zhilius
2009 05 07, 13:41
Sveiki. Forume maciau tema, atidaryta vienos is mamyciu, apie vyrus, dirbancius moteru kolektyvuose ar verta paviduliaut ar ne. Tai as noreciau padiskutuot truputi kita linkme: apie pasaulio BLOGI, t.y. moteriskus kolektyvus ir kodel kelios moteriskes isivelusios tarp darbuotoju, daznai prirezga tokiu intrigu, kad silpnesniu nervu vyrai, o ne retai ir kai kurios moterys, spjove i viska pasipraso buti pervesti i kita darbo vieta?  Gal kas sutiks pasidalinti savo patirtimi ir asmeninem nuomonem apie tokius kolektyvus
Medinis
2009 05 07, 13:46
Ką vyras galėtų parašyti šioje temoje? Kas tai yra zapadlo ir kaip su juo kovoti?
zhilius
2009 05 07, 13:59
QUOTE(Medinis @ 2009 05 07, 14:46) Ką vyras galėtų parašyti šioje temoje? Kas tai yra zapadlo ir kaip su juo kovoti? Gal kelio uzkirsti visokiom konspiracijom ir nepavyks, nu bet man idomu gal kas turi kokiu ideju kaip jas korektiskai smarkiau paimt i sauja ir, kad negirdeciau visokiu ten purvo pilstimu kolektyve, nes visokios tokios neigiamos atmosferos labai jau itakoja darba.
Medinis
2009 05 07, 14:09
Matėt reklamą, kur moteriškė ateina pas seklį ir prašo surasti optiką pigesnę nei kažkokia? Seklio atsakymą pamenat?
zhilius
2009 05 07, 14:25
Paradoksualė
2009 05 07, 14:29
geriau i fronta eiti jauciu nei grynai moteru kolektyve dirbti ne duok dieve is tiesu...
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 14:59) Gal kelio uzkirsti visokiom konspiracijom ir nepavyks, nu bet man idomu gal kas turi kokiu ideju kaip jas korektiskai smarkiau paimt i sauja ir, kad negirdeciau visokiu ten purvo pilstimu kolektyve, nes visokios tokios neigiamos atmosferos labai jau itakoja darba. nusipirkit gerus ausu kamstukus
Krista J.
2009 05 07, 14:42
as ne vyras, bet galiu pasakyt, kad bobiskas kolektyvas tikrai uzknisa. teko padirbeti tokiam. amzini pletkai, pavydas, kenkimas ir .t.t ir pan. maniau, kad isprotesiu
indrealex
2009 05 07, 14:45
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 15:25) Kadangi mergaičių intrigos ir prasideda nuo darželio , labai sunku su tuo reiškiniu kovoti ... Pritariu ooo dėl gerų ausų kamštukų ... Arba įdiekite savyje režimą "per vieną ausį įeina , per kitą išeina".
zhilius
2009 05 07, 14:48
QUOTE(ooo @ 2009 05 07, 15:33) nusipirkit gerus ausu kamstukus  Nu tai va mano zmona uz galvos susiemusi laksto. Beveik metai be atostogu tokiu grynai "turgaus bobu" kolektyve. Tai sako nebegali jau  nu o man aciu dievui ne taip blogai kaip jai, pas mane tik kelios dirba, bet ir taip veiksmo uztenka. Tai dziaugiuosi, kad jau baigiu pamirst laikus, kai as su kolega dirbom 24 moteru balagane...
