Nesenai pagimdziau vaika ir dabar lb noriu dazyti plaukus...
o kodel turetu but negalima?
QUOTE(Raselelyte @ 2009 05 06, 18:04) ir nestumo metu daziau ir daba kas menesi dazau...maitinu MP, nieko tame baisaus nematau, viskas okei Pritariu
AS DAZIAU KAI BUVAU NESCIA IR DABAR DAZAU NORS MAITINU. NIEKO BAISAUS TAME NAMATAU. TAI JUK NE RUKALAI, NE NARKOTIKAI AR ALKOHOLIS
Nieko baisaus tas dazymas. Man nuomone, tik naujovemis nesidomincios daktares gali tokias nesamones sneketi, kad negalima...
o kodel gi ne?
as ir budama
Aciu visoms merginoms uz patarima,tai rytoj uzsirasysiu i salona
Ir nėščia ir maitindama dažiau, kaip visa laiką
na o mano pažįstama prigąsdino jog nusidažė kai dukrytei buvo 3 mėn. ir pienuko nebeliko. tai kiek bijau. Dabar mano sūneliui 1,5 mėn. .
Man pačiai su plauku dažymu nutiko taip, kad nuėjau nusidažiau ir po keliu valandu gimdymas prasidėjo. Manau, kad ta chemija kiek paįtakojo, nors gal tik sutapimas. Nžn QUOTE(avesta @ 2009 05 16, 13:23) na o mano pažįstama prigąsdino jog nusidažė kai dukrytei buvo 3 mėn. ir pienuko nebeliko. tai kiek bijau. Dabar mano sūneliui 1,5 mėn. . Man pačiai su plauku dažymu nutiko taip, kad nuėjau nusidažiau ir po keliu valandu gimdymas prasidėjo. Manau, kad ta chemija kiek paįtakojo, nors gal tik sutapimas. Nžn Cia tikrai tik sutapimas, nes as dazau dabar ir dazysiu kai maitinsiu, nes negaliu pakesti, kai eina moterys - puse galvos juodai, puse baltai
manau svarbu naudoti plauku dazus tuos kur ir naudojai, nieko naujo neeksperimentuoti, nes oda kazi kaip gali sureaguoti su naujais.
jau kaip nedazytais ir ataugusiais plakais vaiksto nestukes - tai man tragedija turime prisiziureti ir buti zavios
As tai tiek nestumo metu, tiek maitinant daziau plaukus.Mano labai zyli plaukai, tai jeigu buciau nedaziu, tai buciau panasi i ciucela
Ir aš dažiausi plaukučius tiek nėštumo tiek maitinimo laikotarpiu ir jokių problemų neturėjau
Ir as daziausi plaukus viso nestumo metu. Viskas buvo gerai. Juk nestumas ne liga, reikia graziai atrodyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 16, 17:35) QUOTE(dianele @ 2009 05 17, 15:58) Ir as daziausi plaukus viso nestumo metu. Viskas buvo gerai. Juk nestumas ne liga, reikia graziai atrodyti Pritariu Beje tiek maciau
Aš taip pat dažiau, bet augaliniais dažais. Kirpėja daug chemijos nerekomendavo.
as daziau ir kai laukiausi ir maitndama,jug dabar dazai naturalesni ir nera ko bijoti
As taip pat dariausi sukuosenas ir daziausi, tai buvo vienas is budu pailseti ir atitrukti nuo rutinos bent 3 h
daziau kai laukiuos, siaip sake kirpeja kad galima dazyt kas maitina, tiesiog dazai zymiai trumpiau laiko
Nestumo metu plauku nedaziau, nagu irgi nelakavau, o maitinant MP daziau naturaliais dazais. Laikosi normaliai, nepasakyciau kad nusiplove ar dar kazkas. Tik slenka kuokstais, kirpeja sako toks periodas ne nuo dazu.
[quote=avesta,2009 05 16, 13:23]
na o mano pažįstama prigąsdino jog nusidažė kai dukrytei buvo 3 mėn. ir pienuko nebeliko. tai kiek bijau. manau, kad cia teisiog sutapimas. as pati daziausi jau 3 kartus (suneliui jau 8 men) ir pienas nedingo. nors mano manymu kazkiek tos chemijos i kraujotaka patenka, o po to ir i pieneli, bet cia yra per mazos dozes kad vaikui itakotu.
as daziau plaukus ir nestumo metu ir dabar kai maitinu,manau cia nieko blogo,juk dazai nepapuola i piena
QUOTE(avesta @ 2009 05 16, 13:23) na o mano pažįstama prigąsdino jog nusidažė kai dukrytei buvo 3 mėn. ir pienuko nebeliko. tai kiek bijau. Dabar mano sūneliui 1,5 mėn. . Man pačiai su plauku dažymu nutiko taip, kad nuėjau nusidažiau ir po keliu valandu gimdymas prasidėjo. Manau, kad ta chemija kiek paįtakojo, nors gal tik sutapimas. Nžn Nemanau kad sitie dalykai tarpusavyje susije. As daziausi kai vaikui buvo 1 men ir nieko neatsitiko. Kad nebutu per daug chemijos galima dazyti dazais be amonijako, jie svelnesni. Jei nescia ar maitinat sviesinant plaukus gali nenusidazyti taip kaip norit, cia man kirpeja taip sake.
