QUOTE(wizardry @ 2010 10 19, 08:12) Laba O kaip su mokejimu uz darzeli? atrodo iki 20 d. sumoket reikia, bet saskaitos mes dar kaip ir negavom  Pastaruoju metu saskaita duoda ta pacia diena,t.y 20d.
wizardry
2010 10 23, 08:13
QUOTE(deluxe @ 2010 10 20, 09:25) Pastaruoju metu saskaita duoda ta pacia diena,t.y 20d. aha, gavom ir mes 20 d., bet ziuriu, kad pasikeite apmokejimo taisykles. dabar raso, kad iki 30 dienos apmoket reik
QUOTE(Sara33 @ 2010 10 17, 14:41) Mes irgi lankom Varpeliu grupe. Kol kas viskuo patenkinti, vaikas i darzeli eina noriai. Tik gal noretusi bendro teveliu susirinkimo. Sake vienas lyg buvo organizuojamas, bet nepavyko, nes teveliai nesusuirinko. Musu irgi nebuvo  , mes tuomet sirgome. O del kirmelyciu, ar sakete apie sia problema darzelyje ? Susirinkimo reiktų, nes mūsų irgi nebuvo, atostogavom, ech, dabar sirguliuoja. O dėl kirmėlyčių Marinai sakiau, prašiau, kad kitiems tėvams pasakytų. Tai nežinau, kaip ten baigės.
Logrima
2010 10 28, 15:30
QUOTE(Beina @ 2010 10 23, 15:20) Susirinkimo reiktų, nes mūsų irgi nebuvo, atostogavom, ech, dabar sirguliuoja. O dėl kirmėlyčių Marinai sakiau, prašiau, kad kitiems tėvams pasakytų. Tai nežinau, kaip ten baigės. o nezinot, ar yra daugiau vaiku "pagavusiu" kirmelyciu?
QUOTE(Logrima @ 2010 10 28, 16:30) o nezinot, ar yra daugiau vaiku "pagavusiu" kirmelyciu? mes lygtai neturime, bet profilaktiskai vaistukus isgersim.
rutufka
2011 02 02, 13:32
Sveikos mamytės, o gal ir tėveliai  noriu paklausti jūsų nuomonės. Ar esate patenkinti, kad jūsų vaikai darželyje kiekvieną savaitę (gerai, kad tik vieną dieną per savaitę) pietums gauna valgyti dešrelių?
viskas_bus_gerai_:)
2011 02 02, 13:42
QUOTE(rutufka @ 2011 02 02, 13:32) Sveikos mamytės, o gal ir tėveliai  noriu paklausti jūsų nuomonės. Ar esate patenkinti, kad jūsų vaikai darželyje kiekvieną savaitę (gerai, kad tik vieną dieną per savaitę) pietums gauna valgyti dešrelių? O sudetis neaiski?
rutufka
2011 02 02, 15:25
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 02 02, 14:42) Konkrečiai nesidomėjau, bet stebuklų neverta tikėtis. Dešrelės ir yra dešrelės. 3 procentai mėsos, o viskas kitas krakmolas. Pirmiausia noriu sužinot tėvų nuomonę apie dešrelių buvimą valgiaraštyje. O paskui, jei bus daug nepatenkintų, reikės pradėt žygius, kad jos būtų išbrauktos iš meniu. Vienas laukia ne karys... Laukiu palaikymo
2011 02 02, 16:10
QUOTE(rutufka @ 2011 02 02, 15:25) Konkrečiai nesidomėjau, bet stebuklų neverta tikėtis. Dešrelės ir yra dešrelės. 3 procentai mėsos, o viskas kitas krakmolas. Sitose gal daugiau nei 3 proc.
