Kokia grazi temute! Aciu tau, Ineza!
skorpione20
2009 05 07, 16:11
Labai grazu Sauniai sugalvojai idedama senos temutes nuorada.
Kristepala
2009 05 07, 16:12
Registruojuosi naujuose namuciuose  . Ineza aciu uz namucius, jie kaip visada nuostabus
skorpione20
2009 05 07, 16:17
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 07, 17:12) Registruojuosi naujuose namuciuose  . Ineza aciu uz namucius, jie kaip visada nuostabus  Pas tave Kristepala perpildyta dezute az
kutosas
2009 05 07, 16:49
Ineza, tikrai grazu  ir sutinku, labai patogu, kai nuoroda i senaja ideta
As irgi registruojuosi naujuose namuciuose, aciu Ineza Kristepala sveika sugrizusi  Saunu kad tau patvarke kiausintakius tai reikia dabar mums labai stengtis prasmingai isnaudoti duota laika kad kuo greiciau pagauti  O kaip tau pecius ir korpusa nedauzo nuo duju? Mane tai tos dujos veda is proto, neimanoma apsisukti iskarto dauzo, vienintelis dalikas kuris kankina Na nieko cia aisku baikos, tik idomu kiek ilgai tos dujos ten sedes Kazkas klause del ko man dare drilingas - man PKS, menesiniu nebuna po 6-9 men ir greiciausiai niekada nevykdavo ovuliacija. Tai padare skilutes kad ji butu bent 6-8 men per kuriuos as labai stengsiuos tapti  Ir ziuresim kaip seksis, jei reiks tai vel stimuliuosios nes laiko labai mazai reikia naudot visas imanomas priemones. Siaip RKL ligoninej man visai patiko, personalas labai geras, eiti pesciom po operacijos tikrai nereikejo  as ir nenueiciau pati, nes labai juk silpna buvo. Kai atsibudau tai man skaudejo pilva tai pirma ka sakiau tai praciau nuskausminimo, tai iskarto suleido. Siaip tikrai nera labai baisu, baisiausia buvo laukti operacijos Kas nepatiko ligonineje tai WC tik 2 visame aukste ir iki ju reikia pedinti per visa koridoriu. Santariskiuose pvz. kvn. palata turi po WC, o cia tik 2 kabinos visam aukstui  O isivaizduokit o daug kam gi po 2 klizmas stato  (ir man pries operacija state) Bet cia aisku irgi smulkmenos, bet toks biski nepatogus dalykelis.
skorpione20
2009 05 07, 18:02
Noriu i musu naujuosiu namucius atnesti gelyciu, tai suteiks jaukumo Kristepala tikrai dar karteli atsiprasau, kad taip drasiai ispyskinau savo diagnoze. Faktas, kad pas tave viskas kitaip  ..tiesiog nepagalvojus labai drasiai gal ispasakojau viska, ka man ir mano draugei sake daktarai. Imk gelyte, mergyt
Kristepala
2009 05 07, 18:26
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 19:45) As irgi registruojuosi naujuose namuciuose, aciu Ineza Kristepala sveika sugrizusi  Saunu kad tau patvarke kiausintakius tai reikia dabar mums labai stengtis prasmingai isnaudoti duota laika kad kuo greiciau pagauti  O kaip tau pecius ir korpusa nedauzo nuo duju? Mane tai tos dujos veda is proto, neimanoma apsisukti iskarto dauzo, vienintelis dalikas kuris kankina Na nieko cia aisku baikos, tik idomu kiek ilgai tos dujos ten sedes Kazkas klause del ko man dare drilingas - man PKS, menesiniu nebuna po 6-9 men ir greiciausiai niekada nevykdavo ovuliacija. Tai padare skilutes kad ji butu bent 6-8 men per kuriuos as labai stengsiuos tapti  Ir ziuresim kaip seksis, jei reiks tai vel stimuliuosios nes laiko labai mazai reikia naudot visas imanomas priemones. Siaip RKL ligoninej man visai patiko, personalas labai geras, eiti pesciom po operacijos tikrai nereikejo  as ir nenueiciau pati, nes labai juk silpna buvo. Kai atsibudau tai man skaudejo pilva tai pirma ka sakiau tai praciau nuskausminimo, tai iskarto suleido. Siaip tikrai nera labai baisu, baisiausia buvo laukti operacijos Kas nepatiko ligonineje tai WC tik 2 visame aukste ir iki ju reikia pedinti per visa koridoriu. Santariskiuose pvz. kvn. palata turi po WC, o cia tik 2 kabinos visam aukstui  O isivaizduokit o daug kam gi po 2 klizmas stato  (ir man pries operacija state) Bet cia aisku irgi smulkmenos, bet toks biski nepatogus dalykelis. Skaudejo vakar ir man mentis, spranda ir po sonkauliais, bet sesutes pastoviai leisdavo nuskausminamuosius. Siandien pirma diena kaip be vaistu, tai visai normaliai, gal tik truputi strenas raizo. Ar tau pyle ta geli i pilva? man tai dar reikejo ir visas laselines bei antibijotikus susipirkti...zodziu operacija kainavo nemazus pinigelius  bet ko tik nepadarysi Papildyta:Skorpione20 man tikrai nera del ko pykti  . Tik prasiau, kad negasdintum kitu merginu savo diagnozem ir, kad man neirodinetum kazko savo...nes nesupyk, bet as tikiu tik savo gydytoju
skorpione20
2009 05 07, 18:33
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 07, 19:26) Skaudejo vakar ir man mentis, spranda ir po sonkauliais, bet sesutes pastoviai leisdavo nuskausminamuosius. Siandien pirma diena kaip be vaistu, tai visai normaliai, gal tik truputi strenas raizo. Ar tau pyle ta geli i pilva? man tai dar reikejo ir visas laselines bei antibijotikus susipirkti...zodziu operacija kainavo nemazus pinigelius  bet ko tik nepadarysi Papildyta:Skorpione20 man tikrai nera del ko pykti  . Tik prasiau, kad negasdintum kitu merginu savo diagnozem ir, kad man neirodinetum kazko savo...nes nesupyk, bet as tikiu tik savo gydytoju  Saunu! As neturiu del ko pykti.  Pas mane gal sunkesne stadija tiesiog. Jei tau patvarke kiausintakius, vadinasi reikia laukti gandriuku dabar
Labai dziugu, kad Jums patiko..
