Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuo kelių metukų vaiką leisti i darželį?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Saulyte`
Mes eisim nuo metu ir 11 menesiu smile.gif
Roberta-z
Mes pradėjo eiti nuo 3 metų. Viskas super, apsiprato iš pačios pirmos dienos, net namo nenorėjo eiti. Ir iki šiol į darželį eina su dideliu džiaugsmu.
Adomama
Aš galvoju leisiu nuo 1,8metų. Dabar dar per mažas (1metai ir pora dienų), o rugsėjį bus 1,8 ir leisiu arba g.gif nuo 1metų ir 11mėnesių - nuo sausio 1-kitu nauju metu. Bet iki 2metukų planuojam leisti.
Aišku gaila- bet ką daryti - dirbti reikia, kita vertus, tie šiuolaikiški vaikai - draugės vaikinukas 2,5metų moka su kompu žaisti ax.gif čia pavyzdys- manau dabar viskas anksčiau, 3metukai pagal anksčiau.......
čia mano tokia nuomonė, bet be abejo sutinku ir su mamų išsakytomis nuomonėmis, kad dar ir nuo vaikučio priklauso.....kad gaila.......kad baisu ligų.....
bet.....mums vaikučiai visada bus mažiukai, nors jiems ir 18bus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulyte` @ 2011 01 02, 13:45)
Mes eisim nuo metu ir 11 menesiu smile.gif
*

ar jau einat į darželį? g.gif aš savo irgi tokio amžiaus kai bus planuoju leisti- įdomu kaip sekasi? 4u.gif
mimi1
mes nuejom 1 m ir 10 men. Puiku - dziaugiuosi
*Vetrunge*
mes bandysim nuo 3 metu smile.gif
žvilgsnė
Mes bandysime eiti į darželį po mėnesiuko, kai bus mums 1,5 smile.gif Žiūrėsim kaip musm seksis:)
styga31
pasiskaiciau jus mamytes pasiakym, tai kazkiek nusiramino sidele. vaikuti trecia dienaleidziu i lopseli. abudu labai jautriai reguojam tiek as tiek vaikas, dvi dienas buvo gerai trecia diena viskas i asaras. vaikuciui du metai. skaudziausia kad aplinkiniai vis sako ir mano kad vaikas per mažas, kad as kazkokia kajerite ir .t.t o visai ne tiesiog kaip kas ci arase pakola spaudzi reikai eiti i darba, nera kur vaikucio palikti. manu lengviausia tiems kalbeti kurie neveda arba turi kita isieti. mano maziukas verkia visas naktis grizes is darzelio.
tikiuosi kad jis pripras. verysad.gif nors atvedus i darzeli jis neverkia, nubeg ai grupe, tik velaiu paigenda ir kartoja tete mama tete mama. ir nezaidzia, aukletoja nesioja. bet dar tik 3 dienos,.
oi kaip man sunku praliudziu tas dienas.
Edita888
Sveikos mamytes 4u.gif
Skaitau as sia tema -ziuriu kai kurios vikucius visai mazucius jau vedates i darzelius - maciau net 2metuku neturincius. Klausimas toks - kaip pavyko rasti vieta darzelyje?-ar tikrai reikia kazkoki kysi kam nors nesti ar kaip?- kad priimt... g.gif Mano dukrytei rugseji jau bus 3 metukai, o i joki darzeli nepriima-atseit vietu nera, nors stovejom 2 metus eileje i artimiausia darzeli. Vaikas taip nori eiti i darzeli, taip jai patinka vaikai- kartais pasivaiksciojimu metu net lauziasi i darzeli, bet man jau net graudu del jos...Jau ir raides is neturejimo ka veikti namie ismoko, skaiciuoti, bet nepriima verysad.gif
ar tikrai reikia nesti vedejai pinigu kad priimtu?-ir kokia suma?galit i AZ. buciau dekinga
Mijamama
Mes vedeme nuo pusantru metu. Kai leliukui buvo 2 men. ji uzrasiau i lopseli ir atejus rudeniui nuzingsniavome . Visko buvo pirmus 3 menesius...Dabar priprato. biggrin.gif
O del kiek duoti, tai esu girdejusi, kad kazkas dave 500 Lt...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.