Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar galima dažyti plaukus maitinančiai mamai?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
lastochka
Nesenai pagimdziau vaika ir dabar lb noriu dazyti plaukus...
Raselelyte
QUOTE(lastochka @ 2009 05 06, 15:55)
*

ir nestumo metu daziau ir daba kas menesi dazau...maitinu MP, nieko tame baisaus nematau, viskas okei thumbup.gif tikrai kaip kutvela nevaiksciosiu lotuliukas.gif
-->BLOOONDINKA<--
*

man daktare nepatare dazyt, o pasigrazint tai norejos, plaukai baisiai nuauge, tai pasisruogavau plaukus, ir vel pagrazejus thumbup.gif
pomada
o kodel turetu but negalima? g.gif
SuperMeska
QUOTE(Raselelyte @ 2009 05 06, 18:04)
ir nestumo metu daziau ir daba kas menesi dazau...maitinu MP, nieko tame baisaus nematau, viskas okei  thumbup.gif  tikrai kaip kutvela nevaiksciosiu  lotuliukas.gif
*

Pritariu thumbup.gif As irgi daziau plaukus, kai laukiausi. Nebusi juk visa apsiurusi ir ataugusiais plaukais vien del to, kad esi nescia. O kad pagimdziusiai atseit negalima dazyt plauku, tai man net i galva nesautu tokia mintis. Patarciau maziau ieskoti problemu ten, kur ju nera mirksiukas.gif
DASIK
AS DAZIAU KAI BUVAU NESCIA IR DABAR DAZAU NORS MAITINU. NIEKO BAISAUS TAME NAMATAU. TAI JUK NE RUKALAI, NE NARKOTIKAI AR ALKOHOLIS g.gif
priklausomybe
Nieko baisaus tas dazymas. Man nuomone, tik naujovemis nesidomincios daktares gali tokias nesamones sneketi, kad negalima...
lincia_pincia
o kodel gi ne? blush2.gif
as ir budama nestuke.gif daziau... tiesa, cheminius dazus pakeiciau i augalinius blush2.gif
chiccita_
O kad pagimdziusiai atseit negalima dazyt plauku, tai man net i galva nesautu tokia mintis. Patarciau maziau ieskoti problemu ten, kur ju nera mirksiukas.gif
*

[/quote]

pritariu smile.gif
lastochka
Aciu visoms merginoms uz patarima,tai rytoj uzsirasysiu i salona thumbup.gif
IngaEstera
Ir nėščia ir maitindama dažiau, kaip visa laiką 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
avesta
na o mano pažįstama prigąsdino jog nusidažė kai dukrytei buvo 3 mėn. ir pienuko nebeliko. tai kiek bijau. Dabar mano sūneliui 1,5 mėn. .
Man pačiai su plauku dažymu nutiko taip, kad nuėjau nusidažiau ir po keliu valandu gimdymas prasidėjo. Manau, kad ta chemija kiek paįtakojo, nors gal tik sutapimas. Nžn g.gif
Uksnė
QUOTE(IngaEstera @ 2009 05 07, 22:01)
Ir  nėščia ir maitindama dažiau, kaip visa laiką  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif aš taip pat
Margie
QUOTE(avesta @ 2009 05 16, 13:23)
na o mano pažįstama prigąsdino jog nusidažė kai dukrytei buvo 3 mėn. ir pienuko nebeliko. tai kiek bijau.  Dabar mano sūneliui 1,5 mėn. .
Man pačiai su plauku dažymu nutiko taip, kad nuėjau nusidažiau ir po keliu valandu gimdymas prasidėjo. Manau, kad ta chemija kiek paįtakojo, nors gal tik sutapimas. Nžn g.gif
*

Cia tikrai tik sutapimas, nes as dazau dabar ir dazysiu kai maitinsiu, nes negaliu pakesti, kai eina moterys - puse galvos juodai, puse baltai schmoll.gif Pvz su maistu mes daugiau chemijos gaunam negu 1 karta per menesi padazyt plaukus.
Diana_B_K
manau svarbu naudoti plauku dazus tuos kur ir naudojai, nieko naujo neeksperimentuoti, nes oda kazi kaip gali sureaguoti su naujais.
jau kaip nedazytais ir ataugusiais plakais vaiksto nestukes - tai man tragedija doh.gif
turime prisiziureti ir buti zavios nestuke.gif
JulijaR
As tai tiek nestumo metu, tiek maitinant daziau plaukus.Mano labai zyli plaukai, tai jeigu buciau nedaziu, tai buciau panasi i ciucela smile.gif, o juk taip norisi buti grazia mama ax.gif
Angeliocikas
QUOTE(JulijaR @ 2009 05 16, 19:39)
As tai tiek nestumo metu, tiek maitinant daziau plaukus.Mano labai zyli plaukai, tai jeigu buciau nedaziu, tai buciau panasi i ciucela smile.gif, o juk taip norisi buti grazia mama  ax.gif
*