Man net klausimas toks nekilo
Vėjai kažkokie. Sąsajo nelabai matau. Manau, kad tikrai galima dažyti. Aš dažiau.
ir as nesusimasciau, kol sendien wienai draugei neuzsiminiau, kad einu plauku dazytis, o toji sako, kad negalima, nustebau...pirma karta girdziu, kad maitinanciai negalima
žinoma kad galima,nemanau kad pakenktu
nieko ner baisiau uz mama-maura
ir kam cia toks klausimas iskilo?
hmmm...
Daziau ir ne karta. Kitos ir nescios budamos dazo.
Dažiau ir nėščia, dažau ir maitindama. Aš sau noriu patikti, o ne gėdytis
as irgi manau kad plauku dazymas vaikeliui nepakenks
Daziau, kai nescia buvau ir daziau, kai maitinau, viskas buvo gerai, zadu vel dazyt
Mano drauge kirpeja. Sake tikrai galima, ji ir pati dazesi ir aplinkui girdziu, kad nieko blogo
QUOTE(avesta @ 2009 05 16, 13:23) na o mano pažįstama prigąsdino jog nusidažė kai dukrytei buvo 3 mėn. ir pienuko nebeliko. tai kiek bijau. Dabar mano sūneliui 1,5 mėn. . Man pačiai su plauku dažymu nutiko taip, kad nuėjau nusidažiau ir po keliu valandu gimdymas prasidėjo. Manau, kad ta chemija kiek paįtakojo, nors gal tik sutapimas. Nžn čia aš rašiau. nuo to laiko porąkart dažiau plaukus. MP tikrai nesumažėjo QUOTE(Raselelyte @ 2009 05 06, 17:04) ir nestumo metu daziau ir daba kas menesi dazau...maitinu MP, nieko tame baisaus nematau, viskas okei 100% neirodyta kad paluku dazymas turi poveiki ant mazylio, bet tyrimai jau vyksta. Kiekvienais metais vis daugiau ir daugiau vaiku suserga alerginemis ligomis. Busimai ir maitinanciai mamai butinai reikia atkreipti demesi ka jinai valgo, kokkios kokybes ir kiek jame konsrvantu kuriu is viso reikia vengti. Itariama kad plauku dazymas, naudojimas purskiamu hemikalu, kvepalu ir tepimas ant kunu netgi kai kuriais kremais gali sukelti alergija/astma pas vaika, ir nebutinai is karto. Alergija gali pasirodyti zimiai veliau. Kosmetika pilna hemikalu ir hormonu Jei mamai svarbiausia buti ne "kutvalai" o ne vaiko sveikata tai dazykis kiek nori, tik vat kaip del sazinies: Ar as viska padariau kad apsaugoti mano vaika.. QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 05 06, 19:44) man daktare nepatare dazyt, o pasigrazint tai norejos, plaukai baisiai nuauge, tai pasisruogavau plaukus, ir vel pagrazejus Dk daktari irgi pataria nedazyti plaukus arba naudoti ekologiskus dazus ir kosmetika. Vaiko drabuziukus plauti bekvariais milteliais, nenaudoti kvepalu ar kitos priemones su kvapais ypac pirmus menesius. Vaikas turi jausti mamos kuno kvapa. Tai ne juokas turieti vaikeli su odos ar kvepavimo taku hroniskais susirgimais
Tik senos bobutes gali patarineti ir nedazyti ir nekirpti plauku. Na, nereikia taip nukvakti, juk cia tik prietarai, lygiai kaip ir perbegusi kate ir pan. Kas tiki tuom, tas ir tikes tokiom nesamonem. As pvz, netikiu nei prietarais, nei tuom, kad negalima dazyti. Dazydavau sviesiai ir budama nescia ir plaukai buvo grazus, tik dabar nuslinko nemazai. Taigi tiesos yra tik tame, kad sviesindamos dar paspartinam plauku silpnejima, kurie po gimdymo apsilpsta, o ne tame, kad vaikui persiduos...Tai gal dar nesidazykim visiskai, netepkim kremo, ir einam apipleiskanejusios...Tada ne tik vyrai pabegs, o ir vaikai gedysis tokiu mamu...
as daziau plaukus, dukrytei buvo apie menesi, bet kad spalva isejo visiskai kitokia negu norejau, nes kaip man paaiskino, cia del hormonu
Daziau ir nestumo metu, dazysiu ir toliau, tiesa mano dazymas tik sruogeles, tai kaip ir tiesioginio salycio su oda nera
|