Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: AVENT firmos gaminiai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3
Huba Buba
Sveikos,

Nusipirkau firmos AVENT kremą nuo strijų, pradėjau tepliotis (man jau 4 mėnuo į pabaigą), kol kas atrodo nelblogas, bet apie tai, ar padės, spręsti dar negaliu. Gal Jums yra tekę naudoti? Kokie atsiliepimai?
Esu skaičiusi, kad ir AVENT pientraukiai neblogi (rankiniai). Planuoju tokį pirkti ir aš.
Sesuo savo mažiui visad pirkdavo žindukus ir buteliukus tik AVENT, nes, sakydavo, jai ir jos vaikui jie geriausi...
Kaip Jums? blink.gif
Boruzele***
Ir as neseniai nusipirkau pabandyti Avent krema, ziuresim kaip bus. As jau nusipirkau pientrauki rankini Avent, buteliukus, zindukus. Manau Avent produktai geriausi ax.gif 4u.gif Kitos firmos net negalvojau pirkti smile.gif
olande
Naudojau Avent krema nuo striju ir galiu pasakyti, kad tikrai ne geresnis nei paprastas drekinamasis kremas. man strijos pasirode paskutini menesi verysad.gif per anksti matyt pradejau dziaugtis rolleyes.gif o del kitu produktu galiu pasakyt, kad nors naudojau Avent buteliukus ir pientrauki, sterilizatoriu, sildytuva, gertuvele jau metus, bet antra kart buteliuku ir gertuveles nebepirkciau schmoll.gif pientraukis geras, sterilizatorius taip pat patogus, o buteliukai doh.gif paprasciausiai dukryte sunkiai geria, nes uzsispaudzia nosyte ir labai uzsivercia galvyte norint viska isgerti. tai net ir dabar girdau ja pusiau gulom.
vaiwulee
as taipat naudoju Avent krema nuo striju taipat jau turiu nusipirkusi Avent pientrauki bei buteliuku sterilizatoriu,., ir manau visa kita is sios firmos pirksiu smile.gif
zuzule
QUOTE(vaiwulee @ 2009 05 11, 10:45)
as taipat naudoju Avent krema nuo striju taipat jau turiu nusipirkusi Avent pientrauki bei buteliuku sterilizatoriu,., ir manau visa kita is sios firmos pirksiu smile.gif
*

O kodel is anksto perkate pientrauki? Manot, kad reikes butinai?
Boruzele***
QUOTE(zuzule @ 2009 05 11, 11:47)
O kodel is anksto perkate pientrauki? Manot, kad reikes butinai?
*

