daivazek
2010 01 27, 18:02
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 27, 14:32) O gal zhinot kur Avent prekiu yra didzhiausias pasirinkimas geriausiomis kainomis?  Siuo klausimu galiu pagelbeti-kadangi lapkricio menesi buvau Vaiku Salies parodoje,tai buvau priejusi prie ju stendo ir uzklausiau, kur didziausias produkcijos pasirinkimas (ne s visose vaistinese ar parduotuvese, prekybos centruose tik pavienes prekes), tai suzinojau, kad praktiskai visa produkcija visada yra PC Parkas,siaures miestelyje ten yra Gintarine vaistine, tai va joje viska ta pacia diena ir susipirkau,ten ju stendas toks didelis su visom prekem  o jei ko truksta, tai uzsako ir dazniausiai kita diena jau gauna  Patarciau apsilankyti ten Papildyta:QUOTE(X-iuke @ 2010 01 27, 14:32) O gal zhinot kur Avent prekiu yra didzhiausias pasirinkimas geriausiomis kainomis?  Beje, visai pamirsau, parodoje man ten 10 proc. nuolaidu kortele dave Avent produkcijai toje vaistineje, bet manau, kad jei uz nemazai perki, tai gal ten ir taip sutarti pavyktu-vis kazkiek susitaupo  Dar man atrodo ir Gintarine vaistines kortele kas turi, gal irgi kokios nuolaidos ten galioja, as kai neturiu tai nelabai ir zinau
Cia kiek supratau Vilniuje randasi, labai aciu, kai busiu VLN teks apsilankyti, nes Marijampoleje nelb kas gero yra nestukems is viso
daivazek
2010 01 29, 16:25
QUOTE(laūra @ 2010 01 28, 17:55) Cia kiek supratau Vilniuje randasi, labai aciu, kai busiu VLN teks apsilankyti, nes Marijampoleje nelb kas gero yra nestukems is viso  Taip, cia Vilniuje.Bet jei atvyksit i Vilniu, tai uzsukit ten, tikrai turetumet rast viska ko reikia butent sios firmos
Avent produkcijos didelis pasirinkimas yra Kaune, Sukilėlių pr. 86A, "Gintarinėje vaistinėje". Su nuolaidų kortele daroma 10% nuolaida. Yra didžiulis stendas, pasirinkimo daug
Mistake
2010 02 24, 08:19
QUOTE(rajola @ 2010 02 09, 23:00) Avent produkcijos didelis pasirinkimas yra Kaune, Sukilėlių pr. 86A, "Gintarinėje vaistinėje". Su nuolaidų kortele daroma 10% nuolaida. Yra didžiulis stendas, pasirinkimo daug  Turbūt ten bus galima rasti ir kremuko bei aliejuko nuo stirjų? Šeštadienį važiuosiu į Kauną, tai reikės užsukti Gal neseniai mamytės pirkot šiuos daikčiukus, domintų kokios kainytės dabar jų?
QUOTE(Mistake @ 2010 02 24, 09:19) Turbūt ten bus galima rasti ir kremuko bei aliejuko nuo stirjų? Šeštadienį važiuosiu į Kauną, tai reikės užsukti Gal neseniai mamytės pirkot šiuos daikčiukus, domintų kokios kainytės dabar jų? Kainu tai nezinau  tik kiek girdejus atsiliepimu tai nelb veiksmingi tie kremukai ir aliejukai, cia labiau tuo pacios odos elastingumo priklauso  bet kaip sakant jei pinigeliu negaila, tai tikrai galima bandyti..pakenkt nepakenks
Mistake
2010 02 24, 16:29
QUOTE(laūra @ 2010 02 24, 14:51) Kainu tai nezinau  tik kiek girdejus atsiliepimu tai nelb veiksmingi tie kremukai ir aliejukai, cia labiau tuo pacios odos elastingumo priklauso  bet kaip sakant jei pinigeliu negaila, tai tikrai galima bandyti..pakenkt nepakenks  Tas tai taip, vienoms padeda, kitoms ne. Na bet gal papulsiu į tų tarpą kurioms neatsiras, bent jau sąžinė ramesnė bus, jei ką
QUOTE(Mistake @ 2010 02 24, 17:29) Tas tai taip, vienoms padeda, kitoms ne. Na bet gal papulsiu į tų tarpą kurioms neatsiras, bent jau sąžinė ramesnė bus, jei ką  Nuosirdziai to linkiu
Mes irgi visa Avento produkcija turim ir sekmingai naudojam. Susipirkom viska is vienos moteriskes, prekiaujancios naujais, tiesiai is Anglijos Avento gaminiais. Mokejom zenkliai pigiau. O radom ja per skelbiu.lt. Man atrodo ir dabar dar jos skelbimu yra. Mums net kelione iki Kauno atsipirko..