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 15:48) Nu tai va mano zmona uz galvos susiemusi laksto. Beveik metai be atostogu tokiu grynai "turgaus bobu" kolektyve. Tai sako nebegali jau  nu o man aciu dievui ne taip blogai kaip jai, pas mane tik kelios dirba, bet ir taip veiksmo uztenka. Tai dziaugiuosi, kad jau baigiu pamirst laikus, kai as su kolega dirbom 24 moteru balagane...  as kazkada dirbau tokiam kolektyve: 3 vyrai, 11 moteru ir 92 bobos  zodziu, zinau, koki patarima duot
zhilius
2009 05 07, 14:59
QUOTE(indrealex @ 2009 05 07, 15:45) Kadangi mergaičių intrigos ir prasideda nuo darželio , labai sunku su tuo reiškiniu kovoti ... Pritariu ooo dėl gerų ausų kamštukų ... Arba įdiekite savyje režimą "per vieną ausį įeina , per kitą išeina". Bandziau, bet tada esu kaltinamas, kad kaip tiesioginis virsininkas nesigilinu i situacija (kuri pvz yra visiskai bobiskai absurdiska), kuria turiu isspresti ir pastatyti kaltininke i "kampa"
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 15:59) Bandziau, bet tada esu kaltinamas, kad kaip tiesioginis virsininkas nesigilinu i situacija (kuri pvz yra visiskai bobiskai absurdiska), kuria turiu isspresti ir pastatyti kaltininke i "kampa"  kiek ten pas tave tu bobu? kiek kabinetu? koks darbo pobudis? tuoj sustrateguosim
zhilius
2009 05 07, 15:58
QUOTE(ooo @ 2009 05 07, 16:01) kiek ten pas tave tu bobu? kiek kabinetu? koks darbo pobudis? tuoj sustrateguosim  Kiap jau sakiau, dabartine situacija man jau nebera kritine taip, kaip budavo anksciau, todel ir strateguot kazka nera pointo, o ir sunku butu tai padaryt, neiseitu tiesiog ju isgrusti i skirtingus kabinetus ir tiek  pagrindines intrigantes yra telefonu operatores, kurios dirba benrame ofise paskirstydamos skambucius ir konsultuodamos klientus/verslo partnerius, tai jos pastoviai ir "kapojasi" tarpusavyje, ir "lesa" visiems kitiems smegenis.
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 16:58) Kiap jau sakiau, dabartine situacija man jau nebera kritine taip, kaip budavo anksciau, todel ir strateguot kazka nera pointo, o ir sunku butu tai padaryt, neiseitu tiesiog ju isgrusti i skirtingus kabinetus ir tiek  pagrindines intrigantes yra telefonu operatores, kurios dirba benrame ofise paskirstydamos skambucius ir konsultuodamos klientus/verslo partnerius, tai jos pastoviai ir "kapojasi" tarpusavyje, ir "lesa" visiems kitiems smegenis.  mazai darbo turi, kad randa laiko pasikapot dar? gal etatu mazinima padaryt? eliminuojant pagrindines intrigantes?
zhilius
2009 05 07, 16:25
QUOTE(ooo @ 2009 05 07, 17:08) mazai darbo turi, kad randa laiko pasikapot dar? gal etatu mazinima padaryt? eliminuojant pagrindines intrigantes?  Laiko tam turi nes ne klaviaturomis galvas viena kitai dauzo  , o visokias ten istorijeles viena apie kita skleidzia, provokuoja, iesko viena kitos klaidu ir skundzia, ir t.t. ir pan. O savarbiausia, kad viena kitai vaidina geriausias drauges, o kaip tik kurios nera tame tarpe, tuoj ir prasideda  arba momenta istaiko ir pradeda "raportuot": ji siokia ir tokia, ji cia visu nekencia, ji tyliai ieskosi darbo pas konkurentus, pas ja dokumentai stalciuose voliojasi nesuarchyvuoti. nu ir 10 000 000 kitokiu nesamoniu.
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 17:25) Laiko tam turi nes ne klaviaturomis galvas viena kitai dauzo  , o visokias ten istorijeles viena apie kita skleidzia, provokuoja, iesko viena kitos klaidu ir skundzia, ir t.t. ir pan. O savarbiausia, kad viena kitai vaidina geriausias drauges, o kaip tik kurios nera tame tarpe, tuoj ir prasideda  arba momenta istaiko ir pradeda "raportuot": ji siokia ir tokia, ji cia visu nekencia, ji tyliai ieskosi darbo pas konkurentus, pas ja dokumentai stalciuose voliojasi nesuarchyvuoti. nu ir 10 000 000 kitokiu nesamoniu.  Visu pirma tai pletkai baigiasi ten kur baigiasi domėjimasis jais.Nekreipkit dėmesio,ignoruokit,jai kažkas kažką skundžia kategoriškai pareiškit,kad jums neidomu,kad jūs turit savo numonę apie vieną ir kitą žmogu.Nebus kam skūst,nebus ir ratas užsidaro.Juk ne pagal darbuotojų pletkus apie juos sprendžiat,o pagal jų darbą.O šeip žmonių nepakeisit ir liežuvių neužrišit.
