Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar perkate vaikams prekes per www.skelbiu.lt?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
Mamyte1+2
Sveikos mamos. Paziurejau per www.skelbiu.lt siulo daug vaikisku prekiu: ir nauju ir devetu. Norejau paklausti, ar jus perkate per www.skelbiu.lt?
elingele
Esu pirkusi keletą daiktų. Pasitikėjau, prekes gavau, neapgavo. Neseniai pirkau vežimėlį, autokėdutę - viskas tvarkoje. Nors kažkodėl supermamoje maloniau pirkti blush2.gif
Gabara
QUOTE(elingele @ 2009 05 11, 18:22)
Esu pirkusi keletą daiktų. Pasitikėjau, prekes gavau, neapgavo. Neseniai pirkau vežimėlį, autokėdutę - viskas tvarkoje. Nors kažkodėl supermamoje maloniau pirkti    blush2.gif
*

as ten pardaviau autokedute smile.gif
Andraja
2 savo vezimus esam pardave per skelbiu, o per supermama net niekas nesidomejo. Kas liecia sauguma ar supermamoj ar skelbiu toks pats saugumas, apgaviku visur buna.
Aristokratė
as ir per skelbiu.lt parduodu savo siutas ir apveltas sukneles biggrin.gif .
kilka
QUOTE(Andraja @ 2009 05 11, 19:29)
Kas liecia sauguma ar supermamoj ar skelbiu toks pats saugumas, apgaviku visur buna.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kas norės betkur apgaus.per sklebiu.lt tas patinka kad nėr pavydžios konkurencijos,kiek nori tiek parduodi,kokiu paslaugu nori tokias ir perki(pakėlimas paryškinimas) ir nereik laukti begalybę...
*dew*
na as esu pirkus ne vaikui, bet suniui biggrin.gif tai neapgavo atsiunte smile.gif as pati pardavineju daigtelius ir negaleciau apgauti, juk visos mes mamos ir nenoretume paciai taip atsitiktu unsure.gif
^Braškytė^
QUOTE(yours @ 2009 05 21, 17:59)
na as esu pirkus ne vaikui, bet suniui biggrin.gif tai neapgavo atsiunte smile.gif as pati pardavineju daigtelius ir negaleciau apgauti, juk visos mes mamos ir nenoretume paciai taip atsitiktu unsure.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

ir as esu pirkusi ax.gif taip pat ir pardavus rolleyes.gif
lenusia
As esu pirkus vaikstyne dukrytei, paskui ja ir pardaviau per skelbiu drinks_cheers.gif
Cesi
per skeliu.lt pirkau pampersus
Astulka*
Esu pirkus vaikuciui zaisliukus 4u.gif
pukuotukas
Esu pirkus ir pardavusi ten, manau del pasitikejimo visur tas pats ax.gif
bimkutele
nesu per ten pirkus,kažkaip nieko neprireikė,bet bijočiau pirkti su persiuntimais ax.gif forume esu pirkusi vieną kartą smile.gif
orchidejaa
Esu ir pirkusi ir pardavusi, ax.gif man visai patinka skelbiu. lt
Angeliocikas
pati parduodu skelbiu.lt,pirkus dar nesu 4u.gif
Murrr
Esu pardavus ir pirkus.Neapgavo 4u.gif
huzela
esu pora karta pirkusi bet paskutiniu metu gaunu ne tai ka man rase apie daikta, tikrai ne, todel daugiau nepertu bijau ...
baracuda1
apsidairau ten retkarciais. pirkome mes savo vezima ir tikrai nepasigailejau, bet manau visokiu pardaveju yra gun_bandana.gif
SuperMeska
Na as tai bijociau, neaisku ant ko gali uzsirauti. Pervesi pinigelius ir tiek tematysi. Kam po to pasiskusi. Nebent is to paties miesto butu rolleyes.gif
paulapaula
esu pirkus zaislu ir likau patenkinta mirksiukas.gif
Meduvė
labai daug ka pirkau thumbup.gif
Renata M.
As ir esu pirkusi,man taip pat patinka selbiu.lt 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(kilka @ 2009 05 11, 21:15)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Kas norės betkur apgaus.per sklebiu.lt  tas patinka kad nėr pavydžios konkurencijos,kiek nori tiek parduodi,kokiu paslaugu nori tokias ir perki(pakėlimas paryškinimas) ir nereik laukti begalybę...
*

