Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dirbu tarp moteru - Dieve, padėk neišprotėti!
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
kristinita
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 07, 15:29)
geriau i fronta eiti jauciu nei grynai moteru kolektyve dirbti  doh.gif
ne duok dieve is tiesu...
*

vyru kolektyve nuobodu...
Shokoladka
QUOTE(zhilius @ 2009 05 12, 15:46)
wacko.gif tikrai nepasiilgstu, o cia blevyzgoju tik todel, kad paskutine savaite turiu laisvu momentu darbe ir stengiuosi juos isnaudot ne parukymams, o nieku svaigimui, pirma kart prisijungiau senokai bet tik todel, kad reikejo man si ta suzinot, beje tas mano forumavimas nemanau, kad truks ilgai, nes jau baigia nusibost. Ar dar kyla klausimu ar jau galiu atsijungt? drinks_cheers.gif  biggrin.gif
*

kazkaip atsijungt norisi tada, kai padaugejo kritikos Jums, kaip vadovui. Ir dar labai keista, kad pradzioje klausiate kaip suimt tas moteriskes i sauja, o paskui jau rasote, kad jos yra suimtos...Daug kas cia neaisku.... g.gif
zhilius
QUOTE(Shokoladka @ 2009 05 13, 11:42)
kazkaip atsijungt norisi tada, kai padaugejo kritikos Jums, kaip vadovui. Ir dar labai keista, kad pradzioje klausiate kaip suimt tas moteriskes i sauja, o paskui jau rasote, kad jos yra suimtos...Daug kas cia neaisku.... g.gif
*

Nu Jezus Marija, kas cia neaiskaus? Sakau, kad seniau tarp bobu dirbau, tada gavau blogos patirties tokiuose kolektyvuose, dar net neturejau "zodzio" ir tas buvo beveik pries 10 metu, o dabartiniam darbe pries pora metu, turejau draskyt ta turgbobiu lizda, ta ir padariau, dabar kelios like, kurias jau normaliai pazistu, ir esam susikalbeje. Beje, nauju moteriskiu, nuo to laiko i darba virsininkams neberekomenduoju... Tema skelbiau, nes idomu buvo isgirst zmoniu poziuri, ir gal but isgirst koki vertinga patrima, kuris praverstu ateity. Pirma, dar siek tiek isgirdau, o va antra... O gal i tema ka nors turite pasakyt <Shokoladka>?
Bizzz
pritariu tai nuomonei, kad vyrų kolektyve būna kur kas didesnių intrigų nei moterų. Moterys daugiau loja, bet nekanda, vat vyrai tai ir kandžiotis sugeba,pati iš savo karčios patirties tai galiu pasakyti cool.gif ir dar, kuo siauresnis kolegų ratas, tuo mažiau drabstymosi purvais, bent man čia taip atrodo ax.gif
Paradoksualė
QUOTE(kristinita @ 2009 05 13, 10:35)
vyru kolektyve nuobodu...
*

kaip kam bigsmile.gif
man vienas kaifas nail.gif
jau tarp tu aferisciu darbuotis..brrr...kokiu tik nebuna..pavargsti moraliskai..kiekvienai besisypsanciai mordackai taip ir norisi uzvaziuoti gerai...zinant kokia ji is tiesu nail.gif
astor
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 14, 15:04)
kaip kam  bigsmile.gif
man vienas kaifas  nail.gif
jau tarp tu aferisciu darbuotis..brrr...kokiu tik nebuna..pavargsti moraliskai..kiekvienai besisypsanciai mordackai taip ir norisi uzvaziuoti gerai...zinant kokia ji is tiesu  nail.gif
*

