Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmoji išdaiga :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Deimike
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 07 17, 17:26)
Turim namuose didele gele - fikusa. tik pradejus ropoti jau eme is vazono zemes. Vis dar ir dabar megsta prie tos gelytes eiti pasikapstyti biggrin.gif Nera kaip uzkelti auksciau geles, ji labai didele. Visai nesenai beveik puse vazono iskapste zemiu, o tik trumpai buvau palikus viena mirksiukas.gif
Papildyta:
Cia megsta pazaisti dukrele ax.gif
user posted image
*

o jei balkone jai smelio deze pastacius? gal ten tada islietu savo kapstymo poreiki smile.gif
@@vandeniuke@@
QUOTE(Deimike @ 2009 07 17, 16:53)
o jei balkone jai smelio deze pastacius? gal ten tada islietu savo kapstymo poreiki smile.gif
*

turim smelio deze lauke, labai megsta joje zaisti, bet atejus i kambari pazaidzia ir vazone biggrin.gif
Deimike
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 07 18, 09:58)
turim smelio deze lauke, labai megsta joje zaisti, bet atejus i kambari pazaidzia ir vazone biggrin.gif
*

Tikra padauza doh.gif
Lipgirl
smile.gif Kai buvau nusisukus, Karinute (dabar jau 1.9) atsinese i kambari ka tik nupirkta duso geli ir visa ji ispyle ant grindu. Ilgai negalejau nuo muilo nuplauti nei jos, nei grindu, nei skuduro grindims, vis putojo ir putojo.
smile.gif Megsta, kaip visi vaikai zaisti telefonu. As jau ismokau rakinti mobilu net namie, o vyras - ne visada. Karta jam paskambino nepazistamas vyriskis ir paklause, ka tai galetu reiksti, kad kiekviena ryta jam siunciamos mazo vaiko nuotraukos (gal pamane, kad kazkas nori ji santazuoti nesantuokiniu vaiku lotuliukas.gif ). Va kuo uzsiima mazoji, kol nieks nemato.
Na, sienu paisymas ir daiktu is stalciu isemimas - cia daugeliui pazistamas dalykas.
Rainstone
Pas mus megstama vietele tai geliu vazonas ,kuriame auga fikusas ir apatiniai stalciai,o ka pasiekia viska meta ant grindu smile.gif
Deimike
O maniskis jau moka viena telefona atsirakinti, nes reikia tik viena mygtuka kampini paspausti, tai jau turiu slepti ji, nes jei neduodu - skandalas. Reikia tetei skambint nors tu ka... tada imam mociutei skambinti, nes jai skambinu kitu telefonu smile.gif tada ramu, nes ten reikia du mygtukus paspausti atrakinimui smile.gif
Is pasiekiamu stalciu rankeneles issukau smile.gif bet kai reikia paciai greitai pasiimti ka tai vargas kol nuo virsutinio visus kitus atidarau... priklijavau lipnias pleveles vietoj rankeneliu - dar neismoko atidaryti jomis smile.gif
Gritule
