Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krūtinė po maitinimo
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
rikitikitaki
QUOTE (TauRe @ 2004 02 14, 17:57)
mano papams visiska hana  sad.gif  buvo "stovincios bulkos" liko kabantys viedrai  sad.gif  ir dar ilgai zadu maitinti, tai jauciu liks "kabandcios ausys" be to, ko nepadarysi del to mazo angelelio  wub.gif  dzin man tie papai, jei reikes, naujus daktarai priklijuos  laugh.gif

viena mano destytoja vis sakydavo, et kas is mano krutines beliko - kabancios spanielio ausys biggrin.gif
Taurė
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 02 14, 20:05)
viena mano destytoja vis sakydavo, et kas is mano krutines beliko - kabancios spanielio ausys biggrin.gif

gerai, kad tik spanielio, o ne kokio baseto blink.gif
meja
mano irgi jau nukaro kazkaip, bet dar guodziuosi, kad kai baigsiu maitint, pasitaisys....naivuole doh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sara
Vargsele TauRe, neliudek, ne papuose laime biggrin.gif
Mano vyras irgi buvo prirprates per nestuma ir , kol maitinau , matyti bumbulus, o dabar pyzdavojasi. sako:" kokie maziukai papuliukai". Va ir sliukinu pikta dry.gif mad.gif miegot.

Maša
QUOTE (VaidaI @ 2004 02 08, 20:24)
Na, o mano krutine, tai isvis, viena krutis gerokai didesne, dar minimaliai maitinu, bet ar atsistatys?

Atsistatys, atsistatys tongue.gif Aš sūnų nuo 4 mėn pusmetį maitinau tik iš vieno papo. Tai kol maitinau atrodžiau baisiai - vienas papas normalus, o kitas išsipūtęs ohmy.gif O paskui viskas taip gražiai susivienodino, niekas ir neįtartų, kad vienas papas pusmečiu ilgiau "dirbo" biggrin.gif
trola
o maitinant krutimis galima kontrastini dusa priimineti? klausimas gal ir ne visai i tema cool.gif
ChikuRaku
QUOTE (Sara @ 2004 02 14, 20:40)
Vargsele TauRe, neliudek, ne papuose laime biggrin.gif
Mano vyras irgi buvo prirprates per nestuma ir , kol maitinau , matyti bumbulus, o dabar pyzdavojasi. sako:" kokie maziukai papuliukai". Va ir sliukinu pikta  dry.gif  mad.gif miegot.

Tikrai ne papuose wink.gif . O jei kam papuose, tai Taure teisi - pripus naujus, juk XXI amzhius laugh.gif .
Ale Saros vyrelis tai tikras "shaunuolis" wink.gif mad.gif . Juokai juokais, bet gal nebutina mylimam zhmogui nuotaika gadint, a? doh.gif .
Mano krutys irgi ish ale silikoniniu liko tokios shiaipsau, nors dar nenukarusios (zhiuresim, kaip bus kai nustosiu visai maitint) dry.gif . Bet vyras supratingai ne necypteli, kad kazhkas ne taip, o tvirtina, kad viskas mano kune dabar tik dar geriau, nei iki neshtumo biggrin.gif. Man belieka patiketi jo zhodzhiu laugh.gif .
Maša
QUOTE (chiku - raku @ 2004 02 15, 12:14)
Ale Mashos vyrelis tai tikras "shaunuolis" wink.gif mad.gif . Juokai juokais, bet gal nebutina mylimam zhmogui nuotaika gadint, a? doh.gif .

NESUPRATAU blink.gif Čia gal Sara turima omeny?
ChikuRaku
QUOTE (Maša @ 2004 02 15, 14:23)
NESUPRATAU blink.gif Čia gal Sara turima omeny?

