Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar perkate vaikams prekes per www.skelbiu.lt?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
irmaba
as perku supermamose ir esu patenkinta thumbup.gif
olcik dolcik
Aš daug ką pirkau vaikui per skelbiu.lt, nes pigiau pirkti nenaujus bet geros kokybės vaikiškus daiktus. Taip pat per skelbiu.lt pardaviau vežimėlį ir vaikštukus. Dėl saugumo, tai visada ieškau prekių savo mieste, taip patogiau - atvažiuoji ir pasižiūri.
moshke123
Neperkam, SM geriau biggrin.gif
musu.zaisliukai
ir perku ir parduodu, buna skelbiu randi to, ko sm neparduoda, ir atvikrsciai, todle ieskau visur smile.gif
Ronda
QUOTE(Renata M. @ 2009 06 17, 21:14)
As ir esu pirkusi,man taip pat patinka selbiu.lt  4u.gif
*

esu ir pirkusi,ir pardavinejusi 4u.gif
Kiwija
Skelbiu lt pardavinejame, prekes atvezame i vieta, gali apziureti, niekada nepersame per prievarta, gerbiame savo klienta, mes juk patys daug ka perkame ir elgiames taip, kaip noretume, kad su mumis elgtusi. Labai patinka skelbiu lt. ne daug kainuoja skelbimo patalpinimas, lengva atnaujinti, iskelti.
arian777
VISOM LABUKA, TAIP IR AS ESU PIRKUSI IR PARDAVUSI, ESU PATENKINTA, tongue.gif
NES GANA POPULIARUS SKELBIU.LT IR VISOM ZINOMAS
zvaigzdulyte777
Ir as perku per skelbiu.lt ir parduodu per ten pat, na zinoma ir per SM 4u.gif thumbup.gif
Kristl
kartais perkam smile.gif
laura1979
Esu pirkus ir pardavusi ten, manau del pasitikejimo visur tas pats rolleyes.gif
ddijana
Esu Skelbiu.lt pirkusi ir pardavusi smile.gif
++++
as tai perku
Letta26
dar nepirkau nieko, bet žiūrinėjuosi ir manau, radusi tikamą prekę tikrai pirksiu ax.gif
Snake*
dažnai perku, bet naujus rūbelius ar avalynę vaikams.
L*A*K*Š*M*I
Esu pirkusi ne viena karta ir viskas tas pats kaip ir cia thumbup.gif Niekas neapgaudineja ir pati ne viena daikta esu skelbiu.lt pardavinejusi thumbup.gif
Bet cia man maloniau bendrauti ir visa kita pirkti
jovjo
Ne kartą esu pirkusi www.skelbiu.lt mirksiukas.gif
m@muk@s
Vienintelį kartą teko pirkti kol kas ax.gif
miligerta
Perkam.viskas pigiau,nei parduotuvese.Kolkas pirkom tik naujus drabuzius ir daiktus. smile.gif
.Serena.
as pati ir pardavineju per skelbiu lt ir kai reikia ko pirmiausia lendu ten pasiziureti, nes gali rasti daug ko visko pigiau
Merisa
pirkau pora kartu, norejau ir daugiau, bet vis uztaikydavau ant tokiu pardaveju kurie neatsako i meilus verysad.gif , daugiau pirkau cia, is SM.
fainute9
www.maudyniuratai.lt --> kūdikiams, tikiuosi pravers,nerealus dalykelis smile.gif
rrredute
taip esu pirkusi
sabija
ir pirkus per skelbiu.lt, ir pardavus thumbup.gif
Edaura
Ir perku, ir pati parduodu smile.gif
Ramaškė
Esu pirkus, dabar pati ruošiuosi parduoti smile.gif .
aistiale
pirkti dar neteko naujokele as ax.gif
Vanilė
Esu pirkusi ax.gif
Cirupkė
Žinoma !!! ir perku ir parduodu smile.gif
Kyvis
butent is skelbiu.lt neteko dar pirkti, bet per kitus skelbimus esu pirkus.
rimka.d
Žinoma !!! daug ka pirkau ir pardaviau thumbup.gif
Sadamux
As ir daug perku, ypac vaikams
Kikile
pirkau kelis kartus, parduoti niekaip neprisiruosiu, nors reikia vezimelio atsikratyti smile.gif
sync
pirkau keletą rūbelių vaikui.ten gali daug pigiau ir kokybiškų rūbelių rasti thumbup.gif .dabar jau ir sau žiūrinėju, bet baisu su dydžiais nepataikyti g.gif .
ElvinaV
Taip, bet tik naujus iš ten, nes netaip patikima man atrodo smile.gif
Maia
perku ir parduodu
murkse
ir pirkau ir pardavinejau drinks_cheers.gif
NiceGabyte
Esu vieną kartą pirkus, bet daugiau mamų forumo skelbimų lentoj perku tongue.gif
-JPG-
Perku thumbup.gif
dre
schmoll.gif As tai nesu ten pirkus,bet manau,kad ten kaip ir visur yra ir saziningu ir nesaziningu pardaveju ax.gif !
tupukas
as taip pat ir perku ir parduodu,man tai kartu ir geras laiko praleidimas thumbup.gif
agotukas6
Perku, parduodu...O del apgavystes visur visko manau pasitaiko.smile.gif
kiaunės
pati nieko nepirkau, bet nemažai daikčiukų pardaviau būtent per šį puslapį (pvz., vaiko vežimėlį, naują pientraukį ..)

o nesąžiningų žmonių pilna visur, netgi perkant iš rankų į rankas gali būti apgautas ax.gif
magdat
ir perku, ir parduodu biggrin.gif
luna
Ir perku ir parduodu thumbup.gif
Mamukas***
hmmm, parduot teko, pirkt, kazkaip neprireike is ten, SM randu ko reikia biggrin.gif
SESIA
Jai randu gera daikta ,tai ir perku
julbalt
ir pirkau ir pardavinejau drinks_cheers.gif

lektuvelis
Buna pasiziuriu,bet pirkti ten neteko,viska perku per Supermama smile.gif
SESIA
jai ka randu grazaus-taip
papukaite
Esam pirke nemazai zaislu, vezimeli-sketuka. Pati daug ka esu pardavus thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.