skorpione20
2009 05 07, 19:50
QUOTE(Ineza @ 2009 05 07, 20:45) Labai dziugu, kad Jums patiko..  Tu gi pas mus namuciu kureja ir virusiuku dalintoja Jau eisiu ilsetis, kazkaip pavargusi jauciuosi... Labanaktukas visoms
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 07, 19:26) Skaudejo vakar ir man mentis, spranda ir po sonkauliais, bet sesutes pastoviai leisdavo nuskausminamuosius. Siandien pirma diena kaip be vaistu, tai visai normaliai, gal tik truputi strenas raizo. Ar tau pyle ta geli i pilva? man tai dar reikejo ir visas laselines bei antibijotikus susipirkti...zodziu operacija kainavo nemazus pinigelius  bet ko tik nepadarysi  Man tai vis dar skauda keiciant kuno padeti ir gan stipriai pecius ir skrandi. Labai sunku atsigult/atsikelt, labai jauciasi kaip ten oro balioncikai juda, bet nusiskausminti kazkaip nenoriu, kad butu kuo maziau chemijos. O kas per gelis? Arba nepyle arba as "ne vkurse" Man irgi liepe susipirkti: rankove laparaskopijai, antibiotikus kuriuos turbut suleido operacijos metu ir 3 ampules nuskausminamuju. Na ir dar "vokeliai" - tai vistiek manau proto ribose, nes stimuliacijos man zymiai daugiau kainavo, kadangi kiausides nenorejo stimuliuotis. Laseliniu nereikejo pirkti, jie pastate 2 savo laselines. skorpione20 zinok as visa sirdim labai tikiu kad nepaisant ziauriu diagnoziu mes visos vistiek pastosim  patikek sansas TIKRAI YRA, svarbiausiai nenuleisti ranku  as tikiu stebuklais, medikai tik padaro savo darba, bet yra ir didelis dalykas musu minciu galia ir tikejimas...  juk yra labai daug atveju kai gydytojai nuleidzia rankas o mergaites ima ir pastoja neziurint i nieka
skorpione20
2009 05 07, 19:56
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 20:50) skorpione20 zinok as visa sirdim labai tikiu kad nepaisant ziauriu diagnoziu mes visos vistiek pastosim  patikek sansas TIKRAI YRA, svarbiausiai nenuleisti ranku  as tikiu stebuklais, medikai tik padaro savo darba, bet yra ir didelis dalykas musu minciu galia ir tikejimas...  juk yra labai daug atveju kai gydytojai nuleidzia rankas o mergaites ima ir pastoja neziurint i nieka  Tu negincijamai teisi, as ir nenuleidziu ranku, tikiu, kad be visu diagnoziu, kaliu pastoti. Juk mano gimda, kiausides - sveikos. Yra stebuklu tikrai ir as kuo toliau tuo labiau jais tikiu. Juk be visu stebuklu, medicina isrado dar viena - IVF, kuris man taip pat galimas, kitoms ir jis nebeimanomas. Tad jei dave Dievulis beda, bet paliko plysi, vadinasi jis mus myli. Negalima nuleisti ranku!!! Visos viltys, pastangos ir tikejimas yra del kleckiuko, kodel nepasistengus
Oij ,mergaitės mano, pratrūkau, akis graužia vos kompą įžiūriu, pražliumbiau pusę dienos, kad man jau chana. Aš gi turiu pjūvį per visą pilvą, man nežmoniška metinė antibiotikų intervencija buvusi, aš tiek prisiskaičiau nuo ko tie kiaušintakiai pažeidžiami, kad pasidariau jau sau pati diagnozę ir kad man nereikia jokios lapar, o tik pinigėlius dėt į taupyklę IVF. Dar dabar gerklėj akmuo. Žodžiu, na bet jau bisk apsiraminau ir visgi operuosiuos. Pamačiau mažiukus dvynukus kieme, tai vos duris atrakinau, neįžiūrėjau ir nepataikiau į spyną niekaip, po to susigriebiau, gerai, kad nieks nematė. Matau nauji namai namučiai, tai prisijungiu  tikiuos dar priimsit mane tokią jautruolę  Labai džiaugiuos dėl mergaičių, kurioms sėkminga lapar buvo, visa širdim linkiu, kad pasisektų tapti  , ir palaikas tas, kurioms biskį liūdniau, bet kai kažkuri mergytė čia sakė, būsim stiprios, nenuleisim rankų ir pasieksim savo
Kristepala
2009 05 07, 21:00