Nugi persiprashau, SARA turejau mintyje! Alteisk, tuoj pataisysiu smile.gif
Strazdute
Nežinau, nepasakyčiau, kad forma pasiketė po maitinimo, bet kad dydis kaip nukrito --Resize_Images_Alt_Text-- Tokių turbūt liemenukų negamina --Resize_Images_Alt_Text--
Niu gerai, meginos, tai kaip supratau kad mūsų spanielių ausys laugh.gif taptų bent kiek panašios į balionus reikia:
1) Kontrastinio dušo
2) Mankštinti (tik įdomu kaip g.gif )
3) tepti visokia ten kosmetika rolleyes.gif
Ania? O padės? Nors mano vyras sako kad jį tenkina tokie papukai, ale kad man maža dry.gif smile.gif
ader
kaip buvo zvirblio kelienukai taip ir liko, gal tik minkstesnes truputi, ka noret visus metus kankintos. Bet nekreipiu per daug demesio, nekabo dar ir gerai.
Leliuka
Oj.. na ir prigasdinot mane blink.gif
Dar tokiu graziu papu niekad neturejau, reik, matyt, dziaugtis, kol galiu thumbup.gif
o paskui doh.gif doh.gif doh.gif
Nerutė
Niu nepaskaiciau cia visko, bet kiek suprantu ti apie "papus" . Tai kai maitinau lelkas, su draugelka zvengdavom, kad tik dabar galime isivaizduot kaip gali atrodyt silikonine krutine. Stovi "papukai" ir ka??? Bet va kai po pirmo gimdymo susiruosiau apsirupinti naujais liemenukais, tai galvojau kad zliumbsiu nerealiai: visu dydziu sumazejo. Nusipirkau kaip paaugle liemenuka i isejau lupa patempus. Dabar keista bet tada taip per smegenine uzvaziavo. Bet dabar svoris ugtelejo (geriau jau aisku nebutu) ir kazkaip tei dydziai pasitaise. Pamenu kai pagimdziau pirmaji viena man artima giminaite porino: Oi tik tu nemaitink, paskui krutines nelieka. Nu ir bum bum pagalvojau. Didelio cia daikto, jei jau taip blogai jausiuosi, egzistuoja ir plastines operacijos, nors kolkas gerai kaip yra, o tos grozio intervencijos visiskai nesinori. Tfui...
Nerutė
QUOTE (TauRe @ 2004 02 14, 19:57)
mano papams visiska hana sad.gif buvo "stovincios bulkos" liko kabantys viedrai sad.gif ir dar ilgai zadu maitinti, tai jauciu liks "kabandcios ausys" be to, ko nepadarysi del to mazo angelelio wub.gif dzin man tie papai, jei reikes, naujus daktarai priklijuos laugh.gif

Buten. Bet reik tiketis neprireiks. laugh.gif
Kactukas
Nu o man , chebra, po pirmo gimdymo ir maitinimo(4 men nusitraukinejau) papai pavirto....sakyciau i pora kapseliu su spuogiukais ohmy.gif . Liemenuko kai ieskodavau, tai net i 0 dedvau ideklus rolleyes.gif .Tai va 10 metu slepiau ta "grozi" net nuo saves pacios biggrin.gif Po antro gimdymo, kapseliai padidejo,pagrazejo. Dabar jau metus ir 1 men maitinu, tai krutys truputi suglebo, sumazejo, nes ir svorio numeciau, bet liko didesnes, nei pries gimdyma ir visai baika asatrodau. Kad pasmuke zemyn, tai jau senaii susitaikiau, nes mano mamos tokios pat.
Idomu, kaip cia padidinti krutines raumenis,sportuojant, kad ranku nedidetu, nes jau ir tai mano rankos muskulingos dry.gif
Strazdute
Aha, kažkaip sako yra pratimai g.gif Bo aš jau mąstau kaip čia taupyti plastinei-juk vasarą ant nosies-megztinių nenešiosi gi sad.gif Ai, liūdna darosi ir tiek sad.gif sad.gif
Lialius
Joo ... minciu daug del krutines, bet priejau isvada, kad kiekvienai skirtingai ir individualiai... matyt nepades ir jokie stangrinamieji kremai... o taip noretusi tureti grazia krutine... wub.gif
kukumama
[FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]

Nukarusiom krutinėm, siūlau išbandyti silikoninius krūtų keltukus. Jie įsideda i liemenėlę ir pakelia krūtinę bei pataiso formą.

thumbup.gif
Maša
QUOTE (kukumama @ 2004 03 18, 12:41)
[FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]

Nukarusiom krutinėm, siūlau išbandyti silikoninius krūtų keltukus. Jie įsideda i liemenėlę ir pakelia krūtinę bei pataiso formą.

