal kaip kam, bet pirma karta toki dalyka isgirdau blink.gif
muminukas
man tik antro nėšttumo metu labai greitai augo plaukai. ir dar naujų plaukų daug buvo priaugę. bet pagimdžius ir išslinko tie nauji plaukai. dabar trečio nėštumo matu plaukai auga kaip įprastai - ne per greitai ir naujų nepriaugo. plaukus dažiau ir visų 3 nėštumų metu, ir maitindama kol kas dar abu kartus. o maitinau ilgai - abu vaikus beveik po dvejus metus, trečiąjį tikriausiai irgi ilgai maitinsiu.
ejava
Dažiau plaukus ir besilaukdama, ir maitindama. Tiesa, renkuosi dažus be amoniako 4u.gif
Lotyna
QUOTE(Jolstute @ 2011 04 29, 17:16)
O as nedazau, nes vis dar dar maitinu... Viska gali daryti jei labai nori, bet kiek zinau to nerekomenduojama, ypac jei dazoma cheminiais dazais, kuriu vistiek kazkiek issikiria i organizma...Jau pakentesiu manau nedazius iki maitinimo galo, vistiek jau naturalus atauge mirksiukas.gif
Pacios turim apsispresti ko klausyti, o ko ne bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif

As stengiaus kuo reciau dazyti, nes mano ataugusiu saknu nesimato - dazau beveik savo naturalia spalva, tik siek tiek su atspalviu .. Renkuosi dazus be amoniako, tik naturalius .. drinks_cheers.gif
lienusia
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 19, 13:48)
drinks_cheers.gif  kiekvienas zmogus su savais isitikinimais ir savomis teorijomis  mirksiukas.gif

o kad plaukai po gimdymo pasikeicia, tai jau irgi mitas  lotuliukas.gif  man nei po vieno gimdymo plaukai nesikeite, kokie buvo tiesus tokie ir liko, jokiu garbanu neatsirado  blink.gif na cia gal kaip kam, bet pirma karta toki dalyka isgirdau  blink.gif
*

na tikrai nesutikciau, kad mitas tai, kad keiciasi plaukai. labai daug kam i zpazistamu, ir man paciai pasikeite plaukai. mano visad buvo super garbanoti, o po abieju gimdymu tiesus kaip sienas, ir nieko su jais padaryti negaliu. su bigudukais susuku, lako vos ne puse buteliuko supurskiu, o po pusvalandzio vel tiesus karciai kabo. taip kad kiekvienai vis kitaip su tais plaukais...
pheasant
As daziau, nevaiksciosi gi ataugusiomis saknimis 4u.gif
solnyszko
Plauku dazymas tikrai maziau kenkia negu laukimas kada nustosi maitint ir galesi pagaliau susitvarkyt. O kai pasiziurejus i veidrodi pamatai butybe ataugusiais ir nutriususiais plaukais tai visai nieko gero...
anoli86
Nestumo metu daziau,dabar maitinu ir irgi dazau smile.gif
Echmėja
sveikos,o lakavot nagus nestumo metu?nes sako kad tai gali sukelti apsigimima g.gif
jiji808
Nu dazykit jus tuos plaukus, as ir daziau, bet tikrai ne kas menesi ir pirkau ir dar perku (nes maitinu) is ekologiskos parduotuves, gal ne 100 proc. naturalius bet vistiek manau geriau. Dazau karta i 3 menesiu. Nagus kai laukiausi tai retkarciais pasidazydavau, pasipaisalioti megstu ant ju ka grazaus, bet tikrai nedaznai, pries ziemos sventes ir pries gimdyma 4u.gif Pasupuosiau biggrin.gif O dabar tai lakuoju tik bespalviu, nes su ilgesniais naguciais vis ibreziu maziukei, tai tiesiog tvarkingas trumpu nagu neutralus manikiuras.
Keja
QUOTE(jiji808 @ 2011 09 26, 12:18)
Nu dazykit jus tuos plaukus, as ir daziau, bet tikrai ne kas menesi ir pirkau ir dar perku (nes maitinu) is ekologiskos parduotuves, gal ne 100 proc. naturalius bet vistiek manau geriau. Dazau karta i 3 menesiu. Nagus kai laukiausi tai retkarciais pasidazydavau, pasipaisalioti megstu ant ju ka grazaus, bet tikrai nedaznai, pries ziemos sventes ir pries gimdyma 4u.gif  Pasupuosiau biggrin.gif  O dabar tai lakuoju tik bespalviu, nes su ilgesniais naguciais vis ibreziu maziukei, tai tiesiog tvarkingas trumpu nagu neutralus manikiuras.
*

