Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lėliuko kraitelis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4
Gintarėtarė
As jau pradejau po trupuciuka zvalgytis kraitelio. nestuke.gif
Kol nezinau lyties, perku universalius baltus, geltonus drabuziukus.

Bet va pasiziurejau kad ir tie naujagimiu drabuzeliu dydziai labai skiriasi: early baby, tiny baby, new baby, 0-3 months (po to dar suskirstyti pagal svori ir ugi). Is kur cia gali zinoti koks tas leliukas bus.

Na mano pirmoji dukra buvo beveik 4kg, tada kaip ir "new baby", bet is kur zinau kaip bus si karta, be to jau 7 metai praejo, tada net nezinau kaip ir ka pirkau, lygtais nebuvo tokio smulkaus suskirstymo... g.gif

Ypac sliauztinukai netiks jei bus per trumpi, bet jei pirkti didziausius, per dideli irgi negerai, leliukui bus nepatogu ir bus apsmukes. doh.gif

Ir idomu kaip greitai auga tie mazyliai, kaip greitai tas gardorobas bus isaugtas... Koks gi dydis pats tinkamiausias ir einamiausias, kokius jus pirktumet? g.gif
VaiPė
Na,aš jau pamoką turėjau.Daugiau nei pusės rūbelių neuždėjau,kepurytės beveik visos mažos buvo doh.gif
Maniškė gimė 57cm biggrin.gif tai va ir buvo visi per maži drabužėliai.
Geriau pirk didesnius rūbelius.Ir vaikiuko nevaržo.O rankoves užraitot galima.

Dar toks pastebėjimas.Man žiauriai buvo nepatogūs rūbeliai,kuriuos reikėdavo užvilkti per galvą (tol kol galvytės nenulaikė normaliai).Antram leliui pirmam mėnesiui pirksiu tokius,kurių nereik per galvą dėti ax.gif Na čia tik man taip,kitom normaliai viskas būna blush2.gif
kerryy
as nors ir zinau kad mano mazoji gims mazyte vistiek turiu tik kelis 56 dydzio drabuziukus. geriau iskart pirkt didesnius, kaip jau buvo mineta geriau rankoves paraitot negu nekart neuzdet arba uzdet viena kart... juk ir kainuoja nemazai g.gif arba jei jau taip nenori kad apsmukes butu tada palauk kol gine pasakys panasiai koks bus mazius didelis ar maziukas biggrin.gif
Luttuke
Pas mane nusimato mazas vaikutis, taigi įš dydis tikrai tiks smile.gif
Nors turiu ir didesniu rubeliu. Kai pirmas lialius baisiai sunku suvokti kiek ir ko reiks...
Gintarėtarė
na taip, tikrai sunku sumastyti kiek cia ir ko reiks. Nesinori paskui pirmus menesius del tokiu dalyku kaip drabuziukai su leliuku po parduotuves lakstyti ax.gif
Galvoju dabar kad tikrai labiau verta pirkti didesnius, na gal kelis komplektukus siek tiek mazesniu paimsiu, del visa ko...
Eisiu siandien po parduotuves pasizvalgyti. MMM kaip man patinka leliuku dalykeliai 4u.gif Tik kai reikia taip sunku issirinkti... nepasiliksiu visko paskutinems savaitelems... ax.gif
virdzexx
kas del kraitelio tai as iki siol neturiu rolleyes.gif man jau 31 savaite eina. taciau tikiu prietarais kad negalima naksti pirkti nieko, o be to kai jau turi tai tokia nostalgija ima, vis norisi ziureti, delioti ir jau nebesulauki tos akimirkos blush2.gif
o be to ir baisoka, o jei kas nutiks... kas tada, kur viska deti ir panasiai... blush2.gif
Boruzele***
o mum jau 30 savaiciu nestuke.gif ir mes jau turime viska nusipirke ax.gif manau, tai tikrai ne per anksti...nes is tikruju mes negalime zinoti, kada vaikelis panores ateiti i si pasauly wink.gif 2.gif dabar galiu ramiai sau ilsetis ir nesukti sau galvos del leliuko daikteliu...o ju gi tieekk daug doh.gif biggrin.gif
sekmes nestuke.gif 4u.gif
dziaugsmelis7x7
QUOTE(virdzexx @ 2009 05 09, 17:52)
kas del kraitelio tai as iki siol neturiu  rolleyes.gif  man jau 31 savaite eina. taciau tikiu prietarais kad negalima naksti pirkti nieko, o be to kai jau turi tai tokia nostalgija ima, vis norisi ziureti, delioti ir jau nebesulauki tos akimirkos  blush2.gif
o be to ir baisoka, o jei kas nutiks... kas tada, kur viska deti ir panasiai... blush2.gif
*