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 21:50) Man tai vis dar skauda keiciant kuno padeti ir gan stipriai pecius ir skrandi. Labai sunku atsigult/atsikelt, labai jauciasi kaip ten oro balioncikai juda, bet nusiskausminti kazkaip nenoriu, kad butu kuo maziau chemijos. O kas per gelis? Arba nepyle arba as "ne vkurse" Man irgi liepe susipirkti: rankove laparaskopijai, antibiotikus kuriuos turbut suleido operacijos metu ir 3 ampules nuskausminamuju. Na ir dar "vokeliai" - tai vistiek manau proto ribose, nes stimuliacijos man zymiai daugiau kainavo, kadangi kiausides nenorejo stimuliuotis. Laseliniu nereikejo pirkti, jie pastate 2 savo laselines. skorpione20 zinok as visa sirdim labai tikiu kad nepaisant ziauriu diagnoziu mes visos vistiek pastosim  patikek sansas TIKRAI YRA, svarbiausiai nenuleisti ranku  as tikiu stebuklais, medikai tik padaro savo darba, bet yra ir didelis dalykas musu minciu galia ir tikejimas...  juk yra labai daug atveju kai gydytojai nuleidzia rankas o mergaites ima ir pastoja neziurint i nieka  Ai tikrai, juk pas tave per Lap. buvo viska gerai  ,todel ir nereikejo to gelio, kuri i pilva supila, kad taip greitai nebeataugtu visos ataugos ( o jo kaina 500 lt), tai db esu kaip subliuskes balionas, tokia issiputus, sake per 4 dienas tas gelis absorbuosis i audinius ir viskas grys i savo vietas. To to kruva laseliniu reikejo pirkti, bei lasalines antibijotikus kaina per 200 lt ir dar 2 vokeliai... Ir dar skaitosi nemokama operaciaja
mmazuliuke
2009 05 07, 21:34
Labas vakarelis mergytes, Jau temeles grozis, Inezai aciu Skaitau kiek jums kainavo operacijos ir man jau kraupu darosi...tai kiek is viso bendra suma?as pasiskaiciavau kad man turetu uztekt kokiu 400lt, bet kai paraset jus tai akys ant kaktos islipo (tuo labiau kad pas mus seimoj tikrai jauciasi ekonomine padetis lietuvoj)
Heiress
2009 05 08, 06:19
Labas rytas mielosios, pagaliau penktadienis, o jau kiek priraset, einu paskaityt Lin4ia. Kristepala sveikos gyvos sugrizusios, vaisingu jums ND
Heiress
2009 05 08, 07:07
Rutele[/B], negalima sau is anksto neigiamu dalyku prisigalvot, taip kad nosyte auksciau ir viskaas bus ok Kazi kaip ...sara.. reikaliukai? Kristepala kiek tau kainavo visos proceduros ir vaistukai kartu? kur pirkai vaistelius?
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 21:05) Oij ,mergaitės mano, pratrūkau, akis graužia vos kompą įžiūriu, pražliumbiau pusę dienos, kad man jau chana. Aš gi turiu pjūvį per visą pilvą, man nežmoniška metinė antibiotikų intervencija buvusi, aš tiek prisiskaičiau nuo ko tie kiaušintakiai pažeidžiami, kad pasidariau jau sau pati diagnozę ir kad man nereikia jokios lapar, o tik pinigėlius dėt į taupyklę IVF. Dar dabar gerklėj akmuo. Žodžiu, na bet jau bisk apsiraminau ir visgi operuosiuos. Pamačiau mažiukus dvynukus kieme, tai vos duris atrakinau, neįžiūrėjau ir nepataikiau į spyną niekaip, po to susigriebiau, gerai, kad nieks nematė. Matau nauji namai namučiai, tai prisijungiu  tikiuos dar priimsit mane tokią jautruolę  Labai džiaugiuos dėl mergaičių, kurioms sėkminga lapar buvo, visa širdim linkiu, kad pasisektų tapti  , ir palaikas tas, kurioms biskį liūdniau, bet kai kažkuri mergytė čia sakė, būsim stiprios, nenuleisim rankų ir pasieksim savo  Ruta, sitoje temoje blogas mintis reikia vyti i sali, jokiais budais neleidziu Tau liudeti ir prisigalvoti to, ko nereikia.. Turi buti stipri ir tik tikejimas ir grazios svajones pades igyvendinti tikslus.. Prasau Taves, auksciau nosyte ir jokiu blogu nuotaiku, o juo labiau asaru..