Na maniškis irgi pasiutęs nuo gimimo, o užsispyręs tai išvis katasrofa, nei aprenksi kaip nori, nei darys ko bus paprašytas, viskas turi būti tik pagal jį doh.gif, dabar jau daėjom iki to kad jis pats išsirenka ką nori apsirenkt blink.gif . o geriausiai įsiminęs mano mažiaus pokštas, tai nepamenu kiek tiksliai laiko jam buvo, tik pamenu kad sirgau moteriškom ir paketus laikydavau sirgimo metu šalia klozeto ant spintelės. tvarkiausi kambarius ir staiga supratau, kad namuose per tylu g.gif , nueinu į tualeta, o ten mano pasiutėlis sėdi ant grindu ir išvyniojęs mano paketus, visus suklijavo nugarėlėm ax.gif doh.gif. O paketą, tai kaip tik jau man reikėjo keistis, tai teko skubiai begti į parduotuvę, nes nei vieno iš suklijuotų išgelbėti nebepavyko biggrin.gif
JO/NE
Smagu pasijuokt iš tokių išdaigų, ypač kai jos nutikę ne mūsų šeimoje tongue.gif Bet tiesą sakant nesupykit už mano pastabą, bet kai kurie pokštai man panašūs į žodžio NEGALIMA nežinojimą. Juk tai gali būt pavojinga jūsų vaikams unsure.gif o ir kam tie bereikalingi finansiniai nuostoliai rolleyes.gif Stebėjau aš tokius mažuosius pokštininkus (dukros bendraamžius) ir kai kurie jų jau dabar užaugo mažaisiais teroristais ir darželių siaubu. Paskui auklėtojos taso už ausų bandydamos išaiškint, kad ant sienu piešt negalima ar pan. Nežinau ar čia džiaugtis ar nelabai, bet maniškės man dar nieko panašaus nėra iškrėtę (na tfu tfu tfu). Bet su siaubu laukiu jų paauglystės, tada jaučiu atsiimsiu už visus metus biggrin.gif
Bu.ga.lugA
Mano mazius,tai megsta zurnalus plesyti,balkone augancias gelytes pakankinti(lapukus paskabyti,vazonus pajudinti) i vone sumesti visus daiktus kokie tik pasitaiko doh.gif lotuliukas.gif Buvo manija laikina i puodeli visus smulkius daiktus metyti,tai i arbata buvo imerktas mano mob doh.gif
Deimike
QUOTE(JO/NE @ 2009 07 24, 15:00)
Smagu pasijuokt iš tokių išdaigų, ypač kai jos nutikę ne mūsų šeimoje tongue.gif  Bet tiesą sakant nesupykit už mano pastabą, bet kai kurie pokštai man panašūs į žodžio NEGALIMA nežinojimą. Juk tai gali būt pavojinga jūsų vaikams  unsure.gif  o ir kam tie bereikalingi finansiniai nuostoliai rolleyes.gif  Stebėjau aš tokius mažuosius pokštininkus (dukros bendraamžius) ir kai kurie jų jau dabar užaugo mažaisiais teroristais ir darželių siaubu. Paskui auklėtojos taso už ausų bandydamos išaiškint, kad ant sienu piešt negalima ar pan. Nežinau ar čia džiaugtis ar nelabai, bet maniškės man dar nieko panašaus nėra iškrėtę (na tfu tfu tfu). Bet su siaubu laukiu jų paauglystės, tada jaučiu atsiimsiu už visus metus biggrin.gif
*

