Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dainorėliai-pradinė mokyklėlė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
AŪRI
Sukūriau temelę Dainorėliams-pradinukams

Labai laukiu ir ieškau bendraminčių smile.gif
atsiliepimų, nuomonės, paplepėjimų, patirties ir ttttt

Tai yra darželis-mokyklėlė (pradinė) esam parašę prašymą,
nors šiuo metu lankom labai puikų darželį, o žiūrint į ateity-į mokyklėlę,niekaip neapsisprendžiam ar verta jau nuo darželio pradėt lankyt

Labai tikiuosi,kad tema bus aktyvi ir populiari
kad atsiras mamyčių su patirtim 4u.gif ir žiniomis apie šią mokyklėlę
AŪRI
oi, kodėl gi nao temelė tokia nepopuliari ? unsure.gif
pulia
QUOTE(ilmantina @ 2009 05 28, 10:39)
oi, kodėl gi nao temelė tokia nepopuliari ?  unsure.gif
*

populiar populiari smile.gif
o kas cia per mokyklele? pasakok daugiau smile.gif
AŪRI
QUOTE(pulia @ 2009 06 02, 16:59)
populiar populiari smile.gif
o kas cia per mokyklele? pasakok daugiau smile.gif
*

ach tu išdykėle biggrin.gif tongue.gif

matai, pati nelabai ką žinau, tad ir laukiu nesulaukiu atsiliepimų g.gif

bet kiek jau esu nugirdusi, tai nelabai geros patirties g.gif
Testify
Baigiau šią mokyklą prieš 4 metus. Na, mokytojas buvo tikrai superinis, bet su mūsų karta jis baigė savo "karjerą".
Visus keturis metus lankiau pianiną šioje mokykloje. Taip pat galima mokytis groti fleita, smuiku ir yamaha.
Anksčiau būdavo pusryčiai, pietūs ir vakarienė, kas būdavo popietinėje grupėje.
Direktorė buvo tikrai maloni (kiek aš būdama pradinioke supratau).
Na, kol kas tiek. Jei kils klausimų - klauskit. 4u.gif
AŪRI
Labukas, Testify,

labai smagu,kad atsiliepei
neperseniausiai viename straipsnyje radau štai tokį komentarą, cituoju:
"Nezinau kaip su nesubrendusiais vaikais, taciau yra dar opesne problema t.y. mokyklos kurios dirbtinai uzkelusios "kartele" o po to mokytojas jau savo nuoziura sprendzia ar su tevais "susitarti" ar bandyti isguiti vaika.
Gyv pav. Vilniuas "Dainorelio" mokykla kurioje mokosi nemaza dalimi Seimo nariu aukstuos valdininkijos ar siaip "pateptuju" atzalos. Ko gero nereikia pasakoti kad net gyvevant priskirtame rajone i sia mokykla "uz aciu" neima taciau patekus jau kitamet verta pagalvoti ar reikia traumuoti vaika tokioje aplinkoje ar verciau pervesti i eiline mokykla kur neieskos priekabiu."

Kaip tu jį vertini? smile.gif
Uriukas
smile.gif
Uriukas
Nuostabi mokykla ir taškas.

-Žinių lygis tikrai neblogas, nors ir sunku vertinti pradinukus; bent jau mano dukra rašo be klaidų, na, su matematika būna šposų. Gal dėl anglų kalbos turėčiau daugiau priekaištų, dažnai keičiasi anglų kalbos mokytojai, bet apskritai mokymu esu patenkinta;
-labai gera atmosfera, visi vieni kitus pažįsta, joks konfliktas ar nesusipratimas nepraeina nepastebėtas
-visi turi galimybę muzikuoti, o visos mokytojos, su kuriomis teko susidurti, savo darbo profesionalės. Man labai patinka jų koncepcija, ne padaryti iš vaikų muzikantus, o padėti pamilti muziką, muzikos instrumentą.
-skatinamas kūrybiškumas. aktyviai dalyvauja įvairiuose projektuose, vaikai kuria nuostabius spektaklius, kur panaudojami visi jų sugebėjimai. Dažni įvairūs koncertai, mokyklos choras dalyvauja Dainų dainelėj ir pan. Įdomiausias projektas buvo spektaklis operhauze.
-moka sudominti vaikus knygų skaitymu. Dauguma mano dukters klasiokų - skaitymo manjakai. Klasė nuolat lankydavosi Mažvydo bibliotekoj, nešdavosi knygas krūvomis ir t.t.
-rasdavo formas įtraukti tėvus į bendrą veiklą su vaikais.

Kol mano dukra lankė šią mokyklą, neturėjau jokių baimių, abejonių, rūpesčių, deja, ją jau baigė....

Tai kas rašoma, kad daug seimanarių vaikų, valdininkijos ir pan. - tas tiesa, ir tai didele dalimi lemia mokyklos geografinė padėtis, juk ji prie pat seimo, daugelio ministerijų, aukščiausiojo teismo ir pan. Bet jie ką, kokie nors raupsuotieji? Tikrai šaunūs vaikai, kaip ir daugelis kitų.

Jei netyčia mokyklos personalas "pašnipinėja" šiame forume, tai priimkit visus mano nuoširdžiausius anoniminius komplimentus 4u.gif
AŪRI
QUOTE(Uriukas @ 2009 07 23, 20:57)

Jei netyčia mokyklos personalas "pašnipinėja" šiame forume, tai priimkit visus mano nuoširdžiausius anoniminius komplimentus  4u.gif
*

jie tyčia šnipinėja biggrin.gif
čia turbūt tik personalui ir buv o skirtas šis komentaras, o ne tėvams smile.gif

ne kartą esu pastebėjsui,kaip buvo parašytas blogas komentaras, po to staiga atliktas pataisymas (ką beje ir jūs padarėte) ir visiškai priešinga kryptimi pakrypta...
Uriukas
Paredagavau dėl to, kad buvau nesąmoningai nuspaudus pusę savo komentaro ir išsipublikavo, o po to dar pakartojau visą tą patį, tai va ir pataisiau:)

Vakar daug skaičiau mamų atsiliepimų apie pradines mokyklas, pastebėjau, kad labai daug jų teigiamų. Apskritai, priėjau išvados, kad yra daug gerų pradinių mokyklų, va, su pagrindinėmis jau prasčiau.

Personalui komplimentų negaila, į akis dažnai kažkodėl jų nepasakom, nebūtume lietuviai... (ir sau į daržą metu tą akmenį). Bet parašiau jums, kadangi klausėte.... Nebūkite įtari, čia tiek daug tų sąmokslo teorijų Lietuvoj ir net į galvą niekam neateina, kad žmogus gali būti tiesiog nuoširdžiai teigiamos nuomonės apie ką nors.
AŪRI
QUOTE(Uriukas @ 2009 07 24, 17:38)
Nebūkite įtari, čia tiek daug tų sąmokslo teorijų Lietuvoj ir net į galvą niekam neateina, kad žmogus gali būti tiesiog nuoširdžiai teigiamos nuomonės apie ką nors.
*

ax.gif irgi tiesa... ax.gif
atsiprašau ir išties, dėkoju už komentarą 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.