Ar ir sanariai istinsta, juk negali but priaugintas svoris ant sanario
Mamytes sakykite, gal ir jums taip buvo: man dabar 40 sav. pries 2 men. nusiemiau vestuvini zieda nes pradejau lankyti baseina, bijojau kad pamesiu ji ten, beto po truputi pradejo tinti rankos, tai ir nebesimoviau, po kurio laiko pastebejau, kad ypac nakti pirstu sanariai lyg sustabareja, rytais reikia isjudint, o vat siandiena pabandziau apsimauti zieda ir nesigavo, netilpo per sanari
Ar ir sanariai istinsta, juk negali but priaugintas svoris ant sanario QUOTE(kolege @ 2010 05 28, 21:19) Mamytes sakykite, gal ir jums taip buvo: man dabar 40 sav. pries 2 men. nusiemiau vestuvini zieda nes pradejau lankyti baseina, bijojau kad pamesiu ji ten, beto po truputi pradejo tinti rankos, tai ir nebesimoviau, po kurio laiko pastebejau, kad ypac nakti pirstu sanariai lyg sustabareja, rytais reikia isjudint, o vat siandiena pabandziau apsimauti zieda ir nesigavo, netilpo per sanari Ar ir sanariai istinsta, juk negali but priaugintas svoris ant sanario Ne sąnariai ištino QUOTE(kolege @ 2010 05 28, 21:19) Mamytes sakykite, gal ir jums taip buvo: man dabar 40 sav. pries 2 men. nusiemiau vestuvini zieda nes pradejau lankyti baseina, bijojau kad pamesiu ji ten, beto po truputi pradejo tinti rankos, tai ir nebesimoviau, po kurio laiko pastebejau, kad ypac nakti pirstu sanariai lyg sustabareja, rytais reikia isjudint, o vat siandiena pabandziau apsimauti zieda ir nesigavo, netilpo per sanari Ar ir sanariai istinsta, juk negali but priaugintas svoris ant sanario Manau turėtum nusiraminti. Mano pirštai visada buvo tokie plonesni. Vestuvinis žiedas yra 15 dydžio, o kai sušaldavo rankos, jis man per didelis būdavo. Jau trečia savaitė aš jo nebesidedu, nes vos užmaunu iki sąnario. Nors pati nearodau tokia išburkus. Kiekvieną rytą būna sunku sulenkti delnus dėl ištinusių pirštų. Niekada tokių storų pirštų neturėjau
Tuomet saunu - paguodet mane. Reiskia be panikos lauksiu, kol viskas susitvarkys po gimdymo.
Aciuks
Priaugau 20 kg, bet per men viskas savaime nukrito..
Pries pastojant sveriau 54 kg, per nestuma priaugau 24 kg
As matyt nesu is tu kurioms svoris lengvai krenta. Po kiekvieno nestumo +5kg. ir ne is vietos. Taigi nesiojuosi visus 10kg.
Nestumas pridejo man 18kg. pogimdymo kiek ntirpo nzn, nes ne tasvisai rupejo. Bet nedaug- gal tik kokie 5 kg. paskui svoris ne krito o augo, ir net po beveik dvieju metu praktiskai ne krust- -6kg
Man keista. Po gimdymo per pusantru metu sulieknejau, bet svarstykles vistiek rodo vienodai nuo to laiko, kai pagimdziau
per pirma nestuma priaugau 8kg. tai jie visi po gimdymo is kart ir dingo.Su antru nestumo priaugau 15 kg.po gimdymo liko 3 kg.bet po 3 savaiciu nukrito 4kg.Taip kad sveriu maziau nei iki nestumo
Papildyta: QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 06 02, 23:14) Nestumas pridejo man 18kg. pogimdymo kiek ntirpo nzn, nes ne tasvisai rupejo. Bet nedaug- gal tik kokie 5 kg. paskui svoris ne krito o augo, ir net po beveik dvieju metu praktiskai ne krust- -6kg neprarask vilties
Vienoms kaip tik maitinimas labai padeda svori mesti, nes pienui gaminti reikia daug kaloriju ir energijos o jei maisto nepadaugini viskas tirpsta, net ir ne nestumo lasiniai, o ju pas mane daaug
tikiuosi tirps
Iki nėštumo nebuvau plona... Per nėštumą priaugau apie 9-11 kg, pagimdžiau, aptirpo ir kg... Per pusę metų maitindama savo pienuku mažylę, vėl apie 10 kg priaugau...
QUOTE(Renule @ 2010 06 04, 00:43) Iki nėštumo nebuvau plona... Per nėštumą priaugau apie 9-11 kg, pagimdžiau, aptirpo ir kg... Per pusę metų maitindama savo pienuku mažylę, vėl apie 10 kg priaugau... va cia ir baisiausia, taip saugausi kad per nestuma nevirsyciau normu, tai paskui zindydama bijau kad desiu kaip reikalas. o jau nera kur...
priaugau 12 kg, bet beveik visus dar gimdymo namuose palikau
Per nestuma priaugau 23 kg
As per nestuma priaugau 24 kg
as per nestuma priaugau 19 kg, is GN grizau su 12 kg , o dabar liko 9 kg. Nieko nedarau, bet taip ir sustojo svoris. Maitinu pati, tai ir svoris turbut nukris tik kai baigsiu maitint
pries nestuma sveriau 60, vaziavau gimdyti 85
as per nestuma priaugau 35kg
Per nėštumą priaugau apie 30 kg,po gimdymo priglaudžiau dar apie 10 kg
Per nestuma priaugau 18kg, ligoninej liko 8kg, parsiveziau 10 kg... Dukrytei jau eina 5tas menuo, o man tik 3kg istirpo
P.S. dar maitinu savo pienuku..
