Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar greit pasisėkė numesti priaugtus kilogramus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kolege
Mamytes sakykite, gal ir jums taip buvo: man dabar 40 sav. pries 2 men. nusiemiau vestuvini zieda nes pradejau lankyti baseina, bijojau kad pamesiu ji ten, beto po truputi pradejo tinti rankos, tai ir nebesimoviau, po kurio laiko pastebejau, kad ypac nakti pirstu sanariai lyg sustabareja, rytais reikia isjudint, o vat siandiena pabandziau apsimauti zieda ir nesigavo, netilpo per sanari cry.gif
Ar ir sanariai istinsta, juk negali but priaugintas svoris ant sanario unsure.gif ? Gal kai pagimdysiu viskas gris i vietas?
Auksuole
QUOTE(kolege @ 2010 05 28, 21:19)
Mamytes sakykite, gal ir jums taip buvo: man dabar 40 sav. pries 2 men. nusiemiau vestuvini zieda nes pradejau lankyti baseina, bijojau kad pamesiu ji ten, beto po truputi pradejo tinti rankos, tai ir nebesimoviau, po kurio laiko pastebejau, kad ypac nakti pirstu sanariai lyg sustabareja, rytais reikia isjudint, o vat siandiena pabandziau apsimauti zieda ir nesigavo, netilpo per sanari cry.gif 
Ar ir sanariai istinsta, juk negali but priaugintas svoris ant sanario unsure.gif ? Gal kai pagimdysiu viskas gris i vietas?
*

Ne sąnariai ištino biggrin.gif O organizme pradėjo kauptis skysčiai, todėl ir nebetelpa žiedas. Po gimdymo turėtų viskas normalizuotis.

*Ricco*
QUOTE(kolege @ 2010 05 28, 21:19)
*

Manau turėtum nusiraminti. Mano pirštai visada buvo tokie plonesni. Vestuvinis žiedas yra 15 dydžio, o kai sušaldavo rankos, jis man per didelis būdavo. Jau trečia savaitė aš jo nebesidedu, nes vos užmaunu iki sąnario. Nors pati nearodau tokia išburkus. Kiekvieną rytą būna sunku sulenkti delnus dėl ištinusių pirštų. Niekada tokių storų pirštų neturėjau biggrin.gif
kolege
Tuomet saunu - paguodet mane. Reiskia be panikos lauksiu, kol viskas susitvarkys po gimdymo.
Aciuks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Emanuel
Priaugau 20 kg, bet per men viskas savaime nukrito..smile.gif
Hegesihora
Pries pastojant sveriau 54 kg, per nestuma priaugau 24 kg blink.gif , pagimdzius netekau 8 kg, per 3 menesius vel pasiekiau 54 kg o svoris vis krito ir krito. Po metu isvis sveriau tik 49 kg, tada jau pati issigandau ir pradejau ziureti, kad reguliariai pavalgyciau. Krutim maitinau tik pirmus 2 menesius, jei tai itakoja svori, pasibaige mano pienas. Labiausiai stresas ir nuovargis trukde normaliai valgyti, buvau labai abejinga maistui. Dabar jau vel esu 53 kg. thumbup.gif
May'a
As matyt nesu is tu kurioms svoris lengvai krenta. Po kiekvieno nestumo +5kg. ir ne is vietos. Taigi nesiojuosi visus 10kg. verysad.gif
Sypsaliukas
Nestumas pridejo man 18kg. pogimdymo kiek ntirpo nzn, nes ne tasvisai rupejo. Bet nedaug- gal tik kokie 5 kg. paskui svoris ne krito o augo, ir net po beveik dvieju metu praktiskai ne krust- -6kg verysad.gif baltai pavydziu tom, kuriom per menesi viskas y savas vezias gryzta
vikulia 84
Man keista. Po gimdymo per pusantru metu sulieknejau, bet svarstykles vistiek rodo vienodai nuo to laiko, kai pagimdziau g.gif
KORNYTĖ
per pirma nestuma priaugau 8kg. tai jie visi po gimdymo is kart ir dingo.Su antru nestumo priaugau 15 kg.po gimdymo liko 3 kg.bet po 3 savaiciu nukrito 4kg.Taip kad sveriu maziau nei iki nestumo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 06 02, 23:14)
Nestumas pridejo man 18kg. pogimdymo kiek ntirpo nzn, nes ne tasvisai rupejo. Bet nedaug- gal tik kokie 5 kg. paskui svoris ne krito o augo, ir net po beveik dvieju metu praktiskai ne krust- -6kg verysad.gif  baltai pavydziu tom, kuriom per menesi viskas y savas vezias gryzta
*