thumbup.gif
mamakarolina
Ir aš dažiausi plaukučius tiek nėštumo tiek maitinimo laikotarpiu ir jokių problemų neturėjau smile.gif
dianele
Ir as daziausi plaukus viso nestumo metu. Viskas buvo gerai. Juk nestumas ne liga, reikia graziai atrodyti smile.gif
Margie
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 16, 17:35)

turime prisiziureti ir buti zavios  nestuke.gif
*

QUOTE(dianele @ 2009 05 17, 15:58)
Ir as daziausi plaukus viso nestumo metu. Viskas buvo gerai. Juk nestumas ne liga, reikia graziai atrodyti smile.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif Turime atrodyt nestuke.gif dar graziau nei iprastai, juk tai svarbiausias gyvenimo laikotarpis
Beje tiek maciau nestuke.gif apsileidusiu schmoll.gif ne tik nesidaziusius bet ir su neplauta galva doh.gif ir pati sau pasakiau kad tikrai taip nevaiksciuosiu
megė
Aš taip pat dažiau, bet augaliniais dažais. Kirpėja daug chemijos nerekomendavo. rolleyes.gif
Miglee
as daziau ir kai laukiausi ir maitndama,jug dabar dazai naturalesni ir nera ko bijoti 4u.gif
5imute
As taip pat dariausi sukuosenas ir daziausi, tai buvo vienas is budu pailseti ir atitrukti nuo rutinos bent 3 h
Bozenyte
daziau kai laukiuos, siaip sake kirpeja kad galima dazyt kas maitina, tiesiog dazai zymiai trumpiau laiko
Hasta
Nestumo metu plauku nedaziau, nagu irgi nelakavau, o maitinant MP daziau naturaliais dazais. Laikosi normaliai, nepasakyciau kad nusiplove ar dar kazkas. Tik slenka kuokstais, kirpeja sako toks periodas ne nuo dazu.
iruncia
*

Uzvakar kaip tik pasidaziau bigsmile.gif
tuzasss
[quote=avesta,2009 05 16, 13:23]
na o mano pažįstama prigąsdino jog nusidažė kai dukrytei buvo 3 mėn. ir pienuko nebeliko. tai kiek bijau.

manau, kad cia teisiog sutapimas. as pati daziausi jau 3 kartus (suneliui jau 8 men) ir pienas nedingo. nors mano manymu kazkiek tos chemijos i kraujotaka patenka, o po to ir i pieneli, bet cia yra per mazos dozes kad vaikui itakotu.
jeteiko
as daziau plaukus ir nestumo metu ir dabar kai maitinu,manau cia nieko blogo,juk dazai nepapuola i piena
sagute2
na o mano pažįstama prigąsdino jog nusidažė kai dukrytei buvo 3 mėn. ir pienuko nebeliko. tai kiek bijau.  Dabar mano sūneliui 1,5 mėn. .
*

Nemanau kad sitie dalykai tarpusavyje susije. As daziausi kai vaikui buvo 1 men ir nieko neatsitiko. Kad nebutu per daug chemijos galima dazyti dazais be amonijako, jie svelnesni. Jei nescia ar maitinat sviesinant plaukus gali nenusidazyti taip kaip norit, cia man kirpeja taip sake.
delphinas
Man net klausimas toks nekilo blink.gif Eini, ir dazaisi thumbup.gif Aisku, kaip ir visada, geriau kuo naturalesni dazai. O visa kita - bobuciu pasakojimai ir sutapimai, mano manymu...
Meškašunis
Vėjai kažkokie. Sąsajo nelabai matau. Manau, kad tikrai galima dažyti. Aš dažiau.
Nadiezda
ir as nesusimasciau, kol sendien wienai draugei neuzsiminiau, kad einu plauku dazytis, o toji sako, kad negalima, nustebau...pirma karta girdziu, kad maitinanciai negalima blush2.gif
vygita
žinoma kad galima,nemanau kad pakenktu smile.gif
Laukugelele
nieko ner baisiau uz mama-maura tongue.gif
vetruze
ir kam cia toks klausimas iskilo?
snieguoliuke
hmmm... g.gif nzn, bet daziau ir nieko wink.gif
Aupo
Daziau ir ne karta. Kitos ir nescios budamos dazo. rolleyes.gif
*Loli*
Dažiau ir nėščia, dažau ir maitindama. Aš sau noriu patikti, o ne gėdytis tongue.gif
Meškašunis
drinks_cheers.gif
QUOTE(Laukugelele @ 2009 06 10, 00:55)
nieko ner baisiau uz mama-maura  tongue.gif
*