zhilius
2009 05 08, 13:32
QUOTE(astor @ 2009 05 07, 22:28) Visu pirma tai pletkai baigiasi ten kur baigiasi domėjimasis jais.Nekreipkit dėmesio,ignoruokit,jai kažkas kažką skundžia kategoriškai pareiškit,kad jums neidomu,kad jūs turit savo numonę apie vieną ir kitą žmogu.Nebus kam skūst,nebus ir ratas užsidaro.Juk ne pagal darbuotojų pletkus apie juos sprendžiat,o pagal jų darbą.O šeip žmonių nepakeisit ir liežuvių neužrišit. Bandziau ir tai, bet atrodo kad joms tos intrigos, samokslai, ir konspiracijos yra butinos kaip oras, taip kad niekas nepadeda... Na siaip as susitaikiau su sitais darbo sunkumais ir jau ismokau su situo kovot savais budais, bet tai yra pritaikoma tik siek tiek pazistant zmones, ir jau zinant kokius ''mygtukus paspausti''. Bet man idomiau butu isgirst kitu patirti ir nuomones, gal ne visiems moteriski kolektyvai yra ''BLOGIS'' ir kodel beveik visoms moterims nepatinka juose tirbti, nors pacios ir yra tu kolektyvu dalis dalis.
QUOTE(zhilius @ 2009 05 08, 14:32) Bandziau ir tai, bet atrodo kad joms tos intrigos, samokslai, ir konspiracijos yra butinos kaip oras, taip kad niekas nepadeda... Na siaip as susitaikiau su sitais darbo sunkumais ir jau ismokau su situo kovot savais budais, bet tai yra pritaikoma tik siek tiek pazistant zmones, ir jau zinant kokius ''mygtukus paspausti''. Bet man idomiau butu isgirst kitu patirti ir nuomones, gal ne visiems moteriski kolektyvai yra ''BLOGIS'' ir kodel beveik visoms moterims nepatinka juose tirbti, nors pacios ir yra tu kolektyvu dalis dalis.  Esu daug kur dirbus ir įvairiuose darbuose,paskutinį kart dirbau SPA centre kur tikrai didelis kolektyvas kirpėjos,kosmetologės,masažistės ir t.t. ir vien moterys.Tai budavo dvi pamainos,tai ir pamaina ant pamainos ir kolegė ant kolegės,nu visko būdavo,mano pozicija buvo tokia,nieko negirdžiu,nieko nematau ir neidomu kas ką pasakė,kad netektų paskui aiškintis kas kokį gandą paskleidė,jai jos nori tegu tarpusavi diskutuoja,mano rūpestis pasirūpint klientais,būt geros nuotaikos ir gražiai atdodyt.Nesakau,kad reik atsiribot nuo kolektyvo,ne aš puikiai sutardavau ir kalbėdavau apie viską tik ne apie koleges ir klientus.
zhilius
2009 05 08, 17:48
QUOTE(zhilius @ 2009 05 08, 18:48) Nebent tavo buvusioji Megan Fox  Vyras sako,kad ir aš į ją panaši,bet aš irgi negaliu būt tavo buvusioji
zhilius
2009 05 08, 18:07
QUOTE(astor @ 2009 05 08, 18:51) Nebent tavo buvusioji Megan Fox  Vyras sako,kad ir aš į ją panaši,bet aš irgi negaliu būt tavo buvusioji  Ne nemanau, kad gali, nes kiek zinau ji vaiku neturi
QUOTE(zhilius @ 2009 05 08, 19:07) Ne nemanau, kad gali, nes kiek zinau ji vaiku neturi  ir netik dėl dėl vaikų,aš su savo vyru jau seniai ir į kairę nebuvau nuėjus
zhilius
2009 05 08, 22:02
QUOTE(astor @ 2009 05 08, 19:30) ir netik dėl dėl vaikų,aš su savo vyru jau seniai ir į kairę nebuvau nuėjus  Nu ir aciu Dievui, juk ne kas butu man cia savo buvusiaja susitikt ane?
