Buvau priaugus 22 kg, bet dar pries pastodama turejau apie 5 kg virsvorio
QUOTE(varle123 @ 2009 11 26, 18:10) o as zinok numeciau iki savo issvajotu 55(56) kg. viena diena buna 56kg. kita 55kg:)) balansuoju tarp siu kg. tau gerai na as noreciau kad greiciau man tie kg dingtu bentjau iki puses metu o svarbiausia kad iki vasaros numesciau kad nebutu geda maudimuka mautis , bo pilas mano kaip senes kokios branku kiek tik nori o dar kaip suvytus slyba atrodo
Sveikos, priaugau 20kg, siandien turiu +4 ( tiesa, dukryte gime didele - 4104) . i senus rubus lendu, tik dzinsiukai dar nevisisi uzsisega
Per nėštumą priaugau 13 kg, kuriuos numečiau per 4 mėn. Dabar sveriu 5 kg mažiau, nei prieš nėštumą
QUOTE(kaatyteaa @ 2009 11 26, 16:38) Nestumo metu priaugau 23kg QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 27, 11:49) Buvau priaugus 22 kg, bet dar pries pastodama turejau apie 5 kg virsvorio Kai priaugau +23 per visą nėštumą, tai buvo palikę numest ir dar prisiaugintus prieš nėštumą. Bet liko tie priauginti ir dabar kartais+ 2-3 kg Baisu.
per paskutinį nėštumą priaugau 20 kg, liko dar 9...su praeitais nėštumais priaugtus kg atsikračiau per pusmetį, tikiuosi ir šį kartą taip bus
Nestumo metu priaugau 18, 10 liko, ir jau puse metu, o jie nei is vietos.
as nestumo metu priaugau 22kg, o per 7 men visu ju atsikraciau. gal maitinimas krutimi padejo, nes esu skaicius, kad kaip tik kg tirpdo..
Nestumo metu priaugau 16kg. Praejus atsikraciau visu kg ir dar priedo 4kg nukrito. Gziaugiuosi, kad vis dar maitinu, tai kilogramai tirpte tirpsta, o ir sportuoti nereikia, nes taip tingeciau
Nestumo metu priaugau 16 kg. Nors iki siol maitinu krutimi, bet liko dar 10 kg
Priaugau 27kg
Numečiau 20kg - mažiau nei prieš nėštumą svėriau. Kadangi numečiau greit - greit ir ataugo Nusprendžiau vėl bandyt.... vėl numečiau, tik šį kart protingai, iki buvusio savo svorio, atsikračiau 17kg, ir ne taiup greit..... Vėl metai laimės ir vėl aptaukėjimas. Nemoku laikytis dietų, mėgstu skaniai valgyt, dievinu saldumynus, manekene nesiruošiu būt, turiu vyrą, vaiką, kam man save kankint, kam prarast gyvenimo džiaugsmą skaniai pavalgyt (nesakau kad gausiai). Ir vėl grįžo 15kg Ir taip jau 10,5metų Ne už kalnų pavasaris, o man ir vėl reikia atsikratyt 10kg Bet aš vistiek bandysiu......
per nestuma priaugau 20kg
Iki nėstumo svėriau 45 kg, per kūda buvau
priaugau 22 kg. dar liko 6 kg. bet noreciau ir daugiau numesti. iki nestumo sveriau 63-65 kg.
Papildyta: vaikui 4.5 men. maitinu krutimi ir dar nusipirkau treniruokli, nes man tai nepadeda atsikratyti svoriu,nors ir maitinu krutimi, kai pasportavau iskarto jauciasi. Nors sportuoju tik kokias 20 min. (su slidem)
per nestuma priaugau 20kg vaikuti maitinu 3men ir beliko numest 5kg kokia kad buvau pries nestuma.
QUOTE(mudu.abudu @ 2010 01 25, 19:10) Nestumo metu priaugau 16kg. Praejus atsikraciau visu kg ir dar priedo 4kg nukrito. Gziaugiuosi, kad vis dar maitinu, tai kilogramai tirpte tirpsta, o ir sportuoti nereikia, nes taip tingeciau pavydziu baltu pavydu kai taip pavyksta atsikratyti papildomo svorio
per nestuma priaugau 9kg, po gimdymo numeciau 4kg, panasiai tiek kiek vaikelis svere
Kaip as pavydziu visoms kurios maitina ir svoris joms krenta
Nestumo metu priaugau 25 kg
Is ligonines grizau -7 kg, per tris savaites numeciau dar 8 Liko numest 10... idomu kaio seksis
Per nestuma priaugau 17kg, is ligonines gryzau -8kg, liko 9kg, dar plius noreciau numest kokius 5kg, tai isviso 14kg..zinau ka reikia daryt, bet sunku prisivest, guodziu save, kad gimda susitraukineja puse metu ir tas pilvas pats sumazes, bet tai tik save apgaudineju
Na ka gryzau ir vel cia pasibedavot kad kaip buvo plius 10 taip ir liko na 9kg ir jie nekrenta o jau kiek laiko
Noriu pasidalinti patirtimi.
