Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar greit pasisėkė numesti priaugtus kilogramus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
varle123
Kiek kilogramu priaugot per nestuma ir kiek numetet, per koki laikotarpi?
as priaugau 16 kg. o is ligonines isvaziavau numetusi tik 6 kg.
dabar jau 3 men ir niekaip negaliu verysad.gif atsikratyti 9 kg. verysad.gif
marijax
As priaugau apie 18kg. 10kg nukrito per pirmas desimt dienu, liko 8kg smile.gif
varle123
QUOTE(marijax @ 2009 05 07, 21:39)
As priaugau apie 18kg. 10kg nukrito per pirmas desimt dienu, liko 8kg smile.gif
*

bet pas tave daugiau nukrito, o tu vis dar maitini??
nes sako,kas maitina tai letai krenta kg.
lincia_pincia
as priaugau 8.5.... blush2.gif siai dienai numeciau viska priugta ir dar 2 daugiau thumbup.gif
DASIK
QUOTE(varle123 @ 2009 05 07, 21:48)
*

AŠ IRGI GIRDĖJAU, KAD MAITINANČIOMS LĖČIAU KRENTA SVORIS. AŠ PRIAUGAU NĖŠTUMO METU APIE 18 KG. . IŠKART PO GIMDYMO NETEKAU TIK 4 KG. DABAR MANO VAIKUI JAU METUKAI, O MAN DAR LIKO NUMESTI 6 KG. , KAD BUCIAU VEL 62 KG. doh.gif schmoll.gif sĖSTI ANT DIETOS NELABAI IR GALIU , NES PIENAS BUS NEMAISTINGAS IR T.T schmoll.gif ATSISAKIAU MĖGSTAMŲ SAUSAINIŲ, SALDAINIŲ ... IR MANO PASIEKIMAS PER METUS- TIK 7KG. g.gif
irmaliet
Manau, kad čia visoms individuliai.
Aš priaugau 20 kg. po gimdymo liko 14 kg. Praejo 10,5 kg - liko 3 kg
Maitinu dar vis ir dziaugiuosi.
10kg nukrito per 6 men.
tongue.gif
Tiesiog reikia tureti kantrybes.
Viena, ka galvoju - prisiversti daryti atsilenkimus... blush2.gif
varle123
QUOTE(DASIK @ 2009 05 08, 00:21)
AŠ IRGI GIRDĖJAU, KAD MAITINANČIOMS LĖČIAU KRENTA SVORIS. AŠ PRIAUGAU NĖŠTUMO METU APIE 18 KG.  . IŠKART PO GIMDYMO NETEKAU  TIK  4 KG. DABAR MANO VAIKUI JAU METUKAI, O MAN DAR LIKO NUMESTI 6 KG. , KAD BUCIAU VEL 62 KG.  doh.gif  schmoll.gif sĖSTI ANT DIETOS NELABAI IR GALIU , NES PIENAS BUS NEMAISTINGAS IR T.T schmoll.gif  ATSISAKIAU MĖGSTAMŲ SAUSAINIŲ, SALDAINIŲ ... IR MANO PASIEKIMAS PER METUS- TIK 7KG.  g.gif
*

ir pas mane panasu, bus taip blush2.gif

QUOTE(irmaliet @ 2009 05 08, 08:45)
Manau, kad čia  visoms individuliai.
Aš priaugau 20 kg. po gimdymo liko 14 kg. Praejo 10,5 kg - liko 3 kg
Maitinu dar vis ir dziaugiuosi.
10kg nukrito per 6 men.
tongue.gif 
Tiesiog reikia tureti kantrybes.
Viena, ka galvoju - prisiversti daryti atsilenkimus...  blush2.gif
*

jo, kantrybes tkrai reikia, kai atdarau spinta, nes beveik visus rubus reikia lauk mesti, o ypac apatine dali verysad.gif
Hmmm...
*

Nebūtinai... Per savo nėštumą priaugau gal 16 kg g.gif Po gimdymo net nežinau, kiek buvo likę, bet po poros mėnesių jau tilpau į ankstesnius rūbus, o po 3-4 mėnesių ir pilvas grįžo į savo vietą smile.gif Maitinau 11 mėnesių, bet mano vaikas laabai neramus buvo, daug laiko praktiškai ant rankų praleisdavo (prisiportavau taip ohoho), naktim mažai miegodavo, o ir valgyt neretai pamiršdavau, na, vakare jau vyras vakarienę padarydavo, tai bent kartą dienoj tikrai pavalgydavau, o per pietus ką nors lengvo užkąsdavau) doh.gif (pieno dėl to nesumažėjo). Na žodžiu, manau, kad daug veiksnių susideda... reiktų atsisakyti saldumynų ir užkandžiavimo... daržovės, tinkama mityba, daug judėjimo ir svoris susitvarkys 4u.gif
ronile
priaugau apie 10 kg,kuriu po 2 men nebeturejau tongue.gif o dabar dar 2 nukrito ax.gif

maitinau iki 3,5men,valgiau kiek norejau.tai man maitinimas itakos neturejo.

