Pries gimdyma sveriau 54 kg, priaugau 20 kg, bet numeciau per menesi 15 kg
Priaugau 12-13, liko numest 3kg. Sveriau pries 57kg...
Nestumo pradzioj nukrito kokie penki, tada viso apie 12 priaugau, ir dabar menuo po gimdymo vel sveriu kaip nestumo pradzioj, kai nukrite buvo
priaugau 10 kg, numeciau visus per kokias dvi sav, ir dar 5 kg per menesi. sveriau maziau, nei pries nestuma
Aš priaugau 16 kg. Po gimdymo iškarto numečiau 10 dabar liko 5 tikiuosi kad ir jie nukris, jei ne na ką padarysi.
as buvau priaugusi 20 kg mano kleckui 7 menesiai tuoj, o as numeciau tik 10 kg
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 06 05, 21:53) as buvau priaugusi 20 kg mano kleckui 7 menesiai tuoj, o as numeciau tik 10 kg ah,kaip as tave suprantu pas men taip pat 6 kg. neisvietos, nezinau ka daryti su savo spintos turiniu
priaugau 17, po gimdymo ir triju dienu praleistu ligoninej, 10kg nebeliko. maitinau netrumpai, todel maisto riboti negalejau. bet savaime like istirpo per du menesius
Pries nestuma sveriau 51kg,nestumo metu priaugau 6kg... Db mano sunui 10men ir as sveriu 49-50kg... Vienu zodziu grizau i tai kiek sveriau,bet tai grizau prie savo svorio per savaite po gimdymo..
Priaugau 15- 16 kg per nestuma , dabar jau ju neliko
Kaip priaugau 10 kg - taip negaliu ligšiol (praėjo 3 metai) jais atsikratyti...
QUOTE(varle123 @ 2009 06 05, 18:57) ah,kaip as tave suprantu pas men taip pat 6 kg. neisvietos, nezinau ka daryti su savo spintos turiniu pas mane ir pilna spinta rubu, tik nieko negaliu nesiot...uzsimaut uzsimaunu, bet baisu ziuret
Aš priaugau 16 kg. po gimdymo buvo likę 9 kg. O po to krenta labai lėtai ir dabar dar turiu likusius 6kg, nors vaikui jau 5 mėn.
As per nestuma priaugau 15 kg
Per visa nestuma priaugau 25 kg. Po gimdymo netekau -10 kg, o gryzus namo per pirmas dvi savaites dar nukrito 5 kg. Uztat dabar dar tie +10 nejuda is vietos anei pro kur
Teks nemazai papluseti norint susigrazinti buvusi svoriuka
Nu as nusprendziau eiti sportuoti....nes nebegaliu i save ziureti...
as per pirma nestuma priaugau 25, per antra 23 kg. bet po pusmecio maitinant mp. pavyko susigrazinti formas. aisku, ir maista prisiziurejau ir po truputi sportavau.
as per
Aš per
Priaugau 20 kg
mamytes radau vienam zurnale toki receptuka.
pirmadienis-paimi kiausini. antradienis-verdi kiausini. treciadienis-nulupi kiausini. ketvirtadienis-valgai baltyma. penktadienis-valgai tryni. sestadienis-isgeri vandeni kuriame vire kiausinis. sekmadienis-iskrovos diena. gal taip reiktu pasimaitint,tada gal butu rezultatas,tos kas nori numesti svori.
Per nestuma priaugau 18 kg. Po gimdymo nei vieno neliko, istikruju nelabai supratau ir kaip
Per pirmą nėštumą priaugau apie 25 kg. Maitinau 8 mėnesius ir po metų vėl svėriau kaip ri važiuodama gimdyti...
Ir taip kiekvienas nėštumas palieka ant manęs vis po kelis kilogramus... Po turputį svoris krenta, tik vaikui pradėjus vaikščioti, tada ir aš pajudu. Tiesa, anksčiau maitinančioms neleisdavo valgyti vaisių ir daržovių, o paprastai aš tik tuo ir maitinuosi, o nuo mėsos ir miltinių patiekalų svoris labai gerai auga. Dabar ketinu valgyti daug daržovių, nusipirkau treniruoklį - žiūrėsiu, kaip seksis...
per nieštumą priaugau 21 kg. po gimdymo numečiau iškart 5 kg, po savitės dar 5 kg, dabar ketvirtadieni bus mensis, taij jau 17 kg numečiau.
as buvau priaugusi 13 kg,aisku dabar as jau juos numetus,maniskis sako galima pagalvoti,kad tu net negimdei,visai nepasikeitus
Papildyta: QUOTE(vetruze @ 2009 06 15, 19:01) as buvau priaugusi 13 kg,aisku dabar as jau juos numetus,maniskis sako galima pagalvoti,kad tu net negimdei,visai nepasikeitus o kur juos pameciau taip ir nesupratau QUOTE(djak @ 2009 06 15, 18:04) Per pirmą nėštumą priaugau apie 25 kg. Maitinau 8 mėnesius ir po metų vėl svėriau kaip ri važiuodama gimdyti... Ir taip kiekvienas nėštumas palieka ant manęs vis po kelis kilogramus... Po turputį svoris krenta, tik vaikui pradėjus vaikščioti, tada ir aš pajudu. Tiesa, anksčiau maitinančioms neleisdavo valgyti vaisių ir daržovių, o paprastai aš tik tuo ir maitinuosi, o nuo mėsos ir miltinių patiekalų svoris labai gerai auga. Dabar ketinu valgyti daug daržovių, nusipirkau treniruoklį - žiūrėsiu, kaip seksis... o kodel negalima darzoviu?