drinks_cheers.gif mums dar tik 9 savaites bet turiu labai dideli nora kazka jau pirkt savo leliui 4u.gif labai noriu mazu batuku,nors ne nezinau koks ten dydis turetu but 4u.gif ax.gif
bet mama patare nepirkti anksciau laiko...taip nusiminiau... verysad.gif
sake spesi kai lelius gims g.gif tai net nezinau ka ir bedaryt ir taip norisi,ir siek tiek baisu,kad neispranasauciau kokios nelaimes g.gif 4u.gif
asta29
Mes daug daiktelių nuo dukrytės likusiu turim. O kadangi ji buvo slapukė, tai rubeliai neutralių spalvų smile.gif. Tai dabar pirksiu tik vieną kitą naują kostiumelį smile.gif, o pirmai pradžiai manau 56 dydžio smile.gif
VaiPė
Na,kas dėl prietarų tai nesamonė schmoll.gif Pabaigoj nėštumo aš vos paėjau,tai jeigu dar būtų reikėja po parduotuves slankiot,būčiau numirus doh.gif O kai gimsta lelius iš vis nebelieka laiko po parduotuves vaikščiot.Nebent internetu apsipirkinėt,ką aš ir darau dabar biggrin.gif
cvetocik
su pirmu nestumu pradejau pirkt rubelius nuo 12 sav, ax.gif reikia maziau tiket visokiais prietarais, kai vaikutis gims ne laikas bus lakstyt pirkt viska schmoll.gif
Medulis
as turejau nusipirkus ir iki 2.5kg, ir 62 cm... visokiu, ir viskas tiko smile.gif
dziaugsmelis7x7
sulauziau ta prietara-nusipirkom siandien mazus dramblio kaulo spalvos batukus 4u.gif
labai dziaugiuosi siuo pirmu pirkiniu wub.gif
pievu-gele
Na as tai manau, kad kokia smulkmenyte galima jau nusipirkti po 12 savaiciu. Nes jos laikomos kritinemis. O siaip jau 30 savaiciu ir jau daug ka turiu smile.gif
Na neimanoma atsispirti tiems pirkiniams thumbup.gif
O pradziai drabuziuku daug nepirk tikrai, labai vaikiukas greitai auga.
dziaugsmelis7x7
as ir galvoju kad labai daug nepirksiu be to manau kad gausiu ir is giminiu 4u.gif
ir brolis ir vyro sesuo jau turi vaikuciu,pasiseke,maziau islaidu bus thumbup.gif
o visokiems niekuciams tikrai sunku atsispirt drinks_cheers.gif
googa
Sveikos, mums jau 27 sav., o aš pati dar nieko nepirkau, užtat parduotuves nusiaubė anyta, daug drabužėlių perleis draugės, taigi kraitelis bus ogo koks bigsmile.gif Pas mus kolkas rodė mergaitę, bet žiūrėta buvo apie 20 sav., tai realiai anskti dar ir neaiškus kas gims, tai turim visokių rūbelių - ir berniokiškų, ir mergaitiškų, o man labiausiai prie širdies netralūs ax.gif
Busiukas
Mums jau beveik 31 sav.si savaitgali zadam viska susipirkti,netgi vezima.
Negali zinoti kada mazylis sugalvos pasibelsti,tai tada reiks sukti galva kur ir kaip susipirkti.
dziaugsmelis7x7
QUOTE(googa @ 2009 05 13, 16:18)
Sveikos, mums jau 27 sav., o aš pati dar nieko nepirkau, užtat parduotuves nusiaubė anyta, daug drabužėlių perleis draugės, taigi kraitelis bus ogo koks  bigsmile.gif Pas mus kolkas rodė mergaitę, bet žiūrėta buvo apie 20 sav., tai realiai anskti dar ir neaiškus kas gims, tai turim visokių rūbelių - ir berniokiškų, ir mergaitiškų, o man labiausiai prie širdies netralūs  ax.gif
*