HappyAngel
2010 04 16, 19:55
| ! |
| Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"! |
Sakykit, o kaip ten jie vadinasi pamirsau, antspeniai lyg ar reikalingi?
Martusik
2010 05 04, 17:19
As nupirkau daug is Avent gaminiu ir labai esu patenkinta!!! 100balu! Gera firma!
QUOTE(Ingese @ 2010 05 03, 13:11) Sakykit, o kaip ten jie vadinasi pamirsau, antspeniai lyg ar reikalingi?  Du vaikus išmaitinau ir tik SuperMamoj sužinojau, kad yra toks dalykas, kaip antspeniai.  Kadangi dabar jau apie šį reikalą esu daugiau pasidomėjusi, tai pasidalinsiu mintimis ir informacija. Anstpeniai naudojami, kai vaikas dėl fiziologinių ar neurologinių priežasčių negali efektyviai ištraukti pieno (gimė neišnešiotas, su sveikatos problemomis ir pan.) arba kartais dėl įtrauktų spenelių. Kitais atvejais jie atliks tokią pačią meškos paslaugą sėkmingam žindymui, kaip butelys - vaikas šiuos guminius krūties pakaitalus žinda visai kitaip, nei žįstų pliką krūtį, todėl panaudojus juos yra tikimybė, kad krūties nebeims. Kitas dalykas - taip maitinamas jis gali ištraukti mažiau pieno, dėl mažesnio odos kontakto, netinkamos krūties stimuliacijos gaminsis mažiau pieno, todėl žindymas gali baigtis kur kas anksčiau, nei norima ar vaikui reikia. Ir netiesa, kad antspeniai yra nepamainoma išeitis suskilusių spenelių atveju. Speneliai suskilinėja dėl neteisingo krūties apžiojimo, todėl neištaisius šios priežasties jokie antspeniai nepadės, nes žindant su antspeniu, spenelis yra traukiamas vakuume, tad žaizdoms nėra kaip gyti. Lygiai tas pats su prientraukiu - teisingai nutraukiant pieną rankomis speneliai mažiau traumuojami, o pieno ištraukimo efektyvumas panašus. Juk pienas ne iš bliūdo pilamas, o stimuliuojami hormonai, kurie tą pieną atleidžia.  Na, nebent naudojate elektrinį pientraukį abiem krūtim iš karto. O kokias atvejais reikia pieno ištraukimo? Kai atsiranda pieno sąstovos, kai srovė per didelė - prieš maitinimą šiek tiek nutraukti, kai vaikelis atskirtas nuo mamos (ligoninėj, pvz.). Visais šiais atvejais užtenka nutraukimo rankomis, kurio galima išmokti. Aišku, jeigu reikia grįžti į darbą ir nutraukimui skiriama nedaug laiko, tuomet, kaip minėjau, geriau investuoti į elektrinį dvigubą pientraukį. Kitais atvejais verčiau tiesiog pasidomėti, kokios yra sėkmingo žindymo paslaptys, kaip efektyviai spręsti dažniausiai iškylančias problemas, tuomet susitaupys nemažai pinigų ir nervų, ir daugiau laiko liks vaikui ir mėgavimuisi motinyste.
vaidulek
2010 05 14, 12:16
sveikos mamytes, perskaiciau visa foruma ir galvoju ar tas sterilizatorius butinas?