Gražiai moteriai tarp vyrų dirbt tikrai patogu,visi paslaugūs,atlaidūs(galima pasimuliuot),o jai negraži tai jaučiu sunku turėtų būt nes vyrai moteris(pasamonėj) ne kaip žmones vertina,o pagal grožį.Pvz.jai vyras kolega koks baisuoklis,tai nei nekreipia dėmesio,tipo tai "ką aš negėjus,kad į jo išvaizdą žiūrėčiau",o jai moteris kolegė kokia baisuoklė tai "negaliu aš į ją žiūrėt","baidyklė","žiežula".Nežinau ar galima smerkti,nes man pačiai maloniau žiūrėt į gražius žmones,bet stengiuos pagal išvaizdą žmonių nedriskriminuot,bet vyrai kažkaip nesigilina kaip ta moteris jaučias jausdama,kad graženė kolegė turi daugiau jų palankumo.Čia toks mano pastebėjimas,bet gal taip nevisur ir nevisada. 4u.gif

Dar apie moteris jaigu kalbant tai pavydžiausios ir pikčiausios moterys yra neišvaizdžios,moterys,o iš pavydo ir prasideda tie pletkai ir intrigos.

Tik neužmėtykit manes akmenim blush2.gif 4u.gif
Apus
QUOTE(zhilius @ 2009 05 13, 12:21)
Nu Jezus Marija, kas cia neaiskaus? Sakau, kad seniau tarp bobu dirbau, tada gavau blogos patirties tokiuose kolektyvuose, dar net neturejau "zodzio" ir tas buvo beveik pries 10 metu, o dabartiniam darbe pries pora metu, turejau draskyt ta turgbobiu lizda, ta ir padariau, dabar kelios like, kurias jau normaliai pazistu, ir esam susikalbeje. Beje, nauju moteriskiu, nuo to laiko i darba virsininkams neberekomenduoju... Tema skelbiau, nes idomu buvo isgirst zmoniu poziuri, ir gal but isgirst koki vertinga patrima, kuris praverstu ateity. Pirma, dar siek tiek isgirdau, o va antra... O gal i tema ka nors turite pasakyt <Shokoladka>?
*

zuikela mielasis, ne tu jas saujoj laikai, tai tos dvi tavi apvynioja aplink pirsta laiko lotuliukas.gif
astor
QUOTE(Apus @ 2009 05 15, 12:43)
zuikela mielasis, ne tu jas saujoj laikai, tai tos dvi tavi apvynioja aplink pirsta laiko  lotuliukas.gif
*

Čia iš tos serijos -galva valdo,o kaklas ją sukioja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zhilius
QUOTE(astor @ 2009 05 15, 14:02)
Čia iš tos serijos -galva valdo,o kaklas ją sukioja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

o smegenys tai galvoj, nebus signalo nesuks joks kaklas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2009 05 15, 12:43)
zuikela mielasis, ne tu jas saujoj laikai, tai tos dvi tavi apvynioja aplink pirsta laiko  lotuliukas.gif
*

ne dvi, daugiau, bet viskiek karts nuo karto pakriokinu, man labai patink ziuret, kai viena tokia labai megsta demonstratyviai snarglius paleist, vos tik grieztesni zodi isgirsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tora 5
QUOTE(sigita83 @ 2009 05 14, 14:12)
pritariu tai nuomonei, kad vyrų kolektyve būna kur kas didesnių intrigų nei moterų. Moterys daugiau loja, bet nekanda, vat vyrai tai ir kandžiotis sugeba,pati iš savo karčios patirties tai galiu pasakyti cool.gif ir dar, kuo siauresnis kolegų ratas, tuo mažiau drabstymosi purvais, bent man čia taip atrodo ax.gif
*

Tai jau tikrai.Kartais vyrai, taip nieksiskai ir negailestingai gali pasielgti... mega_shok.gif
S@msara
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 13:41)
Sveiki.
Forume maciau tema, atidaryta vienos is mamyciu, apie vyrus, dirbancius moteru kolektyvuose – ar verta paviduliaut ar ne. Tai as noreciau padiskutuot truputi kita linkme: apie pasaulio “BLOGI”, t.y. moteriskus kolektyvus ir kodel kelios moteriskes isivelusios tarp darbuotoju, daznai prirezga tokiu intrigu, kad silpnesniu nervu vyrai, o ne retai ir kai kurios moterys, spjove i viska pasipraso buti pervesti i kita darbo vieta?doh.gif  Gal kas sutiks pasidalinti savo patirtimi ir asmeninem nuomonem apie tokius kolektyvus… g.gif
*