Pientraukis tau gales padeti, jei sutrukines, skaudes spienelius. As pirkau is anksto, tegu buna, kai prireiks nereikes lekti i parduotuove smile.gif
akviliux_
Su pirmąja naudojau AVENT pientraukį thumbup.gif , taip pat pirkau, bet neprireikė: žindukus, čiulptukus, buteliukus, šildytuvą. Produktai visiškai patenkino poreikius, kartais ir ne pagal paskirtį lotuliukas.gif smile.gif Iš kosmetinių priemonių naudojom AVENT balzamą nuo iššutimų - visiškai nepateisino lūkesčių schmoll.gif metėm naudot po kokių 10 pasitepliojimų, nes atrodo, kad pats kremas alergizuodavo užpakaliuką. Taip pat naudojom AVENT prausiklį galvytei ir odai thumbup.gif , bei aliejuką thumbup.gif . Dėl gertuvėlės, tai tikrai norint išgerti iki galo iš jos viską, mažiui reikia užsiversti buteliuką iki maximumo, kas nėra patogu, tačiau mes turim ir kitos firmos, bet visiškai analogiška problema...
Turim ir žiemą naudojam AVENT drėkintuvą. Smagu, kai gali su juo pareguliuoti oro drėgmę.... rolleyes.gif
Huba Buba
O tai gerai, pientraukį tikrai tada pirksiu AVENT. ax.gif
Manau, kad iš anksto pientraukį reiktų nusipirkti, nes mano sesuo jo neturėjo, labai vargo maitindama ir sako, kad pientraukis tikrai praverčia, jei ruošiesi ilgai maitinti vaiką. Įsivaizduok, tau reikia išlėkti kažkur, vaiką maitini savo pienu, nusitrauki pieną į buteliuką, palieki vyrui, o jis pamaitina, kol tavęs nebūna smile.gif
nesmerk
si karta pirkau Avent naujaji monitoriu kudikiui, ir humidatoriu, na smulkmenu visokiu
Kam tas pientraukis jei maitinti ruosiaties pacios blink.gif o pradzioje spenelius saugos antspeniai o ne pientraukis mirksiukas.gif
pupy
Kas turejot Avent buteliuku ir maistelio sildytuva?Nezinau ka daryt ar pirkt is anksto,ar ne.Norejom ir mikrobanges sterilizatoriu pirkt,bet dabar kazkaip sustojom.Seip buvau sios firmos pristatyme,tai gana viskas labai patiko.dovaneliu gavom ciulptuka,pienukui surinkt indeli. smile.gif
patrica
QUOTE(pupy @ 2009 05 12, 18:19)
Kas turejot Avent buteliuku ir maistelio sildytuva?Nezinau ka daryt ar pirkt is anksto,ar ne.Norejom ir mikrobanges sterilizatoriu pirkt,bet dabar kazkaip sustojom.Seip buvau sios firmos pristatyme,tai gana viskas labai patiko.dovaneliu gavom ciulptuka,pienukui surinkt indeli. smile.gif
*

Pries 3 metus turejau viska is Avent, po to pardaviau, dabar vel nusipirkau smile.gif
Man nepasiteisino tik buteliuku ir maistelio sildytuvas. Turint mikrobange, tai jis visai nereikalingas. Kai lelius klykia, tos penkios minutes pienuko sildymui kaip amzinybe. O palikti pastoviam sildymui irgi negali, nes surugs tas pienas. Sterilizatorius super, ypac reikalingas jei turi pientrauki. O pientrauki dabar pirkau is anksto, nes su pirmaja tai 3 paras pieno vargse negalejo istraukt, tai taip alkana kankinosi... grizus namo su tuo pientraukiu piena tiosiogine prasme "islupau". dabar vesiuos i ligonine, maza ka...
pupy
QUOTE(patrica @ 2009 05 20, 13:57)
Pries 3 metus turejau viska is Avent, po to pardaviau, dabar vel nusipirkau smile.gif
Man nepasiteisino tik buteliuku ir maistelio sildytuvas. Turint mikrobange, tai jis visai nereikalingas. Kai lelius klykia, tos penkios minutes pienuko sildymui kaip amzinybe. O palikti pastoviam sildymui irgi negali, nes surugs tas pienas. Sterilizatorius super, ypac reikalingas jei turi pientrauki. O pientrauki dabar pirkau is anksto, nes su pirmaja tai 3 paras pieno vargse negalejo istraukt, tai taip alkana kankinosi... grizus namo su tuo pientraukiu piena tiosiogine prasme "islupau". dabar vesiuos i ligonine, maza ka...
*

tai pienuka sildydavai mikrobangej?
asta29
Kai klausiausi pasakojimo apie maitinimą, tai sakė, kad naudoti mikrobengės negalima, bet kaip pagrindinę netinkamumo priežastis buvo įvardinta tai, kad maistelis sušyla netolygiai. Tai tikrai naudojau mikrobangę, tik gerai viską maišydavau. Su pirma dukrele neturėjau Avent-o pientraukio, paprastu teko naudotis, kančia nereali, tai dabar tikrai pirksiu, tada pinigėlių pagailo. O dėl jo būtinumo - jei maitini pati, tai daug priežasčių yra. Man pavyzdžiui pradžioje pienas fontanu duodavo, tai mažoji springdavo ir rėkdavo nenormaliai, tai manau, kad tokį daiktą tikrai patartina turėti.
Man taip pat patiko Avent buteliukai, o vat čiulptukai, tai netiko visai, nes mautei net nosytę užspausdavo, tai pirkau tokius, kad po nosytę daugiau laisvos vietos būtų.
artita
QUOTE(Huba Buba @ 2009 05 08, 12:47)
Esu skaičiusi, kad ir AVENT pientraukiai neblogi (rankiniai). Planuoju tokį pirkti ir aš.
Sesuo savo mažiui visad pirkdavo žindukus ir buteliukus tik AVENT, nes, sakydavo, jai ir jos vaikui jie geriausi...
Kaip Jums?  blink.gif
*

