QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 07, 15:29)
vyru kolektyve nuobodu...
QUOTE(zhilius @ 2009 05 12, 15:46) kazkaip atsijungt norisi tada, kai padaugejo kritikos Jums, kaip vadovui. Ir dar labai keista, kad pradzioje klausiate kaip suimt tas moteriskes i sauja, o paskui jau rasote, kad jos yra suimtos...Daug kas cia neaisku.... QUOTE(Shokoladka @ 2009 05 13, 11:42) kazkaip atsijungt norisi tada, kai padaugejo kritikos Jums, kaip vadovui. Ir dar labai keista, kad pradzioje klausiate kaip suimt tas moteriskes i sauja, o paskui jau rasote, kad jos yra suimtos...Daug kas cia neaisku.... Nu Jezus Marija, kas cia neaiskaus? Sakau, kad seniau tarp bobu dirbau, tada gavau blogos patirties tokiuose kolektyvuose, dar net neturejau "zodzio" ir tas buvo beveik pries 10 metu, o dabartiniam darbe pries pora metu, turejau draskyt ta turgbobiu lizda, ta ir padariau, dabar kelios like, kurias jau normaliai pazistu, ir esam susikalbeje. Beje, nauju moteriskiu, nuo to laiko i darba virsininkams neberekomenduoju... Tema skelbiau, nes idomu buvo isgirst zmoniu poziuri, ir gal but isgirst koki vertinga patrima, kuris praverstu ateity. Pirma, dar siek tiek isgirdau, o va antra... O gal i tema ka nors turite pasakyt <Shokoladka>?
pritariu tai nuomonei, kad vyrų kolektyve būna kur kas didesnių intrigų nei moterų. Moterys daugiau loja, bet nekanda, vat vyrai tai ir kandžiotis sugeba,pati iš savo karčios patirties tai galiu pasakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 14, 15:04) kaip kam man vienas kaifas jau tarp tu aferisciu darbuotis..brrr...kokiu tik nebuna..pavargsti moraliskai..kiekvienai besisypsanciai mordackai taip ir norisi uzvaziuoti gerai...zinant kokia ji is tiesu Gražiai moteriai tarp vyrų dirbt tikrai patogu,visi paslaugūs,atlaidūs(galima pasimuliuot),o jai negraži tai jaučiu sunku turėtų būt nes vyrai moteris(pasamonėj) ne kaip žmones vertina,o pagal grožį.Pvz.jai vyras kolega koks baisuoklis,tai nei nekreipia dėmesio,tipo tai "ką aš negėjus,kad į jo išvaizdą žiūrėčiau",o jai moteris kolegė kokia baisuoklė tai "negaliu aš į ją žiūrėt","baidyklė","žiežula".Nežinau ar galima smerkti,nes man pačiai maloniau žiūrėt į gražius žmones,bet stengiuos pagal išvaizdą žmonių nedriskriminuot,bet vyrai kažkaip nesigilina kaip ta moteris jaučias jausdama,kad graženė kolegė turi daugiau jų palankumo.Čia toks mano pastebėjimas,bet gal taip nevisur ir nevisada. Dar apie moteris jaigu kalbant tai pavydžiausios ir pikčiausios moterys yra neišvaizdžios,moterys,o iš pavydo ir prasideda tie pletkai ir intrigos. Tik neužmėtykit manes akmenim QUOTE(zhilius @ 2009 05 13, 12:21) Nu Jezus Marija, kas cia neaiskaus? Sakau, kad seniau tarp bobu dirbau, tada gavau blogos patirties tokiuose kolektyvuose, dar net neturejau "zodzio" ir tas buvo beveik pries 10 metu, o dabartiniam darbe pries pora metu, turejau draskyt ta turgbobiu lizda, ta ir padariau, dabar kelios like, kurias jau normaliai pazistu, ir esam susikalbeje. Beje, nauju moteriskiu, nuo to laiko i darba virsininkams neberekomenduoju... Tema skelbiau, nes idomu buvo isgirst zmoniu poziuri, ir gal but isgirst koki vertinga patrima, kuris praverstu ateity. Pirma, dar siek tiek isgirdau, o va antra... O gal i tema ka nors turite pasakyt <Shokoladka>? zuikela mielasis, ne tu jas saujoj laikai, tai tos dvi tavi apvynioja aplink pirsta laiko QUOTE(astor @ 2009 05 15, 14:02) o smegenys tai galvoj, nebus signalo nesuks joks kaklas. Papildyta: QUOTE(Apus @ 2009 05 15, 12:43) ne dvi, daugiau, bet viskiek karts