suntea7
2011 03 21, 15:48
Aš planuoju pirkti pirmuosius rūbelius skirtus 0-3 mėn, t.y. 56-62 cm, tikiuosi išdegs čia mano gudrusis planas Bet domintų, kad irgi kas patartų būtent vasarą gimusiam mažyliui (mano gims pačiam vasaros gale) kiek vnt. bodžiukų, šliaužtukų ir ko dar pirkti? AR perkat savo mažiausiems siaustinukus, kelnytes? p.s. Džemute, kaip sekėsi rasti išeiginį rūbelį? Mums šia vasarą jau dvejos vestuvės nusimato, kai aš busiu 8 mėnesy...
dzemute
2011 03 22, 15:17
QUOTE(suntea7 @ 2011 03 21, 16:48) Aš planuoju pirkti pirmuosius rūbelius skirtus 0-3 mėn, t.y. 56-62 cm, tikiuosi išdegs čia mano gudrusis planas Bet domintų, kad irgi kas patartų būtent vasarą gimusiam mažyliui (mano gims pačiam vasaros gale) kiek vnt. bodžiukų, šliaužtukų ir ko dar pirkti? AR perkat savo mažiausiems siaustinukus, kelnytes? p.s. Džemute, kaip sekėsi rasti išeiginį rūbelį? Mums šia vasarą jau dvejos vestuvės nusimato, kai aš busiu 8 mėnesy... sunkiai seksi, bet gavau karpyta sluoksniais apacia, tai tiko si suknyte, neatrodziau kaip burbulas kaip su visom kitom ir as noreciau kad patartu kokiu reikia rubeliu, siaip as vistiek planuoju imti ir 56 d drabuzeliu po kokius 2 arba 3 vnt
Mergaites, gal matet/zinot kur galima rast naujagimiams rubeliu su siulemis i isore?
QUOTE(ekona @ 2011 03 24, 17:28) Mergaites, gal matet/zinot kur galima rast naujagimiams rubeliu su siulemis i isore?  as savo pirmagimei pirkau priesais Hyper maxima, kitoj gatves pusej, Vaiku mieste (tu kauniete, kiek zinau?  ) tai ir slaiuztu ir siaustinuku ir kepuryciu buvo su isvirkscia siule, senai ten bebuvau gal jau kas pasikeite ten
dangexxx
2011 03 25, 20:41
As tai nupirkau pora 50 dydzio bodziu ir 56 - 62 dydzio bodziu po kokius 5 vnt. dar sliauztinuku nupirkau pora abieju dydziu. Kadangi mano turi gimti iki balandzio menesio, atsizvelgiant i ora nupirkau 3 kelnytes ir vienus marskinukus. Daug neprisipirkau, nes visi sako, kad vaikai labai greit juos isauga
QUOTE(dangexxx @ 2011 03 25, 20:41) As tai nupirkau pora 50 dydzio bodziu ir 56 - 62 dydzio bodziu po kokius 5 vnt. dar sliauztinuku nupirkau pora abieju dydziu. Kadangi mano turi gimti iki balandzio menesio, atsizvelgiant i ora nupirkau 3 kelnytes ir vienus marskinukus. Daug neprisipirkau, nes visi sako, kad vaikai labai greit juos isauga  50 dydžio vargiai ar beužmausit, labai jau maži. 52 reikėjo imti - ne mažesnius, o geriausiai 56. Mano pirmasis per pirmą mėnesį styptelėjo tik 2cm, o antrasis 4 cm
blue_pixie
2011 03 28, 13:42
Pagrinde prisipirkau 62 dydžio rūbelių, tik porą 56 (bet jie tokie padidinti atrodė). Mergytė gimė 51 cm, bet tiesiog skendo ir tuose 56 rūbuose, tai teko skubiai papildyti garderobą, nes tiesiog nebuvo kuo vaiką aprengti  Tikrai siūlyčiau turėti ir mažų rūbelių, nebent gydytojai prognozuoja didelį vaiką...