dėl strijų nieko negaliu pasakyt, nes nenaudojau būtent AVENT kremo, nes netikiu efektyvumu, naudojau paprastą losjoną mirksiukas.gif

Pientraukis labai labai geras thumbup.gif pardaviau, nes galvojau neprireiks, dabar vėl nusipirkau...visi žindukai ir buteliukai buvo tik AVENT, dabar žadu irgi pirkti...viskuom patenkinta thumbup.gif

QUOTE(Huba Buba @ 2009 05 12, 11:13)
O tai gerai, pientraukį tikrai tada pirksiu AVENT.  ax.gif
Manau, kad iš anksto pientraukį reiktų nusipirkti, nes mano sesuo jo neturėjo, labai vargo maitindama ir sako, kad pientraukis tikrai praverčia, jei ruošiesi ilgai maitinti vaiką. Įsivaizduok, tau reikia išlėkti kažkur, vaiką maitini savo pienu, nusitrauki pieną į buteliuką, palieki vyrui, o jis pamaitina, kol tavęs nebūna smile.gif
*

labai teisingai parašei drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o jei ir kokia bėdelė, kaip krūties uždegimas, padės pientraukis, rankom taip nenusitrauksi unsure.gif

QUOTE(pupy @ 2009 05 12, 17:19)
*

sterilizatorių turėjau, patiko thumbup.gif šldutuvo neprireikė ir enturėjau ir nežadu pirkti...kai maitinau mišinuku visada darydavau šviežią ir reikiamos temperatūros, o kai pradėjo ragauti košyes ir tyreles, įpildavau į puodą vandens, užstatydavau ant dujinės, į puodą dėdavau stiklainiuką ir greit sušildavo...

dar turėjau antspenius, maistelio/pieno šaldymo indelius...viskuom patenkinta thumbup.gif
Asterija
Gal zinote kas parduoda Avent firmos daiktus pigiau negu vaistinese ar parduotuvese? Gal galima pirkti tiesiogai is importuojancio imones?
georgiana
QUOTE(Asterija @ 2009 06 28, 20:51)
Gal zinote kas parduoda Avent firmos daiktus pigiau negu vaistinese ar parduotuvese? Gal galima pirkti tiesiogai is importuojancio imones?
*

As irgi noriu to paties pasiteirauti kaip ir Asterija, nes vaistinese labai jau brangu doh.gif
grazinule
Kai aš laukiausi irgi buvau šios firmos produktų pristatyme, viskas sužavėjo ir aišku maniau visko labai, labai reikės. dabar kai vaikas praaugęs galiu blaivia galva pasakyti, kad kol laukiatės tikrai nereikia pirkti pientraukio,na nebent esat nusprendus nemaitinti kūdikio krūtimi, manau VIA indeliai pienui užšaldyti irgi nereikalingi, nemanau, kad verta terliotis, (visą išpyliau lauk),nes šaldytas pienas neskanus ir vaikai jo nelabai geria,buteliukais aš patenkinta, sterilizatorius man patiko, nes buteliukai ir čiulptukai išliko kaip nauji, kremas nuo strijų geras,nors manau,kad strijos bus ar ne priklauso nuo odos elastingumo, antspenius siūlau pirkt tik ęsant reikalui, patiko šampūnas, losjoną tepėm gal porą kartų, neblogas kremas speneliams, man kai buvo sutrūkinėję tai greit užgydė, bet nepatiko konsistencija, toks lipnus,kaip medus, balzamas užpakaliukui nereikalingas, surinkikliai motinos pienui nereikalingi kažkokia nesamonė.
Yarinelle
QUOTE(georgiana @ 2009 07 01, 23:56)
As irgi noriu to paties pasiteirauti kaip ir Asterija, nes vaistinese labai jau brangu doh.gif
*