rutufka
2011 02 04, 18:36
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 02 02, 17:10) Šitose gal 10 proc., gal dar turėčiau patikėti, kad jose ir konservantų nėra Turbūt labai tiksliai žinote, ką valgo vaikai darželyje. Spėju būsite kokia nors darželio atstovė, nes labai jau ginate dešrelių vartojimą
2011 02 05, 00:01
QUOTE(rutufka @ 2011 02 04, 18:36) Turbūt labai tiksliai žinote, ką valgo vaikai darželyje. Spėju būsite kokia nors darželio atstovė, nes labai jau ginate dešrelių vartojimą  Nepataiket 3 kart
siaip,tai gal tos desreles ir nera didelis geris,bet as dideles tragedijos cia nematau,juk ne kas dien jomis vaikai maitinami. Zinoma,geriau ,kad ju vaiku racione nebutu.
Sveikos, labai palaikau rutufka  Koks skirtumas dešrelės, kotletas, svarbiausia iš ko jie pagamintos. Įtariu tikrai ne iš geros mėsytės, nenustebčiau jei iš tokios kiaulienos, kuri Vokietijoj net uždrausta buvo, o pas mus lentynos nuo jos lūžta. Ir šiaip man nepatinka, kad vaikai duonos nemato, tik batonas. Yra ir daugiau blogybių, kurių tikrai nenorėčiau, kad mano vaikas valgytų, bet ar įmanoma prieš vėją papūsti, nebent daug daugiau vienminčių atsirastų...
rutufka
2011 02 15, 13:23
QUOTE(Beina @ 2011 02 15, 13:01) Sveikos, labai palaikau rutufka  Koks skirtumas dešrelės, kotletas, svarbiausia iš ko jie pagamintos. Įtariu tikrai ne iš geros mėsytės, nenustebčiau jei iš tokios kiaulienos, kuri Vokietijoj net uždrausta buvo, o pas mus lentynos nuo jos lūžta. Ir šiaip man nepatinka, kad vaikai duonos nemato, tik batonas. Yra ir daugiau blogybių, kurių tikrai nenorėčiau, kad mano vaikas valgytų, bet ar įmanoma prieš vėją papūsti, nebent daug daugiau vienminčių atsirastų... Na, pagaliau bendramintė atsirado  Vienas prieš vėją tikrai nepapūsi, bet jei grupė žmonių susiburtų su bendru tikslu ir bendra nuomone, tai manau kažką padaryti įmanoma. Gal pirmas žingsnis bus dešrelės, o paskui kiti nepageidaujami dalykai. Jei nieko nekeisim ir nesiimsim žygių, tai niekas tikrai nepakeis. Mūsų vaikų gerovė priklauso tik nuo mūsų! Aišku, vaikai ne kiekvieną dieną gauna dešrelių, bet mano nuomone, ir kartą per savaitę yra per daug.
As pritariu kad desreles blogai. Bet taip pat abejoju ir kotleto kokybe. O labiausiai nustebino kad penktadieniais (gal kas antra ) vakarienei gauna baltos misraines. Aukletojos pacios minejo, kad vaikai jos nevalgo, bet is meniu neisbraukia Gal kas zinot, meniu kiekvienas darzelis sudarineja savo, ar yra "nuleidziamas" is auksciau ? O blogiau uz desreles man atrodo darzelio teritorija, kuri yra neaptverta, ir ten vaiskto kas nori ir kada nori.
2011 02 21, 21:03
QUOTE(Sara33 @ 2011 02 16, 19:27) Gal kas zinot, meniu kiekvienas darzelis sudarineja savo, ar yra "nuleidziamas" is auksciau ? Kiekvienas darzelis turi savo dietologa, kuris ir sudaro meniu.
