Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar greit pasisėkė numesti priaugtus kilogramus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
DianaL
Pries gimdyma sveriau 54 kg, priaugau 20 kg, bet numeciau per menesi 15 kg thumbup.gif Bet dietos nesilaikiau, kazkaip naturaliai thumbup.gif
vaidacka:)
Priaugau 12-13, liko numest 3kg. Sveriau pries 57kg...
delphinas
Nestumo pradzioj nukrito kokie penki, tada viso apie 12 priaugau, ir dabar menuo po gimdymo vel sveriu kaip nestumo pradzioj, kai nukrite buvo thumbup.gif Bet cia gal todel, kad maitinu pati ax.gif
Champagne
priaugau 10 kg, numeciau visus per kokias dvi sav, ir dar 5 kg per menesi. sveriau maziau, nei pries nestuma thumbup.gif
Liutasi
Aš priaugau 16 kg. Po gimdymo iškarto numečiau 10 dabar liko 5 tikiuosi kad ir jie nukris, jei ne na ką padarysi. tongue.gif
varle123
QUOTE(Liutasi @ 2009 06 02, 14:17)
Aš priaugau 16 kg. Po gimdymo iškarto numečiau 10 dabar liko 5 tikiuosi kad ir jie nukris, jei ne na ką padarysi.  tongue.gif
*

visai nedaug liko numesti, ziurint i tai kad ka tik po gimdymo thumbup.gif
D-e-i-s-i
as buvau priaugusi 20 kg mano kleckui 7 menesiai tuoj, o as numeciau tik 10 kg blush2.gif Nors ir navalgau per daugiausiai, vakarais is vis net neziuriu i maista, bet tie kg prilipo prie manes ir ne krust cry.gif
varle123
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 06 05, 21:53)
as buvau priaugusi 20 kg mano kleckui 7 menesiai tuoj, o as numeciau tik 10 kg  blush2.gif  Nors ir navalgau per daugiausiai, vakarais is vis net neziuriu i maista, bet tie kg prilipo prie manes ir ne krust cry.gif
*

ah,kaip as tave suprantu 4u.gif
pas men taip pat 6 kg. neisvietos, nezinau ka daryti su savo spintos turiniu schmoll.gif
_vava_
priaugau 17, po gimdymo ir triju dienu praleistu ligoninej, 10kg nebeliko. maitinau netrumpai, todel maisto riboti negalejau. bet savaime like istirpo per du menesius ax.gif
*Grazina*
Pries nestuma sveriau 51kg,nestumo metu priaugau 6kg... Db mano sunui 10men ir as sveriu 49-50kg... Vienu zodziu grizau i tai kiek sveriau,bet tai grizau prie savo svorio per savaite po gimdymo.. blush2.gif
Lavrynka
Priaugau 15- 16 kg per nestuma , dabar jau ju neliko thumbup.gif , po dvieju savaiciu buvau minuse -2 kg. Bet pradejau valgyt daugiau , kad pieno butu tai ir mano svoris sugrizo i vezias, tikiuosi nepadides:)
*Jalta*
Kaip priaugau 10 kg - taip negaliu ligšiol (praėjo 3 metai) jais atsikratyti... doh.gif verysad.gif
D-e-i-s-i
QUOTE(varle123 @ 2009 06 05, 18:57)
ah,kaip as tave suprantu  4u.gif
pas men taip pat 6 kg. neisvietos, nezinau ka daryti su savo spintos turiniu schmoll.gif
*