oho,pavydziu tokios anytos rolleyes.gif blink.gif smile.gif
rupinasi net vaiko rubeliais smile.gif maniske kai pasakem apie nestuma,net nesureagavo,tai ka jau apie rupesteli drabuzeliais besneket doh.gif
nezinau man taip prie sirdies ruzavi drabuzeliai,nezinau kodel...bet vytas sake net nenoresias echoskopu lyties suzinot mat kai gims bus didesne staigmena,tai teks irgi neutralius pirktis 4u.gif
googa
Mano anyta, tai net megzti kojinytės pasiryžus ant tiek būsimuoju vaikaičiu džiaugias, taigi dar sulauksim iš jos doh.gif Vežimą mums visą komplektą irgi seneliai padovanojo ax.gif
giedruteliux
Naudinga nuoroda besilaukiancioms mamytems apie pirmaji kudykio kraiteli smile.gif http://www.kotryna.lt/naujagimio_kraitelis#home

As jau laukiuosi antro vaikelio, tai daug daiktu liko nuo pirmojo bet atmintine butinu daiktu tikrai reikia tureti 4u.gif
skorpea
mes gimeme 3400gr tai mum labai tiko rubeliai nuo 0-3 menesiu 4u.gif
ir siaip as viska ko reikai susipirkau iki gimdymo pagimdzius nesinores lakstyti po parduotuves noresis buti su savo dziaugsmeliu wub.gif 4u.gif taigi gryzusi namo jau turejau susipirkusi viska ko reikia ir i jokius prietarus demesio nekreipiau mirksiukas.gif 4u.gif
magiliene
as karaiteli pradejau krauti 7men,tik nesenai zinojom kad mergaites laukiam,tai galejau ir palaukti iki 8 men ..... ax.gif ax.gif ax.gif
Eaglute
QUOTE(Busiukas @ 2009 05 13, 16:55)
Mums jau beveik 31 sav.si savaitgali zadam viska susipirkti,netgi vezima.
Negali zinoti kada mazylis sugalvos pasibelsti,tai tada reiks sukti galva kur ir kaip susipirkti.
*

Aš irgi už tai, kad paruošt viską iš anksto, nes paskui lengviau papildyti nei pirkti nuo nulio.

Man lengva kalbėt biggrin.gif nes turiu beveik viską po pirmo bernužėlio, o prisipirkusi buvau doh.gif reiks kurią dieną traukt ir peržiūrėt.

Kaip čia mamytės rašė, man irgi geriausi rūbeliai, kur nereikia per galva traukt, nors ir antras vaikelis, bet vis vien baisu smile.gif 56 dydžio prireikė trumpam, labai greitai išaugo, tai dabar tokių visai nepirksiu.
Renata K
kiek prisiklausiau is visu draugiu tai rubelius reik pirkt ne mazesnius nei 56 cm, na tureti gal viena neisnesiotukui 50 cm gal ir nepakenktu jei liale gimtu pries laika g.gif
eglute544
as pritariu nuomonei, kad nereikia atidedinet paskutinei minutei, nes paskui ir paciai sunku bus ir per finansus mus. as jau pati beveik viska turiu, pirkausi po biskiuka patinkancius dalykelius, juk nezinai, kada maziukas pasibels...
ciku_caku
daugiausia rubuku supirkau 62 dydzio rolleyes.gif zinoma, turim ir 56, kuriuos vesimes i ligonine cool.gif
spengla
Kraitelį pradėjau dėlioti praeitą savaitę (nuo 31 sav.). Manau, jog dabar turiu tam daug gražaus laiko, juk atostogos prasidėjo! Be to, nenoriu chaotiškai p[risipirkti visokių daiktų, tad stengiuosi apgalvoti, kiek o tikrai reikia. O jei kažko truks - visada galima nusipirkti vėliau rolleyes.gif
editana
Sveikos,

po truputi pradedu zvalgytis ir as tongue.gif po kiek rubeliu vienodo dydzio jus perkate?
pasivaiksciojus po parduotuves - galva susisuko, netneisivaizuoju kiek ko ir kokiu reikia doh.gif
Mivika
SVEIKOS,as su pirmaja jau 7 menesiu budama turejau viska,ir dbr jau turiu,manau neverta laukt kol gims,poto lakstyt po pardes,nesamone,yra malonesniu rupesciu,ir be to jei gimdymas sunkus o tu neturi nieko,tai vyrui vienam viska supirkti nesamone tikra butu..taip kad pirkit ir bukit laimingos ta darydamos,juk tai malonumas iki to tikro stebuklelio atsiradimo...
liliok1982
sveikos paneles as cia gal biski ir ne i tema, bet noriu paklausti, kur galima nusipirkti krepsy vaiko daiktams susideti (pvz.
vaziuojant i svecius)? Aciu
Keja
QUOTE(liliok1982 @ 2009 08 31, 18:03)
sveikos paneles as cia gal biski ir ne i tema, bet noriu paklausti, kur galima nusipirkti krepsy vaiko daiktams susideti (pvz.   
vaziuojant i svecius)? Aciu
*

