dar turiu klausimą, jei kas užsuksit, o kada darželį, lopšelį, eina vaikai pietų miegot? reikia mums tuo metu pratintis eiti pietų miego. QUOTE(Vetrune @ 2006 05 18, 13:25) dar turiu klausimą, jei kas užsuksit, o kada darželį, lopšelį, eina vaikai pietų miegot? reikia mums tuo metu pratintis eiti pietų miego. Labas, šaunuolė kad domiesi darželio režimu pienas 10.00 (po jo eina į lauką) pietus 12.00 gultis eina 12.30 ir apie 13.00 val užmiega vakarienė 16.00 Nu lyg tai viska parašiau. Ačiū Ele, už atsakymą.
Saulegrazos grupes vaiku mamytes, zinot, kad rugpjucio men. turesim nauja jauna aukletoja?
Na ir kaip jum ta naujoji auklyte? zinot kad mes jau nuo rugsejo lyg neturesim tos "juodos" aukletojos
sveiki
Oi kiek daug dalykų rūpi sveiki, mes irgi bandysim žygiuot nuo rugsėjo, dar dabar suslogavo, tai nežinau, kada čia pavyks sloga išsigydyti, bet tikiuosi greitai. aš net nežinau kur ir į kokią mes grupę keliausim, mums 1,3 m. tai kažin ar viena tokių su mažiukais vaikučiais yra grupė, ar daugiau. kurapkiux, tai gal susitiksim? ir pirmas dienas tai turbūt kartu pabūsit, kol nors kiek vaikas pripras. oi kaip bijau, bijau.
Oi, mamytes nepergyvenkit
Karapkiux kaip sekes pirmom dienom tai jau as ir kelios mamytes anksciau rasem...
ačiū už palaikymą
Vetrune, Chikita susimatysim, o gal net Chikita, kaip su senąja auklėtoja, ar tikrai nuo rugsėjo bus? Norėčiau dukrytę palikti patikimam žmogui. Nes jei neišeis su darželiu gal teks auklę samdytis Vetrune, o kaip jūsų maisto-miego-pampersų reikalai? Maniškė ant puodo padaro, bet nesiprašo. Valgo pati, bet dažnai užsižaidžia, tai reik pamaitinti. O daugiausia bėdų su miegu Vetrune, sveikit būtinai. Mes jei anksčiau nueisim - papasakosim savo įspūdžius. Beje, Chikita, o kaip žiemą privažiuot prie darželio? Panašu, kad kai daug sniego, tai pravažiavimas problematiškas? QUOTE(Kurapkiux @ 2006 08 30, 22:48) ačiū už palaikymą Vetrune, Chikita susimatysim, o gal net Chikita, kaip su senąja auklėtoja, ar tikrai nuo rugsėjo bus? Norėčiau dukrytę palikti patikimam žmogui. Nes jei neišeis su darželiu gal teks auklę samdytis Vetrune, o kaip jūsų maisto-miego-pampersų reikalai? Maniškė ant puodo padaro, bet nesiprašo. Valgo pati, bet dažnai užsižaidžia, tai reik pamaitinti. O daugiausia bėdų su miegu Vetrune, sveikit būtinai. Mes jei anksčiau nueisim - papasakosim savo įspūdžius. Beje, Chikita, o kaip žiemą privažiuot prie darželio? Panašu, kad kai daug sniego, tai pravažiavimas problematiškas? vakar snekejau su direktore, jau turetu but nou rugsejo Sveiki, mes dar vis sloguojam ir sėdim namuose. laukiam žinių iš Kurapkiux, kaip sekėsi lopšelyje? mes tai ant puodo beveik nesėdim, nes kai išmoko nuo jo nulipt, tai ir nesėdi, valgyt, šaukštelį ar šakutę nulaiko, bet reikia ,kad kas nors ten ką nors įdėtų. o miegot, tai užmiegam prieš tai atsigėrę iš buteliuko ir dar greit už miega jei turi