O as per nestuma priaugau 8kg, per antra 10kg. Jau vaziuodama is ligonines sveriau maziau nei pries pastodama, po metu sveriau tiek kiek 16 metu
Bet va vaikai paaugo, maziau prieziuros reikalauja...ir svoris po truputi auga QUOTE(Koce @ 2009 06 15, 21:43) O as per nestuma priaugau 8kg, per antra 10kg. Jau vaziuodama is ligonines sveriau maziau nei pries pastodama, po metu sveriau tiek kiek 16 metu Bet va vaikai paaugo, maziau prieziuros reikalauja...ir svoris po truputi auga tai,jau taip,kad jie auga mes ta jauciame, bet nors truputi galetu sumazeti,nes vis dar maitinu MP negaliu dietu laikytis
Priaugau 20 kg per nestuma
Per nestuma priaugau 7 kg, is ligoniunes ishvaziavau su -9. Dabar kai maitinu daug valgau, tai vel sveriu kaip visada
Priaugau 18 kg. Gimdymo namuose palikau tik 7kg, per 2 pirmas savaites nukrito 4 kg.
Priaugau 23 kg per nestuma. Is ligonines grizau -10 kg, per antra savaite -8 kg. Greit bus du menesiai sunui, bet dar liko +5 kg. Tkiuosi greit ir jie istirps, nes esu priversta laikytis hipoalergines dietos del sunaus alergijos.
per nestuma priaugau 15, is ligonines gryzau su -5, kol maitinau nieko nedariau del svorio, tai buvo dar +5, tai baigusi maitinti pradejau derinti maista ir skaiciuotis kalorijas, kartais pasimaitindavau panasiai kaip pagal L. Chazana, dabar jau numeciau ne tik tuo 15, bet ir dar papildomai 2 kg
per pirma nestuma priaugau 18kg,is ligonines grizau dar du numetus, likau kudesne nei buvaupries gimdyma, o per antraji nestuma 15kg, ir visi iki vieno liko ant manes iki dabar, bet jau savaite nebemaitinu tai imsiuosiu priemoniu, kad bent kiek buciau pasitikinti savo isvaizda, nes db bijau veidrodziu
Beje, per pirma niestuma priaugau 20 kg per antra - 23
As priaugau 17 kg ir per 3menesius pavyko numesti visus kilogramus
As priaugau netoli 40kg
Su pirmu priaugau +18kg, tai per men man jie kazkur dingo
O su antru +16, tai 3diena ilindau i senus drabuzius, tik korseta nesiojau nuo pirmos min po gimdymo, kad ir nepatogu buvo O siaip, skaiciau, kad jei per 9men svoris nesusireguliuoja, tada jau grieztai reikia griebtis, nes kaip organizmui reikia 9men isnesioti ir pasiruosti gimdymui, taip ir po to , reikia tiek pat laiko, kad susireguliuoti atgal
priaugau 9kg,per savaite nukrito 6kg,o jikusiu 3 numeciau per 2-3 men kazkur
As buvau priaugusi apie 20 kg, po 4 men jau buvo like tik apie 4-6 kg....
maitinant krutimi kaip tik greiciau krenta svoris. Turejau 22, is ligonines isvaziavau netekus 12, o dbr liko 6 Kg, nors dar tik menuo praejo po gimdymo. Valgau labai daug, bet labai nekaloringa maista ir be prieskoniu,manau tai turi reiksmes
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 12, 13:50) Aš jau ketvirtą kartą nervuojuosi, skaitydama tokius žodžius. Aš maitindama tik priaugu svorio. Pirmąją maitinau 10 mėn., tai galų gale svėriau tiek, kiek važiuodama gimdyti... Kitus maitinau trumpiau, bet vis tiek spėdavau "išsipūsti". Aš kai sėdžiu namuose ir visiškai nevaldau savo laiko, labai nervuojuosi, kai nervuojuosi - noriu ėsti, ir daug, ir nuolat... Svorį numest galiu tik išeidama į darbą, nes tada nėra kada galvot apie alkį...
Man pasiseke, nes per gimdyma as priaugau tik 9 kg (ziurejau, ka ir kiek valgau
Per nestuma priaugau 21kg. Mums jau 5 men. liko dar 15kg. numest. Maitinu krutim, valgau tikrai daug
|