pas mus irgi tikras moteriskiu kolektyvas. Baisu. Kaip moteris nezinau irgi kaip elgtis. Stengiuosi viska praleisti pro ausis, ignoruoti, bet kartais reikia atsikirsti, nes kitos ant galvu uzliptu... O pavyzdziui turiu viena drauge, kuri irgi moteriskam kolektyve dirba. Pas juos ramu g.gif . Tiesa, ji dirba universitete. Gal cia nuo issilavinimo zmogaus priklauso daugiau g.gif nors netikiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 14, 14:04)
kaip kam  bigsmile.gif
man vienas kaifas nail.gif
jau tarp tu aferisciu darbuotis..brrr...kokiu tik nebuna..pavargsti moraliskai..kiekvienai besisypsanciai mordackai taip ir norisi uzvaziuoti gerai...zinant kokia ji is tiesu  nail.gif
*

simtu procentu sutinku
d-krall
Dribau vyriškame kolektyve(buvo apie 20 vyrukų), bet ten buvo 4 merginos. Pastebėjau, kad man įėjus į rūkomąjį jos nutyla. Ir net 3 iš jų pridarė tokių vėjų, tiek prikalbėjo apie visus(apie mane - ypač)! Kažkaip to nežinojau, nes tyliai dirbau savo darba, draugavau daugiau su keliais vyrukais ir likusia mergina, tai į širšių lizdą nelindau. Sužinojau viską tik išėjus iš ten ir man papasakojo visai pašalinis žmogus. Jaučiausi kaip šlapiu skuduru per veidą gavusi. O draugiškos darbe atrodė... Kartą buvusiame darbe ėjau atsigerti kavutės su buvusiais bendradarbiais. Įėjo dvi iš tų ir aš lyg tarp kitko pasakiau(tuomet ieškojausi darbo), kad jei dirbti, tai kolektyve kur VIEN vyrai, nes kartais kelios bobos sugeba pridirbti. Tos akis išpūtė ir nubėgo abi "parūkyti"(papletkinti).
Pretori
Sveiki. Papasakosiu ir aš vieną epizodą iš savo moteriško kolektyvo gyvenimo biggrin.gif Nuo pirmosios dienos naujajame darbe supratau, kad moteriškės pasidalinusios į dvi stovyklas - aktyviosios (tos, kurios neleidžia ramiai dirbti, kuria intrigas) ir pasyviosios (kurios stengiasi nekreipti dėmesio, bet ne visada gaunasi). bigsmile.gif Per keletą savaičių prisiklausiau tiek, kad oi..... Po kurio laiko drąsiausia iš aktyviųjų stovyklos sako, kad nesupranta ką aš palaikau ir kuriai pusei priklausau.... doh.gif Nusijuokiau ir atsakiau, kad savo pusei mirksiukas.gif Ilgai dar moteriškės turėjo apie ką kalbėti....
Manau, kad tokiuose kolektyvuose labiausiai nukenčia darbas, nebent esi tikrai užsiauginęs storą odą ir gali nekreipti dėmesio. Nors iš išorės gal ir nesimato, bet viduj neretai susinervinu, kai kabinėjasi ir skundžia smile.gif
alinuksss
as tai dirbu su paugliais ju amzius yvairus bet prasideda nuo 16 iki............. na bet senu nera yra viena 40 bet atrodo kaip 25 ir is elgesio jos nesuprastum kad vyresne, bet zodziu baisu nezinau ko ten daugiau vyru ar moteru, bet tikras vaiku darzelis 2.gif kartais kai jauciu kad man stogas vaziuoja ir kad jo nebesulaikysiu, greit pasiimu atostogu thumbup.gif ir paskui vel viskas susitvarko, o ko tik ten neisgirsi tas su tuo miega, tas pyksta ,kita klausia atejus menedzerio ar patiko sex sia nakti blink.gif baisu keisiu darba kai tik galesiu biggrin.gif ir tikiuos kad tai bus greitai. o su vyrais man labai patinka dirbti, ir jie megsta dirbti su manim biggrin.gif
tetukas1982
QUOTE(alinuksss @ 2009 06 08, 16:00)
as tai dirbu su paugliais ju amzius yvairus bet prasideda nuo 16 iki............. na bet senu nera  yra viena 40 bet atrodo  kaip 25 ir is elgesio jos nesuprastum kad vyresne, bet zodziu baisu nezinau ko ten daugiau vyru ar moteru, bet tikras vaiku darzelis 2.gif  kartais kai jauciu kad man stogas vaziuoja ir kad jo nebesulaikysiu, greit pasiimu atostogu thumbup.gif  ir paskui vel viskas susitvarko, o ko tik ten neisgirsi tas su  tuo miega, tas pyksta ,kita klausia atejus menedzerio ar patiko sex sia nakti blink.gif  baisu  keisiu darba kai tik galesiu biggrin.gif  ir tikiuos kad tai bus greitai. o su vyrais man labai patinka dirbti, ir jie megsta dirbti su manim biggrin.gif
*

