Daziau nestumo metu ir po gimdymo. Nezinia kaip atrodyciau, jei nustociau dazyti
As irgi daziau ir nescia budama ir po gimdymo!
nedaziau ir nedazau. kai nustosiu maitinti prisidazysiu. neveltui manau gydytojai pataria privengti visokiu chemikalu, nes viskas eina i pienuka
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 08 13, 12:05) as daziau plaukus, dukrytei buvo apie menesi, bet kad spalva isejo visiskai kitokia negu norejau, nes kaip man paaiskino, cia del hormonu
na jei kiekviena karta pergyventi, kad viskas eina i MP, tai ir nukvakti galima...ore irgi yra kenksmingu medziagu, tai ka nekvepuot?
Budama nescia daziau kas menesi saknis- sviesinau
Tik kai nescia buvau - tai plauku nekirpau
Daziausi nestumo metu, ruosiuosi ir dabar dazytis kai jau to prireiks, neketinu nusepus vaiksciot, nemanau, kad cia kazkas aplamai gali but blogo
Žinoma kad galima
manau cia bobuciu pasakos, kad negalima, daziau per abu nestumus plaukus ir nieko nenutiko
As irgi daziau ir nestumo metu ir pagimdzius
Aisku, kad daziau, juk dabar dazai ne tokie kaip pries dvidesimt metu buvo...
As taip pat daziau plaukus nestumo metu ir pagimdzius. Tik renkuosi augalinius dazus.
tikrai taip..ir nėštumo ir maitinimo laikotarpiu galima
Idomi tema...gal isties yra zmoniu,kurie abejoja?...Aisku,kad galima dazyti plaukus.Tai neturi jokios itakos maitinimui.
Daziausi ir nescia ir maitindama plaukus, maitinau metus, juk nebusiu du metus nesidazius plauku
nestumo metu ir dabar kai maitinu vistiek dazaus plaukus
O as per nestuma nei kirpau, nei daziau plauku. Bet jie man tik ataugo gerokai, o ir spalva paryskejo, atrode kaip dazyti ir dabar dar nereikia dazyt
Man tai atrodo kag galima viskas, tik va ar rezultatas bus toks, kokio tikiesi - ne faktas
as tai daziau maitindama
manau, kad tikrai galima augaliniais dazais
mano manymu galima
QUOTE(Panelee @ 2009 12 13, 15:27) O Jums neslinko plaukai? As irgi jau noreciau pasigrazinti, jau ir nebemaitinu, bet plaukai dar vis paslenka,baisu,kad plika nelikciau nusidazius plaukus Slinko, tik dabar apstojo kai nebemaitinu QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2009 12 12, 03:07) manai augaliniai paveiks pigmentą? šiaip per nėštumą ir cheminiai vos "ima" dėl pakitusios hormonų pusiausvyros ir t.t., kažina kaip su augaliniais būtų nu nezinau jau kokie 6 metai dazausi augaliniais dazais ir per nestuma daziausi, aisku ne kiekviena menesi kaip buvau ipratusi (bent saknis) ir dabar maitindama dazau. ir savo ginekologes ir pediatres klausiau, tai sake "ne tie laikai, kad nedazyti:))" tai ir dazau:) o kodel sakai, kad gali neimti spalva? Papildyta: QUOTE(Panelee @ 2009 12 13, 15:27) O Jums neslinko plaukai? As irgi jau noreciau pasigrazinti, jau ir nebemaitinu, bet plaukai dar vis paslenka,baisu,kad plika nelikciau nusidazius plaukus slenka tie plaukai, bet kaip supratau cia visoms maitinancioms slenka:) nu ka padarysi:) juk visa laika tai nemaitinsim ir nustos slinkti:) QUOTE(rainak @ 2009 12 15, 00:43) nu nezinau jau kokie 6 metai dazausi augaliniais dazais ir per nestuma daziausi, aisku ne kiekviena menesi kaip buvau ipratusi (bent saknis) ir dabar maitindama dazau. ir savo ginekologes ir pediatres klausiau, tai sake "ne tie laikai, kad nedazyti:))" tai ir dazau:) o kodel sakai, kad gali neimti spalva? Aš metus laiko dažiau augaliniais kol atsibodo, kad vos po kelių plovimų spalva nusiplauna, nublunka.. Ir iš šokoladinės pasidaro į raudonumą-ryžumą tokį
As daziau ir nieko cia tokio blogo nematau, klausiau as savo kirpejos apie apie maitinancias ir nestukes
QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2009 12 15, 01:09) Aš metus laiko dažiau augaliniais kol atsibodo, kad vos po kelių plovimų spalva nusiplauna, nublunka.. Ir iš šokoladinės pasidaro į raudonumą-ryžumą tokį tada aisku:) jo cia tikrai taip yra, jeigu nori spalva pakeisti is sviesios i tamsia ir atvirksciau, nezinau del ko taip yra, bet kai norejau pasisviesinti kirpeja sake, galim sviesinti bet nenusisviesins, tipo kol nescia ir maitini (cia su augaliniais), tai ir vaikstau toliau sokoladine:))
As dazaus su naturaliais dazais be amoniako, ir tikrai nemanau, kad vaikuciui tai kenkia! Daug blogiau aplink mus uztersta aplinka, nesveikas maistas!
del plauku dazimo galiu pasakyt kad galima man pati genekologe pasake kad galiu ir privalau gerai atruodit kad nieko baisaus
Daziausi nestumo metu, dazysiuos ir zindydama
manau,kad galima,bet aš nerizikuočiau
manau, kad galima ir artimiausiu metu ruošiuosi į kirpyklą
kai laukiaus nesidaziau, bet kai pagimdziau tai jau uz poros savaiciu nulekiau i salona. Tokia pabaisa jauciausi su ataugusiomis saknimis. I veidrodi jau baisu buvo ziureti. Kai grizau is kirpyklos pasijutau zmogumi
Daziau kai laukiausi ir kai maitinau. Juk mamyte irgi turi buti grazi ir save myleti
DAZAU PLAUKUS
Jei jau labai baisu, juk galima rinktis augalines kilmes dazus, be visokiu amoniaku ir panasiai
Manau, kad ne tik galima, bet ir reikia.Juk kai mama grazi ir laiminga - tai ir vaikai tokie pat
o as nedaziau plauku, bet kai tik pagimdysiu leksiu i kirpykla....
ir dziaugiuosi, nes ir plaukai atsigavo per ta laika
tikrai galima
Su pirmu ir plauku nedaziau, ir kavos negeriau ir dar visokiu prietaru laikiausi. Su antru gyvenau normalu gyvenima, todel ir nestumas, ir gimdymas buvo lengvesni. Tie prietarai - tai tik baimiu varymas ir taip visko prisigalvojanciai nesciai moteriskelei ...
|