4u.gif
neprarask vilties
Dratiene
Vienoms kaip tik maitinimas labai padeda svori mesti, nes pienui gaminti reikia daug kaloriju ir energijos o jei maisto nepadaugini viskas tirpsta, net ir ne nestumo lasiniai, o ju pas mane daaug blush2.gif
tikiuosi tirps 4u.gif
Renule
Iki nėštumo nebuvau plona... Per nėštumą priaugau apie 9-11 kg, pagimdžiau, aptirpo ir kg... Per pusę metų maitindama savo pienuku mažylę, vėl apie 10 kg priaugau... doh.gif Ir nelabai man jie tirpsta... Visas svoris sulipo "į viršų": krūtinė, ir iki tol nebuvusi mažikė, dar 2 nr. padidėjo, o dar tas atsikišęs pilvūzėlis... unsure.gif Žodžiu, tikras obuoliuko figūros pavyzdys... blush2.gif Paguoda, kad nors kojos ir užpakaliukas dar visai nieko... Ech.
Dratiene
QUOTE(Renule @ 2010 06 04, 00:43)
Iki nėštumo nebuvau plona... Per nėštumą priaugau apie 9-11 kg, pagimdžiau, aptirpo ir kg... Per pusę metų maitindama savo pienuku mažylę, vėl apie 10 kg priaugau... doh.gif Ir nelabai man jie tirpsta... Visas svoris sulipo "į viršų": krūtinė, ir iki tol nebuvusi mažikė, dar 2 nr. padidėjo, o dar tas atsikišęs pilvūzėlis... unsure.gif Žodžiu, tikras obuoliuko figūros pavyzdys... blush2.gif Paguoda, kad nors kojos ir užpakaliukas dar visai nieko... Ech.
*

va cia ir baisiausia, taip saugausi kad per nestuma nevirsyciau normu, tai paskui zindydama bijau kad desiu kaip reikalas. o jau nera kur... verysad.gif
redxshi
priaugau 12 kg, bet beveik visus dar gimdymo namuose palikau biggrin.gif na vienas dar likęs, bet aš čia tą kilogramiuką padidėjusiai krūtinei nurašau, nes pati maitinu ax.gif
burbuliuxbum
Per nestuma priaugau 23 kg doh.gif . Pagimdziusi palengvejau tik devyniais kilogramais. Ir visi tie 14 kg laikesi visa laika, kol savo pieneliu maitinau dukryte(ja maitinau iki metuku).Po to, per pora menesiu visi tie keturiolika kilogramu kazkaip savaime be jokiu pastangu istirpo, ir dabar praejus 1,4 m po gimdymo sveriu 2 kg maziau nei pries pastojant! thumbup.gif
triusiene
As per nestuma priaugau 24 kg blush2.gif iskart numeciau 14, dabar jau beveik menuo suneliui ir nei vienu kg nemaziau,, doh.gif turbut kad maitinu savo pieneliu...
Balabolka
as per nestuma priaugau 19 kg, is GN grizau su 12 kg , o dabar liko 9 kg. Nieko nedarau, bet taip ir sustojo svoris. Maitinu pati, tai ir svoris turbut nukris tik kai baigsiu maitint smile.gif
alita.
pries nestuma sveriau 60, vaziavau gimdyti 85 doh.gif is ligonines grizau 75 ax.gif po metu motinystes dziaugsmu 58 biggrin.gif
Airida Jenko
as per nestuma priaugau 35kg doh.gif ziauriai daug, nu bet yra kaip yra.....po gimdymo nukrito 12kg ir visi kiti stovi vietoj, o jau 6sav kaip po gimdymo verysad.gif
Sidabrinė
Per nėštumą priaugau apie 30 kg,po gimdymo priglaudžiau dar apie 10 kg doh.gif doh.gif doh.gif Ir tik 2009 m pavyko susiimti ir numesti nereikalingus kilogramus rolleyes.gif Ir db dar su jais kovoju biggrin.gif
lifili
Per nestuma priaugau 18kg, ligoninej liko 8kg, parsiveziau 10 kg... Dukrytei jau eina 5tas menuo, o man tik 3kg istirpo unsure.gif Esu gilioj panikoj, valgau tikrai neipatingai ir ne daug (na kartais megstuir pabadaut, o po badavimo persivalgyt), jau beveik du men kaip sportuoju 3k i sav, atsisakaiu saldumynu- svoris ne krust.... verysad.gif

