Kaip norėtųsi pasakyti tiek daug, bet širdis neišsirenka tinkamų žodžių. Kaip norėtųsi būti šalia ir tiesiog apkabint, Bet atstumas skausmingai viską užgožia. Lieka mintys ir žodžiai, neištarti žodžiai, kurių niekas ,išskyrus TAVE, nesupras... Viskas telpa TAVY, Tavo žodyje, MAMA
 Skelbiame naują, Motinos dienos progai skirtų atvirukų konkursą!
Visi skubame sveikinti savo mamyčių, dovanojame gėles, sakome gražius žodžius, rašome mielus palinkėjimus atvirutėse.
Konkurse norėtume matyti pačias įvairiausias Motinos dienai sukurtas atvirutes, kurios turi būti apdorotos, padailintos, išgražintos bet kokiomis Jums patinkančiomis nuotraukų koregavimo/dailinimo programomis!

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia
Nuotraukų laukiame 2009 04 29 2009 05 05 Už gražiausias nuotraukas balsuosime 2009 05 06 2009 05 10 paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !
Gražiausios atvirutės mamai bus įvertintos šauniais prizais!

Cukraus pudra
2009 05 08, 09:26
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 09:18) man šita irgi nepanaši į kaž-kurios SM-mamos kurtą  na nebent žmogus dirba būtent šioje srityje, kur gaminami atvirukai ir būtent jos autorinių darbų galime nusipirkti kioskuose, paštuose, o čia vienas iš jų  nu nes čia tikrų tikriausias atvirukas, net su kodu  ar būtina buvo tas kodas?  o tikri atvirukai būna be kodų? nes man šitas atvirukas gražus. išbaigtas. toks atvirukiškas QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 09:19) aš už ją balsavau  net nežinau už ką dabar balsuoti  jaučiu balsuosiu už paprastesnes kur akivaizdžiai matosi kad nebus inetinės  betgi mama darbo įdėjo nemanau, kad yra pas mus leidykla "laimingi vaikai" ar yra?
Vicious Vici
2009 05 08, 09:32
Cukraus pudra
2009 05 08, 09:33
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 09:32) velnias žino... kodą galima pakeisti, leidyklą taip pat  faktas tas, kad tikras atvirukas bent jau buvo pasidėtas prieš nosį ir viskas kopijuota kaip nuo tikro  nugi atviruką darė, tai logiška, kad pagal atviruko pvz
Vicious Vici
2009 05 08, 09:48
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 10:33) nugi atviruką darė, tai logiška, kad pagal atviruko pvz bet tai ne visos taip darė p.s. aš nieko nenoriu tuo blogo pasakyti, teisti ar pan., jokiu būdu, tiesiog kaip minėjau kitoje temoje: jei laimi, tai ne tik lai džiaugiasi pergale, bet lai įrodo kaip dirbo, nupasakoja  aišku, galėjo sukurti atviruką ir visas detales išmesti į Recycle bin, bet... nu vistiek atsimins mažadaug kaip ieškojau, iš kokių maždaug puslapių... konkursas juk naujas, šviežias ir bus po bėdos
Pakartosiu prašymą išimti mano atviruką, kad nepasimestų senoj temoj. Jei reikės, galėsiu pateikt įrodymus, kad mano (t.y. kad traukiuos ne todėl, kad su ne savu darbu)
Vicious Vici
2009 05 08, 09:56
 +2009 05 08, 10:53--> QUOTE(hi  @ 2009 05 08, 10:53) Pakartosiu prašymą išimti mano atviruką, kad nepasimestų senoj temoj. Jei reikės, galėsiu pateikt įrodymus, kad mano (t.y. kad traukiuos ne todėl, kad su ne savu darbu) o tai ko čia taip  jei teigi, kad padai tau nesvyla, tai kodėl traukiesi  juk kai prireiks įrodymų ir dalis bus pašalinta, sąžiningiems žmonėms atviresnis kelias laimėti
Lakūdra, šita  nėra originali ir autorė aiški, nes md konkurse dalyvavo tokiu pačiu rėmeliu. nevogta, bet irgi negražu
 +2009 05 08, 10:53--> QUOTE(hi  @ 2009 05 08, 10:53) Pakartosiu prašymą išimti mano atviruką, kad nepasimestų senoj temoj. Jei reikės, galėsiu pateikt įrodymus, kad mano (t.y. kad traukiuos ne todėl, kad su ne savu darbu) mergaites...na ka jūs pasipyle prašymai šalinti foto, nes paskaitė čia suprato, kad kalba eina apie konkrečiai jų foto... ir sugalvojo, kad foto netinkama...