QUOTE(vaidulek @ 2010 05 14, 12:16) sveikos mamytes, perskaiciau visa foruma ir galvoju ar tas sterilizatorius butinas? visiškai nereikalimgas pirkinys. Nebent neturit kur geriau pinigus panaudot ar mėgstat apsikraut nereikalingais daiktais.
Mmarisha
2010 05 24, 08:06
oooo,kiek dabar visko zinosiu
Mergaites o del to pientraukio...... o kas jei to pieno nebus? juk gali ir taip buti  gal nereikia jo skubeti pirkti? Papildyta:QUOTE(Isila @ 2010 05 14, 12:33) visiškai nereikalimgas pirkinys. Nebent neturit kur geriau pinigus panaudot ar mėgstat apsikraut nereikalingais daiktais. o tai kaip jus sterilizuojat? zinau ta buda virinti, bet tai turbut uzima laiko
Špokencija
2010 05 25, 23:13
QUOTE(Isila @ 2010 05 14, 14:33) visiškai nereikalimgas pirkinys. Nebent neturit kur geriau pinigus panaudot ar mėgstat apsikraut nereikalingais daiktais. O man kaip tik vienas iš labiausiai naudojamų vaiko daiktų  aš neturiu kada tų bonkų, visokių šaukštelių, soskių ir t.t. virinti (dar anksčiau ir pientraukis buvo  ). Tik labai durnai padariau, kad pirkau tą plastikinį į mikrobangę, nes pasirodo ne į visas telpa  nepagalvojom prieš pirkdami, tai teko atsitemti antra mikrobangę iš mamos, dabar turim dvi  na aišku, dabar jau mums nelabai ir tereikia sterilizuoti, bet po senu įpročiu vis įmetu ir prasuku  kai gulejom ligoninėj, tai bonkas tik išplaudavau ir perpildavau karštu virintu vandeniu, dar retkarčiais su soda praplaunu. Antras labai reikalingas man daiktas maistelio šildytuvas, taip pat esu labai labai patenkinta, galima sakyti be jo jau būtų sunku
Samsunge
2010 05 26, 13:49
As taip pat planuoju isigyti Avent firmos daikciuku savo maziukai, dar kol neskubu, nes laiko yra, bet planuose jau turiu sarasiuka ko man reiketu...tik noreciau paklausti del pientraukio, koki geriaus isigyti elektrini ar rankini? noreciau suzinoti privalumus ar minusus kas jau naudojo, nes reklaminiuose bukletuose graziai aprasyti abudu.
astulka1
2010 05 28, 16:05
merginos, pagalbos, kas turit avent rankini pientrauki.... nusipirkau nauja is ineterneto, bet ten nera lietuviskos instrukcijos, o sudetyje yra kazkoki dalkelyciu, kuriu net neismanau -kam jos... gal kas turit galimybe nuskanuti ta lietuviska instrukcija (sup paveiksliukais) ir atsiusti man el, pastu? buciau be krasto be galo dekinga
Ksesanko
2010 06 05, 09:50
QUOTE(Ode @ 2010 05 12, 09:05) Du vaikus išmaitinau ir tik SuperMamoj sužinojau, kad yra toks dalykas, kaip antspeniai.  Kadangi dabar jau apie šį reikalą esu daugiau pasidomėjusi, tai pasidalinsiu mintimis ir informacija. Anstpeniai naudojami, kai vaikas dėl fiziologinių ar neurologinių priežasčių negali efektyviai ištraukti pieno (gimė neišnešiotas, su sveikatos problemomis ir pan.) arba kartais dėl įtrauktų spenelių. Kitais atvejais jie atliks tokią pačią meškos paslaugą sėkmingam žindymui, kaip butelys - vaikas šiuos guminius krūties pakaitalus žinda visai kitaip, nei žįstų pliką krūtį, todėl panaudojus juos yra tikimybė, kad krūties nebeims. Kitas dalykas - taip maitinamas jis gali ištraukti mažiau pieno, dėl mažesnio odos kontakto, netinkamos krūties stimuliacijos gaminsis mažiau pieno, todėl žindymas gali baigtis kur kas anksčiau, nei norima ar vaikui reikia. Ir netiesa, kad antspeniai yra nepamainoma išeitis suskilusių spenelių atveju. Speneliai suskilinėja dėl neteisingo krūties apžiojimo, todėl neištaisius šios priežasties jokie antspeniai nepadės, nes žindant su antspeniu, spenelis yra traukiamas vakuume, tad žaizdoms nėra kaip gyti. Lygiai tas pats su prientraukiu - teisingai nutraukiant pieną rankomis speneliai mažiau traumuojami, o pieno ištraukimo efektyvumas panašus. Juk pienas ne iš bliūdo pilamas, o stimuliuojami hormonai, kurie tą pieną atleidžia.  