Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KIDDIELAND zaislai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Auksta-panele
Sveikos mamytes!
Gal kurios vaikuciai zaidzia KIDDIELAND firmos zaisliukais? Kokiu turite atsiliepimu? Nes man jie pasirode neblogi, turintys daug veiklos ir tvirtos plasmases!
Lauksiu Jusu atsiliepimu! 4u.gif

PVZ.:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kuitulienė
Užtikau šitą temelę, nes ir pati ieškojau atsiliepimų - galvoju apie tokios "lavinamosios dėžutės" pirkima smile.gif

Na, o mano jaunikaitis gavo dovanų tokį pianiną, tai žaislas kaip žaislas smile.gif
Šiaip pagedo jis - nebesisuka nebesisupa ten tokie gyvuliukai, bet gal dėl to, kad vaikas dar per mažas jiems, jam didžiausias žaidimas buvo juos besisupančius nučiupti ir laikyti. Groti tebegroja, tai gal ir nieko... smile.gif
Tokie tat įspūdžiai...

chacepsut
na mes mielai tokia gelyte turetume
Limcamca
Man labai panašūs į Chicco žaislus rolleyes.gif
Nieko sau
Kaip kainos šių žaislų?
renax
Elelementarus kaip bruin skirti prekybiniam tinklui be savos linijos tik kopijos .
user posted image

user posted image
Man bent patinka firmos kurios investuoja i savu zaislu kurima , prigalvoja kazka unikalaus , kurios testuoja savo zaislus , o ne atpila elementarias kopijas ir tiek smile.gif
Auksta-panele
QUOTE(renax @ 2009 06 16, 12:42)
Elelementarus kaip bruin skirti prekybiniam tinklui be savos linijos tik kopijos .
user posted image

user posted image
Man bent patinka firmos kurios investuoja i savu zaislu kurima , prigalvoja kazka unikalaus , kurios testuoja savo zaislus , o ne atpila elementarias kopijas ir tiek smile.gif
*

Kazin kas nuo ko kopijuoja? g.gif smile.gif
renax
QUOTE(Auksta-panele @ 2009 06 16, 10:31)
Kazin kas nuo ko kopijuoja?  g.gif  smile.gif
*

Bruin seniai gamina toysrus prekinis zeklas , tai kad abejoju kad jam reiktu kopijuot tai kas rinkoje tik pasirode , bruin gelyte jau daugiau nei 5 metai bet is esmes bruin nera tas super zenklas ikuri bent lygiuotis verta lotuliukas.gif
Auksta-panele
QUOTE(renax @ 2009 06 16, 20:31)
Bruin seniai gamina toysrus prekinis zeklas , tai kad abejoju kad jam reiktu kopijuot tai kas rinkoje tik pasirode , bruin gelyte jau daugiau nei 5 metai bet is esmes bruin nera tas super zenklas ikuri bent lygiuotis verta  lotuliukas.gif
*

mmm smile.gif
Gal kuri mamyte noretu isbandyti is mano siulomu kiddieland zaisliuku, turetume daugiau atsiliepimu... ax.gif mirksiukas.gif
aivajg
mes turime masinele, ji pati vaziuoja, groja, bet mano sunui ji nelabai jam labiau patinka paprasti modeliukai smile.gif

SIVERIJA
Mes turime
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

labai labai fainas žaislas, daug veiklos, tikroviškų garsų, švieselių thumbup.gif
amazon.com irgi radau tik gerų atsiliepimų apie šitą namelį.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.