nors palyginus gyvenimo buda iki gimdymo kai mazai judedavau ir po,kai tenka i diena maziausiai 2 val pravaikscioti,tai gal tai padejo g.gif o dar iki 2 men lifto nebuvo,tai su maziuke i 8 auksta kulniuodavau lotuliukas.gif
priklausomybe
As priaugau 20 kg, po gimdymo iskart apie 12 kg nukrito, dabar beliko 4 kg. smile.gif Tik gaila, kad dar i senas kelnes neilendu, tiksliau ilyst ilendu, bet nesusisega dar smile.gif
-->BLOOONDINKA<--
*

as maitinau ir papildomi kg greit patys tirpo be dietu thumbup.gif
maybe24
priaugau 14 grizau is ligonines -9,po 3savaiciu liko + 2 kg,itariu pieno fabrikelyje jie smile.gif
INDIERA
su pirmu priaugau gal apie 15kg, bet svoris greit nukrito net nepajauciau tik su pivu turejau bedu, nes buvo labai istampytas.o su aNTRU DAR IR DABAR 2KG NIEKAIP NEKRENTA. g.gif
varle123
QUOTE(INDIERA @ 2009 05 08, 17:24)
su pirmu priaugau gal apie 15kg, bet svoris greit nukrito net nepajauciau tik su pivu turejau bedu, nes buvo labai istampytas.o su aNTRU DAR IR DABAR 2KG NIEKAIP NEKRENTA. g.gif
*

bet du kg.ne didele beda,o va jau 9 kg.tai nekas verysad.gif
Iriska
Priaugau +11kg, po 3 savaiciu numeciau 13kg. Valgyti visiskai nesinorejo, maitinu pati. Todel viskas labai individualu. mirksiukas.gif
pupuliukas2
Priaugau 14 kg, iš ligoninės grįžau tik 6 kg palikus, po 3 mėn jau viską numečiau, telpu į visus drabužius. Maitinu pati, valgau nepasakyčiau, kad daug, bet saldumynų tai kertu daug ax.gif
Jedute
Su pirmu vaiku priaugau 24 kg., o po pusmecio visi jau buvo dinge smile.gif
Su antru priaugau 30 kg doh.gif vaikui jau 1.5 m ir ant manes dar kabo 6 kg. unsure.gif
Andrea85
As priaugau 18. IS LIGONINES sugrizau +11. Per pirmas kelias dienas sugrizus is ligonines man kasdien krito po kilograma. blink.gif Praejus menesiui liko 3-4 kg., kuriu net nenoriu numesti, nes man tie mano buve kaulai visai ne prie sirdies schmoll.gif
VaiPė
Aš jau rašiau kažkurioj temoj blush2.gif nu bet negaliu aš atsidžiaugt,vis norisi girtis ir girtis blush2.gif
Per 4 mėnesius nukrito 30 kg biggrin.gif be jokių pastangų.
elingele
Priaugau 13 kg, ligonineje palikau 7 kg, vaikui jau 10 men. o man - 2 kg niekaip nejuda is vietos schmoll.gif blink.gif valgau tiek pati, tik turbut maziau judu g.gif
varle123
QUOTE(Tomulyte @ 2009 05 09, 19:14)
Aš jau rašiau kažkurioj temoj blush2.gif  nu bet negaliu aš atsidžiaugt,vis norisi girtis ir girtis blush2.gif 
Per 4 mėnesius nukrito 30 kg biggrin.gif be jokių pastangų.
*

lotuliukas.gif oho.o cia tai geras thumbup.gif
marijax
*

Taip, maitinu. Jauciu, kad nelabai greit grisiu i ankstesne forma... Na, bet stengsiuosi mirksiukas.gif Tik kazkaip be saldumyno negaliu istvert... Koki meduoli, ir net ne viena vis pagrauziu ax.gif Na, su laiku viskas smile.gif
varle123
QUOTE(marijax @ 2009 05 10, 01:19)
Taip, maitinu. Jauciu, kad nelabai greit grisiu i ankstesne forma... Na, bet stengsiuosi mirksiukas.gif  Tik kazkaip be saldumyno negaliu istvert... Koki meduoli, ir net ne viena vis pagrauziu  ax.gif  Na, su laiku viskas smile.gif
*