vitalyte25
2009 05 08, 07:33
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 07, 23:00) Ai tikrai, juk pas tave per Lap. buvo viska gerai  ,todel ir nereikejo to gelio, kuri i pilva supila, kad taip greitai nebeataugtu visos ataugos ( o jo kaina 500 lt), tai db esu kaip subliuskes balionas, tokia issiputus, sake per 4 dienas tas gelis absorbuosis i audinius ir viskas grys i savo vietas. To to kruva laseliniu reikejo pirkti, bei lasalines antibijotikus kaina per 200 lt ir dar 2 vokeliai... Ir dar skaitosi nemokama operaciaja  labas rytas INEZA tema nepakartojama  labai grazu, aciu Tau Kristapela, sveika sugryzus  pastosi pamatysi  na jei jums nereikia skubiai, tai galit metus bandyt,.,,,, kazkaip metus ???? ilgokai .....  viskas bus gerai,  bet kas ten pas tave per gelis pripiltas?  nepyle jokio gelio...... o as vaistukus , tai yra laselines ir antibijotikus pirkau mieste... salia studlendo camelijos vaistinej  sumokejau 82lt jei perki ten apacioj tai brangiai kainuoja  nu bet gal tau kitokiu vaistuku reikejo... as pirkau 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku Papildyta:QUOTE(Heiress @ 2009 05 08, 09:07) Rutele[/B], negalima sau is anksto neigiamu dalyku prisigalvot, taip kad nosyte auksciau ir viskaas bus ok Kazi kaip ...sara.. reikaliukai? Kristepala kiek tau kainavo visos proceduros ir vaistukai kartu? kur pirkai vaistelius?  as sakau sumokejau uz 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku 82lt D 200lt anest 50lt nesiplesiau su tais pinigais..... nes neturejau ju perdaug... ir nieko labai gerai viska suremontavo... as vaistus pirkau prie studlendo camelijos vaistinej
Heiress
2009 05 08, 07:40
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 08:33) labas rytas INEZA tema nepakartojama  labai grazu, aciu Tau Kristapela, sveika sugryzus  pastosi pamatysi  na jei jums nereikia skubiai, tai galit metus bandyt,.,,,, kazkaip metus ???? ilgokai .....  viskas bus gerai,  bet kas ten pas tave per gelis pripiltas?  nepyle jokio gelio...... o as vaistukus , tai yra laselines ir antibijotikus pirkau mieste... salia studlendo camelijos vaistinej  sumokejau 82lt jei perki ten apacioj tai brangiai kainuoja  nu bet gal tau kitokiu vaistuku reikejo... as pirkau 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku Papildyta:as sakau sumokejau uz 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku 82lt D 200lt anest 50lt nesiplesiau su tais pinigais..... nes neturejau ju perdaug... ir nieko labai gerai viska suremontavo... as vaistus pirkau prie studlendo camelijos vaistinej  Nu aisku, aciukas. O koks ten skystis? 500 Lt?
 Labas rytukas, ąčiū už padrąsinimus  žiuriu apie pinigėlius kalbat, naudinga info, žinosiu maždauk kiek kam pasiruošti, liuks. Hei, tai kaip gi čia su tuo susitikimu, tai gal tada tariam dienelę, tarkim antradienis, labiau po pietų (nes dirbam  ), na o vietele kokia? šiaip man visur tinka  o pati esu iš pašilaičių.
vitalyte25
2009 05 08, 07:49
QUOTE(Heiress @ 2009 05 08, 09:40) Nu aisku, aciukas. O koks ten skystis? 500 Lt?  nieko nezinau apie joki skysti.....  kas turi cistu tam zinau reikia nusipirkt kazkoki maisiuka tai 500lt kainuoja, bet man nereikejo nieko....
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 07, 22:34) Labas vakarelis mergytes, Jau temeles grozis, Inezai aciu Skaitau kiek jums kainavo operacijos ir man jau kraupu darosi...tai kiek is viso bendra suma?as pasiskaiciavau kad man turetu uztekt kokiu 400lt, bet kai paraset jus tai akys ant kaktos islipo (tuo labiau kad pas mus seimoj tikrai jauciasi ekonomine padetis lietuvoj)  O tai kai vaziavai su siuntimu pas tvarijonavieciene tai reikejo moketi uz konsultacija ar ligoniu kasos apmokejo, ir siuntima reikia pas seimos gydytoja issirasyti ar pas gine
Labas rytas mielosios !