Paziurek skelbimu lentoje tikrai maciau pries kelis menesius pardavinejo ir ne viena 4u.gif
_Alba_
QUOTE(Renata K @ 2009 05 22, 12:24)
kiek prisiklausiau is visu draugiu tai rubelius reik pirkt ne mazesnius nei 56 cm, na tureti gal viena neisnesiotukui 50 cm gal ir nepakenktu jei liale gimtu pries laika  g.gif
*

manau tokius mazucius reiketu pirkti tik jeigu nestumas visa laika rizikingas labai. o siaip - tikrai neverta. gi atlenksi rankovytes, kelnyciu juosmens guma galima palenkti, o jeigu tai vientisiniai sliauztai, tai niekis - uzdarom kojytem/rankytem leliukui tik silciau bus mirksiukas.gif ir nepastebesit, kaip per kokias dvi savaites leliukas paaugs 2 cm ir pora simtuku gramu drinks_cheers.gif
dezma
Tai pagal jusu visu parasyma geriausiai pirkti 56 dydi 4u.gif
lauruciuxs
QUOTE(dezma @ 2009 09 06, 14:06)
Tai pagal jusu visu parasyma geriausiai pirkti 56 dydi 4u.gif
*

as perkuosi po truputi 56 ir 62 dydzius
Magreco
O mes jau dabar pamažu pirkinėjamės blush2.gif
Netikiu jokiais priatarais schmoll.gif
Perkam 56 ir 62 dydžio. Gal 62 kiek daugiau.
lauruciuxs
QUOTE(Magreco @ 2009 09 07, 14:20)
O mes jau dabar pamažu pirkinėjamės blush2.gif 
Netikiu jokiais priatarais schmoll.gif
Perkam 56 ir 62 dydžio. Gal 62 kiek daugiau.
*