Dimpolina
2011 03 08, 11:44
Sveikos Ramuneles lankytoju mamos  Mazylis pradejo lankyti Uogeles. Ispudziai labai vidutiniski  Pradzioj vyrenioji aukletoja lyg mielesne pasirode, bet po vieno nugirsto "pokalbio" su vaikuciu (ne mano, bet vis viena skaudina) jei taip galima butu pavadinti, liudnoka Man nesuprantama, kodel grubios (kad ir ne pastoviai) moterys leidziamos dirbti su vaikais? O dar jei tas vaikas vos poros metu? Pats uz save jis nepastoves... Pazistu nuostabiu aukletoju is sio darzelio, be proto noreciau, kad jos dirbtu su mano vaiku, deja, jos aukleja vyresnius. Kadangi pasirinkimo kito neturiu, lieka tik tas vadinamas aukletojas (juk matosi, kad zmogui nei pasaukimo su vaikais dirbti nera, nei ka) akylai stebeti, dometis vaiko veikla ir tiketis, kad paaugus papuls pas tikrus pedagogus.
Jurgele
2011 03 08, 16:23
QUOTE(Dimpolina @ 2011 03 08, 11:44) Sveikos Ramuneles lankytoju mamos  Mazylis pradejo lankyti Uogeles. Ispudziai labai vidutiniski  Pradzioj vyrenioji aukletoja lyg mielesne pasirode, bet po vieno nugirsto "pokalbio" su vaikuciu (ne mano, bet vis viena skaudina) jei taip galima butu pavadinti, liudnoka Man nesuprantama, kodel grubios (kad ir ne pastoviai) moterys leidziamos dirbti su vaikais? O dar jei tas vaikas vos poros metu? Pats uz save jis nepastoves... Pazistu nuostabiu aukletoju is sio darzelio, be proto noreciau, kad jos dirbtu su mano vaiku, deja, jos aukleja vyresnius. Kadangi pasirinkimo kito neturiu, lieka tik tas vadinamas aukletojas (juk matosi, kad zmogui nei pasaukimo su vaikais dirbti nera, nei ka) akylai stebeti, dometis vaiko veikla ir tiketis, kad paaugus papuls pas tikrus pedagogus. Kuri auklėtoja?
Dimpolina
2011 03 08, 18:58
QUOTE(Jurgele @ 2011 03 08, 16:23) ta vyresne, kuri man is pradziu tikrai maloni pasirode...
QUOTE(Beina @ 2011 02 15, 13:01) Sveikos, labai palaikau rutufka  Koks skirtumas dešrelės, kotletas, svarbiausia iš ko jie pagamintos. Įtariu tikrai ne iš geros mėsytės, nenustebčiau jei iš tokios kiaulienos, kuri Vokietijoj net uždrausta buvo, o pas mus lentynos nuo jos lūžta. Ir šiaip man nepatinka, kad vaikai duonos nemato, tik batonas. Yra ir daugiau blogybių, kurių tikrai nenorėčiau, kad mano vaikas valgytų, bet ar įmanoma prieš vėją papūsti, nebent daug daugiau vienminčių atsirastų... Pritariu Beinai - koks skirtumas, koks maistas, svarbu, iš ko pagamintas, o kad diskutuoti, reikia gerai žinoti, kas slepiasi po meniu pavadinimais - troškinys, ar koks maltinis, ar dar bala žino kas... Deja, bet manau kad labai didelės kokybės nereikia tikėtis už tuos pinigus, kuriuos sumokam už maitinimą, o vien dešrelių pašalinimas - tai tik aiškaus ausį rėžiančio pavadinimo išbraukimas iš valgiaraščio.
Gal kas domėjosi, sulauks šis darželis bent kokio remonto ? Nes labai jau liūdnai atrodo, ir vidus ir aplinka.