soskę. tai va, kai pagalvoji, tai dar gal nieko mes ir nemokam, bet vistiek reikia pabandyti, jei nesigaus pasėdėsim dar namuose. o Chikita, tai jūs irgi dar lopšelį lankot, tą pačią saulėdražų grupę ar ne? įdomu ar yra dar mažų vaikučių toje grupėje ar ne? na bet gal kai nueisim tai viską ir sužinosim. adr tiesa mums sakė tokį seilinuką nusipirkt kaip liemenė, tik atvirkščiai nugaroj susegama, ar jūs tokias turi ir kur pirkot, nes aš tokios niekur nemačiau. QUOTE(Vetrune @ 2006 09 01, 11:21) Sveiki, mes dar vis sloguojam ir sėdim namuose. laukiam žinių iš Kurapkiux, kaip sekėsi lopšelyje? mes tai ant puodo beveik nesėdim, nes kai išmoko nuo jo nulipt, tai ir nesėdi, valgyt, šaukštelį ar šakutę nulaiko, bet reikia ,kad kas nors ten ką nors įdėtų. o miegot, tai užmiegam prieš tai atsigėrę iš buteliuko ir dar greit už miega jei turi soskę. tai va, kai pagalvoji, tai dar gal nieko mes ir nemokam, bet vistiek reikia pabandyti, jei nesigaus pasėdėsim dar namuose. o Chikita, tai jūs irgi dar lopšelį lankot, tą pačią saulėdražų grupę ar ne? įdomu ar yra dar mažų vaikučių toje grupėje ar ne? na bet gal kai nueisim tai viską ir sužinosim. adr tiesa mums sakė tokį seilinuką nusipirkt kaip liemenė, tik atvirkščiai nugaroj susegama, ar jūs tokias turi ir kur pirkot, nes aš tokios niekur nemačiau. jop mes toj pacioj grupej QUOTE(chikita @ 2006 08 30, 07:22) Oi, mamytes nepergyvenkit Karapkiux kaip sekes pirmom dienom tai jau as ir kelios mamytes anksciau rasem... labai jau graziai atsiliepiat apie mane, kaip jus galit taip sakyti, nesamones rasot, del rubeliu, tai jau ne as turiu skalbt, o savo vaikui sunku isskalbt? jus vasara vaziavot i palanga, ateje i darzeli vaikas jau slogavo, reikejo pagydyti o po to vest i darzeli, o ne mane kaltint nebutais dalykais!!! QUOTE(jukla @ 2006 09 07, 17:55) labai jau graziai atsiliepiat apie mane, kaip jus galit taip sakyti, nesamones rasot, del rubeliu, tai jau ne as turiu skalbt, o savo vaikui sunku isskalbt? jus vasara vaziavot i palanga, ateje i darzeli vaikas jau slogavo, reikejo pagydyti o po to vest i darzeli, o ne mane kaltint nebutais dalykais!!! gal ir negraziai...bet nebutu pagrindo nerasyciau...savo vaikui tikrai nesunku skalbti rubeliu, bet pvz senoji musu aukletoja plaudavo ir dar isdziovindavo tiek apatinius tiek kelnytes jei reikdavo ir niekad jai netrukdavo jokiu rubeliu...o jum jei buvo nemalonu plauti tai reikejo tiesiai pasakyt "neplausiu prasau pasiimt patys isiplaut". angina buvo vaikui ne po palangos...gerai atsimenu kad persirgom dar pries kelione...is ties del sios ligos tai atsiprasau kad apsmeiziau, cia nejusu klaida, pasidomejus suzinojau kad ja apsikreciama... del sirgimu rasiau todel kad pati maciau kaip kartais aprengdavot vaika...viena diena lauke su sortais ir maikute kai jus pati su megstiniu...paemus uz rankos vaikas visas kaip ledas buvo...kita diena atejus jus