as irgi netikiu prietarais. nesinori po to lakstyti po parduotuves su labai dideliu pilvu, sveikatos tam nebus, ir per pinigine taip nemus
spurgiux21
As tai is dalies tikiu prietarais, bet rubeliu vistiek su vyru prisipirkom, nes neimanoma atsispirt. Ir vezimeli jau turim. Likusius daugtus per gimdymo atostogas susipirksiu;)
Man su anyta irgi pasiseke:)- ji griebesi kojnyciu mezgimo. Ir mano mama kojnyciu vilnoniu numezge:) tai dabar turiu ju kruva smile.gifsmile.gif nezinau kada sunesios leliukas jas:) O cia gal su ta mintim primezge, kad daug anuku tikisi biggrin.gif g.gif
jitute
nu kad patys maziausi tai turbut 56, esu maciusi 50, bet kad vaikiukai siais laikais dideli gimsta biggrin.gif tai manau 56 pats tas, nebent tevai auksti tai ir tie gali buti mazoki
mamakarolina
VIENAS DIDŽIAUSIŲ MALONUMŲ NĖŠTUMO METU, BENT JAU MAN YRA LELIUKO KRAITELIS smile.gif MUMS 31 SAVAITĖ, TAI JAU PRADEDU ŽIŪRINĖTI, KĄ TURIU TINKAMO NUO PIRMOSIOS DUKRYTĖS, KO DAR REIKĖS NUSIPIRKTI. LABAI DAUG RŪBELIŲ ATIDAVĖ DRAUGAI, TAI IKI 3 MĖN. JAU BEVEIK VISKO TURIU, TIK KEPURYČIŲ NE 4u.gif KOL KAS DIDESNIŲ RŪBELIŲ DAR IR NEPIRKSIU biggrin.gif PASILIKSIU ŠĮ MALONUMĄ VĖLESNIAM LAIKUI, O DABAR KONCENTRUOJUOS Į VEŽIMUKO IŠSIRINKIMĄ, BET MAN LABAI SUNKIAI SEKASI blush2.gif NEGALIU APSISPRĘSTI, KURIO NORIU lotuliukas.gif MANAU, PO KOKIO MĖNESIUKO, BŪSIU JAU VISKĄ SUSIPIRKUS NUO A IKI Z tongue.gif
dainorab
kai laukiausi mazosios, viska predejau pirkti 5men. dabar laukiuosi jau 9 savaites tai dauk drabuzeliu liks is mazosios. galiu patarti is savo patirties,kad daug drabuzeliu nereikia prisipirkti vienodu dydziu, nes nezinosit kaip tas vaikas augs, kad ir mazas gims, maniske gime 55 centimetru per menesi priaugo 4centimetrus, po biski pradejo ji pilneti ugis augo kaip ant mieliu. tai daug drabuzeliu net nepanaudojau, o pinigu tikrai nemazai i bala ismetem ,kadangi pirmas vaikas tai negailejom nieko ir pirkom kas geriausia. sikart tos klaidos nepadarysim. beto mum zadejo berniuka, o gime dukryte tai nesinorejo jai mauti tu geltonu, baltu drabuzeliu norejosi ka matytusi kad mergaite pirkom naujus drabuzelius ruzavus. smile.gif
Piranjai
Kai laukiausi pirmakart tiek atrodo daug prisipirkau ir aisku buvo jie nelabai smile.gif susidejau kraiteliui i ligonine 3komplektukus visko. Mazius gime 55cm 4246g svorio lotuliukas.gif na, tilpom i visus dar bet kadangi gulejom savaite ligonineje tai tu komplektuku 3neuzteko. naujasis tevelis nese is namu smile.gif aisku tos kepuryciu kruvos net neprireike biggrin.gif kasvakar kudikiu gydytoja isrengdavo vaikiuka apziurai tai siaubas naujiems teveliams tokie rubai kokiu as turejau pripirkusi - labai grazus, tik uzvilkti juos - profo darbas doh.gif labiausiai gaila kad praktiskai netilpom i ziemine kepuryte - jos klaikiai brangios ir grazios ax.gif geriau pirkti tikrai didesne - juk po apacia dar risite ta plona kepuriuka.
todel as manau kad mamytem reikia turetu koki 2-3 rinkinukus 56dydzio ir kokius 7 62 dydzio. tik nesusaudykit manes mamytes, kurios nesutinka su manimi ir prasom paskaiciuoti, kiek pirmakartems nestuke.gif ju reiketu turetu kad ir uztektu ir negaila butu kad liko nenesioti.
o tu kambariniu kepuryciu uzteks ir 2 lotuliukas.gif
o dabar vel laukiuosi, ir kadangi menesio gale eisiu i echo tai turbut jau suzinosiu ko laukiuosi ir tada pulsiu i parduotuves lotuliukas.gif nes visus maziaus pirmojo rubus padovanojau, nes nesitikejau tokiu greitu gandru lotuliukas.gif
*caffe macchiato*
Pirkau 56 ir 62 dydzio rubelius, sunelis gime 52cm, tai i 56 dydi tilpom visa menesi. Jei gydytojai neprognozuoja didelio vaiko, tai 56 dydis pats tas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leonora_ @ 2009 09 10, 23:00)
Kai laukiausi pirmakart tiek atrodo daug prisipirkau ir aisku buvo jie nelabai smile.gif susidejau kraiteliui i ligonine 3komplektukus visko. Mazius gime 55cm 4246g svorio  lotuliukas.gif na, tilpom i visus dar bet kadangi gulejom savaite ligonineje tai tu komplektuku 3neuzteko. naujasis tevelis nese is namu smile.gif aisku tos kepuryciu kruvos net neprireike  biggrin.gif  kasvakar kudikiu gydytoja isrengdavo vaikiuka apziurai tai siaubas naujiems teveliams tokie rubai kokiu as turejau pripirkusi - labai grazus, tik uzvilkti juos - profo darbas doh.gif labiausiai gaila kad praktiskai netilpom i ziemine kepuryte - jos klaikiai brangios ir grazios  ax.gif  geriau pirkti tikrai didesne - juk po apacia dar risite ta plona kepuriuka.
todel as manau kad mamytem reikia turetu koki 2-3 rinkinukus 56dydzio ir kokius 7 62 dydzio. tik nesusaudykit manes mamytes, kurios nesutinka su manimi ir prasom paskaiciuoti, kiek pirmakartems  nestuke.gif  ju reiketu turetu kad ir uztektu ir negaila butu kad liko nenesioti.
o tu kambariniu kepuryciu uzteks ir 2  lotuliukas.gif
o dabar vel laukiuosi, ir kadangi menesio gale eisiu i echo tai turbut jau suzinosiu ko laukiuosi ir tada pulsiu i parduotuves  lotuliukas.gif  nes visus maziaus pirmojo rubus padovanojau, nes nesitikejau tokiu greitu gandru  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif o gandrai tikrai supergreiciu atskrido pas jus wub.gif 4u.gif 4u.gif
irgi pritariu, kad 62 dydzio komplektuku reikia tureti daugiau, o 56 dydzio kokiu 3 pilnai uztenka mirksiukas.gif
eglieska
akivaizdu, kad 56 dydzio drabuzeliu prisipirkau ziauriai per daug... blink.gif teks per diena po kelis vilkti, kad spetume nors pasimatuoti visus lotuliukas.gif
srauni_upe
QUOTE(jitute @ 2009 09 10, 13:17)
nu kad patys maziausi tai turbut 56, esu maciusi 50, bet kad vaikiukai siais laikais dideli gimsta biggrin.gif  tai manau 56 pats tas, nebent tevai auksti tai ir tie gali buti mazoki
*

