Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gariūnų turgus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
pauksteee
Galvoju kita savaitgali vaziuot ten visko susipirkti smile.gif kas yra gal ten pirke, kaip kainos, pasirinkimas ir visa kita. nznau ar verta, pati is kauno, gal kaune urmo bazej kanos tos pacios? g.gif
pauksteee
tai ne gi , niekas nebuvot gariunuose? g.gif
Boruzele***
Buvau ir ne karta smile.gif ten daug ko yra...vezimeliu, keduciu, rubeliu, lovyciu, patalines ir t.t. lovytes man patiko, tokios mielos, grazios ax.gif vezimeliai man pvz nepatiko gariunuose, nu kazkaip ne ir viskas verysad.gif labai ilgai rinkomes ji, lakstem po parduotuves, ieskojom ir radom sau patinkanti, parduotuveje ''Vaikutis'' buvo labai sunku issirinkti, tai tas negerai tai anas schmoll.gif doh.gif
O patalines komplektus, ciulptukus, buteliukus, seilinukus,ranksluostuku su gobtuvu pirkome ''Vaiku mieste'' man ten ir kainos padorios. Ir radau beveik viska ko reikejo thumbup.gif tik labai mazai pirkome naujagimiui rubeliu, nes dave sesuo daug ka. Turguje tik paemiau kojinaiciu vilnoniu, pora sliauztinuku geresnes firmos, kad pasipuosti, eidami i svecius ar i poliklinika. O siaip daugiau pirkau rubelius uzsieni. Girdejau, kad jie yra kokibiskesni rolleyes.gif
pauksteee
girdejau as irgi, kad "vaiku mieste" kainos padorios, ir jei neklystu pirmajam apsipirkimui nuolaida duoda:) tai gryztant is turgaus, ko truks reikes ten nusipirkti:)
Lavrynka
Gariunuose pirkau nestumui dzinsiukus ir labai jais patenkinta . Taipat pirkome lovyte ir ciuzinuka. Pirktumem ir vezimuka nes ja ubuvome ten issirinke , bet nupirkome lenkijoje 300 lt pigiau.
Drabuzeliai tai tokie man kazkokie ten negrazus tokie baltarusiski pasirode...
Keja
QUOTE(pauksteee @ 2009 05 11, 18:02)
girdejau as irgi, kad "vaiku mieste"  kainos padorios, ir jei neklystu pirmajam apsipirkimui nuolaida duoda:) tai gryztant is turgaus, ko truks reikes ten nusipirkti:)
*

nu kainos ten tikrai nemazos su turgum ner ka lyginti. Kokybe puiki uz atitinkama kaina 4u.gif
mamutukas26
Labukas, nestuke.gif ,
ka veikiat geguzes 15d. - penktadieni?
radau skelbimuka, kad Kaune KMUK ginekologijos ir akušerijos klinikoje nuo 11 val., o Krikščioniškuosiuose gimdymo namuose nuo 14val. vyks NEMOKAMAS renginys nėštukėms: ten ir joga, ir dailės trapija, muzikos pamokėlė su kūdikiais, fotografas.
Visai fun turėtų būti. Varom mergiotės.
daugiau paskaitalioti:
www.pkg.lt/seimosdiena/
pauksteee
as jau uzsiregistravau i GKM thumbup.gif
Huba Buba
Mes irgi turim minčių varyti į Gariūnų turgų apsižvalgyti, gal vežimą, lovytę, pataliukų pavyks rasti nebrangiai. Dar norėčiau ir sau rūbelių paieškoti, nes į dabartinius vargiai betelpu assa.gif
cheburaska7
As tai patariu i Lenkija i Belostok i turgu nuvaziot , nes gariunose vezimeliai lovytes is ten pavz;gariunose vezimas is Lenkijos 650 o lenkijai 250, lovyte 300, o ten 120, rubeliai pigiau jei pilnai reikia apsipirkt tai verta nuvaziuot 350km,Ten vienam turgui gali viska nusipirkt vaziavom likau patenkinta
Tinasio
Labutes mirksiukas.gif

QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 11, 18:09)
Buvau ir ne karta smile.gif ten daug ko yra...vezimeliu, keduciu, rubeliu, lovyciu, patalines ir t.t. lovytes man patiko, tokios mielos, grazios ax.gif vezimeliai man pvz nepatiko gariunuose, nu kazkaip ne ir viskas verysad.gif  labai ilgai rinkomes ji, lakstem po parduotuves, ieskojom ir radom sau patinkanti, parduotuveje ''Vaikutis'' buvo labai sunku issirinkti, tai tas negerai tai anas schmoll.gif  doh.gif
O patalines komplektus, ciulptukus, buteliukus, seilinukus,ranksluostuku su gobtuvu pirkome ''Vaiku mieste'' man ten ir kainos padorios. Ir radau beveik viska ko reikejo thumbup.gif  tik labai mazai pirkome naujagimiui rubeliu, nes dave sesuo daug ka. Turguje tik paemiau kojinaiciu vilnoniu, pora sliauztinuku geresnes firmos, kad pasipuosti, eidami i svecius ar i poliklinika. O siaip daugiau pirkau rubelius uzsieni. Girdejau, kad jie yra kokibiskesni rolleyes.gif
*

Gariunuose per didmenines dienas galima labai neblogai apsipirkt, tik as niekaip neprisiverciu tokioj ankstybej atsikelt doh.gif

Sportini vezimuka pirkom gariunuose thumbup.gif , o va vezimu pirktu vaikutyje labai nusivylem, kaina visai neatitiko kokybes ir nepatiko meluojancios pardavejos schmoll.gif

Vaiku mieste man pasirode brangoka unsure.gif

QUOTE(pauksteee @ 2009 05 11, 19:02)
girdejau as irgi, kad "vaiku mieste"  kainos padorios, ir jei neklystu pirmajam apsipirkimui nuolaida duoda:) tai gryztant is turgaus, ko truks reikes ten nusipirkti:)
*

Jau nebeduoda schmoll.gif

QUOTE(cheburaska7 @ 2009 05 15, 11:13)
As tai patariu i Lenkija i Belostok i turgu nuvaziot , nes gariunose vezimeliai lovytes is ten pavz;gariunose vezimas is Lenkijos 650 o lenkijai 250, lovyte 300, o ten 120, rubeliai pigiau jei pilnai reikia apsipirkt tai verta nuvaziuot 350km,Ten vienam turgui gali viska nusipirkt vaziavom likau patenkinta
*

Va cia tai ideja, matyt reiks, nes sena vezima pardavem, o naujam labai didelius reikalvimus keliu, taigi ir kainuot gali ax.gif o jei ten pigiau
Diana_B_K
mes igi vaziavom i lenkija, Bialystoka. tik deja nezinojom kur tas turgus, tai varem i vaikisku prekiu baze. daug ko pipirkom, manau apsimokejo, vien del vezimelio ~ 300lt sutaupem. o plius dar kitu smulkmenu nusipirkom, kurios tikrai pigiau nei musu parduotuvese. thumbup.gif

palyginus su gaiunais, tai gal net ir panasios kainos man pasirode.
priklauso kiek pirkti, jeigu viska viska tai tikrai geriau i PL smile.gif
MSZ
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 16, 12:52)
mes igi vaziavom i lenkija, Bialystoka. tik deja nezinojom kur tas turgus, tai varem i vaikisku prekiu baze. daug ko pipirkom, manau apsimokejo, vien del vezimelio ~ 300lt sutaupem. o plius dar kitu smulkmenu nusipirkom, kurios tikrai pigiau nei musu parduotuvese. thumbup.gif

*

O kur Bialystoke yra vaikisku prekiu baze? Gal galima adresiuka? ax.gif 4u.gif
Diana_B_K
QUOTE(MSZ @ 2009 05 16, 13:18)
O kur Bialystoke yra vaikisku prekiu baze? Gal galima adresiuka? ax.gif  4u.gif
*

zinoma galima:

mes buvom Bambino bazej:
http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?...55&strona=1

kiek zinau bialystoke dar yra baze Fratlandia:
http://www.fartlandia.pl/ - cia ir kainas galima paziureti. bet kiek bandziau lyginti, tai toj pirmoj pigiau. ypac vezimeliu kainos.

vaziuojant siulau tureti navigacija, labai padeda sukiotis po nezinoma miesta. mirksiukas.gif
auleryy
QUOTE(cheburaska7 @ 2009 05 15, 11:13)
*