Na, nebent naudojate elektrinį pientraukį abiem krūtim iš karto. O kokias atvejais reikia pieno ištraukimo? Kai atsiranda pieno sąstovos, kai srovė per didelė - prieš maitinimą šiek tiek nutraukti, kai vaikelis atskirtas nuo mamos (ligoninėj, pvz.). Visais šiais atvejais užtenka nutraukimo rankomis, kurio galima išmokti. Aišku, jeigu reikia grįžti į darbą ir nutraukimui skiriama nedaug laiko, tuomet, kaip minėjau, geriau investuoti į elektrinį dvigubą pientraukį. Kitais atvejais verčiau tiesiog pasidomėti, kokios yra sėkmingo žindymo paslaptys, kaip efektyviai spręsti dažniausiai iškylančias problemas, tuomet susitaupys nemažai pinigų ir nervų, ir daugiau laiko liks vaikui ir mėgavimuisi motinyste.  Su pientraukiu lengviau ir greiciau nutraukti, be to krutine maziau tempiama ir traumojama. Nuo mazens prisiminu ta baisu vaizda: mama stovi ir taip stipriai savo krutine spaudzia  Beje su pientraukiu spieneliai susiformuoja (jei kam problema su speneliais). Naujoves ne siaip sau atsiranda! Jei butu patojgiau, saugiau ir lengviau rankomis piena nutraukti, tai niekas nesugalvotu pientraukiu. Gal ir skalbti, indus plauti rankomis patogiau? Papildyta:QUOTE(Samsunge @ 2010 05 26, 14:49) As taip pat planuoju isigyti Avent firmos daikciuku savo maziukai, dar kol neskubu, nes laiko yra, bet planuose jau turiu sarasiuka ko man reiketu...tik noreciau paklausti del pientraukio, koki geriaus isigyti elektrini ar rankini? noreciau suzinoti privalumus ar minusus kas jau naudojo, nes reklaminiuose bukletuose graziai aprasyti abudu. Mano drauge turi ir elektrini ir rankini. Elektrinis anot jos siurbia greiciau, taciau skaudaziau (aisku dabar tas naujas Avent elektrinis turi atminti ir galima nustatyti tau tinkanti rezima, tai gal tada maziau skaudes). O su rankiniu tu pati regulioji siurbimo procesa ir del to nera skausmo, bet siurbia ilgiau apie 40 min. Su elektriniu drauge per 20 min. prisiurbia.
astulka1
2010 06 05, 10:58
as jei buciau turejus galimybe - buciau pirkusi elektrini - ale kai tai atsimuse i kaina (nes jis vos ne trigubai brangesnis) - nsupirkau rankini...
HappyAngel
2010 06 05, 11:25
QUOTE(Ksesanko @ 2010 06 05, 10:50) Mano drauge turi ir elektrini ir rankini. Elektrinis anot jos siurbia greiciau, taciau skaudaziau (aisku dabar tas naujas Avent elektrinis turi atminti ir galima nustatyti tau tinkanti rezima, tai gal tada maziau skaudes). O su rankiniu tu pati regulioji siurbimo procesa ir del to nera skausmo, bet siurbia ilgiau apie 40 min. Su elektriniu drauge per 20 min. prisiurbia. 40min?  Ko taip ilgai? Per 10-15 minučių nusitraukdavau  Pačius pirmus kartus kiek ilgiau truko, kol įpratau, o paskui tai greitai... (nusitraukinėdavau tada, kai dukrytė sugalvodavo nevalgyti, šiaip maitinau ir tebemaitinu pati).
astulka1
2010 06 05, 11:49
QUOTE(HappyAngel @ 2010 06 05, 13:25) 40min?  Ko taip ilgai? Per 10-15 minučių nusitraukdavau  Pačius pirmus kartus kiek ilgiau truko, kol įpratau, o paskui tai greitai... (nusitraukinėdavau tada, kai dukrytė sugalvodavo nevalgyti, šiaip maitinau ir tebemaitinu pati). cia kalbat apie rankini?
