atvirute su reklama
QUOTE(Vilika @ 2009 05 08, 12:31) Va šitoj foto irgi nematau nieko orginalaus....tik užrašą...o to leliuko foto jau seniai klajoja internete... bet negaliu nesutikti, kad darbo prie to atviruko buvo tikrai nemažai pridėta o galit parodyt leliuko foto kitose interneto puslapiuose? QUOTE(Irce6 @ 2009 05 08, 12:33) Stai sis,panasus,nes atvirutes sablonas toks pat ![]() Nesuprantu as tu konkursu,itariu pirmas ir paskutinis bus mano cia l'eau, sakyk savo sąskaitą, pervesim pinigų akiniams
tai kas toje atvirutėje originalaus, savo? ar ramunių nuotrauka jūsų daryta? ar vaiko?
O viena fota nuo šiandien nėra pakeista į kitą? Konkurso eigoje tai galima?
Kuo toliau tuo gražiau
o labas merginos,
einu skaityt, šitiek prirašyta
lakūdra, jūs pirma nes matau jog pasakyme 'toks pats rėmelis' perskatėt 'toks pats atvirukas', kaip ir autorė
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 13:37) Jei atvirai fotkinta ne mano,bet darbo tikrai daug ideta,bet ne apie tai tema,tokiu fonu is ineto cia daug maciau,jei ne taip supratau konkursa tai ir prasau isimti mano atvirute,kam cia ka irodineti,bus jums ramiau QUOTE(Vilika @ 2009 05 08, 13:31) Va šitoj foto irgi nematau nieko orginalaus....tik užrašą...o to leliuko foto jau seniai klajoja internete... bet negaliu nesutikti, kad darbo prie to atviruko buvo tikrai nemažai pridėta jo, vaikutis internetinis. Bet kaip pasijaustum, jei atidarai konkursa koki, ir atvirutej,kuri ne pagal tavo skoni yra idetas tavo vaikas?
jei foto ne jūsų, o tik šablonas, kuriame nieko savo nėra, jums tikrai bus ramiau
apie tai ir kalbu - juk čia darbas jau kaip padarytas. ne jums asmeniškai, bet tarkim nuperkat pyragą ir ant jo uždedat braškę. ar sakot 'įdėjau labai daug darbo, kol iškepiau'? čia šiaip pamąstymui. kad taisyklių aštunto punkto nemažai neskaitė ir jis nebuvo taikomas ir taip aišku, tai nebėra ko ir detektyvus žaist QUOTE(Stebukle @ 2009 05 08, 13:41) jo, vaikutis internetinis. Bet kaip pasijaustum, jei atidarai konkursa koki, ir atvirutej,kuri ne pagal tavo skoni yra idetas tavo vaikas? Uz tai as ir nededu savo vaiku nuotrauku betkur Papildyta: QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 13:43) As tai rami QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 12:39) lakūdra, jūs pirma nes matau jog pasakyme 'toks pats rėmelis' perskatėt 'toks pats atvirukas', kaip ir autorė todėl ir prašiau parodyt atvirutę, nes tu vis prie rėmelio kibai. jergau, gi ir šitam konkurse su tokiu pačiu rėmeliu galėjo būt 10 foto. tau reikia, kad rėmelis būtų pačios fotkintas- orginalus? QUOTE(Irce6 @ 2009 05 08, 12:40) Jei atvirai fotkinta ne mano,bet darbo tikrai daug ideta,bet ne apie tai tema,tokiu fonu is ineto cia daug maciau,jei ne taip supratau konkursa tai ir prasau isimti mano atvirute,kam cia ka irodineti,bus jums ramiau išims vien todėl, kad pasakėt, jog ji jūsų QUOTE(Stebukle @ 2009 05 08, 13:41) jo, vaikutis internetinis. Bet kaip pasijaustum, jei atidarai konkursa koki, ir atvirutej,kuri ne pagal tavo skoni yra idetas tavo vaikas? maziau reik deliot vaiku foto viesuose albumuose, avataruose ir t.t., paskui stebisi kaip vaiko foto panaudojo kas kitas gal ir nesmagu, bet nereik tiketis, kad taip nebus... QUOTE(Irce6 @ 2009 05 08, 13:45)