O kaip ta turgu Bialystoke rasti?
cheburaska7
Gatve Kavalerijska
pauksteee
Anksciau i lenkija lb apsimokejo vaziuot, o dbr kainos panasios kaip musu gariunu turguj. Bet as va Kauno urmo bazej apsipirkau, viska pirkau vienam skyriui tai nuolaida pritaike, ir tikrai nebrangiai gan visa kraiteli susipirkau thumbup.gif
SaDa
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 16, 13:52)

*

O kiek vezimelis kainavo (jei ne paslaptis)? Man idomu nuo kiek supaupet 300lt, ar nuo 1500Lt ar nuo 3000Lt
Diana_B_K
QUOTE(SaDa @ 2009 05 20, 15:51)
O kiek vezimelis kainavo (jei ne paslaptis)? Man idomu nuo kiek supaupet 300lt, ar nuo 1500Lt ar nuo 3000Lt
*

vezimas mum isejo apie 560 lt, o toks pats gariunuose kainavo virs 800.
tai manau visai nemazai sutaupem kaip nuo tokios sumos.

na bet kiek zinau dabar is tikruju kursas pasikeite ir pavertus kainas i litus gaunasi mazas skirtumas su gariunais.

kaip ir minejau, ziurint kiek ir ko ten pirkti toj Lenkijoj. 4u.gif
SaDa
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 20, 23:42)
vezimas mum isejo apie 560 lt, o toks pats gariunuose kainavo virs 800.
tai manau visai nemazai sutaupem kaip nuo tokios sumos.

na bet kiek zinau dabar is tikruju kursas pasikeite ir pavertus kainas i litus gaunasi mazas skirtumas su gariunais.

kaip ir minejau, ziurint kiek ir ko ten pirkti toj Lenkijoj.  4u.gif
*

Na jo tikrai nemazai sutaupet. Mes tai dar ir pampersus pirktumem ir auto kedute.
neringuskinas
la, gal kas, kas daznai lankosi gariunuose, matet kiek kainuoja auto kedutes 0-9 kg?aciu labai uz info
SauLionGe
drauge pirko 3 daliu vezimuka (lopsys,auto kedute ir sedima dalis) Gariunuose uz 1500lt, parduotuvej toks komplektas 3000lt, o be to torguj dar ir nusidereti galima smile.gif
mama_gulbe
QUOTE(neringuskinas @ 2009 07 05, 17:16)
la, gal kas, kas daznai lankosi gariunuose, matet kiek kainuoja auto kedutes 0-9 kg?aciu labai uz info
*

nuo 100 Lt tokios visai paprastos
kokosiuke
as visa kraiteli susipirkau gariunuose ax.gif ir vezimeli ir lovyte ir drabuziukus, bet uz vezimeli tai ryskiai permokejom doh.gif o ir lovytes kainos man ten pasirode ispustos g.gif na bet kadangi jau nusipirkau tai teks naudot ir nieko cia nebus, veliau gal tik lovyte pasikeisiu blush2.gif o kas del drabuziuku, tai atradau nuostabu skyriu su nuostabia pardaveja, tai man kaip nezinanciai ir pasimetusiai ko reikia, viska issaiskino ir as pas ja viska susipirkau ir dar nuolaida nemaza padare 4u.gif
Chupa_Cabra
Sveikos esamos ir busimos mamytes,
Manau , jog siais laikais neverta vaziuoti i gariunus apsipirkineti. Dabar galima e-parduotuvese daug pigiau visko nusipirkt. Pvz pres kelis menesius pradejau dometis vezimeliais, nuvaziavau i gariunus pracekint ka jie siulo, o gi ROAN Marita vezimelis kainavo 800lt, parduotuveje centriukas be nuolaidos jo kaina 790lt, jeigu yra noras gali ir namo pristatyti, niekur vaziuoti nereikia. PVZ. perkant vezimeli taiko 20% visai kitai savo produkcijai. Ten pat feretti pataliukai kainuoja lygiai tiek pat kiek ir gariunuose (240LT- 6-daliu). Kas liecia lovytes tai uzsakynejau per BABYMARKET, gariunuose ji kainavo 280lt, o as uzsakiau uz 225lt.
Kas liecia vaikisku drabuzeliu tai man ir parduotuvese ir gariunuose kainos atrodo "padidintos", radau internete per skelbiu.lt viena moterite (bet reraliai pardaveju labai daug) kuri veza prekes is anglijos ar irlandijos, kainos tikrai nesikandzioja ir kokybe atrodo ne ka prastesne negu lenkiskos ar turkiskos prekes.jei kam idomu galite paziureti. http://public.fotki.com/tavovaikui/
Greta77
Laba, gal kuri žinote kuriuose Gariūnų skyriuose (t.y. jų nr.) yra apranga nėščioms? Labai laukiu atsakymo 4u.gif
mamakarolina
QUOTE(Greta77 @ 2009 09 25, 16:03)
Laba, gal kuri žinote kuriuose Gariūnų skyriuose (t.y. jų nr.) yra apranga nėščioms? Labai laukiu atsakymo  4u.gif
*