Kai kur pritariu, bet jei as tarkim sakau negalima, neleidziu, laikau ranka, garsiau pasakau, aiskinu, nesu salin - jis arba juokiasi arba verkia arba nekreipia demesio ir daro savo. Jei ikyriai neleidziu tai pasku buna skandalas. Jis dar nesupranta, manau. O jei padaro koki" zbitka" man nematant, tai tik todel, kad jau neimanoma suziureti sitiek, arba turiu laikyti vaika prisirisus prie kojos. Manau visi vaikai iskrecia kazka... Na, langus reiktu uzdaryti, telefonus pakelti auksciau ir stengti nepamirsti... bet tok zvitrios mazyliu akys viska mato, kur kas padeta ir landus pirstukai viska griebia doh.gif
fillipa
Musu princese megdavo viska isbandyti suns vandens leksteje. Mano mobilus (veikia iki siol), TV pultas, zaislai... Paskui ta pati klozete blink.gif Dabar megsta paislepti ir laukti kol rasime lotuliukas.gif
Deimike
drinks_cheers.gif
rakatanga
Na sūnelio pirmoji išdaiga buvo kai jam buvo 9 mėnesiukai, tada jis jau pradėjo vaikščioti todėl viskas kas įmanoma buvo sukelta aukštyn (dėl saugumo ax.gif ), bet kampe stovėjo mano 7 metus augintas dar vyro bernautinis ir pirmasis kaktusas (labai jis man patiko rolleyes.gif ). Šiaip vaikui jis nekėlė jokio susidomėjimo, nes karta įsidurė truputėli tai daugia nebelindo, tačiau nežinau kas jam tada užėjo, o aš aišku nusisukusi buvau kai tik atsisukau ir matau vaizdą - vaikas ima katuso vazonėlio kraštą ir traukia (stovėjo ant mažytės kolonėlės) - aš puoliau prie vaiko ir kaktuso - viena ranka gaudžiau vaiką, o kita savo mylimiausią kaktusą - vaikui nieko, o kaktuso pusė taip ir liko mano rankoje doh.gif Po to turėjau pusė dienos traukyti spyglius iš rankos, o kai man skaudėdavo tai sūnus atsistojęs juokdavosi doh.gif Iki šiol man labai gaila to kaktuso verysad.gif Dar vyras bandė atgaivinti sudėjo abu galus, galvojom, kad prigis, paskui pamatė, kad nieko gero pradėjo pūti tai tada išskyrė ir galvojom, kad atsigaus bent jau apatinė, tačiau ir ta pradėjo pūti iš apačios (turbūt gerai susitrenkė) ir nieko nesigavo schmoll.gif
Deimike
QUOTE(rakatanga @ 2009 08 05, 13:54)
Na sūnelio pirmoji išdaiga buvo kai jam buvo 9 mėnesiukai, tada jis jau pradėjo vaikščioti todėl viskas kas įmanoma buvo sukelta aukštyn (dėl saugumo  ax.gif ), bet kampe stovėjo mano 7 metus augintas dar vyro bernautinis ir pirmasis kaktusas (labai jis man patiko  rolleyes.gif ). Šiaip vaikui jis nekėlė jokio susidomėjimo, nes karta įsidurė truputėli tai daugia nebelindo, tačiau nežinau kas jam tada užėjo, o aš aišku nusisukusi buvau kai tik atsisukau ir matau vaizdą - vaikas ima katuso vazonėlio kraštą ir traukia (stovėjo ant mažytės kolonėlės) - aš puoliau prie vaiko ir kaktuso - viena ranka gaudžiau vaiką, o kita savo mylimiausią kaktusą - vaikui nieko, o kaktuso pusė taip ir liko mano rankoje  doh.gif Po to turėjau pusė dienos traukyti spyglius iš rankos, o kai man skaudėdavo tai sūnus atsistojęs juokdavosi doh.gif  Iki šiol man labai gaila to kaktuso  verysad.gif Dar vyras bandė atgaivinti sudėjo abu galus, galvojom, kad prigis, paskui pamatė, kad nieko gero pradėjo pūti tai tada išskyrė ir galvojom, kad atsigaus bent jau apatinė, tačiau ir ta pradėjo pūti iš apačios (turbūt gerai susitrenkė) ir nieko nesigavo  schmoll.gif
*