pas mane ir pilna spinta rubu, tik nieko negaliu nesiot...uzsimaut uzsimaunu, bet baisu ziuret doh.gif na as tikiuosi, kad kai iseisiu i darba tai nukris tie like kg ax.gif juk reikia buti optimiste 4u.gif
aslin
Aš priaugau 16 kg. po gimdymo buvo likę 9 kg. O po to krenta labai lėtai ir dabar dar turiu likusius 6kg, nors vaikui jau 5 mėn. doh.gif
vivuxs
As per nestuma priaugau 15 kg ax.gif kai is ligonines gryzau buvo nukrite tik 5 kg doh.gif o tuos likusius 10 pagaliau numeciau tik pries pora savaiciu (dukrytei tuoj 11 men bus) blush2.gif
Saulyte555
Per visa nestuma priaugau 25 kg. Po gimdymo netekau -10 kg, o gryzus namo per pirmas dvi savaites dar nukrito 5 kg. Uztat dabar dar tie +10 nejuda is vietos anei pro kur verysad.gif Blogiausia tai kad viskas pasiliko ant uzpakalio ir slaunu cry.gif
Teks nemazai papluseti norint susigrazinti buvusi svoriuka fitness3.gif
Raselelyte
Nu as nusprendziau eiti sportuoti....nes nebegaliu i save ziureti... doh.gif visa kaip tesla doh.gif nors dar pati maitinu...bet manau reikia eiti i gyma...geriau tikrai manau kad bus...gal.... ax.gif
ingusetija
as per pirma nestuma priaugau 25, per antra 23 kg. bet po pusmecio maitinant mp. pavyko susigrazinti formas. aisku, ir maista prisiziurejau ir po truputi sportavau. mirksiukas.gif
@KIMIRK@
as per nestuke.gif priaugau 30 kg.po gimdymo numeciau 10 kg.baisu darosi i nieka neilendu,valgau tik pusrycius,bet puciuosi kaip ant mieliu.
varle123
4u.gif
CiaRuta
Aš per nestuke.gif priaugau 10 kg. tiesą sakant po gimdymo vis dar nesisvėriau biggrin.gif.. Bet apsidžiaugiau grįžus namo, kad laisvai įlendu į visus savo drabužius, na išskyrus per krutinę, pieno fabrikėlis gal vėliau kiek sumažės 4u.gif..
Fi Fi
Priaugau 20 kg doh.gif , bet prireike metu, kad numesciau visus uzsiaugintus per nestuma lasinukus, o dabar, kai vaikas jau laksto kaip vijurtas toliau krenta i minusa thumbup.gif thumbup.gif
@KIMIRK@
mamytes radau vienam zurnale toki receptuka.

pirmadienis-paimi kiausini.
antradienis-verdi kiausini.
treciadienis-nulupi kiausini.
ketvirtadienis-valgai baltyma.
penktadienis-valgai tryni.
sestadienis-isgeri vandeni kuriame vire kiausinis.
sekmadienis-iskrovos diena.

gal taip reiktu pasimaitint,tada gal butu rezultatas,tos kas nori numesti svori. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
brac
Per nestuma priaugau 18 kg. Po gimdymo nei vieno neliko, istikruju nelabai supratau ir kaip ax.gif Bet nelabai supratau ir is kur tiek kg buvo g.gif , nes mano mazius svere 3,46 kg, o ir vandenu nedaug buvo, o va krutine tai turejau doh.gif .
djak
Per pirmą nėštumą priaugau apie 25 kg. Maitinau 8 mėnesius ir po metų vėl svėriau kaip ri važiuodama gimdyti...
Ir taip kiekvienas nėštumas palieka ant manęs vis po kelis kilogramus...
Po turputį svoris krenta, tik vaikui pradėjus vaikščioti, tada ir aš pajudu.
Tiesa, anksčiau maitinančioms neleisdavo valgyti vaisių ir daržovių, o paprastai aš tik tuo ir maitinuosi, o nuo mėsos ir miltinių patiekalų svoris labai gerai auga.
Dabar ketinu valgyti daug daržovių, nusipirkau treniruoklį - žiūrėsiu, kaip seksis...
ermin
per nieštumą priaugau 21 kg. po gimdymo numečiau iškart 5 kg, po savitės dar 5 kg, dabar ketvirtadieni bus mensis, taij jau 17 kg numečiau. biggrin.gif 4u.gif
vetruze
as buvau priaugusi 13 kg,aisku dabar as jau juos numetus,maniskis sako galima pagalvoti,kad tu net negimdei,visai nepasikeitus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vetruze @ 2009 06 15, 19:01)
as buvau priaugusi 13 kg,aisku dabar as jau juos numetus,maniskis sako galima pagalvoti,kad tu net negimdei,visai nepasikeitus smile.gif
*