thumbup.gif

O kur tokių gauti? biggrin.gif
kukumama
[SIZE=7]

manau, kad daugiau informacijos apie silikoninius krūtų keltukus galima gauti paskambinius tiesiogei, gamybinei įmonei Kaune tel. 311600
bis.gif
Linetė
Na su tais papais po gimdymo tikrai stebuklai darosi. Kai laukiausi, tokie gražūs pasidarė, pagimdžiau dar gražesni, didesni, vyras atsidžiaugti negalėjo biggrin.gif, po maitinimo, o maitinau tik 6 mėn., nes daugiau pana nė per kur nenorėjo mano pienuko, tai po maitinimo taip sumažėjo, kad net žliumbiau kai nusipirkti naujų reikėjo, tik nulinukai geri buvo. Įsivaizduojat koks šokas, net gėda pasakyti pardavėjai buvo, kad duokit nulinukus sad.gif Na prieš pastojant irgi nebuvo ten didžiausia krūtinė, bet kur kas didesnė, o aš vis galvojau, kad po vaiko gal dar padidės. Jo padidėjo....į kitą pusę. Kaip vyras juokauja, sako jei tu būtum papas ir pamatytum burną su dantim artėjančia ir tu į vidų sulystum biggrin.gif
Aušrinė
Nu aš čia ir naujienų prisiskaičiau - negi taip jau visų ir sumažėja? Maitinu beveik 9 mėnesius, tačiau krūtys tikrai nesumažėjusios, nors jau ne tokios pritvinkusios kaip pirmais mėnesiais po gimdymo (tada gražu buvo pažiūrėt...). Kad nukars kaip kiaulės ausys, tai matau jau dabar. Kai baigsis pienas, tai visai bus kaip vėdarai - plonos ir ilgos... Bjauru.
Tai kada jau tos krūtys baigia mažėt ar didėt - kai baigi maitint?
Maša
QUOTE (Aušrinė @ 2004 03 19, 19:24)
Tai kada jau tos krūtys baigia mažėt ar didėt - kai baigi maitint?

Man galutinai baigė mažėti praėjus 2 mėnesiams po nujunkymo. Beje, sumažėjo iki tokio pat dydžio kaip ir prieš nėštumus, tik forma tai jau aišku nebe ta biggrin.gif
Kactukas
QUOTE (Maša @ 2004 03 19, 22:57)
Man galutinai baigė mažėti praėjus 2 mėnesiams po nujunkymo. Beje, sumažėjo iki tokio pat dydžio kaip ir prieš nėštumus, tik forma tai jau aišku nebe ta biggrin.gif

o ne tik ne tai... ohmy.gif gal as dar pamaitinsiu g.gif
tulpe
JO pasiguosiu i as su nostalgija prisimenu savo krutinuke pries nestuma grazute buvo o dabar sad.gif dvi nukare spanielio ausys kartais as pikstu ant gamtos moteriske ne tik maza 9 men nesioja po to per skausmus gimdo ir kunelis da lieka visa istasytas o va vyriskiams nuo to nieko nei ilgeja nei isitampo kad nors 30 vaiku pridarytu o tu po vieno visa isitampai per visus galus o po i sales sporto kad vel i save panasesne pasidarytum o juk kiek be vargtum vis tiek tokia jau nebusi :angry
klumpele
nu nejaugi taip viskas blogai atrodo???
Man net baisu pasidare beskaitant, mano krutine ir dabar nera ideali, ir del to kazkaip nesmagu, o jei po maitinimo liks tik spygutes ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
lavina
Maitinau virs metu savo mazyli, krutine aisku pasidare nebetokia. Bet yra gi stangrinanciu kremu, drauge bande sake liuks. Reikes ir man pabandyti, jeigu pades ir jums pranesiu biggrin.gif
klumpele
Netikiu as kremais, tai isorinis poveikis, kuris gal duoda tik trumpalaiki efekta.
Dar minejo, kad reikia sportuoti, taciau sportuojant krutine gal ir sustangres , bet tikrai sumazes blink.gif
Raganiūkštė
Na man tai taip su tais papais...Iki vaikelio buvo graži, stangri vidutinio dydžio krūtinė. Kai maitinau (tiksliau maitinau 3 mėn. ir 8 mėn. nusitraukinėjau, nes atsisakė mano madruolė pati imti krūtį sad.gif ), buvo balionai kaip silikoniniai ir dar dviem dydžiais didesni, negu buvę. O kai baigiau maitint, sugrįžo į pradinį dydį, tik truputį minkštesni pasidarė. Nu bet tikrai dar nekaba ir į spanielio ausis nepanašu cool.gif . Tai jeigu taip ir paliks, tai menka bėda, kad tik daugiau nenukabtų. O tie kremai.....ai, nusipirkau kažkokį rusišką nebrangų, bet nemanau, kad kažkoks stebuklas, greičiau tik ant dūšios ramiau, kad kažką dėl tų papų grožio darau g.gif
Zvirbliuke
QUOTE (raganiuke2002 @ 2004 06 01, 10:16)
O tie kremai.....ai, nusipirkau kažkokį rusišką nebrangų, bet nemanau, kad kažkoks stebuklas, greičiau tik ant dūšios ramiau, kad kažką dėl tų papų grožio darau g.gif

