kalbant apie vaikiškas prekes.
visa kita - geriau "skelbiu", čia tokio pasirinkimo nerasi - statybininkų, automobilių, ir pan.
man SM atrodo patikimiau, nors, aišku, čia tik iliuzija
kalbant apie vaikiškas prekes. visa kita - geriau "skelbiu", čia tokio pasirinkimo nerasi - statybininkų, automobilių, ir pan.
Daugiausiai perku SM, bet esu keletą dalykų pirkusi ir viskas buvo
Pirkau, kai kazko reikia perziuriu skelbimukus. Ir pardavinejau
naudoju kaip viena is pagrindiniu ir pati dedu ten skelbimus. nors noretusi kad patobulintu pateikima ir sistemintu geriau tuos skelbimus...
esu pirkusi ne viena daikta per skelbiu.lt,ir kolkas nenusivyliau
Sveiki
perku ir parduodu 3 portaluose. Čia, mano drabužiuose ir skelbiu Lt. Mano drabužiuose galima palikt atsiliepimą, jei nepatiko preke - palieki bloga atsiliepima, jei patiko gera. Visi lankytojai gali pasižiurėt, kokius atsiliepimus turi pardavėjas. Skelbiu lt. pardaviau didesnius daiktus, vežima, kedute, lovyte ir t.t. Per skelbiu lt. perku tik savam mieste. Nuvažiuoju preke pasiimti.
Ten nebandžiau. Viską perku ir parduodu supermamose
Perku ir parduodu
Neteko iš ten pirkti, bet gal kada pabandysiu
Nieko nepirkau, per didelis man ten turgus, nepatikimai atrodo
Neteko ten pirkti
Pora kartu pirkome, siaip likau patenkinta. Internetinis turgus
Teko pirkti ir ne karta,viskas ok
daug ka ten perku!
mes pirkom...
Pirkau keletą kartų, viskas buvo ok, nieko nesiskiria iš kitų "internetinių turgelių"
vežimėli, autokėdute pirkom, ieškom kur pigiau ir tiek
Man teko ir pirkti, ir parduoti, didesnis klientu ratas nei SM, greiciau viskas vyksta, paprastesnis bendravimas, paskambini ir viska aptari, o cia per az, 2-3 dienas vien susirasinejimui reikia skirti....
teko pirkti ir ne viena karta is *infected*.. viskas labai patiko ir tiko ir visai nenusivyliau..
Pirkti teko, ten galiam ir naujų daiktų rasti ir dėvėtų.
bet gerai, kad didelis pasirinkimas
Ir pirkau ir pati pardavinėjau ten.Viskas ok
ir mes pirkome, viskas gerai buvo
|