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 08, 10:56) o tai ko čia taip  jei teigi, kad padai tau nesvyla, tai kodėl traukiesi  juk kai prireiks įrodymų ir dalis bus pašalinta, sąžiningiems žmonėms atviresnis kelias laimėti  Kodėl paaiškinau jau praeitoj temoj, kad nepavogtų  Na ne ten pataikiau galų gale ir kad mano postai nebūtų laikomi "dėl konkuravimo", nes manau bus tokių kam taip po visko susirodys, o man to visai nereikia. Dėl įrodymų aš visai rimtai - galiu ir viešai.  Na nesusipratimas man toliau pačiai atrodo dalyvaut ir tiek.
kitten`
2009 05 08, 10:13
Kiek ivykiu per viena diena  Vakar dar juokiausi, siandien jau nebejuokinga. Kaip suprantu, puse dalyviu tuoj nebeliks
Neimkit taip į galvą, menka čia drama, kad labai nervintis
Stebukle
2009 05 08, 10:25
 +2009 05 08, 11:08--> QUOTE(hi  @ 2009 05 08, 11:08) Kodėl paaiškinau jau praeitoj temoj, kad nepavogtų  Na ne ten pataikiau galų gale ir kad mano postai nebūtų laikomi "dėl konkuravimo", nes manau bus tokių kam taip po visko susirodys, o man to visai nereikia. Dėl įrodymų aš visai rimtai - galiu ir viešai.  Na nesusipratimas man toliau pačiai atrodo dalyvaut ir tiek. gal palik savo atvirutę, ką  mažu man ji labai patiks ir aš ją nusipirksiu
Ne, nu moteros, bet jus ir bambekles
viena jau turbut sazine uzgrauze (arba baime, kad prie gedos stulpo prikals) del foto pasisavinimo ir neliko jau atvirutes vienos  ar cia is baimes, kad nepavogtu iseme
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 08, 11:25) gal palik savo atvirutę, ką  mažu man ji labai patiks ir aš ją nusipirksiu  galėsi pirkt tiesiogiai  Man rods jau išimta, dėkui. Taigi su užsakymais galiu prasisukt jau dabar nelaukdama konkurso galo Tai štai Čia yra mano kūdikis ant Panemunės tilto http://farm4.static.flickr.com/3634/351261...30169b2.jpg?v=0Čia fotkinti saulės atšvaitai Nemuno vandeny, paskui atsikirpta reikalinga nuotraukos dalis http://farm4.static.flickr.com/3391/351261...d84af77.jpg?v=0O čia žydinti vyšnaitės šakelė jau kitapus Nemuno http://farm4.static.flickr.com/3242/351261...a7e7a4c.jpg?v=0Imti skirtingi reikalingi nuotraukų dydžiai, karpyta, perdenginėta, atidenginėta trinant tai kas man atrodė reikalinga, žaista su spalvomis, užmesta šiek tiek "grūdo", stumdyti kontrastai ir pan. Ir rezultate štai http://farm4.static.flickr.com/3351/351261...20bc883.jpg?v=0Kam patiko, galit pirkt jau dabar.  Juokauju. Dėkui, tiems kurie balsavo, dabar turit laisvą balsiuką, kurį galit vėl panaudoti. Rds, aha
 +2009 05 08, 11:45--> QUOTE(hi  @ 2009 05 08, 11:45) galėsi pirkt tiesiogiai  Man rods jau išimta, dėkui. Taigi su užsakymais galiu prasisukt jau dabar nelaukdama konkurso galo Tai štai žaismingas atvirukas. gaila, kad išėmei.