yra 5 eilėj 62 paviljonas smile.gif
SauLionGe
buvom ir mes si savaitgali Gariunuose, nusipirkom vezimuka (3daliu,t.y-lopsys,sedima dalis ir auto kedute ir +tasyte) uz 600lt ir lovyte uz 225lt. ax.gif Seip lovyciu kainos nuo 150lt
Monrutė
QUOTE(Greta77 @ 2009 09 25, 16:03)
Laba, gal kuri žinote kuriuose Gariūnų skyriuose (t.y. jų nr.) yra apranga nėščioms? Labai laukiu atsakymo  4u.gif
*

aga, man ir aktualu biggrin.gif
Pingvinukas

QUOTE(Monrutė @ 2009 10 01, 08:01)
aga, man ir aktualu biggrin.gif
*

QUOTE(mamakarolina @ 2009 09 27, 20:09)
yra 5 eilėj 62 paviljonas  smile.gif
*

Fabula
na seip viskas būtų gerai su tais gariūnais, bet as labiausiai bijau kad tiek patalyne, rubeliai, vežimėliai gali dažyti. Tai pats blogiausias dalykas. Manau kad iš gariūnų stengsiuos mažiausiai pirkti ax.gif 4u.gif
_Alba_
QUOTE(Fabula @ 2009 10 02, 10:13)
na seip viskas būtų gerai su tais gariūnais, bet as labiausiai bijau kad tiek patalyne, rubeliai, vežimėliai gali dažyti. Tai pats blogiausias dalykas. Manau kad iš gariūnų stengsiuos mažiausiai pirkti  ax.gif  4u.gif
*

tai kad tiek i gariunus, tiek i vaikuciu prekiu parduotuves atveza ta pacia produkcija smile.gif ir dazniausiai kilmes salis - LENKIJA mirksiukas.gif aisku yra ir kinisku prekiu, as paklodele akropoly pirkau "made in pakistan" biggrin.gif todel cia ne gariunai kalti, jeigu prekes dazytu ar ka mirksiukas.gif
Fabula
na tai taip ar parduotuve ar gariunai man irgi atrodo tas pats, tik ryskus kainu skirtumas lotuliukas.gif

o seip manau stengsiuos pirkti tuos atvežtinius iš kokios Anglijos, kazka paziurinesiu iš skelbimu, va ir taip kaip nors surinksiu ta kraiteli ax.gif 4u.gif
_Alba_
QUOTE(Fabula @ 2009 10 02, 10:43)
na tai taip ar parduotuve ar gariunai man irgi atrodo tas pats, tik ryskus kainu skirtumas  lotuliukas.gif

o seip manau stengsiuos pirkti tuos atvežtinius iš kokios Anglijos, kazka paziurinesiu iš skelbimu, va ir taip kaip nors surinksiu ta kraiteli  ax.gif  4u.gif
*

o kiek tau savaiteliu? siaip as pirkdama viska klausiau ir artimuju, ir forumo mamyciu patarimu, kad geriau nusipirkti paciai pradziai maziau, negu prisipirkti ir tada sukti galva, kada ka uzvilgti vaikuciui, ir pan., jau kaip greit tie leliai auga. todel, zinoma, geriau tureti kelis kokybiskus rubelius, kaip pati sakai, is anglijos ar panasiai, nes ju bent nereikes ismesti po pirmo skalbimo doh.gif
Fabula
man dar nedaug savaiteliu 16 kolkas. Stengiuosi jau dabar rasti kuo daugiau info o uz kokiu geru triju menesiuku po truputi pacius butiniausius daigciukus pirkti. ax.gif