paciurekit cia
www.chemistdirect.co.uk mirksiukas.gif
georgiana
QUOTE(Yarinelle @ 2009 07 24, 13:24)
paciurekit cia
www.chemistdirect.co.uk mirksiukas.gif
*

sveikute o kiek tau kainuoja siuntimas i LT dar papildomai ax.gif va apziurejau t.49 svaro, tai neapsimoka net brangiau iseina nei pikrti Lt g.gif
vikosiuks
as taip pat nestumo metu naudojausi avent kremuku nuo striju, is visu 4-5 skirtingu firmu mano bandytu, man labiausiai patiko PHARMACERIS firmos pirma vieta 2007 laimejes kremukas nuo striju (nera net ko lyginti su avent kremu, kuris man taip ir nepaliko gero ispudzio-tik pavadinimas)
avento kiekis didesnis,bet susitepa 3 kartus daugiau,kol pajunti odos dregnuma,bet jis labai greit dingsta, o pharmaceris uztepi viena karta ir jauti,kad elastingesne tapo, o ir kaina labai panasi i avento,tik kiekis 75ml
http://www.pharmaceris.pl/lt/produkty.php
http://skincarerx.com/Dr-Irena-Eris---Phar...ucing-Balm.html
ant mano tuteles uzrasyta m raidele morkiniam fone ir uzrasas "tocoreduct forte"
o kas liecia pientraukius,tai viena mamyte sake,kad neapsimoka pirkti,as manau kitaip,jei mazylis gime vasara,tai didesne tikimybe,kad tik pradejusi gaminti piena krutine gali buti linkusi i pieno sastovas-taigi pientraukis labai gelbeja,pas mane jis stovi nenaudojamas iki "bedos"- pieno sastovu,o tada dziaugiuosi,kad jis yra 4u.gif
Yarinelle
QUOTE(georgiana @ 2009 07 25, 09:35)
sveikute o kiek tau kainuoja siuntimas i LT dar papildomai ax.gif va apziurejau t.49 svaro, tai neapsimoka net brangiau iseina nei pikrti Lt g.gif
*

na as siunciuos tai man tikrai pigiau iseina,jei susirenku su mergickom virs 40 svaru tada deliveris nemokamas placiau cia
1mamyte
naudojau paprasta pientrauki, bet pradejo kieteti krutys, nusitraukti neimanoma ir laiko daug uzima, nusipirkau AVENT likau labai patenkinta, pientraukis tirai geras. Naudoju ir buteliukus, man kaip ir visai patinka. Naudojau ir sildytuva, jis man buvo reikalingas sildyti mano nutrauktam pienui, nes vaikas is kruties nevalge, tad teko nusitaukti. Bet jei sildai didesni kieki, gana ilgai syla. Dabar arbata geria, tai sildai mikrobangei.
Daugiaziede
daug naudojome Avent gaminiu:Pientraukis thumbup.gif ,buteliukai,ciulptukas,sampunas...Niekas nenuvyle,likome patenkinti smile.gif
taniushka.84
o kam tas pienttraukis reikalingas?
Astulka*
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 01, 15:43)
*

Pientraukis reikalingas, nutraukti piena. Kad kol jusu nebus salia, mazylis gales megautis jusu pieneliu is buteliuko 4u.gif
As naudojau tik Avent produkcija ir man ji geriausia
_Foxy_
QUOTE(asta29 @ 2009 06 02, 14:45)
Man taip pat patiko Avent buteliukai, o vat čiulptukai, tai netiko visai, nes mautei net nosytę užspausdavo, tai pirkau tokius, kad po nosytę daugiau laisvos vietos būtų.
*