mmazuliuke
2009 05 08, 08:44
QUOTE(Tiria @ 2009 05 08, 08:39) O tai kai vaziavai su siuntimu pas tvarijonavieciene tai reikejo moketi uz konsultacija ar ligoniu kasos apmokejo, ir siuntima reikia pas seimos gydytoja issirasyti ar pas gine  Labas rytelis mergaiciukes Tiriauz nieka as nemokejau, tikrai nereikia,jei turi siuntima,issirasiau siuntima pas seimos gydytoja,uzsiregistravau internetu ir viskas  Jei neturesi siuntimo kainuos 100.80 Lt i ligoniu kasa kaip supratau
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 08, 09:44) Labas rytelis mergaiciukes Tiriauz nieka as nemokejau, tikrai nereikia,jei turi siuntima,issirasiau siuntima pas seimos gydytoja,uzsiregistravau internetu ir viskas  Jei neturesi siuntimo kainuos 100.80 Lt i ligoniu kasa kaip supratau  O tu pas ja lankeisi vaisingumo klinikoje ar kazkur kitur?
vitalyte25
2009 05 08, 09:07
kur mergaites siandien visos pasislepusios  kazkaip vienisa jauciuosi...
gretchene
2009 05 08, 09:17
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 10:07) kur mergaites siandien visos pasislepusios  kazkaip vienisa jauciuosi...   as cia, tik darbais apsikasus  Reikia gerokai apsidirbt iki iseinant biuletenio, tai varau. Mane jau biski panika ima, man mmm vis nesirodo, o iki lapar liko lygiai savaite
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 10:07) kur mergaites siandien visos pasislepusios  kazkaip vienisa jauciuosi...  Sveika, Vitalyte25, na ko tu cia liudi, gi tu tikrai ne viena Dabar ir as jau cia apsilankysiu, nes 06.17 man paskyre jau data operacijai. As norejau pasidomet, is kur jus zinot, ka jums reikia nusipirkt? Ar cia seimos gydytoja sudiktavo, kad laseliniu reikia, vaistu, dar kazkokia pirstine. Man tai D nieko apie tai nesake. Papildyta:QUOTE(gretchene @ 2009 05 08, 10:17)  as cia, tik darbais apsikasus  Reikia gerokai apsidirbt iki iseinant biuletenio, tai varau. Mane jau biski panika ima, man mmm vis nesirodo, o iki lapar liko lygiai savaite  O tai gal tu nebe viena ir operacijos nebeprireiks? O kiek dienu iki operacijos biuleteni israso?Nuo tos dienos, kai guliesi i ligonine?
vitalyte25
2009 05 08, 09:30
QUOTE(gretchene @ 2009 05 08, 11:17)  as cia, tik darbais apsikasus  Reikia gerokai apsidirbt iki iseinant biuletenio, tai varau. Mane jau biski panika ima, man mmm vis nesirodo, o iki lapar liko lygiai savaite   ruosiesi operacijai  ruoskis ruoskis  lauksiu sugryztant Papildyta:QUOTE(jurgva @ 2009 05 08, 11:24) Sveika, Vitalyte25, na ko tu cia liudi, gi tu tikrai ne viena Dabar ir as jau cia apsilankysiu, nes 06.17 man paskyre jau data operacijai. As norejau pasidomet, is kur jus zinot, ka jums reikia nusipirkt? Ar cia seimos gydytoja sudiktavo, kad laseliniu reikia, vaistu, dar kazkokia pirstine. Man tai D nieko apie tai nesake. Papildyta:O tai gal tu nebe viena ir operacijos nebeprireiks? O kiek dienu iki operacijos biuleteni israso?Nuo tos dienos, kai guliesi i ligonine?  na smagu,kad darys operacija... pamatysi,kaip bus gerai  o del vaistuku tai viska susakys kai atvaziuosi i ligonine.. priimamajam parasys recepta..
Sveikinu Vitalyte su 8 savaiteliu jubiliejumi..
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 10:30)  ruosiesi operacijai  ruoskis ruoskis  lauksiu sugryztant Papildyta:na smagu,kad darys operacija... pamatysi,kaip bus gerai  o del vaistuku tai viska susakys kai atvaziuosi i ligonine.. priimamajam parasys recepta..  As noriu tiket, kad po jos kas nors paaiskes, kame cia reikalas. Galima sakyt, kad pati pasiprasiau tos operacijos, nes D dar man jos nesiule. Atseit pas mane viskas gerai auga su clost, bandom toliau stimuliuot. Ne ne ne, sakau, reik kazka daryt, nes kodel nieko neiseina, jei viskas gerai ??? Tai norejo matyt sakyt tu dar jauna, bet sakau, kad jau kapsi 30. Tada jau pradejo derint operacijos laika, mato, kad as pasiryzus eit tolyn, o ne tupinet vietoj. As seksiu tavo pedom, vitalyt25.