as nors ir tikejausi,kad musu mazoji gims didelio ugio,bet pagrinda susipirkau 56cm dydzio ir tikrai neprasoviau,nes nors ir abu esam is aukstu,bet mazyle gime tik 50cm ugio,tai tuos 56cm rubelius nesiojom visa menesi  manau,tikrai neverta iskart pirkt didesniu,nes gimus vaikeliui tikrai spesite ,tai padaryti.Tuo paciu bus gera proga istrukti is namu ir siek tiek pabegti nuo tu pabodusiu 4 sienu
Dezdemona*
2011 05 12, 14:34
Maziausi pas mane 56cm, tikiuosi nebus mazi nes vaika pranasauja mano gine toki nemaza  taip pat turiu nemazai rubeliu 0-3men, tai va tie manau tiks tikrai  as manau geriau tureti didesniu nei mazesniu, mazesnius spesi nupirkti jei ka, o va jei nusipirksi pradzioj per mazus bus biski gaila kai vaikas nei karto nedeves nes netilps
suntea7
2011 05 12, 15:50
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 05 12, 15:34) as manau geriau tureti didesniu nei mazesniu, mazesnius spesi nupirkti jei ka, o va jei nusipirksi pradzioj per mazus bus biski gaila kai vaikas nei karto nedeves nes netilps  Sutinku  Aš visus pirkau 0-3mėn., tik turėsiu ir mažesnių t.y. kelis 52cm, 56cm, nes perleido pažįstama dalį savo sukaupto kraičio
56 dydi perku. Pirmoji gime 54 cm, tai tie patys maziausi kai kurie nepajudinti liko. O siaip aisku dabar juk mazdaug gydytojai nuprognozuoja ar stambus kudikis, ar maziukas gims, tai pagal tai ir rubelius rinktis galima.
kada pradedate pirkti kudikio kraiteli
dzemute
2011 06 01, 22:31
QUOTE(bresk5 @ 2011 06 01, 18:30) kada pradedate pirkti kudikio kraiteli As kai atsiduriau praeita savaite ligoninej tai supratau,kad viska geriausia susipirkti iki 7 men.ir gydytojai rekomenduoja 7 men jau turet paruosta tase i ligonine
NinaAtina
2011 06 02, 06:51
QUOTE(dzemute @ 2011 06 01, 23:31) As kai atsiduriau praeita savaite ligoninej tai supratau,kad viska geriausia susipirkti iki 7 men.ir gydytojai rekomenduoja 7 men jau turet paruosta tase i ligonine O as kaip tik tase susikroviau tik pries dvi savaites, manau cia nuo kiekvienos individualiai priklauso, kaip ji jauciasi visa nestuma... O leliukui kadangi nezinojom ka turesim, tai vis laukem, bet gale nusipirkau keleta universaliu rubeliu ir viskas. O visa kita tai po 7 men panasiai
dzemute
2011 06 02, 08:06
As visa laika gerai jauciausi ir net nesupratau kas ivyko, kai patekau i ligonine visas skyrius pilnas buvo su pilvukais 6-7 men ir visas beveik veze CP daryti, todel gydytojai patare anksciau susideti bent tase, nes sako visos patekusios nesitikejo cia atsidurti, bet aisku kiekviena daro kaip nori, nors mane isleido susidet tases, as iki siol ja tuscia tebeturiu, tik paskubom jau viska susipirkau
suntea7
2011 06 02, 10:45
Leliukui pagrindinius daiktus susipirkom kai man buvo maždaug 6mėn, o dabar (7.5mėn.) dar likę smulkesni pirkinukai, kuriuos neužilgo taip pat planuojam įsigyti ir sau daikteliai, kurie bus reikalingi po gimdymo. Džiaugiuosi, kad vėliau išvengsiu maratonų po parduotuves, visgi karščiai, o ir pilvukas ne mažėja, bet auga, greičiau nuvargstama...