kuria prasme dirbti?
BEVEIK TOBULA
QUOTE(alinuksss @ 2009 06 08, 17:00)
as tai dirbu su paugliais ju amzius yvairus bet prasideda nuo 16 iki............. na bet senu nera  yra viena 40 bet atrodo  kaip 25 ir is elgesio jos nesuprastum kad vyresne, bet zodziu baisu nezinau ko ten daugiau vyru ar moteru, bet tikras vaiku darzelis 2.gif  kartais kai jauciu kad man stogas vaziuoja ir kad jo nebesulaikysiu, greit pasiimu atostogu thumbup.gif  ir paskui vel viskas susitvarko, o ko tik ten neisgirsi tas su  tuo miega, tas pyksta ,kita klausia atejus menedzerio ar patiko sex sia nakti blink.gif  baisu  keisiu darba kai tik galesiu biggrin.gif  ir tikiuos kad tai bus greitai. o su vyrais man labai patinka dirbti, ir jie megsta dirbti su manim biggrin.gif
*

o tu vyras ar moteris? g.gif biggrin.gif
Neri29
Darbas moteru kolektyve doh.gif , daugiau nei kosmaras.
Pas mane yra trys pagrindines bobelytes, kurios nuolat kelia intrigas, konfliktus ir visa kita.
Kiek kartu dariau susirinkimus, kad baigtu tas nesamones. Juo labiau kai kurios is dirbanciuju uz mane 20 metu vyresnes. kazkoks vaiku darzelis, sakydavau, sarmata turetu jums buti;
Po visu vykusiu susirinkimu, jos nurimdavo daugiausia kokiai savaitei. O po to ta pati dainele

Ir viena karta pati pasielgiau kaip "boba". Vienai intrigantei tik tarp kitko uzsiminiau, kad bus naikinamas vienas etatas.

Jau ketvirtas menuo kaip darbe ramu. smile.gif
Suprantu, kad cia tik laikina, bet.... kol kas padeda
kamilyte9
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 15:25)
doh.gif  thumbup.gif  tai taip iseina, kad reikia bijot karo, bado, maro i da bobu kolektyvo? lotuliukas.gif
as ir taip stengiuosi nesuleist keliu moteriskiu i viena kruva, nes jau jeigu teks joms konkuruot tai  doh.gif  taip prasideda pilstymasis purvais, skundimas, kitu nuteikinejimas pries oponente, "sajungininku" ieskojimas. Tai skaldo kolektyva ir ziauriai mane nervina, primena vaiku darzeli, tik liezuviu rodymo ir betruksta lotuliukas.gif
*

