Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo darbelių parodėlė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kvartetas
Niekas neskuba atidaryt, tai as tada skelbiu nauja temele ir rodausi su nauju darbiuku 4u.gif
user posted image
Globusyte
Sveiki, namukai ir namukų statytjoai - ačiū..
Pakabėlės simpatiškos, tik drugeliai man tai lyg purvini...
Salne
Gražios pakabėlės... bigsmile.gif
Reikės jaučiu ir man kelias pakabas pasidaryti..nu dar nebandžiau.. ax.gif ..nes nu kaip gražu.. bigsmile.gif
sobieska
Ieinu su pagyrimais ir linkejimais siu namu seimininkei hi.gif
As irgi netusciomis, si ta prigriebiau kartu.Labai norejosi sitas gelytes matyti pries akis istisa sezona, o ne tik pavasari ir mngnovienno.Nu ir pasigaminau cool.gif
user posted image

Smalsutėms kiek plačiau biggrin.gif
user posted image

user posted image
Jennifer visas sendinimas atliktas vienkomponenciu "sadolin", kur jau apsnekejom mirksiukas.gif
kvartetas
mano pakabeles taip pat sendintos sadolin. skirtumas akivaizdus, galima isgauti ir mazucius subtilius trukius smile.gif
Papildyta:
nzn kurioj vietoij jums jie murzini? smile.gif
Gabii__
grazios pakabos:)
sobieska, man tai tikrai ne tokie skilimai su sadolin gaunasi.kita savaite naujoj temoj bus ideti pavyzdeliai:)
lukasta
sobieska, kaip gražu wub.gif ,
ypač papirko tai, kad su sadolin'u taip puikiai pasendinai, ir tie alyviniai rėmelio pakraštėliai thumbup.gif
trūkiu smulkumą jau ir aš išmokau susireguliuot, bet tik teptuku, todėl man vis plytų siena gaunasi hihihi.gif , o tokių gražių lenktų įtrūkimų su kempine niekaip neišgaunu verysad.gif
Salne
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 12:43)
Ieinu su pagyrimais ir linkejimais siu namu seimininkei hi.gif
As irgi netusciomis, si ta prigriebiau kartu.Labai norejosi sitas gelytes matyti pries akis istisa sezona, o ne tik pavasari ir mngnovienno.Nu ir pasigaminau cool.gif
Smalsutėms kiek plačiau biggrin.gif

Wow.. blink.gif ..Sužavėjo spalvos..labai šiltos, pavasariškos.. 4u.gif
auksine
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 07, 09:30)
Fianuoliai 4u.gif
*

dekui 4u.gif

naujos temeles pakabeles ir sobieskos gelyneliai labai mieli 4u.gif
Džiuga+
Mazai kas deda vyniniu... Idesiu seniau padaryta, bet man labai faina vyndeze. ax.gif Cia sendinta, daugelio taip nemegstama antika smile.gif, bet man tai gerai cia ji.

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Tina Les
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 05 07, 14:35)
Mazai kas deda vyniniu... Idesiu seniau padaryta, bet man labai faina vyndeze.  ax.gif Cia sendinta, daugelio taip nemegstama antika smile.gif, bet man tai gerai cia ji.

Fainute vynine wub.gif
Salne
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 05 07, 14:35)
Mazai kas deda vyniniu... Idesiu seniau padaryta, bet man labai faina vyndeze.  ax.gif Cia sendinta, daugelio taip nemegstama antika smile.gif, bet man tai gerai cia ji.

Nu Džiuga...pavarei...Labai labai faina vyninė.. bigsmile.gif
Mamukas Indriukas
saunu dziuga,man tai antika ir labai patinka sendinimas smile.gif
Žydraakė
sobieska, tikriausiai pas tave kažkoks kitas Sadolin, nes pas mane nė velnio taip neskyla schmoll.gif O čia tepta teptuku, ane?
sobieska
QUOTE(Žydraakė @ 2009 05 07, 15:08)
sobieska, tikriausiai pas tave kažkoks kitas Sadolin, nes pas mane nė velnio taip neskyla schmoll.gif O čia tepta teptuku, ane?
*

Ne teptuku, kempinele ir...kita ranka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lukasta @ 2009 05 07, 14:01)
sobieska, kaip gražu wub.gif ,
ypač papirko tai, kad su sadolin'u taip puikiai pasendinai, ir tie alyviniai rėmelio pakraštėliai thumbup.gif
*

Lukasta, auksine salne nugis ACIU 4u.gif Tikrai man kazkokia svelnumo bangele dabar uzplaukusi...pauksciukai, gelytes biggrin.gif
Nieko, kirba labai viena ryski mintis rolleyes.gif
Žydraakė
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 14:39)
Ne teptuku, kempinele ir...kita ranka biggrin.gif
*

Braukei ar tapšnojai blink.gif Nu man mistika toks gražus skilinėjimas 4u.gif
sobieska
QUOTE(Žydraakė @ 2009 05 07, 15:52)
Braukei ar tapšnojai blink.gif Nu man mistika toks gražus skilinėjimas 4u.gif
*

Tapsnojau greituoju budu biggrin.gif
olajju
man irgi labai patiko vyninė, įmantriai padaryta thumbup.gif

o štai mano dėžutė

user posted image
kvartetas
kokia vindeze, eina sau kokia fainulka ....
Kaštonė
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 12:43)
visas sendinimas atliktas vienkomponenciu "sadolin"
*

Norėjau klaust kaip tepei, bet jau atradau atsakymą. Labai gražu ir spalviniai, ir skilimai wub.gif . Man taip neišeina kol kas, reiks treniruotis smile.gif .