nebuvot lauke (nzn gal buvot trumpam ateje i grupe gal ne) bet grupej vaikas buvo su megztiniu ir ilgom kelnem, visas slapias-suprakaitaves...tai ka as turiu kito pagalvot... suprantu jus jauna, (gal nelabai patyrus) nzn, suprantu kad nelengva ziuret vaikus, bet jei dirbat toki darba tai turit darba atlikt kuo geriausiai...manau ne vien as jum padariau pastabas...linkiu jum tobulet QUOTE(chikita @ 2006 09 08, 16:31) gal ir negraziai...bet nebutu pagrindo nerasyciau...savo vaikui tikrai nesunku skalbti rubeliu, bet pvz senoji musu aukletoja plaudavo ir dar isdziovindavo tiek apatinius tiek kelnytes jei reikdavo ir niekad jai netrukdavo jokiu rubeliu...o jum jei buvo nemalonu plauti tai reikejo tiesiai pasakyt "neplausiu prasau pasiimt patys isiplaut". angina buvo vaikui ne po palangos...gerai atsimenu kad persirgom dar pries kelione...is ties del sios ligos tai atsiprasau kad apsmeiziau, cia nejusu klaida, pasidomejus suzinojau kad ja apsikreciama... del sirgimu rasiau todel kad pati maciau kaip kartais aprengdavot vaika...viena diena lauke su sortais ir maikute kai jus pati su megstiniu...paemus uz rankos vaikas visas kaip ledas buvo...kita diena atejus jus nebuvot lauke (nzn gal buvot trumpam ateje i grupe gal ne) bet grupej vaikas buvo su megztiniu ir ilgom kelnem, visas slapias-suprakaitaves...tai ka as turiu kito pagalvot... suprantu jus jauna, (gal nelabai patyrus) nzn, suprantu kad nelengva ziuret vaikus, bet jei dirbat toki darba tai turit darba atlikt kuo geriausiai...manau ne vien as jum padariau pastabas...linkiu jum tobulet pagal visas nuostatas i mano pareigas drabuziu plovimas neieina, senoji aukletoja tai dare gal del, to, kad jai nusibodo jums sakyti del rubeliu, tai paima ir isskalbia. mano pareiga priziureti vaikus. gal man ir neuztenka patytrties, bet as mokausi ir stengiuosi savo darba atlikt kuo geriausiai. QUOTE(jukla @ 2006 09 15, 17:31) pagal visas nuostatas i mano pareigas drabuziu plovimas neieina, senoji aukletoja tai dare gal del, to, kad jai nusibodo jums sakyti del rubeliu, tai paima ir isskalbia. mano pareiga priziureti vaikus. gal man ir neuztenka patytrties, bet as mokausi ir stengiuosi savo darba atlikt kuo geriausiai. as niekad nesulaukiau jos preikaistu del rubeliu bukles...
na ir mes pradejom lankyti šį darželį
kolkas bijau ką ir sakyt,nes dar tik rugsėjis Sveiki, kaip sekasi lankantiems lopšelį, mes vis dar nepradėjom, sirgom, tikiuosi nuo spalio jau pradėsim. kažin ar dar yra mažiukų iki 2 metų lankančių ir šiaip kaip kam sekasi? QUOTE(Vetrune @ 2006 09 26, 12:24) Sveiki, kaip sekasi lankantiems lopšelį, mes vis dar nepradėjom, sirgom, tikiuosi nuo spalio jau pradėsim. kažin ar dar yra mažiukų iki 2 metų lankančių ir šiaip kaip kam sekasi? kaip keista as tai jau galvojau kad jus lankot nes grupej yra naujokas Jokubas QUOTE(koltan @ 2006 09 28, 15:45) mano drauges vyresnelis lanko