maniskis irgi kaktusa noretu papesioti, tai gudrutis prasosi pasijodineti ant arkliuko, kuris uzstoja priejima smile.gif o kai dupdam arkliuka, tai tik viens du - pareiga del vaizdo atlikta ir pirmyn prie kaktuso i kampa smile.gif znaibyti sad.gif
rakatanga
QUOTE(Deimike @ 2009 08 05, 15:28)
maniskis irgi kaktusa noretu papesioti, tai gudrutis prasosi pasijodineti ant arkliuko, kuris uzstoja priejima smile.gif o kai dupdam arkliuka, tai tik viens du - pareiga del vaizdo atlikta ir pirmyn prie kaktuso i kampa smile.gif znaibyti sad.gif
*

Na aš galvoju, kad vaikam reikia leisti pabandyti patiems, kad skauda, nes bent jau maniškiui tai pasakymas, kad "negalima" nelabai veikia tol, kol pats nesupranta kodėl doh.gif Taip jau net tris kartus turėjo nudegti pirštukus tai prie ligintuvo, tai prie orkaitės, tai prie šašlykinės (nors prižiūrėdavom, tačiau užtekdavo minutės), o būdavo pasakyta, kad negalima, nes karšta ir bus "popa". Tai dabar pats jau priėjes prie šių daiktų pasako, kad karšta ir bus "popa" mirksiukas.gif O prie kaktusu daugiau nebelenda rolleyes.gif
Deimike
QUOTE(rakatanga @ 2009 08 05, 14:42)
Na aš galvoju, kad vaikam reikia leisti pabandyti patiems, kad skauda, nes bent jau maniškiui tai pasakymas, kad "negalima" nelabai veikia tol, kol pats nesupranta kodėl  doh.gif Taip jau net tris kartus turėjo nudegti pirštukus tai prie ligintuvo, tai prie orkaitės, tai prie šašlykinės (nors prižiūrėdavom, tačiau užtekdavo minutės), o būdavo pasakyta, kad negalima, nes karšta ir bus "popa". Tai dabar pats jau priėjes prie šių daiktų pasako, kad karšta ir bus "popa"  mirksiukas.gif O prie kaktusu daugiau nebelenda  rolleyes.gif
*

ir as manau, kad kai vaikas pats patiria tada supranta, nes irgi nelabai veikia negalima... tik va, kad jam neveikia "negalima" ir elektryte sad.gif tai tete visas rozetes beveik atjunge namie, tik kelias uzkampiuose paliko. nes jis gatavas nulupoti ja, neina tik skyluciu uzkisti...
rakatanga
QUOTE(Deimike @ 2009 08 05, 15:57)
ir as manau, kad kai vaikas pats patiria tada supranta, nes irgi nelabai veikia negalima... tik va, kad jam neveikia "negalima" ir elektryte sad.gif tai tete visas rozetes beveik atjunge namie, tik kelias uzkampiuose paliko. nes jis gatavas nulupoti ja, neina tik skyluciu uzkisti...
*

Su elektra jau sudėtingiau unsure.gif Turbut elgtumės taip pat, kad tik nelaimė neatsitiktų unsure.gif nes, neduok Dieve, antro karto jau gali ir nebereikėti unsure.gif Po kurio laiko manyčiau turėti susirasti kitą susidomėjimo objektą mirksiukas.gif
Deimike
4u.gif
Gintare L.
nespeja strebinti musu mazi zmogeliukai savo originalumu ir sugebejimu kresti vis idomesnius ir juokingesnius pokstus:))) gera, pasidaro, prisiminus, jog kazkada ir mes tokios buvome....smile.gif)) ax.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Deimike
smile.gif
Deimike
na, kur musu isdaigininkai?
DNG
maniskis karta buvo be pamperio paleistas ir nesuziurejom, kai jis nuejo i virtuve, pakakojo ir visa tai eme placiais ranku mostais mozot po grindis... ant peduciu uzsidejo, aplink save ismozojo, kai radau ji tai ir sokas buvo ir juoko biggrin.gif
Deimike
QUOTE(dange29 @ 2009 09 02, 21:26)
maniskis karta buvo be pamperio paleistas ir nesuziurejom, kai jis nuejo i virtuve, pakakojo ir visa tai eme placiais ranku mostais mozot po grindis... ant peduciu uzsidejo, aplink save ismozojo, kai radau ji tai ir sokas buvo ir juoko biggrin.gif
*

as panasu vaizda prisimenu kai augo dukterecia smile.gif dar pamenu kaip paskui ja maudziau visa kakluota doh.gif
AusraR
na maniskiai tai kaime seneliui i guinius batus prikrove pjuvenu. Kadangi senelis sureagavo tia paskui kraudavo ir kraudavo kai jis nemato lotuliukas.gif
Deimike
QUOTE(AusraR @ 2009 09 08, 21:29)
na maniskiai tai kaime seneliui i guinius batus prikrove pjuvenu. Kadangi senelis sureagavo tia paskui kraudavo ir kraudavo kai jis nemato  lotuliukas.gif
*