Man padėjo veido kaukė su Negyvosios jūros dumbliais rolleyes.gif Ją tepu ne tik ant veido, bet ir ant krūtinės tongue.gif Paskui nuplaunu ir išteplioju lenkišku stangrinamuoju kremu. Anksčiau, kai naudodavau tik kremą, jokio efekto nebuvo, o dabar - thumbup.gif
Isabelle
o as atvirksciai....man tai trauma buvo kai maitinau ir kai krutys buvo istinusios biggrin.gif esu smulkiu kaulu o papai buvo kaip patrankos....na jau ne.....va kai baigiau maitinti ir krutine sumazejo esu labai laiminga.......geriau maza krutine nei didele.....net paciai lengviau yra su maza krutine biggrin.gif ....didziakrutes nepykit..cia tik mano nuomone.....krutines forma buvo pasikeitusi....krutine buvo pasidariusi minkstesne....bet po poros menesiu viskas atsistate i savo vietas.....
Papildyta @ [mergetime]1086566018[/mergetime]
prisimenu net vaiskcioti man buvo sunku su didele krutine....versdavo i prieki biggrin.gif
klumpele
Ka daryti kad po maitinimo krutine butu kuo maziau nukarusi, ar imanoma to isvengti apskritai???
Pasidalinkite patrtimi ka ir kaip darete kad issaugoti grazia krutine?
Vega
Nieko ypatingo nepadarysi- nebent mankshta arba plastine operacija. rolleyes.gif
Limcamca
Nestumo metu reikia daryti: kontrastiniu dusu uzsiimineti ir tinkama liemenele nesioti. Nors man vistiek striju kaip sieno atsirado sad.gif
sviecia
Oi, kaip as bijau kad krutine pasidarys kaip "spanielio ausys" blink.gif Maciau maximoje parduodami krutines masazuokliai, kurie padeda sustiprint krutines raumenys ir pakelt ja (taip parasyta) Gal bandet?
Vega
Nemanau, kad verta tiketis kazhkokiu stebuklu...
melsva
krutinej nera raumenu, tik liaukos, riebalinis ir jungiamasis audinys wink.gif
o kaip atrodys krutine dar priklauso nuo jos dydzio. Pas mane visada buvo didele, dabar apskritai patyliu blink.gif , taigi nieko gera nesitikiu sad.gif
lauma
QUOTE (melsva @ 2004 08 07, 09:08)
Pas mane visada buvo didele, dabar apskritai patyliu blink.gif , taigi nieko gera nesitikiu sad.gif

Mūsų nelaimei - gyvename vargo Lietuvoje doh.gif . Girdėjau kad Amerikoje, jei krūtinė neproporcingai didelė huh.gif huh.gif huh.gif (išmatuoja ūgį, svorį, apimtis) nemokamai daro plastines sumažinimo operacijas clap.gif clap.gif clap.gif
norge
Klumpele, mano vienintelis patarimas- nestumo ir maitinimo metu nesioti specialias "matroniskas" liemeneles- placiais dirzeliais, gerai laikancias. Kad oda, poodinis sluoksnis ir raumenukai (kiek ju ten yra) neissitampytu.
ragnez
QUOTE (klumpele @ 2004 08 01, 14:56)
Ka daryti kad po maitinimo krutine butu kuo maziau nukarusi, ar imanoma to isvengti apskritai???
Pasidalinkite patrtimi ka ir kaip darete kad issaugoti grazia krutine?

ka tik baigiau maitinti savo mazhaji. shiuo momentu krutine neatrodo stebuklingai, nors ir nera visai beviltishkai nukabusi, bet neiprastai sumazhejus ir minkshta. tikiuosi, kad per keleta menesiu priaugs truputi riebaliuku ir sunormales - taip buvo po pirmojo sunaus. neshtumo metu neshiojau B-C dydi, maitinimo pradzhioj C-D... dabar beliko gal kox A+ - B.