sia grupe tiesa ar buvot susirinkime? kaip jum tas klausimas del stogo? gali tekti nebelankyti sio nuostabaus darzelio... Sveiki, buvom Šiandien nuėję pirmą kart į lopšelį. Visi berniukai, nei vienos mergaitės šiandien. o jau koks fainuolis Titas, papasakojo, kad jo diedukas atvažiuos paimt. ir taip visi vaikai šaunuoliai, neverkia, žaidžia. tik man tai pasirodė vėsoka, bet dar gal, kad šildyt nepradėjo. Chikita, ar jūsų Titas dažnai serga darželį? Sveiki , tai va mes tai atidėjom lopšelį iki pavasario. labai jau verkė mano vaikinas, tai paauginsiu dar truputi namuose ir pavasarį vėl pabandysim lankyt. QUOTE(Vetrune @ 2006 10 02, 11:08) Sveiki, buvom Šiandien nuėję pirmą kart į lopšelį. Visi berniukai, nei vienos mergaitės šiandien. o jau koks fainuolis Titas, papasakojo, kad jo diedukas atvažiuos paimt. ir taip visi vaikai šaunuoliai, neverkia, žaidžia. tik man tai pasirodė vėsoka, bet dar gal, kad šildyt nepradėjo. Chikita, ar jūsų Titas dažnai serga darželį? nu musu snekutis tai nedaznai siaip serga QUOTE(hilin @ 2006 10 14, 14:05) jau pradejo tvarkyt stoga is tu lesu kur 2% tevai skyre darzeliui. bet renkama is kiekvieno tevo (jei nori neprivaloma) po 30lt. as jau daviau nes manau reikia musu darzely ne vien stoga remontuot QUOTE(chikita @ 2006 10 27, 20:16) QUOTE(ievusa @ 2006 12 22, 01:00) darzely viskas kaip visad Sveiki, kaip sekasi lankantiems lopšelį? mes žadam nuo pavasario vėl pradėti lankyti. Ar jokių pasikeitimų, auklėtojos tos pačios? kiek dabar vaikučių lanko? kaip sekasi, ar nesergat? QUOTE(Vetrune @ 2007 01 29, 14:09) Sveiki, kaip sekasi lankantiems lopšelį? mes žadam nuo pavasario vėl pradėti lankyti. Ar jokių pasikeitimų, auklėtojos tos pačios? kiek dabar vaikučių lanko? kaip sekasi, ar nesergat? Sveiki sveiki Ačiū Chikita už naujienas darželyje. Žadam nuo balandžio pasirodyti, tikiuosi gerai ten mums seksis. labai bijau kaip ten maniškis pripras ir dėl ligų. na bet reik tikėtis ,kad viskas bus gerai. QUOTE(Vetrune @ 2007 02 01, 12:44) Ačiū Chikita už naujienas darželyje. Žadam nuo balandžio pasirodyti, tikiuosi gerai ten mums seksis. labai bijau kaip ten maniškis pripras ir dėl ligų. na bet reik tikėtis ,kad viskas bus gerai. na ar jau vel lankot darzeli? kaip jum sekas siaip? kazkaip darzely daugeja vaikuciu bet turbut ner ten supermamu kad daugiau nieks neberaso cia Sveika Chikita, pratinamės prie darželio, tai aš tave mačiau jau kelias dienas. tik kažkaip nepakalbinau. Nekas mums ten, kol aš būnu dar nieko, bet jei išeinu tai ir rėkia kol gryžtu, šiandien valandą buvau išėjus, tai valandą ir prarėkė. nežinau ar pavyks priprasti. o tavo Titas tai jau tikras šaunuolis, didelis jau viską moka, ir šneka kaip gražiai. ir dar tiesa pasakius, tai nežinau , man tai biški griežtokos auklėtojos, ypač ta, kur rečiau būna. o vaikučių tai tikrai labai daug, tai ir auklėtojom sunku su tiek susitvarkyti.