Tranquillity
2009 05 09, 10:17
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 23:32) Bet man idomiau butu isgirst kitu patirti ir nuomones, gal ne visiems moteriski kolektyvai yra ''BLOGIS'' ir kodel beveik visoms moterims nepatinka juose tirbti, nors pacios ir yra tu kolektyvu dalis dalis.  Pries 3 metus dirbau kolektyve kur buvo 15 moteru ir 3 vyrai. Ir dabar dirbu skyriuje kur yra 8 moterys (o ir pacioj imonej yra 95 proc moteru). Nei pirmu, nei antru atveju jokiu intrigu / samokslu nera. Kazkaip labai linksmai mums dirbasi. Aisku, plepam apie visokius moteriskus dalykelius, bet tikrai intrigu nekuriam. kai ieskos naujo darbuotojo i musu skyriu, net nenoreciau kad tai butu vyras. nebeiseis taip smagiai bendraut.
zhilius
2009 05 09, 18:45
QUOTE(Tranquillity @ 2009 05 09, 11:17) Pries 3 metus dirbau kolektyve kur buvo 15 moteru ir 3 vyrai. Ir dabar dirbu skyriuje kur yra 8 moterys (o ir pacioj imonej yra 95 proc moteru). Nei pirmu, nei antru atveju jokiu intrigu / samokslu nera. Kazkaip labai linksmai mums dirbasi. Aisku, plepam apie visokius moteriskus dalykelius, bet tikrai intrigu nekuriam. kai ieskos naujo darbuotojo i musu skyriu, net nenoreciau kad tai butu vyras. nebeiseis taip smagiai bendraut. Nenoriu izeist, bet gal jus tame kolektyve gerai jauciates, nes esat viena is tu moteru apie kurias kalbame, nors kita vertus isimciu pasitaiko visada
O jūs galvojat vyrų kolektyve kažkaip kitaip  Nejuokinkit.Dirbau beveik tris metus vien su vyrais ir patikėkit ojojoj kokios intrigos būna  Nenusileidžia moterims visiškai,o kai kurie dalykai dar žiauresni būna
zhilius
2009 05 09, 20:36
QUOTE(Tomulyte @ 2009 05 09, 21:25) O jūs galvojat vyrų kolektyve kažkaip kitaip  Nejuokinkit.Dirbau beveik tris metus vien su vyrais ir patikėkit ojojoj kokios intrigos būna  Nenusileidžia moterims visiškai,o kai kurie dalykai dar žiauresni būna  na na, idomu butu isgirst kokie uraganai kyla vyru kolektyvuose, kazkaip su tuo susidures nebuvau. visalaik su vyrais daug lengviau budavo viska issiaiskint, ir iki absurdo niekad nepriedavom.
dirbu jau kiek metu motiriskame kolektyve... na tikrai tokiu moteriskiu buna su savais navarotais,kad ojojooo kartais bandai demesio nekreipti,kartais is mandagumo bendrauji,bet vistiek buna slykstu kartais kad oj,kaip slykstu
Na,vienas iš žiauriausių gandų tarp vyrų,kurį teko išgirs,tai vienas vyriškas už akių buvo laikomas gėjumi  Nors jis tikrai normalus,žmoną turi ir vaikučių  Kas žiauriausia,į akis niekada jam nesakydavo.O už akių pastovūs stūmimai būdavo. Šiaip begalė marazmų būdavo.Ypatingai mėgėjai kai kurie skūsti buvo.Jeigu koks gimtadienis kurio nors,tai tuoj kažkas informuodavo šefą.Tas iš kart lėkdavo tikrint.Jeigu kažko nepasiseka padaryt teisingai,tai pagalbos nesulauksi iš kart skambutis-ir esi "priduotas" ir t.t ir t.t.