Ksesanko
2010 06 06, 09:36
QUOTE(HappyAngel @ 2010 06 05, 12:25) 40min?  Ko taip ilgai? Per 10-15 minučių nusitraukdavau  Pačius pirmus kartus kiek ilgiau truko, kol įpratau, o paskui tai greitai... (nusitraukinėdavau tada, kai dukrytė sugalvodavo nevalgyti, šiaip maitinau ir tebemaitinu pati). Pati dar nebandziau, tai negaliu komentuoti. Gal cia viskas individualu? Priklauso nuo pieno lataku ir pan. Faktas vienas: su elektriniu greiciau, bet skaudziau. Beje, kaina tikrai kandziojasi  As visa Avent produkcija dvigubai ir net trigubai pigiau isigyjau Anglijoje
HappyAngel
2010 06 06, 15:45
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 05, 12:49) Taip, apie rankinį
angeliukas44
2010 08 24, 19:01
QUOTE(Martusik @ 2010 05 04, 18:19) As nupirkau daug is Avent gaminiu ir labai esu patenkinta!!! 100balu! Gera firma!  Ir as viska Avento pirkausi
As irgi turejau Avent viska, Super produkcija,o kas del pientraukio,tai siaip rankinis yra geriau... nei elektrinis...
Veja Feja
2010 08 27, 17:26
Kalbant apie buteliukus ir soskes, tai manau dar daug kas priklauso ir nuo pačio leliuko, nes mano broliui buvo viskas supirktra AVENT firmos, bet jis spjaudavo juos lauk, o kai bandydavo gert iš buteliuko, ta soskytė tikriausiai buvo per kieta ar kaip, nes nepavykdavo jam pavalgyt  teko pereiti prie NUK soskyčių ir buteliukų... tik apie pientraukį ANEVT visos draugės ir pažįstamos, kurios juos išbandė, tai sakė, kad supper
Kitam vaikui rinkciausi tik AVENT neeksperimentuociau
liutuxe...
2010 09 04, 11:48
As tai pat naudoju AVENT kremuka nuo striju  Esu patenkinta, nes labai gerai susigeria ir kvapas neerzina  O ar veiksmingas dar negaliu pasakyti.
žemaitikė
2010 09 07, 13:40
Labai patogūs buteliukai, lengva išplauti nereikia papildomų šepetėlių Pirmą kai auginau (prieš 6 metus) turėjau Avent produkciją ir dabar tik ją naudosiu  ties, dar įsigijau rankinį pientraukį, tikuosi nenuvils
bitė Majaa
2010 10 19, 15:20
jo, buteliukai tikrai patogus plovimui, zemi ir placiais kaklais  pientraukis man irgi geras buvo
Žaislų Karalienė
2010 11 07, 08:49
QUOTE(Veja Feja @ 2010 08 27, 18:26) Kalbant apie buteliukus ir soskes, tai manau dar daug kas priklauso ir nuo pačio leliuko, nes mano broliui buvo viskas supirktra AVENT firmos, bet jis spjaudavo juos lauk, o kai bandydavo gert iš buteliuko, ta soskytė tikriausiai buvo per kieta ar kaip, nes nepavykdavo jam pavalgyt  teko pereiti prie NUK soskyčių ir buteliukų... tik apie pientraukį ANEVT visos draugės ir pažįstamos, kurios juos išbandė, tai sakė, kad supper  Buteliukai Avent musu berniukui taip pat netiko  Siuokart isigijau Tomee Tipee, ziuresim, ar tiks... O kremas nuo striju irgi nieko nepadejo, atsirado striju Dabar naudoju Neroli ekologiska aliejuka