jancikas
2011 06 03, 19:05
pirkau 56 keleta ir daugiau 62, patarciau mazu daug neprisipirkti, nes dar dovanu gausit o beje labai greitai auga, kaip menesis taip po 2-3 cm, tai dziaugiausi jog daug neprisipirkau
As pradziai pirkau po 2 komplektus.. taip pat turejau daug bodziuku skirtingu dydziu ir vystiklu.. juose dazniausiai zuikiai ir *gyveno* o del busimo vaiko dydzio galima biski atspet ir del echoskopijos.. jeigu jum 7men sako pamatavus vaika kad sveria 2.5-3 kg nemanau kad reikia tu visai visai mazu rubeliu
Just_mermaid
2011 06 17, 20:04
Mamytes-vilnietes, gal kas pagelbetu:) Kur galima nupirkti vilnones kojinytes naujagimiui? Kokio ilgio turi buti kojinyciu pedute? Aciu uz pagalba!:)
Vita Sophia
2011 06 26, 01:52
Sveikos,
Man čia beskaitant įdomu pasidarė: jeigu pilvas laabai didelis, tai jau matyt tų mažų dydžių rūbelių gal ir neprireiks? Planuoju turėti kokį komplektą 56, o daugiau susipirkti 62 dydžio... Juk jei ką - iš didesnių tai neiškris... Paraitosim...
jurgitelia2
2011 06 26, 10:42
QUOTE(Vita Sophia @ 2011 06 26, 01:52) Sveikos, Man čia beskaitant įdomu pasidarė: jeigu pilvas laabai didelis, tai jau matyt tų mažų dydžių rūbelių gal ir neprireiks? Planuoju turėti kokį komplektą 56, o daugiau susipirkti 62 dydžio... Juk jei ką - iš didesnių tai neiškris... Paraitosim... laba, manau kad nuo pilvo dydzio nepriklauso, ar vaikelis bus labai didelis. o siaip tai aisku ir as manau neverta tureti labai daug tu paciu maziausiu rubeliu juk jai leliukas bus didesnis tai gal tik karta tespesi aprengti tuos maziukus rubelius.
QUOTE(Just_mermaid @ 2011 06 17, 21:04) Mamytes-vilnietes, gal kas pagelbetu:) Kur galima nupirkti vilnones kojinytes naujagimiui? Kokio ilgio turi buti kojinyciu pedute? Aciu uz pagalba!:) Labas, Siaip labai daug skelbimu yra kas siulo numegzti:) pvz http://tavovaikui.lt/rubeliai-ir-batukai/46-95.html
HappyAngel
2011 06 30, 14:27
QUOTE(Vita Sophia @ 2011 06 26, 02:52) Sveikos, Man čia beskaitant įdomu pasidarė: jeigu pilvas laabai didelis, tai jau matyt tų mažų dydžių rūbelių gal ir neprireiks? Planuoju turėti kokį komplektą 56, o daugiau susipirkti 62 dydžio... Juk jei ką - iš didesnių tai neiškris... Paraitosim... Mano pilvas buvo labai didelis, pati ginekologė sakė, kad jei 100% nežinotų, kaip yra iš tikrųjų, manytų, jog dvynukus nešioju, o dukrytė gimė 52cm ūgio, taip kad tikrai ne iš ilgiausių
suntea7
2011 07 11, 20:45
Norejau pasidziaugti atradus nebloga internetini adresiuka, kur pirkau sauskelnes ir slapias serveteles musu laukiamam stebukleliui, gal kam pravers. www.briele.lt Ta pacia diena atveze i namus Kaune nemokamai  O kainos tikrai geros, mano manymu. Dar www.coliukai.lt kiek ziurejau irgi neblogai.