Jau ne pirmą kartą randu tokį komentarą apie Avent buteliukus ir čiulptukus, bet juk yra ant jų parašyta kokio amžiaus vaikučiam tinka ... Ar vis vien per dideli? Aš jau nusipirkau čiulptukus 0 - 3 mėn. amžiaus mažyliam ir buteliuką.
taniushka.84
as irgi pirkau avent cuilptuka,man drauge patare,sake jos vaikui labai patiko.o kad per didelis,tai mazesniu gi yra,ten gi skirtingos ismiros g.gif
super_wife
As irgi perkuosi tik AVENT firma,turiu jau ciulptukus pora,buteliukus tris,pirksiu butinai pientrauki ir sterilizatoriu,nes sese naudojo ir labai patenkinta viskuom,be to ciulptukai gi tinkami pvz naujagimiams nuo 0-3m. ten gi visur ismeros ir buteliukuose ir zindukuose,reikia biski atidziau ziureti ir viskas bus gerai 4u.gif
_Alba_
Kol kas is sios firmos turiu tik Avent Moisturising Nipple Cream, visa kita, ka gamina Avent - kitu firmu smile.gif
mamaRasa
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 01, 16:43)
*

Pientraukis - nereikalingas pirkinys, o skelbimų gausa apie "nenaudotus ir parduodamus" tik parodo, jog būsimos mamytės dažnai paskuba su pirkiniais .

Juk vaikelis, kurio lauketės, turės mamą šalia wub.gif Tai reiškia, kad mamos pienukas bus visada šiltas ir paruoštas naudojimui.
Atleiskite man už tokį pavyzdį, bet buteliukų, pientraukių, antspenių pirkimas iš anksto, prilygsta ramentų pirkimui, einant į čiuožyklą.

Gražaus laukimo visoms 4u.gif
mamakarolina
AŠ SU PIRMĄJA DUKRELE TAIP PAT NAUDOJAU AVENT PRODUKCIJĄ: BUTELIUKUS, ČIULPTUKUS smile.gif VISKAS TIKO IR PATIKO 4u.gif DABAR TAIP PAT JAUČIU PIRKSIU ŠIOS FIRMOS BUTELIUKUS IR ČIULPTUKUS JEI PRIREIKS biggrin.gif IŠ ANKSTO TOKIŲ DALYKŲ NEPIRKAU PER PIRMĄJĮ NĖŠTUMĄ IR DABAR NEPIRKSIU IŠ ANKSTO schmoll.gif
jurackaaa
ir as ruosiuos pirkti sios firmos produktus smile.gif kiek girdejau atsiliepimu, tai jie thumbup.gif aisku dar kolkas neisigijau nieko, na bet ne problema siais laikais, nueini i bet kuria vaistine ir isigyji, ir ne tik vaistinese.. cia tik palyginimui smile.gif (siuo metu nuo striju kremuka naudoju, kuris man patinka smile.gif striju kolkas nesimato tfu tfu tfu.. dar yra laiko joms islysti doh.gif ax.gif )
kristal
Pritariu, kad is anksto niekada nepirkciau jokiu buteliuku, ciulptuku ar juo labiau pientraukio, nes tai gali buti pinigeliu svaistymas vejais doh.gif
Pientraukio man labai prireike gal tik antra ar trecia diena po gimdymo, kai jau tapo aisku, kad pienelio yra laaabai daug ir teks daznai nusitraukineti, maza maitinimo buteliuka isigijau irgi veliau, kai prireike palikti vaikuti keletui valandu, nes siaip visada pati maitinau, tai nebuvo didelio poreikio buteliukui (o mazoji taip ir neismoko is jo normaliai ciulpti).
Visa produkcija rinkausi AVENT ir labai ja dziaugiuosi thumbup.gif Ypac pientraukiu thumbup.gif Nezinau kaip buciau be jo issivertusi visus metus...

Ai, tik ciulptukai dukrytei labiau patiko kitos firmos, kauciukiniai, o ne silikoniniai tongue.gif

Nestumo metu naudojau ir AVENT firmos kremuka nuo striju, bet antraji nestuma jo nepirksiu, nes susidariau nuomone, kad svarbu odele maitinti/drekinti, o kokios firmos ar konsistencijos tepaliukais, tai nelebai svarbu smile.gif
Atenyte
Turiu Avent pientrauki (rankini), tai tikrai liuks dalykas.
broma
Aš ir pritariu kad Avent produkcija super thumbup.gif
o kas reikalinga, ar ką planuojate naudoti, manau kiekviena mamytė atsirenka pagal savo poreikius ir galimybes.