o kur juos pameciau taip ir nesupratau smile.gif
varle123
QUOTE(djak @ 2009 06 15, 18:04)
Per pirmą nėštumą priaugau apie 25 kg. Maitinau 8 mėnesius ir po metų vėl svėriau kaip ri važiuodama gimdyti...
Ir taip kiekvienas nėštumas palieka ant manęs vis po kelis kilogramus...
Po turputį svoris krenta, tik vaikui pradėjus vaikščioti, tada ir aš pajudu.
Tiesa, anksčiau maitinančioms neleisdavo valgyti vaisių ir daržovių, o paprastai aš tik tuo ir maitinuosi, o nuo mėsos ir miltinių patiekalų svoris labai gerai auga.
Dabar ketinu valgyti daug daržovių, nusipirkau treniruoklį - žiūrėsiu, kaip seksis...
*

o kodel negalima darzoviu?
pienės_pūkas
QUOTE(varle123 @ 2009 06 15, 21:35)
o kodel negalima darzoviu?
*

sako, vaikams pilvus nuo jų pučia mirksiukas.gif o gal dar kokios priežastys, nžn g.gif

valgau viską ir pilvelis tvarkoj smile.gif

jau va, 4 mėnesiai, liko 1 kg.

Koce
O as per nestuma priaugau 8kg, per antra 10kg. Jau vaziuodama is ligonines sveriau maziau nei pries pastodama, po metu sveriau tiek kiek 16 metu lotuliukas.gif
Bet va vaikai paaugo, maziau prieziuros reikalauja...ir svoris po truputi auga verysad.gif doh.gif
varle123
QUOTE(Koce @ 2009 06 15, 21:43)
O as per nestuma priaugau 8kg, per antra 10kg. Jau vaziuodama is ligonines sveriau maziau nei pries pastodama, po metu sveriau tiek kiek 16 metu  lotuliukas.gif
Bet va vaikai paaugo, maziau prieziuros reikalauja...ir svoris po truputi auga  verysad.gif  doh.gif
*

tai,jau taip,kad jie auga mes ta jauciame,
bet nors truputi galetu sumazeti,nes vis dar maitinu MP negaliu dietu laikytis schmoll.gif
KaipGrazuMiske
Priaugau 20 kg per nestuma doh.gif kol kas dar yra uzsilikusiu tu gyvuliu lotuliukas.gif
MissMartini
Per nestuma priaugau 7 kg, is ligoniunes ishvaziavau su -9. Dabar kai maitinu daug valgau, tai vel sveriu kaip visada thumbup.gif
Team
priaugau 11kg, o nukrito 16 kg ...neturiu kuom skustis, taciau stengiausi,kad jie neuzsiliktu, derinau maista , pries nakti neprisivalgydavau ( nors maitinu MP) kazkaip pavyksta suderinti viska

QUOTE(meskioke @ 2009 06 15, 09:04)
mamytes radau vienam zurnale toki receptuka. 

*

geras thumbup.gif thumbup.gif priverte nusijuokti biggrin.gif
varle123
QUOTE(Team @ 2009 06 16, 14:51)
priaugau 11kg, o nukrito 16 kg ...neturiu kuom skustis, taciau  stengiausi,kad jie neuzsiliktu, derinau maista , pries nakti neprisivalgydavau ( nors maitinu MP) kazkaip pavyksta suderinti viska
geras  thumbup.gif  thumbup.gif  priverte nusijuokti  biggrin.gif
*