NORS PATI ESU MOTERISKOS GIM ATSTOVE, BET NEDUOK dIEVE BOBU VALDZIOS IR DIRBTI BOBISKAME KOLEKTYVE. VOS KELI VYRAI PAS MUS IR TIE BAIGIA BOBOM VIRSTI. TOKIOM NESAMONEM, PADLYSTEM, INTRIGOM UZSIIMINEJA doh.gif KLAIKU IR SUPRANTU, NES NEZINAU KAIP REIKS GRIZTI PO VAIKO AUGINIMO, JAU IR METAI VAIKUI SUEJO, BET TYLIAI IESKAUSI KITO DARBO, NES ARBA MANE SUES, UZES, ARBA AS TURESIU IMTIS NELEGALIU PRIEMONIU VISAS TAS "PAD..S" STABDYTI-BEVEIK JU PACIU PRIEMONEM smile.gif KAI KA ESU NUMACIUSI, BET TAM REIKIA TURBUT ZIAURIAI STIPRIU NERVU. JAU MUSU KOLEKTYVA BUVUSI DARNU PALIKO ZMONES (IS 14), DAR IR AS MASTAU TA PADARYTI. PAS MUS KOLEKTYVE JEI ESI MANDAGUS, TAKTISKAS, GERAI DIRBI, NESIKISI I APKALBAS, NESIJUOKI JEI KAM BEDA, TADA TAM SUNKU. O KAS GERAI DIRBA, MANDAGUS, NEKURSTO APKALBU, NESKUNDZIA, NESISAIPO IS KITO ZMOGUAS BEDU, GAL VARGO, NEPRITEKLIAUS... NA TADA PATS TAMPI TUO PAGRINDINIU APKALBU IR PURVO PILYMO OBJEKTU. IR SVARBIAUSIA VADE TA LABAI PALAIKO, TOLERUOJA IR T.T. doh.gif

P.S. oi, neziurejau i teksta rasydama, tik i klavisus blush2.gif , maze spejo nuspausti didz raides doh.gif
mtdpr
Na, dirbau visokiame kolektyve...bet faktiskai, nera jokio skirtumo, ar tai vien vyriskas kolektyvas ar vien moteriskas ar misrus su kurios nors puses persvara... viskas priklauso nuo paciu zmoniu, kokie jie ir is tikruju pakankamai didele dalimi - koks ju vadovas.

Labai daug problemu sudaro konkurencine kova....kuomet keli susimeta ir pradeda "stumt" ant kurio nors vieno ar keliu. Vienaip ar kitaip kiekvienoje darbovieteje susidaro grupes, priklausomai nuo darbuotoju skaiciu - dvi ar daugiau, kurios automatiskai ir "konkuruoja"..ko viso pasekmeje gaunasi tokios apkalbos kaip minejo d-krall....

Siaip, darbovietese, kur vadovas turi griezta ranka - tokiu problemu beveik nekildavo, o jei iskildavo, labai greitai to pacio vadovo ranka buvo issprendziamos 4u.gif bet, pvz, vienoje darbovieteje, vadovas pats buvo pletku nesejas...tai zinokit, griovius kast yra lengviau nei sedet tokiam darbe blink.gif
astor
aš irgi esu linkus manyti,kad labai daug priklauso nuo valdžios.
saimona
aš taip pat dirbu moteriškame kolektyve, bet pas mus viskas normaliai g.gif na, būna, kad apie ką nors pašneka, bet jokių intrigų ir pan. niekas nerezga. O aš laikausi pozicijos mažiau kalbėti, o jei kalbėti, tai tik gerai, tai nelabai tų pletkų ir pati girdžiu g.gif
Nelly_K
Sveiki,

as ir pasisakysiu

as kai dirbau kazino, veikt nera ka, tai visi pliurpe tenai lotuliukas.gif viska vieni apie kitus zinojom ir svarbiausia vyrai snekejo ne maziau nei bobikes lotuliukas.gif ateini i darba ir tau jau papasakota, kas sulciaspaude nusipirko, o kas su bernu susipyko, o kas su kuo miegojo ir kaip susibare prie klientu lotuliukas.gif

bet kai patekau i bobiska kolektyva, pamaciau skirtuma - ten vyrai kalbedavo, pasakodavo. O cia bobos apkalbineja... intrigos, pletkai, kibirai s... ant galvos ir tt.
sakiau daugiau neduok dieve patekt kur tik bobos.
pavel
Linkiu neisprotet 4u.gif
wai2te_m
Na cia priklauso ir nuo kolektyvo, pati dirbau 2metus moteru kolektyve ir viskas gerai buvo, poto perkele i kita vieta, pradirbau ten 4men, o ka ten pamaciau: apkalbos vienos ant kitu, o i akis viena kitai - kokios mes drauges, ziauri konkurencija, pagalbos nesulauksi ir tt
.Vėja.
Aš taip pat dirbau moteriškam kolektyve, kur tik direktorius vyras buvo, ir viskas labai liuks buvo, santykiai puikūs. Gal dėl to, kad labai jaunas kolektyvas buvom, o gal man tiesiog pasisekė. smile.gif