o as nei dienos be aviziniu sausainiu blush2.gif
marijax
Ajajai, tie nelemti hormonai dry.gif biggrin.gif Svarbu yra judeti. Ryt turetume gauti vezima, tai jau kaip leksim laukan! Ir orai, panasu, kad taisosi... thumbup.gif
Veidrodine*
Per nestuma priaugau 13kg,kai pagimdziau buvo 6kg virsaus,bet greit nukrito paprasciausei nevalgiau po 6 valandos ir istirpo.
mamenka
priaugau 17kg, po gimdymo nukrito 13kg
varle123
QUOTE(mamenka @ 2009 05 11, 21:53)
priaugau 17kg, po gimdymo nukrito 13kg
*

visai nedaug liko iki savo svorio susigrazinimo mirksiukas.gif
Bluebell
priaugau 25 biggrin.gif is ligonines grizau su 20kg. per 2sav nukrito tik 1kg blink.gif
dar liko 19 blink.gif
teks paprakaituot doh.gif lotuliukas.gif
varle123
QUOTE(Bluebell @ 2009 05 12, 11:56)
priaugau 25 biggrin.gif  is ligonines grizau su 20kg. per 2sav nukrito tik 1kg blink.gif
dar liko 19 blink.gif
teks paprakaituot doh.gif  lotuliukas.gif
*

sekmes 4u.gif tikiuosi jie istirps greitai 4u.gif
indica
priaugau 10kg, o praejus savaitei po gimdymo jau grizo buves svoris thumbup.gif
kittychan
Sveriau 72kg pries gimdyma, dabar 55kg praejus 5men. nieko ypatingo nedarau ax.gif nors reiketu pilvuko raumenis tvitinti blush2.gif
adiav
Per nestuma sveriau 65 kg, o dabar 55 kg Taciau noriu pirkti treniruokli koju, uzpakaliuko ir pilvo raumenukams stiprinti smile.gif
Dietu nesilaikiau ax.gif
varle123
QUOTE(adiav @ 2009 05 15, 11:00)
Per nestuma sveriau 65 kg, o dabar 55 kg Taciau noriu pirkti treniruokli koju, uzpakaliuko ir pilvo raumenukams stiprinti  smile.gif
Dietu nesilaikiau  ax.gif
*

kaip faina 4u.gif
Rutyte
Pries nestuma sveriau 59kg, o 40 savaite svarstykles rode 82kg doh.gif
Bet dar nepraejus 3 menesiams jau sveriau kilogramu maziau nei paprastai. Tik labai jau oda istampyta liko schmoll.gif Tai nusipirkau treniruokli Leg magic (reklamos auka) thumbup.gif Zinokit tikrai padeda jei kasdien scyrai atsikacelini fitness4.gif
Sekmes visom atsikratant riebaliuku
varle123
4u.gif
Elinga_27
*

Labutis 4u.gif
Na pirmiausia apie save, per pirmą nėštumą priaugau +25 blush2.gif NEMELUOJU. Atrodžiau (pati sau) tragiškai, bet po 1.5 metų viską numečiau, taip pat nemeluoju 4u.gif Ir beveik iki metų matinau.
O per antrą nėštumą priaugau +19 kg, ir iki šiol numečiau tik 9 kg.. mažai maitinau verysad.gif

Ir netikėk kas sako, jog maitindama lėčiau numesi svorį. Tikrai iš savo asmeninės patirties, ir pažįstamų, galiu pasakyti kad tai netiesa. Tikrai svorį greičiau numečiau, kai matinau sūnų ax.gif

O tau linkiu sėkmės, ir tie kilogramai patikėk ištirps.. vaikelis paaugs, turėsi paskui ką bėgioti thumbup.gif
Hasta
Sveikos, oi cia opi problema wink.gif . Su pirmu priaugau 12 kg. istirpo net nepajutau, o su antru priaugau tiek pat, bet svoris nekrenta. Matinu 9 menuo, darau manksta ir papildomai atsilenkimus, apimtys gal po 1-2 cm sumazejo, liko 5-6 kg. Papludimiui ir maudomukui iki iki kol kas, kudikis ant ranku ir as laiminga...
ernestute
per nestuma priaugau 13 kg, pati maitinu, jau po menesio buvo like +3kg, o dar po menesio kito, pradejau i minusa netgi eiti verysad.gif sakaliukas palikau, labai tikiuosi, kad kai baigsiu maitinti pati, tai ir svoris priaugs unsure.gif
iruncia
QUOTE(varle123 @ 2009 05 07, 21:33)
Kiek kilogramu priaugot per nestuma ir kiek numetet, per koki laikotarpi? 
as priaugau 16 kg. o is ligonines isvaziavau numetusi tik 6 kg.
dabar jau 3 men ir niekaip negaliu verysad.gif  atsikratyti 9 kg. verysad.gif
*