O dėl greito isaugimo tai as zinau jog jis labai greitai auga ir nereikia apsikrauti tais rubeliais mirksiukas.gif
_Alba_
QUOTE(Fabula @ 2009 10 02, 15:02)
man dar nedaug savaiteliu 16 kolkas. Stengiuosi jau dabar rasti kuo daugiau info o uz kokiu geru triju menesiuku po truputi pacius butiniausius daigciukus pirkti.  ax.gif

O dėl greito isaugimo tai as zinau jog jis labai greitai auga ir nereikia apsikrauti tais rubeliais  mirksiukas.gif
*

sveikinu nestuke.gif
zinoma, geriausia susiruosti isejus i dekreta - laiko begales, kad tik jegu butu po pardes begioti thumbup.gif
Fabula
dekoju ax.gif 4u.gif

na manau stengsiuos rasti nors siek tiek jegu, juk uzsisedeti nevalia mirksiukas.gif

matau Jums jau greitai gimdyti, spėju dabar labai sunku su vaiksciojimu blink.gif

O Jūs irgi kraiteli iš įvairių vietų susipirkote? kazkaip nelabai atkreipiau demesi pasisakymuose į tai blush2.gif
Monrutė
QUOTE(kokosiuke @ 2009 09 23, 19:42)
as visa kraiteli susipirkau gariunuose  ax.gif  ir vezimeli ir lovyte ir drabuziukus, bet uz vezimeli tai ryskiai permokejom  doh.gif  o ir lovytes kainos man ten pasirode ispustos  g.gif  na bet kadangi jau nusipirkau tai teks naudot ir nieko cia nebus, veliau gal tik lovyte pasikeisiu  blush2.gif  o kas del drabuziuku, tai atradau nuostabu skyriu su nuostabia pardaveja, tai man kaip nezinanciai ir pasimetusiai ko reikia, viska issaiskino ir as pas ja viska susipirkau ir dar nuolaida nemaza padare  4u.gif
*

o tai kur paskui matėte vežimėlį pigiau?
kažkaip atrodo, kad jau ten tai tikrai pigiausia g.gif g.gif
Rytinė pašvaistė
QUOTE(kokosiuke @ 2009 09 23, 19:42)
o kas del drabuziuku, tai atradau nuostabu skyriu su nuostabia pardaveja, tai man kaip nezinanciai ir pasimetusiai ko reikia, viska issaiskino ir as pas ja viska susipirkau ir dar nuolaida nemaza padare  4u.gif
*

Kurioje vietoje tas geras skyrius Gariūnuose yra? Planuojam ir mes Gariūnuose didžiąją dalį kraitelio susipirkti.
Bureja
O kur gariunuose vezimeliu ir lovyciu rasti g.gif
Pingvinukas
QUOTE(Bureja @ 2009 10 20, 19:24)
O kur gariunuose vezimeliu ir lovyciu rasti  g.gif
*

Prie tokių didelių ilgų geltonų paviljonų (rodos trys jie yra) ax.gif Ten visi prekiautojai su vežimėliais ir lovytėmis 4u.gif Ten yra ir patalynės, kėdučių 4u.gif
afns78
sveiki o as neskubieciau i gariunus pirkt vezimelio as litexpo paruoduoj TUTI nupirkau pigiau nei norejo gariunuosia biggrin.gif siulau apsilankyt lapkricio 13-15 d.litexpo ''VAIKU SALIS''paruodoj ten galit ir pasideret.pamatisit kiek visokiu prekiu yra o jai yra galemibe vaiko rubelis is lenkijos uzsakyt butu pigiau nes gariunosia daug rubeliu is ten
Papildyta:
jai gymdimas dar uz kokiu 2 men.galiu padet t,y.porupint bodziuku kompliektus is airijos,arba kad nesaltu naujagimio koites pacios megstus batukus-koines is vilnos dar zinau zmonies vaziuoja i lenkija apsipirkt i Varsuva i turgu tai galima ir patiems jai gerai jauciates ir arciau nuvaziuot kraitelio smile.gif
Zurbiukas
QUOTE(SauLionGe @ 2009 09 29, 14:38)
buvom ir mes si savaitgali Gariunuose, nusipirkom vezimuka (3daliu,t.y-lopsys,sedima dalis ir auto kedute ir +tasyte) uz 600lt ir lovyte uz 225lt.  ax.gif  Seip lovyciu  kainos nuo 150lt
*