P.S. dar maitinu savo pienuku.. 4u.gif
Gabriete
Mano skaičiai tokie - prieš nėštumą svėriau 62 kg., gimdyti važiavau sverdama 80 kg. Kai pasisvėriau grįžusi namo, svarstyklės rodė 75 kg., taigi tada dar turejau 13 kg. visrvori, Be jokiu pastangu po gimdymo svoris dar krito, ir siuo metu, praejus dviem menesiams, sveriu 68 kg. ir šis svoris dabar laikosi labai stabiliai. Beja, mažių maitinu pati savo MP smile.gif
Apelsinka
Na as per nestuma priaugau 23 kg, ligonineje liko 14 kg, o dabar tik 3 kg. Nors nieko nedariau, bet siaip tik kai likau viena su vaiku pirma menesi, tai nebudavo laiko pavalgyt, tai vyras juokdavos, gerai kad namie jogurto yra, nes budavo netgi jogurta pasiimi su arbata ir praplesi ir jau vaikas zirzia, o pries tai graziausiai miegojo lotuliukas.gif Matyt tokie genai ar kas cia, nes per nestuma didelis svoris budavo negaledavau net normaliai prakvepuoti, lauke budavo -15 laipsniu, tai man nors nekarsta budavo, o visur kitur prakaituodavau ziauriai
*Igneta*
Aš priaugau tik 9kg. Iškart po gimdymo nesisvėriau, bet po savaitės jau buvau viską numetus thumbup.gif Jei būčiau likus namie viena su vaiku, kaip Apelsinka, tai tikrai iš manęs liktų tik skeletas. Kažkaip nemokėjau tvarkytis, nes visą laiką praleisdavau su klecku. O dabar po 3mėn. pastebėjau, kad svoris ne auga, bet lašiakai apie liemenį jau sukasi ax.gif Nors ir maitinu MP.
Negaga
Normalus svoris 64 kg, į ligoninę išvažiavau su 86 doh.gif iš ligoninės grįžau -10kg, dabar, po mėnesio sveriu 70 ax.gif tikiuosi neilgai trukus atgauti pirmykštį svorį ax.gif
Rūtkė
prieš neštumą svėriau 53, priaugau 13kg, kol maitinau laikėsiu +6kg, dabar nemaitinu jau 4mėnesius, sveriu 50su puse. Bet šeip nevalgau po šešių arba valgau nedaug, (ne spiceliai, man tiesiog nesinori vakarais valgyti lotuliukas.gif ir darau labai faina mankštelę pilvo presui )
eLaura
QUOTE(Airida Jenko @ 2010 06 07, 18:17)
as per nestuma priaugau 35kg doh.gif  ziauriai daug, nu bet yra kaip yra.....po gimdymo nukrito 12kg ir visi kiti stovi vietoj, o jau 6sav kaip po gimdymo verysad.gif
*

