Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atvirukas MAMAI
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Omrum
atvirute su reklama hihihi.gif
Irce6
QUOTE(Lera @ 2009 05 08, 13:35)
atvirute su reklama hihihi.gif
*

Cia kaip kas supranta smile.gif Ikeliau parodyti kuri MD laimejo,nes prase kazkas.

Galit dabar vogti,platinti ir t.t.,nes uzrasus tikrai lengva panaikinti lotuliukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vilika @ 2009 05 08, 12:31)
drinks_cheers.gif  man irgi atrodo, kad daug kas neskaito fotokonkurso aptarimų ir ne taip suprato šį konkursą....
Va šitoj foto irgi nematau nieko orginalaus....tik užrašą...o to leliuko foto jau seniai klajoja internete...user posted image bet  negaliu nesutikti, kad darbo prie to atviruko buvo tikrai nemažai pridėta  ax.gif
*

o galit parodyt leliuko foto kitose interneto puslapiuose?

QUOTE(Irce6 @ 2009 05 08, 12:33)
Stai sis,panasus,nes atvirutes sablonas toks pat

user posted image

Nesuprantu as tu konkursu,itariu pirmas ir paskutinis bus mano cia  ax.gif
*

l'eau, sakyk savo sąskaitą, pervesim pinigų akiniams
l'eau
tai kas toje atvirutėje originalaus, savo? ar ramunių nuotrauka jūsų daryta? ar vaiko?
hi :)
O viena fota nuo šiandien nėra pakeista į kitą? Konkurso eigoje tai galima? g.gif

Kuo toliau tuo gražiau hihihi.gif
Žanė
o labas merginos,

einu skaityt, šitiek prirašyta blink.gif
l'eau
lakūdra, jūs pirma nes matau jog pasakyme 'toks pats rėmelis' perskatėt 'toks pats atvirukas', kaip ir autorė hihihi.gif
Irce6
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 13:37)
tai kas toje atvirutėje originalaus, savo? ar ramunių nuotrauka jūsų daryta? ar vaiko?
*

Jei atvirai fotkinta ne mano,bet darbo tikrai daug ideta,bet ne apie tai tema,tokiu fonu is ineto cia daug maciau,jei ne taip supratau konkursa tai ir prasau isimti mano atvirute,kam cia ka irodineti,bus jums ramiau 4u.gif
Stebukle
QUOTE(Vilika @ 2009 05 08, 13:31)
drinks_cheers.gif  man irgi atrodo, kad daug kas neskaito fotokonkurso aptarimų ir ne taip suprato šį konkursą....
Va šitoj foto irgi nematau nieko orginalaus....tik užrašą...o to leliuko foto jau seniai klajoja internete...user posted image bet  negaliu nesutikti, kad darbo prie to atviruko buvo tikrai nemažai pridėta  ax.gif
*

jo, vaikutis internetinis.
Bet kaip pasijaustum, jei atidarai konkursa koki, ir atvirutej,kuri ne pagal tavo skoni yra idetas tavo vaikas?
Irce6
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 13:39)
lakūdra, jūs pirma nes matau jog pasakyme 'toks pats rėmelis' perskatėt 'toks pats atvirukas', kaip ir autorė hihihi.gif
*

Nu rimtai gal ne taip supratau,susinervinau ir neisigilinau blush2.gif bet cia ne remelis,o sablonas atvirutei daryti,kad graziau butu,ot kvaila,kad jo nenuemiau lotuliukas.gif
l'eau
jei foto ne jūsų, o tik šablonas, kuriame nieko savo nėra, jums tikrai bus ramiau mirksiukas.gif
apie tai ir kalbu - juk čia darbas jau kaip padarytas.
ne jums asmeniškai, bet tarkim nuperkat pyragą ir ant jo uždedat braškę. ar sakot 'įdėjau labai daug darbo, kol iškepiau'? čia šiaip pamąstymui.
kad taisyklių aštunto punkto nemažai neskaitė ir jis nebuvo taikomas ir taip aišku, tai nebėra ko ir detektyvus žaist rolleyes.gif
Irce6
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 08, 13:41)
Bet kaip pasijaustum, jei atidarai konkursa koki, ir atvirutej,kuri ne pagal tavo skoni yra idetas tavo vaikas?
*