DoNataNataDo
2011 07 14, 08:16
As taip pat jau noreciau kazka savo pilvelio gyventojui nupirkti, bet dar tik 25 sav. ir galvoju, kad per anksti...Ypac dabar pirktis didziuosius daiktus, kaip lovyte, vezimelis...Tai dabar dar visiskai nieko ir neturiu, tik savo pacios nunertus batukus
Aš kraitelį ruošiu apie 35 sav. tad dar turim laiko Sakiau, turėsiu porą komplektėlių 56 dydžio, daugiau 62 dydžio, galų gale ko nors reikės MB nuvažiuos nupirkti Šiuo metu remontuosim mažojo kambarį, o lovytę ir kitus baldus, vežimėlį pirksim rugpjūčio mėn
QUOTE(blue_pixie @ 2011 03 28, 14:42) Pagrinde prisipirkau 62 dydžio rūbelių, tik porą 56 (bet jie tokie padidinti atrodė). Mergytė gimė 51 cm, bet tiesiog skendo ir tuose 56 rūbuose, tai teko skubiai papildyti garderobą, nes tiesiog nebuvo kuo vaiką aprengti  Tikrai siūlyčiau turėti ir mažų rūbelių, nebent gydytojai prognozuoja didelį vaiką... aš gydytojos paklausiau, koks daugmaž leliukas turėtų būti, tai pasakė, kad bus nedidelis. tai daugiausiai apsirūpinau 56 dydžio drabužėliais. deja, leliukas pasibeldė 3 savaitėm anksčiau ir tebuvo 49cm ūgio, tai nerasdavau vaiko tuose drabužiuose. teko sukelti pusę giminės ant kojų, surado man dvejus šliaužtus 50cm tai sukau juops ratu 2 savaites
snekute
2011 07 14, 19:45
paciu maziausiu (regis 56) uzteko tik ligoninej pirmas paras, o namie jau didesniu reikejo  o va kur is UK, ten dydziai 0-3men, tai jie didesni, uzteko ilgeliau
Ne tik dydis svarbu, bet ir pats rubelis. Kuo jis daugiau atsisega, tuo patogiau. Turejau pripirkus graziu, tai visi dar ir dabar nauji guli, nes sunku buvo uzdeti. Gales pana uzaugus leles rengti Taip pat buna graziu dzemperiuku ar megstuku su kapisonais, tai kol vaikas nesedi, tai visiskai netikes daiktas mano manymu. Grazu, bet kapisonas po nugara susisuka, na nebent ant galvos uzdetas, bet negi vaika laikysi namie su kapisonu ant galvos Siaip 56 dydzio rubeliu turejau nemazai, bet naudojau tik tuos, kuriuos lengviausia uzdeti
Karolinos Mama
2011 08 20, 19:33
QUOTE(Rufi @ 2011 08 20, 19:11) Ne tik dydis svarbu, bet ir pats rubelis. Kuo jis daugiau atsisega, tuo patogiau. Turejau pripirkus graziu, tai visi dar ir dabar nauji guli, nes sunku buvo uzdeti. Gales pana uzaugus leles rengti Taip pat buna graziu dzemperiuku ar megstuku su kapisonais, tai kol vaikas nesedi, tai visiskai netikes daiktas mano manymu. Grazu, bet kapisonas po nugara susisuka, na nebent ant galvos uzdetas, bet negi vaika laikysi namie su kapisonu ant galvos Siaip 56 dydzio rubeliu turejau nemazai, bet naudojau tik tuos, kuriuos lengviausia uzdeti  tikrai sutinku, kad labai svarbu rubelio aprengimo patogumas. nes kai reikia kankintis su aprengimu ne kas kapisonai visokie - nesamone. turejau sliaustukus su uztrauktuku, tai labai patogu, nereikia grabineti tu knopkiu
suntea7
2011 08 26, 14:43
Dziaugiuosi, kad visais (beveik visais) reikalingais daikciukais pradejau rupintis anksti (gal mazdaug nuo 20sav) ir iki 30sav jau beveik viskas buvo supirkta ir suruosta..Lelyte sugalvojo gimti zymiai anksciau (35sav) ir rubeliu prireike paciu maziausiu...Todel tikrai nesiulyciau didziojo kraitelio apsipirkimo ilgai atidelioti, ir visoms  linkiu sveikatos, kantrybes ir sekmes
shokoladas123
2011 09 05, 14:58
Kaip durna pirkau is Bazes ivairiu sliauztu uz brangiai Jau geriau buciau cia nusipirkusi pas kuria nos tarpininke ED bodziuku ir sliauztuku pakuotes uz pigiai
merselle
2011 09 11, 11:31
QUOTE(shokoladas123 @ 2011 09 05, 14:58) Kaip durna pirkau is Bazes ivairiu sliauztu uz brangiai Jau geriau buciau cia nusipirkusi pas kuria nos tarpininke ED bodziuku ir sliauztuku pakuotes uz pigiai  nurodykite prasua nors viena
astarte12
2011 09 22, 11:40
QUOTE(Karolinos Mama @ 2011 08 20, 20:33) tikrai sutinku, kad labai svarbu rubelio aprengimo patogumas. nes kai reikia kankintis su aprengimu ne kas kapisonai visokie - nesamone. turejau sliaustukus su uztrauktuku, tai labai patogu, nereikia grabineti tu knopkiu  o man kapišonai labai pasiteisino...vasarą lauke niekad kepurytės nedėjau, tai kapišonas nuo saulės labai gerai buvo...
