Mano vyras kažkada važiavo į Gariūnus pas didmenininkus, tas buvo 4 ar 5 ryto
QUOTE(Kicmic @ 2011 03 27, 20:35) Sveiki, Norėčiau pasiklausti gal kas jau pirko lenkišką vežimėlį Zico? Pamatėme Gariūnų tuguje ir visai patiko, bet nerandu niekur nuomonių apie jį Jis atrodo taip http://furdak.com/index.php?page=shop.prod...=54&lang=de ir kartu dar įeina sportinė dalis ir autokėdutė. Labai ačiū už nuomonę Čia gryna lietuviškų vežimėlių Tutis Zippy kopija. Neteko nieko apie tuos Zico girdėti
Mums labai patiko lopšys (gal tai ir yra kopija), bet kai jau nuvažiavome pirkti ir paprašėme , kad parodytų visas dalis išpakavus ir uždėjus tai pasimatė trūkumai , o jų nemažai... ypač sportinė dalis tikrai ne kokia. Pavargę nuo paieškų vis tik nusipirkome kitą lenkišką vežimėlį iš Taco (warrior), na daug apie juos prirašyta, bet bent jau iškart tie brokai kurie yra Zico, šiame vežimėlyje nebuvo pastebėti, gal geresnė kopija
quote=suntea7,2011 05 04, 12:39] Čia gryna lietuviškų vežimėlių Tutis Zippy kopija. Neteko nieko apie tuos Zico girdėti
Sveikos al galit daugiau papasakot apie tas didmenininku kainas 2dny anksti ryte nes pirma kart toki dalyka suzinojau
Man irgi labai idomu kada ir kaip ten viskas vyksta su tom didmeninem kainom ir vienetais ar parduoda? jauciu kad nelabai:/
as tai ten nieko nerandu...gal nemoku ieskoti
QUOTE(pupsikutas @ 2011 02 14, 13:16) sveikos, pastrigom su vezimuko pirkimu. gal kas galit parasyti ar verta i gariunu turgu vaziuot vezimuko ieskot? kokios mazdaug kainos? ACIU Nepirkite Gariunuose vezimuku, nes ten parduoda kinijoje pagamintus, nekokybiskus daiktus. Gero brendo, kuris yra kokybiskas turguose neparduoda. Be to, dabar kainos parduodtuvese, ypac elektronnese parduotuves daug pigesnes. Plius kaip del garatijos ir serviso?: Ar turgaus pardavejas ja suteiks?
Buvau nuvažiavusi apsižiūrėti prieš mėnesiuką. Galima kažkiek pasiderėti dar perkant. Prieš 3 metus pirkom iš vieno vyruko vežimėlį ir auto kėdutę, tai 100 litukų sutaupėm, bet jeigu reikia belstis kaip rašo 170 km tai kažin ar verta? Rūbelių irgi įvairios kokybės yra. Yra ir gerų tik kaina bus didelė, ir aplamai Gariūnai labai užbrangę man susirodė
|