Per nestuma priaugau 24kg.Is ligonines grizau numetus 11kg thumbup.gif Paskui 2kg per menesi patys nutirpo.Liko dar 11kg doh.gif
dianele
Priaugau 10kg. Po gimdymo praejus 3 men. ju neliko. Svoris toks pat kaip ir pries pastojant. biggrin.gif
braskexxx
per nestuma priaugau 20kg, po gimdymo liko 6kg+ dukrytei 2.5men o kilogramai netirpsta, nors ir maitinu savo pienuku
astaste
kazkaip mano pazistamu rate tai visiskai nepasiteisina tas teiginys, kad maitinancioms svoris greiciau krenta schmoll.gif
as priaugas 13,5, po gimdymo praejus savaitei buvo belike 3,5, bet jie ir nebekrenta, net padidejo iki 4 verysad.gif maitinu pati.
Gintare2009
O as priaugau 22 kg (tiesa, kimsau viska kas papuole po ranka), dabar dukrytei 5 su puse men ir -25 kg 4u.gif Tik dziaugtis labai negaliu, nes pilvukas kazkoks netoks, issikises ir pavalgius labai greitai issipucia, o ir apimtys ne tokios kaip buvo iki gimdymo, bet dar nepraradau vilties... Iki siol maitinu tik savo pieneliu. 2 men po gimdymo pradejau sportuoti 3k per savaite, labai prisiziuriu maista (nera sudetinga, nes kudikis alergiskas, tad savaime teko atsisakyti visokiausiu pyragaiciu...), dar i masazus vaiksciojau odos buklei pagerinti... ax.gif Beje, netiesa, kad mamai badaujant pienas nemaistingas, be reikalingu medziagu...badaujant tik savo organizma alinam, o mamos pienas prisitaikes bet kokiomis salygomis buti idealus, taip gamta sutvere tongue.gif Del dukrytes alergijos menesi beveik tik dziuveseliais, kosemis ir vandeniu maitinausi, o padarem dukrytei kraujo tyrimus - idealus! thumbup.gif Tik va, reikia gerti kuo daugiau skysciu mirksiukas.gif

Norime bui grazios, tai normalu, taciau kai pasidaro liudna del vieno kito lasinuko aplink bamba, pasiziurekim i savo angelelius - jie juk verti visko ir net daugiau wub.gif 4u.gif
jeteiko
as priaugau 16 kg.,po gimdymo nukrito tik 4,dabar vaikui 6 menesiai,liko dar 4 kg,bet cia manau del to kad maitinu (labai jau sunkiai krenta)
katkuviene
priaugau 30kg. dukrytei menuo ir savaite, ant manes liko dar 12 kg.maista labai ziuriu, bet ne del svorio, o del pilvuko putimo dukrytei, o del svorio nepergyvenu, su laiku nukris, svarbu, kad vaikiukui viskas gerai ir pienelio turiu.
sagute2
Suneliui beveik 5 men, liko numest 5 kg, buvau priaugus 17. Po gimdymo nukrito 6 kg o kiti nei krust. Viskas pajudejo kai pradejau sportuoti, na aisku jei nevalgyciau tiek saldainiu ir sausainiu, gal ir i minusa buciau prisportavus fitness3.gif
miltiniene
as cia turbut rekordininke biggrin.gif per nestuma priaugau 35 kg 4u.gif ( beveik 10 kg ligoninej palikau)oj kiek valgiau lotuliukas.gif dukrytei dabar jau 9 men,o man beliko 4kg numest thumbup.gif svorio metimas reikalavo daug valios, tad jau sau prisiekiau, kad su antru kai busiu - tiek nebevalgysiu smile.gif
natalija S
per nestuma priaugau12kg , po gimdymo tu 12kg nebeliko is kart rolleyes.gif , mano mergytei jau metukai vis dar maitinu ir svoris stovi vietoje.
Meškašunis
As paskutinem nestumo dienom sveriau 75, o pries pastojima 53 smile.gif . Atsikraciau 15 kg per pirma menesi po gimdymo. Man tai buvo baisiausias dalykas pasaulyje. Tai nieko nevalgiau , tik obuolius ir vandeni.Bet kas keisciausia, pagimdzius pilvo neliko, jis idubo ir lyg prisiklijavo prie nugaros. Po gimdymo kai ejau "siusio" i tualeta, nustebau, galvojau, dirza reiks nesiot.
Papildyta:
Viskas kazkur kitur buvo pasiskirste - ant uzpakalio, slaunu, ranku smile.gif
Belatrikse
priaugau 15kg, visi nubyrejo per pirmus 2 menesius ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.