Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atvirukas MAMAI
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Adelle
QUOTE(*8* @ 2009 05 11, 18:30)
Sveikinu visas dalyves istverus toki konkursa  drinks_cheers.gif ir kartu dziaugiuosi, kad jis pagaliau pasibaige, nes tiek negatyviu emociju ir detektyviniu situaciju cia buvo, kad  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Nebeplekšnokit. Kam?
Detektyvai? O gal sukčiavimas? Taip nemanot? Ar rašot tik spamui?
Rustė
Noriu tarti ir aš pabaigosd žodį smile.gif

kad ir kiek sukčiavimų, detektyvų ir neigiamų emocijų mes patyrėme šio konkurso metu, jis vistiek įvyko, ir turim puikių rezultatų - mielų atviručių, už širdies griebiančių žodžių, pačiam mieliausiam žmogui pasaulyje - MAMAI wub.gif

ačiū, kas dalyvaote, ačiū, mkad man padėjote ir palaikėte smile.gif

bus naujų konkursų, ir tikėkimės, kad noras dalyvauti ir laimėti sąžinigai nedings cool.gif
VI-VA-VI
Vienos atvyrutes truksta ax.gif buvo 55 o dabar 54 g.gif
Amiletta
Gal kas nors paprašė Rustės išimti. wink.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Amiletta @ 2009 05 14, 10:58)
Gal kas nors paprašė Rustės išimti. wink.gif
*

drinks_cheers.gif ir as tai manau.
mamulka10
ir mes norime pasveikinti laimetojus, wub.gif man asmeniskai visi atvirukai patiko , ir sunku buvo apsispresti kam balsus atiduoti mirksiukas.gif thumbup.gif
TutėFrutė
Sveikos,

Nu va kiek praleidau, kol kompas buvo tvarkomas biggrin.gif Sveikinu nugalėtojas 4u.gif Per daug nesiplėsiu (o laaaaabai norėčiau), tik pasakysiu, kad laukiu kito konkurso biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.