Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmoji išdaiga :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Deimike
Neradau panasios temeles, gal nemoku ieskoti, bet noriu pasidalinti pirmaja Dituko isdaiga man smile.gif Jam jau 14 menesiuku. Pasodinau siandien ant puoduko ir nulekiau valytis dantu, girdziu bum bum atropoja ir ziuri patenkintas bekelnis. Kalusiu ar dare kaki, sako- kaki kaki smile.gif Nueinu, o ten tikrai puode kakis... ir dar keli zaislai lotuliukas.gif Va, toks pirmasis nulipimas nuo puoduko savarankiskai smile.gif Juokiausi visa diena ir dar linksma kai prisimenu smile.gif
Pasipasakokit ir Jus.
4u.gif
GMM
Tokie jau tie vaikai biggrin.gif
Vilteles kazkaip pirmoji, ne tai kad pirmoji, bet labiausiaio isiminus man i atminti, buvo tokia smile.gif Kai i vonia leidziu vandeni ji atbega ir meto zaisliukus i vonia, kietus, viena karta leidau vandens i vonia ir palikau vonios duris atidarytas, pati virtuveje kazka dariau, ir girdziu is vonios beprotiskas juokas sklinda, ateinu ziuriu Vilte trypcioja pire vonios visa patenkinta ir rankom ploja, paziuriu i vonia o ten mano mobilus plaukioja biggrin.gif
galvojau uzmusiu ja, bet nebuvo jegu is to juoko, stovejau ir galvojau is kur tiek proto pas ja biggrin.gif
gwidita
QUOTE(Deimike @ 2009 05 07, 17:36)
Neradau panasios temeles, gal nemoku ieskoti, bet noriu pasidalinti pirmaja Dituko isdaiga man smile.gif Jam jau 14 menesiuku. Pasodinau siandien ant puoduko ir nulekiau valytis dantu, girdziu bum bum atropoja ir ziuri patenkintas bekelnis. Kalusiu ar dare kaki, sako- kaki kaki smile.gif Nueinu, o ten tikrai puode kakis... ir dar keli zaislai  lotuliukas.gif Va, toks pirmasis nulipimas nuo puoduko savarankiskai smile.gif Juokiausi visa diena ir dar linksma kai prisimenu smile.gif
Pasipasakokit ir Jus.
4u.gif
*

niu pas mus pirma isdaiga irgi susijusi su kakuciais doh.gif bet kur kas "galingesne" doh.gif doh.gif doh.gif kai dar buvo mazesnis,bet jau mokejo loveleje atsistoti irgi padare kakuty y lovyte(pampersiuka buvau nuemusi-vaikuciui leidau pasispardyti) doh.gif ir tokiu piesiniu VISUR pripiese kad atejus ir pamacius vaizda nezinojau nuo ko valyt pradet blush2.gif nes visa lovele,pataliukai apsaugeles ir visas vaikutis buvo vieno s...net ir paragavo vaikas doh.gif o atrodo palikau loveleje tik minutelei blink.gif
vaidavel
o mums buvo taip...laukiau svečių, aprengiau vaikiuką gražiai, išsiurbiau kambarį ir tą dulkių siurblio plastmasinį indą su purvinu vandeniu pastačiau ant spintelės, nes nusisukau prie stalo pastumti toliau savo paliktą puoduką su arbata, kad mažiukas neužsipiltų rolleyes.gif aišku, kad tuo metu ne vietoj padėtą "naują daiktą" užmatė mažius doh.gif atsisuku, o jis........stovi visas šlapias, o ant veido, kaklo ir drabužių vien dulkių ir plaukų marmalynė, tik akytės vos vos matosi doh.gif žodžiu, nusisukau tik akimirkai, o jis ir spėjo viso brudo paragauti, visą plastmasinį indą ant savęs užsipilti doh.gif vat ir pasipuošė prieš svečius pats ir grindis papuošė lotuliukas.gif beje, jam tada buvo 1 metai ir 3 dienos wub.gif
Deimike
skaitau ir juokiuos. labai juokingos sunybes, bet kai pagalvoji tai ir nemielos tokios, vis kakiai ar brudai, bet gerai, kad gerai viskas baigiasi, ane. As tai duktereciai savo vis primenu, kaip ja prausiau visa issikakinusia, nes radau ja nusimovusia kelnes ir visa "paisina" bet patenkinta. Kodel tiem vaikam taip idomu kakiai? gal kad islenda is ju smile.gif o gal jie viska griebia, viskas jiems idomu.
Alinkaa
O mano mazoji irgi su kakuciu pazaide, bet truputi kitaip smile.gif Numoviau jai pampersa, galvoju lai pakviepuoja uzpakaliukas. Dukryte zaidzia ant kilimo, o as ant lovos sedziu i laaaabai idemiai ziuriu seriala blush2.gif Ir jauciu kad man kazkas smirda! Apsizvalgau-niekur kruvelio nesimato. Na ir sedziu sau toliau, galvoju turbut "dvokuti" paleido dukryte. Staiga pastebejau, kad jinai kazko prie mano koju sedi ir kazka ten krapsto! Pasiziuriu, o jinai pridejo man ant kojos (buvau su kojinem, todel nepajutau), sedi ir teplioja savo s...uku ant kilimo, sau ant drabuziu, man ant dzinsu ir aisku ragauja ar skanus! doh.gif Nezinojau ka pirmiau plauti, ar save, ar dukryte, ar kilima! biggrin.gif Jai buvo metukai ir 2 menesiukai!
mylimuke
lotuliukas.gif Maniškė su kakiais "draugauti" anksti pradėjo. Pirmas kartas turbūt buvo 5 ar 7 mėn g.gif Irgi palikau ant lovos be pampio, išėjau į virtuvę ar tai kažko atsinešt, ar kažką padaryt, atėjau po kurio laiko, visa lova, megztukas, rankos kakučiu išteptos doh.gif Po to dar buvo ne vienas panašus nutikimas. Kartą labai ilgai ieškojom kakio, o jis mat buvo mažas spyriukas tik ir užkrito už lovos, niekaip negalėjom rast, o smirdėjo lotuliukas.gif
Dar ne per seniausiai iš įsimintesnių buvo, ryte išvažiavau į paskaitas, vyras miegojo, mažė nėjo tądien į darželį, ji visada anksčiau atsikelia, būna tyliai, mūsų nekelia (rytais ir pridaro cirkų daugiausia). Nuėjo į virtuvę, užlipo ant kėdės, ant spintelės, perėjo per visą virtuvės palangę blink.gif blink.gif iki kitos spintelės, pasiėmė kakavos indelį nu ir davai per rūbus, ant spintelių, grindų, baltą pelę "išmaudė" kakavos milteliuose doh.gif lotuliukas.gif
gwidita
QUOTE(mylimuke @ 2009 05 08, 01:59)
lotuliukas.gif  Maniškė su kakiais "draugauti" anksti pradėjo. Pirmas kartas turbūt buvo 5 ar 7 mėn  g.gif  Irgi palikau ant lovos be pampio, išėjau į virtuvę ar tai kažko atsinešt, ar kažką padaryt, atėjau po kurio laiko, visa lova, megztukas, rankos kakučiu išteptos  doh.gif  Po to dar buvo ne vienas panašus nutikimas. Kartą labai ilgai ieškojom kakio, o jis mat buvo mažas spyriukas tik ir užkrito už lovos, niekaip negalėjom rast, o smirdėjo  lotuliukas.gif
Dar ne per seniausiai iš įsimintesnių buvo, ryte išvažiavau į paskaitas, vyras miegojo, mažė nėjo tądien į darželį, ji visada anksčiau atsikelia, būna tyliai, mūsų nekelia (rytais ir pridaro cirkų daugiausia). Nuėjo į virtuvę, užlipo ant kėdės, ant spintelės, perėjo per visą virtuvės palangę  blink.gif  blink.gif  iki kitos spintelės, pasiėmė kakavos indelį nu ir davai per rūbus, ant spintelių, grindų, baltą pelę "išmaudė" kakavos milteliuose  doh.gif  lotuliukas.gif
*