Sveikos, mamytės,
gal galėtumėt pasufleruoti, kaip su vietom "Ramunėlėj" ? Ir kaip tenai priima, ar griežtai pagal gyvenamąją vietą, ar ne? Nes ten kur užsirašėm (t.y. darželį, kuris priklauso pagal gyv.vietą), žada imti tik nuo rugsėjo Ačiū už info, jei kas atsilieps QUOTE(lavaza @ 2007 04 26, 18:16) Sveikos, mamytės, gal galėtumėt pasufleruoti, kaip su vietom "Ramunėlėj" ? Ir kaip tenai priima, ar griežtai pagal gyvenamąją vietą, ar ne? Nes ten kur užsirašėm (t.y. darželį, kuris priklauso pagal gyv.vietą), žada imti tik nuo rugsėjo Ačiū už info, jei kas atsilieps sveika na as zinau kad jau rugsejui sudarytos grupes lyg tai mazesniu iki 3m. bet gal dar spetumet i ja patekt tik reik su direktore pasneket. del tos gyvenamosios vietos nzn kaip dabar yra, nes jau ir sis darzelis sturmuojamas vaikuciu vis daugiau manau reik tau paciai nueit pas direktore ir pasneket. o del vyresnelio tai manau nuo geguzes gal ir galetumet pradet nes siaip visada darzeliuose yra problemu su mazesniu grupem... siulau nieko nelaukt ir eit sneketis Papildyta: QUOTE(Vetrune @ 2007 04 16, 17:58) Sveika Chikita, pratinamės prie darželio, tai aš tave mačiau jau kelias dienas. tik kažkaip nepakalbinau. Nekas mums ten, kol aš būnu dar nieko, bet jei išeinu tai ir rėkia kol gryžtu, šiandien valandą buvau išėjus, tai valandą ir prarėkė. nežinau ar pavyks priprasti. o tavo Titas tai jau tikras šaunuolis, didelis jau viską moka, ir šneka kaip gražiai. ir dar tiesa pasakius, tai nežinau , man tai biški griežtokos auklėtojos, ypač ta, kur rečiau būna. o vaikučių tai tikrai labai daug, tai ir auklėtojom sunku su tiek susitvarkyti. jo liudna kad jau taviskis taip prie taves priprates ir negali apsiprast ten... na as titui pasakysiu kad su taviskiu pazaistu dazniau ir pakalbintu na matai del griestumo... as tai gal ir pvz kazkam atrodau griesta mama, bet jei as tito nevaldysiu tai jis ant mano galvos uzlips jo del vaikuciu tai...15 jau buna grupej tai zinai is ju kokie 5-7 vyresni kurie daug ka patys moka o kitus tai ir maitint riek ir ant puodo vis vedziot ir t.t. as tai negaleciau su tiek susitvarkyt turbut tai nebijok mane uzkalbink Sveiki, mes po 5 dienu ejimo i darzeli sergam 2 savaite, buvo sloga ,kosulys, o dabar dar baisi liga prasidejo Skarlatina. nezinau kur mes ja pasigavom, buvau siandien darzely, tai sake , nieks daugiau nesusirgo, nors atrodo niekur daugiau ir nebuvom su vaikais. tai nezinau kaip toliau darysim su darzeliu. Sekmes lankantiems, nesirkit, kaip mes. Sveiki, kur pradingot visi lankantys šį darželį. Mes vėl po 2 savaičių sirgimo einam šią savaitę, bet jau labai sunkiai, verkia vaikas mano labai. dar Auklėtoja nauja, atostogų paleido mūsų auklėtoja, bet jauna mergaitė, turėtų patikti vaikui, bet rėkia baisu kai nuvedam. kažin kada jau galėsim eit be ašarų. QUOTE(Vetrune @ 2007 06 12, 15:41) Sveiki, kur pradingot visi lankantys šį darželį. Mes vėl po 2 savaičių sirgimo einam šią savaitę, bet jau labai sunkiai, verkia vaikas mano labai. dar Auklėtoja nauja, atostogų paleido mūsų auklėtoja, bet jauna mergaitė, turėtų patikti vaikui, bet rėkia baisu kai nuvedam. kažin kada jau galėsim eit be ašarų. sveiki sugrize Sveiki, mes lankysim visą vasarą lopšelį, nes tik pradejau dirbt, tai atostogų neturėsiu. jau vaikas lyg pripranta, nors šiandien vėl su ašarom palikom. Jums gerai Jūs jau dideli, iškeliausit į darželį, mes dar tik kitais metais. Sėkmės jums darželyje. QUOTE(chikita @ 2007 06 26, 20:09) sveiki sugrize Tai rugsėjį Ugnė vėl galės su Titu draugauti ? QUOTE(Activia @ 2007 07 09, 12:59) Tai rugsėjį Ugnė vėl galės su Titu draugauti ? na jei mus i ta pacia grupe perkels tai tikrai mes dabar atostogaujam pora savaiciu o kai grisim tai uzeisiu pas direktore pasiklausiu kaip cia kas mus rudeni
Sveikos mamos
as suprantu kad ir kitam darzely mum patiks( bent tikiuos) bet kazkaip
Na va nieks neraso
sekmes visom ir gero vaiksciojimo i si darzeli |