mano didzhiausia problema, kad po pirmojo gimdymo, geriau labai daug skyschiu, visokiu arbatu su pienu ir pan, pienas pradejo gamintis labai staigiai ir daug, ash, zhinoma, jo nenutraukinejau, nors ir verzhe - rezultatas buvo strijos ant vienos kruties, nors per neshtuma jokiu striju niekur neatsirado. ta krutis ir dabar labiau suglebus ir nusvirusi.

mano patarimas - pasirupinti krutimis pachioje pradzhioje, kai pradeda gamintis pienas. jei verzhia, o vaikas miega ir neplanuoja maitintis - verchiau nutraukti truputi pieno, kad verzhimas atslugtu, negu kankintis.

liemeneles - nebutinai "matronishkos", bet butinai patogios, gerai prilaikanchios ir niekur neverzhianchios. ash neshiojau besiuli trikotazha arba sportinius topus. pirmomis savaitemis po gimdymo ir miegodavau su liemenele, nes taip buvo patogiau.
liuda
Man asmeniskai jau niekas nepadies, nebent pielys. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jurgichka
Merginos - pasakysiu is patirties - visada turejau super grazia krutine (visi vyrai ir bobos girdavo) - tiesiog sportuodavau su hanteliukais (2kg), atsispaudimai irgi padeda. Vat tik nezinau, ar bepades cia sitie pratimai daba po maitinimu - nors ir ilgai nemaitinau, bet krutine suminkstejo, biski nukaro. Net vyras taip kartais pasiziuriu hmhm. Taigi zadu blink.gif pradet vel sportuot su hanteliais. Kai lankiau ten visokias aerobikas, treniruoklius - net treneriai sakydavo, kad malachius kad dirbu su jais, todel ir krutine grazi. Juk yra kaskokie prilaikantys raumenys krutine, kur pastoviai treniruojant ja pakelia, sustangrina.

Nu vienu zodziu, pabandysiu ir parasysiu uz poros menesiuku clap.gif
delfinas
Nieko nedariau... Maitinau iki beveik 2 metuku. Krutine lygiai tokia kokia buvo iki maitinimo. Tiesa, maitinimo pradzioj keleta menesiu buvo papilnejusi - labai dziaugiausi, nes siaip tai ne fontanai cia jos pas mane. Bet po keleto menesiu vel grizo i pradine padeti.
Ode
Man, kaip ir Delfinui buvo: krutine ne per didzhiausia, per maitinima jau galejau didzhiuotis, o baigus maitint (po 14 men.) liko tokia, kokia buvo iki neshtumo.
Kazhkur skaichiau, kad po maitinimo nukarusiu krutu nelabai "atstatysi i pradine padeti". Juk pati krutine, tai ne tiek daug tu raumenu, nelabai ka ten pritreniruosi...
Julena
Sveikutės, tai va neseniai užsidarė mano Mažylio pieno baras cray.gif Pienukas pasibaigė, o su juo prasidėjo toks, truputi, nerimas dėl naujo mano krūtų įvaizdžio. Dėl to ir noriu paklaust, ar jų formą, laikui bėgant, nors kažkiek atsistatys, ar jau reik bėgt į parduotuvę, pirkt naujus liemenukus su įpaketinimais ir prilaikančius formą g.gif
Moonlit
Gali nusipirkti liemenelių, kad pakeltų ir prilaikytų krūtis. Pradžioj jos tikrai atrosy ne kaip. Bet pradėl jas grūdinti. Kišk po šaltu vandeniu, pasimasažuok, daryk krūtinei mankštą, pamatysi, po kurio laiko atsistatys. Nebus kaip kad buvo maitinimo metu, bet bent jau nenutys.
meškutė_Nida
Maitinu jau antrą vaiką, krūtinė nesikeičia, nors ji ir įspūdinga- 90F. Tiesa, metu svorį, va čia tai gali baigtis liūdnai. g.gif Vis vien darau pratimukus krūtinei + šaltas vandeniukas rytais.

Dar čia pamąsčiau- gal čia yra koks paveldimumas g.gif Mano mamai 60, o krūtinė didelė, graži ir nenukarusi....
happy
Na mano tai ryskiai sumazejo ir ne tokios standzios: kazkokios
minkstos paliko,-po siai dienai apraudu cry.gif
Upsiukas
o maniškiai papukai po visu krūtų uždegimų ir pan. visiški skuduriukai paliko...kabo tokie nabagai cry.gif Jaučiu teks operacijai taupyt, bet va strijų tai neišoperuos....vien žo, nors ir neilgai maitinau, bet išsidarkė mano krūtys nesugįžtamai verysad.gif
Tasmane
man irgi liudna cry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.