sveikos
su antra dukryte nėštumo metu priaugau 26 kg
Per antra nestuma priaugau 24 kg, nuvaziavau gimdyti sverdama 73 kg, gryzau numetusi tik 4 kg. Kol maitinau svoris visiskai nekrito. Baigus maitinti numeciau visus kg kazkur per 4 men. Taciau visa laika gyvenu pusbadziu, visa laika turiu ziureti ka valgau, jokiu saldumynu, miltiniu patiekalu, bulviniu ir t.t. Kadangi sportuoti labai nemegstu, tai ir valgyti turiu maziau, nes turiu suvartoti maziau kaloriju, nei sportuojantis zmogus. Vienintelis malonumas "rolikai"
Mamytes
QUOTE(Katuliux @ 2010 02 17, 17:26) Nu tai taip, juk džiovintas batonas, o batonas iš miltų.. Aš per nėštumą priaugau 22kg, iš gimdyklos grįžau be 9kg, o dabar, va, likus kelioms dienoms iki dukrytės pirmojo mėnesiuko, beliko 1.3 kg pliuso..Aišku, iki idealaus svorio dar daug stengtis, bet per nėštumą priaugti kilai kaip ir ištirpo.. QUOTE(Šponka @ 2010 02 18, 01:56) Nu tai taip, juk džiovintas batonas, o batonas iš miltų.. Aš per nėštumą priaugau 22kg, iš gimdyklos grįžau be 9kg, o dabar, va, likus kelioms dienoms iki dukrytės pirmojo mėnesiuko, beliko 1.3 kg pliuso..Aišku, iki idealaus svorio dar daug stengtis, bet per nėštumą priaugti kilai kaip ir ištirpo.. nelabai supratau tai kiek dabar esi numetusi?
Per nėštumą priaugau 19kg. Gymdykloje palikau 7kg, per porą mėnesiu dar 9kg nukrito. Sūneliui tuoj 6 mėn. o vat 3-4 kg, niekaip nuo manęs nenulipa
prieš nėštumą svėriau 53 kg., gimdymo diena 82 Kg., taigi nėštumo metu priaugau 29 Kg., grįžus iš gimdyklos svėriau 67, 15 kg., numeciau. Per du mėnesius numečiau dar 10 kg., kadangi maitinau, mityba derinau, viskas virta, troškinta, mamytės zino
As priaugau 20 kg.
o dar 8 vietoj kabo ant pilvo QUOTE(Katuliux @ 2010 02 18, 15:28) Šiandien - 20.7 kg numetus, liko dar 1.3 kg ir nebebus nėštumo metu priaugto svorio.. QUOTE(Gailė @ 2010 02 18, 16:10) Kadangi mažiaus nekamavo jokie pilvuko diegliai, po dvieju mėnesiu pradėjau po biški viska valgyti, saldainiai, sausainiai, kepta, rukyta, ko pasekoje sūnui 7 mėn., o as sveriu 66, kaip sakoma 9 kilai plius. Vat vat, čia slypi nemažas pavojus..Man pirmąkart irgi greitai visas "prieaugis" po gimdymo nutirpo, bet paskui, po kelių mėnesių, atsipalaidavau, tai oi kaip greitai kg vėl pradėjo lipt į viršų..Nes tą pirmą mėnesį daug ką hormonai padaro, organizmas dar valosi, tai ir gaunasi kritimas, o dar kur bemiegės naktys, maitinimas, rūpestis dėl naujagimio..