Solopgang
2009 05 08, 09:44
Sveikos mergytes as grizau is po atostogu, buvau trumpam islekus is miesto kokiu naujienu turit? reiktu eiti paskaityti, bet kol tiek perskaitysiu, ka per savaite prikalbejot
gretchene
2009 05 08, 09:44
QUOTE(jurgva @ 2009 05 08, 10:24) O tai gal tu nebe viena ir operacijos nebeprireiks? O kiek dienu iki operacijos biuleteni israso?Nuo tos dienos, kai guliesi i ligonine?  Mane guldo 14d., tai nuo tos dienos jau bus biuletenis  Vakar dariausi NT, neigiamas, tai dabar jau laukiu mmm kaip ant adatu. Siandien 30 cd., tikiuosi iki pirmadienio sulauksiu, kad tik nereiktu lapar atidet
Siandien lauke grazus oras ir dar PENKTADIENIS..
Heiress
2009 05 08, 09:51
QUOTE(gretchene @ 2009 05 08, 10:44) Mane guldo 14d., tai nuo tos dienos jau bus biuletenis  Vakar dariausi NT, neigiamas, tai dabar jau laukiu mmm kaip ant adatu. Siandien 30 cd., tikiuosi iki pirmadienio sulauksiu, kad tik nereiktu lapar atidet  Mane guldo 18d, tai jei kas man i kompanija tiksi
Labas rytas mergaitytes! QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 21:05) Oij ,mergaitės mano, pratrūkau, akis graužia vos kompą įžiūriu, pražliumbiau pusę dienos, kad man jau chana.
Labai tave suprantu mergyt, nes itariu kiekviena is musu isgyveno kazka labai panasaus, bet jokiais budais nepasiduok ir nestatyk pati sau jokiu diagnoziu. Pataikei i teisinga skyreli, cia ir vel atrasi tikejima ir vilti ir pamatysi pateksi i geras mediku rankas ir jie tau viska ka reikia suremontuos  Ir labai greitai tapsi QUOTE(Kristepala @ 2009 05 07, 22:00) Ai tikrai, juk pas tave per Lap. buvo viska gerai  ,todel ir nereikejo to gelio, kuri i pilva supila, kad taip greitai nebeataugtu visos ataugos ( o jo kaina 500 lt), tai db esu kaip subliuskes balionas, tokia issiputus, sake per 4 dienas tas gelis absorbuosis i audinius ir viskas grys i savo vietas. To to kruva laseliniu reikejo pirkti, bei lasalines antibijotikus kaina per 200 lt ir dar 2 vokeliai... Ir dar skaitosi nemokama operaciaja  Aha, pas mane buvo kitokia problema, tai matyt nereikejo jokiu geliu. O klausyk kaip jie is anksto zinojo kad tau jo reikes? Ar jie pirma suleido geli o po operacijos paprase uz ji sumoket? Tai tau biski brangiau kainavo operacija nei man Bet man kazkaip po stimuliacijos kuri kainavo virs 4000Lt ir nedave rezultatu jau viskas atrodo kapeikos... Nors dabar labai sunkus laikai, krize ir panasiai, bet del tikslo  as linkusi atsisakyti visu kitu dalyku  Tik aisku bjauru kad musu ziauri valstybe taip "rupinasi" mumis, kad mes mokedamos mokescius dar viska reikia patiems pirkti, dar vokalius ir dar uz biuleteni tau tik 40% moka O man tai "othodniakas" ir idomios nuotaikos aplanko Siandien sapnavau kad visa nakti skambinau gydytojai ir ja kamuojau klausimais kaip man nuimti tuos peciu/skrandzio/krutines skausmus, nez uskniso mane. O ji sako - nueik i vaistine ir nusipirk klizma vadinasi "AHA - AHA"  O as sakau ne ne ne tik ne klizma  Gal yra kitu priemoniu
vitalyte25
2009 05 08, 10:04
QUOTE(Ineza @ 2009 05 08, 11:41) Sveikinu Vitalyte su 8 savaiteliu jubiliejumi..  aciu  kaip miela .. jau 9 savaitele prasidejo Papildyta:QUOTE(jurgva @ 2009 05 08, 11:43) As noriu tiket, kad po jos kas nors paaiskes, kame cia reikalas. Galima sakyt, kad pati pasiprasiau tos operacijos, nes D dar man jos nesiule. Atseit pas mane viskas gerai auga su clost, bandom toliau stimuliuot. Ne ne ne, sakau, reik kazka daryt, nes kodel nieko neiseina, jei viskas gerai ??? Tai norejo matyt sakyt tu dar jauna, bet sakau, kad jau kapsi 30. Tada jau pradejo derint operacijos laika, mato, kad as pasiryzus eit tolyn, o ne tupinet vietoj. As seksiu tavo pedom, vitalyt25.  o man klausimas iskilo, o kas tave operuos? nu, nes D man sake, kad visa birzeli jo nebus?  nejau man melavo
gretchene
2009 05 08, 10:08
QUOTE(Heiress @ 2009 05 08, 10:51) Mane guldo 18d, tai jei kas man i kompanija tiksi   aha, as dar gal busiu, kai tave guldys
Kristepala
2009 05 08, 10:13