Mano skaičiai tokie - prieš nėštumą svėriau 62 kg., gimdyti važiavau sverdama 80 kg. Kai pasisvėriau grįžusi namo, svarstyklės rodė 75 kg., taigi tada dar turejau 13 kg. visrvori, Be jokiu pastangu po gimdymo svoris dar krito, ir siuo metu, praejus dviem menesiams, sveriu 68 kg. ir šis svoris dabar laikosi labai stabiliai. Beja, mažių maitinu pati savo MP
Na as per nestuma priaugau 23 kg, ligonineje liko 14 kg, o dabar tik 3 kg. Nors nieko nedariau, bet siaip tik kai likau viena su vaiku pirma menesi, tai nebudavo laiko pavalgyt, tai vyras juokdavos, gerai kad namie jogurto yra, nes budavo netgi jogurta pasiimi su arbata ir praplesi ir jau vaikas zirzia, o pries tai graziausiai miegojo
Aš priaugau tik 9kg. Iškart po gimdymo nesisvėriau, bet po savaitės jau buvau viską numetus
Normalus svoris 64 kg, į ligoninę išvažiavau su 86
prieš neštumą svėriau 53, priaugau 13kg, kol maitinau laikėsiu +6kg, dabar nemaitinu jau 4mėnesius, sveriu 50su puse. Bet šeip nevalgau po šešių arba valgau nedaug, (ne spiceliai, man tiesiog nesinori vakarais valgyti
QUOTE(Airida Jenko @ 2010 06 07, 18:17) as per nestuma priaugau 35kg QUOTE(eLaura @ 2010 06 10, 15:25) as jau nebemaitinu savo pieneliu QUOTE(Airida Jenko @ 2010 06 07, 18:17) as per nestuma priaugau 35kg As per nestuma irgi priaugau virs 30 kg., is gimdymo namu grizau -9 kg, dabar dukrytei 4 menesiukai tai liko tik 7 kg, bet as nieko spec.nedariau, net atvirksciai ir nuo saldumynu neatsisakau ir taip koki sumustini pavalgau, maitinu pati. tikiuosi ir kitus numest
priaugau 16kg, is gimdymo namu grizau -7kg, tai is tu +9kg per 2 men beliko +3kg. nesistengiant specialiai numesti - kaip per nestuma pripratau prie sausainiuku ir bandeliu, tai ir dabar ju neatsisakau. bet tikiuos ir like graziai istirps.. nors pilvukui susigrazinti matyt vis tiek reikes atsilenkimu..
maitinu pati toms, kurioms nekrenta, matyt reikia pastangu idet, norit numest
Per nestuma priaugau 10kg, gimdymo namuose palikau 7
Priaugau 34, kai važiavau gimdyti, svėriau lygiai 107
Iš gimdymo namų grįžau sverdama 90, dingo tinimas ir svoris pamažu krenta. Praėjus 4 mėnesiams sveriu 84, iki senosvorio liko 11 kg
po pirmo gimdymo buvau priaugusi daugiau nei 35 kg
po metu buvo like 3 kg virsaus, bet tai buvo nededant jokiu pastangu kad sulieknieciau maitinausi panasiai kaip ir nestumo metu. dabar per antra nestuma priaugau 20 kg praejo 7 dienos liko numesti 12 kg, manau per metus pavyks pasiekti norima rezultata tik gaila kad priaugus daugiau nei 35 kg striju nebuvo o dabar ju atsirado....
Striju nera, bet pilvo raumenys tarsi isnyke......... netgi prie bambos tarpas kazkoks, gal plyse raumenys
As priaugau per nestuma 20kg, po gimdymo numeciau 15kg, buvo like 5, bet kakodel priaugo 5 tai kankinuosi dabar tai nukrenta 3 tai vel vietoj, nors ir nevalgau ir sportuoti pradejau
Priaugau 20, is ligonines grizau be 6. Per pora savaiviu numeciau dar 6. Matyt padejo bemieges naktys ir neturejimas laiko normaliai pavalgyti. Paskui apsitvarkius rezimui svoris jau leciau krito. Dabar praeje 2 menesiai - like apie 3-4 kg. Bet cia jau pati kalta, galeciau labiau maista prisiziureti... Bet as ir visa nestuma ir jau 3 dienos po gimdymo dariau (ir vis dar darau) 5 tibeto pratimus, tai pilvas staigiai susitrauke
Tikrai rekomenduoju, jei tik sveikata liedzia, mankstintis ir nestumo metu, ir po jo.
laaabai greitai
priaugau per visa nestuma 14 kg
priaugau 19 kg, 12 kg "pagimdziau". Kiti kg stovi
priaugau virs 30kg paskutines dienas net nelipau ant svarstyklių,pagimdžiusi dvynukus po 3-4nem vel viskas vietoje
as nestumo pabaigoj sveriau 86
o man svoris kaip stovi vietoje taip stovi...na svarbu neauga...nes vis dar maitinu mergica savo
O aš gimdyti išvažiavau sverdama 94 kg
Per nestuma priaugau 20 kg, gryzus buvau visus pametus, bet kazkaip sugebejo papildomi 7 kg gryzti, ir niekaip palikt nenori
Iki nėštumo svėriau 54 kg., nėštumo metu priaugau 20 kg. Po mėnesio atgavau visas savo formas
priaugau 13kg po gimdymo liko 4kg bet jai dziaugiuosi nes sveriu dabar 54kg
priaugau 22, is ligonines grizau be desimties, o dabar po dvieju savaiciu po gimdymo nebeturiu 19.5.nieko nedarau specialiai.neuzkandziauju ir maitinu pati.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|