ojetau,gerai kad langas buvo uzdrytas unsure.gif su tokiu vaikiuku kaciuku mirksiukas.gif reikia langus laikyt uzdarytus blink.gif
Deimike
QUOTE(gwidita @ 2009 05 08, 12:00)
ojetau,gerai kad langas buvo uzdrytas unsure.gif su tokiu vaikiuku kaciuku mirksiukas.gif reikia langus laikyt uzdarytus blink.gif
*

tai va, musu namuose irgi atejo metas, kai viskas turi buti suslepta, uzdaryta, pakavota, uzrakinta, prirista, uzdengta ir vis tiek manau dar ras ka nulupti, nuplesti, paimti, ispilti... paskutinis pomegis - lupineti kampu apsaugeles nuo baldu smile.gif jei sakai, kad negalima, tai atsisuka ir sako savo akelem zavingom: kaip tai negalima, juk taip smagu smile.gif ir idomu...
Meina
Maniškis tai visai neseniai savo promočiutę supykdė biggrin.gif Ji labai religinga, meldžiasi kasdien, vaikšto į bažnyčią, laiko šventintą vandenį namie... na, viską, kas su tuo susiję. Palikau jai sūnų valandžiukei, o pati sėdau vieno rimtesnio darbelio prie kompiuterio padaryti. Po kiek laiko girdžiu, kaip ji barasi (o ji tai daro laaaaaabai retai), sako: "Justuk, padėk duonytę, negalima, čia mano, einam aš tau duosiu kitos..." Ir vis pikčiau: "Ar tu girdi, atiduok, einam pažaisti geriau" unsure.gif Aš jau išsigandau, ką jis ten daro ir lekiu pažiūrėti. Pasirodo, Justas susirado kažkur paslėptą šventintą duoną (jau sudžiūvus, apipelijus baisiausiai, surišta kažkokiam skudurėly) , bėga nuo promočiutės ir valgo tą duoną doh.gif lotuliukas.gif O senoji jau net įraudus aiškina, kad čia, matai, šv. Agotos duona, ją reikia laikyti, ten nuo kažko saugo... Bet ar tokiam vaikui išaiškinsi tongue.gif Žinant, kaip svarbu močiutei tokie dalykai, tikrai buvo juokinga hihihi.gif Norėjau atimti ir atiduoti, kas iš jos liko, bet kad iš pusės riekelės duonos buvo likęs mažas gabaliukas essen.gif
Deimike
QUOTE(Meina @ 2009 05 08, 17:54)
Maniškis tai visai neseniai savo promočiutę supykdė biggrin.gif Ji labai religinga, meldžiasi kasdien, vaikšto į bažnyčią, laiko šventintą vandenį namie... na, viską, kas su tuo susiję. Palikau jai sūnų valandžiukei, o pati sėdau vieno rimtesnio darbelio prie kompiuterio padaryti. Po kiek laiko girdžiu, kaip ji barasi (o ji tai daro laaaaaabai retai), sako: "Justuk, padėk duonytę, negalima, čia mano, einam aš tau duosiu kitos..." Ir vis pikčiau: "Ar tu girdi, atiduok, einam pažaisti geriau" unsure.gif Aš jau išsigandau, ką jis ten daro ir lekiu pažiūrėti. Pasirodo, Justas susirado kažkur paslėptą šventintą duoną (jau sudžiūvus, apipelijus baisiausiai, surišta kažkokiam skudurėly) , bėga nuo promočiutės ir valgo tą duoną doh.gif  lotuliukas.gif O senoji jau net įraudus aiškina, kad čia, matai, šv. Agotos duona, ją reikia laikyti, ten nuo kažko saugo... Bet ar tokiam vaikui išaiškinsi tongue.gif Žinant, kaip svarbu močiutei tokie dalykai, tikrai buvo juokinga hihihi.gif Norėjau atimti ir atiduoti, kas iš jos liko, bet kad iš pusės riekelės duonos buvo likęs mažas gabaliukas essen.gif
*