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 09:33) labas rytas INEZA tema nepakartojama  labai grazu, aciu Tau Kristapela, sveika sugryzus  pastosi pamatysi  na jei jums nereikia skubiai, tai galit metus bandyt,.,,,, kazkaip metus ???? ilgokai .....  viskas bus gerai,  bet kas ten pas tave per gelis pripiltas?  nepyle jokio gelio...... o as vaistukus , tai yra laselines ir antibijotikus pirkau mieste... salia studlendo camelijos vaistinej  sumokejau 82lt jei perki ten apacioj tai brangiai kainuoja  nu bet gal tau kitokiu vaistuku reikejo... as pirkau 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku Papildyta:as sakau sumokejau uz 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku 82lt D 200lt anest 50lt nesiplesiau su tais pinigais..... nes neturejau ju perdaug... ir nieko labai gerai viska suremontavo... as vaistus pirkau prie studlendo camelijos vaistinej  Labas rytas visosms Vitalyte buvai rasiusi, kad reikia vaistukus pirkti kitoj, o ne jurininku vaistineje...tai zodziu kai atvykau i ligonine ir pasisnekejau su gyd., jis man israse kelis receptukus, kuriu sake reikes tikrai. Dar viena israse ir sake pasakys reikes ar ne kai prades operuoti (cia apie ta geli, kuris kainuoja 500 lt, jis reikalingas, jei yra visokiu saaugu, kad jos taip greitai nebeataugtu), bet mums ir taip jau buvo aisku, kad jo reikes...manau cia tokia biski vaistininku pol itika... . MB padaviau visus receptukus, tai jis po visa KLP ieskojo tu vaistuku, per kokias 5 pravaziavo kol gavo tas lasalines, nes ne visur jas turejo, ta geli vis tik pirko jurininku vaistinej, nes niekur kitur jo nebuvo... Palatoje gulejo moteriske, kuriai buvo siutas kaklelis, pasiklausinejau kiek ji pamokejo...sake (100 euru, nes tokia stafke pas gyd. vedeja, jei paprastas gyd. tai maziau gali moketi), euru neturejau tai daviau [COLOR=yellow]400 lt, ir anesteziologei 100 lt. Man operacija atsiejo 1200 lt, nes reikejo to gelio... Sianien jau normaliai jauciuosi, strenas beveik nebeskauda
vitalyte25
2009 05 08, 10:18
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 08, 12:13) Labas rytas visosms Vitalyte buvai rasiusi, kad reikia vaistukus pirkti kitoj, o ne jurininku vaistineje...tai zodziu kai atvykau i ligonine ir pasisnekejau su gyd., jis man israse kelis receptukus, kuriu sake reikes tikrai. Dar viena israse ir sake pasakys reikes ar ne kai prades operuoti (cia apie ta geli, kuris kainuoja 500 lt, jis reikalingas, jei yra visokiu saaugu, kad jos taip greitai nebeataugtu), bet mums ir taip jau buvo aisku, kad jo reikes...manau cia tokia biski vaistininku pol itika... . MB padaviau visus receptukus, tai jis po visa KLP ieskojo tu vaistuku, per kokias 5 pravaziavo kol gavo tas lasalines, nes ne visur jas turejo, ta geli vis tik pirko jurininku vaistinej, nes niekur kitur jo nebuvo... Palatoje gulejo moteriske, kuriai buvo siutas kaklelis, pasiklausinejau kiek ji pamokejo...sake (100 euru, nes tokia stafke pas gyd. vedeja, jei paprastas gyd. tai maziau gali moketi), euru neturejau tai daviau [COLOR=yellow]400 lt, ir anesteziologei 100 lt. Man operacija atsiejo 1200 lt, nes reikejo to gelio... Sianien jau normaliai jauciuosi, strenas beveik nebeskauda  nu netikiu tokia stafke  daviau 200lt ir tai nenorejo imti ... kas kiek turi tas tiek duoda .... kiti isvis neduoda... o man uz 200 neka blogiau paremontavo... ir as nesijauciu skolinga visai... nes uz visas konsultacijas esu nemazai paklojus... tai manau uzteko  tuoj paziuresiu kokia ta jo stafke  paziurejau D stafke nuo 100 iki 300lt didzioji dalis tiek jam duoda
Kristepala
2009 05 08, 10:24
Netycia geltonos spavos padauginau savo zinutej Vitalyte tu man buvai rasiusi kiek ten reikes, buvau pasiemus truputi daugiau...ir dar kai paklausinejau, kad stafke 100 euru  ... ai tiesa, dar viena bobike buvo atejus pas mane, klause,gal turiu iskeisti jai 100 euru, nes norejo simta LT duoti anesteziologei. tai taip supratau, kad visos nesa, net ne LT, o EUR Ir zinoma, kas kiek nori tas tiek duoda...as aplamai esu preis tokius kysiu davimus  , nei as moku juos duoti, nei manau, kad ju reikia, nes ir taip jie gauna nemazua pinigus...bet tokia yra realybe, kad privalai ir viskas...