QUOTE(Sara33 @ 2011 03 09, 13:31) Gal kas domėjosi, sulauks šis darželis bent kokio remonto ? Nes labai jau liūdnai atrodo, ir vidus ir aplinka. Jei tikėti interneto informacija - kažkas vyks, tik nžn kada prasidės. Konkursas projektui
Ar yra čia mamų, kurių vaikai alergiški, ir lanko šį darželį? Lauksiu AŽ.
rutufka
2011 03 16, 17:46
QUOTE(skibru @ 2011 03 09, 00:24) Pritariu Beinai - koks skirtumas, koks maistas, svarbu, iš ko pagamintas, o kad diskutuoti, reikia gerai žinoti, kas slepiasi po meniu pavadinimais - troškinys, ar koks maltinis, ar dar bala žino kas... Deja, bet manau kad labai didelės kokybės nereikia tikėtis už tuos pinigus, kuriuos sumokam už maitinimą, o vien dešrelių pašalinimas - tai tik aiškaus ausį rėžiančio pavadinimo išbraukimas iš valgiaraščio. Tiesa, kad visiškai nežinome iš ko ir kaip gamina maistą. Kuo toliau, tuo labiau matau, kad problema yra ne tik dešrelės. Anos savaitės meniu mane pašiurpino. Visas dienas pietums bulvių košė plius pavakariams trečiadienį šiupinys bulvių pagrindu, o ketvirtadienį bulvių košė. Atrodo, kad vaikus bando užkišt bulvėm, sumaišytom,greičiausiai, su vandeniu. Liūdna Palyginti su šiandieninėm maisto kainom, tai mokam mažokai už maitinimą. Šis klausimas jau buvo iškeltas ir laidoje "Savaitės komentarai".
kristelil
2011 08 03, 12:32
del remonto, tai vel nukele, mano supratimu reikia darzelio vadovybei labiau stengtis pramusinet, kovot kaip sakoma dar vienas esminis dalykas del kurio pikta baisiai, tai darzelio tvora, mano dukros grupe eina i lauka kur tvora ribojasi su gatvele, patikekit, pati maciau kaip jie perlipa, paskui kamuoli bega i ta gatvele, na baisu, nesaugu, na juk daugelis tevu, seneliu ir pan N metu perveda 2 procentus, negi negalima tvoros padaryt normalios QUOTE(Sara33 @ 2011 02 16, 20:27) As pritariu kad desreles blogai. Bet taip pat abejoju ir kotleto kokybe. O labiausiai nustebino kad penktadieniais (gal kas antra ) vakarienei gauna baltos misraines. Aukletojos pacios minejo, kad vaikai jos nevalgo, bet is meniu neisbraukia Gal kas zinot, meniu kiekvienas darzelis sudarineja savo, ar yra "nuleidziamas" is auksciau ? O blogiau uz desreles man atrodo darzelio teritorija, kuri yra neaptverta, ir ten vaiskto kas nori ir kada nori. man tos misraines isvis nesuvokiama, kaip galima duot vaikams baltas mirsraines
QUOTE(kristelil @ 2011 08 03, 13:32) del remonto, tai vel nukele, mano supratimu reikia darzelio vadovybei labiau stengtis pramusinet, kovot kaip sakoma  Pritariu 100 proc. Gal yra čia, kieno vaikai ėjo į Boružėlės grupę? Kaip ta grupė - šalta- normaliai žiemą, karšta- normaliai vasarą?
Pagaliau darzelis sulauke naujos tvoros
O kokios naujienos Reiks nulekt pasiziureti. Beje gal zinote kokios aukletojos bus lopselinuku Uogeliu grupej. Mazoji ten eis, tai norisi pasmalsauti?
Andromeda1
2011 08 16, 17:53
 sveiki, Ramuneles lankytojai, gal yra kokiu ziniu is Zirniuku grupes?
kristelil
2011 08 17, 10:57
joo del tvoros ir as buvau lengvai apakus QUOTE(Andromeda1 @ 2011 08 16, 18:53)  sveiki, Ramuneles lankytojai, gal yra kokiu ziniu is Zirniuku grupes?  o kokiu ziniu reikia?
Sveikos, mano vaikas nuo rugsejo 1 d. eis i si darzeli, norejau paklaust kokie mokesciai siame darzelyje? kiek jus mokate uz men?