o pas mane +6 kg. ir ne isvietos schmoll.gif
gegne2
Priaugau 18 kg. Gimdymo namuose palikau tik 7kg, per 2 pirmas savaites nukrito 4 kg.
Rupkė
Priaugau 23 kg per nestuma. Is ligonines grizau -10 kg, per antra savaite -8 kg. Greit bus du menesiai sunui, bet dar liko +5 kg. Tkiuosi greit ir jie istirps, nes esu priversta laikytis hipoalergines dietos del sunaus alergijos.
viviana
per nestuma priaugau 15, is ligonines gryzau su -5, kol maitinau nieko nedariau del svorio, tai buvo dar +5, tai baigusi maitinti pradejau derinti maista ir skaiciuotis kalorijas, kartais pasimaitindavau panasiai kaip pagal L. Chazana, dabar jau numeciau ne tik tuo 15, bet ir dar papildomai 2 kg thumbup.gif
jurga0525
per pirma nestuma priaugau 18kg,is ligonines grizau dar du numetus, likau kudesne nei buvaupries gimdyma, o per antraji nestuma 15kg, ir visi iki vieno liko ant manes iki dabar, bet jau savaite nebemaitinu tai imsiuosiu priemoniu, kad bent kiek buciau pasitikinti savo isvaizda, nes db bijau veidrodziu verysad.gif doh.gif
Chilly
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif po antrojo gimdymo tai tik dabar atsikraciau visu papildomu kg. Praejo jau beveik 2 metai doh.gif Po truputi krapsciau juos, bet niekaip nepavykdavo numesti iki norimo kiekio. Pastaruoju metu daug stresiuko apturejau, tai jis ir iveike tuos uzslikusius doh.gif Na, o po pirmojo gimdymo visi iki vieno nukrito kazkur per 9 men.
Beje, per pirma niestuma priaugau 20 kg doh.gif
per antra - 23 doh.gif doh.gif doh.gif
Akire-II
As priaugau 17 kg ir per 3menesius pavyko numesti visus kilogramus smile.gif
buruliuke
As priaugau netoli 40kg doh.gif doh.gif doh.gif vos slinkau,gimdziau su ispudingu svoriu.....pavyko numesti tik 17kg,o jau puse metu praejo g.gif
Fanore
Su pirmu priaugau +18kg, tai per men man jie kazkur dingo ax.gif
O su antru +16, tai 3diena ilindau i senus drabuzius, tik korseta nesiojau nuo pirmos min po gimdymo, kad ir nepatogu buvo doh.gif , ir tik po poros sav, nes pti maitinau, nezinau is kur keli kg vel uzlipo, bet, kai tik baigiau maitinti (4men), tuoj namie pradejau sportuoti, ir siaip kasdien rutina turejau, vyresneli i darzeli, atgal, i parduotuve, atgal, na ir namie neliudejau, tai taip ir nukrito, ir po siai dienai turiu tik 55kg.
O siaip, skaiciau, kad jei per 9men svoris nesusireguliuoja, tada jau grieztai reikia griebtis, nes kaip organizmui reikia 9men isnesioti ir pasiruosti gimdymui, taip ir po to , reikia tiek pat laiko, kad susireguliuoti atgal mirksiukas.gif
Tacita
priaugau 9kg,per savaite nukrito 6kg,o jikusiu 3 numeciau per 2-3 men kazkur thumbup.gif ,bet jau su savo pastangom,bet ko i burna nekisau schmoll.gif
Amaterasu
As buvau priaugusi apie 20 kg, po 4 men jau buvo like tik apie 4-6 kg....
varle123
thumbup.gif
QUOTE(pykstu @ 2009 07 12, 10:20)
As buvau priaugusi apie 20 kg, po 4 men jau buvo like tik apie 4-6 kg....
*

oho, kaip greitai thumbup.gif
4u.gif
man liko 5 kg numesti mirksiukas.gif
Mimyyyte
maitinant krutimi kaip tik greiciau krenta svoris. Turejau 22, is ligonines isvaziavau netekus 12, o dbr liko 6 Kg, nors dar tik menuo praejo po gimdymo. Valgau labai daug, bet labai nekaloringa maista ir be prieskoniu,manau tai turi reiksmes 4u.gif
djak
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 12, 13:50)
maitinant krutimi kaip tik greiciau krenta svoris.
*

Aš jau ketvirtą kartą nervuojuosi, skaitydama tokius žodžius. Aš maitindama tik priaugu svorio. Pirmąją maitinau 10 mėn., tai galų gale svėriau tiek, kiek važiuodama gimdyti... Kitus maitinau trumpiau, bet vis tiek spėdavau "išsipūsti".
Aš kai sėdžiu namuose ir visiškai nevaldau savo laiko, labai nervuojuosi, kai nervuojuosi - noriu ėsti, ir daug, ir nuolat... Svorį numest galiu tik išeidama į darbą, nes tada nėra kada galvot apie alkį...
melynakes
Man pasiseke, nes per gimdyma as priaugau tik 9 kg (ziurejau, ka ir kiek valgau biggrin.gif ), o grizus namo, svarstykles net rode 1.5 kg maziau, nei pries gimdyma! thumbup.gif
dianczik
Per nestuma priaugau 21kg. Mums jau 5 men. liko dar 15kg. numest. Maitinu krutim, valgau tikrai daug blush2.gif o del pasisakimo, kad maitinant krutim greiciau krenta svoris manau tai tikras prasimanimas, viskas priklauso nuo zmogaus. Juk kiekvienas skirtingai maitinasi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.