oi, mes ryt i kaima siausiam, kazi kokiu sunybiu pridirbs... tikiuosi avilio kokio neisvers, nes ten bitynas yra... brrr, bijau, nezinau ar alergiskas... na, bet tikekimes visko gerai smile.gif
Deimike
na, atrodo apsiejom be dideliu sunybiu smile.gif tik pasitiuskenimai vandens kibire, kelios nurautos gelytes ir truputi per stipriai pamyletas katinukas... liko gyvas be suzeidimu, bet taip norejosi pamyleti jam ta katina...
*Selma*
Prieš porą dienų mažoji iškrėtė išdaigą. Daviau savo rankinuką trumpam pažaisti, aišku prieš tai viską iškrausčius. Aš tvarkausi, galvoju ko ji čia tokia rami g.gif Prieinu arčiau eina nuo jos mėtų kvapas, o ji pasirodo rado rankinės labai mažoj kišenėlėj kramtomą gumą, kurią aš visai pamiršau doh.gif Paprašiau gražiai, tai ištraukė iš burnos ir atidavė. Nu bet buvo labai linksma, ne kiek jai, bet kiek man lotuliukas.gif
Deimike

oi maniskis tai labai megsta rankinuka kraustyti, tik ,kad pas mane nieko ten tokio nebuna, tai su prieziura mano leidziu. O siaip, tai kai griztu is parduotuves tai butinai turi apsniukstineti pirkiniu krepsi smile.gif ir jei randa pieno maiseli butinai pamyli ir tada siaip taip atiduoda, kad padeciau i saldytuva smile.gif
*Selma*
QUOTE(Deimike @ 2009 10 16, 08:24)
oi maniskis tai labai megsta rankinuka kraustyti, tik ,kad pas mane nieko ten tokio nebuna, tai su prieziura mano leidziu. O siaip, tai kai griztu is parduotuves tai butinai turi apsniukstineti pirkiniu krepsi smile.gif ir jei randa pieno maiseli butinai pamyli ir tada siaip taip atiduoda, kad padeciau i saldytuva smile.gif
*

biggrin.gif
lenusia
O mano maziukas, dabar kol skaiciau jusu vaiku isdaigas, atsisedo salia vazoninio fikuso ir patrauke uz lapu, fikusas apsiverte visos zemes ant grindu, tai padare mamai darbelio , turejau siurbt ir plaut grindis doh.gif lotuliukas.gif
O uzvakar kai buvo be pamperso zaide su mano mama ir kazkaip isigudrino prisiusiuot mociutei tiesiai i ausi lotuliukas.gif
Aurėja
prieš pora dienų mano dvimetė iškrėtė savo pirmą didesnę išdaigą doh.gif

susiruošėme vakare į parduotuvę, aprengiau vaiką ir paprašiau ramiai palaukti koridoriuje, kol aš nueisiu į automobilį pritvirtinti autokėdutę. Kadangi gyvename nuosavame name, auto stovi vos už dviejų metrų nuo durų ( visada drąsiai palikdavau mažąją kai reikėdavo išeiti į kiemą atsinešti malkų, šiukšles išnešti ar į automobilį daiktus sunešti). Vos išėjau link automobilio, man už nugaros pasigirdo lauko durų rakto trakštelėjimas blink.gif mečiau autokėdutę, puoliau prie durų ir matau (durys stiklinės) kaip mažoji pasistiebus ant pirštų galų suka raktą iš vidaus ax.gif čiupau už rankenos - užsirakinus!!! nutirpau ir širdis nusirito į kulnus. Mobilus telefonas ir visi raktai liko namo viduje, laimė, kad striukę užsimečiau, nes dažniausiai išlekiu trumpam net neapsirengus šilčiau...
Praleidau lauke pusvalandį, komanduodama dukrytei, kad ši suktų raktą, po to kad visai ištrauktų raktą (maniau kad po kiek laiko vis tiek iš darbo grįš vyras ir atrakins iš lauko savo raktu, jei tik mažylei pavyks jį iš vidaus ištraukti), bet niekas jai nepavyko - nei atrakint, nei ištraukt verysad.gif galiausiai priprašiau kad atsineštų mažą kėdutę. atsinešė. tada sakau einam prie kitų durų. Iš sodo pusės pas mus yra stiklinės durys-langai iki žemės , kurios atsidaro pasukus rankeną - kaip visi šiuolaikiniai langai. Dukrytė klusniai pasistatė kėdutę ir mėgino pagal mano rodymus kelti rankeną aukštyn. Po kokių 10 minučių bandymų, jai pavyko kilstelt rankeną ir tada jau aš pradėjau šokinėt iš džiaugsmo, ploti rankom, girti kad šaunuolė, o ji susipratus, kad labai gerai daro ėmė ir iki galo pakėlė rankeną karsta.gif taip aš per svetainę patekau vidun.