Andromeda1
2011 09 06, 10:03
QUOTE(kristelil @ 2011 08 17, 11:57) joo del tvoros ir as buvau lengvai apakus o kokiu ziniu reikia? Sunus jau pradejo lankyti. Taigi ka norejau jau suzinojau Papildyta:QUOTE(olajju @ 2011 08 19, 09:08) Sveikos, mano vaikas nuo rugsejo 1 d. eis i si darzeli, norejau paklaust kokie mokesciai siame darzelyje? kiek jus mokate uz men? 2.5 Lt ugdymui + apie 7 Lt maistas / uz diena
QUOTE(olajju @ 2011 08 19, 09:08) Sveikos, mano vaikas nuo rugsejo 1 d. eis i si darzeli, norejau paklaust kokie mokesciai siame darzelyje? kiek jus mokate uz men? Mokestis Vilniuje, valstybiniuose darželiuose, visur vienodas, priklauso ar lopšelinė, ar darželinė grupė (skirais maisto kaina), bei paskui jau reik žiūrėti ar jums taikomos lengvatos. Atskira kalba aišku spec. darželiai.
kristelil
2011 09 06, 12:57
QUOTE(Andromeda1 @ 2011 09 06, 11:03) Sunus jau pradejo lankyti. Taigi ka norejau jau suzinojau Papildyta:2.5 Lt ugdymui + apie 7 Lt maistas / uz diena dukra sake,kad grupeje 3 naujokai
Andromeda1
2011 09 08, 10:15
QUOTE(kristelil @ 2011 09 06, 13:57) dukra sake,kad grupeje 3 naujokai  vienas is ju - mano
Gal kas zinot, ar yra sitam darzely logopedine grupe?
QUOTE(ddd @ 2011 09 22, 17:08) Gal kas zinot, ar yra sitam darzely logopedine grupe? Bent jau nežinau kad būtų. Yra tik logopedė.
QUOTE(ddd @ 2011 09 22, 16:08) Gal kas zinot, ar yra sitam darzely logopedine grupe? nėra
wizardry
2011 09 22, 20:03
QUOTE(Rrina @ 2011 09 22, 19:41) Logopede tikrai yra
otaitau
2011 09 23, 06:50
ne čia parašiau
Kaip suprantu, yra logopede, tik nera atskiros logopedines grupes, aciu atsakiusiom Cia gal ir durnas klausimas, bet gal jus zinot, kaip jinai dirba, ta prasme, ji tik konsultuoja tevelius, kaip su vaiku dirbti, ar ir pati pastoviai su vaikais uzsiima.? QUOTE(wizardry @ 2011 09 22, 21:03)
kristelil
2011 09 23, 07:45
QUOTE(ddd @ 2011 09 23, 08:42) Kaip suprantu, yra logopede, tik nera atskiros logopedines grupes, aciu atsakiusiom Cia gal ir durnas klausimas, bet gal jus zinot, kaip jinai dirba, ta prasme, ji tik konsultuoja tevelius, kaip su vaiku dirbti, ar ir pati pastoviai su vaikais uzsiima.? Teveliai gali uzsirasyti pas ja individualiai konsultacijai, o siaip sudaromos vaiku grupes ir su jais dirbama
Aisku, aciu. QUOTE(kristelil @ 2011 09 23, 08:45) Teveliai gali uzsirasyti pas ja individualiai konsultacijai, o siaip sudaromos vaiku grupes ir su jais dirbama
Ar čia yra tokių, kurie priklauso ar kada nors priklausė darželio (ne grupės) tėvų aktyvui / tarybai? Atsiliepkit, jei ne čia, tai asmeniškai žinute.
june-july
2012 04 19, 19:19
Laba mamytes, gal galite pasakyti kokiomis dienomis ir valandomis direktore priima tevelius?
QUOTE(june-july @ 2012 04 19, 20:19) Laba mamytes, gal galite pasakyti kokiomis dienomis ir valandomis direktore priima tevelius? Pažiūrėkit čia RamunėlėNegaliu galvos guldyt, kad toks ir yra, bet gal.
|
|