hi  gaila aišku tokios gražios nuotraukos  bet jau ir darbelio prie jos įdėta sakyčiau, pati kadangi šiek tiek praktikuojuosi dirbti su photoshopu bet kažin ar bent jau panašiai gautusi
Cukraus pudra
2009 05 08, 10:54
 +2009 05 08, 10:45--> QUOTE(hi  @ 2009 05 08, 10:45) galėsi pirkt tiesiogiai  Man rods jau išimta, dėkui. Taigi su užsakymais galiu prasisukt jau dabar nelaukdama konkurso galo pamačius ką išėmėi pirma mintis "pinda tu" tokį gėrį išėmei
Vicious Vici
2009 05 08, 11:03
 +2009 05 08, 11:45--> QUOTE(hi  @ 2009 05 08, 11:45) Tai štai
 nu kodėl išėmei tokią nuotrauką???????? neįsivaizduoji kaip dabar primušti tave noriu
Nieko sau
2009 05 08, 11:08
Hi:), man ši nuotrauka labai patiko ir aš už ją balsavau.....O dabar
Stebukle
2009 05 08, 11:28
hi  padarei tu cia... nors tokia tikrai vogciau
vietoj 64 jau 62. pašalino hi:) ir kažkas matyt buvo prisidirbęs  a, tiksliai, angelas
kitten`
2009 05 08, 11:35
Išėmiau ir aš savąją, kadangi naudojau foto iš ineto, bet nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia, tad ir toliau dalyvaut nebesinori. Ačiū, jei kas balsavo...
hm, tai vogtas angelas vis dar yra?
gerai, kad dar nebalsavau. Palauksiu. Gal išaiškės, kad dar koks atvirukas pasisavintas..
Na va  liko tik viena nuotrauka iš mano balsuotų  vėl reik eiti balsuoti  gerai kad konkurso pradžioj pasiklausiau ar galima iš ineto dėti kažkokius atvirukus ir pakoregavus, kažką savo įdėjus dalyvauti tai buvo aiškiai pasakyta kad tai jau bus ne mano darytas atvirukas tad visoms manau buvo aišku kas ir kaip tai kam tada vis tiek darė įtariu kad tuoj liks tik pusė atvirukų  arba aplamai konkursas bus anuliuotas
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 12:39) hm, tai vogtas angelas vis dar yra?  kaip ir nutarem, kad nekeisim taisykliu dabar. savanoriskas pasitraukimas buvo kitten` sutarem, kad kitam konkurse bus jau kitos taisykles.
kitten`
2009 05 08, 11:53
Va ka reiskia atidziai taisykliu neskaityt. Nemanau, kad ir kitos mamos tycia pridejo internetiniu paveiksliuku  Kam butina ten saukt "voge" "ant gedos stulpo", voge tas, mano manymu, kas tikslingai tai dare. Atrodo stengies, darai, o paskui viskas aukstyn kojom, nesazininga dalyve lieki
QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 12:49) Na va  liko tik viena nuotrauka iš mano balsuotų  vėl reik eiti balsuoti  gerai kad konkurso pradžioj pasiklausiau ar galima iš ineto dėti kažkokius atvirukus ir pakoregavus, kažką savo įdėjus dalyvauti tai buvo aiškiai pasakyta kad tai jau bus ne mano darytas atvirukas tad visoms manau buvo aišku kas ir kaip tai kam tada vis tiek darė įtariu kad tuoj liks tik pusė atvirukų  arba aplamai konkursas bus anuliuotas  anuliuotas nebus, nes paaiskejus daugiau aplinkybiu, neporiejom isvados. moderatores ne visos pasisake dar tuo klausimu. as viena nespresiu tokiu dalyku.
QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 12:50) kaip ir nutarem, kad nekeisim taisykliu dabar. pala, o tai dabar taisyklės tai leido? Eikit jūs sau...visiškos pievos ir kvailio vietoj lieka tos, kurios taip nesielgė 8. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip*. Jei siunčiate konkursui profesionalo darytą nuotrauką, įsitikinkite, ar nepažeidžiate sutarties su autoriumi sąlygų, ar turite teisę ją publikuoti.Kam jas keist, jei esamos neskaitomos...
 +2009 05 08, 12:55--> QUOTE(hi  @ 2009 05 08, 12:55) pala, o tai dabar taisyklės tai leido? Eikit jūs sau...visiškos pievos  tai gi klausiau ką darom, niekas nieko nerašo...tik eina diskusija kas kur ką padarė. niekas nesako, tai laukiu moderų verdikto, bet esu linkusi šitam konkurse palikti kaip yra, tos, kurios pašalino foto, čia buvo jų sprendimas, ne mano. kitos, kurios kaip ir skolinosi, rašo man, kad fotošopas tas ir yra, kad nesvarbu iš ko padarai, bet padarai kažką savo. tokiu atveju mes skirtingai suprantame fotošopo esmę...
QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 12:50) kaip ir nutar em, kad nekeisim taisykliu dabar. savanoriskas pasitraukimas buvo kitten` sutar em, kad kitam konkurse bus jau kitos taisykles. tai kad su vogtom nuotraukom dalyvauti niekada nebuvo galima ar specialiai šiam konkursui buvo pakeistos taisyklės? kaipo čia taip nutarėt ir sutarėt taisykles keisti? moderatorės? 8. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip*. Jei siunčiate konkursui profesionalo darytą nuotrauką, įsitikinkite, ar nepažeidžiate sutarties su autoriumi sąlygų, ar turite teisę ją publikuoti.
Tai aš ir sakau...einu vogsiu Statlevičiaus suknę, prisiūsiu Žilėnienės etiketę ir kur nors pristatysiu kaip savo kūrinį. Nes siuvau ir sugalvojau pati, ča mano sumanymas ir darbas !!! Nemanau, kad anie du galėtų turėt kažkokių pretenzijų...
kodėl turėtų, juk čia jūsų kūryba
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 13:05) tai kad su vogtom nuotraukom dalyvauti niekada nebuvo galima ar specialiai šiam konkursui buvo pakeistos taisyklės? kaipo čia taip nutarėt ir sutarėt taisykles keisti? moderatorės? 8. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip*. Jei siunčiate konkursui profesionalo darytą nuotrauką, įsitikinkite, ar nepažeidžiate sutarties su autoriumi sąlygų, ar turite teisę ją publikuoti.
taip sita zinau. dabar einu rasiu kas is kur, ir gaunasi, kad trys foto, netinkamos, ar kas dar ko pamatete?
O aš manyčiau taip. Daugumai atvirukų buvo naudojama nuotrauka, na kaip pagrindas. Tai tai nuotraukai turi būti taikoma taisyklė, kad negali būti pasisavinta. O konkurso aprašyme parašyta, kad atvirukas turi būti padailintas įvairiom tam skirtom programom. Tai valio. Programom. Atsidarom programą ir dailinam, imam vieną, dvi, trys savo darytas nuotraukas ir manipuliuojam. Piešiam. Jei randam nemokamų elementų pagražinimui, uždedam juos. Bet tai nereiškia, kad paimi jau pagaminta, kažkieno kurtą atviruką, ant jo užrašai savo žodžius ir viskas. Atvirukas jau mano. Taip negalima.
dar viena dingo  as uz ja balsavau... tokia grazi O angelas... na, kaip supratau buvo pasakyta,kad ant svetimo darbo savas uzrasas nebus traktuojamas kaip nuosavas darbas...