Džiuga+, labai labai labai gražu. Man Antika visai patinka, ypač kai reikia smulkių skilimų, o tavo darbely ji išvis puikiai žiūrisi wub.gif wub.gif wub.gif .
Žydraakė
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 15:13)
Tapsnojau greituoju budu biggrin.gif
*

Kaip mano mažasis pasakytų "boze boze" nu aukštasis pilotažas doh.gif O tai kaip taip padaryti gražiai, juk pamerki kempinėlę, tai užtapšnot užtenka tk tam tikram ploteliui g.gif
kvartetas
turi greitai darbuotis.. vel i dazus ir tapsnoti, jei palauksi ilgiau matysis perejimas. arba jei per ilgai palauki ir vel tapsnoji tai gali atkelti daza. zodziu operatyviai smile.gif)
kvartetas
ai va dar gali buti kad stambus gaunasi trukiai nes dazai tirsti, truputeli praskieskit su vandenuku 4u.gif
Andren
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 07, 15:05)
saunu dziuga,man tai antika ir labai patinka sendinimas smile.gif
*

Man sis sendinimas labiau patinka,nei sadolin ax.gif .Labai grazi vynine tik vyno aplaistymui truksta biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif kad ilgai tarnautu thumbup.gif
Amura
Patiko vyndeze...labai grazi... thumbup.gif
sobieska
QUOTE(kvartetas @ 2009 05 07, 16:46)
turi greitai darbuotis.. vel i dazus ir tapsnoti, jei palauksi ilgiau matysis perejimas. arba jei per ilgai palauki ir vel tapsnoji tai gali atkelti daza. zodziu operatyviai smile.gif)
*

Visiskai teisingai biggrin.gif

Dziuga, o ar tu zinai, kad tavo vyndeze be galo grazi bigsmile.gif biggrin.gif
Amura
Sobieska, jai ta vyndeze butu su galu tai nebutu taip grazu lotuliukas.gif

grazus tavo rinkinukas su krokais wub.gif
sobieska
QUOTE(Amura @ 2009 05 07, 19:18)
Sobieska, jai ta vyndeze butu su galu tai nebutu taip grazu  lotuliukas.gif

grazus tavo rinkinukas su krokais  wub.gif
*

lotuliukas.gif Pradzioj neisikirtau...bet kadangi as BE GALO protinga, perkandau tongue.gif
Aciu 4u.gif naščiot krokai biggrin.gif
Jennifer
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 11:43)
Jennifer visas sendinimas atliktas vienkomponenciu "sadolin", kur jau apsnekejom mirksiukas.gif
*

Nu man supper, labai labai, ypač rėmelis nerealiai krašteliai žiūrisi ir skilimas man nu visai ne kaimiškas prie dūšios toks. wub.gif
Marincik
Grazus visi darbeliai thumbup.gif wub.gif
sobieska, toks jausmas kat tu diena-nakti sedi prie savo darbu, kasdien vis su nauju sedevru mums pasirodai biggrin.gif
sobieska
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 07, 20:02)
Nu man supper, labai labai, ypač rėmelis nerealiai krašteliai žiūrisi ir skilimas man nu visai ne kaimiškas prie dūšios toks.  wub.gif
*

Cia toks efektas gavosi todel, kad su kempinele, o jei teptum teptuku, zinok panasu i "kaimiska truki" butu biggrin.gif
QUOTE(Marincik @ 2009 05 07, 20:04)
Grazus visi darbeliai thumbup.gif  wub.gif
sobieska, toks jausmas kat tu diena-nakti sedi prie savo darbu, kasdien vis su nauju sedevru mums pasirodai  biggrin.gif
*

Taip tik atrodo, jau tempai gerokai suleteje, pavasaris savo daro biggrin.gif , o be to sitie darbeliai nereikalauja didelio darbo ir laiko sanaudu.Prie praeitos pakabos truputuka ilgiau uztrukau ir prie busimo projektuko uztruksiu, kadangi daug tepliosiu, busiu murzina iki nosies galiuko cool.gif
Maša
mano pirmas savarankiskas darbelis blush2.gif

user posted image
Jennifer
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 19:09)
Cia toks efektas gavosi todel, kad su kempinele, o jei teptum teptuku, zinok panasu i "kaimiska truki" butu biggrin.gif
*