nuo karto pakriokinu, man labai patink ziuret, kai viena tokia labai megsta demonstratyviai snarglius paleist, vos tik grieztesni zodi isgirsta QUOTE(sigita83 @ 2009 05 14, 14:12) pritariu tai nuomonei, kad vyrų kolektyve būna kur kas didesnių intrigų nei moterų. Moterys daugiau loja, bet nekanda, vat vyrai tai ir kandžiotis sugeba,pati iš savo karčios patirties tai galiu pasakyti Tai jau tikrai.Kartais vyrai, taip nieksiskai ir negailestingai gali pasielgti... QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 13:41) Sveiki. Forume maciau tema, atidaryta vienos is mamyciu, apie vyrus, dirbancius moteru kolektyvuose ar verta paviduliaut ar ne. Tai as noreciau padiskutuot truputi kita linkme: apie pasaulio BLOGI, t.y. moteriskus kolektyvus ir kodel kelios moteriskes isivelusios tarp darbuotoju, daznai prirezga tokiu intrigu, kad silpnesniu nervu vyrai, o ne retai ir kai kurios moterys, spjove i viska pasipraso buti pervesti i kita darbo vieta? pas mus irgi tikras moteriskiu kolektyvas. Baisu. Kaip moteris nezinau irgi kaip elgtis. Stengiuosi viska praleisti pro ausis, ignoruoti, bet kartais reikia atsikirsti, nes kitos ant galvu uzliptu... O pavyzdziui turiu viena drauge, kuri irgi moteriskam kolektyve dirba. Pas juos ramu Papildyta: QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 14, 14:04) kaip kam man vienas kaifas jau tarp tu aferisciu darbuotis..brrr...kokiu tik nebuna..pavargsti moraliskai..kiekvienai besisypsanciai mordackai taip ir norisi uzvaziuoti gerai...zinant kokia ji is tiesu simtu procentu sutinku
Dribau vyriškame kolektyve(buvo apie 20 vyrukų), bet ten buvo 4 merginos. Pastebėjau, kad man įėjus į rūkomąjį jos nutyla. Ir net 3 iš jų pridarė tokių vėjų, tiek prikalbėjo apie visus(apie mane - ypač)! Kažkaip to nežinojau, nes tyliai dirbau savo darba, draugavau daugiau su keliais vyrukais ir likusia mergina, tai į širšių lizdą nelindau. Sužinojau viską tik išėjus iš ten ir man papasakojo visai pašalinis žmogus. Jaučiausi kaip šlapiu skuduru per veidą gavusi. O draugiškos darbe atrodė... Kartą buvusiame darbe ėjau atsigerti kavutės su buvusiais bendradarbiais. Įėjo dvi iš tų ir aš lyg tarp kitko pasakiau(tuomet ieškojausi darbo), kad jei dirbti, tai kolektyve kur VIEN vyrai, nes kartais kelios bobos sugeba pridirbti. Tos akis išpūtė ir nubėgo abi "parūkyti"(papletkinti).
Sveiki. Papasakosiu ir aš vieną epizodą iš savo moteriško kolektyvo gyvenimo
Manau, kad tokiuose kolektyvuose labiausiai nukenčia darbas, nebent esi tikrai užsiauginęs storą odą ir gali nekreipti dėmesio. Nors iš išorės gal ir nesimato, bet viduj neretai susinervinu, kai kabinėjasi ir skundžia
as tai dirbu su paugliais ju amzius yvairus bet prasideda nuo 16 iki............. na bet senu nera yra viena 40 bet atrodo kaip 25 ir is elgesio jos nesuprastum kad vyresne, bet zodziu baisu nezinau ko ten daugiau vyru ar moteru, bet tikras vaiku darzelis
QUOTE(alinuksss @ 2009 06 08, 16:00) as tai dirbu su paugliais ju amzius yvairus bet prasideda nuo 16 iki............. na bet senu nera yra viena 40 bet atrodo kaip 25 ir is elgesio jos nesuprastum kad vyresne, bet zodziu baisu nezinau ko ten daugiau vyru ar moteru, bet tikras vaiku darzelis kuria prasme dirbti? QUOTE(alinuksss @ 2009 06 08, 17:00) as tai dirbu su paugliais ju amzius yvairus bet prasideda nuo 16 iki............. na bet senu nera yra viena 40 bet atrodo kaip 25 ir is elgesio jos nesuprastum kad vyresne, bet zodziu baisu nezinau ko ten daugiau vyru ar moteru, bet tikras vaiku darzelis o tu vyras ar moteris?