egllute
2011 09 23, 22:08
Jei tektu grizti ir rinktis vel mazylio kraiteli tai nebegalvodama ieskociau mamytes, kuri pardavineja visus savo mazylio rubelius, tada nebereiketu taip daznai vyro siuntineti i parduotuve, kad truksta to ir ano, o dar kai vyras tiek te ismano, tai  Nemanau, kad vieno mazylio naudoti rubeliai butu kazkuo uzkresti ir panasiai, juk visi yra skalbiami ir dauguma medvilniniai, o jie nebijo dideles vandens temperaturos... Butu ne tik, kad patogiau, praktiskiua, bet ir daaaug pigiau. Mamos pardavineja nes visai nenaudotus rubelius, o ir naudoti atrodo kaip nauji, nes jei daug rubeliu turi tai nespeja ju po kelis kartus apvilkti, cia kaip mums ir buvo, nes parveze daug rubeliu is UK, pripirko teta su nuolaidomis, kainavo vis tiek daug, nes rubeliu buvo didelis kalnas, gerai, kad tai buvo dovana, nes jei butu reikeje viska susipirkti Lietuvoje tai .. net nesinori ir galvoti
Sveikos, gal cia ne i tema, bet kitur nelabai radau kur klaust Kuria nestumo savaite ar aplamai kada perkate visus reikalingus daiktus vaikeliui (drabuzelius, lovyte, vezimeli ir pan.)? Siandien net su vyru susipykau, nes jis paklauses draugu ir bobuciu, pasake, kad viska pirks pats kol as busiu ligoninej po gimdymo Ar as durna ir noriu, kad viskas butu suruosta iki vaikelio gimimo, ar vyras prisiklauses ir prisiskaites prietaru nesamones sneka, kad iki vaiko gimimo nieko negalima pirkt
QUOTE(Gunia @ 2011 10 06, 15:18) Sveikos, gal cia ne i tema, bet kitur nelabai radau kur klaust Kuria nestumo savaite ar aplamai kada perkate visus reikalingus daiktus vaikeliui (drabuzelius, lovyte, vezimeli ir pan.)? Siandien net su vyru susipykau, nes jis paklauses draugu ir bobuciu, pasake, kad viska pirks pats kol as busiu ligoninej po gimdymo Ar as durna ir noriu, kad viskas butu suruosta iki vaikelio gimimo, ar vyras prisiklauses ir prisiskaites prietaru nesamones sneka, kad iki vaiko gimimo nieko negalima pirkt  na jau tuo prietaru, kad negalima pirktti, kol mažiukas negimęs, tai tikrai netikėčiau  aišku, gal nereikia skubėt pirkti visko pirmosiomis savaitėmis, bet, manau, kai jau sueina 30 savaičių jau galima drąsiai pirkti. tuo labiau, kad dažniausiai jau žinoma ir lytis naujojo pasaulio gyventojo nežinau, aš nebūčiau leidusi vyrui visko supirkti  man, kai pirmas vaikas, tai aš viską norėjau pačiupinėti, paglostinėti, grįžus iš parduotuvės- išdėlioti, įsivaizduoti, kur kas stovės... man tai buvo didelis malonumas, auginant pilvelį