Na aš ir spec. vienkomponenti beveik visada kempinėle tapšnoju, man gražesni skilimai nei teptuku, nenuspėjami ir santūresni tokie. Nebandžiau dar voleliu, stovi, laukia savo eilės, bet va ko gero šiandien ir bandysiu tongue.gif
Salne
QUOTE(Maša @ 2009 05 07, 21:29)
mano pirmas savarankiskas darbelis  blush2.gif

Nu šakės, kaip faina.. bigsmile.gif ..Tikrai mielų aksesuarų galima jaučiu pasigaminti.. ax.gif
*Dita*
QUOTE(Maša @ 2009 05 07, 21:29)
mano pirmas savarankiskas darbelis  blush2.gif

o kur cia dekupazinta? smile.gif
Raseleb
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 07, 21:45)
Na aš ir spec. vienkomponenti beveik visada kempinėle tapšnoju, man gražesni skilimai nei teptuku, nenuspėjami ir santūresni tokie. Nebandžiau dar voleliu, stovi, laukia savo eilės, bet va ko gero šiandien ir bandysiu  tongue.gif
*

Pasikartosiu, jei kam bus įdomu pasižiūrėti, įkeliu savo jau rodytą darbelį voleliu ax.gifuser posted image
Žydraakė
Supykau dry.gif Eisiu vėl trauksiu vienkomponentį iš spintos ir vėl mėginsiu cool.gif Tik va mane gąsdina tas potėpio/patapšnojimo greitumas ir kad vieną kartą tegalima unsure.gif
sobieska
QUOTE(Žydraakė @ 2009 05 08, 08:06)
Supykau dry.gif Eisiu vėl trauksiu vienkomponentį iš spintos ir vėl mėginsiu cool.gif Tik va mane gąsdina tas potėpio/patapšnojimo greitumas ir kad vieną kartą tegalima unsure.gif
*

Taisykles kai kada galima ir reikia apeiti.Pamegink, pamatysi, kad tai tiesa
Jennifer
QUOTE(lebut @ 2009 05 08, 06:36)
Pasikartosiu, jei kam bus įdomu pasižiūrėti, įkeliu savo jau rodytą darbelį voleliu  ax.gif
*

Nu labai gražu, o čia su spec. vienkomponenčiu ar irgi sadolinu?
Raseleb
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 08, 09:18)
Nu labai gražu, o čia su spec. vienkomponenčiu ar irgi sadolinu?
*

Daryta su spec. vienkomponenčiu, prieš tai kelis kartus buvau dariusi su teptuku, tai taip nepatiko, schmoll.gif kad buvau padėjusi į stalčių. Po kurio laiko nusprendžiau su voleliu pabandyti, ir kaip patiko, tai paskutiniu metu tik jį ir naudoju ax.gif
*Mulate*
as tik teptuku tepu dazus po vienkomponencio,pati vienkomponenti tepu pirstu.
dazais kartais ir pora potepiu padarau ties skilimu,svarbiausia manau paimt dazu ne per mazai ,nes tada veliasi ,bet ir neperdaug,kad nenubegtu.

cia jau rodziau kazkada, vienkomponentis is dekovitos
user posted image
Gema 2
Lebut man labai grazus tavo remelis smile.gif
sobieska
QUOTE(*Mulate* @ 2009 05 08, 10:15)

cia jau rodziau kazkada, vienkomponentis is dekovitos
*

Atrodo kaip sutrukinejusi berzo zieve...tik riaudona wub.gif
innguta
Sveikutes, ikelsiu ir as savo nauja darbeli..dariau drauges vestuvems pinigeliams skrynute idet.
Vidus klotas su silku, o dezute dekruota swarovskiukais.
user posted image
user posted image
user posted image
Amura
Grazi skrinute... thumbup.gif
markse
Innguta, kaip gražu swoon.gif
Salne
QUOTE(innguta @ 2009 05 08, 13:30)
Sveikutes, ikelsiu ir as savo nauja darbeli..dariau drauges vestuvems pinigeliams skrynute idet.
Vidus klotas su silku, o dezute dekruota swarovskiukais.

Labai labai.. thumbup.gif ..O ir paskirtis tokia svarbi..pirmai gyvenimo pradžiai..Tikiuosi ji didelė... biggrin.gif
laukine
Ingut pasakisko grozio, labai prabangiai atrodo wub.gif
supersandryte
Innguta, labai gražu wub.gif

Kur perki šilką ir kaip jį gražiai pritvirtini dėžutės viduje (klijais, laku...?)
innguta
QUOTE(supersandryte @ 2009 05 08, 13:40)
Innguta, labai gražu  wub.gif

Kur perki šilką ir kaip jį gražiai pritvirtini dėžutės viduje (klijais, laku...?)
*

pirkau atraiza ibrahime. o ji klijavau ant popieriaus tada popieriu apvilkta klijavau su pva klijais prie dezutes.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.