bet dabar promociute turetu buti rami smile.gif jos proanukis apsaugotas bus visa gyvenma nuo kazko smile.gif nuo ko ten ta duonele saugo. O kita riekele gales pasisventint per kitas Agotines musek. Nezinau kaip ten buna... Matyt alkanas buvo Justukas labai lotuliukas.gif
Deimike
na? ir pasibaige isdaigos jau?
Armando mamyte
QUOTE(GMM @ 2009 05 07, 19:34)
Tokie jau tie vaikai biggrin.gif
Vilteles kazkaip pirmoji, ne tai kad pirmoji, bet labiausiaio isiminus man i atminti, buvo tokia smile.gif Kai i vonia leidziu vandeni ji atbega ir meto zaisliukus i vonia, kietus, viena karta leidau vandens i vonia ir palikau vonios duris atidarytas, pati virtuveje kazka dariau, ir girdziu is vonios beprotiskas juokas sklinda, ateinu ziuriu Vilte trypcioja pire vonios visa patenkinta ir rankom ploja, paziuriu i vonia o ten mano mobilus plaukioja  biggrin.gif
galvojau uzmusiu ja, bet nebuvo jegu is to juoko, stovejau ir galvojau is kur tiek proto pas ja  biggrin.gif
*

biggrin.gif
maniskis tai megsta i toleta daiktus metyti doh.gif
o naujausias atradimas, kad galima tapetus nulupt doh.gif teks kolidoriu pertapetuot....bet sakiau dar neskubesiu ... smile.gif
Deimike
QUOTE(Armando mamyte @ 2009 05 11, 12:12)
biggrin.gif
maniskis tai megsta i toleta daiktus metyti  doh.gif 
o naujausias atradimas, kad galima tapetus nulupt  doh.gif  teks kolidoriu pertapetuot....bet sakiau  dar neskubesiu ...  smile.gif
*