Morfija
2010 11 08, 08:30
Na mano ponaičiui avent buteliukai irgi netiko  Naudojom kažkokius paprastesnius  Tik va avent buteliuką privalumas tas, kad juos labai patogu išplauti  Ko nepasakyčiau apie kitus  Tačiau man AVENT pientraukis labai tiko Ką mes ten dar turėjom iš AVENT firmos, ai va čiultpukai, tai super buvo AVENTO
Veja Feja
2010 11 08, 11:39
AVENT firmos kremukas nuo strijų man irgi visai nepadeda, tų strijų kaip daugėja taip daugėja  Taip kad tikrai įsitikinau, kad kremai čia niekuo dėti ir niekaip nepagelbės nuo strijų, jei oda tokia
QUOTE(Veja Feja @ 2010 11 08, 12:39) AVENT firmos kremukas nuo strijų man irgi visai nepadeda, tų strijų kaip daugėja taip daugėja  Taip kad tikrai įsitikinau, kad kremai čia niekuo dėti ir niekaip nepagelbės nuo strijų, jei oda tokia  Man irgi nepadėjo, tai atradau Wiledos aliejų nuo strijų, labai patiko
Gardumas
2010 12 01, 19:24
Sveikos, aš norėčiau patarimų  kadangi dar tik laukiuos pirmo lialiuko, tai dar nieko nežinau  nei kiek susipirkt reikia, nei ką  apie sterilizatorius prisiskaičiau, kažkaip susidomėjau, katras gi iš jų geriausias?  kiekvienas su savais pliusais, kaip ir šildyklės maistui ir pan., bet vis dėl to, ką geriau rinktis?
Gardumas
2010 12 01, 23:37
QUOTE(dingiux @ 2010 12 01, 20:24) Sveikos, aš norėčiau patarimų  kadangi dar tik laukiuos pirmo lialiuko, tai dar nieko nežinau  nei kiek susipirkt reikia, nei ką  apie sterilizatorius prisiskaičiau, kažkaip susidomėjau, katras gi iš jų geriausias?  kiekvienas su savais pliusais, kaip ir šildyklės maistui ir pan., bet vis dėl to, ką geriau rinktis?  Ir dar kai kas  man zaliai  , suteikit info kuo daugiau  isvis, apsimoka tie sildytuvai? skaiciau, kad nelabai palaiko siluma, ilgai syla ir pan.  nenoriu prisipirkti nereikalingu daiktu
HappyAngel
2010 12 02, 10:03
Aš puikiai išsiverčiau ir be sterilizatoriaus ar šildytuvo  Maitinau MP, tad buteliukų daug kaip ir neturėjom, nelabai buvo ką sterilizuoti. Na, o jei vis tik atsirasdavo vienas kitas daiktas, tai tą darydavau su verdančiu vandeniu ir viskas. Kai pradėjau primtaitinti, maistelio šildytuvo irgi nepasigedau - košeles šildydavau inde su karštu vandeniu. Vėliau nupirkau lėkštutę, į kurios dugną karšto vandens galima pripilti ir taip maistelis ilgiau išlieka šiltas. Mano draugė turėjo šildytuvą, bet jo praktiškai nenaudojo.
Veja Feja
2010 12 02, 20:15
na va, pagaliau atkeliavo ir mano leliukas, tad ir pati turėjau galimybę išmėgint AVENT buteliuką, bet ir mano mažyliui šios firmos buteliukai netiko...  nepajėga mažiukas iš to buteliuko traukti pieniuką, nesuprantu, atrodo tokia garsi ir gera firma, bet nesugeba padaryti normalių soskių buteliukam, daro kažkokias kietas, kurių vaikai nepatraukia...