Darbas moteru kolektyve
Pas mane yra trys pagrindines bobelytes, kurios nuolat kelia intrigas, konfliktus ir visa kita. Kiek kartu dariau susirinkimus, kad baigtu tas nesamones. Juo labiau kai kurios is dirbanciuju uz mane 20 metu vyresnes. kazkoks vaiku darzelis, sakydavau, sarmata turetu jums buti; Po visu vykusiu susirinkimu, jos nurimdavo daugiausia kokiai savaitei. O po to ta pati dainele Ir viena karta pati pasielgiau kaip "boba". Vienai intrigantei tik tarp kitko uzsiminiau, kad bus naikinamas vienas etatas. Jau ketvirtas menuo kaip darbe ramu. Suprantu, kad cia tik laikina, bet.... kol kas padeda QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 15:25) as ir taip stengiuosi nesuleist keliu moteriskiu i viena kruva, nes jau jeigu teks joms konkuruot tai NORS PATI ESU MOTERISKOS GIM ATSTOVE, BET NEDUOK dIEVE BOBU VALDZIOS IR DIRBTI BOBISKAME KOLEKTYVE. VOS KELI VYRAI PAS MUS IR TIE BAIGIA BOBOM VIRSTI. TOKIOM NESAMONEM, PADLYSTEM, INTRIGOM UZSIIMINEJA P.S. oi, neziurejau i teksta rasydama, tik i klavisus
Na, dirbau visokiame kolektyve...bet faktiskai, nera jokio skirtumo, ar tai vien vyriskas kolektyvas ar vien moteriskas ar misrus su kurios nors puses persvara... viskas priklauso nuo paciu zmoniu, kokie jie ir is tikruju pakankamai didele dalimi - koks ju vadovas.
Labai daug problemu sudaro konkurencine kova....kuomet keli susimeta ir pradeda "stumt" ant kurio nors vieno ar keliu. Vienaip ar kitaip kiekvienoje darbovieteje susidaro grupes, priklausomai nuo darbuotoju skaiciu - dvi ar daugiau, kurios automatiskai ir "konkuruoja"..ko viso pasekmeje gaunasi tokios apkalbos kaip minejo d-krall.... Siaip, darbovietese, kur vadovas turi griezta ranka - tokiu problemu beveik nekildavo, o jei iskildavo, labai greitai to pacio vadovo ranka buvo issprendziamos
aš irgi esu linkus manyti,kad labai daug priklauso nuo valdžios.
aš taip pat dirbu moteriškame kolektyve, bet pas mus viskas normaliai
Sveiki,
as ir pasisakysiu as kai dirbau kazino, veikt nera ka, tai visi pliurpe tenai bet kai patekau i bobiska kolektyva, pamaciau skirtuma - ten vyrai kalbedavo, pasakodavo. O cia bobos apkalbineja... intrigos, pletkai, kibirai s... ant galvos ir tt. sakiau daugiau neduok dieve patekt kur tik bobos.
Linkiu neisprotet
Na cia priklauso ir nuo kolektyvo, pati dirbau 2metus moteru kolektyve ir viskas gerai buvo, poto perkele i kita vieta, pradirbau ten 4men, o ka ten pamaciau: apkalbos vienos ant kitu, o i akis viena kitai - kokios mes drauges, ziauri konkurencija, pagalbos nesulauksi ir tt
Aš taip pat dirbau moteriškam kolektyve, kur tik direktorius vyras buvo, ir viskas labai liuks buvo, santykiai puikūs. Gal dėl to, kad labai jaunas kolektyvas buvom, o gal man tiesiog pasisekė.
QUOTE(.Vėja. @ 2009 11 12, 20:22) Aš taip pat dirbau moteriškam kolektyve, kur tik direktorius vyras buvo, ir viskas labai liuks buvo, santykiai puikūs. Gal dėl to, kad labai jaunas kolektyvas buvom, o gal man tiesiog pasisekė. Tai ir pas mane jauni kolyktyvai buvo iki 25m, bet sakau kolektyvas kolektyvui nelygus QUOTE(wai2te_m @ 2009 11 13, 02:02) Kolektyvas kolektyvui nelygus,bet daug labai nuo valdžios priklauso,pas gerą direktorių ir kolektyvas geras.Žodžiu aš apie direktorių sprendžiu pagal tai kokius žmones jis į komandą renkas. QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 14:41) Sveiki. . Tai as noreciau padiskutuot truputi kita linkme: apie pasaulio BLOGI, t.y. moteriskus kolektyvus ir kodel kelios moteriskes isivelusios tarp darbuotoju, daznai prirezga tokiu intrigu, kad silpnesniu nervu vyrai, o ne retai ir kai kurios moterys, spjove i viska pasipraso buti pervesti i kita darbo vieta? *kai dirbi moteriškam kolektyve , atrodo kad intrigas rezga kelios moteriškės *bet kai kurios moteriškės nerezga intrigų ir vyriškuose kolektyvuose yra intrigų , ir dar kokių , yra ir intigančių , fui intrigantų taip kad nereikia lia lia čia