as irgi norejau remonta pasidaryti koridoriuje, bet pagalvojau, kad paskui teks vel is naujo, nes bus apipaisyti ir aplulineti smile.gif Kad kambari perdazyti reiks jau susitaikiau, nors dar nemoka paisyti... bet ismoks... oi ismoks smile.gif
Kamėja
Istorija su Agotos duona tai thumbup.gif lotuliukas.gif
Maniškis irgi prieš porą dienų pralinksmino bigsmile.gif
Savaitgalis, šeštadienio rytas, Augustas kaip visada pasėdėjęs ant puoduko pradeda plikas bėginėti po namus. Mes su MB negaudom jo, gulinėjam lovoj, tinginiaujam, žiūrim TV rolleyes.gif Po kiek laiko ateina mūsų vaikis nešinas kaži ką ruda abiejose rankytėse ir sako: "kaka" doh.gif lotuliukas.gif cool.gif
Rhetta
O čia mano vaikino paskutinė(kol kas manau) išdaiga:
Keitėm močiutės kambary langus į plastikinius ir pasiliko neapdirbti kraštai ir tarpelis tarp sienos ir gipskartonio,tai vaikis tyliai įlindo į močiutės kambarį, ir įkišęs ranką į tą plyšį tarp sienos ir gipskartonio iškrapštė visą taip vadinamąją "jūros putą",išbarstė visam kambary ir paragauti dar spėjo, o kad maža nepasirodytų tai dar ir tapetą nuo pusės sienos nuplėšė doh.gif
Deimike
Siandien mano Ditukui valgymo diena smile.gif Buvome lauke ir jis rinko akmenesliu. Viena toki nemaza rado ir zaide... as nepastebejau - ziu jau neturi - manau sau numete. Paskui tik matau gromuliuoja kazka... akmeneli smile.gif kaip koks Mekas pekas smile.gif Smulkus pokstas, bet kaip issigandau, mazas dar jis... tuo nesibaige, vaziuoju autobusu ir motriske sako man: siurekit, jis kazka burnytej turi, kad neuzspringtu. Piene isikandes pumpura smile.gif Jam kazkodel pumpurai labiau imponuoja nei ziedai ar pukai...
Beautiful Life
Na musiske Evelina, tai tikra krapstuke doh.gif , kadangi laisvai vaiksto visuose kambariuose, stengiames visus vertingus daiktus padeti auksciau, kad nepasiektu. Bet... jau supratau, kad kazkas vyksta, kadangi labai jau tylu... g.gif , akurat, vaikas rades seneles pinigine, "zaidzia" su juos turiniu, o senele ka tik alga gavusi, pinigineje vien 200 kupiuros doh.gif , gerai, kad laiku spejome, nespejo nei suplesyti, nei paragauti biggrin.gif
Ant stalo visada stovi musu laptopas (neuzsidaro dangtis-suluzes), kai kambaryje nieko nera, butinai jai reikia prie kompo doh.gif , ir ne siaip sau, o pakrapstyti klaviatura, siai dienai truksta jau 5 knopkiu unsure.gif
Dar labai megsta Pampers serveteles, bet ne siaip sau, o istraukti visas, arba kuo daugiau, kol kas nors nepastebejo lotuliukas.gif
Isdaigu pasitaiko vos nekasdien, tik kad visas prisiminti neina mirksiukas.gif
ovimama
Smagu paskaitineti ka kiti vaikiukai pridaro,ramiau pasidaro,kad ne mano vienos vaikas toooks isdykes biggrin.gif
Buvo ir pas mus "juoku"su kakiumi ir su suvalgytais akmenimis ir t.t.Vienas is pirmuju juoku mano sunelio padarytas buvo,kada jau pati juokiausi ,o ne pikta buvo,tai su miltais.Laikydavau miltus ir visokias kruopas kai sunus buvo metuku ir menesiuko,senojoj virtuves spintelej,kurios jau nebera.Jos neidavo kazkaip uzdaryti ar uzristi,nes nebuvo rankeneliu,tad uzstatydavau kede.Aisku sunus nutaike momenta kada as uzsiemusi kazkuom,ir nuejes i virtuve ilindo i spintele,tyliai,ramiai kede sone atsirado biggrin.gif Kai pajutau kad tylu ir ramu kazko namuos,nuejau tiesiai i virtuve ir....mano sunelis issiberes miltus(2kg) ant zemes atsisedes kapstosi,kaip po smeli,meta aukstyn dviem saujikem ir ziuri kaip"sninga",o kojom kad makaluojasi!As pradejau juoktis,o jis atsisuko i mane ir tada as jau prapliupau taip juoktis,kad vos neplysau lotuliukas.gif Jo visas veidukas,plaukai miltini,tik akys spindejo,o kai kvepavo,miltai kaip garai is burnos ir nosies lotuliukas.gif
Na dabar paauges mano vyriukas jau,tai neseniai ta pati su mano geles zememis padare kambaryje...tada man buvo nelabai juokinga..... g.gif
Rhetta
QUOTE(ovimama @ 2009 05 17, 16:49)

Maniškis tą patį su miltais buvo pdaręs, bet dar ir cukraus pridėjo-pragraužė naują cukraus pakelį ir visą ant grindų išpylė ir su miltais po visą virtuvę išžarstė doh.gif Atlikęs tokį sunkų darbą atėjo pas mane į kambarį miltuotas nuo galvos iki kojų ir verkti pradėjo(gal suprato,kad negerai padarė g.gif ) Dar ir dabar akyse stovi jo baltos pedos ant mėlyno kilimo smile.gif
dolly
musu mazosios pirmoji isdaiga, tik nepamenu, kada tai ivyko....atvaziavo sveciai aplankyti vaiko....mano vaikas vaiskto aplink stala, visi ja snekina, o ji garsiai saukia "papai papai papai"...neisivaizduoju is kur ji to ismoko blush2.gif doh.gif
irmuzele
o man nutiko stai tokia istorija- kai duryte ibuvo 2 metukai o maziukui tuo metu 6 menesiukai susiruosem eiti pas daktare,aprengiau vaikus ir nejau pati rengtis,girdziu kad kikena abu,na galvoju linksma svarbu nerekia-ateinu ir pamatau vaizdeli-sedi maziukas visas oranzinis( dukryte tuo metu turejo kubus sulciu) teksnoja slapiom rankytem per kojytes ir juokiasi- o mazute sako-mama ziurek broli ismaudziau dabar jis kvepia lotuliukas.gif isbegau is kambario kad nepamatytu jog jokiuosi, o paskui teko greit persirengt biggrin.gif
Deimike
QUOTE(dolly @ 2009 05 17, 22:23)
musu mazosios pirmoji isdaiga, tik nepamenu, kada tai ivyko....atvaziavo sveciai aplankyti vaiko....mano vaikas vaiskto aplink stala, visi ja snekina, o ji garsiai saukia "papai papai papai"...neisivaizduoju is kur ji to ismoko  blush2.gif  doh.gif
*

chi, o maniskis pradejo jau kelios dienos sakyti "pu-te pu-te" Bet cia tikrai tik garsu junginys, nes apie batus sako bati bati, buti, tai ir puti gaunasi. Mankstina liezuvi, bet labai juokinga smile.gif Ropoja keturiuom ir bumba po nosim, randa koki zaisla, isikisa i burna, isikanda kaip suniukas ir toliau ropoja. Pameta ir vel puti puti... ir taip ropineja, Jau juokiuos tai negaliu. Su tokiu rimtumu ir uzsidegimu jis tai daro smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(gwidita @ 2009 05 07, 19:40)
niu pas mus pirma isdaiga irgi susijusi su kakuciais doh.gif bet kur kas "galingesne" doh.gif  doh.gif  doh.gif  kai dar buvo mazesnis,bet jau mokejo loveleje atsistoti irgi padare kakuty y lovyte(pampersiuka buvau nuemusi-vaikuciui leidau pasispardyti) doh.gif ir tokiu piesiniu VISUR pripiese kad atejus ir pamacius vaizda nezinojau nuo ko valyt pradet blush2.gif nes visa lovele,pataliukai apsaugeles ir visas vaikutis buvo vieno s...net ir paragavo vaikas doh.gif o atrodo palikau loveleje tik minutelei blink.gif
*