Uz tai as ir nededu savo vaiku nuotrauku betkur mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 13:43)
jei foto ne jūsų, o tik šablonas, kuriame nieko savo nėra, jums tikrai bus ramiau  mirksiukas.gif
*

As tai rami thumbup.gif Linkiu ir jums to paties 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 12:39)
*

todėl ir prašiau parodyt atvirutę, nes tu vis prie rėmelio kibai.
jergau, gi ir šitam konkurse su tokiu pačiu rėmeliu galėjo būt 10 foto.
tau reikia, kad rėmelis būtų pačios fotkintas- orginalus?

QUOTE(Irce6 @ 2009 05 08, 12:40)
Jei atvirai fotkinta ne mano,bet darbo tikrai daug ideta,bet ne apie tai tema,tokiu fonu is ineto cia daug maciau,jei ne taip supratau konkursa tai ir prasau isimti mano atvirute,kam cia ka irodineti,bus jums ramiau  4u.gif
*

išims vien todėl, kad pasakėt, jog ji jūsų sad.gif

kitten`
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 08, 13:41)
*

maziau reik deliot vaiku foto viesuose albumuose, avataruose ir t.t., paskui stebisi kaip vaiko foto panaudojo kas kitas doh.gif
gal ir nesmagu, bet nereik tiketis, kad taip nebus...
QUOTE(Irce6 @ 2009 05 08, 13:45)
Uz tai as ir nededu savo vaiku nuotrauku betkur  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
Irce6
Lakudra tai as ir noriu,kad isimtu 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(kitten` @ 2009 05 08, 12:47)
maziau reik deliot vaiku foto viesuose albumuose, avataruose ir t.t., paskui stebisi kaip vaiko foto panaudojo kas kitas doh.gif
*

leidžiatės iš balkono į kiemą? smile.gif

o kas ir kur stebisi? smile.gif
Rustė
smile.gif+2009 05 08, 13:37-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 13:37)
O viena fota nuo šiandien nėra pakeista į kitą? Konkurso eigoje tai galima?  g.gif

Kuo toliau tuo gražiau  hihihi.gif
*

kuri?
aš nekečiau nei vienos g.gif

``````````````````

pasitarus su moderatorėmis, prieita išvados, kad visos nuotraukos/atvirutės, kurios panaudota grafika iš interneto, nepanaudojant papildomai dar savo asmeninių nuotraukų yra pašalinama.

user posted image

http://emeraldmarket.typepad.com/emerald_m...life/index.html

user posted image

http://www.linkmesh.com/angeles/ala_de_angel.php

user posted image

http://www.happydoctor.ru/info/228
kitten`
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 13:49)
leidžiatės iš balkono į kiemą? smile.gif

o kas ir kur stebisi? smile.gif

*

jo nusileidau, nes paliete mane asmeniskai biggrin.gif

l'eau
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 13:46)
todėl ir prašiau parodyt atvirutę, nes tu vis prie rėmelio kibai.
jergau, gi ir šitam konkurse su tokiu pačiu rėmeliu galėjo būt 10 foto.
tau reikia, kad rėmelis būtų pačios fotkintas- orginalus?

išims vien todėl, kad pasakėt, jog ji jūsų sad.gif

*

va todėl ir pasakykit sąskaitą, kad kažkur kibimą įskaitėt 4u.gif man nieko nereikia, bet originalumo visai norėtusi rolleyes.gif
juk matyti ir taip, kad foto nieko originalaus, tik šablonas, pati pamiršot ką sakėt? ax.gif

jei būčiau parodžius - būčiau gavus barti už išdavimą.
QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 13:50)
kuri?
aš nekečiau nei vienos  g.gif
*

gal pasirodė, gal tik šian pamačiau wink.gif
Cukraus pudra
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 12:52)
va todėl ir pasakykit sąskaitą, kad kažkur kibimą įskaitėt 4u.gif man nieko nereikia, bet originalumo visai norėtusi rolleyes.gif
juk matyti ir taip, kad foto nieko originalaus, tik šablonas, pati pamiršot ką sakėt? ax.gif

jei būčiau parodžius - būčiau gavus barti už išdavimą.
*

"ko gero" reikšmės jum nepulsiu aiškint.
tiek to, jūs vistiek žinot, kad visada teisi lotuliukas.gif
Irce6
Ruste aciu tau labai,kad isemei mano atvirute mirksiukas.gif

Na merginos prie ko dabar kibsit?Yra dar ten visokiu "neoriginaliu" tongue.gif
Rustė
smile.gif+2009 05 08, 13:52-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 13:52)
*

parašyk asmeniškai, įdomu šiaip.
Sapokliaka
kuri?
aš nekečiau nei vienos  g.gif