wai2te_m
QUOTE(.Vėja. @ 2009 11 12, 20:22)
Aš taip pat dirbau moteriškam kolektyve, kur tik direktorius vyras buvo, ir viskas labai liuks buvo, santykiai puikūs. Gal dėl to, kad labai jaunas kolektyvas buvom, o gal man tiesiog pasisekė. smile.gif
*

Tai ir pas mane jauni kolyktyvai buvo iki 25m, bet sakau kolektyvas kolektyvui nelygus smile.gif
astor
QUOTE(wai2te_m @ 2009 11 13, 02:02)
Tai ir pas mane jauni kolyktyvai buvo iki 25m, bet sakau kolektyvas kolektyvui nelygus  smile.gif
*

Kolektyvas kolektyvui nelygus,bet daug labai nuo valdžios priklauso,pas gerą direktorių ir kolektyvas geras.Žodžiu aš apie direktorių sprendžiu pagal tai kokius žmones jis į komandą renkas.
*visterija*
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 14:41)
Sveiki.
. Tai as noreciau padiskutuot truputi kita linkme: apie pasaulio “BLOGI”, t.y. moteriskus kolektyvus ir kodel kelios moteriskes isivelusios tarp darbuotoju, daznai prirezga tokiu intrigu, kad silpnesniu nervu vyrai, o ne retai ir kai kurios moterys, spjove i viska pasipraso buti pervesti i kita darbo vieta?doh.gif  Gal kas sutiks pasidalinti savo patirtimi ir asmeninem nuomonem apie tokius kolektyvus… g.gif
*

*kai dirbi moteriškam kolektyve , atrodo kad intrigas rezga kelios moteriškės
*bet kai kurios moteriškės nerezga intrigų mirksiukas.gif

ir vyriškuose kolektyvuose yra intrigų , ir dar kokių , yra ir intigančių , fui intrigantų tongue.gif vyrų , o kokių yra subinlaižų doh.gif , tai dar tarp moteriškių taip nebuvau mačius ir girdėjus ..........
taip kad nereikia lia lia čia
RedHair
Oi kaip nėra paprasta dirbti moteriškame kolektyve doh.gif Turim tik du vyrus. Su jais labai paprasta - tiesiai šviesiai - čia tavo darbas, čia mano, čia tu negerai padarei, čia aš, nereikia eiti ratais per aplinkui. O moterims kritikos pasakyti beveik neįmanoma, tuoj prasideda apkalbos ir kitokios nesąmonės "taip ir žinojau, kad manęs nemėgsti; ji mane iš darbo išvaryt nori" ir t.t.
karra
patikekite wink.gif intrigu buna ir vyriskuose kolektyvuose.. oi kiek buna. draugai, draugai i akis, bet jei kalba eis apie pinigu dalybas, ar dar koki "gardesni kasneli" tuoj... tik skirtumas vienas. ne tai kad "skundzia" ar kalba apie smulmenas, jie tiesiog linke "perspjauti", nepasakyti apie naujesni buda, nutyleti informacija, paskatinti "konkurenta" apsikvailinti....

patikekit. teko savo gyvenime (paprastai nutrenkia veikla i vyriskus kolektyvus), tai.... aisku, visa kas isaiskejo - issaiskejo atsitiktinai, kaip kuriais atvejais pvz... po 8 metu:) bet. si veikla dar skaudesne. nes pvz. moteriskame kolektyve, po truputi greit susivoki kas "hidra".. ir.. aisku, kad nemalonu tokiame kolektyve dirbti. reik stora oda tureti, atsiriboti.