mano seses mergyte tapati padare +dar sena tapetota ismargyno,gaila buvo kad fotiko nebuvo po ranka kad iamzint lotuliukas.gif
Deimike
Mazius vakar man remonta construction.gif daryti pradejo lotuliukas.gif nulupo tapetus nuo sienos kampo ir prie duru smile.gif Sedejau sau, televizoriu ziurejau, o jis tuo metu darbavosi pirmyn atgal, nuo kampo prie dutu ir lupinejo smile.gif Tik zvilgt - pilnos grindys ir burna... o tik atsipusti norejau minutelei... a nei sekundei reiskia negalima doh.gif
iewoote
sveikos 4u.gif
Mūsų pirma išdaiga įvyko šiandien,na tiksliau prieš savaite tačiau tik dabar užmačiau:)
visą savaitę miegamajam jautėsi pelesių kvapas ,išuosčiau visus kampus ,niekaip nesuprantu iš kur jis ,o šalia lovos stovi toks nedidelis staliukas su stalčiais ,jie labai lengvai atsidarinėja tai M juos karts nuo karto atidarinėja,kojines pažiūri.
nutariau kad reikia atrinkti viską ,atidarau kvapas sustiprėjo ,paliečiu-šlapia.ir puodukas tuščias i stalčių idėtas,tai pasirodo ,kad ryte kol miegojau ji išlipo iš lovos atsidarė stalčių ,supylė vandenį ( o puodukas toks nemažas)jį įdėjo ir uždarė.
o kadangi as kojinių nelabai megėja ir gyvenu ne mieste tai lakstau basa ,kažkaip nepastebėjau,šia jau nebepalikau puodelio atsigerimui ant to stalelio lotuliukas.gif
Deimike
o Ditas nepaliauja pokstaves. Mezgiau siandien megstuka jam, o jis zujo aplinkui, virbalus mano gaude. Jie tokie su kilpelem ant galu tai megino pirsta ikisti. As jau stipriai laikiau nujausdama ka gali padaryti, o jis tiek jegos turi, kad istrauke ikises man is rankos ta virbala ir visos akys nuleke doh.gif Ir ziuri patenkintas smile.gif laimejes musi lotuliukas.gif
mama_giedre_
Jau istorijos thumbup.gif,skaiciau ir juokiaus thumbup.gif .As ir nuo saviskes turiu nenuleisti akiu,kad ko nors neiskrestu doh.gif ,tai kol kas dar nieko rimto neivyko,nes spedavau uzbegt uz akiu hihihi.gif
Deimike
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 30, 22:57)
Jau istorijos thumbup.gif,skaiciau ir juokiaus thumbup.gif .As ir nuo saviskes turiu nenuleisti akiu,kad ko nors neiskrestu doh.gif ,tai kol kas dar nieko rimto neivyko,nes spedavau uzbegt uz akiu hihihi.gif
*

o as jau saviskio nebepagaunu. sedziu susirangius sau ant sopkikes, jis zaidzia graziai ant kilimo, tik sast - lekia keturiom i koridoriu. as dar sedziu, tingiu lakstyti paskui vis... tas tik smurkst i virtuve ir prie kompiuterio, mygt ir isjungia, nes sisteminis blokas ant grindu stovi, o mygtukai tokie grazus, blizga ir sviecia. Tai jau jei jis koridoriuj, tai kol iki kompo nulekia as nebespeju...
Deimike
siandien teko isukineti koridoriuje spinteliu rankeneles, nes buvo iskraustytos visos spinteles ir istampyti batai, tepalai, sepeciai... ui lotuliukas.gif
Deimike
smile.gif

Deimike
Mamytes? Ar Jusu Padauziukai nebekrecia isdaigu?
Gintare L.
Sveikos mamytes.. smile.gif 4u.gif

tikrai linksmos visu istorijos apie mazuosius pokstininkus biggrin.gif lotuliukas.gif
na ir as pasidalinsiu savo dukrytes isdaigomis:)