biggrin.gif Jau 6 sav... lotuliukas.gif Patikek, laiko praejo labai mazai! Nusiramink ir augink savo leliuka.. ..Kai praeis 6 men arba kai baigsi maitinti - tada gali pradeti galvoti.. Kol kas leisk atsigauti savo organizmui po tokio svarbaus ivykio.. 4u.gif Mano maziukui 10 men, dar 5 kg yra like. Viskas po truputi tvarkosi, kas menesi ar du po 1 kg tirpsta. Buvau priaugusi 27kg. Beje, nebemaitinu nuo 5 men. Kantrybes ir ramiu nakteliu! 4u.gif
Airida Jenko
QUOTE(eLaura @ 2010 06 10, 15:25)
biggrin.gif Jau 6 sav... lotuliukas.gif Patikek, laiko praejo labai mazai! Nusiramink ir augink savo leliuka.. ..Kai praeis 6 men arba kai baigsi maitinti - tada gali pradeti galvoti.. Kol kas leisk atsigauti savo organizmui po tokio svarbaus ivykio.. 4u.gif Mano maziukui 10 men, dar 5 kg yra like. Viskas po truputi tvarkosi, kas menesi ar du po 1 kg tirpsta. Buvau priaugusi 27kg. Beje, nebemaitinu nuo 5 men. Kantrybes ir ramiu nakteliu!  4u.gif
*

as jau nebemaitinu savo pieneliu verysad.gif tai dabar pradejau atsilenkimus po truputi daryti......
katerinka0907
QUOTE(Airida Jenko @ 2010 06 07, 18:17)
as per nestuma priaugau 35kg doh.gif  ziauriai daug, nu bet yra kaip yra.....po gimdymo nukrito 12kg ir visi kiti stovi vietoj, o jau 6sav kaip po gimdymo verysad.gif
*

As per nestuma irgi priaugau virs 30 kg., is gimdymo namu grizau -9 kg, dabar dukrytei 4 menesiukai tai liko tik 7 kg, bet as nieko spec.nedariau, net atvirksciai ir nuo saldumynu neatsisakau ir taip koki sumustini pavalgau, maitinu pati. tikiuosi ir kitus numest biggrin.gif
erdeige:)
priaugau 16kg, is gimdymo namu grizau -7kg, tai is tu +9kg per 2 men beliko +3kg. nesistengiant specialiai numesti - kaip per nestuma pripratau prie sausainiuku ir bandeliu, tai ir dabar ju neatsisakau. bet tikiuos ir like graziai istirps.. nors pilvukui susigrazinti matyt vis tiek reikes atsilenkimu.. doh.gif
maitinu pati thumbup.gif tikrai idomu, vieni sako kad maitinimas padeda mesti, kiti - atvirksciai..
toms, kurioms nekrenta, matyt reikia pastangu idet, norit numest unsure.gif viskas labai individualu mirksiukas.gif
noriu kavos
QUOTE(redxshi @ 2010 06 05, 19:49)
priaugau 12 kg, bet beveik visus dar gimdymo namuose palikau biggrin.gif  na vienas dar likęs, bet aš čia tą kilogramiuką padidėjusiai krūtinei nurašau, nes pati maitinu ax.gif
*

4u.gif saunumelis 4u.gif
eturib9
Per nestuma priaugau 10kg, gimdymo namuose palikau 7 smile.gif
jadziukas
Priaugau 34, kai važiavau gimdyti, svėriau lygiai 107 doh.gif
Iš gimdymo namų grįžau sverdama 90, dingo tinimas ir svoris pamažu krenta. Praėjus 4 mėnesiams sveriu 84, iki senosvorio liko 11 kg ax.gif
Lunera
po pirmo gimdymo buvau priaugusi daugiau nei 35 kg
po metu buvo like 3 kg virsaus, bet tai buvo nededant jokiu pastangu kad sulieknieciau maitinausi panasiai kaip ir nestumo metu.