zhilius
2009 05 10, 08:14
QUOTE(klauns @ 2009 05 09, 22:08) dirbu jau kiek metu motiriskame kolektyve... na tikrai tokiu moteriskiu buna su savais navarotais,kad ojojooo kartais bandai demesio nekreipti,kartais is mandagumo bendrauji,bet vistiek buna slykstu kartais kad oj,kaip slykstu  QUOTE(Tomulyte @ 2009 05 09, 22:25) Na,vienas iš žiauriausių gandų tarp vyrų,kurį teko išgirs,tai vienas vyriškas už akių buvo laikomas gėjumi  Nors jis tikrai normalus,žmoną turi ir vaikučių  Kas žiauriausia,į akis niekada jam nesakydavo.O už akių pastovūs stūmimai būdavo. Šiaip begalė marazmų būdavo.Ypatingai mėgėjai kai kurie skūsti buvo.Jeigu koks gimtadienis kurio nors,tai tuoj kažkas informuodavo šefą.Tas iš kart lėkdavo tikrint.Jeigu kažko nepasiseka padaryt teisingai,tai pagalbos nesulauksi iš kart skambutis-ir esi "priduotas" ir t.t ir t.t. taip aisku "pastumia" vyrai del prikolo ant ko nors, nu bet man kazkaip toks jausmas, kad cia visgi apie to paties tipo bobulytes pasakojimas, nes nu nei pats esu buves susidures su kazkokiais skundikais, nei girdejau, kad tai butu kazkoks masiskas reiskinys. taip zinoma gali buti, sefas tarp darbuotoju "pasodines oziuka" bet tokiu atveju manau zmogus raportuoja draugiskai, ta prasme jog mano gerai sutariantis su virsininku ir daro jam gera laikydamas save jo draugu (cia tokia strategija). bet skundimas, dristu teigti, visuomet yra moteru bruozas  nuo pat darzelio -"viskas bus pasakyta"  iki pat darbovietes, jei nepavyksta to atsikratyti  ir vel gi sakau, kad zinoma visada pasitaiko isimciu...
QUOTE(zhilius @ 2009 05 10, 09:14) taip aisku "pastumia" vyrai del prikolo ant ko nors, nu bet man kazkaip toks jausmas, kad cia visgi apie to paties tipo bobulytes pasakojimas, nes nu nei pats esu buves susidures su kazkokiais skundikais, nei girdejau, kad tai butu kazkoks masiskas reiskinys. taip zinoma gali buti, sefas tarp darbuotoju "pasodines oziuka" bet tokiu atveju manau zmogus raportuoja draugiskai, ta prasme jog mano gerai sutariantis su virsininku ir daro jam gera laikydamas save jo draugu (cia tokia strategija). bet skundimas, dristu teigti, visuomet yra moteru bruozas  nuo pat darzelio -"viskas bus pasakyta"  iki pat darbovietes, jei nepavyksta to atsikratyti  ir vel gi sakau, kad zinoma visada pasitaiko isimciu...  Oi,tik nereikia  Tiek ir moterų tarpe,tiek vyrų nelabai kas skirias. Visur intrigos. O tas "viskas bus pasakyta" ne ką mažiau ir vyrus liečia. Žinoma,su vyrais dirbti paprasčiau. Lengviau rast bendrą kalbą,lengviau viską išsiaiškinti. Vyrai dažniau viską drebia į akis (tik neaišku ar tai gerai,nes ne kiekvienas sugeba tiesą priimti). O intrigantų sočiai yra ir tų ir tų tarpe
Nakviša
2009 05 10, 19:35
QUOTE(zhilius @ 2009 05 09, 20:36) na na, idomu butu isgirst kokie uraganai kyla vyru kolektyvuose, kazkaip su tuo susidures nebuvau. visalaik su vyrais daug lengviau budavo viska issiaiskint, ir iki absurdo niekad nepriedavom.  Su vyrais kaip būdavo, pradžioje: nedarysiu, boba vadovauja, ką čia ji man aiškina, aš geriau žinau, eik tu sau ir ji dar man vadovaus? Ir t.t. Po to tenka iš savo kišenės nuostolius dengt, nes "geriau žino"
zhilius
2009 05 10, 19:37
QUOTE(Nakviša @ 2009 05 10, 20:35) Su vyrais kaip būdavo, pradžioje: nedarysiu, boba vadovauja, ką čia ji man aiškina, aš geriau žinau, eik tu sau ir ji dar man vadovaus? Ir t.t. Po to tenka iš savo kišenės nuostolius dengt, nes "geriau žino"  jo kartais sunku priimt moters vadovavima, ypac jei dar amziumi yra ne ka vyresne
Nakviša
2009 05 10, 19:39
QUOTE(zhilius @ 2009 05 09, 18:45) Nenoriu izeist, bet gal jus tame kolektyve gerai jauciates, nes esat viena is tu moteru apie kurias kalbame, nors kita vertus isimciu pasitaiko visada  Nuoširdžiai - subręskite, suvyriškėkite. Susideliokite prioritetus kas jums svarbu - erzelyne pletkų lygyje ar normalus produktyvus darbas. Velia į intrigėles - padarykite rytines penkiaminutes - išaiškinkite neminėdamas pavardžių susidariusią situaciją. Po kelių paviešinimų baigsis visos intrigėlės. Ir aiškiai duokite pasakyti, kad kolektyve dirbama komandoje, o ne balagane. Jei verda intrigos - esate blogas vadovas, nes sukuriate ne darbinę aplinką,o tinkamą kerioti visokiam bardakui. Kartais ištartas griežtesnis žodis ir pastatymas į vietą gelbėja kolektyvinę dvasią nuo susikaupusio negatyvo.