As parduodu per skelbiu.lt. ir perku kai kada zaislus thumbup.gif
o del pavydzios konkurencijos tu kilka netaisi, smile.gif nes viena mano konkurente supermamoi visada intrigas
rezga,o skelbiu lt. tai isvis patylesiu biggrin.gif lakia fantazija turi ojojoi biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif niku milijonu susikurus pati sau pagirimus raso biggrin.gif

nors yra ir tikrai super biznierkiu,kaip drabuzeliai ,ziogiene ir kt group.gif
snail
esu pardavus per skelbiu keleta daiktu, kadangi gyvenam kaune, tai atvaziavo zmones apziurejo ir nusipirko mirksiukas.gif
bus_ka
Ir perku, ir parduodu, kodėl gi ne? smile.gif
rasrai
pirkau ne karta thumbup.gif
*Rūta*
pirkau ir thumbup.gif
TauRadLuk
Ir pirkau ir parduodu, kol kas niekas neapgavo, tik kartais komentaru sulauki tai komisku doh.gif
graimonda
Perku ir parduodu per skelbiu.lt smile.gif komentarų tai jėginių būną lotuliukas.gif
Delekto
Tai komentarus gal "konkurentes" raso. Viena kartaieskojau vezimo, tai prisijuokiau, kokiu komentaru buna smile.gif
mamulka10

perku ir parduodu thumbup.gif

QUOTE(Delekto @ 2009 06 23, 17:54)
Tai komentarus gal "konkurentes" raso. Viena kartaieskojau vezimo, tai prisijuokiau, kokiu komentaru buna smile.gif
*

sutinku drinks_cheers.gif biggrin.gif

lindaaa
QUOTE(Aristokratė @ 2009 05 11, 21:46)
as ir per skelbiu.lt parduodu savo siutas ir apveltas sukneles  biggrin.gif .
*

Laba,

o aš jau esu pirkusi is www.topskelbimai.lt; galima rasti neblogų dalykėlių smile.gif))

Siūlau apsilankyti
vajuta
neesu pirkus, esu tik pardavus.. pirkt kazkaip nesusigundau.. nebent galeciau nuvaziuot paziuret smile.gif
bulbacka
kelis kartus pirkau ir esu nepatenkinta, nes nuvaziuoji ir pamatai ssssss
todel atsisakiau tokiu minciu aateity
*caffe macchiato*
Pirkau ir ne viena karta 4u.gif pirkau tik naujus rubelius ir daiktelius, nuolat is tu paciu mamyciu mirksiukas.gif
tigraja
Dauk daiktu pirkau ir ne karto nenusivyliau, aisku butina nuvaziuoti paziureti, nes kas matosi foto nevisada dienos sviesoj taip atrodo..
Nireglina
Parduodu ir perku. Iki šiol neteko nusivilti.
chicco tour4
http://www.skelbiu.lt/show.php?id=6636790

Pristatymas Kaune nemokamas
alexsana_80
perku ir parduodu
vetruze
bandau parduoti,bet pirkt neteko
zara0422
sveikos mamytes gal kam ko prireiks http://public.fotki.com/mamyciu-rojus/ 4u.gif
linmauric
dar pirkti neteko, bet šiam forume tai teko, teko ir nusivilti ir buvau patenkinta 4u.gif
Dainyle
QUOTE(pukuotukas @ 2009 05 27, 17:32)
Esu pirkus ir pardavusi ten, manau del pasitikejimo visur tas pats ax.gif
*

Meina
QUOTE(zara0422 @ 2009 10 09, 20:08)
sveikos mamytes gal kam ko prireiks http://public.fotki.com/mamyciu-rojus/  4u.gif
*

Ne vieta skelbimams.

Skelbiu.lt kaip ir visur visokių turbūt yra. Aš ir perku, ir parduodu.
*Svajone*
pirkt nepirkau,tik pardavinėjau-visada sėkmingai 4u.gif
likido
Sveikos Mamytes smile.gif

Galit isbandyti www.skelbiu.tv , ten bent skelbimai nieko nekainuoja ax.gif

o jei pasiryskinti, tai irgi kainos nesikandzioja biggrin.gif
miix
Beveik visa "vaikiska technika" kol laukiausi dukriuko supirkau per skelbiu.lt Keletu daiktu nusivyliau, bet dazniausiai lieku patenkinta daiktais. Pati nieko nepardavineju, esu tik pirkeja, bigsmile.gif kolkas lotuliukas.gif
daivajna
kolkas dar nei karto nepirkau ir nieko nepardaviau www.skelbiu.lt. Per supermamą esu pardavusi keletą prekių.
*Selma*
Skelbiu.lt paslaugomis nesinaudoju. Reikiamus daiktus nusiperku SM ax.gif
mergele23
Esu pirkusi,
manau galima pasitiketi pardavejais, aisku atsargumas gedos nedaro biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.