QUOTE(ruzava @ 2011 10 06, 15:40) na jau tuo prietaru, kad negalima pirktti, kol mažiukas negimęs, tai tikrai netikėčiau  aišku, gal nereikia skubėt pirkti visko pirmosiomis savaitėmis, bet, manau, kai jau sueina 30 savaičių jau galima drąsiai pirkti. tuo labiau, kad dažniausiai jau žinoma ir lytis naujojo pasaulio gyventojo nežinau, aš nebūčiau leidusi vyrui visko supirkti  man, kai pirmas vaikas, tai aš viską norėjau pačiupinėti, paglostinėti, grįžus iš parduotuvės- išdėlioti, įsivaizduoti, kur kas stovės... man tai buvo didelis malonumas, auginant pilvelį  Vat ir man norisi tu pojuciu, pati noriu isrinkti viska ko reikes vaikeliui, o ne kad vyras vaziuotu ir dar i kompanija paimtu savo mama ar sese  Nes jo ismanimas siuose reikaluose, kaip mano supratimas apie masinas
mamyte.lt
2011 10 09, 15:10
Mano drauge sau per  o dabar pamyliui  per tarpininke is Asdos ir H&M uzsakyneja
Coffee bean
2011 10 09, 18:42
As supirkau 62 d. rubelius, kelis tik turejau 56, nes prognazavo dideli vaiki, gime visai normalaus svorio, 53cm..tai rubeliai buvo didoki..bet is kitos puses praktiska:) nes suejus menesiukui 56 d. jau tokie ant ribos..greit nebetilpsim..
Juracka
2011 10 09, 22:02
QUOTE(Gunia @ 2011 10 06, 15:18) Ar as durna ir noriu, kad viskas butu suruosta iki vaikelio gimimo, ar vyras prisiklauses ir prisiskaites prietaru nesamones sneka, kad iki vaiko gimimo nieko negalima pirkt  jei tiket tais prietarais, tai negalima dovanoti is anksto - na zodziu svetimi, kad nenestu. O kaip tu gali nesusipirkti? Tai kuo vaika rengs ligonineje, vos gimusi? as pirkausi, kai isejau i dekreta, nuo 30 sav.
vilmoske
2012 01 26, 14:03
Aš tai beveik nieko neprikau.. daug ką susirankiojau iš draugų, pažįstamų..  Drabužėlių didžiausią kalną atidavė draugė.. jinai pernai pagimdė. tai kam leisti pinigus ir pirkti tai, ko reikės vos kelis mėnesiuskus.. jie juk labai greitai išauga. Tarp tų atiduotų dar labai nemažai ir naujų, su etiketėm. Jinai net nespėjo uždėti  Lovytę ir vežimą gavom panaudojimui, po to grąžinsim. Sutaupėm nemažai pinigėlių ir vėliau, nebus galvos skausmo, kur dėti išaugtus daiktus. Tiesiog, grąžinsim ir viskas  Aišku, pirkom ir naujų daiktelių: rankšluostukus, drabužėlius kūdikiui į ligoninę... dar reiks susipirkti visas priežiūros priemones, pataliukus ir pan. O prietarai, kad nepirkti anksčiau... nžn, nekreipiu į visokius tokius dėmesio. Man tai geriau viską ramiai, po truputi susidėlioti, sutvarkyti. Nors irgi sakė anyta, kad negalima lovytės surinkti, kol vaikas negimė. Mes surinkom, pastatėm kambary ir stovi.. negi vaiką parsivežus ją reiktų rinkti ir tvarkyti?..