Vaiva.S
QUOTE(*Loli* @ 2009 06 12, 18:20)
Dažiau ir nėščia, dažau ir maitindama. Aš sau noriu patikti, o ne gėdytis  tongue.gif
*

pritariu 100 procentu drinks_cheers.gif
ingusetija
as irgi manau kad plauku dazymas vaikeliui nepakenks smile.gif
renaciukas66666
QUOTE(Vaiva.S @ 2009 06 13, 21:36)
pritariu 100 procentu  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif
saulegraz@
Daziau, kai nescia buvau ir daziau, kai maitinau, viskas buvo gerai, zadu vel dazyt cool.gif
indzia
Mano drauge kirpeja. Sake tikrai galima, ji ir pati dazesi ir aplinkui girdziu, kad nieko blogo biggrin.gif
avesta
*

čia aš rašiau. nuo to laiko porąkart dažiau plaukus. MP tikrai nesumažėjo mirksiukas.gif Man didesnė blogybė atrodo kad teko gert antibiotikus, nors gydytojai leido maitinti. Ir, apskritai, šiais laikais nuo visokios chemijos toli nepabėgsi: surasti maisto be chemikalų - didelis žygis. ir ar vertos pastangos rezultatams???.... ax.gif vargu. nemanau kad mamoms naturalistėms atsiperka, na kad pvz. jų vaikučiai būna sveikesni ar pan.
fillipa
QUOTE(Raselelyte @ 2009 05 06, 17:04)
ir nestumo metu daziau ir daba kas menesi dazau...maitinu MP, nieko tame baisaus nematau, viskas okei  thumbup.gif  tikrai kaip kutvela nevaiksciosiu  lotuliukas.gif
*

100% neirodyta kad paluku dazymas turi poveiki ant mazylio, bet tyrimai jau vyksta. Kiekvienais metais vis daugiau ir daugiau vaiku suserga alerginemis ligomis. Busimai ir maitinanciai mamai butinai reikia atkreipti demesi ka jinai valgo, kokkios kokybes ir kiek jame konsrvantu kuriu is viso reikia vengti. Itariama kad plauku dazymas, naudojimas purskiamu hemikalu, kvepalu ir tepimas ant kunu netgi kai kuriais kremais gali sukelti alergija/astma pas vaika, ir nebutinai is karto. Alergija gali pasirodyti zimiai veliau. Kosmetika pilna hemikalu ir hormonu doh.gif mama naudodama juos per savo kuna arba piena perduoda vaikui.
Jei mamai svarbiausia buti ne "kutvalai" o ne vaiko sveikata tai dazykis kiek nori, tik vat kaip del sazinies: Ar as viska padariau kad apsaugoti mano vaika..
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 05 06, 19:44)
man daktare nepatare dazyt, o pasigrazint tai norejos, plaukai baisiai nuauge, tai pasisruogavau plaukus, ir vel pagrazejus  thumbup.gif
*

Dk daktari irgi pataria nedazyti plaukus arba naudoti ekologiskus dazus ir kosmetika.
Vaiko drabuziukus plauti bekvariais milteliais, nenaudoti kvepalu ar kitos priemones su kvapais ypac pirmus menesius. Vaikas turi jausti mamos kuno kvapa.

Tai ne juokas turieti vaikeli su odos ar kvepavimo taku hroniskais susirgimais doh.gif
(Lelija)
Tik senos bobutes gali patarineti ir nedazyti ir nekirpti plauku. Na, nereikia taip nukvakti, juk cia tik prietarai, lygiai kaip ir perbegusi kate ir pan. Kas tiki tuom, tas ir tikes tokiom nesamonem. As pvz, netikiu nei prietarais, nei tuom, kad negalima dazyti. Dazydavau sviesiai ir budama nescia ir plaukai buvo grazus, tik dabar nuslinko nemazai. Taigi tiesos yra tik tame, kad sviesindamos dar paspartinam plauku silpnejima, kurie po gimdymo apsilpsta, o ne tame, kad vaikui persiduos...Tai gal dar nesidazykim visiskai, netepkim kremo, ir einam apipleiskanejusios...Tada ne tik vyrai pabegs, o ir vaikai gedysis tokiu mamu...
kinder_surprise
as daziau plaukus, dukrytei buvo apie menesi, bet kad spalva isejo visiskai kitokia negu norejau, nes kaip man paaiskino, cia del hormonu doh.gif
Kulke
Daziau ir nestumo metu, dazysiu ir toliau, tiesa mano dazymas tik sruogeles, tai kaip ir tiesioginio salycio su oda nera mirksiukas.gif
LoveIs
QUOTE(Kulke @ 2009 08 18, 19:07)
Daziau ir nestumo metu, dazysiu ir toliau, tiesa mano dazymas tik sruogeles, tai kaip ir tiesioginio salycio su oda nera  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
Lygiai tokia pati situacija ir pas mane ax.gif Kazkaip niekad neabejojau del dazymo, tik kirpeja perspejo, kad rezultatas gali buti kitoks, nei laukiam mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.