``````````````````

pasitarus su moderatorėmis, prieita išvados, kad visos nuotraukos/atvirutės, kurios panaudota grafika iš interneto, nepanaudojant papildomai dar savo asmeninių nuotraukų yra pašalinama.

user posted image

http://www.linkmesh.com/angeles/ala_de_angel.php

[
*

man ta juoda su sparnu tai labiau nekrologui uzrasyti tinkama buvo, ne mamai sveikinti. Rimtai unsure.gif
Cukraus pudra
smile.gif+2009 05 08, 12:52-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 12:52)
*

aš šitą user posted image tik šian užmačiau doh.gif
deiido
manau, kad tokie nesusipratimai siame konkurse ivyko vien del to, jog nebuvo pritaikytos foto konkurso taisykles butent photoshopiniam konkursui...
visame pasaulyje photoshop konkursai turi visai kitokias taisykles...t.y. pateikiama originali foto ir rezultatas...ir niekas nesidrovi netgi zymiu paveikslu "padailint"...tuo labiau nesukama galva del autorystes....nes svarbiausia yra tavo igudziai dirbti sia programa ir rezultatas...
manau, kad dauguma photoshopininkiu savaip suprato ta konkursa, todel ir naudojo internetine medziaga....nes photoshopas - tai ne tik savo photo padailinimas....
sekmes liekantiems savu foto sveikinimams mamytems 4u.gif 4u.gif
QUOTE(deiido @ 2009 05 08, 13:57)
nes photoshopas - tai ne tik savo photo padailinimas....
*

sorry, padailintum tu be mano žinios/leidimo mano vaiko ar šiaip mano bet kokią fotą, kaži ar turėtum laiko taip filosofuot...

O sm taisyklės šiam konkursui (jos nurodytos 1 puslapy) tą reikalą pakankamai aiškiai apibrėžia. 8 punktas.

O dėl "pasiskolintų" vaikų foto tai išvis...berods net įstatymu yra uždrausta be tėvų sutikimo fotografuoti ir publikuoti jų nepilnamečių vaikų fotas. Vargu ar kam pasirodytų įtikinamas paaiškinimas, kad "va priklijuota gėlytė, čia photoshopas, čia visai ne nuotrauka ir man taip daryt galima". smile.gif
l'eau
čia ne tik fotošopo konkusas, o atvirukų. padailintų bet kokiomis dailinimo programomis mirksiukas.gif
Rituxx
Peržiūrėjau visus dalyvaujančius atvirukus ir kažkaip susimasčiau-pusę iš jų yra su paimtais iš kažkur fonais ar paveiksliukais g.gif tai taip gaunasi kad čia jau nebe nuotrauka iš kurios buvo pagražintas atvirukas g.gif nebesuprantu doh.gif kai klausiau ar galiu imti iš ineto kokį foną kad ir pvz kokį vaizdą su gėlėm tai man buvo paaiškinta kad tai jau nebe mano atvirukas bus, nes aš kažką panaudojau ne savo doh.gif o tai dabar išeina kad vis dėl to taip galima buvo daryti g.gif kažkaip man tik dabar dašuto tongue.gif
Rustė
QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 14:03)
Peržiūrėjau visus dalyvaujančius atvirukus ir kažkaip susimasčiau-pusę iš jų yra su paimtais iš kažkur fonais ar paveiksliukais  g.gif tai taip gaunasi kad čia jau nebe nuotrauka iš kurios buvo pagražintas atvirukas  g.gif nebesuprantu  doh.gif kai klausiau ar galiu imti iš ineto kokį foną kad ir pvz kokį vaizdą su gėlėm tai man buvo paaiškinta kad tai jau nebe mano atvirukas bus, nes aš kažką panaudojau ne savo  doh.gif o tai dabar išeina kad vis dėl to taip galima buvo daryti  g.gif kažkaip man tik dabar dašuto  tongue.gif
*