o siaip yra lovyciu pasirinkimo ten?
Augustė
QUOTE(SauLionGe @ 2009 09 29, 15:38)
buvom ir mes si savaitgali Gariunuose, nusipirkom vezimuka (3daliu,t.y-lopsys,sedima dalis ir auto kedute ir +tasyte) uz 600lt ir lovyte uz 225lt.  ax.gif  Seip lovyciu  kainos nuo 150lt
*

Labai noriu pasicekavinti - koks vezimukas, gal foto galima imest ax.gif
Pingvinukas
QUOTE(Zurbiukas @ 2009 10 26, 21:54)
o siaip yra lovyciu pasirinkimo ten?
*

Tikrai nemažas pasirinkimas mirksiukas.gif
Zurbiukas
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 27, 10:29)
Tikrai nemažas pasirinkimas  mirksiukas.gif
*

nu jauciu reikes nuvaziuoti pasiziureti smile.gif
Mamyte_Saule
mes jau auto kėdutę apsižiūrėjom Gariūnuos ir lenkišką kombinzoną-vokelį su vilna. Kažkaip pasirodė, kad kainos žymiai mažesnės nei pardose, kad ir vystymo lenta ne 70, o 40 Lt. Tik nereik ten 6dieniais važiuot, tada kainos padidintos būna.
Juoda Orchidėja
as irgi atlikau zvalgyba gariunuose, tik kadangi man dar tik 3 menesiai kaip nestuke.gif tai kraitelio nepirkau, ziurinejau lovytes, vezimukus, bei drabuzius nestuke.gif
vezimeliu pasirinkimas tikrai nemazas, ir kainos labai normalios, pvz TUTIS vezimelis is triju daliu kainuoja 800-1500lt, tikrai pigiau nei pardese, ir nemanau, kad jie kazkuo prastesni. lovytes geresnes apie 300 lt.
o drabuziai nestukems yra 2 eileje 48 vietoje, 5 eileje 62 vietoje ir 9 eileje lyg tai 16 vietoje.pasirinkimas gal ir nera didelis, bet bent jau kelniu yra tikrai daug.
Diglė
Kokios kainos drabužėlių naujagimiams, vokialių?
Rytinė pašvaistė
QUOTE(Diglė @ 2009 12 19, 13:05)
Kokios kainos drabužėlių naujagimiams, vokialių?
*

Šiltas vilnonis vokelis kurį galima dėti į vežimėlį, kainavo 110Lt., klausiau tik vienoj vietoj dėl įdomumo, nes mes vistiek nepirkome. O drabužėliai naujagimiams, na, bandysiu išvardinti ką prisiminsiu iš pirkinių: šiltos kelnytės su uždarais galais kainavo 16Lt., tokios pat medžiagytės pirkau ir šiltą siaustinuką tik rankytės neuždaros, kainavo 5Lt., flaneliniai vystykliukai po 8Lt., storesnė medvilninė kepurytė 8Lt.. plonesnė 5 lt., kostiumėliai įvarūs plonesni nuo 15 Lt (kur šliaužtinukai ir marškinukai) ir stori šilti su pūkeliu nuo 20-25 lt iki 40Lt. Šliaužtinukai įvairūs nuo 12Lt., kojinytės 3-4Lt (storesnės tokios), vilnonės kojinytės-batukai 25Lt (bet čia jau labai brangu man pasirodė), megztas kostiumėlis 18Lt., Lovytės nuo 120Lt., apsaugėlės 40Lt., o komplektukas į kurį įeina apsaugėlės, kaldrytė, pagalvėlė, užvalkaliukai jiems, baldakimo medžiagytė, kainuoja 130lt., kokosinis čiužinukas 50Lt., vonelės 30-35Lt., stovelis baldakimui 20Lt., kaldrytė ir pagalvėlė (komplektukas vilnos) 60Lt., užvalkaliukų komplektas 15Lt arba 30Lt.
Maždaug apytikslės, iš praėjusio savaitgalio kainos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.