dabar per antra nestuma priaugau 20 kg praejo 7 dienos liko numesti 12 kg, manau per metus pavyks pasiekti norima rezultata

tik gaila kad priaugus daugiau nei 35 kg striju nebuvo o dabar ju atsirado.... doh.gif
eturib9
Striju nera, bet pilvo raumenys tarsi isnyke......... netgi prie bambos tarpas kazkoks, gal plyse raumenys g.gif
smille_for_you
As priaugau per nestuma 20kg, po gimdymo numeciau 15kg, buvo like 5, bet kakodel priaugo 5 tai kankinuosi dabar tai nukrenta 3 tai vel vietoj, nors ir nevalgau ir sportuoti pradejau g.gif
Lailatina
Priaugau 20, is ligonines grizau be 6. Per pora savaiviu numeciau dar 6. Matyt padejo bemieges naktys ir neturejimas laiko normaliai pavalgyti. Paskui apsitvarkius rezimui svoris jau leciau krito. Dabar praeje 2 menesiai - like apie 3-4 kg. Bet cia jau pati kalta, galeciau labiau maista prisiziureti... Bet as ir visa nestuma ir jau 3 dienos po gimdymo dariau (ir vis dar darau) 5 tibeto pratimus, tai pilvas staigiai susitrauke smile.gif Dabar tik lasinukai like, o ne pogimdyvinis nukarimas.
Tikrai rekomenduoju, jei tik sveikata liedzia, mankstintis ir nestumo metu, ir po jo.
Auriuxe_
laaabai greitai smile.gif menesio nereikejo, o buvau savu formu biggrin.gif
priaugau per visa nestuma 14 kg
Afute28
priaugau 19 kg, 12 kg "pagimdziau". Kiti kg stovi verysad.gif , nes bijau maista riboti, kad pienelio nesumazetu.
zydrem
priaugau virs 30kg paskutines dienas net nelipau ant svarstyklių,pagimdžiusi dvynukus po 3-4nem vel viskas vietoje smile.gif
SaiMita
as nestumo pabaigoj sveriau 86 doh.gif , praejo truputi daugiau nei 3 men, tai jau 66 ax.gif kaip per toki laika - manau neblogai... dar kokius 4kg noreciau pamest ir butu thumbup.gif
dazauto
o man svoris kaip stovi vietoje taip stovi...na svarbu neauga...nes vis dar maitinu mergica savo ax.gif
Paslaptele
O aš gimdyti išvažiavau sverdama 94 kg blink.gif O svėriau 65 kg prieš nėštumą. Šiandien, praėjus 7 mėnesiams, sveriu 60 kg blink.gif Įdomu ar nors kažkiek kg priaugs, kai baigsiu maitinti g.gif
popuri
Per nestuma priaugau 20 kg, gryzus buvau visus pametus, bet kazkaip sugebejo papildomi 7 kg gryzti, ir niekaip palikt nenori schmoll.gif blush2.gif
giedrutux
Iki nėštumo svėriau 54 kg., nėštumo metu priaugau 20 kg. Po mėnesio atgavau visas savo formas smile.gif
Dratiene
QUOTE(Paslaptele @ 2010 06 19, 17:43)
O aš gimdyti išvažiavau sverdama 94 kg  blink.gif O svėriau 65 kg prieš nėštumą. Šiandien, praėjus 7 mėnesiams, sveriu 60 kg  blink.gif Įdomu ar nors kažkiek kg priaugs, kai baigsiu maitinti  g.gif
*

ohohohohoho!!!!! ir taip nieko nedarant trecdalio svorio pametet? o oda normaliai atlaike? 4u.gif thumbup.gif
GiLuVa
priaugau 13kg po gimdymo liko 4kg bet jai dziaugiuosi nes sveriu dabar 54kg ax.gif
barsuke
priaugau 22, is ligonines grizau be desimties, o dabar po dvieju savaiciu po gimdymo nebeturiu 19.5.nieko nedarau specialiai.neuzkandziauju ir maitinu pati.
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.