Sutinku 100%, jau neikim taip baisiai i krastutinumus, na zinoma, cia jau kiekvienai asmeniskai, bet as tikrai blogai jauciuos jei sau buciau negrazi ir nesusitvarkius, manau ir vaikeliui teigiamos emocijos svarbu 4u.gif mamos, mylekim ir save, tada mus ir mazyliai ir vyrai myles biggrin.gif
Na per angus tikari nieko blogo nepraeis, juk nagas yra sukietejusi medziaga smile.gif
limpopo123
Daziaus ir per nestuma ir dabar maitindama tongue.gif o kas cia blogo g.gif
sigullka
ax.gif Šiaip aš taip pat dažiau neštumo pradžioje, paskui jau nebedažiau - ai, geriau nerizikavau nu maža kas... Tiesa, maitindama plaukustai dažiau, bet irgi vieną kartą... blush2.gif
suntea7
QUOTE(Keja @ 2011 09 27, 17:49)
jau neikim taip baisiai i krastutinumus, na zinoma, cia jau kiekvienai asmeniskai, bet as tikrai blogai jauciuos jei sau buciau negrazi ir nesusitvarkius, manau ir vaikeliui teigiamos emocijos svarbu 4u.gif mamos, mylekim ir save, tada mus ir mazyliai ir vyrai myles biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
Tiek nėštumo metu dažiau, tiek dabar po gimdymo jau vieną kartą dažiau.
jiji808
su nagu lakavimu labai nepiktnaudziaukis, nes per uosle gaunama dozele chemikalu... nu viskas su saiku ir ok bigsmile.gif
dovil14
Nestumo metu plaukus daziau, bet su specialiais, be amoniako. Tik nagucius ir toliau lakuoju, o salinu nagu lako nuemeju su amoniaku, tikiuosi, galima.
cookie-
As taip pat ir nestumo metu kelis kartus daziau, ir dabar po gimdymo jau karteli daziau smile.gif
dovil14
QUOTE(cookie- @ 2011 10 23, 10:48)
As taip pat ir nestumo metu kelis kartus daziau, ir dabar po gimdymo jau karteli daziau  smile.gif
*

Gal pastebejot kokiu nors pozymiu su leliuku po gimdymo? Ar nealergiskas?
lily2010
Baikit parintis mergytes del nagu lako ir plauku dazu ax.gif negi jie yra tokie nuodingi,kad esant ne nesciom mes dazom plaukus kas menesi,lakuojam kas savaite ir esam sveikos ir gyvos.maziau nesamoniu savo galvelese 4u.gif
dovil14
QUOTE(lily2010 @ 2011 10 24, 18:11)
Baikit parintis mergytes del nagu lako ir plauku dazu ax.gif negi jie yra tokie nuodingi,kad esant ne nesciom mes dazom plaukus kas menesi,lakuojam kas savaite ir esam sveikos ir gyvos.maziau nesamoniu savo galvelese 4u.gif
*

tikiuosi, kad tai tik bereikalingi papildomi nervai 4u.gif
dzagne
Nestumo metu nedaziau plauku, naudojausi proga atsiauginti savo naturalius plaukus biggrin.gif bet po gimdymo visgi neislaikiau, labai norejosi pasikeisti, tik nerimavau,kad nepakenktu mazajam, nes daug kam alergiskas buvo verysad.gif daziau atseit be amoniako dazais ir viskas buvo oki, suneliui jokiu alergiju biggrin.gif
tirine
Kai laukiausi,daziau pora kartu.Dabar vel noreciau dazyti,bet mazoji atima visa laika ir visas jegas,tai vis dar nenusidazau biggrin.gif
cookie-
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 23, 14:23)
Gal pastebejot kokiu nors pozymiu su leliuku po gimdymo? Ar nealergiskas?
*

nieko neiprasto nepastebejau, jokiu alergiju nepasireiske smile.gif
dovil14
QUOTE(cookie- @ 2011 11 13, 20:05)
nieko neiprasto nepastebejau, jokiu alergiju nepasireiske smile.gif
*

puiku mirksiukas.gif
jolanta9
aš tai dažiau ir nėščia būdama ir dabar kai maitinu tą patį dariau ir su pirmu vaiku jokių alergijų ar šiaip nesklandumų nepastebėjau
WaiwaDv
Taipogi daziau ir nestumo metu ir dabar kol vis dar maitinu. jokiu pasaliniu poveikiu. mano nuomone dabar geru dazu sudetis nera tokia pavojinga kaip kadaise buvo, gi gamyba tobuleja. Daug pirkeju prarastu dazu gamintojai jei ir toliau gamintu sweikatai pavojigus produktus. Kalbu apie normalius plauku dazus, zinomais vardais, o ne apie kioskeliuose perkamus uz daugiausiai 5 lt "padielkas" g.gif
uoga X3
Dabar yra dazu is naturalesniu medziagu, be amoniako.
Ne taip, kaip anksciau, net nosi riesdavo nuo dazu kvapo doh.gif tongue.gif
MissMartini
QUOTE(uoga X3 @ 2011 11 25, 17:26)
Dabar yra dazu is naturalesniu medziagu, be amoniako.
Ne taip, kaip anksciau, net nosi riesdavo nuo dazu kvapo doh.gif  tongue.gif
*