negalima imti visiškai gatavų nuotraukų/paveikslų.

daugumoje rėmelių ar šiaip kokių apdailinimų programų detalės/šablonai ir t.t jau yra, tad jas naudoti galima.

prašau pateikti pavyzdžius su konkrečiom nuotraukos ir nuoroda iš internete, kas iš kur pasisavinta, ir nuotrauka bus pašalinta jei tsi bus pakankams įrodymas.

net jei atviruteje yra panaudotos ne savo fotografuotos gelės, bet jos išdėliotos taip, kaip sugalvojo autorė, tai atitikmens intrenete nėra.

matau mūsu forumo taisyklės nepritaikytos programomis apdorotų nuotraukų konkursams.

kitam kartui jaučiu reikės surašyti punktais, kas galima, ir tik jais vadovautis, nes tiek nugrybavimų į lankas, tiek išvedžiojimų, kad čia nei taisyklės nei neikas negelbėja...
Stebukle
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 08, 13:55)
man ta juoda su sparnu tai labiau nekrologui uzrasyti tinkama buvo, ne mamai sveikinti. Rimtai unsure.gif
*

o man asociacijos su mirusia mama. Gal yra tradicija nunest mamai ant kapo geliu ir atvirute... kas zino... todel uz ja tikrai buciau balsavus.
QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 14:10)
matau mūsu forumo taisyklės nepritaikytos programomis apdorotų nuotraukų konkursams.
*

O man 8 punktas labai aiškus ir taikant šiam konkursui. Nereikia leistis į taisyklių nusiinterpretavimus ir nebus painiavos. Dėl autorystės ten aiškiau nei aišku.
Ne pirmas gi toks konkursas.

Pavargau. Einu namo biggrin.gif
Žanė
smile.gif+2009 05 08, 00:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 00:44)

klausyyyykites, nu tikrai čia vyras!!! mes juk sakėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

smile.gif+2009 05 08, 11:45-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 11:45)
Čia yra mano kūdikis ant Panemunės tilto
*

bash.gif bash.gif kad išėmeeeeeei mad.gif
biškį principais pažaidei ax.gif nevertėjo ax.gif rolleyes.gif

QUOTE(D*K @ 2009 05 08, 13:08)
O aš manyčiau taip. Daugumai atvirukų buvo naudojama nuotrauka, na kaip pagrindas. Tai tai nuotraukai turi būti taikoma taisyklė, kad negali būti pasisavinta. O konkurso aprašyme parašyta, kad atvirukas turi būti padailintas įvairiom tam skirtom programom. Tai valio. Programom. Atsidarom programą ir dailinam, imam vieną, dvi, trys savo darytas nuotraukas ir manipuliuojam. Piešiam. Jei randam nemokamų elementų pagražinimui, uždedam juos. Bet tai nereiškia, kad paimi jau pagaminta, kažkieno kurtą atviruką, ant jo užrašai savo žodžius ir viskas. Atvirukas jau mano. Taip negalima.
*