Priaugau 16 kg, puse nukrito is karto. O dabar dukrytei 2 menesiai, bet dar 6 - 7 kg virsaus like. Nors is tikruju nieko ir nedarau, kad jie nukristu. Vyras neleidzia
per nestuma priaugau 17kg ir nieko nedariau kad jie nukristu, kaip tik po gimdymo tiek gimtadieniu buvo ir vis 22val. vakaria su vyru sededavom namie ir valgydavom tortus su grienele ir numeciau sitaip 18kg.tiksliau nenumeciau patys kazkur istirpo
QUOTE(Katuliux @ 2010 02 18, 20:32) As priaugau 20 kg. o dar 8 vietoj kabo ant pilvo nu sorry bet tokie pasisakymai kaip tavo tai i nevilti varo suprantu ta nora but kaip anksciau bet reta tokia ir bebuna, nenormalu butu jej per menesi kristu daugiau nei po 1-2 kg, nzn ko cia verkt, jej po puss metu tebebus tie kg ir ne vienas nebus nukrites tada jaudinkis. Mano vaikui 5 menesiai o pas mane tebekabo pliuse 10 kg ir neverkiu nes nieko del to nedarau, neseniai pradejau eit i masazus pilvui ir pradejau ziuret po kiek valgau ir is to tikiuosi kad iki vasaros bent 5 kg nukris. tada busiu tikra kad jie suvalgius sasliku porcija nesugrys nes bus sveikai numesti
per pirmą nėštumą priaugau 19kg. Nesisekė mest svorio, priaugau dar daugiau, ir sveriau daugiau, kaip prieš gimdymą. Įsivaizduokit - 116 kg. Jau pradėjo sąnarius skaudėt ir dust pradėjau. Baisu pasidarė. Tai kai susiėmiau - skaičiavau kalorijas - tai per 8 mėn. numečiau 35 kg, bet nepasisaugojau, tai 10 ataugo. Dabar priaugau 23, kartu su leliuku per du mėn nukrito 10. Taigi, rūpūs miltai, žinau, ką reikia daryt, ale taip sunku prisiverst, kad neklauskit. Nežinau, kaip seksis, bet iki vasaros mirk gyvenk reikia sukudėt
QUOTE(ilonytė @ 2010 02 21, 17:57) per pirmą nėštumą priaugau 19kg. Nesisekė mest svorio, priaugau dar daugiau, ir sveriau daugiau, kaip prieš gimdymą. Įsivaizduokit - 116 kg. Jau pradėjo sąnarius skaudėt ir dust pradėjau. Baisu pasidarė. Tai kai susiėmiau - skaičiavau kalorijas - tai per 8 mėn. numečiau 35 kg, bet nepasisaugojau, tai 10 ataugo. Dabar priaugau 23, kartu su leliuku per du mėn nukrito 10. Taigi, rūpūs miltai, žinau, ką reikia daryt, ale taip sunku prisiverst, kad neklauskit. Nežinau, kaip seksis, bet iki vasaros mirk gyvenk reikia sukudėt kiek kaloriju per para suvalgydavai?
As per antra nestuma priaugau 21kg, dabar turiu uzsilikusius 10kg kurie is po gimdymo netirpsta,
QUOTE(**karina** @ 2010 02 20, 18:44) per nestuma priaugau 17kg ir nieko nedariau kad jie nukristu, kaip tik po gimdymo tiek gimtadieniu buvo ir vis 22val. vakaria su vyru sededavom namie ir valgydavom tortus su grienele ir numeciau sitaip 18kg.tiksliau nenumeciau patys kazkur istirpo Na man irgi pan buvo. Per nestuma priaugau 18 kg. Po gimdymo dar turejau siokiu tokiu problemeliu ir dar gimtadieniu kruva. Tai kg kazkur ir dingo. net nepastebejau, kaip sugryzo mano senasis svoris
sveikutes
per nestuma priaugau 26kg,valgiau kaip besote pagaliau itelpu i savo rubus
1000 kal iš pradžių valgiau, bet paskui pamažinau iki 700. Iš pradžių žvėrim patampi, atrodo, kad gali ką nors užpult, jei sunervuos, bet paskui pripranti. Dabar kalorijų neskaičiuoju, tik stengiuos mažiau valgyt, ale nelabai sekas...deja
Su antru nestumu priaugau 15-16kg,dabar 11 dienu po gimdymo,tai dar plius 5kg liko, tikiuosi greitai nukris ir tie
Sveikos
Priaugau 18kg., grizau is ligonines be 10kg., o dabar dar liko 4 kg., kurie nelabai noris kristi.. Betas nieko kol kas ir nesistengiu, valgau tikrai negalvodama
Priaugau 14-15 kg, per 15 dienu po gimdymo beveik viskas nukrito, liko 2kg
Priaugau 30kg, per du menesius pameciau 24kg...liko 6kg
Priaugau 11 kg, o praėjus mėnesiui po gimdymo jau buvau visus juos pametus
Per nestuma priaugau 18 kilogramu ir siai dienai papildomi 4 niekaip netirpsta.
O pas visas ant pilvuko lasinukas likes ?
priaugau 25kg. po menesio nukrito 14kg. as taip pat maitinu
|