taciau ir vyriskajame, reik negalvoti, jog visi kolegos "druzbanai", net jei "neblogas, protingas, rimtas bicas", taciau gali moketi lipti per galvas. NE vienas vyras- karjieristas padarys TOOOKIU fintu, jog as kaip moteris, o gal tiesiog kaip zmogus "neivaldes lipimo per galvas" meno, randu del ko nustebti. todel... temos autoriui pasakysiu, jei teigiate kad vyriskame kolektyve nebuna noro kaip nors "veikti uz akiu" vadinasi dirbote tik tokiame kolektyve kur karjieros ar "papildomo kasnelio" galimybes lygios nuliui. tik skirtumas vienas - vyrai visuomet del rezultato. (per ilga laika atsiskleidzia kokio), o intriganciu savybiu turincios moterys, tai daznai daro "for fun" del paties proceso, todel siuju intrigos jei turi stora oda ir jumoro jausma nebaisios, o vat vyru... suktu vyru reik bijot labiau nei suktu moteru. nes su tokiu vyru susidures, galite prarasti daugiau.
mamymamy
QUOTE(karra @ 2010 01 26, 19:10)

o vat vyru... suktu vyru reik bijot labiau nei suktu moteru. nes su tokiu vyru susidures, galite prarasti daugiau.
*

Nu tiesa 200 proc. drinks_cheers.gif . Ir dar tokie tipai į akis šypsosi, raitosi kaip sliekai, o už tau akių kas darosi..... blink.gif Ypač jei pretenduoji į papildomą kasnį kartu su tokiu tipeliu.
wiliuxe
viena is geriausiu metu citatu R.Jukneviciene.....kai vyrai dominavo politikoje, daug buvo pykčių, barnių, konfliktų… Jei taip būtų besielgusios moterys, sakytų – et, bobos. Bet kai vyrai, tada tai vadinasi politika.
Goodrutis
visi mes esam vienos padermes ir iveno kraujo ir to paties budo, tereikia tik psasakyt ar pamatyt kad neduok dieve kas nros is tavo darvo kolektyvo turi kazka gero o tu tik prie to žmogaus esi malonus jam ir atsitraukes nuo jos ir kart kitam paseki pasaka kaip jis tai gavo ka jis padare tokio ar kitokio ir t.t. .......
Tai pirmiausia nereikia stumt ant kitu reikia savo būda keist kiti pastebeja tia ir gali keistis........( pameciau minti ka norejau parasyt..... verysad.gif
Eddie_1
Nas dirbti moteru kolektyve yra tikrai isbandymas. Moterys per nelyg smulkmeniskos, is visu dalyku kurie mums atrodo kaip maziausios smulkmenos, jos ispucia didziausia burbula.Tai nera blogai, nes dazniausiai visi darbai buna padaryti idealiai.
Ir vis del to su vyrais yra bendrauti paprasciau
...Dream...
as dirbu moteriskam kolektyve ir kadangi man jokie gandai nesusije su darbu neidomus, tai jie manes ir neliecia mirksiukas.gif o jei gandas apie mane ir as ji suzinau, tai nekreipiu demesio, nes as atejau dirbti atidirbti ir eiti namo, o ne pletkinti. baigiau darba, uzdariau duris ir viso gero. nors kitos eina dar po pardotuves, pasisedeti ir aisku papliotkinti doh.gif
Moonte
Vienas uzsienietis pasakojo. Lietuvoje teko vadovauti moteriskam kolektyvui, pats kalbos nezinojo, tai lietuvaites be problemu ciauskejo lietuviu kalba, jo buvimas jas netrikdydavo. Tai jis sau sugalvojo pramoga, karts nuo karto garsiai pasakydavo "taip, taip...; aniaaa...". Po keliu tokiu juokeliu moteriskes pasidare atsargesnes biggrin.gif
due drops
Ilgokai dirbau vien moteriskam kolektyve.Niekada to nekartociau.Kol tiesioginis ir padalinio virsininkai buvo vyrai tol tvarka buvo.O paskui virsininke tapo mergina itin priklausoma nuo ciklo ar koki biesa...Nu nei is sio,nei is to istikdavo isterijos priepuoliai dirol.gif ,susikalbet budavo visiskai neimanoma.O kai padalinio virsininka pakeite moteris-is vis linksma tapo irnesakyk.gif .Ana svere apie 140kg ir nekente visu simpatiskesniu pavaldiniu.Praeidama nuolat snuki susukdavo ir kokia slykscia replika numesdavo.Ir aisku ne apie darba,o apie apranga.Paskui perejau i vyru kolektyva,taip apkalbos ten klestejo,bet bent jau darbiniais klausimais visi normaliai bendravo.Jokiu isteriku ir pan.O info galima gaut gudrumu,pagiri koks protingas-net pats nepastebi kaip dalinasi . hihihi.gif .Kelios merginos,kurios dirbo kartu,taip pat buvo draugiskos.Net man is ten isejus,toliau bendraujam biggrin.gif
zhilius
As tai jau atsikraciau beveik visu draskuliu, liko kelios labai "talkovos" ir "teisingos" moteriskos (amziuje), taip kad viskas o.k. nervina tik zmonos pastovus skundai del moterisku kolektyvu, tiek praeitame darbe, tiek dabartiniame.
"Apsaugok Dieve nuo karo, maro ir bobu kolektyvo".
juraga
Teko dirbti tiek mišriame, tiek moteriškame, tiek vyriškame kolektyve- visur visko pasitaikydavo... Nes ir vyrai būna bobų bobos.
zhilius
QUOTE(juraga @ 2010 08 24, 08:37)
Teko dirbti tiek mišriame, tiek moteriškame, tiek vyriškame kolektyve- visur visko pasitaikydavo... Nes ir vyrai būna bobų bobos.
*