wetriuke
2012 02 04, 11:26
As uzsisakiau toki rinkinuka, manau yra viskas kas reikalinga ir labai gera kaina,o ko dar reikes dasipirksiu  va gal kuri irgi noresit. http://www.dyl.lt/vilnius/392098/tik-39lt-...kamu-pristatymu
vilmoske
2012 02 05, 13:36
QUOTE(wetriuke @ 2012 02 04, 11:26) As uzsisakiau toki rinkinuka, manau yra viskas kas reikalinga ir labai gera kaina,o ko dar reikes dasipirksiu  va gal kuri irgi noresit. http://www.dyl.lt/vilnius/392098/tik-39lt-...kamu-pristatymuBuvo jau tokia akcija prieš kalėdas pas juos.. jau buvau beveik susigundžius. Bet vis dėl to, kai negali pačiupinėt, tai norisi, bent jau matyt, kaip atrodo. Bandėm skambint ir paklaust, kas pardavėjas. Prisiskambinti nepavyko, nes dvi dienas, niekas taip ir nepakėlė ragelio.. Tada parašiau el. laišką, paprašiau, kad bent jau nuotraukas parodytų. Gavau atsakymą tik po kelių dienų, kad deja, akcija, jau baigėsi..  Taip ir likau neužsisakius
wetriuke
2012 02 05, 21:30
QUOTE(vilmoske @ 2012 02 05, 14:36) Buvo jau tokia akcija prieš kalėdas pas juos.. jau buvau beveik susigundžius. Bet vis dėl to, kai negali pačiupinėt, tai norisi, bent jau matyt, kaip atrodo. Bandėm skambint ir paklaust, kas pardavėjas. Prisiskambinti nepavyko, nes dvi dienas, niekas taip ir nepakėlė ragelio.. Tada parašiau el. laišką, paprašiau, kad bent jau nuotraukas parodytų. Gavau atsakymą tik po kelių dienų, kad deja, akcija, jau baigėsi..  Taip ir likau neužsisakius  Na man iskart tik spejau laiskeli nusiust atrase, o pirkt as visada perku internetu is ivairiu parduotuviu neciupinejusi
vilmoske
2012 02 07, 13:16
Perku ir aš  kai nuotrauka bent jau yra Pasidalinkit įspūdžiais, kai gausit komplektuką. Įdomu vis dėl to
wetriuke
2012 02 08, 22:07
QUOTE(vilmoske @ 2012 02 07, 14:16) Perku ir aš  kai nuotrauka bent jau yra Pasidalinkit įspūdžiais, kai gausit komplektuką. Įdomu vis dėl to  Gerai,butinai, gavau laiskeli vakar,kad issiunte per kurjeri,gausiu per 3d, tai manau sia savaitele jau atnes.
wetriuke
2012 02 09, 18:00
QUOTE(vilmoske @ 2012 02 07, 14:16) Perku ir aš  kai nuotrauka bent jau yra Pasidalinkit įspūdžiais, kai gausit komplektuką. Įdomu vis dėl to  komplektuka gavau, medziagyte tikrai nebloga, rubeliai grazus, verta tikrai uz tokia kaina
QUOTE(Gunia @ 2011 10 06, 14:18) Sveikos, gal cia ne i tema, bet kitur nelabai radau kur klaust Kuria nestumo savaite ar aplamai kada perkate visus reikalingus daiktus vaikeliui (drabuzelius, lovyte, vezimeli ir pan.)? Siandien net su vyru susipykau, nes jis paklauses draugu ir bobuciu, pasake, kad viska pirks pats kol as busiu ligoninej po gimdymo Ar as durna ir noriu, kad viskas butu suruosta iki vaikelio gimimo, ar vyras prisiklauses ir prisiskaites prietaru nesamones sneka, kad iki vaiko gimimo nieko negalima pirkt  Kažin kuri iš SM nepirko  Ir sėkmingai augina  Aš laukčiau ne gimdymo, o nuolaidų  Rimtai, vaistinėse e-pardėse vis tai vienom, tai kitom prekėm akcijos būna, kuriom verta pasinaudot  Toks TB planas pasiteisintų nebent jei iš anksto išsirinksit, bet... Bus rūpesčių ir be kraitelio pirkimo
|
|