Sveikos mamos. Paziurejau per www.skelbiu.lt siulo daug vaikisku prekiu: ir nauju ir devetu. Norejau paklausti, ar jus perkate per www.skelbiu.lt?
Esu pirkusi keletą daiktų. Pasitikėjau, prekes gavau, neapgavo. Neseniai pirkau vežimėlį, autokėdutę - viskas tvarkoje. Nors kažkodėl supermamoje maloniau pirkti
2 savo vezimus esam pardave per skelbiu, o per supermama net niekas nesidomejo. Kas liecia sauguma ar supermamoj ar skelbiu toks pats saugumas, apgaviku visur buna.
as ir per skelbiu.lt parduodu savo siutas ir apveltas sukneles
QUOTE(Andraja @ 2009 05 11, 19:29)
na as esu pirkus ne vaikui, bet suniui
As esu pirkus vaikstyne dukrytei, paskui ja ir pardaviau per skelbiu
per skeliu.lt pirkau pampersus
Esu pirkus vaikuciui zaisliukus
Esu pirkus ir pardavusi ten, manau del pasitikejimo visur tas pats
nesu per ten pirkus,kažkaip nieko neprireikė,bet bijočiau pirkti su persiuntimais
Esu ir pirkusi ir pardavusi,
pati parduodu skelbiu.lt,pirkus dar nesu
Esu pardavus ir pirkus.Neapgavo
esu pora karta pirkusi bet paskutiniu metu gaunu ne tai ka man rase apie daikta, tikrai ne, todel daugiau nepertu bijau ...
apsidairau ten retkarciais. pirkome mes savo vezima ir tikrai nepasigailejau, bet manau visokiu pardaveju yra
Na as tai bijociau, neaisku ant ko gali uzsirauti. Pervesi pinigelius ir tiek tematysi. Kam po to pasiskusi. Nebent is to paties miesto butu
esu pirkus zaislu ir likau patenkinta
labai daug ka pirkau
As ir esu pirkusi,man taip pat patinka selbiu.lt
QUOTE(kilka @ 2009 05 11, 21:15) As parduodu per skelbiu.lt. ir perku kai kada zaislus o del pavydzios konkurencijos tu kilka netaisi, rezga,o skelbiu lt. tai isvis patylesiu nors yra ir tikrai super biznierkiu,kaip drabuzeliai ,ziogiene ir kt
esu pardavus per skelbiu keleta daiktu, kadangi gyvenam kaune, tai atvaziavo zmones apziurejo ir nusipirko
Ir perku, ir parduodu, kodėl gi ne?
pirkau ne karta
pirkau ir
Ir pirkau ir parduodu, kol kas niekas neapgavo, tik kartais komentaru sulauki tai komisku
Perku ir parduodu per skelbiu.lt
Tai komentarus gal "konkurentes" raso. Viena kartaieskojau vezimo, tai prisijuokiau, kokiu komentaru buna
neesu pirkus, esu tik pardavus.. pirkt kazkaip nesusigundau.. nebent galeciau nuvaziuot paziuret
kelis kartus pirkau ir esu nepatenkinta, nes nuvaziuoji ir pamatai ssssss
todel atsisakiau tokiu minciu aateity
Pirkau ir ne viena karta
Dauk daiktu pirkau ir ne karto nenusivyliau, aisku butina nuvaziuoti paziureti, nes kas matosi foto nevisada dienos sviesoj taip atrodo..
Parduodu ir perku. Iki šiol neteko nusivilti.
perku ir parduodu
bandau parduoti,bet pirkt neteko
sveikos mamytes gal kam ko prireiks http://public.fotki.com/mamyciu-rojus/
dar pirkti neteko, bet šiam forume tai teko, teko ir nusivilti ir buvau patenkinta
QUOTE(zara0422 @ 2009 10 09, 20:08) Ne vieta skelbimams. Skelbiu.lt kaip ir visur visokių turbūt yra. Aš ir perku, ir parduodu.
pirkt nepirkau,tik pardavinėjau-visada sėkmingai
Sveikos Mamytes
Galit isbandyti www.skelbiu.tv , ten bent skelbimai nieko nekainuoja o jei pasiryskinti, tai irgi kainos nesikandzioja
Beveik visa "vaikiska technika" kol laukiausi dukriuko supirkau per skelbiu.lt Keletu daiktu nusivyliau, bet dazniausiai lieku patenkinta daiktais. Pati nieko nepardavineju, esu tik pirkeja,
kolkas dar nei karto nepirkau ir nieko nepardaviau www.skelbiu.lt. Per supermamą esu pardavusi keletą prekių.
Skelbiu.lt paslaugomis nesinaudoju. Reikiamus daiktus nusiperku SM
Esu pirkusi,
manau galima pasitiketi pardavejais, aisku atsargumas gedos nedaro |