Lakudra tai as ir noriu,kad isimtu
QUOTE(hi kuri? aš nekečiau nei vienos `````````````````` pasitarus su moderatorėmis, prieita išvados, kad visos nuotraukos/atvirutės, kurios panaudota grafika iš interneto, nepanaudojant papildomai dar savo asmeninių nuotraukų yra pašalinama. ![]() http://emeraldmarket.typepad.com/emerald_m...life/index.html ![]() http://www.linkmesh.com/angeles/ala_de_angel.php ![]() http://www.happydoctor.ru/info/228 QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 13:46) todėl ir prašiau parodyt atvirutę, nes tu vis prie rėmelio kibai. jergau, gi ir šitam konkurse su tokiu pačiu rėmeliu galėjo būt 10 foto. tau reikia, kad rėmelis būtų pačios fotkintas- orginalus? išims vien todėl, kad pasakėt, jog ji jūsų va todėl ir pasakykit sąskaitą, kad kažkur kibimą įskaitėt juk matyti ir taip, kad foto nieko originalaus, tik šablonas, pati pamiršot ką sakėt? jei būčiau parodžius - būčiau gavus barti už išdavimą. QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 12:52) va todėl ir pasakykit sąskaitą, kad kažkur kibimą įskaitėt juk matyti ir taip, kad foto nieko originalaus, tik šablonas, pati pamiršot ką sakėt? jei būčiau parodžius - būčiau gavus barti už išdavimą. "ko gero" reikšmės jum nepulsiu aiškint. tiek to, jūs vistiek žinot, kad visada teisi
Ruste aciu tau labai,kad isemei mano atvirute
Na merginos prie ko dabar kibsit?Yra dar ten visokiu "neoriginaliu" QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 13:50) kuri? aš nekečiau nei vienos `````````````````` pasitarus su moderatorėmis, prieita išvados, kad visos nuotraukos/atvirutės, kurios panaudota grafika iš interneto, nepanaudojant papildomai dar savo asmeninių nuotraukų yra pašalinama. ![]() http://www.linkmesh.com/angeles/ala_de_angel.php [ man ta juoda su sparnu tai labiau nekrologui uzrasyti tinkama buvo, ne mamai sveikinti. Rimtai
manau, kad tokie nesusipratimai siame konkurse ivyko vien del to, jog nebuvo pritaikytos foto konkurso taisykles butent photoshopiniam konkursui...
visame pasaulyje photoshop konkursai turi visai kitokias taisykles...t.y. pateikiama originali foto ir rezultatas...ir niekas nesidrovi netgi zymiu paveikslu "padailint"...tuo labiau nesukama galva del autorystes....nes svarbiausia yra tavo igudziai dirbti sia programa ir rezultatas... manau, kad dauguma photoshopininkiu savaip suprato ta konkursa, todel ir naudojo internetine medziaga....nes photoshopas - tai ne tik savo photo padailinimas.... sekmes liekantiems savu foto sveikinimams mamytems QUOTE(deiido @ 2009 05 08, 13:57) sorry, padailintum tu be mano žinios/leidimo mano vaiko ar šiaip mano bet kokią fotą, kaži ar turėtum laiko taip filosofuot... O sm taisyklės šiam konkursui (jos nurodytos 1 puslapy) tą reikalą pakankamai aiškiai apibrėžia. 8 punktas. O dėl "pasiskolintų" vaikų foto tai išvis...berods net įstatymu yra uždrausta be tėvų sutikimo fotografuoti ir publikuoti jų nepilnamečių vaikų fotas. Vargu ar kam pasirodytų įtikinamas paaiškinimas, kad "va priklijuota gėlytė, čia photoshopas, čia visai ne nuotrauka ir man taip daryt galima".