aš asmeniškai netikiu, kad čia savi darbai :   antroji - fotošopinis rėmelis, nelabai matau kas joje gali būti savo. ramunės? norėčiau pamatyti originalią foto. pirmosios irgi. bet šiaip tikrai nenustebsiu jei originalių nėra. čia tik mano pastebėjimai
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 10:59) Lakūdra, šita  nėra originali ir autorė aiški, nes md konkurse dalyvavo tokiu pačiu rėmeliu. nevogta, bet irgi negražu  Jei jau kalbos apie tai,tai cia mano pacios daryta atvirute,o MD dalyvavau su panasia i sia,tik tema buvo velykine,galit patikrinti.As pati gaminu tokias atvirutes,butent kaip tikras,nes man patinka tik tokios.Labai lengva apkaltinti zmogu,nezinant detaliu,gal pirmiau pasitikrinti reikejo,kokia ten atvirute MD?Tikrai ne mamos dienai skirta.Ai bet ka as cia...jau kaip agitacija gaunasi,ne del laimejimo cia dalyvavau...bet jums juk to neirodysi...susinervinau ir tiek,geros jums dienos.
QUOTE(Irce6 @ 2009 05 08, 13:18) Jei jau kalbos apie tai,tai cia mano pacios daryta atvirute na galėjot juk moderatorei tai parašyti. o dabar, kaip suprantu, atvirukas nebegalės dalyvauti.
Cukraus pudra
2009 05 08, 12:22
QUOTE(D*K @ 2009 05 08, 12:21) na galėjot juk moderatorei tai parašyti. o dabar, kaip suprantu, atvirukas nebegalės dalyvauti. nebegalės
patikrinau, būten md ją ir radau. rėmelis toks pats. tokį patį radau fotošop forume. nematytumėt pastebėjime kaltinimo ir nesinervintumėt jei galėtumėt parodyti originalią nuotrauką
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 12:16)    ir tttttttttttttttttttttt
kitten`
2009 05 08, 12:25
Man bent atrodo, kad ten puse tikrai is intiko imtomis fotkemis. Bet ka, dabar ieskosi, tikrinsi kurios tikros, kurios ne. Konkursas akivaizdu, buvo daugumos ne taip suprastas...as kito paaiskinimo nerandu
viską anuliuočiau ir šita pati paskelbčiau dar karta , manau tikrai kitokių foto atsirastu.
Mergaites as nieko ir nekaltinu ir prasiau jau Rustes,kad pasalintu mano atviruka...jei jau kazkam jis toks pat kaip MD,lai taip ir buna,neturiu jokio noro kazko irodineti
Cukraus pudra
2009 05 08, 12:29
QUOTE(Irce6 @ 2009 05 08, 12:26) Mergaites as nieko ir nekaltinu ir prasiau jau Rustes,kad pasalintu mano atviruka...jei jau kazkam jis toks pat kaip MD,lai taip ir buna,neturiu jokio noro kazko irodineti  o galit parodyt koks buvo MD?
nežinau net kur ieškot ten
QUOTE(kitten` @ 2009 05 08, 13:25) Man bent atrodo, kad ten puse tikrai is intiko imtomis fotkemis. Bet ka, dabar ieskosi, tikrinsi kurios tikros, kurios ne. Konkursas akivaizdu, buvo daugumos ne taip suprastas...as kito paaiskinimo nerandu   man irgi atrodo, kad daug kas neskaito fotokonkurso aptarimų ir ne taip suprato šį konkursą.... Va šitoj foto irgi nematau nieko orginalaus....tik užrašą...o to leliuko foto jau seniai klajoja internete...  bet negaliu nesutikti, kad darbo prie to atviruko buvo tikrai nemažai pridėta
Stai sis,panasus,nes atvirutes sablonas toks pat  Nesuprantu as tu konkursu,itariu pirmas ir paskutinis bus mano cia
|
|