visu pirma kai tik pradejo ropoti, mano brangioji kur tik rasdavo atplysusi mazyti kamputi tapeto, taip ir krapstydavo, kol neblogai iplesdavo... biggrin.gif
veliau jau pradejus vaikscioti, besilaikant uz sienu, ji pamate mano palmes stovincias kampuciuose ir graziai augancias, mat patrugde lelytei ir jos, tad paeme viena palme, apverte, nulauze virsune viena, ir issigandus paleido savo kakaryne.. lotuliukas.gif
na , o smagiausia isdaiga ivyko visai neseniai...
gavo dukryte nuo tetos dovanu tokia skrynia pilna paisymo priemoniu, na aisku ji dar per maza paisyti, bet neatemiau, palikau pazaisti, maniau tikrai nieko neiskres...
kol as su teta snekuciavausi, ji lyg ir ramiai zaide sau su tais piestukais, na tete priziurejo...
vakarop, surinkineju visus zaislus, tvarkau, opa, ziuriu truksta vieno flomasterio, iskart nieko blogo nepagalvojau, maniau jau i koki kampa ikiso, apieskojau visus namus, o flomasterio kaip nerandu, taip nerandu...hm, pamaniau rytas protingesnis uz vakara...
ryte tik atsikelus susiruosiau sudeti savo baltus drabuzius ir isskalbti...po keliu valandu isemus juos issigandau!!!visi balti drabuziai buvo ismarginti melynom demem!!!!is pradziu pamaniau kad as idejau kazka dazancio, bet perziurejus gerai visus drabuzius tikrai nieko nebuvo.... g.gif
paleidau skalbimo masina skalbtis tuscia, maniau paziuresiu kame cia reikalas, o pasirodo masina plove drabuzius melynu vandeniu!!! blink.gif
taip ir pamaniau kad mano brangioji ikiso ta flomasteri i skalbimo masina, bet sumastyk tu man, imesti ne i bugna, kuris yra didesnis, o be to ir buciau radus as ta flomasteri pries susdedant drabuzius, tai ne, ji imete ji i skylute, kuri yra ten kur issitraukia stalcius pkauti nuo skalbimo milteliu(as ji visad perplaunu po skalbimo, ir palieku dziuti vonioje)tad ji pasinaudojo proga ir iskrete tokia nemaza, isdaiga, po kurios, kelis kart turejau rankom balinti drabuzius, kad isimciau demes smile.gif

tuo momentu buvau tikrai labai ipykus, bet po keliu minuciu, tikrai buvo juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aisku tai tik pradzia visu isdaigu thumbup.gif

sekmes, mamytes jumi ir kantrybes thumbup.gif biggrin.gif
kyska513
QUOTE(Deimike @ 2009 05 28, 22:04)
Mazius vakar man remonta  construction.gif daryti pradejo  lotuliukas.gif  nulupo tapetus nuo sienos kampo ir prie duru smile.gif Sedejau sau, televizoriu ziurejau, o jis tuo metu darbavosi pirmyn atgal, nuo kampo prie dutu ir lupinejo smile.gif Tik zvilgt - pilnos grindys ir burna... o tik atsipusti norejau minutelei... a nei sekundei reiskia negalima  doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
igam ogam
Sveikutes 4u.gif Ziuriu visi mazieji isdaigininkai neleidzia nuobodziaut hihihi.gif Mums irgi buvo nutikimas su kakuciu lovytej,megzti galiu tik uzmigus mazajam doh.gif Kieciausias ir isimintiniausias kol kas bajerelis nutiko kai mazius buvo vos virs metuku.Nuleke i virtuve,mes dar neskubam paziureti,nes viena apatine spintele palike jam zaisti,prideje visokiu dezuciu,o ten girdisi kauksi...Bet paskui pagalvojom kazkaip itartinai ilgai uzsibuvo g.gif Nueinu patikrinti,o jis atsidares saldytuva,visus kiausinius ant zemes ismetes(pas mus maziukas zemas saldytuvas,tai pasieke doh.gif ) ir makaluoja rankytem isijautes lotuliukas.gif
Ir dar prisiminiau kai vyriausias sunus buvo beveik dveju metuku irgi iskrete isdaiga.Buvo velyku rytas,ruosemes vaziuoti pas tevus.Ateinu i kambari,o jis ir visa spintele istepliota juodu nagu laku cool.gif O as kaip tycia lako nuemejo neturejau,lekiau pas kaimyne skolintis doh.gif
Siaip maziaus siuo metu nei sekundei vieno negaliu palikti,visur lipa,viska ima,koridoriuj tapetai nuplesyti,o piesti jau pradeda,gerai,kad dar tik ant savo ranku cool.gif Laptopas irgi jau nukentejes,vyras ismoko mygtukus atgal sudeti rolleyes.gif
Gal siam kartui ir uzteks smile.gif Itariu,kad tu sunybiu bus dar daug daug cool.gif
erikiuxxx
mum geriausia isdaiga buvo siandien karsta.gif
isejome i lauka su broliuku pasivaikscioti, as atveriau visus langus ,kad isivedintu kambariai, ateinu,kol mazojo vezima sulanksciau kolidory,dyckis 2.5m, spejo ilekti i kambari, pasikore ant palanges, ir palinko zemyn blink.gif kojos tik aukstin pakylo, gerai ,kad ibego mociute ir pagovo ..l.nezinau kuo butu baigesi karsta.gif
Deimike
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 29, 01:36)
mum geriausia isdaiga buvo siandien  karsta.gif
isejome i lauka su broliuku pasivaikscioti, as atveriau visus langus ,kad isivedintu kambariai, ateinu,kol mazojo vezima sulanksciau kolidory,dyckis 2.5m, spejo ilekti i kambari, pasikore ant palanges, ir palinko zemyn  blink.gif kojos tik aukstin pakylo, gerai ,kad ibego mociute ir pagovo ..l.nezinau kuo butu baigesi  karsta.gif
*