visą tą laiką panikavau lauke tik aš, o ji tik šypsojosi ir mojavo man rankutėm linksmai lotuliukas.gif nė kiek neišsigandus. Laimė, kad jai mano komandos iš lauko neatsibodo ir ji nesugalvojo nueiti žaisti į antrą aukštą biggrin.gif

Apturėjau pamoką, nuo šiol net minutei į lauką neišeinu be rakto cool.gif
Deimike
o as jau seniai pabibojau, kad mazius gali uzsirakinti buto duris taip, kad net rakto turejimas nepades, nes ten sklende, tai vyras iseme ja visai... o dar palieku atsuktas lango rankenas, kad neuzdarytu manes balkone smile.gif
Deimike
Prasidejo "pagalbininko" isdaigos smile.gif Kadangi naudojame ir vystykliukus ir sauskelnes, ti leidziu maziui nesti panaudotas i siuksline, o prisiusiota vystykla i vonia. Tai ana diena jis , maziukas gudruoliukas, sausas neperslampamas kelnytes ir vystykliukus kad nesa , kad nesa vonion ir meta i dubeni vandens doh.gif Gerai, kad po viena nesiojo, nes urmu butu man viska sumetes... As taip grubiau pasakiau, kad negalima, tai pradejo verkti, maziulis sad.gif Taip gaila pasidare - jis padeti man norejo, o as supykau... Atsiprasinejau paskui ilgai...
yazmin

Oi su mano vyresnele buvo doh.gif Tuo metu ji buvo apie 1,5 metuku.Buvo toks etapas, kad vis nusirenkdavo (apatine dali), aprengi ji vel. Kagi, namie silta, tegul. Karta pusriciam padariau sumustinukus ir smulkiai supjausciau, kad patogiau butu i burnyte isideti. Ji matyt prisivalge ir pradejo zaisti- kelis gabalelius isikiso i siknyte doh.gif As tuo metu buvau nusisukus, kai pamaciau, emiau barti, norejau atimti, o ji greittai greitai viska i burnyte, susigrudo sukramte ir viskas doh.gif

Su vidurinele buvo atvejis, kai ji, jau siek tiek didesne buvo. Grizus is parduotuves paprasiau, kad ji nunestu tualetini popieriu i tualeta (buvau isemus is pakuotes). Po kiek laiko, ateinu i tualeta, ten visi keturi ritineliai unitaze, jau sumirke ir nebepanaudojami doh.gif

Maziuke kolkas daug isdaigu neprikrete, apart to, kad nuolat iskapsto geles, lipa kuo auksciau, susistato viska kas tuo metu po ranka ir lipa doh.gif Ne karta ir guzu turejus yra, bet sie nuo lipimo ligos "neisgyde". Matuojasi visu batus ir pavalgius, jei nesuziuri, lekste visada uzsideda ant galvos su maisto likuciais doh.gif
Deimike
4u.gif
Šypsiukas
Manasis tai vyriskai pokstauja. Karta susiruosus skalbti rubus, skalbimo masinoje radau TV distancini. Uzmusk, nebuciau ten jo iekojus:) O neperseniausiai, mazdaug pusantru metuku isgasdino mane uzvedes masina. Idaviau masinos raktelius pazaist, sedejo jis prie vairo, tik isgirdau, kad radija isijunge, kol suragavau, jau ir masina burzge:)
Deimike
tai ka sakyti apie maniski dabar? pasigriebe mano liemenuka ir uzsidejo, bet taip kaip reikia... tik neuzsisege smile.gif reiks pradeti slepti apatinius, nepalikti nusirengus ant kedes ...
*Selma*
QUOTE(Deimike @ 2009 10 21, 18:15)
tai ka sakyti apie maniski dabar? pasigriebe mano liemenuka ir uzsidejo, bet taip kaip reikia... tik neuzsisege smile.gif reiks pradeti slepti apatinius, nepalikti nusirengus ant kedes ...
*