taaaaaaaaip visiškai aiškiai surašta drinks_cheers.gif
aš netgi pridurčiau, kad absoliučiai vien programoje nupiešti atvirukai, net nesant "pagrindinei" foto, taip pat gali dalyauti smile.gif
Rituxx
Ruste suprantu kaip yra sudėtinga jums kapstytį dabar viską doh.gif na iš tikrųjų nesupratau matyt aš šių taisyklių nes aš galvojau kad imu aš savo kokią foto ir tiesiog kažką su ja kombinuoju ir nebutina imti kažką svetimo iš ineto kad ir gėles tam kad tai būtų jau mano pačios ax.gif juk su gėlėm turime visos nuotraukų rolleyes.gif
manau kad visi papaiškinimai bus kai baigsis balsavimas ir kiekviena dalyvė paaiškins kaip ir ką darė 4u.gif
QUOTE(Žanė @ 2009 05 08, 14:18)
biškį principais pažaidei  ax.gif  nevertėjo  ax.gif  rolleyes.gif
*

kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad vertėjo ax.gif Nėra čia didelių principų, labiau iš principo būtų jei būčiau palikus ax.gif
reje
doh.gif Niekaip nesuprantu, kodėl vienos skaito taisykles ir jas sugeba suprast, o kitos - nesupranta ar nenori suprast... Arba tiesiog tikisi, kad "praslys"... Ruste, tau 4u.gif už tokį atsakingą darbą.
Žanė
QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 14:20)
Ruste suprantu kaip yra sudėtinga jums kapstytį dabar viską  doh.gif na iš tikrųjų nesupratau matyt aš šių taisyklių nes aš galvojau kad imu aš savo kokią foto ir tiesiog kažką su ja kombinuoju ir nebutina imti kažką svetimo iš ineto kad ir gėles tam kad tai būtų jau mano pačios  ax.gif juk su gėlėm turime visos nuotraukų  rolleyes.gif
manau kad visi papaiškinimai bus kai baigsis balsavimas ir kiekviena dalyvė paaiškins kaip ir ką darė  4u.gif
*

ech...
na pavyzdžiui ši:
user posted image
be abejo, kad šios gėlytės yra programiškos ir "iš interneto" ar kur kitur. tai be abejo, ši nuotrauka tinkama, nes vaikiukas tikrai manau yra autorės.

o štai ši gėlytė:
user posted image
jei jau ji yra ne autorės, o autorė tik rėmelį ir žodžius pridėjo, tai tikrai turi būti neleistina ir pašalinta... beje, aš tada labai supykčiau, nes balsavau už ją...
Papildyta:
smile.gif+2009 05 08, 14:21-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 14:21)
kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad vertėjo  ax.gif Nėra čia didelių principų, labiau iš principo būtų jei būčiau palikus  ax.gif
*

o kodėl vertėjo? klausiu, nes nesuprantu... aš dėjau irgi savo pačios fotkinta, tiesa, nefotošopinau tiek, nes nemoku. bet va, įdomu išgirt logiką, kodėl šalini? g.gif tipo kad kažkas apkaltins "konkurencija"? bet juk tai ne konkurencija, čia kiti taisykles pažeidžia...

QUOTE(reje @ 2009 05 08, 14:24)
doh.gif  Niekaip nesuprantu, kodėl vienos skaito taisykles ir jas sugeba suprast, o kitos - nesupranta ar nenori suprast... Arba tiesiog tikisi, kad "praslys"... Ruste, tau  4u.gif už tokį atsakingą darbą.
*

žinai, visiems juk ir kelių taisyklės galioja, tačiau kiti į tai nekreipia dėmesio...
Rituxx
QUOTE(Žanė @ 2009 05 08, 14:27)
ech...
na pavyzdžiui ši:
user posted image
be abejo, kad šios gėlytės yra programiškos ir "iš interneto" ar kur kitur. tai be abejo, ši nuotrauka tinkama, nes vaikiukas tikrai manau yra autorės.