Butent thumbup.gif Tikrai galima dazyt, kirpt ir plaut mirksiukas.gif
rircik
nei kirpau,nei daziau, esu prietaringa, o be to chemija cia tas dazymas, juk pakliuna i maziuko organizma
pupsė*
nu nežinau, nežinau... jei čia visos pastojusios ir maitinančios nesikirptų ir nesidažytų, tai oi oi oi ... nesąmonė smile.gif žinoma galima. dariau taip, ir darysiu smile.gif
Treciadiene
Aš ir kirpau ir dažiau plaukus, abu vaikai gimė neišnešioti, bet aš neprietaringa, šitų dalykų nesieju smile.gif
...sara...
Aš ir kirpau ir dažiau (po 12-os savaitės) nestuke.gif
ziogelis2003
esu girdėjusi ginekologo komentarą, kad šitų dalykų nereikia sieti,o nėščia moteris kaip ir bet kuri kita turi atrodyti gražiai ir jaustis gerai. Tai man atrodo kai gražiai atrodai ir jautiesi gerai, negi žiūrėsi į savo žilą galvą visus 9 mėnesius, bent mane ta problema ištiko dar gerokai iki 30 -ojo gimtadienio
vyykaam
Daziau, kai dukrytei buvo 2 men.
zujkytia1985
skaiciau kad dazyti tikrai galima, svarbu rinktis kokybiskus plauku dazus!!
zmonaite
plaukų dažai - verta žinoti gan neblogas straipsnis apie dažų sudėtį. Nekategoriškas, pažadu biggrin.gif
*Rasiux000*
DAZNAI MAMOS SU LELIUKAIS NETURI LAIKO VAIKSCIOTI PO KIRPYKLAS.
Greitai ir labai kokybiškai nudažysiu plaukus Jūsų namuose su Jūsų dažais.
Jei dažų neturite – nupirksiu už papildomą mokestį (turite žinoti dažų spalvos kodą).

Turiu aukštąjį išsilavinimą magistro laipsnį, čia mano papildomas užsiėmimas.
Konfidencialumą garantuoju. Turiu rekomendacijas.

Kaunas 869870100
Gaske
Esu girdėjusi, kad tiek nėštumo metu, tiek maitinant geriau nedažyti plaukų, nagų ir pan. Viena draugė to laikėsi, o man vis dėlto atrodo, kad savimi ir tada reikia pasirūpinti - jei sau patiksi būdama pasigražinusi, tada ir kitų akyse atrodysi kitaip. Nors visų pirma moteriai, manau, knieti patikti sau smile.gif Bent jau man taip rodosi...
inetukea
as tiek nestumo metu daziau, tiek ir dbr nors maitinu mp, manau nk blogo, juk reikia save prisiziureti smile.gif
-Alice-
QUOTE(inetukea @ 2012 02 02, 00:52)
as tiek nestumo metu daziau, tiek ir dbr nors maitinu mp, manau nk blogo, juk reikia save prisiziureti smile.gif
*

aš irgi tokios pačios nuomonės. Dažiau ir dažysiu 4u.gif
tulpe5
Gal dazai ir kenkia kazkiek,nesigilinau.Bet kiek teko kalbetis su moterimis,visos stengiasi buti grazios ir nestumo metu.As nedaziau plauku kelis menesius pries gimdyma ir pora po jo.(Kai isejau i dekretines atostogas).Na,o darbe vaikscioti nesusitvarkius nenoreciau smile.gif
mo.U
Plaukučius dažiau, kai buvau neščia, tad ir kai maitinau nemačiau priežasties jų nedažyt. mirksiukas.gif
ekona
as dazau ax.gif
laumir
galima ir net reik savim rupintis-nesusisukit i kiauta mirksiukas.gif
dream85
Aš irgi manau, kad nestuke.gif turi savimi rūpintis, atrodyti gražiai, o po gimdymo tuo labiau, juk nueiti į kirpyklą tai jau šioks toks prasiblaškymas, poilsis ir truputis laiko sau mirksiukas.gif o bent kartą per mėnesį, keletą valandų ir tėtis gali puikiai mažyliu pasirūpinti mirksiukas.gif be to manau jog ir tam pačiam tėčiui paistempusi ir savimi besirūpinanti mamytė yra žymiai mielesnė ir patrauklesnė mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.