zhilius
2009 05 10, 19:46
QUOTE(Nakviša @ 2009 05 10, 20:39) Nuoširdžiai - subręskite, suvyriškėkite. Susideliokite prioritetus kas jums svarbu - erzelyne pletkų lygyje ar normalus produktyvus darbas. Velia į intrigėles - padarykite rytines penkiaminutes - išaiškinkite neminėdamas pavardžių susidariusią situaciją. Po kelių paviešinimų baigsis visos intrigėlės. Ir aiškiai duokite pasakyti, kad kolektyve dirbama komandoje, o ne balagane. Jei verda intrigos - esate blogas vadovas, nes sukuriate ne darbinę aplinką,o tinkamą kerioti visokiam bardakui. Kartais ištartas griežtesnis žodis ir pastatymas į vietą gelbėja kolektyvinę dvasią nuo susikaupusio negatyvo. aciu uz kritika,  bet matyt neskaitete visu mano pasisakymu. man patarimu jau senai ta tema nereikia, nes moteru balagane senai nebedirbu yra keletas ju, kurias senokai laikau paemes i "sauja" taigi vienas, kitas pletkas netrukdo gyvent. as tiesiog bandziau diskutuoti, kodel taip, o ne kitaip.
Nakviša
2009 05 10, 19:55
QUOTE(zhilius @ 2009 05 10, 19:46) aciu uz kritika,  bet matyt neskaitete visu mano pasisakymu. man patarimu jau senai ta tema nereikia, nes moteru balagane senai nebedirbu yra keletas ju, kurias senokai laikau paemes i "sauja" taigi vienas, kitas pletkas netrukdo gyvent. as tiesiog bandziau diskutuoti, kodel taip, o ne kitaip.  Tai yra todėl,kad vadovas (kaip vadovas)yra blogas. Skaičiau. Nepatiko emocingumas, jautrumas, jaunumas, nekonstruktyvumas, pasiteisinimo paieška, pasidavimas stereotipams ir t.t. Kolektyvą, kaip komandą, klijuoja vadovas, o ne kolektyvas.
is vienos koleges teko girdeti,kad susiskaldymas kolektyve yra netgi palankus ir patogus vadovui,nes tuomet lengviau valdyti kolektyva..... man kartais nuosirdziai stebetinai pikta kad mano vadove nusileidzia iki pletku lygio pati ir vadovaujasi emocijomis.....moteriskomis ambicijoms pasiduoda... atvirai sakant kai zmogus gal ji ir nieko,bet kai vadove tikrai ne pavyzdys........
Hmmm...
2009 05 11, 07:25
QUOTE(zhilius @ 2009 05 10, 09:14) bet tokiu atveju manau zmogus raportuoja draugiskai, ta prasme jog mano gerai sutariantis su virsininku ir daro jam gera laikydamas save jo draugu (cia tokia strategija). bet skundimas, dristu teigti, visuomet yra moteru bruozas Ale įdomu vienok...  kai vyras skundikas, tai mažu jis čia draugiškai, gera darydamas (  ), o kai moteris - nu tai aišku, kad skundikė
zhilius
2009 05 11, 10:40
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 11, 08:25) Ale įdomu vienok...  kai vyras skundikas, tai mažu jis čia draugiškai, gera darydamas (  ), o kai moteris - nu tai aišku, kad skundikė  Skundikais gali but tiek moterys, tiek vyrai to patys nesuprasdami. Gudrus vadovas gali prisijaukinti draugiskais santykiais ir zmogus net nesuprasdamas to skus kolektyva. O as kalbejau ne apie tai
QUOTE(zhilius @ 2009 05 11, 11:40) Skundikais gali but tiek moterys, tiek vyrai to patys nesuprasdami. Gudrus vadovas gali prisijaukinti draugiskais santykiais ir zmogus net nesuprasdamas to skus kolektyva. O as kalbejau ne apie tai  Nesupratau. Tai moterys skundzia samoningai, nes tai "visuomet yra ju bruozas", o vyrai skundzia tik patys to nesuprasdami, t.y.: vyrai samoningai neskundzia?