Tegu jie buna bobos, tai ner taip blogai, kaip bobos "kales", kuriu daugiau maziau rasi kiekviename kolektyve.
blondinas Nr.246
jei reikia zemiausio lygio darbuotoju, atspariu, istvermingu, galinciu dirbt buka ir nuobodu darba, tai moterys yra nepamainomos.
Svarbu tik nurodyk jom ka konkreciai daryti ir nepalik vietos galvojimui ir greitu sprendimu priemimui.
Cia kalbu kaip darbdavys.
O jei kalbet is bendradarbio pozicijos - arba dulkini visas, arba ne vienos.
juraga
QUOTE(zhilius @ 2010 08 24, 12:38)
Tegu jie buna bobos, tai ner taip blogai, kaip bobos "kales", kuriu daugiau maziau rasi kiekviename kolektyve.
*

Kaip ir "bobu "kaliu"" vyriskam pavidale.
-Alice-
QUOTE(juraga @ 2010 08 24, 07:37)
*

drinks_cheers.gif
visiškai pritariu. Vyrai kartais būna didesni pletkininkai negu moterys 4u.gif
blondinas Nr.246
QUOTE(erika08 @ 2010 08 29, 20:09)
drinks_cheers.gif
visiškai pritariu. Vyrai kartais būna didesni pletkininkai negu moterys  4u.gif
*

kur radai toki debiliska avatara?
-Alice-
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 29, 19:20)
kur radai toki debiliska avatara?
*

ieškoti nereikia, jis kasdien šalia
blondinas Nr.246
QUOTE(erika08 @ 2010 08 29, 21:14)
*

pagal akis sprendziant, tavo avataras serga sunkia liga.
-Alice-
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 29, 20:29)
pagal akis sprendziant, tavo avataras serga sunkia liga.
*

pagal savo protelį ir sprendi
blondinas Nr.246
QUOTE(erika08 @ 2010 08 29, 22:20)
pagal savo protelį ir sprendi
*

jei spresciau pagal tavo proteli, tai sakyciau-"viskas normaliai".
Bet is tikruju:
-Eina nachiu..nepavydziu...
salve123
QUOTE(erika08 @ 2010 08 29, 21:14)
*

Vargšas vaikas...
-Alice-
QUOTE(salve123 @ 2010 08 29, 22:19)
Vargšas vaikas...
*

Ką jūs čia abudu pezat.
Vaikas ne vargšas. O kas dėl sveikatos, tai sveikas kaip ridikas biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.