Sėkmės visoms mamytėms drinks_cheers.gif
asta29
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 08 11, 18:38)
Jau ne pirmą kartą randu tokį komentarą apie Avent buteliukus ir čiulptukus, bet juk yra ant jų parašyta kokio amžiaus vaikučiam tinka ... Ar vis vien per dideli? Aš jau nusipirkau čiulptukus 0 - 3 mėn. amžiaus mažyliam ir buteliuką.
*

Tai vat čia ir esmė, kad mano zuikutei net mažiausias čiulptukas nosytę užspausdavo. Labai jau mažai išlenkti jie.
aneta85
Turiu pientrauki, zindukus ir antspienius (maitinimui)...viskas super! Tas kremas ruzavas spieneliams irgi neblogas. O vat kremas nuo striju man nepatiko. As ji naudojau nuo 3 nestumo menesio, kiekviena ryta ir vakara tepiau ir nepadejo. Gal kaip kam, bet man matyt visiskai netiko schmoll.gif Neisivaizduoju kaip vasara su maudimuku atrodysiu blush2.gif
Ingulik
Labas visiems. O koki pientrauki jus rekomenduojate? ISIS? Man reikes retkarciai i sesija vazinet, tai ikrai bus reikalingas ax.gif Ir kiek buteliuku reikes dienai gal kas gali pasakyti? Pirma maitinau pati, tai dabar neisivaizduoju doh.gif
Karmellita
Sveikutes
niu ka as galiu pasakyti apie AVENT krema nuo striju sumokejau 50 lituku atrodo tepliojau tepliojau,dziaugiausia,ir viena diena ziuriu issimaudzius kad sutrukias uzpakaliukas(kaip per tarka kazkas perejas ji butu) slaunys verysad.gif dabar krutine ir ziuriu sonuose jau ant pilvuko atsiranda sad.gif ir dar ne viskas pora maciau ir ant blauzdu unsure.gif na tai atsiverkiau ,bet cia nieko nepakeisi nori mazo zmogucio tenka aukotis.Bet tik tiek gaila sumoki pinigus tikiesi kazko ir nieko negauni,zodziu jai oda neelastinga joki kremai nepades nei uz 200 nei uz daugiau,jie gali tik siek tiek odai padeti tapti elastingiasniai nestuke.gif
_Foxy_
Kiek teko girdėti iš pažįstamų tai įvairūs Avent kremai ir pan. nėra jau tokie stebuklingi ... schmoll.gif
Avent buteliukais, čiulptukais ir pan. esu patenkinta, o štai rankinis pientraukis man iki galo tikrai pienuko neištraukia ir šiaip jis labai kaprizijasi ... unsure.gif
Abra ir Kadabra
as turejau pientrauki Avent, vaikas tik Avent ciulptukus naudojo ir buteliukus, dabar Magic buteliuka thumbup.gif

Jeliukas
QUOTE(Ingulik @ 2009 11 02, 20:37)
Labas visiems. O koki pientrauki jus rekomenduojate? ISIS? Man reikes retkarciai i sesija vazinet, tai ikrai bus reikalingas  ax.gif  Ir kiek buteliuku reikes dienai gal kas gali pasakyti? Pirma maitinau pati, tai dabar neisivaizduoju  doh.gif
*