o štai ši gėlytė:
user posted image
jei jau ji yra ne autorės, o autorė tik rėmelį ir žodžius pridėjo, tai tikrai turi būti neleistina ir pašalinta... beje, aš tada labai supykčiau, nes balsavau už ją...
*

taip išeina kad į pasirinktą iš ineto foną aš pvz. turėjau butinai įkelti ar tai savo vaikutį ar tai gyvunėlį ir tai skaitytusi jau kaip ir mano ax.gif na gaila kad taip susiklostė šis konkursas unsure.gif gal gi tokie dalykai nesikartos kituose konkursuose rolleyes.gif
VI-VA-VI
o mama mija angel_sadangel.gif kas cia darosi doh.gif
QUOTE(Žanė @ 2009 05 08, 14:30)
o kodėl vertėjo? klausiu, nes nesuprantu... aš dėjau irgi savo pačios fotkinta, tiesa, nefotošopinau tiek, nes nemoku. bet va, įdomu išgirt logiką, kodėl šalini?  g.gif  tipo kad kažkas apkaltins "konkurencija"? bet juk tai ne konkurencija, čia kiti taisykles pažeidžia...
žinai, visiems juk ir kelių taisyklės galioja, tačiau kiti į tai nekreipia dėmesio...
*

Žane, gi du kartus aiškinau wink.gif Supratai teisingai. Nenoriu, kad mano pasisakymai čia būtu vertinami kaip "konkurencinė kova", tipo suinteresuota. Užtenka nesąmonių čia ir be to. Kad ne konkurencija aš ir pati žinau. Todėl ir galėjau tai išimti be didelės graužaties. Ir kad nepavogtų biggrin.gif Ir taip kažkaip...ne oxota paliko. Na mano toks sprendimas su sava logika/nelogika ir tiek...
Žanė
QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 14:34)
taip išeina kad į pasirinktą iš ineto foną aš pvz. turėjau butinai įkelti ar tai savo vaikutį ar tai gyvunėlį ir tai skaitytusi jau kaip ir mano  ax.gif  na gaila kad taip susiklostė šis konkursas  unsure.gif gal gi tokie dalykai nesikartos kituose konkursuose  rolleyes.gif
*

ne, taip neišeina. galėjote viską nuo iki sukurti pati.
čia buvo kalba apie gėlytes. nebutinai įkelti, galima absoliučiai savai komponuoti biggrin.gif

aš nemanau, kad ten vaikutis įkeltas į visiškai gatavą foną. manau kad tą foną mama paišė iš galybės detalių... jei jau taip...
čia tik mano pasvarstymai.
Vicious Vici
QUOTE(kitten` @ 2009 05 08, 12:35)
Išėmiau ir aš savąją, kadangi naudojau foto iš ineto, bet nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia, tad ir toliau dalyvaut nebesinori.
Ačiū, jei kas balsavo...
user posted image

unsure.gif doh.gif maniau, kad cia tu su kūdikiu cool.gif doh.gif
reiškias turiu lyšną balsą doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 12:50)
kaip ir nutarem, kad nekeisim taisykliu dabar.

savanoriskas pasitraukimas buvo kitten`

sutarem, kad kitam konkurse bus jau kitos taisykles.

blink.gif o tai jei laimės blink.gif ne visi gi komentarus čia skaito, pilna bus balsuojančių nežinant kas ir kaip doh.gif
Žanė
smile.gif+2009 05 08, 14:37-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 14:37)
Žane, gi du kartus aiškinau wink.gif Supratai teisingai.  Nenoriu, kad mano pasisakymai čia būtu vertinami kaip "konkurencinė kova", tipo suinteresuota. Užtenka nesąmonių čia ir be to. Kad ne konkurencija aš ir pati žinau. Todėl ir galėjau tai išimti be didelės graužaties. Ir kad nepavogtų biggrin.gif Ir taip kažkaip...ne oxota paliko. Na mano toks sprendimas su sava logika/nelogika ir tiek...
*

bet rodos niekas neužsiminė nieko? ar vyko tokia diskusija ar bandymas apkaltinti? biggrin.gif