na cia tai jau nebejuokinga isdaiga sad.gif ojej... daiktus galima kitus nupirkti, tapetus perklijuoti, bet jei mazyliui kas nutiktu tai baisu sad.gif Kaip gerai, kad viskas gerai baigesi!
simute19
sveikos mamukai 4u.gif
as tai jau nebesuskaiciuoju tu pokstu,per diena tiek prikrecia kiekvienam zingsnyje..
irgi ta pati istorija su laptopu,jau be 3 knopkiu,kitas ismokau idet o kai kurias neisejo doh.gif
dabar tai mada paciam nusimauti pampersa,tai ne karta nustebino atlekes pliksius doh.gif
su markeriu buvo ispaises uzuolaidas,rubus,grindis...aisku grindys issisveite seip ne taip,o rubam jau ate schmoll.gif
vakar duko kieme o siandien radau ant gatves suvezinta buteliuka nauja jo,pro vartu plysi ismete g.gif
o ziauriausias bajeris buvo kai palikau daboti mamai,ir Aruckis isbego is kiemo,perejo tris gatves,ir ji rado kazkokiam kieme gelytes uostanti doh.gif Aciu Dievui viskas gerai pasibaige,nes ne juokas 2m vaikui 3 gatves praeiti schmoll.gif
Jau tokio judrumo vaikas,na neveltui berniukas,is kur visokiu elniu istraukia pridirbt doh.gif
kai kuriuos pokstus jau perpratau,zinau kad telefono reikia ieskot po sofa,jei tylu kambaryje reiskias jau dazosi su mano dazais biggrin.gif o jei tylu tuolete tai "valosi dantis",o jei virtuveje tai jau beda..
ai,kazkada buvo man alieju ant pliteliu ispyles,tai smagiai pasiciauzem lotuliukas.gif
ir seip,isilipa i indaplove,i dziovykle,i vazonus didelius,i visur kitur kur tik imanoma biggrin.gif jau neskaitant stalciu biggrin.gif
buvo cia kuria diena is dezes nama pasidares,nusinese pagalve,pasieme buteliuka ir nuejo miegot lotuliukas.gif
igam ogam
QUOTE(simute19 @ 2009 06 30, 21:23)
sveikos mamukai  4u.gif
as tai jau nebesuskaiciuoju tu pokstu,per diena tiek prikrecia kiekvienam zingsnyje..
irgi ta pati istorija su laptopu,jau be 3 knopkiu,kitas ismokau idet o kai kurias neisejo  doh.gif
dabar tai mada paciam nusimauti pampersa,tai ne karta nustebino atlekes pliksius  doh.gif
su markeriu buvo ispaises uzuolaidas,rubus,grindis...aisku grindys issisveite seip ne taip,o rubam jau ate  schmoll.gif
vakar duko kieme o siandien radau ant gatves suvezinta buteliuka nauja jo,pro vartu plysi ismete  g.gif
o ziauriausias bajeris buvo kai palikau daboti mamai,ir Aruckis isbego is kiemo,perejo tris gatves,ir ji rado kazkokiam kieme gelytes uostanti  doh.gif Aciu Dievui viskas gerai pasibaige,nes ne juokas 2m vaikui 3 gatves praeiti  schmoll.gif
Jau tokio judrumo vaikas,na neveltui berniukas,is kur visokiu elniu istraukia pridirbt  doh.gif
kai kuriuos pokstus jau perpratau,zinau kad telefono reikia ieskot po sofa,jei tylu kambaryje reiskias jau dazosi su mano dazais  biggrin.gif  o jei tylu tuolete tai "valosi dantis",o jei virtuveje tai jau beda..
ai,kazkada buvo man alieju ant pliteliu ispyles,tai smagiai pasiciauzem  lotuliukas.gif
ir seip,isilipa i indaplove,i dziovykle,i vazonus didelius,i visur kitur kur tik imanoma  biggrin.gif jau neskaitant stalciu  biggrin.gif
buvo cia kuria diena is dezes nama pasidares,nusinese pagalve,pasieme buteliuka ir nuejo miegot  lotuliukas.gif
*