50 dydis paprastai neišnešitukams būna.
56 - naujagymiam, oficialiai skirtas iki 1 mėn. arba kažkur iki 4,5 kg. Tokių rūbelių reikia mažai.
62 - iki 3 mėn smile.gif
Rytinė pašvaistė
Parašykit tos mamytės, kurios gimdys žiemą, kokį maždaug kraitelį turit susiruošusios? Ką vešitės į ligoninę kūdikėliui?
*Sausutė*
Sveikos 4u.gif prisiskaiciusi apie jus , noriu ir as pasisakyti, ax.gif manau pamanysit jog tai beprotiska, bet pirmuosius dvejus sliaustinukus kudikeliau nusipirkau dar nesilaukdama blush2.gif as labai norejau kudikelio, o suzinojus, kad pastojau (4sav.) begau tekina dar apsipirkt 4u.gif nes buvau tokia laiminga, o siaip viska susipirkau ipusejus nestumui bigsmile.gif gerai ,kad dar vyro sese daug ka atidave nei vezimo,nei lovytes nereikejo pirkti 4u.gif teliko tik smulkmenas nusipirkti smile.gif o dabar busimajam jau reikes pilno kraitelio nestuke.gif manau ji susiirksiu ipusejus nestumui rolleyes.gif
slyva
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 11 10, 15:55)
Parašykit tos mamytės, kurios gimdys žiemą, kokį maždaug kraitelį turit susiruošusios? Ką vešitės į ligoninę kūdikėliui?
*

i ligonine imsiu bodziuku ir sliauztukus po 3 vnt. Ir Kostiumeli parsivezimui, su kuriuo turbut tiesiai i silta kombinezona desim blush2.gif Na ir pora kepuryciu ir kojinyciu 4u.gif
Gendre
QUOTE(slyva @ 2009 11 11, 17:12)
i ligonine imsiu bodziuku ir sliauztukus po 3 vnt. Ir Kostiumeli parsivezimui, su kuriuo turbut tiesiai i silta kombinezona desim blush2.gif Na ir pora kepuryciu ir kojinyciu  4u.gif
*

Pasidomek ar ligoninej leidzia rengt bodziukais, nes pirmom savaitem, kol nenukritus virkstele rekomenduojama renkgt siaustinukais. ax.gif
laūra
O as jau beveik ipusejau nestuma, bet nieko dauk neturiu ax.gif vezimelio dar tik dairomes, manau kad kai sueis 6 menesiai tai tada jau drasiai ruosiuos kraiteli,beto laukiam birzelio menesi tai lb dauk visko nereiks bigsmile.gif turiu dar tik 1 smelinuka 62 dydzio, pedkelnes ir buteliuka 2.gif nors labai noreciau pulti viska pirkineti, taciau privengiu blush-anim-cl.gif echo kai dariaus mazylis slepe ka turi tarp kojyciu, tai ir neskubu rubeliu pirkineti topsecret.gif mastau susidaryti pirkiniu sarasa ko prireiks pirmaisiais menesiais tada turbut lengviau ir apsipirkti seksis mastau.gif
niurzga123
Aš irgi laukiau, laukiau, bet jau ilgiau nebegaliu blush2.gif dabar mums jau 23 savaiteles, tai jau sakiau kai grys vyras (dabar ne namuose) jau galesim ka nors nupirkti leliukui, kad ir mažą smulkmenėlę ax.gif norisi kad pirmas pirkinys su vyru būtų blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.