Mes eisim nuo metu ir 11 menesiu
Mes pradėjo eiti nuo 3 metų. Viskas super, apsiprato iš pačios pirmos dienos, net namo nenorėjo eiti. Ir iki šiol į darželį eina su dideliu džiaugsmu.
Aš galvoju leisiu nuo 1,8metų. Dabar dar per mažas (1metai ir pora dienų), o rugsėjį bus 1,8 ir leisiu arba
Aišku gaila- bet ką daryti - dirbti reikia, kita vertus, tie šiuolaikiški vaikai - draugės vaikinukas 2,5metų moka su kompu žaisti čia mano tokia nuomonė, bet be abejo sutinku ir su mamų išsakytomis nuomonėmis, kad dar ir nuo vaikučio priklauso.....kad gaila.......kad baisu ligų..... bet.....mums vaikučiai visada bus mažiukai, nors jiems ir 18bus Papildyta: QUOTE(Saulyte` @ 2011 01 02, 13:45) ar jau einat į darželį?
mes nuejom 1 m ir 10 men. Puiku - dziaugiuosi
mes bandysim nuo 3 metu
Mes bandysime eiti į darželį po mėnesiuko, kai bus mums 1,5
pasiskaiciau jus mamytes pasiakym, tai kazkiek nusiramino sidele. vaikuti trecia dienaleidziu i lopseli. abudu labai jautriai reguojam tiek as tiek vaikas, dvi dienas buvo gerai trecia diena viskas i asaras. vaikuciui du metai. skaudziausia kad aplinkiniai vis sako ir mano kad vaikas per mažas, kad as kazkokia kajerite ir .t.t o visai ne tiesiog kaip kas ci arase pakola spaudzi reikai eiti i darba, nera kur vaikucio palikti. manu lengviausia tiems kalbeti kurie neveda arba turi kita isieti. mano maziukas verkia visas naktis grizes is darzelio.
tikiuosi kad jis pripras. oi kaip man sunku praliudziu tas dienas.
Sveikos mamytes
Skaitau as sia tema -ziuriu kai kurios vikucius visai mazucius jau vedates i darzelius - maciau net 2metuku neturincius. Klausimas toks - kaip pavyko rasti vieta darzelyje?-ar tikrai reikia kazkoki kysi kam nors nesti ar kaip?- kad priimt... ar tikrai reikia nesti vedejai pinigu kad priimtu?-ir kokia suma?galit i AZ. buciau dekinga
Mes vedeme nuo pusantru metu. Kai leliukui buvo 2 men. ji uzrasiau i lopseli ir atejus rudeniui nuzingsniavome . Visko buvo pirmus 3 menesius...Dabar priprato.
O del kiek duoti, tai esu girdejusi, kad kazkas dave 500 Lt... |