čia ne tik fotošopo konkusas, o atvirukų. padailintų bet kokiomis dailinimo programomis
Peržiūrėjau visus dalyvaujančius atvirukus ir kažkaip susimasčiau-pusę iš jų yra su paimtais iš kažkur fonais ar paveiksliukais
QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 14:03) Peržiūrėjau visus dalyvaujančius atvirukus ir kažkaip susimasčiau-pusę iš jų yra su paimtais iš kažkur fonais ar paveiksliukais negalima imti visiškai gatavų nuotraukų/paveikslų. daugumoje rėmelių ar šiaip kokių apdailinimų programų detalės/šablonai ir t.t jau yra, tad jas naudoti galima. prašau pateikti pavyzdžius su konkrečiom nuotraukos ir nuoroda iš internete, kas iš kur pasisavinta, ir nuotrauka bus pašalinta jei tsi bus pakankams įrodymas. net jei atviruteje yra panaudotos ne savo fotografuotos gelės, bet jos išdėliotos taip, kaip sugalvojo autorė, tai atitikmens intrenete nėra. matau mūsu forumo taisyklės nepritaikytos programomis apdorotų nuotraukų konkursams. kitam kartui jaučiu reikės surašyti punktais, kas galima, ir tik jais vadovautis, nes tiek nugrybavimų į lankas, tiek išvedžiojimų, kad čia nei taisyklės nei neikas negelbėja... QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 14:10) O man 8 punktas labai aiškus ir taikant šiam konkursui. Nereikia leistis į taisyklių nusiinterpretavimus ir nebus painiavos. Dėl autorystės ten aiškiau nei aišku. Ne pirmas gi toks konkursas. Pavargau. Einu namo QUOTE(hi klausyyyykites, nu tikrai čia vyras!!! mes juk sakėm QUOTE(hi biškį principais pažaidei QUOTE(D*K @ 2009 05 08, 13:08) O aš manyčiau taip. Daugumai atvirukų buvo naudojama nuotrauka, na kaip pagrindas. Tai tai nuotraukai turi būti taikoma taisyklė, kad negali būti pasisavinta. O konkurso aprašyme parašyta, kad atvirukas turi būti padailintas įvairiom tam skirtom programom. Tai valio. Programom. Atsidarom programą ir dailinam, imam vieną, dvi, trys savo darytas nuotraukas ir manipuliuojam. Piešiam. Jei randam nemokamų elementų pagražinimui, uždedam juos. Bet tai nereiškia, kad paimi jau pagaminta, kažkieno kurtą atviruką, ant jo užrašai savo žodžius ir viskas. Atvirukas jau mano. Taip negalima. taaaaaaaaip visiškai aiškiai surašta aš netgi pridurčiau, kad absoliučiai vien programoje nupiešti atvirukai, net nesant "pagrindinei" foto, taip pat gali dalyauti
Ruste suprantu kaip yra sudėtinga jums kapstytį dabar viską
manau kad visi papaiškinimai bus kai baigsis balsavimas ir kiekviena dalyvė paaiškins kaip ir ką darė QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 14:20) Ruste suprantu kaip yra sudėtinga jums kapstytį dabar viską manau kad visi papaiškinimai bus kai baigsis balsavimas ir kiekviena dalyvė paaiškins kaip ir ką darė ech... na pavyzdžiui ši: ![]() be abejo, kad šios gėlytės yra programiškos ir "iš interneto" ar kur kitur. tai be abejo, ši nuotrauka tinkama, nes vaikiukas tikrai manau yra autorės. o štai ši gėlytė: ![]() jei jau ji yra ne autorės, o autorė tik rėmelį ir žodžius pridėjo, tai tikrai turi būti neleistina ir pašalinta... beje, aš tada labai supykčiau, nes balsavau už ją... Papildyta: QUOTE(hi kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad vertėjo o kodėl vertėjo? klausiu, nes nesuprantu... aš dėjau irgi savo pačios fotkinta, tiesa, nefotošopinau tiek, nes nemoku. bet va, įdomu išgirt logiką, kodėl šalini? QUOTE(reje @ 2009 05 08, 14:24) žinai, visiems juk ir kelių taisyklės galioja, tačiau kiti į tai nekreipia dėmesio... QUOTE(Žanė @ 2009 05 08, 14:27) ech... na pavyzdžiui ši: ![]() be abejo, kad šios gėlytės yra programiškos ir "iš interneto" ar kur kitur. tai be abejo, ši nuotrauka tinkama, nes vaikiukas tikrai manau yra autorės. o štai ši gėlytė: ![]() jei jau ji yra ne autorės, o autorė tik rėmelį ir žodžius pridėjo, tai tikrai turi būti neleistina ir pašalinta... beje, aš tada labai supykčiau, nes balsavau už ją... taip išeina kad į pasirinktą iš ineto foną aš pvz. turėjau butinai įkelti ar tai savo vaikutį ar tai gyvunėlį ir tai skaitytusi jau kaip ir mano