Solopgang
2009 05 08, 10:29
kolkas perskaiciau tik sita naujaja tema, ziuriu apie vaistukus dikutuojat.. kas per gelis? kodel man jo neleido o vaistu as isvis jokiu nepirkau sulasino iskart atsibudus viena laseline ir viskas. daugiau jokiu vaistu  pati pirma vakara tik nuo skausmo suleido, nors ir sakiau kad nereikia.. o antibiotiku neskyre  kam juos skiria? del ko cia jie reikalingi idomiai kazkaip beje, o kas sarai nutiko, maciau kazkuri raset "kazin kaip sara..."
vitalyte25
2009 05 08, 10:33
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 08, 12:24) Netycia geltonos spavos padauginau savo zinutej Vitalyte tu man buvai rasiusi kiek ten reikes, buvau pasiemus truputi daugiau...ir dar kai paklausinejau, kad stafke 100 euru  ... ai tiesa, dar viena bobike buvo atejus pas mane, klause,gal turiu iskeisti jai 100 euru. tai taip supratau, kad visom nesa, net ne LT, o EUR Ir zinoma, kas kiek nori tas tiek duoda...as aplamai esu preis tokius kysiu davimus  , nei as moku juos duoti, nei manau, kad ju reikia, nes ir taip jie gauna nemazua pinigus...bet tokia yra realybe, kad privalai ir viskas...  ligoninej gulejau per tuos pora men 3 kartus , pirma karta girdziu  rimtai, gal tau tik taip ten pasiseke su tokiom kalbom  siaip manau tik sutapimas... ir didzioji dalis nu nesiskelbia kiek kas kam dave... kai as gulejau , sakau buvo kelios moterys kurios isvis nedave Papildyta:QUOTE(Sidabra @ 2009 05 08, 12:29) kolkas perskaiciau tik sita naujaja tema, ziuriu apie vaistukus dikutuojat.. kas per gelis? kodel man jo neleido o vaistu as isvis jokiu nepirkau sulasino iskart atsibudus viena laseline ir viskas. daugiau jokiu vaistu  pati pirma vakara tik nuo skausmo suleido, nors ir sakiau kad nereikia.. o antibiotiku neskyre  kam juos skiria? del ko cia jie reikalingi idomiai kazkaip beje, o kas sarai nutiko, maxiau kazkuri raset "kazin kaip sara..."  man zinok irgi nebuvo jokio gelio
Solopgang
2009 05 08, 10:36
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 08, 10:53) Labas rytas mergaitytes! O man tai "othodniakas" ir idomios nuotaikos aplanko Siandien sapnavau kad visa nakti skambinau gydytojai ir ja kamuojau klausimais kaip man nuimti tuos peciu/skrandzio/krutines skausmus, nez uskniso mane. O ji sako - nueik i vaistine ir nusipirk klizma vadinasi "AHA - AHA"  O as sakau ne ne ne tik ne klizma  Gal yra kitu priemoniu  oi geras sapnas QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 11:04) aciu  kaip miela .. jau 9 savaitele prasidejo Papildyta:o man klausimas iskilo, o kas tave operuos? nu, nes D man sake, kad visa birzeli jo nebus?  nejau man melavo  Vitalyt, svaikinimai su paskutiniu  pirmo trimestro menesiuku QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 11:18) tuoj paziuresiu kokia ta jo stafke  paziurejau D stafke nuo 100 iki 300lt didzioji dalis tiek jam duoda  o kur cia paziurejai
Kristepala
2009 05 08, 10:39
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 08, 12:29) kolkas perskaiciau tik sita naujaja tema, ziuriu apie vaistukus dikutuojat.. kas per gelis? kodel man jo neleido o vaistu as isvis jokiu nepirkau sulasino iskart atsibudus viena laseline ir viskas. daugiau jokiu vaistu  pati pirma vakara tik nuo skausmo suleido, nors ir sakiau kad nereikia.. o antibiotiku neskyre  kam juos skiria? del ko cia jie reikalingi idomiai kazkaip beje, o kas sarai nutiko, maxiau kazkuri raset "kazin kaip sara..."  Ne visoms jo reikia, jei nera saaugu, tai jo turbut ir nereikia. na zodziu tikrai nezinau Man kazkodel rekejo nusipirkti 3 l laseliniu, kelias nesesi i operacine, likusias suleido po jos. Nuskausminamus leido dvi dienas, nors ir neprasiau, ai ir gerai, nors skausmo nejutau. Vitalyte, ar tau reikejo pirktis laselines ir kiek l?
vitalyte25
2009 05 08, 10:40
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 08, 12:36) www.pincetas.lt ten apie visus gyd parasyta  joa, paskutinis menesiukas... tikiuosi ,kad praeis gerai ir bus sekmingai iveiktas  mazylis ,kad augtu ir didedu... vakar ziurejau per youtube kaip ten vaikuciai auga pilvukuose... tai kazkaip negrazu taip sakyt, nepatiko man tie vaizdai  nebeziuresiu daugiau... mane vakar supykino
Solopgang
2009 05 08, 10:41
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 11:33) man zinok irgi nebuvo jokio gelio  o sakei tau antibiotikus dar buvo israses? nesake kam jie man keista pasidare - kam man neliepe
|
|