juratux88
2010 12 03, 08:39
QUOTE(Veja Feja @ 2010 12 02, 21:15) na va, pagaliau atkeliavo ir mano leliukas, tad ir pati turėjau galimybę išmėgint AVENT buteliuką, bet ir mano mažyliui šios firmos buteliukai netiko...  nepajėga mažiukas iš to buteliuko traukti pieniuką, nesuprantu, atrodo tokia garsi ir gera firma, bet nesugeba padaryti normalių soskių buteliukam, daro kažkokias kietas, kurių vaikai nepatraukia... nezinau kodel jums taip  mes anksciau gimem ir jau gimdymo namuose is avent trauke ir viskas labai gerai
Sveikos būsimos ir esamos mamytės...gal kuri naudojate Avent kremą nuo strijų (AVENT FUTURE MOTHER 200 ml (1/272)) Labai domina išsami jo sudėtis, gal kuri galite ją parašyti arba aiškią foto atsiųsti...labai norėčiau ją pasinagrinėti, vėliau jei kam smalsu galėsiu pakomentuot.
auksinyte
2010 12 25, 15:39
[quote=Veja Feja,2010 12 02, 21:15] na va, pagaliau atkeliavo ir mano leliukas, tad ir pati turėjau galimybę išmėgint AVENT buteliuką, bet ir mano mažyliui šios firmos buteliukai netiko...  nepajėga mažiukas iš to buteliuko traukti pieniuką, nesuprantu, atrodo tokia garsi ir gera firma, bet nesugeba padaryti normalių soskių buteliukam, daro kažkokias kietas, kurių vaikai nepatraukia... [/quomes nuo pat gimimo naudojam AVENT buteliukus, ciulptukus, pientrauki ir sterilizatoriu, kas liecia buteliuku ciulptukus, tai galima parinkti su 2 ar 3 skylutem arba su ipjovimu, nuo kietumo cia niekas nepriklauso  sterilizatoriu naudoju kur i mikrobangine isideda, labai patenkinta esu
Tiko: avent aliejukas nuo strijų (neintesyvus kvapas, gerai susigeria, gerai drėkina), čiulptukai ir buteliukas (kūdikis čiulptuką ėmmė nuo trečio mėn, buteliuką sugirdyt bakterijompanaudojau ketvirtą mėn - viskas normaliai buvo). Ypač patiko tepalas speneliams.
Netiko: šampūnas vaikams, nes kvapas baisiai intesyvus. Nu naudoju aš jį, bet ypač retai, kartą permėnesį, nes vaiko odelė sausa, tai dažnai plaunu tik vandenuku.
Netiko ir skystas talkas užpakaliukui. Oda sualergizavo, kvapas aštrus, nors geriasi gerai ir skystį sugeria puikiai.
agnietp28
2011 04 02, 23:01
gal turite kas parduoti AVENT VIA indelius pienukui saldyti nebrangiai?
Brigitarimkuviene
2011 06 23, 19:26
As pientrauki panaudojau tik savaite, zymiai patogiau buvo pienuka rankom nusitraukt, geriau jauciasi kur dar liko pienuko ir su pientraukiu man taip nemaloniai ta piena trauke, tai jau atsisakiau pientraukio visam, manau. Pazystama patare naudoti antspeni jai speneliai jautrus, sake labai gerai, bet taip ir nebenusipirkau.
galadrielee
2011 06 28, 09:27
O mano vyrukas neišrankus, iš pradžių valgė iš AVENT, bet kai pradėjau duoti mišinėlį atpylinėjantiems kūdikiams, buvo sunku traukti, nes jis tirštesnis, tada gėrėm ir iš NUK, ir Canpol buteliukų. Dabar vėl naudojam AVENT. Taip pat visos soskytės AVENT buvo, bet jau nebeima, pirštukas geriau jam  Turėjau ir AVENT rankinį pientraukį, patiko, bet galvoju kad elektrinis gal geriau, ranka pavargdavo  Avent isis šildytuvas pravertė, kai reikėdavo pašildyti nutrauktą pienuką, buvo labai patogu, bet dabar jau kai tik mišinukus valgo, nebenaudojam, nes visada nauja padarau reikiamos temperatūros mišinėlį. Bet turbūt košėms pravers, mėgstu prisigamint į priekį.
snekute
2011 07 14, 19:47
mes naudojom avent buteliukus, bet dabar perejom prie stikliniu chicco, man pastarieji patinka kur kas labiau
|
|