Vicious Vici

user posted image

uffffff... pagaliau teisybė thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
o dėl šios tai buvau tikra, kad forumietės vaikas unsure.gif juk taip lengva paimti savo dukrą ir šitaip nufotkinti rolleyes.gif nu bet ir žmonės unsure.gif doh.gif tai kokia prasmė laimėti su svetimu vaiku??? unsure.gif doh.gif
deiido
smile.gif+2009 05 08, 15:02-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 15:02)
sorry, padailintum tu be mano žinios/leidimo mano vaiko ar šiaip mano bet kokią fotą,
*

ne apie tai kalbama doh.gif .... nereikia i tokius krastutinumus...pati photoshopinu klientams nuotraukas, bet ne vienos pagrazintos foto net kompe neissisaugau po atidavimo klientui, jei jis nenori viesinti...
QUOTE(Žanė @ 2009 05 08, 14:42)
bet rodos niekas neužsiminė nieko? ar vyko tokia diskusija ar bandymas apkaltinti? biggrin.gif
*

Nevyko. Čia mano sprendimas. Gi pati žinai wink.gif Ir kodėl jūs imat labiau į galvą nei aš pati biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 13:48)
uffffff... pagaliau teisybė thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
o dėl šios tai buvau tikra, kad forumietės vaikas unsure.gif juk taip lengva paimti savo dukrą ir šitaip nufotkinti rolleyes.gif nu bet ir žmonės unsure.gif  doh.gif tai kokia prasmė laimėti su svetimu vaiku??? unsure.gif  doh.gif
*

ne taip ir lengva, itin jei dukros neturi lotuliukas.gif
Žanė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 14:48)
uffffff... pagaliau teisybė thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
o dėl šios tai buvau tikra, kad forumietės vaikas unsure.gif juk taip lengva paimti savo dukrą ir šitaip nufotkinti rolleyes.gif nu bet ir žmonės unsure.gif  doh.gif tai kokia prasmė laimėti su svetimu vaiku??? unsure.gif  doh.gif
*

nu aš šventai tikėjau kad čia forumietės vaikas unsure.gif

pagaliau, net jei neturi vaikučio, taigi galima padaryti atviruką labai paprastai ir skoningai, pvz paimi gražų vienspalvį foną ir ant rašai visokių atspalvių ir dydžių gražiu fontu gražius žodžius... unsure.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 05 08, 14:52-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 08, 14:52)
Nevyko. Čia mano sprendimas. Gi pati žinai wink.gif Ir kodėl jūs imat labiau į galvą nei aš pati  biggrin.gif
*

ne, į galvą aš neimu, kaip gali čia susirodyt smile.gif tik va, aišku gaila, kad toks išskirtinis atvirukas nebepuoš konkurso biggrin.gif
Vicious Vici
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 14:53)
ne taip ir lengva, itin jei dukros neturi  lotuliukas.gif

tai sūnų reik fotkint cool.gif o jei nėra ir tokio, tai praleisti šį konkursą iš vis rolleyes.gif nu negi taip sunku? ką, geriau svetimi vaikai? unsure.gif doh.gif

laisvą balsą atidaviau:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17377

tikiuosi, kad nebus daugiau kriminalų unsure.gif doh.gif
grange
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 13:48)

*

gal čia tas vienas iš atvejų,kad nesuprato, jog foto negali būt absoliučiai visa paimta iš interneto, uždėjo rėmelius, parašė,va ir kūryba.

Man tai nuo pat pradžių šis konkursas kėlė įtarimų, ta prasme, kad labai sunku atsekti kas ir kaip. Būtų salyga, kad imi tik savo foto darytą, kaip pagrindą, ir ją koreguoji, padailini, pridedi detales iš kitų, savo darytų foto, pridedi žodžius, kurie gali būti pasiskolinti iš interneto..
uždėti programinius rėmėlius leidžiama,tai gal būtų aiškiau g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.