biggrin.gif Buvo ir mano mažoji kažkada pagriebus, tik užsidėjo ant galvos lotuliukas.gif Tai atrodė kaip musė biggrin.gif
Veg@
pagalbininkauja ir maniškė biggrin.gif viską šiap padeda, ir tvarkytis ir gamint, bet labiausiai mane stebina pomėgis rūšiuot ir dėliot viską g.gif vis randu rūbus paeiliui išdėliotus ant lovos ar ant žemės taip priplotus priplotus, ateinu, ZU ŪBA(gražu rūbai), sako, paploja lotuliukas.gif
Deimike
lotuliukas.gif
šneider
Maniškis tai vieną kart svečiuose užmigo, tai vyras ant rankų palaikyt sumanė, kol iki namų palėksim mašina, o pakeliui jis atsibudo ir ištraukė raktelius iš spynelės važiuojančiai mašinai. Nu ir išsigandom doh.gif . O neseniai pasiėmęs kaušelį nuo mišinuko nuėjo pas šunį, ir pasisemdamas juo išgėrė visą vandenį, o po kiekvieno kaušelio sako mmm, taip ir išgirdau kad kažką negero daro. Ir išvis, jei minute tylu, reiškia jau kažką blogo dirba doh.gif
Deimike
Tai jau taip - jei tyla - baisu ir eiti i kambari smile.gif nes tikrai kazka negerai isdarineja smile.gif
Maniskis kaime ir miegoti pas suni i buda lindo, ir valgyti eme is suns... nieko... sako pas sunis svaresne burna nei pas mus... aisku nereikia , kad tai taptu kasdienybe.

user posted image

user posted image

Lydute
Oi išdaigininkai visi lotuliukas.gif

QUOTE(Aurėja @ 2009 10 16, 12:09)
prieš pora dienų mano dvimetė iškrėtė savo pirmą didesnę išdaigą  doh.gif

susiruošėme vakare  į parduotuvę, aprengiau vaiką ir paprašiau ramiai palaukti koridoriuje, kol aš nueisiu į automobilį pritvirtinti autokėdutę. Kadangi gyvename nuosavame name, auto stovi vos už dviejų metrų nuo durų  ( visada drąsiai palikdavau  mažąją kai reikėdavo išeiti į kiemą atsinešti malkų, šiukšles išnešti ar į automobilį daiktus sunešti).  Vos išėjau link automobilio, man už nugaros pasigirdo lauko durų rakto trakštelėjimas  blink.gif  mečiau autokėdutę, puoliau prie durų ir matau (durys stiklinės) kaip mažoji pasistiebus ant pirštų galų suka raktą iš vidaus  ax.gif čiupau už rankenos -  užsirakinus!!! nutirpau ir širdis nusirito į kulnus. Mobilus telefonas ir visi raktai liko namo viduje, laimė, kad striukę užsimečiau, nes dažniausiai išlekiu trumpam net neapsirengus šilčiau... 
Praleidau lauke pusvalandį, komanduodama dukrytei, kad ši suktų raktą, po to kad visai ištrauktų raktą (maniau kad po kiek laiko vis tiek iš darbo grįš vyras ir atrakins iš lauko savo raktu, jei tik mažylei pavyks jį iš vidaus ištraukti), bet niekas jai nepavyko - nei atrakint, nei ištraukt  verysad.gif  galiausiai priprašiau kad atsineštų mažą kėdutę. atsinešė.  tada sakau einam prie kitų durų. Iš sodo pusės pas mus yra stiklinės durys-langai  iki žemės , kurios atsidaro pasukus rankeną - kaip visi šiuolaikiniai langai.  Dukrytė klusniai pasistatė kėdutę ir mėgino pagal mano rodymus kelti rankeną aukštyn.    Po kokių 10 minučių bandymų, jai pavyko kilstelt rankeną ir tada jau aš pradėjau šokinėt iš džiaugsmo, ploti rankom, girti kad šaunuolė,  o ji susipratus, kad labai gerai daro ėmė ir iki galo pakėlė rankeną  karsta.gif  taip aš per svetainę patekau vidun. 