Mano viena drauge buvo issinuomavusi Santariskese elektronini pientrauki, dabar tiksliai neatsimenu pavadinimo, bet paciuose Santariskese yra parduotuve, ten visokia medicinine iranga ir galima issinuomoti pientrauki ir nupirkti specialiu maiseliu pienui, su tais maiseliais ir saldyti galima. Drauge l gire, ir ranku taip neksauda sake kaip po mechaniniu pientraukiu. Pati as turejau rankini, pieno turejau trumpai ir nedaug, bet ir tai, spedavau pavargti su to rankiniu pientraukiu doh.gif
Diglė
avent kremas speneliam? Kada pradėti naudoti?
risania
Sveikos mamytes smile.gif
Gal jus zinote kur galima isigyti Avent pientraukiui atsarginiu daliu? Baltas zvaigzdutes radau vaistineje, bet vat kur isigyti tokia gumini (isideda i vidu) nezinau :S. Parasykite jeigu zinote
irmusia
su pirmuoju vaikeliu naudojau beveik viska avent firmos, labai esu patenkinta, todel manau ir antrajam bus tas pats
egre
Teko girdeti daug geru atsiliepimu apie sia produkcija.
laūra
Sveikutes bye1.gif kiek mano draugiu naudojo Avent produkcija visos buvo patenkintos good.gif tai ir as nusipirkau buteliuka pradziai, kaip tik dabar MAXIMA 20% pigiau produkcijai naujagimiu, tai galvoju tiek to kad dar ankstoka blush2.gif siaip pasiemiau nuo 6 menesiuku ten kur 2 viename ir buteliukas ir puodelis susikonstruoja, nes tikiuosi turetu pienelio ir pati bent jau iki 6 men maitinti happy.gif kitos produkcijos kol kas nepirksiu, bus aisku po gimdymo ko konkreciai prireiks 2.gif
daivazek
Su pirmaja dukryte naudojau daug ka is Avent produkcios-buteliukus, antspienius,vienkartinius ideklus, pieno surinkejus, soskes, garu sterilizatoriu,veliau Magic gertuveles ugtelejusiam vaikui, beje, dabar dukrytei 3 metai ir vis dar naudojam Avent gertuveles tas pacias didziausias-labai patogios ir megiamos thumbup.gif Nu man zinokit AVENT produkcija laaabai prie sirdies wub.gif Dabar, kai laukiuosi antrojo vaikelio, tai krema vien tik Avent nuo striju naudoju (su pirmuoju tai ivairius bandziau)-didele pakuote, malonus kvapas,geras drekinimas (tikrai mazina tempiamos odos niezejima),o dabar dar ir aliejuka isbandziau-tai toks superinis, citrusu kvapo, svelnutis, tik vakar vyras nupirko pasimeginti duso-vonios putas-tai dabar, kai sunkiausias laikas fiziskai tikrai atpalaiduoja, tokios svelnios-relaksacija tikra mirksiukas.gif
O pirkdama kraiteli antrajam mazyliui, visas higienos priemones kudikiui supirkau irgi sios firmos, kaip ir buteliukus, soskes,net pientrauki (nors turejau kitos firmos) Avent issigijau, taip patogu turetu buti, kai gali iskart i buteliuka Avento nutraukti ar i VIA indelius, o kadangi pieno su pirmu netruko, tai si karteli tikrai ir pasisaldyti atsargu ruosiuosi :)Dar vienas vertas demesio pirkinys -Avent mamos kelionine tase(ne kuprine), pastaroji tikrai talpi, pilna skyreliu, kosmetine, termo krepselis yra-zodziu super, susipakavau visa kudikio kraiteli i ligonine i sia tasiuke biggrin.gif(su pirmaja pirkau pigesnes tases, tai teko net tris pakeisti, visos suplysdavo blink.gif ) Beje, mano daktare pasiule isigyti ir Avent krema speneliam ir profilaktiskai paskutini nestumo menesi viena karta per diena spenelius tepti, kad paruosti maitinimui, sake is anksciau pagimdziusiu mamyciu patirties, su speneliu trukinejimu ir jautrumu veliau zymiai maziau vargo buna doh.gif
As tai tik uz sia produkcija, per tris metelius vaikelio auginimo su ja ir augom-man tikrai pasiteisino, tikiuosi taip bus ir toliau thumbup.gif
X-iuke
O gal zhinot kur Avent prekiu yra didzhiausias pasirinkimas geriausiomis kainomis? blush2.gif
laūra
Man irgi butu idomu, kur galima viska isigyti vienoj parduotuvej? gal yra internetinis tinklapis? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.