Oi kaip nėra paprasta dirbti moteriškame kolektyve
patikekite
patikekit. teko savo gyvenime (paprastai nutrenkia veikla i vyriskus kolektyvus), tai.... aisku, visa kas isaiskejo - issaiskejo atsitiktinai, kaip kuriais atvejais pvz... po 8 metu:) bet. si veikla dar skaudesne. nes pvz. moteriskame kolektyve, po truputi greit susivoki kas "hidra".. ir.. aisku, kad nemalonu tokiame kolektyve dirbti. reik stora oda tureti, atsiriboti. taciau ir vyriskajame, reik negalvoti, jog visi kolegos "druzbanai", net jei "neblogas, protingas, rimtas bicas", taciau gali moketi lipti per galvas. NE vienas vyras- karjieristas padarys TOOOKIU fintu, jog as kaip moteris, o gal tiesiog kaip zmogus "neivaldes lipimo per galvas" meno, randu del ko nustebti. todel... temos autoriui pasakysiu, jei teigiate kad vyriskame kolektyve nebuna noro kaip nors "veikti uz akiu" vadinasi dirbote tik tokiame kolektyve kur karjieros ar "papildomo kasnelio" galimybes lygios nuliui. tik skirtumas vienas - vyrai visuomet del rezultato. (per ilga laika atsiskleidzia kokio), o intriganciu savybiu turincios moterys, tai daznai daro "for fun" del paties proceso, todel siuju intrigos jei turi stora oda ir jumoro jausma nebaisios, o vat vyru... suktu vyru reik bijot labiau nei suktu moteru. nes su tokiu vyru susidures, galite prarasti daugiau. QUOTE(karra @ 2010 01 26, 19:10) o vat vyru... suktu vyru reik bijot labiau nei suktu moteru. nes su tokiu vyru susidures, galite prarasti daugiau. Nu tiesa 200 proc.
viena is geriausiu metu citatu R.Jukneviciene.....kai vyrai dominavo politikoje, daug buvo pykčių, barnių, konfliktų
Jei taip būtų besielgusios moterys, sakytų et, bobos. Bet kai vyrai, tada tai vadinasi politika.
visi mes esam vienos padermes ir iveno kraujo ir to paties budo, tereikia tik psasakyt ar pamatyt kad neduok dieve kas nros is tavo darvo kolektyvo turi kazka gero o tu tik prie to žmogaus esi malonus jam ir atsitraukes nuo jos ir kart kitam paseki pasaka kaip jis tai gavo ka jis padare tokio ar kitokio ir t.t. .......
Tai pirmiausia nereikia stumt ant kitu reikia savo būda keist kiti pastebeja tia ir gali keistis........( pameciau minti ka norejau parasyt.....
Nas dirbti moteru kolektyve yra tikrai isbandymas. Moterys per nelyg smulkmeniskos, is visu dalyku kurie mums atrodo kaip maziausios smulkmenos, jos ispucia didziausia burbula.Tai nera blogai, nes dazniausiai visi darbai buna padaryti idealiai.
Ir vis del to su vyrais yra bendrauti paprasciau
as dirbu moteriskam kolektyve ir kadangi man jokie gandai nesusije su darbu neidomus, tai jie manes ir neliecia
Vienas uzsienietis pasakojo. Lietuvoje teko vadovauti moteriskam kolektyvui, pats kalbos nezinojo, tai lietuvaites be problemu ciauskejo lietuviu kalba, jo buvimas jas netrikdydavo. Tai jis sau sugalvojo pramoga, karts nuo karto garsiai pasakydavo "taip, taip...; aniaaa...". Po keliu tokiu juokeliu moteriskes pasidare atsargesnes
Ilgokai dirbau vien moteriskam kolektyve.Niekada to nekartociau.Kol tiesioginis ir padalinio virsininkai buvo vyrai tol tvarka buvo.O paskui virsininke tapo mergina itin priklausoma nuo ciklo ar koki biesa...Nu nei is sio,nei is to istikdavo isterijos priepuoliai
As tai jau atsikraciau beveik visu draskuliu, liko kelios labai "talkovos" ir "teisingos" moteriskos (amziuje), taip kad viskas o.k. nervina tik zmonos pastovus skundai del moterisku kolektyvu, tiek praeitame darbe, tiek dabartiniame.
"Apsaugok Dieve nuo karo, maro ir bobu kolektyvo".
Teko dirbti tiek mišriame, tiek moteriškame, tiek vyriškame kolektyve- visur visko pasitaikydavo... Nes ir vyrai būna bobų bobos.
jei reikia zemiausio lygio darbuotoju, atspariu, istvermingu, galinciu dirbt buka ir nuobodu darba, tai moterys yra nepamainomos.
Svarbu tik nurodyk jom ka konkreciai daryti ir nepalik vietos galvojimui ir greitu sprendimu priemimui. Cia kalbu kaip darbdavys. O jei kalbet is bendradarbio pozicijos - arba dulkini visas, arba ne vienos. |