o mama mija
QUOTE(Žanė @ 2009 05 08, 14:30) o kodėl vertėjo? klausiu, nes nesuprantu... aš dėjau irgi savo pačios fotkinta, tiesa, nefotošopinau tiek, nes nemoku. bet va, įdomu išgirt logiką, kodėl šalini? žinai, visiems juk ir kelių taisyklės galioja, tačiau kiti į tai nekreipia dėmesio... Žane, gi du kartus aiškinau QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 14:34) taip išeina kad į pasirinktą iš ineto foną aš pvz. turėjau butinai įkelti ar tai savo vaikutį ar tai gyvunėlį ir tai skaitytusi jau kaip ir mano ne, taip neišeina. galėjote viską nuo iki sukurti pati. čia buvo kalba apie gėlytes. nebutinai įkelti, galima absoliučiai savai komponuoti aš nemanau, kad ten vaikutis įkeltas į visiškai gatavą foną. manau kad tą foną mama paišė iš galybės detalių... jei jau taip... čia tik mano pasvarstymai. QUOTE(kitten` @ 2009 05 08, 12:35) Išėmiau ir aš savąją, kadangi naudojau foto iš ineto, bet nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia, tad ir toliau dalyvaut nebesinori. Ačiū, jei kas balsavo... ![]() reiškias turiu lyšną balsą Papildyta: QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 12:50) kaip ir nutarem, kad nekeisim taisykliu dabar. savanoriskas pasitraukimas buvo kitten` sutarem, kad kitam konkurse bus jau kitos taisykles. QUOTE(hi Žane, gi du kartus aiškinau bet rodos niekas neužsiminė nieko? ar vyko tokia diskusija ar bandymas apkaltinti? QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 13:50) pasitarus su moderatorėmis, prieita išvados, kad visos nuotraukos/atvirutės, kurios panaudota grafika iš interneto, nepanaudojant papildomai dar savo asmeninių nuotraukų yra pašalinama. ![]() uffffff... pagaliau teisybė o dėl šios tai buvau tikra, kad forumietės vaikas QUOTE(hi ne apie tai kalbama QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 14:48) uffffff... pagaliau teisybė o dėl šios tai buvau tikra, kad forumietės vaikas nu aš šventai tikėjau kad čia forumietės vaikas pagaliau, net jei neturi vaikučio, taigi galima padaryti atviruką labai paprastai ir skoningai, pvz paimi gražų vienspalvį foną ir ant rašai visokių atspalvių ir dydžių gražiu fontu gražius žodžius... Papildyta: QUOTE(hi ne, į galvą aš neimu, kaip gali čia susirodyt QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 14:53) ne taip ir lengva, itin jei dukros neturi tai sūnų reik fotkint laisvą balsą atidaviau: http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17377 tikiuosi, kad nebus daugiau kriminalų QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 13:48) o dėl šios tai buvau tikra, kad forumietės vaikas gal čia tas vienas iš atvejų,kad nesuprato, jog foto negali būt absoliučiai visa paimta iš interneto, uždėjo rėmelius, parašė,va ir kūryba. Man tai nuo pat pradžių šis konkursas kėlė įtarimų, ta prasme, kad labai sunku atsekti kas ir kaip. Būtų salyga, kad imi tik savo foto darytą, kaip pagrindą, ir ją koreguoji, padailini, pridedi detales iš kitų, savo darytų foto, pridedi žodžius, kurie gali būti pasiskolinti iš interneto.. uždėti programinius rėmėlius leidžiama,tai gal būtų aiškiau |