visą tą laiką panikavau lauke tik aš, o ji tik šypsojosi ir mojavo man rankutėm linksmai  lotuliukas.gif nė kiek neišsigandus.  Laimė, kad jai mano komandos iš lauko neatsibodo ir ji nesugalvojo nueiti  žaisti į antrą aukštą  biggrin.gif

Apturėjau pamoką, nuo šiol net minutei į lauką neišeinu be rakto  cool.gif
*

thumbup.gif viskas gerai, kas gerai baigiasi biggrin.gif
ir kaimynams turėjo gražiai atrodyti mamytė prie durų biggrin.gif
himeira
maniskis visas savo soskes sumete i wc kai reikejo ji miegot guldyt nors uzmusk neradau nei vienos soskes o triuksmo buvo siaip ne taip uzmigo o as nuejau i wc kai atidariau dangti ciut infarkto negavau doh.gif
Deimike
QUOTE(Lisiuk @ 2009 11 02, 17:37)
maniskis visas savo soskes sumete i wc kai reikejo ji miegot guldyt nors uzmusk neradau nei vienos soskes o triuksmo buvo siaip ne taip uzmigo o as nuejau i wc kai atidariau dangti ciut infarkto negavau doh.gif
*

gal jis taip atsisveikino su kudikyste smile.gif
jurni
Mūsų pirmasis pokštas buvo, kai buvo 1.4 men, tada tetis laabai skubėjo, nusiskuto barzdą ir padėjo peiliuką ans vonios krašto ir išlėkė....tai mano mažoji irgi nusiskuto, gavom porą įbrėžimų ant žandų gydyti vaistukais, pirma reakcija buvo šokas, bet paskui tai juokėmės, o krikšto tėvelis ir dabar dar sako, kad vaikas matyt kažkur ruošėsi, nusiskuto, atsiprausė, tik kremo po skutimosi neturėjo.... ax.gif o dabar tai pokštauja abi, vienai 2,5 metų, kitai 10 mėn...tai vaizdelis būna, kai didžioji mažąją išpiešia vandeniniais dažais ir juokiasi abi patenkintos, vaivorykštės spalvom išsipiešusios...
jurggyte
Ko tie vaikuciai tik nepridaro.
Mano mazooji jau tiek sunybiu yra prikretui, kad ojojoj, visu turbut nesurasytum.
Pvz, siemet per velykas, mergytei buvo 1m 6men, visi vaikstinejom kieme, o ji isilipo i masina ir uzsirakino is vidaus, beje, masinos rakteliai su pulteliu buvo like viduje, ilgokai pavargom, kol isaiskinom, kaip atrakinti durles.
Dar vienas nuotykis - mergytei 1m8men - namie tylu tylu... keista... kazkas ne taip, apeinu viu kambarius nera, o ji tualete kisa ranksluostuka i wc, taip pasiemia vandens ir siurbia su burnyte smile.gif))))
2m pradejo rasineti ant sienu, visuose kampuose prideta jos parasu, ant stalo koju taip pat smile.gif)))

puskariova
maniske daug visokiu isdaigu pridaro lotuliukas.gif bet va ne perseniausiai nuejom i akropoli tai bevaikstant po pardes jau pries iseinant ziuriu kazka rankoj turi klausiu kas ten?o ji man atsake-cia manio biggrin.gif o paskui ziuriu batu saukstas oi kaip geda pasidare doh.gif tai paskui ta pacia diena nuvarem i oza ir ten is batu pardes na bet sy kart ne sauksta o pardes kazkokias statuleles nesesi tai spejau atimt,na o paskui dar prismoj zirneliu stiklaini sudauze doh.gif blink.gif tai jau nei pyk nei juokis biggrin.gif
Deimike
4u.gif
Egloja
Aš parodysiu pirmąją išdaigą smile.gif, Urtei buvo 10 mėnesių, po įtartinai ilgos tylos pamačiau tokį vaizdą:
user posted image
user posted image

biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.