QUOTE(Ievamul @ 2009 05 11, 19:48) Nesupratau. Tai moterys skundzia samoningai, nes tai "visuomet yra ju bruozas", o vyrai skundzia tik patys to nesuprasdami, t.y.: vyrai samoningai neskundzia?  Matyt esmė tame,kad tiek vyrai,tiek moterys tas pačias keulystes daro,tuos pačius pletkus moka skleist,tik kiekviena pusė savo veiksmus skirtingai interpretuoja.
zhilius
2009 05 12, 08:32
QUOTE(Ievamul @ 2009 05 11, 19:48) Nesupratau. Tai moterys skundzia samoningai, nes tai "visuomet yra ju bruozas", o vyrai skundzia tik patys to nesuprasdami, t.y.: vyrai samoningai neskundzia?  Isiskaitykite i zodzius: Skundikais gali but tiek moterys, tiek vyrai to patys nesuprasdami. Gudrus vadovas gali prisijaukinti draugiskais santykiais ir zmogus net nesuprasdamas to, skus kolektyva. Papildyta:QUOTE(astor @ 2009 05 11, 20:01) Matyt esmė tame,kad tiek vyrai,tiek moterys tas pačias keulystes daro,tuos pačius pletkus moka skleist,tik kiekviena pusė savo veiksmus skirtingai interpretuoja. Na nezinau, kaip jie ten interpretuoja, zinau tik viena: bent jau 80% zmoniu (tiek vyru tiek moteru) skundziasi darbu moteriskoje aplinkoje
salve123
2009 05 12, 08:47
QUOTE(zhilius @ 2009 05 12, 09:32) zinau tik viena: bent jau 80% zmoniu (tiek vyru tiek moteru) skundziasi darbu moteriskoje aplinkoje  Iš kur tokia tiksli statistika?
zhilius
2009 05 12, 08:52
QUOTE(salve123 @ 2009 05 12, 09:47) Iš kur tokia tiksli statistika? as sakau - "bent jau", tai nera tikslumo pabrezimas
salve123
2009 05 12, 08:54
QUOTE(zhilius @ 2009 05 12, 09:52) as sakau - "bent jau", tai nera tikslumo pabrezimas Iš kur žinote, apytikslius duomenis?
As dirbu moteriskam kolektyve.... Keisciausi su kuom nors i vyriska !
zhilius
2009 05 12, 10:12
QUOTE(salve123 @ 2009 05 12, 09:54) Iš kur žinote, apytikslius duomenis? Stai jums ir duomenys Papildyta:QUOTE(Laaila @ 2009 05 12, 11:02) As dirbu moteriskam kolektyve.... Keisciausi su kuom nors i vyriska !   bet gaila neturiu ko pasiulyti
smagus_vasaros_lietus
2009 05 12, 14:19
QUOTE(zhilius @ 2009 05 07, 16:48) Nu tai va mano zmona uz galvos susiemusi laksto. Beveik metai be atostogu tokiu grynai "turgaus bobu" kolektyve. Tai sako nebegali jau  nu o man aciu dievui ne taip blogai kaip jai, pas mane tik kelios dirba, bet ir taip veiksmo uztenka. Tai dziaugiuosi, kad jau baigiu pamirst laikus, kai as su kolega dirbom 24 moteru balagane...  Man atrodo tu pasiilgsti tų 24, gerai buvo, a ne? Gi neitum diskutuot į supermamų puslapį šiaip sau
zhilius
2009 05 12, 15:46
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2009 05 12, 15:19) Man atrodo tu pasiilgsti tų 24, gerai buvo, a ne? Gi neitum diskutuot į supermamų puslapį šiaip sau   tikrai nepasiilgstu, o cia blevyzgoju tik todel, kad paskutine savaite turiu laisvu momentu darbe ir stengiuosi juos isnaudot ne parukymams, o nieku svaigimui, pirma kart prisijungiau senokai bet tik todel, kad reikejo man si ta suzinot, beje tas mano forumavimas nemanau, kad truks ilgai, nes jau baigia nusibost. Ar dar kyla klausimu ar jau galiu atsijungt?
|
|