Linksma jums ,matosi kad mazius judrus wub.gif
Ingulyte
Dukra pries koki menesi per viena diena "paskandino" 2 telefonus, viena vonioj, kita klozete. Tada verkt norejos, o dabar tik pasijuokiu is to.
linamagdalina
maniskis tiek visko buvo pridares, kad net nepamenu jau visko. Cia pries kokius metus, jam tada buvo 1,6m, mes su drauge kavute gerem, o jis vienas sbetainej multikus ziuri, ateinu, ir kaip pamatau vaizdeli, is geles vazono, vis zeme iskasta ir visur ant grindu, ant sofkes, zaislinej masinos, ant spinteliu, ant dvd nu ir visur kur tik imanoma lotuliukas.gif o vazo0nas tai didelis buvo biggrin.gif
Dar buvo pagalve ikises i zidini ir padege, zino, kad prie zidinio list negalima, nes bus popa ir kad ten karsta, tai turmpam nubegau i virtuve, o jis ateina ir kviecia mane, o gi ziuriu kazkas ant plyteliu guli ir dega, o ten gi pagalve ir kokiu 10cm nuo laminato... tai gerai, kad jis ja istempe is zidinio ir ant plyteliu numete, o ne ant laminato ir aisku, gerai, kad nepasidegino biggrin.gif Vyras grizes namo kalusze, kas cia dege, kad taip smirda biggrin.gif
Dar balkono stikla buvo sudauzes (pas mus tokie maziukai langai, tai viena sudauze, nes kazka mete), su fenu pradegino ant kilimo skyles ir dar daug visko pridares, net visko ir nepamenu biggrin.gif ir viskas iki 2 metu biggrin.gif tai kas bus toliau biggrin.gif
Deimike
na ir sposai kai kurie sad.gif pradedu bijoti jau... pavojingi labai jau sad.gif
Margalape
Tikiuosi nesupyksit jei papasakosiu istorija is savo vaikystes. Tetis man pasakojo, kad kai laukdavom autobuso as megdavau kisti pirstukus i stoteles stovo skylutes. Tai viena karta taip ikisau, kad tetis issigando, jog teks man vaiksciot su ta stotele lotuliukas.gif . Viena karta ikisau pirstuka i rozete ir gavau elektros. Nesuprantu is kur toki iproti kist pirstus kur nereikia doh.gif . Dar ir dabar taip megstu daryti.
Lota77
Musu pupa sudauze tevelio nesiojama kompiuteri, aisku tetis nebuvo labai laimingas, bet pats kaltas sugalvojo padeti kompiuteri ant kedes biggrin.gif ejo pro sali seimininke ir padare tvarka, apie atluptus tapetus as jau nekalbu.Svarbiausia, kaip nematom tai jau ir bando gabaliuka atplesti. biggrin.gif
Deimike
as tai jau taip viska suslepiu, kad paskui pati pamirstu kur padedu smile.gif Mazius lando i visas spinteles, butelius ir stiklainius megsta kraustyti, man kompiuteri jungineti, tai uzklijavau kartonelio gabaliuku mygtukus, nes kazkada dirbau sau, atropojo, pakst ir isjunge doh.gif nespejau nei suvokti kas nutiko. Tai dabar megina nulupti, bet kol kas nesiseka smile.gif
Paukšte
Buvo apie 1.5 m. Niekur neradau savo šukų, paskui radau. Šaldytuve biggrin.gif
Ir į skalbimo mašiną (ten kur pilami milteliai) prikišo dešrelių doh.gif biggrin.gif
Deimike
QUOTE(Paukšte @ 2009 07 11, 21:47)
Buvo apie 1.5 m. Niekur neradau savo šukų, paskui radau. Šaldytuve  biggrin.gif
Ir į skalbimo mašiną (ten kur pilami milteliai) prikišo dešrelių  doh.gif  biggrin.gif
*

As tai pati tokias isdaigas kreciu - peili ar puoduka i saldytuva idedu. reikia, musek, atminciai vaistuku g.gif Paskui ieskau uzsimusdama... Skaiciau kai mineralu ir gelezies truksta organizmui labai issiblaske pasidarome... gal issekau maziu begainiodama smile.gif
areida
manojo sunelio mylimiaisia sajungininke,siuksliu deze biggrin.gif krenta ten viskas kas ne vietoj ,ar kas prieinamoj jam vietoj padeta..kartais randu ka ismetes,o kartais iskeliauja i siukslyna..taip dingo,tutukai,pultas(pries tai kelis kartus jau buvau ji ten radusi),sauksteliai..o kai ka pavyko isgelbeti,tapkes,sepeti plaukams,jo buteliukus,kai kuruos zaisliukus..o kai ko matyt net nepasigedom lotuliukas.gif
o jau jei i virtuves stalcius issisuka,tai doh.gif karta radau visa miltuota,kilograma miltu po virtuve isbarste..tapkes rades,jei ne i siuksline,tai sukisa po lova..o mobilusis,geriausias zaislas,zino kad negalima jo imti,bet vistiek pirstukai niezti..jei mato ,kad as matau ji imant,pats sau nu nu nu parodo,o jei jau paemusi uztinku,meta kuo toliau ir bega lotuliukas.gif
Deimike
QUOTE(alvyde @ 2009 07 16, 16:07)
manojo sunelio mylimiaisia sajungininke,siuksliu deze biggrin.gif krenta ten viskas kas ne vietoj ,ar kas prieinamoj jam vietoj padeta..kartais randu ka ismetes,o kartais iskeliauja i siukslyna..taip dingo,tutukai,pultas(pries tai kelis kartus jau buvau ji ten radusi),sauksteliai..o kai ka pavyko isgelbeti,tapkes,sepeti plaukams,jo buteliukus,kai kuruos zaisliukus..o kai ko matyt net nepasigedom lotuliukas.gif
o jau jei i virtuves stalcius issisuka,tai doh.gif karta radau visa miltuota,kilograma miltu po virtuve isbarste..tapkes rades,jei ne i siuksline,tai  sukisa po lova..o mobilusis,geriausias zaislas,zino kad negalima jo imti,bet vistiek pirstukai niezti..jei mato ,kad as matau ji imant,pats sau nu nu nu parodo,o jei jau paemusi uztinku,meta kuo toliau ir bega lotuliukas.gif
*

geras smile.gif
o maniskis tai kol kas tvrakingai tik sauskelnes nesa mesti savo i siuksline, bet megsta pasiknisti ir isimti kas jau ismesta, tai turiu ginti kaip kokia bite nuo medaus. Pirmas dalykas isejus i virtuvei - patikrinti siukslines turini... Ant savo biednos galvos ismokinau pakelti dangti - tik gerais ketinimais, kad ismoktu ismesti atneses savo kelnytes pridarytas smile.gif
@@vandeniuke@@
Turim namuose didele gele - fikusa. tik pradejus ropoti jau eme is vazono zemes. Vis dar ir dabar megsta prie tos gelytes eiti pasikapstyti biggrin.gif Nera kaip uzkelti auksciau geles, ji labai didele. Visai nesenai beveik puse vazono iskapste zemiu, o tik trumpai buvau palikus viena mirksiukas.gif
Papildyta:
Cia megsta pazaisti dukrele ax.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.